مشاهده نسخه کامل
: تا فلش می زنم فایلهای آن پاک می شود
سلام
یک مشکل خیلی بدی که وجود دارد
تا یک فلش در سیستمم می زنم فایلهایش را آنتی ویروس نود پاک می کند
فلش مال مشتری هاست و پر از فایل است
چکار باید کرد که اول اجازه بگیرد و یا اینکه پاک نکند
مثلاً فلش را می زنم پر از فایل است
یک دفعه خالی می شود ؟؟؟؟
البته در خیلی از موارد که اینطور شده مشتری فلشش را برده یک کامپیوتری و او توانسته فایلش را بگرداند چطور این کار را کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
madadnoki
10-07-2011, 06:43
خوب حتما ویروس بوده که پاک کرده
نه کلا تمام فایل های اون فلش را پاک می کنه
یا اینکه فایل های (exe (setup برنامه ها را پاک می کند
ufhs1369
10-07-2011, 08:06
من خیلی وقته از NOD32 استفاده نمیکنم بخاطر همین یادم نیست ولی میدونم توی تنظیماتش جایی هست که میتونید تنظیم کنید که در مواجهه با ویروسها چکار کنه
احتمالاً شما اون رو روی گزینه Delete گذاشتید
خب حالا راه حل های موجود چیه
نه کلا تمام فایل های اون فلش را پاک می کنه
یا اینکه فایل های (exe (setup برنامه ها را پاک می کند
يعني تمام فايلهاي jpg و doc و ... رو هم پاك مي كنه؟؟
در اين صورت دو احتمال هست:
يكي اينكه ويروس تمام فايلهاي فلش رو مخفي مي كنه و يه فايل با همون نام و پسوند رو ولي به صورت exe مي سازه كه موقع اجرا اول ويروس باز بشه و بعد فايل كه در اين صورت ناد ويروس ها رو پاك مي كنه و حجم فلش تغيير چنداني نمي كنه و مي شه با برداشتن تيك فايلهاي مخفي اونها رو ديد
يا اينكه ناد كلا مشكل پيدا كرده و هر فايلي رو كه تو فلش هست حذف مي كنه كه در اين صورت بهتره برنامه رو يه بار حذف كرده و دوباره نصب كنيد
البته در خیلی از موارد که اینطور شده مشتری فلشش را برده یک کامپیوتری و او توانسته فایلش را بگرداند چطور این کار را کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با نرم افزارهاي ريكاوري
madadnoki
10-07-2011, 10:18
اول سیستم خودتو یه اسکن بکن.........تا ببینیم چی میشه!!!!!
يعني تمام فايلهاي jpg و doc و ... رو هم پاك مي كنه؟؟
در اين صورت دو احتمال هست:
يكي اينكه ويروس تمام فايلهاي فلش رو مخفي مي كنه و يه فايل با همون نام و پسوند رو ولي به صورت exe مي سازه كه موقع اجرا اول ويروس باز بشه و بعد فايل كه در اين صورت ناد ويروس ها رو پاك مي كنه و حجم فلش تغيير چنداني نمي كنه و مي شه با برداشتن تيك فايلهاي مخفي اونها رو ديد
يا اينكه ناد كلا مشكل پيدا كرده و هر فايلي رو كه تو فلش هست حذف مي كنه كه در اين صورت بهتره برنامه رو يه بار حذف كرده و دوباره نصب كنيد
با نرم افزارهاي ريكاوري
بهترین برنامه ریکاوری چیه
یک راهی بود یکی از دوستان بهم گفت
از Tools و گزینه Quarantine که Restore کنیم
اون روش چطور است و فرقش چیه و برای چه موارد استفاده می شود
ممنون میشم دوستان کمک کنند چون من هر روز چندین فلش می زنم
madadnoki
10-07-2011, 13:06
بهترین برنامه ریکاوری چیه
نرم افزار ریکاوری زیاده ، زیاد هم با هم فرق نمیکنن....میتونی از power data recovery استفاده کنی
