ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل در نصب ويندوز

farzan311
08-07-2011, 11:43
سلام دوستان
من امروز ميخاستم ويمدوز عوض كنم سيدي رو كه گذاشتم و ری استارت کردم که بوت کنم دیدم ویندوزم
پریده یعنی missing operating system يا همچین چیزی میداد بعد بیخیال شدم و ویندوز رو نصب کردم ولی چیز عجیبی که بود این بود که بر خلاف گذشته که ویندوز نصب میکردم ایندفعه خیلی طول میکشید برا هر مرحله مثلا اون قسمت که باید زبان ر. انتخاب کنی خودش ده دقیقه طول میکشید تا بیاد بقیه هم که دیگه بیشتر طول ميكشيد به هر حال ويندوز نصب شد بعد اپدیت کردن و کرک کردن رستارت کردم که دوباره ویندوز پرید استفاده از قسمت ریپیر هم فایده نداشت
دوباره خواستم ویندوزو نصب کنم که حالا این پیغام رو میده
Setup was unable to creat a new system partition or locate An exisiting system partition see the setup log files for more information
كه اين ستاپ لوگ رو هم نمیدونم کجا باید ببینم
خواستم. روی هارد اکسترنال نصب کنم که اونم ارور داد با کانکشن usb نميتونه نصب بكنه

jafarian
08-07-2011, 12:05
شمااول ازهمه هاردخودتون فرمت سریع نکنیدوفرمت معمولی کنیدبعدش برای نصب ویندوزهم یک فلش بوت ویندوزدرست کنید ازاون طریق ویندوزنصب کنید بعداجوابش بدین:20:

farzan311
08-07-2011, 12:19
براي فرمت كردن از dvd ويندوز استفاده كردم
چطوری میتونم فلش بوت بسازم؟ به ویندوز دسترسی ندارم

masood.ashoori789
08-07-2011, 12:35
براي فرمت كردن از dvd ويندوز استفاده كردم
چطوری میتونم فلش بوت بسازم؟ به ویندوز دسترسی ندارم

اگه اطلاعات هارد رو لازم نداری دوباره پارتیشن بندی کن . بعد دوست عزیز بالایی ، setup ویندوز 7 که فرمت نرمال نداره :دی
اگه اطلاعات رو لازم داری با یه ویندوز لایو بیا بالا اطلاعات رو کپی کن توی اکسترنال . بعد با خود ویندوز پارتیشن بندی رو پاک کن و از اول انجام بده . اینکه گفتی صفحه ی اول طول میکشه بیاد مشکل از دی وی دی ویندوزه . موفق باشی .

jafarian
08-07-2011, 12:48
شمابرای ساخت فلش بوت باید به ویندوزدسترسی داشته باشین برای فرمت کردن هاردم به صورت معمولی باید ازبوت ویندوز98 استفاده کنید یا که از ویندوز xp برای بوت کردن فلشم میتونید ازبرنامه Novicorp WinToFlash استفاده کنید:20:

تاپیک Novicorp WinToFlash

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

farzan311
08-07-2011, 13:01
اگه اطلاعات هارد رو لازم نداری دوباره پارتیشن بندی کن . بعد دوست عزیز بالایی ، setup ویندوز 7 که فرمت نرمال نداره :دی
اگه اطلاعات رو لازم داری با یه ویندوز لایو بیا بالا اطلاعات رو کپی کن توی اکسترنال . بعد با خود ویندوز پارتیشن بندی رو پاک کن و از اول انجام بده . اینکه گفتی صفحه ی اول طول میکشه بیاد مشکل از دی وی دی ویندوزه . موفق باشی .

