PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک به یک مدلساز تازه کار

ALI2019
07-07-2011, 13:20
سلام دوستان:10:
من یک مدلساز تازه کار هستم وزیاد با نرم افزار 3D Max آشنایی ندارم فقط میشه گفت در سطح مقدماتیهستم و میخوام ساخت یه بازی رو شروع کنم ( یه بازی ترسناک ) ولی به مدل نیاز دارم اونم مدل انسان
مشکل اینجاست که من نمیتونم مدل انسان روبسازم اگه کسی از شما میتونه در این زمینه به من کمک کنه واقعآ ممنون میشم اگه فیلمی در این زمینه دارید برام آپ کنید (:41:ولی متآسفانه اینترنت من دیال آپه ولی راهی وجود داره که بتونید فیلم هاتون رو برام آپ کنید با این نرم افزار که در موتور UDK هست میتونید فیلم هاتون رو تا حد زیادی فشرده کنید بدون هیچ تغییری در کیفیت فیلم بطوری که شخصآ فیلمی به حجم 4GB رو به 80MB تبدیل کردم نرم افزاری واقعآ مفید هست ) اگه خودتون میتونید بسازید در همین تاپیک یادر قالب PDF آموزش رو بدید :11:
توی هر جایی که این رو مطرح کردم هیچ جوابی دریافت نکردم گفتم بیام تو این سایت که کاربران زیاد و حرفه ای هم داره مطرح کنم شاید جوابمو گرفتم
بازم میگم هر کسی بتونه این کارو برام انجام بده دستبوسش میشم :40::40::40::40::40::40:
آدرس ایمیل : Ali.war.2011@gmail.com
لینک دانلود نرم افزار: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohammadrm
07-07-2011, 20:08
دوست عزیز شما میخوای یک شبه ره هزار ساله رو بری ؟!
ببخشید اینو میگم شما چطوری میخوای با این اطلاعات کمی که داری بازی درست کنی ؟
مدلت رو هم میتونی از پک های آماده همین فروشگاه تهیه کنی .
نمیخوام ناامیدت کنم ولی از فکر و خیال اینجور چیزا بیا بیرون .

ALI2019
07-07-2011, 21:23
دوست عزیز مگه اونا یی هم که الان دارن بازی میسازن از اول همه چیزو بلد بودن ؟:18:
مسلمآ معلومه که نه در ضمن خواستن توانستن است ومن هم خیلی مبتدی نیستم و میخوام برای بازیم مدلهامو خودم بسازم نه این که از هر جایی که رسید دانلود کنم این که نشد بازی :38:
اگه شما هم میخوای بازی بسازی به این سایت مراجعه کن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

meysam 3d
07-07-2011, 23:46
سلام
بهترین راه آموزش دیدن همینه که یه کار هدف دار و مشخصو شروع کنی و هرجا به مشکل بر خوردی دنبال جواب بگردی.
منم موافقم که اینطوری نمیشه یه بازی یا یه انیمیشن ساخت ولی برای راه افتادن دست خوبه. البته باید اطلاعات اولیه رو داشته باشی این که میگی با مکس آشنا نیستم نشون میده که باید از آموزش های پایه شروع کنی
و اما:
همون طور که میدونی مدلینگ بازی با مدلینگ انیمیشن خیلی فرق داره من تا حالا آموزش مدلینگ کارکتر انسان برای بازی جایی ندیدم ولی برای انیمیشن زیاد هست نمونش مستر کلاس 2 اگه خاستی برات آپ کنم.

ALI2019
08-07-2011, 07:17
meysam 3d:40: عزیز ممنون :40:
اگه میشه لطفآ با همون نرم افزاری که گفتم فشرده اش کن بعدآ آپ کن که هم برای خودتون از نظر زمان به صرفه باشه وهم برای من _در ضمن من نمیخوام همون مدلی که آموزش دیدم برای بازیم استفاده کنم بلکه بعد از آموزش میخوام یه مدل با استاندارد low poly بسازم با اون چه که از این فیلم شما یاد گرفتم البته با تغییرات زیاد تا انجین قادر به پردازش اون باشه :42:در ضمن من اونقدر کاربر مبتدی نیستم میشه گفت یه کاربر در حد متوسط:42:
باتشکر

mohammadrm
08-07-2011, 11:59
دوست عزیز شما از حرفهای بنده بد برداشت کردید .
من به طور کلی خواستم اینو بگم که شما خیلی راه پیش رو داری .
ولی کار یک نفر نیست . اصلا این جور کارها باید گروهی انجام بشه .

ALI2019
08-07-2011, 13:57
ببخشید اگه حرفهای من باعث ناراحتی شما شده :41:
درسته این کار ها باید گروهی انجام بشه ولی با کی میتونم کار گروهی انجام بدم:23:
اطراف من کسانی هستند که حتی فرق بازی دو بعدی تا سه بعدی رو نمیفهمند:38:
به هر حال خیلی از راهنمایی های شما متشکرم:11:

hes25
08-07-2011, 22:23
سلام

شما اگه فرضا الان شروع کنی 10 تا 12 سال دیگه میتونی یه بازی نسبتا خوب بسازی در حد شمشیر نادر مثلا

در ضمن یه نفره اصلا نمیشه چون صد بار نترس بگو صد هزار بار نا امید میشی تو ساختش

حداقل سه نفر باید باشین
من خودم تا حدودی تجربه کردم مثلا برا تمرین از رو محیط بازی pop1 الگو برداری کردم یک قسمتش رو تو مایا ساختم حجمشم زیاد شده بود فک کنم حدود 300 مگ، اما تو کد نویسی موندم دیدم کار من نیست با اینکه کتاب داشتم ولی ول کردم تنهایی نمیشه

