مشاهده نسخه کامل
: بالا نیامدن ویندوز بعد از خریدن کارت گرافیک جدید
سلام.
کارت گرافیک قبلیم نیم سوز شد و وقت اینکه ببرم تعمیرگاه نداشتم.
یک کارت جدید دوستان برام خریدن به این مدل
جی فورس GT220
1 GB DDR3
سیستم رو روشن میکنم ولی ویندوز بالا نمیاد و صفحه ی آبی مرگ میاد و این اررور
vsmraid.sys stop 0x000000D1 Address 86033A8 base at 86017000
خودم روی اینترنت سرچ کردم ولی هرچه بیشتر سرچ میکنم بیشتر گیج میشم یکی لطقا کمکم کنه که از خیلی از کارهام عقب افتادم
بایوس رو اول از همه دیفالت کنید
ویندوز رو عوض کنید آخرین ورژن درایور گرافیک رو نصب کنید ببینید درست میشه یا نه
سلام
دقیقا از کجا بایوس رو دیفالت کنم و اینکه اصلا و به هیچ وجه نمیخوام ویندوز عوض کنم
یعنی اگه بمیرم و آخرین راه اون باشه اینکار رو میکنم :|
و دیگه اینکه کارت رو همین امروز گرفتم وارد ویندوز نشده چطور میخوام آخه آپدیتش کنم
الان که سیستم رو دوباره روشن میکنم صفحه آبی تایمر داره که به 100 میرسه و سریع ری استارت میشه که حتی نمیتونم کد رو یادداشت کنم :(
هرچی سنگه مال پای لنگه منه ای خدا
بایوس رو آپدیت کنم چی ؟ اگه آره چطوری ؟ چون سیستم بالا نمیاد
و اینکه پشت این کارته یک پورت یو اس بی هست اون مال چیه ؟
برای دیفالت کردن بایوس یادم اومد چیکار کنم
باتری رو خارج کردم الان میخوام برم بذارمش ببینم چی میشه
این ویندوز عوض کردن یعنی شاهرگم رو زدن
نه اینکه کار سختی باشه نه ولی اون ویندوز من عوض شه....
نه تو رو خدا راه دیگه بذارین جلو رام این غیرقابل تصور است عوض کردنش
پس اگه براتون سخته بایوس رو که دیفالت کردید و نشد درایور گرافیک رو از تو Safe mode پاک کنید
احتمالا با اینکار بتونید وارد ویندزو بشین
بعد اخرین ورزن درایورشو نصب کنید و سپس ریستارت
اگه درست نشد بهتره ویندوز عوض بشه تا معلوم بشه مشکل از کجاست
پاورتون چند واته همچنین قطعات دیگر سیستمون رو هم بگید
سلام دوباره
آقا من دیفالت کردم ویندوز هم اومد بالا و درایور کارت گرافیک هم نصب کردم و همه چیز عالی پیش میرفت که یهو دیدم از 5 تا هاردی که روی سیستم دارم یکیش نیست ! خوب اون با کارت پی سی آی نصب هست یک غلطی کردیم ری استارت کردیم و رفتم توی بایوس تنظیمات رو عوض کنم زدم تاریخ رو که شده بود 2007 کردم 2011 و یک ری استارت و باز ویندوز بالا نیومد ! البته الان داره همون هاردی که با کارت پی سی آی وصل هست رو چک دیسک میکنه که......
نه همین الان باز ری استارت ششد !
پاور قوی و خوبی دارم یک گرین 485 وات
دوباره این باتری رو در میارم ببینم شاید فرجی شد :(
خبر میدم
سی پیو هم از این 4 هسته ای ها و 2 گیگ رم و مین ایسر
خوب ! بعد از چندین ری استارت و چک دیسک که ناقص ماند آخرین ری استارت و چک دیسک که انجام گرفت چک دیسک یکی از درایورهای اون هارد کذائی رو کنسل کردم و الان ویندوز اومد بالا !