همه رو پاک كردم و از نو پارتیشن بندي كردم ولي هنوز همون ارور رو ميده
از يه dvd ديكه هم استفاده كردم ولي همينظوري بود

---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------

راستي با اينكه هاردو فرمت كردم هنوز قسمت upgrade فعاله  

javad2656
08-07-2011, 13:26
upgrade ربطی به هارد نداره.با بوت partision magic هاردو چک کن.احتمالا بد سکتور داره.

farzan311
08-07-2011, 21:07
من بالاخره نصب کردم ولی با ری استارت باز همون missing operating system رو ميده هارد رو هم چک کردم مشکلی نداشت اشکال از چیه؟

ask_bl
08-07-2011, 21:38
به احتمال زیاد هارد مشکل داره!ش
یه بار با Sea Tools اسکنش کنین و بذارین ریپیرش کنه!

ask_bl
08-07-2011, 21:44
ضمنا فکر نمیکنم گزینه آپگرید نباید فعال باشه!!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

farzan311
08-07-2011, 21:53
من با hdd regenetor چک کردم مشکلی نداشت الان دوباره باید ویندوز نصب کنم و با یه ریستارت دوباره همینجوری میشه این مشکل از چیز دیگه ای هم میتونه باشه؟

jafarian
08-07-2011, 22:07
شمااینکارم کنید سیستم عامل را با CD ویندوز در حالت Recovery Console command بالا بیاورید و فرمان fixboot را اجرا کنیداین فرمان Partition Boot Sector مربوط به پارتیشن سیستم عامل را بازسازی می کند.

ask_bl
08-07-2011, 22:23
شما بعد از نصب ویندوز، به Disk Management برین و درایو ویندوز رو دستی Active کنین، احتمال داره که درایو اکتیو درایوی که سیستم عامل روش نصبه نیست!

farzan311
08-07-2011, 22:50
مگه ریکاوری کنسول فقط مال xp نيست؟ به هر حال من رفتم توش ولي پسورد ادمین رو ازم قبول نکرد و با سه بار غلط زدن ری استارت کرد

alil1369
08-07-2011, 22:56
با یه انتی ویروس قابل بوت سیستم رو اسکن کنید ممکن ویروس دارید تا ویندوز نصب میکنین و میرید داخل ویندوز مجدد ویندوز ویروس میگیره و میپره
ترجیها با Norton یا Kasper بوت کن و اسکن کن
اگه مشکلی نبود با Seatool هم بوت کن و هارد رو تست بزن

masood.ashoori789
09-07-2011, 00:07
من بالاخره نصب کردم ولی با ری استارت باز همون missing operating system رو ميده هارد رو هم چک کردم مشکلی نداشت اشکال از چیه؟

یه پیشنهاد . شما ویندوز رو به جای C روی یه درایو دیگه ، (ترجیحا آخرین درایو ) نصب کن . ببین چی میشه . در ضمن قبل ادامه کار باطری بایوس و کابل برق کیس رو در بیار تا CMOS به حالت Defult در بیاد . بی تاثیر نیست .

farzan311
09-07-2011, 01:04
خوب ویندوز رو دوباره نصب کردم
درایو ویندوز اکتیو بود
یه فول اسکن هم با اوست اپدیت کردم مشکل ویروسی نبود
seatools رو هم نصب کردم چند تا تست داشت انجام دادم مشکلی نداشت
فعلا هم میترسم خاموش کنم :31: تا وقتی مطمین بشم

farzan311
09-07-2011, 13:17
خوب الان مشکل من رفع شد ولی نه کاملا یعنی اگه dvd ویندوز نباشه همون پیغام میاد ولی وقتی dvd رو میذارم و ری استارت میکنم بعد از اون قسمت که باید برای بوت کلیدی رو فشار بدیم ویندوز راحت بالا میاد
چیکار باید بکنم؟

ask_bl
09-07-2011, 13:32
خوب الان مشکل من رفع شد ولی نه کاملا یعنی اگه dvd ویندوز نباشه همون پیغام میاد ولی وقتی dvd رو میذارم و ری استارت میکنم بعد از اون قسمت که باید برای بوت کلیدی رو فشار بدیم ویندوز راحت بالا میاد
چیکار باید بکنم؟
شما با دی وی دی ویندوز، بوت کنین

