مشاهده نسخه کامل
: تيبا SX یا پراید 131؟
سلام
حدود 2-3 میلیون تفاوت قیمت دارند
شما کدام را انتخاب می کنید؟
ممنون
mohamad skystar
07-07-2011, 22:21
سلام دوست عزیز.
تیبا SX :
خودروی تازه وارد سایپا که خودروی تمام ایرانی هم هست.
طراحی جدید با امکانات مناسب در حد خودش.موتور 1500 CC کم مصرف
میشه گفت پراید ارتقا یافته و UPDATE شده.
پراید 131:
پراید 131 از زمانی متولد شد که سازمان استاندارد و وزارت صنایع فشار آوردن به سایپا و این شرکت هم راهی جز تغییر
پراید صبا به سایپا 131 نداشت.
از نظر فنی همون پراید سابق با اتاق ایمن تر و طراحی داخلی کاملا جدید.
مدل ایربگ دارش هم داره به بازار میاد.
تیبا رو میشه برتر دونست به این دلیل که یه جورایی از پراید فاصله گرفته و جلو زده اما فراموش نکنیم که بازار هنوزم دست پراید 131 هست.
خرید این 2 خودرو با تفاوت قیمتی که دارن بستگی به بودجه همچنین ملاک های شما برای خرید یک خودرو داره.
اگر ملاک ها و بودجتون رو بگین زودتر به نتیجه میرسید.
موفق باشید
بودجه من حدود 10 میلیون هست ولی اگر ببینم با 2-3 میلیون بیشتر هزینه کردن، گزینه خیلی بهتری بدست خواهم اورد حاضرم هزینه بیشتر پرداخت کنم ممنون
mohamad skystar
07-07-2011, 22:26
بودجه من حدود 10 میلیون هست ولی اگر ببینم با 2-3 میلیون بیشتر هزینه کردن، گزینه خیلی بهتری بدست خواهم اورد حاضرم هزینه بیشتر پرداخت کنم ممنون
شما الان 10 میلیو تومان دارین.
اگر بتونید 3 میلیون تومان دیگه هزینه کنید میتونید تندر 90 E0 رو خرید کنید
که خیلی به صرفه تر از تیبا یا پراید 131 هست.
Pourya-pc
07-07-2011, 23:29
بین این دو از نظر موتوری و فضای داخلی تیبا برتره اما کمتر کسی با قیافه و اسکلت وحشتناک زشت تیبا کنار بیاد. من زشت ترین اتومبیل ها رو که هندیا میسازن رو دیدم که در مقابل این عروسکن.
این سلیقه ایی نیست و 99% مردم قبول دارن که خودرویی بینهایت زشت هست.
131 جدید کاملا متحول شده (از نظر کیفیت و کمیت ) طراحی داخلی جدید ، داشبورد جدید ، بهبود وضعیت گیرباکس و موتور و فن پرقدرت برای کولر ، فرمان هیدرولیک و ترمز ABS ،قطعات بسیار ارزون و همینطور خودرویی بسیار کم مصرف.همینطور رند بازاره،هرموقع اراده کنی پول تو دستته.
اما همونطور که محمد جان گفت اگر بتونی ال90 بخری که عالیه.
mohamad skystar
07-07-2011, 23:38
بین این دو از نظر موتوری و فضای داخلی تیبا برتره اما کمتر کسی با قیافه و اسکلت وحشتناک زشت تیبا کنار بیاد. من زشت ترین اتومبیل ها رو که هندیا میسازن رو دیدم که در مقابل این عروسکن.
این سلیقه ایی نیست و 99% مردم قبول دارن که خودرویی بینهایت زشت هست.
131 جدید کاملا متحول شده (از نظر کیفیت و کمیت ) طراحی داخلی جدید ، داشبورد جدید ، بهبود وضعیت گیرباکس و موتور و فن پرقدرت برای کولر ، فرمان هیدرولیک و ترمز ABS ،قطعات بسیار ارزون و همینطور خودرویی بسیار کم مصرف.همینطور رند بازاره،هرموقع اراده کنی پول تو دستته.
اما همونطور که محمد جان گفت اگر بتونی ال90 بخری که عالیه.
این مورد اصلا جالب توجه نیست.
من تجربه کردم به محض فعال شدن کولر افت شدیدی ایجاد میشه.
هم 131 هم تمام پراید های دیگه
. پسر خوب
08-07-2011, 00:01
از نظر زشت بودن خودرو من کاملا با آقا پوریا موافقم . به نظر من با پولی که داری 206 تیپ دو بگیری از هر دو ماشین بهتر هستش .
Pourya-pc
08-07-2011, 06:44
این مورد اصلا جالب توجه نیست.
من تجربه کردم به محض فعال شدن کولر افت شدیدی ایجاد میشه.
هم 131 هم تمام پراید های دیگه
محمد جان من افتی به اون صورت مشاهده نکردم ، فقط وقتی روی درجه ی آخر گذاشتم باد کولر دیگه سوز اونطوری نداشت .البته بازم به نظرم خیلی بهتر شده.مخصوصا به لحاظ کیفیت (نسبت به قبل)
mohamad skystar
08-07-2011, 13:31
محمد جان من افتی به اون صورت مشاهده نکردم ، فقط وقتی روی درجه ی آخر گذاشتم باد کولر دیگه سوز اونطوری نداشت .البته بازم به نظرم خیلی بهتر شده.مخصوصا به لحاظ کیفیت (نسبت به قبل)
تجربه ای که من هم تو شهر و هم تو جاده داشتم به راحتی مشخص بود.