لینک دانلود :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای حل مشکلت هم به ترتیب زیر عمل کن ببین درست میشه:
computer scan....Scan setup....On-demond computer scan....setup....cleaning
درجه را روی وسط قرار بده و بعد ok
نرم افزار ریکاوری زیاده ، زیاد هم با هم فرق نمیکنن....میتونی از power data recovery استفاده کنی
لینک دانلود :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای حل مشکلت هم به ترتیب زیر عمل کن ببین درست میشه:
computer scan....Scan setup....On-demond computer scan....setup....cleaning
درجه را روی وسط قرار بده و بعد ok
برنامه را دانلود می کنم
راهی که گفتید رو قبلا تنظیم کردم برای پاک کردن ویروس ها
چون با آنتی ویروس که اسکن می کردم ویروس را فقط پیدا می کرد ولی کلین نمی کرد
این راه را تنظیم کردم برای اینکه پاک کند
اما 36 ویروس هست که پاک نمی شود اتفاقاً تایپیکی هم برای این 34 زدم
madadnoki
10-07-2011, 17:36
من متوجه نشدم الآن مشکل حذف فایل ها بر طرف شد یا نه؟
آیا roller را در وسط خط قرار دادید؟اگر نه ، چرا؟
بعدا در مورد 36 ویروس که پاک نمیشه با توکل به خدا در تاپیک مربوطه بحث میکنیم
ufhs1369
10-07-2011, 18:54
برنامه را دانلود می کنم
راهی که گفتید رو قبلا تنظیم کردم برای پاک کردن ویروس ها
چون با آنتی ویروس که اسکن می کردم ویروس را فقط پیدا می کرد ولی کلین نمی کرد
این راه را تنظیم کردم برای اینکه پاک کند
اما 36 ویروس هست که پاک نمی شود اتفاقاً تایپیکی هم برای این 34 زدم
دوست عزیز این 36 ویروس احتمالاً رو فایلهای اجرایی ویندوز تاثیر گذاشتند و چون اون فایلها در حال اجرا هستند هیچ آنتی ویروسی به جز آنتی ویروسهای بوت نمیتونند پاکشون کنند
هنوز هم پیشنهاد میکنم از همون آنتی یروس بوت استفاده کنید
اینم لینک دانلود دیسک نجات کسپراسکی
حجم 200 مگابایت
من متوجه نشدم الآن مشکل حذف فایل ها بر طرف شد یا نه؟
آیا roller را در وسط خط قرار دادید؟اگر نه ، چرا؟
بعدا در مورد 36 ویروس که پاک نمیشه با توکل به خدا در تاپیک مربوطه بحث میکنیم
Roller وسط بود چون با نود که اسکن می کردم ویروس ها را فقط پیدا می کرد ولی پاک نمی کرد
بعد برای یه روشی که گفته بود چطور بعد اسکن ویروس ها را پاک کنیم
گفته بودیم
بزاریم آخر
منم گذاشتم آخر
یه سوالی
از کجا باید بفهمیم
اون فایل های فلش رو
حذف می کنه
یا هیدن
یا به قرنطینه می بره
madadnoki
11-07-2011, 08:07
سلام ! من چیزی یه ذهنم نمیرسه......فکر کنم به خاطر اون 34 تا ویروس باشه......من هم با نظر دوستان موافقم.....آنتی ویروست رو عوض کن.....حالا kaspersky نریز.....یه چیز دیگه که سبک تره........میتونی به سایت زیر مراجعه کنید.
اگر نشد ویندوزت رو عوض کن.....بازم فکر میکنم ببینیم چی میشه
در ضمن اگر میخوای از nod استفاده کنی ، roller باید وسط باشه
Dew Drop
11-07-2011, 08:44
سلام
این تاپیک انقد به هم ریخته اس ... لطفاً تو سوال کردن و جواب دادنها دقت کنیم !!!
من نفهمیدم مشکل ویروسی بودن دارید یا با تنظیمات نود مشکل دارید... بعد نرم افزار ریکاوری می خواید!!! 36 تا ویروس حذف نمی شن!!!
