ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تقريبا فوري !:آيا پول دادن به گارانتي مي ارزه؟

hemad.ir
07-07-2011, 14:49
سلام
مي خواستم بدونم كه آيا پول دادن به گارانتي لپ تاپ مي ارزه؟
اگر قيمتش تو خارج كشور خيلي ارزونتر بود خريد بدون گارانتي يا گارانتي بين المللي مي ارزه يا نه؟
براي استفاده تو ايران كه مشكلي نداره؟

mohsenfhm
07-07-2011, 15:13
گارانتی معتبر باشه می ارزه ولی گارانتی های متفرقه هزینه اضافی هست :13:

گارانتی بین المللی هم تو ایران کاملا بی ارزشه :13:

hemad.ir
07-07-2011, 17:16
گارانتی معتبر باشه می ارزه ولی گارانتی های متفرقه هزینه اضافی هست :13:

گارانتی بین المللی هم تو ایران کاملا بی ارزشه :13:
اگه بدون گارانتي خريدم و خراب شد(نه اين كه از اول خراب باشه) درست كردنش مشكله؟

Mr.Mazmamfi
08-07-2011, 01:24
اگه بدون گارانتي خريدم و خراب شد(نه اين كه از اول خراب باشه) درست كردنش مشكله؟
بله
بستگی به آسیبی که دیده باید هزینه های مختلف بکنی .مثلا اگه صفحه نمایش بسوزه 100 الی 150 پیاده میشی
اگه مادر برد بسوزه 200 الی 250
اگه dvd rw بسوزه 60 الی 70 تومن
اگه باتری خراب شه 60 الی 70 تومن و . . . ..
نکته : شما وقتی گارانتی نامعتبر(شرکتی و یا مغازه ای) داشته باشی انگار کل هزینه های لپ تاپ پای خودته. و تواین جور گارانتی ها نمیان باتری و صفحه نمایش و . .. رو گارانتی کنن.
توجه : اگه لپ تاپی گرفتی که تا 1 ماه الی 3 ماه برات کار کرد دیگه سالم میمونه تا اجلش برسه (این در صورتیه که نکات لازم برای نگهداری لپ تاپو رعایت کنی)
توجه : شما اگه لپ تاپ خریدی تا 24 ساعت از فروشنده قول بگیر در صورت خرابی بهش تحویل میدی و تو اون 24 ساعت همه چیز لپ تاپو امتحان بکن(تست های مختلف بگیر)

pooria-ir
13-07-2011, 14:09
شما اگر گارانتی معتبر بگیری خیلی بدرد بخوره
ببین مثال برات میزنم،الان اسوس تو ایران 4 تا گارانتی رسمی داره،امرتات،ویستا،سازگار، مادیران
شما با هرکدوم از این گارانتیا بخری،میتونی پیش این 4 تا شرکت ببری واسه تعمیر،حالا در نظر بگیر یه قطعه خاص خراب میشه،میری پیش اولی نداره و میگه که باید تو نوبت بمونی تا بیاد،میتونی بری پیش یکی دیگه
مثلا تو همین 4 تا امرتات خیلی سرویسش سریع و خوبه، وباطری و شارژر رو هم تا 1 سال گارانتی میکنه،من خودم تو 11امین ماه باطریم خراب شد،ظرف 3 روز عوض کردن و نو بهم دادن،حالا حساب کن گارانتیم معتبر نبود یا گارانتی نداشتم ...

شرایط گارانتی هر شرکت رو حتما مطالعه کن و با توجه به سوابقش ازش خرید کن،به نظر من اگر حتی آدم 100 تومن هم برای یه لپ تاپ 1 تومنی پول گارانتی مثل امرتات که 2 سال واقعا بهت سرویس میده رو بده ،ارزش داره

hsein
16-07-2011, 15:55
امرتات بهتره يا ماد ايران يا سازگار؟؟؟
فرقي دارن؟
من n43s ميخوام بگيرم

pooria-ir
17-07-2011, 01:02
من خدمات امرتات رو واقعا پسندیدم و راضی هستم
مادیران هم در زمینه گوشی و مانیتور از خدماتش استفاده کردم وراضی بودم،اما لپ تاپ رو خیلی اطلاع ندارم.ولی تا اونجایی که میدونم از لحاظ سرعت عمل در رفه نقص و تحویل دستگاه امرتات از همه بهتره
قاعدتا مادیران هم باید خوب سرویس بده و ضمنا اینکه سابقه درخشانی هم داره،بنابراین از هرکدوم که بگیرین ضرر نمیکنین :10:

hsein
24-07-2011, 23:18
سلام دوستان : من بين اين 2 گزينه از شما راهنمايي مي خواستم

asus n43sl /2630/4/2gb gt 540/500 gb +/bluray/usb3 با كيف و موس و 2 سال گارانتي امرتات 1250
asus n43sl /2630 /4/2gb gt540/640gb/bluray/usb3 گارانتي سازگار 2سال 1270

كدوم بهتره؟
1) از لجاظ گارانتي سازگار و امرتات ، كدوم بهترن؟ + امرتات مشكلي نداره؟ آخه تو اصفهان نمايندگي نداره و كلا نمايندگي هاش خيلي كمتر از سازگاره

2) هارد 500 + نسبت به 640 كدوم ارجحيت دارن؟ درسته كه سرعت + خيلي بالاتره؟

++ از كجا ميشه فهميد هارد واقعا پلاس هست؟؟؟

خيلي خيلي ممنون