مشاهده نسخه کامل
: آموزشهایی که با کامیپوتر های Apple در اینترنت قرار دارند
David.Jn
06-07-2011, 22:34
با سلام
اکثز آموزشها با کامیوتر های Apple هست
وقتی از رقم ها و رنگ های استفاده شده در این آموزشها برای تمرین زده میشه هیچ وقت شبیه به اون قسمتی که در آموزش داده شده نمیشه
من خیلی وقته این سوال برام پیش اومده که چرا این همه تفاوت وحود داره
آیا واقعاً کیفیت کامپیوتر های اپل این تاثیر رو میزارن؟
mohammadrm
07-07-2011, 10:03
بره همینه که شرکت های تولیدکننده نرم افزار یک نسخه جداگانه بره مک میزنند .
HEGMATANEH
07-07-2011, 22:52
دوست عزیز سلام
به دلیل اینکه گرافیک در سیستم عامل مک تومنی دوزار با ویندوز فرق میکنه نرم افزارهای گرافیکی مک فرق زیادی با ویندوز دارند .
شما اگه یه بار با فتوشاپ مک کار کنی اون موقع حرف منو کامل متوجه میشی.
ولی به دلیل اینکه رنگها کد مخصوص و منحصر به فردی دارند و کاری به سیستم عامل ندارند و از کد های باینری استفاده میکنند و این کد ها ربطی به سیستم عامل نداره.این تغییر رنگ مربوط به کیفیت مانیتوری داره که میخواد اون رنگو نشون بده ولی در لیتوگرافی هیچ فرقی ندارند
David.Jn
07-07-2011, 22:59
پس حدسم درست بوده
اگه بنا به کیفیت مانیتور باشه پس باید همون رنگ که تو اون مرحله از آموزش مشاهده میشه همون رنگ باشه نه واضحتر و زیباتر
HEGMATANEH
08-07-2011, 13:46
دوست عزیز ببین شما خودت واردی تو رنگها چون کارت طراحی وب هست پس اینو باید بدونی که دو تا عکس در دو مانیتور که یکیش رزولیشن بالاتری داره و کنتراست بالاتری داره با مانیتوری که در فقدان این دو به سر میبره خیلی تفاوت داره
David.Jn
08-07-2011, 14:51
ببین دوست عزیز منظور من خوب متوجه نشدید
من میدونم شماره رنگها در هر دو سیتم(مک و پی سی) یکی هستن
ببینید وقتی شما میگید اون دو مانیتور و رنگهاش، این واسه زمانیه که من ذارم اون عکس رو تو دو تا مانیتور متفاوت نگاه میکنم
ولی من هر دو کار رو تو یک مانیتور دارم انجام میدم
یک عکس رو با همون شماره رنگ وقتی میزنم کیفیت اون قسمت از کار با عکسی که تو اون مرحله از کار نمایش داده شده یکی نیست
این درسته که شماره رنگها در هر دو یکی هستند
ولی خروجی ای که اون آموزش داره نشون میده با خروجی که من تو اون مرحله دارم یکی نیست
HEGMATANEH
08-07-2011, 18:33
دوست عزیز من هم که گفتم از نظر گرافیک مک خیلی تفاوت داره اصلا شفافیت تصاویرش خیلی بالاتره و همینم هست که بیشتره گرافیست و ظراحان وب از این سیستم عامل استفاده میکنند چون رنگهارو زنده تر نشون میده .من خودم یه مدت با مک که روی پی سی نصبیده بودم کار میکردم به قدری لذت داشت و بهش عادت کرده بودم که وقتی روی ویندوز اومدم تا چند روز اصلا حس کار رو با ویندوز نداشتم.مثل اینکه کسی که با گوشی ویو (که احتمالا دیدید) کار کرده باشه اینقدر شفافیت تصویر بالا هست که طرف وقتی میخواد با گوشیهایی که صفحه TFT دارند حالش بد میشه.در مورد دو تا مانیتور من فقط قصدم تفاوت دیدن عکس در دو مانیتور بود و اصلا نگفتم که شما دارین در دو مانیتور عکس میبینید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.