تا سیستم کولر با موتور درگیر میشد یهو ماشین یه ریپ میزنه و کم جونتر میشه.
تو جاده های شمال که اصلا نمیشه پراید رو با کولر روشن روند و راحت رانندگی کرد.
از نظر کیفیتی هم پیشرفت آنچنانی نداشت و تمام گازهای این کولر ها چینی شده و خیلی بد.
بهتره بحث تاپیک عوض نشه چون این بحث مربوط به تاپیک پراید هست.
موفق باشید
AmiRreZA_RAcEr
20-07-2011, 16:35
همونطوری که محمد گفت تندر ای صفر نسبت به تفاوت قیمتش واقعا میارزه و پشیمون نمیشی ، همچنین سمند se هم هست که خوب موتور خوبی نداره و قدیمیه لامپهای عقبشم که .... ولی هردوی اینها هرجوری میتونی پولشو جور کنی و بخری واقعا رضایتتو جلب میکنه و برتری محسوسی نسبت به پراید و تیبا دارند ، از نظر من گزینه اول هم تندره
امير موسر
20-07-2011, 18:20
شما الان 10 میلیو تومان دارین.
اگر بتونید 3 میلیون تومان دیگه هزینه کنید میتونید تندر 90 E0 رو خرید کنید
که خیلی به صرفه تر از تیبا یا پراید 131 هست.
E0 شده 13.000.000 !!!؟
E0 شده 13.000.000 !!!؟
آره قیمت ها شدید بالا رفته
الان ایران خودرو فول را نسبت به ۴۰ روز پیش حدود ۵۰۰تومن گرون کرده
mohamad skystar
21-07-2011, 18:43
قیمت خودرو به خاطر فصل تابستان هم بلاخره کاذت تالا میره.
اول مهر افت داره
دوستان در مورد131 کاملا بی مهر هستند اگر کسی ایرادی میبینه قطعا ایراد از خودروی خودشه نباید گفت کل خودروها همینطوره در زمان روشن شدن تهویه مطبوع هیچ تاثیر منفی در عملکرد خودرو احساس نمیشه و شتاب همان شتاب است کیفیت قطعات که اصلا قابل قیاس با مدلهای قبل نیست و از لحاظ فنی با توجه به وزن سنگین تر بدنه ارتقاء یافته...اما در مورد تیبا بهرحال تازه این خودرو وارد بازار شده و از لحاظ ظاهری جدیدتر است...تیبارو میشه با مدل ای1 ال90مقایسه کرد نه ای0......
mohamad skystar
23-07-2011, 11:59
دوستان در مورد131 کاملا بی مهر هستند اگر کسی ایرادی میبینه قطعا ایراد از خودروی خودشه نباید گفت کل خودروها همینطوره در زمان روشن شدن تهویه مطبوع هیچ تاثیر منفی در عملکرد خودرو احساس نمیشه و شتاب همان شتاب است کیفیت قطعات که اصلا قابل قیاس با مدلهای قبل نیست و از لحاظ فنی با توجه به وزن سنگین تر بدنه ارتقاء یافته...اما در مورد تیبا بهرحال تازه این خودرو وارد بازار شده و از لحاظ ظاهری جدیدتر است...تیبارو میشه با مدل ای1 ال90مقایسه کرد نه ای0......
اینو قبول دارم.131 نسبت به صبا که قبلا بود کیفیتش بهتره
امير موسر
23-07-2011, 14:53
دوستان در مورد131 کاملا بی مهر هستند اگر کسی ایرادی میبینه قطعا ایراد از خودروی خودشه نباید گفت کل خودروها همینطوره در زمان روشن شدن تهویه مطبوع هیچ تاثیر منفی در عملکرد خودرو احساس نمیشه و شتاب همان شتاب است کیفیت قطعات که اصلا قابل قیاس با مدلهای قبل نیست و از لحاظ فنی با توجه به وزن سنگین تر بدنه ارتقاء یافته...اما در مورد تیبا بهرحال تازه این خودرو وارد بازار شده و از لحاظ ظاهری جدیدتر است...تیبارو میشه با مدل ای1 ال90مقایسه کرد نه ای0
من خودم تیبا داشتم ! E0 داشتم ! E1 هم الان دارم ! تیبا رو هیچ جوره نمیشه با ال90 مقایسه کرد ! حالا هر تیپیش ! تیبا چیش سره ؟! شیشه های جلوش برقیه ؟! موتورش چی !؟ لذت رانندگیش چی !؟
اینو قبول دارم.131 نسبت به صبا که قبلا بود کیفیتش بهتره
من این را از خیلی ها شنیدم که 131 نصب به صبا خیلی بهتر شده و قابل مقایسه نیست
mohamad skystar
23-07-2011, 16:59
من این را از خیلی ها شنیدم که 131 نصب به صبا خیلی بهتر شده و قابل مقایسه نیست
خدا به سازمان صنایع معادن و سازمان استاندارد خیر بده که سایپا رو تحت فشار گذاشتن تا این تغییرات رو
تو محصولاتش ایجاد کنه.
البته این تغییرات باید چند سال پیش انجام میگرفت و الان باید شهاد تغییرات بهتری بودیم که متاسفانه
خودروسازان ایرانی مهم نیست براشون.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.