مشاهده نسخه کامل
: مشکل ریست شدن گاه و بی گاه کامپیوتر "کمک"
Hamid..God
09-07-2011, 09:31
سلام من یه کامپیوتر دارم که بعضی وقت ها بدون هیچ اخطاری و بدون اینکه ویندوز شات دان بشه ریست میشه
قبل از ریست شدن 1 ثانیه pc گیج میزنه و اگه صدا ای داشته پخش می شده گیر میکنه و پشت سر هم تکرار میشه بعد یه صفحه ی محیط "داس" آبی میاد که یه چیزایی مینویسه بعد از 1 ثانیه ی دیگه آخر نوشته هایی که اومده یه شمارنده میاد که از 1 تا 100 پر میشه بعد اینکه 100 شد سیستم ریست میشه
به نظر شما مشکل کجاست از گرمایcpu هست یا پاور کم میاره یا چیزه دیگه؟
لطفا کمک کنید از کار و زندگی انداختتم
به تاپیک زیر مراجعه کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mostafait
13-07-2011, 10:39
سلام.
دوستان عزیز و گرامی...
یک سیستم هستش با مادربرد GA-P41T-D3 که پاور 380Green داره حالا این سیستم بعضی موقعه ها یکبار بعد از 2 ساعت یکبار بعد از 4 ساعت خلاصه ریست میشه!
چند دقیقه پیش هم دیگه بالانمیومد و هنگام لودینگ اررور های Repair Startup و ... میداد تا از کلید پشت خاموشش کردم و بعد از چند دقیقه روشن کردم و اومد بالا در Event Viewer یک اررور برای یک ساعت اخیر بود که نوشته بود Kernel-Power سورس و ID 41 و Log System می خواستم بدونم که آیا این مشکل از پاور هستش؟!
madadnoki
30-07-2011, 21:43
سلام من یه کامپیوتر دارم که بعضی وقت ها بدون هیچ اخطاری و بدون اینکه ویندوز شات دان بشه ریست میشه
قبل از ریست شدن 1 ثانیه pc گیج میزنه و اگه صدا ای داشته پخش می شده گیر میکنه و پشت سر هم تکرار میشه بعد یه صفحه ی محیط "داس" آبی میاد که یه چیزایی مینویسه بعد از 1 ثانیه ی دیگه آخر نوشته هایی که اومده یه شمارنده میاد که از 1 تا 100 پر میشه بعد اینکه 100 شد سیستم ریست میشه
به نظر شما مشکل کجاست از گرمایcpu هست یا پاور کم میاره یا چیزه دیگه؟
به نظر دمای cpu مشکل داره .........با نرم افزار CPUID HWMonitorPro دمای cpu رو چک کن:46:
اگه مشکل از دمای cpu بود یه پیغام خصوصی بده تا بگم چی کار کنی!!!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.