ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کارتریج اصلی ولی چاپ غیر اصلی !!!؟؟؟؟

fujin
07-07-2011, 18:51
با سلام ... بنده بعد از خرید کارتریج اصلی پرینتر hp j4580 به قیمت 19500 نومان .. خواستم کیفیت جوهر این کارتریج رو تست بزنم برای همین یک صفحه تست سیاه سفید پرینت گرفتم که نتیجه برای بسیار متعجب کننده بود ...

عکس اول عکس اصلی و داخل کامپیوتر ساخته شده و عکس دوم پرینت شده و اسکن شده توسط من هستش ... واقعا برام جالبه که چرا کارتریج اصلی باید اینجوری رنگ سیاه رو پرینت بگیره ...

قبل از خرید کارتریج همچین تستی رو برای جوهر عیر اصلی با شارژ کارتریج انجام داده بودم و همین نتیجه رو داده بود ... به نظر شما آیا جوهر غیر اصل آسیبی به قسمتی از پرینتر زده که دیگه رنگ واقعی سیاه رو نمیتونه پرینت بگیره ؟

عکس اصلی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عکس پرینت شده

mehran gorji
07-07-2011, 19:18
خوب عکسی شما پرینت گرفتید ترکیب رنگ دارد.
و باید ان را رنگی پرینت کنید.
و علاوه بر ان کیفیت ان را باید روی best بزارید و از کاغذ گلاسه استفاده کنید تا شبیه عکس پرینت شده پرینت بگیرد.

از نظر من پرینتر درست عمل کرد و مشکلی ندارد

fujin
08-07-2011, 00:35
خوب عکسی شما پرینت گرفتید ترکیب رنگ دارد.
و باید ان را رنگی پرینت کنید.
و علاوه بر ان کیفیت ان را باید روی best بزارید و از کاغذ گلاسه استفاده کنید تا شبیه عکس پرینت شده پرینت بگیرد.

از نظر من پرینتر درست عمل کرد و مشکلی ندارد

ممنون مهران جان ولی تمام تنظیمات رو چک کردم و از کاغذ مخصوص هم استفاده کردم ولی باز هم نتیجه همین بود ...
واقعا برای عجیبه چون این سبزی که در رنگ سیاه دیده میشه توی پرینت عکسها تاثیر میذاره و عکسها رو کمی به سمت سبز میکشونه ...

مدل کاغذ و تنظیماتی که برای پرینت دوباره انجام دادم رو براتون میذارم ... ایمدوارم بتونی ازشون مشکل رو پیدا کنی ....

مشخصات کاغذ

pour-homme
08-07-2011, 01:32
اولا کارتریج های اچ پی خیلی تقلبی داره (که بهش میگن طرح) از اغلب مغازه ها که بخرید به شما به جای کارتریج فابریک طرح میدن به نظر من فقط از جاهای مطمئن بخرید مثل تهران فالنیک
دوما قضیه طرح اینه که کارتریج های خالی را دوباره شارژ میکنن و توی بسته بندی های کاملا مشابه میزارن (اگر یکبار جعبه اصل و غیر اصل را مقایسه کنی متوجی میشی)
سوما صدمه ای به دستگاهت نمیزنه اغلب پرینتر های اچ پی هد روی خود کارتریج هستش اگر هد روی دستگاه ممکنه به هد دستگاه صدمه بزنه چون جوهر مرغوب توش نیست

mehran gorji
08-07-2011, 08:23
کاغذی که شما استفاده میکنید مخصوص عکس نیست.
کاغذ 260 گرمی گلاسه بخرید نه کاغذ مات.
تنظیمات کاغذ را هم روی کلاسه بزارید
طبق گفته دوست عزیزمان hp کارتریج طرح زیاد دارد.
اما 901 اکثرا فابریک تو بازاره.
از کارتن کارتریج از تمام زوایا عکس بگیر و اپلود کن تا به شما بگم اصله یا طرح

fujin
08-07-2011, 22:00
اینم از عکسها ...
اگر اصل باشه به نظر شما مشکل کجا میتونه باشه ؟

mehran gorji
08-07-2011, 22:46
کارتریج فابریک فابریک استوهیچمشکلی ندارد.
کاغذ شما شاید اصی باشد اماگلاسه نیست

fujin
09-07-2011, 00:01
کارتریج فابریک فابریک استوهیچمشکلی ندارد.
کاغذ شما شاید اصی باشد اماگلاسه نیست

