مشاهده نسخه کامل
: مشکل با program and featurs
resident2011
08-07-2011, 14:38
امروز که مشکل با program and featurs رو نگاه کردم دیدم خیلی از نرم افزارهایی که نصب کردم اونجا وجود ندارن و نمویتونم حذفشون کنم.تا یکی دو روز پیش همه وجود داشتن ولی الان نصفشون انجا نیستند .
کسی می دونه مشکل چیه؟
راهی هست بتونم نرم افزارهایی رو که نمی بینم حذف کنم؟
الان هرچی نصب کنم میره اونجا میشینه.
fanoostalaei
08-07-2011, 15:04
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امکانات program and featurs خیلی کمه
میتونید از این نرم افزار
برای اداره ویندوز 7 استفاده کنید
این نرم افزار یکی از بهترین نرم افزار ها در زمینه کنترل ویندوز هست
با این نرم افزار میتونید هر کاری با ویندوزتون بکنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Amir Varasteh
08-07-2011, 15:16
سلام.
از نرم افزار Your Uninstaller استفاده کن. خیلی قوی هست :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
resident2011
09-07-2011, 01:35
مشکل من اینجاست وقتی از نرم افزارهای دیگه هم استفاده می کنم همونایی رو نشون میده که توی program and featurs نشون داده میشه
من نزدیک 70 نرم افزار مختلف رو ویندوز نصب کردم حالا می خوام چندتا شون رو حذف کنم که توی program and featurs وجود ندارن ولی قبلاً وجود داشتن.با هیچ نرم افزار دیگه ایی هم نمیشه دیدشون.
توی program and featurs تزدیک 20 تاشون هست بقیه وجود ندارن ولی چندروز پیش توی لیست بودند.
resident2011
12-07-2011, 00:20
یعنی کسی راهی دیگه واسه حل مشکل ما نداره؟
payan_zaman
12-07-2011, 09:05
اسم اون برنامه هایی که نصب کردی و تو program and features نشون نمیده چیه ؟
شاید برنامه ها که نصب کردی portable هستند
Dew Drop
12-07-2011, 11:01
سلام
برنامه هایی که نصب کردید باید تو all programs باشن.ببینید اگه اونجا بودن خودشون آنینستال ندارن؟
در ضمن کجا نصبشون کردید؟
این مسیر رو تو رجیستری برید
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Uninstall
ببینید اونجا هستن اگه بود,رو کی مربوط به نرم افزار کلیک راست کنید و Delete رو بزنید.
resident2011
13-07-2011, 13:48
برنامه هام پرتابل نیستند
در مورد All programs بله بعضی هاشون اونجا وجود دارن و فایل Uninstall هم هستش و میشه حذفشون کرد.
ولی بعضیها یا فایل Uninstall ندارن یا خودم پوشه شون رو حذف کردم یا موقع نصب اجازه ایجاد پوشه رو توی All programs ندادم.
مشکل من اینجاست که قبلاً وقتی (چند روز پیش) program and features رو باز می کردم کل نرم افزارهایی که نصب کرده بودم اونجا وجد داشتن ولی الان بعضی هاشون نیستند.مثلاً بازی PESS2011 نصبه و باهاش بازی می کنم توی program and features اثری ازش نیست.ولی چند روز پیش انجا وجود داشت.
خودم احتمال میدم به خاطر اپدیت ویندوز این بلا سرش اومده باشه .
حالا سوالم اینه که این اطلعات کجا ذخیره میشن فایل خاصی وجود داره یا همش توی رجیستر.
الان تنها راه واسه حذف نرم افزارهایی که توی program and features وجود ندارن حذف پوشه اوناست که با اینحال خیلی از فایلهای دیگشون توی سیستم باقی میمونن.
در مورد ادرس HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Uninstall که دادید
فقط اسم 5 تا از نرم افارها وجود داره که اونا خودشون توی program and features وجود دارن بقیه به صورت کدهای عددی و حروفی هستند که معلوم نیست مال کدوم نرم افزاره
ببینید اونجا هستن اگه بود,رو کی مربوط به نرم افزار کلیک راست کنید و Delete رو بزنید.
میشه بگید با این کار چه اتفاقی میفته؟
resident2011
16-07-2011, 14:40
????????
:41:
resident2011
23-07-2011, 13:16
???????????????????
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.