مشاهده نسخه کامل
: در مورد پارتیشن بندی یه مشکل ساده دارم.لطفا ً راهنمایم کنید
MITAJOON
06-07-2011, 15:07
سلام.
دوستان من نیاز دارم 2 تا پارتیشنمو یکی کنم!!!یکی از پارتیشن ها (درایو D) خالیه و اونیکی درایو C منه که ویندوز XP درش نصب شده!برنامه پارتیشن مجیک رو ندارم!یکی بهم گفت از طریق Computer Managment و تب Disk Managment میشه این کارو کرد!!آیا شدنیه؟ممنون میشم راهنماییم کنید چطوری 2 تا پارتیشنو یکی کنم بدون اینکه به اطلاعات درایو C صدمه ای وارد بشه؟
ممنونم.یاعلی:40:
masoud71
06-07-2011, 15:19
سلام
بله از اون طریق میشه
ولی نظر شخصی من اینه که شما از همون پارتیشن مجیک یا نرم افزارهای مشابه برید بهتره
با پارتیشن مجیک کار کردید؟
MITAJOON
06-07-2011, 15:24
نه.حقیقتش کار نکردم!البته راهنمایی کنید مشکلی نخواهم داشت ولی بفرمائید فرقش تو چیه؟چرا قبا پارتیشن مجیک کار کنم بهتره؟و خب اگر نظرتون اینکه که با پارتیشن مجیک کار کنم، ممنون میشم راهنمائیم کنید که چطوری اینکارو بکنم؟
نه.حقیقتش کار نکردم!البته راهنمایی کنید مشکلی نخواهم داشت ولی بفرمائید فرقش تو چیه؟چرا قبا پارتیشن مجیک کار کنم بهتره؟و خب اگر نظرتون اینکه که با پارتیشن مجیک کار کنم، ممنون میشم راهنمائیم کنید که چطوری اینکارو بکنم؟
دوست من شما نرم افزار paragon partion رو نصب کنید
اون درایوی که میخواین یکی کنید با درایور c اول تبدیلش کنید به یک درایو primary بعد با درایو c یکی کنید
با اینکار سیستم رو ریست کنید فایل سیستم ها چک میشه بعد از ریست و تمومه
MITAJOON
06-07-2011, 15:38
دوست من شما نرم افزار paragon partion رو نصب کنید
اون درایوی که میخواین یکی کنید با درایور c اول تبدیلش کنید به یک درایو primary بعد با درایو c یکی کنید
با اینکار سیستم رو ریست کنید فایل سیستم ها چک میشه بعد از ریست و تمومه
شرمنده چطوری درایو Primary شده رو با درایو c یکی کنم؟
و یه سوال دیگه طریقه کار با استفاه از Disk Manager چطوریه؟
شرمنده چطوری درایو Primary شده رو با درایو c یکی کنم؟
وقتیکه اون درایو رو primary کردید
بعد سربرگ wizard این نرم افزار رو باز میکنید سپس گزینه ی مرج رو میزنید و تنظیم میکنید که کدو درایو با کدو درایو یکی بشه و بقیش next کردنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.