مشاهده نسخه کامل
: افته سرعت فن پاور
redcloud1
06-07-2011, 16:24
باسلام پاور من مودل 550w cooler master هستش من وقتي با سيستم بازي ميكنم بعده چند دقيقه فن پاورم سرعتش كم ميشه و ايست ميكنه اين مشكل در حالت عادي به وجود نمياد
به نظرتون چه كار كنم:19:؟
یعنی خودتون میبینید که قشنگ وایمیسته فن؟
اگه اینطور باشه یا فن پاورتون خرابه اگه با سرویس فنش درست نشد باید عوض بشه یا اینکه باید مسیر 12 ولت روی برد پاور رو باید چک کنید قطعاتشو
redcloud1
07-07-2011, 19:45
اره فن سرعتش كم ميشه بعد يه دور ميچرخه بعد وايميسته دوباره يه دور ميچرخه بعد ايست ميكنه همينجوري ادامه ميده تا پاور گرم ميشه سيستم هنگ ميكنه:19:بعدش كه خنك شد دوباره كار ميكنه
فنشو عوض كردم ولي سرعتش مثله فن اصلي نيستش ميشه گفت سرعته فنه اصليش در حالت عادي دو برابر فن هاي ديگس اسمه فنه اصليشم cooler masterهستش ماركه خوده پاور
اره فن سرعتش كم ميشه بعد يه دور ميچرخه بعد وايميسته دوباره يه دور ميچرخه بعد ايست ميكنه همينجوري ادامه ميده تا پاور گرم ميشه سيستم هنگ ميكنه:19:بعدش كه خنك شد دوباره كار ميكنه
فنشو عوض كردم ولي سرعتش مثله فن اصلي نيستش ميشه گفت سرعته فنه اصليش در حالت عادي دو برابر فن هاي ديگس اسمه فنه اصليشم cooler masterهستش ماركه خوده پاور
اگه پاورتون گارانتی داشت میفرستادید بره
اقا فن ما هم همینطوریه باورتون میشه پارسال همین موقع رفتم عوضش کردم ولی بازم امسال همینجوری شده
ولی از من موقع روشن کردن سیستم نمیچرخه و باید خاموش روشنش کنم تا بچرخه ولی تو بازی مشکلی نداره..چه کنم؟؟؟
شما وقتی فن پاور رو میزارید در حالت روشن با مولتی متر ولتاژ شاخه ی 12 ولت رو بگیرید بگید چنده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.