Repair your computer رو بزنین و از لیست Command Prompt رو انتخاب کنین و دستور زیر رو بزنین :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

farzan311
09-07-2011, 15:48
من این دستور رو میزنم ولی کاری نمیکنه قبلش باید کاری بکنم؟
راستی من هر دقعه ویندوز نصب میکنم با این صفحه مشکل دارم یا اصلا نمیاد یا بعضی موقع ها هم که میاد اون نور ها به جاشون فقط یه نقطه قرمز هست

azeyai
09-07-2011, 17:29
با سلام
مشکل شما در mbr هاردت هستش. احتمال بسیار زیاد مادربردت گیگا بایت هست.
مرحله اول
: بایوس مادبردت رو آپدیت کن.
مرحله دوم :
هارد رو روی اولین کانکتور sata قرار بده.
مرحله سوم :
از طریق cd boot hirens سیستم روبوت کن
وارد قسمت نرم افزارهای هارددیسک بشد.
نرم افزار mhdd 4.6 رو اجرا کنید. داخل نرم افزار ابتدا شماره پورت هارد رو بزنید.
بعد از انتخاب هارد در داخل خط فرمان دستور nhpa رو اجرا کنید تا تعداد سکتور های هارد شما مجددا بازسازی شود . بعد از اجرای این مرحله پیغام تائید رو می بینید . فرمان رو مجدد اجرا کنید اینبار برنامه خطا می دهد . حالا از برنامه خارج شود و ریست کنید .
بعد هم از دستور fdisk /mbr استفاده کنید .
نکته مهم. با این روش می تونید هارهای رو فضاهای اونها با خطا مواجه شده رو نیز رفع ایراد کنید . مثلا کم شدن ظرفیت تا 33 GB و یا موارد مشابه .

تذکر : این ایرادا بیشتر در ماردبرد های GIGABYTE تا سری CHIP P31 , G31 (بخاطر ورژن بایوس ) ایجاد میشد .
و این احتمال وجود داره نتونید این ایراد را روی مادبرد خودتون رفع کنید .
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر مشکلتون رو ایمل بزنید .آدرس ایمل من OFOGH_WS@YAHOO.COM

farzan311
10-07-2011, 10:10
الان مشکل من خیلی عجیب شد
فهمیدم که اگه هارد اکسترنال ترانسدم وصل نباشه بدون dvd نصب ویندوز بالا میاد ولی اگه وصل باشه dvd نصب لازمه تا بالا بیاد
قضیه چیه؟

مشکلو فهمیدم ولی نمیدونم چجوری
باید hard external رو از حالت اکتیو در بیارم راهش چیه؟

masood.ashoori789
12-07-2011, 00:53
الان مشکل من خیلی عجیب شد
فهمیدم که اگه هارد اکسترنال ترانسدم وصل نباشه بدون dvd نصب ویندوز بالا میاد ولی اگه وصل باشه dvd نصب لازمه تا بالا بیاد
قضیه چیه؟

مشکلو فهمیدم ولی نمیدونم چجوری
باید hard external رو از حالت اکتیو در بیارم راهش چیه؟

هاردو که نمیخاد از اکتیو در بیاری . درایوی که ویندوز توش نصبه رو اکتیو کنی خودش درست میشه .
بعد یه چیز دیگه . اگه مشکل بوته ویندوزه با سی دی بوت کن بیا repair ، خودش یه کم اسکن میکنه بعد یه پیغام میده . اونو کنسل کن . گزینه ی اول ( یادم نیست چی بود ) next . دوباره گزینه اول فکر کنم startup repair یا یه همچین چیزی . اونو بزن . ردیف میشه .

farzan311
12-07-2011, 10:58
مشکل همون اکتیو بود مال هارد اکسترنال بود با یکم ور رفتن تو cmd دستورش رو یاد گرفتتم همه رو inactive کردم بعد فقط c رو اکتیو کردم درست شد