مشاهده نسخه کامل
: کند شدن تصاویر و صدا هنگام پخش از روی دی وی دی در دی وی دی رایتر
luminium
08-07-2011, 14:16
سلام.
عنوان انتخاب کردن خیلی کارِ سختیه. بگذریم.
چندیه که بعضی دی وی دیها -جدای این بحث که تازه رایت شدن یا نه- رو میزارم تا پخش بشن تصاویر و صدا آروم کند میشه. این دی وی دی رایتر رو چند ماه پیش گرفتم که سر آخر مدل و همهچی که احتمالا مورد نیازه رو مینویسم. تا اونجا که یادمه اول اینطوری نبود. رم کامپیوتر ۲۵۶ بود فک کردم شاید مشکل از رم باشه٬ رم رو هم ارتقا دادم یعنی یک یک گیگ هم اضافه کردم بهش تو اسلاتی با رنگ مخالف ۲۵۶ و هردو کینگ استوناند. باز هم مشکل حل نشد. اول تو اسلاتهای همرنگ گذاشته بودم و بعد عوض کردم اسلاتها را خیلی خیلی کم تغییر ایجاد شد درش و کمی بهتر شد.
موندم که دیگه چه کاری میتونم بکنم.(تو نرم افزارهای مختلف هم امتحان کردم)
RAM: 1280 MGBytes DDR
CPU: interl celeron 325/ core speed: 2530.3 Mhz
Graphics: Nvidia Geforce Fx 5200 128 MByters
DVD Writer : Teac double layer 24x/ SATA/
نمیدونم باس چه اطلاعاتی رو بدم فک کنم همینام بعضیهاش نیاز نباشه.
مرسی.
یعنی از روی هارد که فیلم میزارین و آهنگ گوش میدین این مشکل رو ندارین ؟
luminium
08-07-2011, 14:23
نه از روی هارد که پخش میکنم این مشکل رو ندارم. ویندوز رو هم عوض کردم حل نشده و شما خیلی فعالید مرسی :)
پس سیستمتون سالمه
و به ویندوز هم مربوط نیست
این مشکل یا از دی وی دی هست یا درایو اپتیکال مشکل داره اگه دی وی دی سالمه بگین تا بریم سراغ درایو
luminium
08-07-2011, 14:31
دی وی دی مشکل نداره٬ بریم سراغ درایو.
خوب شما درایو رو باز کنید و لنز درایو رو با الکل سفید و پینبه تمیز کنید
و یک فوت توش بکنید و مجددا امتحان کنید
همچنین در حالت open که در درایو باز هست دی وی دی را داخلش بگذارید و آهن ربای روی درش رو هم بزارید رو دی وی دی که دی وی دی پرت نشه باید درایو به این صورت کار کنه
وقتی به برق درایو زده شد لنز باید نور داشته باشه اپتیک باید حرکت جلو و عقب داشته باشه و به مرکز دی وی دی برسه لنز حرکت بالا پایین داشته باشه دی وی دی با سرعت بچرخه و بد یه مدت وایسته اینارو چک کنید و بگید
راستی پاور رو هم چک میکنید در مواردی میتونه از ضعیف بودن پاور هم باشه همچنین اتصالات و کابل درایو و اگه ide بود جامپرشم چک کنید
luminium
08-07-2011, 15:58
دهنم سرویس شد٬ هرچقد سعی کردم وا کنم درش رو که بتونم لنزش رو پاک کنم با الکل سفید نشد که نشد. کابلش هم آی دی ای نیس. من که هنگ کردم هوا هم گرمه کلا بیخیال شدم فعلا تا ببرمش یجا نشون بدم. یا به یه سیستیم دیگه وص کنم ببینم تو اونم همین مشکل رو داره یا نه ا خودِ دی وی دی رایتره. مرسی مهرداد م.م
دهنم سرویس شد٬ هرچقد سعی کردم وا کنم درش رو که بتونم لنزش رو پاک کنم با الکل سفید نشد که نشد. کابلش هم آی دی ای نیس. من که هنگ کردم هوا هم گرمه کلا بیخیال شدم فعلا تا ببرمش یجا نشون بدم. یا به یه سیستیم دیگه وص کنم ببینم تو اونم همین مشکل رو داره یا نه ا خودِ دی وی دی رایتره. مرسی مهرداد م.م
من راهنماییتون میکنم چطور درشو بازی کنید
اول از همه با یک سوزن باید بزنید به اجکتش تا درب درایو باز بشه بعد پیچ های پشتیشو باز کنید
سپس در پشتشو به آرامی بدید عقب و باز کنید
با یک پیچ گوشتی دوتا ضامنی که کنار درب درایو هست بدید تو تا قاب جلوییشم در بیاد قاب درایو رو بردارید و لنز معلومه با یه دستمال و الکل سفید تمیز کنید فقط مواظب باشید دستتون لنز رو لمس نکنه چون لنز به الکتریسیته ی ساکن حساسه
luminium
10-07-2011, 12:36
من امروز دی وی دی رو تو یه دیویدی درایو دیگه امتحان کردم در دو تا حالت٬ تو حالت اول که تو یه کیس دیگه بود اونجا خوب نشون میداد٬ هیچ مشکلی نبود ولی وقتی همون دیویدی درایو رو گذاشتم تو کیس خودم و سیمهاش رو وص کردم باز صدا و تصویر کند شد٬ پ با این حساب ا درایو هم نباس باشه. هوم؟
با چه کابلی درایو وصل میشه به مین
ide یا ساتا؟
luminium
10-07-2011, 13:27
با ساتا وص میشه به مین.
با یه کابل دیگه امتحان کنید
به یک پورت ساتای دیگه بزنید از یک کاکتور برق دیگه استفاده کنید اگه تبدیل برق داره از یه تبئیل برق دیگه استفاده کنید
همچنین بعد از اینکه وصل کردید برید تو ستاپ گزینه ای مثل serial port رو پیدا کنید و بزارید رو حالت auto یا enable
پاور سیستمتون به همراه کل قطعات رو هم بگین
luminium
10-07-2011, 23:06
ایول٬ زدم به یه پورت دیگه درس شد٬ حالا صدای مایک اکرفیلد خوب شد :) ممنون.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.