خوب اولین کاری که میکنم چک دیسک رو از توی خود ویندوز انجام میدم ولی ! حس ششم من میگه مشکل هنوز رفع نشده و امکان بروزش در ری استارت و خاموش و روشن کردن های آتی وجود داره
سوال من این هست جدا از نصب دوباره ویندوز که فقط مجبور باشم انجام میدم چه راه حل دیگه ای دوستان پیشنهاد میدند ؟
=======
اوپس ! ویرایش... توی ویندوز بود و ری استارت شد
بذارین من این پی سی آی رو قطع کنم ببینم چی میشه
بله دیفالت کنید بایوس رو و تغییر دیگه ای توش ندین نتیجرو بگین
ببینید چک دیسک که انجام میشه یا از خرابی فایل سیستم های یکی از درایوهاست
یا از ویروس بعضی اوقات میتونه باشه یا از خرابی ویندوز
شما وقتی وارد ویندوز شدین باید روی تک تک درایو های که موقع لود ویندوز چک دیسک میشه راست کلیک کنید و peroperties و تب tools و گزینه ی check now رو بزنید که مشکلات فایل سیستم های درایو ها حل بشه
وگرنه اون راه دیگرو باید انجام بدین تعویض ویندوز و اسکن ویروس
سلام دوباره
والا من سیستم تمیزی دارم منظورم ویندوز و آپدیت بودن نرم افزارا و آنتی ویروس و ضد برنامه های جاسوسی و ....
حداقل آی تی هم خوندم و اونقدر اطالاعات دارم پس واقعا از تمیز بودن ویندوز از نظر ویروس و.... مطمئن هستم
الان این کارت پی سی آی رو کشیدم جواب داد و ویندوز بالا آمد ولی من این هاردمم نیاز دارم !
ساتا خوره روی مین بوردم 4 تا بیشتر نیست و برای همین برای این هارد کارت پی سی آی خریدم
پیشنهاد ؟
اگه مشکل اصلی اون بوده باشه البته !
سلام دوباره
والا من سیستم تمیزی دارم منظورم ویندوز و آپدیت بودن نرم افزارا و آنتی ویروس و ضد برنامه های جاسوسی و ....
حداقل آی تی هم خوندم و اونقدر اطالاعات دارم پس واقعا از تمیز بودن ویندوز از نظر ویروس و.... مطمئن هستم
الان این کارت پی سی آی رو کشیدم جواب داد و ویندوز بالا آمد ولی من این هاردمم نیاز دارم !
ساتا خوره روی مین بوردم 4 تا بیشتر نیست و برای همین برای این هارد کارت پی سی آی خریدم
پیشنهاد ؟
اگه مشکل اصلی اون بوده باشه البته !
خوب جاشو عوض کید رو ی یه اسلات pci دیگه بزارید
اونکاری که گقتم برای چک کردن فایل سیستم هاردها انجام دادین ؟
خوب جاشو عوض کید رو ی یه اسلات pci دیگه بزارید
اونکاری که گقتم برای چک کردن فایل سیستم هاردها انجام دادین ؟
سلام
چک دیسک همه درایور ها انجام شد و مشکلی نبود
تا الان هم که یک روز و خورده ای میشه سیستم به خوبی کار میکنه
کمی مشکل با کارت پی سی آی بود که درست شد با عوض کردن اسلات و الان 5 تا هاردم کاملا بالا میاد و کامپیوتر هم خوب کار میکنه مشکل دیگه که امروز بروز کرده تغییر رنگ جزئی اسکرین به صورتی کم رنگ و خود به خود درست شدن هست
خوب من نمیخوام ویندوز عوض کنم ! ویندوز عوض کردن همیشه آخرین راه حله
پس سرچ کردم روی اینترنت و توی سایت های خارجی ذکر شد که مشکل باید از مانیتور یا کابل باشه یا کارت گرافیک که گزینه آخر نمیتونه باشه چون تازه خریدم
گزینه اول رو چجوری دقیقا مطمئن شم ؟
و اینکه کابل رو هم الان میرم سفت کنم ببینم میشه کاری کرد یا نه
و فردا از شرکت بچه ها یک کابل دیگه هم بیارم
البته الان که مشکل به نظر نیست
و نکته دیگه اینکه میتونه با آپدیت کردن کارت گرافیک حل شه مثلا ؟!
بله درایور گرافیک رو از تو safe mode پاک کنید و آخرین ورژنشو دانلود و نصب کنید
همچنین اگر مانیتور سی دی داره نصب کنید و فرکانسشو بیارید پایین
اگه مشکل همچنان ادامه داشت با یه کابل دیتا دیگر امتحان کنید و بعد مانیتورتون رو با یه سیستم دیگه چک کنید تا مشکل اصلی معلوم بشه
اگه میشه در هر دوحالت کم رنگ و درست شدن عکس بزارید
سلام
خوب به نظر این مشکل من ربطی هم با رم داره !