دوست عزیز در تاپیک اختصاصی NOD32 و Smart Security ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دوستان می تونند در مورد تنظیمات نود بهتر کمکتون کنند. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سوالتون رو باید اونجا می پرسیدید ...
سلام
این تاپیک انقد به هم ریخته اس ... لطفاً تو سوال کردن و جواب دادنها دقت کنیم !!!
من نفهمیدم مشکل ویروسی بودن دارید یا با تنظیمات نود مشکل دارید... بعد نرم افزار ریکاوری می خواید!!! 36 تا ویروس حذف نمی شن!!!
دوست عزیز در تاپیک اختصاصی NOD32 و Smart Security ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دوستان می تونند در مورد تنظیمات نود بهتر کمکتون کنند. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سوالتون رو باید اونجا می پرسیدید ...
سلام دوست عزیز
خب من در این تایپیک سوال کردم
متاسفانه سیستم چندین مشکل با هم دارد
در این تایپیک هم در فلش پرسیدم
ریکاوری هم برای این می خواستم که دوستان گفتند اگر پاک شود باید ریکاوری بشه
در مورد نود هم سوال کردم چون الان آنتی ویروس نود را دارم و وقتی فلش می زنم فایل ها پاک می شود
خب نود پاکش می کنه
یه جورایی این ها به هم مرتبط نیستند؟! ؟!
saeed774
13-07-2011, 12:24
نود 32 اگه فایلی رو از داخل فلش پاک میکنه ، مطمئن باش فایل های داخل فلش ویروسی هستند یا اینکه سیستم شما ویروسیه و فورا فلش رو آلوده میکنه .
شما باید ابتدا، سیستم خودتون رو فول اسکن بکنین . البته بعد از آپدیت نود.
بعدش فلش رو اسکن بکنین . اگه تمام فایل های فلش پاک بشن یعنی اینکه تمام پوشه ها به فایل های اجرایی ویروس آلوده شدند ولی اصل فایلا مخفی و سیستمی میشن . شما باید قابلیت نشون دادن فایلای مخفی و سیستمی رو در Folder Option و تب View فعال کنین و بعد اینکه فایلای اصلی رو مشاهده کردین ، روی همه راست کلیک کنین و تیک گزینه های Hidden و Read only رو بردارین و ok .
نود 32 اگه فایلی رو از داخل فلش پاک میکنه ، مطمئن باش فایل های داخل فلش ویروسی هستند یا اینکه سیستم شما ویروسیه و فورا فلش رو آلوده میکنه .
شما باید ابتدا، سیستم خودتون رو فول اسکن بکنین . البته بعد از آپدیت نود.
بعدش فلش رو اسکن بکنین . اگه تمام فایل های فلش پاک بشن یعنی اینکه تمام پوشه ها به فایل های اجرایی ویروس آلوده شدند ولی اصل فایلا مخفی و سیستمی میشن . شما باید قابلیت نشون دادن فایلای مخفی و سیستمی رو در Folder Option و تب View فعال کنین و بعد اینکه فایلای اصلی رو مشاهده کردین ، روی همه راست کلیک کنین و تیک گزینه های Hidden و Read only رو بردارین و ok .
سلام دوست عزیز
یک موردی هست که آنتی ویروس نود فایل ها رو به قرنطینه می برد
و باید از قسمت قرنطینه آن کلید Restore رو بزنیم
چطور است و چه فرقی دارد
2- مثلاً در سیستمی که آن فلش را زده ایم
و این اتفاق برایش افتاده
برای اینکه دوباره فایل ها برگردند
باید دوباره فلش رو به همون سیستم بزنیم و از قرنطینه کلید Restore رو بزنیم ؟؟/
اگه به اون سیستم دسترسی نداشتیم یا نشد دیگه وصل کنیم چکار باید کرد
چون من دیدم برای فلش مشتری این اتفاق افتاده و دیگه نشده به سیستم خودم وصل کنم(سیستم قاطی کرده)
برده کامپیوتری فایل هاش رو روی یک سی دی رایت کرده وبرگردونده
می خواستم ببینم از چه روشی استفاده کرده است
saeed774
13-07-2011, 13:16
باید دوباره فلش رو به همون سیستم بزنیم و از قرنطینه کلید Restore رو بزنیم ؟؟/
آره ، فلش رو باید به همون USB که قبلا زده بودی ، بزنی . اگه فلش درایو قبلا درایو مثلا k بود . الانم باید K باشه تا فایلا Restore بشن .