پس چرا رنگ سیاه رو سبز پرینت میگیره آخه :41: ...
روی عکس تاثیر خیلی بدی داره

pour-homme
09-07-2011, 00:55
یک راه ساده برای تشخیص اصل یا غیر اصل اینه که کارتریج همون موقع باز کن اگر هدش تمیز باشه اصله ولی در غیر این صورت نه جعبه هم که به ظاهر اصلی میاد
راستی کارتریج هاتون را شارژ میکنید یا هر بار تموم میشه یکی می خری (این رو پرسیدم چون خودم نمیدونستم که میشه شارژ کرد این ها رو اگر شارژ نمیکنید این کار را بکنید چون مشکلی برای پرینترتون پیش نمیاد نهایتا هد خراب میشه که شما هر بار یک هد نو می خرید
یک سوال زمانی که یک متن هم پرینت میکیری روی A4 معمولی این مشکل هست؟

mehran gorji
09-07-2011, 10:32
موقع پرینت به قسمت تنظیمات بروید و گزینه black only را انتخاب کنید

fujin
09-07-2011, 10:50
یک راه ساده برای تشخیص اصل یا غیر اصل اینه که کارتریج همون موقع باز کن اگر هدش تمیز باشه اصله ولی در غیر این صورت نه جعبه هم که به ظاهر اصلی میاد
راستی کارتریج هاتون را شارژ میکنید یا هر بار تموم میشه یکی می خری (این رو پرسیدم چون خودم نمیدونستم که میشه شارژ کرد این ها رو اگر شارژ نمیکنید این کار را بکنید چون مشکلی برای پرینترتون پیش نمیاد نهایتا هد خراب میشه که شما هر بار یک هد نو می خرید
یک سوال زمانی که یک متن هم پرینت میکیری روی A4 معمولی این مشکل هست؟

بله هدش تمیز تمیز بود ... به احتما زیاد اصله ...

شارژ میکنم ولی فقط این بار کارتریج خریدم تا مرغوبیت جوهرش رو با غیر اصلها مقایشه کنم که به این نکته پی بردم ...
با جوهر غیر اصلی و کارتریجی که خودم شارژ کرده بودم این عکس رو پرینت گرفتم و نتیجه همین بود(به صورت سبز) گذاشتم به حساب اینکه جوهر غیر اصل و با مرغوبیت کم هست ...
ولی حالا که کارتریج اصله و باز هم اینجوری پرینت میکنه برام عجیبه :18:

از شما که پرینتر جوهر افشان دارید خواهش میکنم این عکس رو پرینت کنید شاید برای شما هم نتیجه همین باشه ...

موقع پرینت به قسمت تنظیمات بروید و گزینه black only را انتخاب کنید

به صورت GrayScale داره که اونم زدم باز هم نتیجه همین بود

فکر نمیکنید مشکل از تشخیص رنگ بد پرینتر باشه ... با ریست کردن سخت افزاری یا چیزی شبیه به اون درست بشه ... چون وقتی که برای بار اول پرینت میکردم همه چی درست بود

mehran gorji
09-07-2011, 10:53
شاید جوهر خراب باشه جوهر را تخلیه من و دوباره شارژ کن.

fujin
09-07-2011, 12:06
شاید جوهر خراب باشه جوهر را تخلیه من و دوباره شارژ کن.

توی مک حالت grayscale دو مدل داره که یکیش همین هست که گفتید یعنی black Only cartridge که با اینکار درست شد ... ولی حالا سوالم اینجاست که چرا پرینتر باید در عکسهای سیاه سفید از کارتریج رنگی برای پرینت استفاده کنه ؟ ... توی پرینت عکس هم تمام قسمتهای سیاه کمی رنگ سبز به خودش میگیره ... با این حساب این کار از روی عمد از طرف HP روی اون اعمال شده ... چراش رو نمیدونم ... شاید برای زیبایی بیشتر عکس خروجی ...

از شما و دوستان دیگه ممنونم برای کمک رسانی به من ...

mehran gorji
09-07-2011, 12:19
خدارو شکر مشکلت حل شد
شما وقتی عکسی رو توی فتوشاپ باز میکنی صفحه شما cmyk است و اگر مشکی هم بنویسید یا طراحی کنید.
یا عکس سیاه سفید را در ان باز منید خود به خود ترکیب رنگ میگیرد.

fujin
09-07-2011, 12:41
اینم جواب یکی در بخش پشتیبانی انجمن HP

There are a few considerations here:

This is a peer to peer support forum. For information of how the forum works see here. With very few exceptions the users here are unpaid volunteers like you or me sharing with others. This board is not a direct link to HP support, for that you should Contact HP.

Black ink in this printer model is pigmented while the color inks are dye based. The pigmented ink is not compatible with photo paper. If photo paper is selected (or automatic paper type is selected and detected as photo paper) the printer will use only the color cartridges to print.

The black ink is designed for text printing and the ink droplets are much larger than the color droplets. To print better quality color ink is typically used for printing graphics as it gives better print quality with less visible dots.

Depending on the printer model and operating system some drivers have an option for "print in grayscale" and "use black cartridge only". I do not know if this is available for your printer in a Mac OS. You may have better results asking your question in the more appropriate Mac Printing/Scanning forum.