امیدوارم بتونی تمرینی هم که شده یکی بسازی

موفق باشی

123456789s
13-07-2011, 17:19
من با mohammadrm موافقم . شما اول باید مدل های اسونی بسازی بعد یواش یواش مدل ادم بسازی بعد انیمشن های کوتاه وبعد که حرفه ای شدی که فکر کنم 3 . 4 سال وقت می بره بعد بازی بسازی.بعدشم بازی ساختن 7/8 تا برنامه لازم داره نه فقط 3ds max

hadi665
13-07-2011, 18:26
حرف های بچه ها تایید میشه
اما مهم ترین چیز برای اینکه به هدفت برسی ، علاقست
اینو داشته باشی بهت قول میدم که یه روز اینکارو انجام میدی

فقط سعی کن هدفتو برای بلند مدت بزاری
ساخت یه کاراکتر ( واسه بازی ) برای افرادی که توی سه بعدی تجربه ی زیادی هم دارن کاره سختو طولانی ای هست

شما یه تایم کوتاه بزار برای یاد گیری مکس و ساخت مدل های ساده تر بازیت
بعد کم کم روی کاراکتر هم کار کن

اینطوری بهتره
اما نا امید نشو

tatuy
14-07-2011, 22:33
دوست عزیز حالا شما با udk میتونی کار کنی یا اونم میخوای یاد بگیری؟
اگه اینجوری باشه خیلی برات سخت میشه .
به هر حال موفق باشی
یا حق.......
راستی فرق بازی سه بعدی با دوبعدی چیه؟:5:

MRHArtsClube
22-07-2011, 18:06
سلام دوستان

منم میخواستم مثه بقیه بگم سخته و نمیشه دیدم گفتن :31: گرچه با یکم پشتکار میشه! :46: پس من کمک میکنم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجمشم از بقیه کتابایی که دیدم کمتر بود! 28.8 مگابایت
امیدوارم کارت راه بیفته :10:

ALI2019
22-07-2011, 20:03
سلام :40:
ببخشید که جواب هارو یه کم دیر میفرستم آخه رفته بودم مسافرت و نمیتو نستم
hadi 665 عزیز بابت راهنمایی ممنونم باید بگم خوشبختانه همین علاقه منو به این کار واداشته و داشتن علاقه در هر کاری مهمترینه
tatuy بازی دو بعدی به بازی هایی مثل ماریو (قارچ خور ) گفته میشه که فقط میتونی اونها رو از یک بعد نگاه کنی و بازی های سه بعدی به بازی هایی مثل رزیدنت اویل 5 گفته میشه که میتونی از تمامی جهات به کاراکتر بازی و محیط نگاه کنی
MRHArtsClube بابت کتاب متشکرم

ALI2019
22-07-2011, 20:04
سلام :40:
ببخشید که جواب هارو یه کم دیر میفرستم آخه رفته بودم مسافرت و نمیتو نستم
hadi 665 عزیز بابت راهنمایی ممنونم باید بگم خوشبختانه همین علاقه منو به این کار واداشته و داشتن علاقه در هر کاری مهمترینه
tatuy بازی دو بعدی به بازی هایی مثل ماریو (قارچ خور ) گفته میشه که فقط میتونی اونها رو از یک بعد نگاه کنی و بازی های سه بعدی به بازی هایی مثل رزیدنت اویل 5 گفته میشه که میتونی از تمامی جهات به کاراکتر بازی و محیط نگاه کنی
MRHArtsClube بابت کتاب متشکرم

kamron_devil
23-07-2011, 09:56
سلام من تو یکی از سایت های فروش اموزش 3d max دیدم اموزش داده ساخت شخصیت برای بازی ولی اگر لینک بزارم مدیر سایت سانسور می کنه تو گوگل سرچ کنی پیدا می کنی . در مورد بازی هم اینو باید بدونی که ما همه عشق بازی سازی داشتیم و داریم ولی نیاز به یک تیم هست برای بازی 3 بعدی مخصوصا. و اگر شما می خوای اینکاره بشه باید رو یکی از رشته های بازی سازی مثل مدل سازی انیمیشن برنامه نویسی سی شارپ تسلط پیدا کنی بعدا دنبال چندتا پایه مثلا 20 30 نفر بگردی که مثل خودت علاقه داشته باشن و دنبال پول نباشن بعد اون موقع می تونی. من خودم ادعای گیمری ایران رو دارم چون از بچگی از میکرو سگا گیم بوی و هر دستگاهی که شنیدی بازی می کردم و الان راحت می تونم یک فیلنامه بازی بدم ولی کو پایه همه ما دنبال راحت طلبی هستیم یک دکمه بزنیم بازی کنیم یا بازی ساخته بشه خلاصه تلاشت رو بکن

---------- Post added at 10:56 AM ---------- Previous post was at 10:54 AM ----------

از اداما که فکر می کنن مخ هستن و بقیه چیزی نمی فهمن خیلی بدم میاد

ALI2019
23-07-2011, 14:49
kamron_devil اگه میشه به ایمیلم بفرست
Ali.war.2011@gmail.com

kamron_devil
26-07-2011, 21:43
فرستادم اومد؟

ALI2019
28-07-2011, 13:24
آره اومد_ولی رفته بود توSpam
محصولات جالبی داشت