اگه به اون سیستم دسترسی نداشتیم یا نشد دیگه وصل کنیم چکار باید کرد
در اینصورت باید از برنامه های ریکاوری استفاده کرد.
برده کامپیوتری فایل هاش رو روی یک سی دی رایت کرده وبرگردونده
یعنی فایلارو به سیدی زده و از روی سیدی ریکاوری کرده؟!! اینکار امکان نداره . باید خود فلش مستقیما ریکاوری بشه .
ویروس نویس مطمئنا برنامه ای نمینویسه که بطور مستقیم فایل رو از سیستم قربانیان خودش پاک کنه بلکه باعث میشه خود فرد با دست خودش اینکارو انجام بده تا در زمان گیرافتادن حرفی برای گفتن داشته باشه!!!
وقتی ویروس فایل های اصلی رو آلوده میکنه ، یه کپی از اسمشون تولید میکنه که ویروس هستند ولی اصل فایلا رو مخفی و سیستمی میکنه ، حالا شما میای میبینی آنتی ویروس همه فایلا رو پاک کرد و فلش خالی شد!!
در حقیقت همانطوری که گفتم فایلا هنوز سرجاشون هستند ( شما بعد از ویروس کشی باید حجم درایو فلش رو چک کنی تا مطمئن باشی فایلی پاک نشده ) . در این حالت برنامه نویس به آرزوش میرسه !! چرا ؟ چون پاک کردن کردن فایلا رو به گردن شما یا آنتی ویروس میندازه.
در چنین شرایطی شما فقط باید از برنامه های ریکاوری کمک بگیرین . یکی از این برنامه ها رو معرفی میکنم .
Smart Flash Recovery 4.4
آره ، فلش رو باید به همون USB که قبلا زده بودی ، بزنی . اگه فلش درایو قبلا درایو مثلا k بود . الانم باید K باشه تا فایلا Restore بشن .
در اینصورت باید از برنامه های ریکاوری استفاده کرد.
یعنی فایلارو به سیدی زده و از روی سیدی ریکاوری کرده؟!! اینکار امکان نداره . باید خود فلش مستقیما ریکاوری بشه .
ویروس نویس مطمئنا برنامه ای نمینویسه که بطور مستقیم فایل رو از سیستم قربانیان خودش پاک کنه بلکه باعث میشه خود فرد با دست خودش اینکارو انجام بده تا در زمان گیرافتادن حرفی برای گفتن داشته باشه!!!
وقتی ویروس فایل های اصلی رو آلوده میکنه ، یه کپی از اسمشون تولید میکنه که ویروس هستند ولی اصل فایلا رو مخفی و سیستمی میکنه ، حالا شما میای میبینی آنتی ویروس همه فایلا رو پاک کرد و فلش خالی شد!!
در حقیقت همانطوری که گفتم فایلا هنوز سرجاشون هستند ( شما بعد از ویروس کشی باید حجم درایو فلش رو چک کنی تا مطمئن باشی فایلی پاک نشده ) . در این حالت برنامه نویس به آرزوش میرسه !! چرا ؟ چون پاک کردن کردن فایلا رو به گردن شما یا آنتی ویروس میندازه.
در چنین شرایطی شما فقط باید از برنامه های ریکاوری کمک بگیرین . یکی از این برنامه ها رو معرفی میکنم .
Smart Flash Recovery 4.4
سلام واقعاً ممنون
در رابطه با این که سیدی رو گفتید
نه خود فلش رو می بره پیش کامپیوتری
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.