خوب قضیه از این قرار هست که چند لحظه پیش وسط رایت دی وی ددی بلو اسکرین محترم اومد و فرتی زد ری استارت ودیگه بالا نیومد ! خوب من از این کارت پی سی آی نمیدونم چرا خوشم نمیاد همش فکر میکنم زیرسر اون هست ! اون رو میکشم سیستم الان بالا اومده و یک پنجره ای باز شده که اررور کد هاش رو پیوست میکنم
خوب من یک سرچی روی نت میکنم و به سایت مایکروسافت میرسم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب اینجا اشاره میشه این کد مال رم هست
و اینکه dmp files رو کسی بذاره ( این رو بارها جای دیگه هم دیدم ) میتونند بررسی کنند
خوب منم بذارم کسی میتونه بررسی کنه ؟
دوم اینکه اگه مشکل این رم کوفتی هست چرا اسکرین صورتی میشد اینا ؟
که البته فعلا مثل آدم داره کار میکنه
و اگه بازم مشکل رم هست اون پی سی آی لعنتی رو که از اسلاتش در میارم چرا درست میشه ؟
بزنم اعصابمم ضعیف و خورد همه رو یکجا بجز سی پی یو عوض کنم جایگزین کنم
مادربورد و.... همه رو
بدبختی اینه که فردا باید برم پادگان و کسی نیست رسیدگی کنه این مرگش بشه
سلام
خوب فرصتی دست داد تا من مشکلی که دارم با گذشت زمان بهتر و بیشتر ارزیابی کنم و متوجه شدم مشکل من از رم هست.
خوب یک توضیح مختصر بدم من دو گیگ رم دارم یک سی پی یو قوی دارم یعنی QUAD 6600 خوب شاید بعضی ها بگن هه هه ! ولی این سی پی یو رو من 2 سال و نیم پیش گرفتم و اون زمان واقعا روی بورس و جدید بود . این از مشخصات این دوتا
من کارت گرافیک قبلی که داشتم هیچ وقت حتی زمانی که 5 تا هاردهام نصب بود و چندین و چند برنامه رو Run میکردم مشکلی پیش نمیومد اما این جدید رو که نصب کردم 2 تا از هاردهام رو مجبور شدم قطع کنم از جمله اونی که با کارت پی سی آی وصل بود و برنامه های زیادی هم نمیتونم اجرا کنم چون سیستم هنگ میکنه و کاملا این مشهود هست که همه ی اینها با توجه به گجتی که توی ویندوز سون نصب دارم مشخص هست بخاطر حجم زیادی ست که از رم داره استفاده میشه
خوب من این مشکل رو که قبلا نداشتم که ! پس به این نتیجه رسیدم مشکل زیر سر این کارت گرافیک هست و به نظر این کارت PCI Express هست و از رم استفاده میکنه و این حالت به نظر به صورت دیفالت هست نه زمانی که خودش کم میاره !
من تصمیم دارم یک یا دو گیگ دیگه رم اضافه کنم ولی میخوام ببینم راهی هست این حالت PCI Express رو خاموش کرد یا از این دیفالت در آورد ؟
چون همین الان که فقط همین پیج باز هست و دارم تایپ میکنم یک یاهو مسنجر باز است و مدیاپلیر ویندوز فقط داره آهنگ پخش میکنه 70% رم من مشغول شده !
+
اینکه فرض نهایی و کلی من این هست اون مشکلات قبلی نظیر به هم ریختگی رنگ ها ( نه به اون صورتی که مربوط به عوامل شایع باشه ) و گذاشتن کارت پی سی آی و هنگ کردن ها همگی به خاطر همین رم کم آوردن ها بوده و بس
هر گونه نظر و پیشنهادی رو ممنون میشم
jafarian
26-07-2011, 14:11
کارت گرافیک شماازنوع turbocash هست شماببینید تو ستاپ مین میتوید قسمتی رو پیدا کنید که بصورت دستی تنظیمش کنید تا تا اون مقداری که میخواین ازرم گرفته بشه و به گرافیک شر بشه به نظرم یک قسمت ستاپ این گریته برای گرافیک شما باید باشه:20:
کارت گرافیک شماازنوع turbocash هست شماببینید تو ستاپ مین میتوید قسمتی رو پیدا کنید که بصورت دستی تنظیمش کنید تا تا اون مقداری که میخواین ازرم گرفته بشه و به گرافیک شر بشه به نظرم یک قسمت ستاپ این گریته برای گرافیک شما باید باشه:20:
سلام
این رو که خودمم خبر دارم و گفتم که
دهن سیستم من رو این کارت سرویس کرد من هیچ جایی توی بایوس برای سیخ کاری تنظیمات این لعنتی پیدا نکردم
کسی راهی به ذهنش دیگه نمی رسه ؟
از توی خود ویندوز یا هر مرگ دیگه
اینطوری باشه این هفته که از پادگان بیام این کارت رو عوض میکنم به درک خوب چیکار کنم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.