مشاهده نسخه کامل
: پخش تصاویر سه بعدی !!
oveisi2005
06-07-2011, 14:44
سلام
میخواستم بدونم برای پخش تصاویر سه بعدی ( واقعی نه اناگلاف) روی تی وی HX800 سونی
باید چیکار کنم؟
ایا کامپیوتر توانایی این کار رو داره ؟
ایا تریلر های این سایت به درد من میخورند ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در کل اگه تصویری از این تی وی به صورت سه بعدی بگیریم تصاویر فقط عمق دارند یا مثل سینما سه بعدی هستند
ممنون
Injaneb2
06-07-2011, 19:09
سلام
میخواستم بدونم برای پخش تصاویر سه بعدی ( واقعی نه اناگلاف) روی تی وی HX800 سونی
باید چیکار کنم؟
ایا کامپیوتر توانایی این کار رو داره ؟
ایا تریلر های این سایت به درد من میخورند ؟
در کل اگه تصویری از این تی وی به صورت سه بعدی بگیریم تصاویر فقط عمق دارند یا مثل سینما سه بعدی هستند
ممنون
دوست عزیز من با TV که نوشتید آشنایی ندارم. ولی اگر 3 بعدیش مبتنی بر استفاده از عینکهای اکتیو است یکی از کارهای زیر را باید بکنید:
1- استفاده از بلو-ری پلیر یا سینمای خانگی که 3D را ساپورت کند.
2- استفاده از گیرنده اسمشو نیار (!) که 3D را ساپروت کند.
3- استفاده از لپ تاپ یا کامپیوتری که خروجی HDMI 1.4 داشته باشد.
4- به احتمال قوی، اگر فرمت فایل 3D مربوطه توسط TVی شما ساپورت شود، بصورت مستقیم هم از طریق USB یا مموری کارت می توانید 3D ببینید.
5- فکر کنم از پلی استیشن 3 هم بوشد به عنوان بلو-ری پلیر استفاده کرد.
من با استفاده از روش سوم بر روی پاناسونیک VT20 و با استفاده از همون سایتی که نوشتید، 3D دیدم. البته حجم فایلاش فوق العاده زیاده.
oveisi2005
06-07-2011, 22:27
واقعا ممنون کمک بسیاری کردید
فقط یک سوال دیگه تصاویر بدین روش از قاب تی وی بیرون میزنند ( مثل سینما سه بعدی ) یا فقط عمق میگیرند
و
برای دیدن این فیلمها با استفاده از این روش
با چه نرم افزاری باید فیلم رو باز کنم ؟
و چه کار خاصی باید انجام بدم ؟
Injaneb2
07-07-2011, 05:28
واقعا ممنون کمک بسیاری کردید
فقط یک سوال دیگه تصاویر بدین روش از قاب تی وی بیرون میزنند ( مثل سینما سه بعدی ) یا فقط عمق میگیرند
و
برای دیدن این فیلمها با استفاده از این روش
با چه نرم افزاری باید فیلم رو باز کنم ؟
و چه کار خاصی باید انجام بدم ؟
1- بیشتر همون حالت عمق دار است.
2- تا جاییکه یادمه (چند ماه قبل تست کردم و متاسفانه فعلا امکان تست مجدد ندارم ولی تقریبا مطمئنم) از KMplayer استفاده کردم. ولی در مورد نرم افزار نگران نباشید اکثر نرم افزار های پلیر به روز ساپورت می کنند. فرمت فایلی هم که گرفته بودم، wmv است.
4- به احتمال قوی، اگر فرمت فایل 3D مربوطه توسط TVی شما ساپورت شود، بصورت مستقیم هم از طریق USB یا مموری کارت می توانید 3D ببینید.
با این روش امتحان کردم نشد
[فیلم Drive Angry
:41::41::41::41:
Injaneb2
09-07-2011, 14:10
با این روش امتحان کردم نشد
[فیلم Drive Angry
:41::41::41::41:
چه فرمتی داشت و حجمش چقدر بود؟
oveisi2005
26-07-2011, 11:04
سلام
مدل لپ تاپ من n5010 corei5 هست
با کابل HDMI به تی وی وصل کردم اما تصاویر عمق نمیگیرند برای پخش تصاویر هم از نرم افزار مخصوص سه بعدی که تو
هست استفاده کردم
ehsan_old
26-07-2011, 11:22
دوست عزیز من با TV که نوشتید آشنایی ندارم. ولی اگر 3 بعدیش مبتنی بر استفاده از عینکهای اکتیو است یکی از کارهای زیر را باید بکنید:
1- استفاده از بلو-ری پلیر یا سینمای خانگی که 3D را ساپورت کند.
2- استفاده از گیرنده اسمشو نیار (!) که 3D را ساپروت کند.
5- فکر کنم از پلی استیشن 3 هم بوشد به عنوان بلو-ری پلیر استفاده کرد.
من با استفاده از روش سوم بر روی پاناسونیک VT20 و با استفاده از همون سایتی که نوشتید، 3D دیدم. البته حجم فایلاش فوق العاده زیاده.
اگر فیلمی از روی بلوری Rip شده باشه و حجمش مثلاً به 700 مگ رسیده باشه یا حداکثر به 4.2 گیگ، قابلیت 3بعدیش رو از دست میده؟؟
Injaneb2
26-07-2011, 11:56
سلام
مدل لپ تاپ من n5010 corei5 هست
با کابل HDMI به تی وی وصل کردم اما تصاویر عمق نمیگیرند برای پخش تصاویر هم از نرم افزار مخصوص سه بعدی که تو
هست استفاده کردم
متاسفانه این لپ تاپ HDMI 1.4 نداره (به احتمال 99.999%). فقط این ورژن HDMI از انتقال 3D پشتیبانی می کنه. سری XPS جدید دل از پخش 3D پشتیبانی می کنند مثل L501 , L502.
Injaneb2
26-07-2011, 12:02
اگر فیلمی از روی بلوری Rip شده باشه و حجمش مثلاً به 700 مگ رسیده باشه یا حداکثر به 4.2 گیگ، قابلیت 3بعدیش رو از دست میده؟؟
جوابش را نمیدونم. من فایل MKV که مدعی 3D باشه ندیدم. اگر چنین فایلی (با هر فرمتی) با این سایز سراغ دارید، معرفی کنید تا در صورت امکان تست کنم.
! Alex !
26-07-2011, 13:56
جوابش را نمیدونم. من فایل MKV که مدعی 3D باشه ندیدم. اگر چنین فایلی (با هر فرمتی) با این سایز سراغ دارید، معرفی کنید تا در صورت امکان تست کنم.
Injaneb2
26-07-2011, 15:12
دوست عزیز متشکرم
ولی حجم این فایلها خیلی زیاده، یک فیلم حدود 9 گیگ میشه که من فعلا امکان دانلودش را ندارم.
ehsan_old
26-07-2011, 16:12
وجود LCD ی 3بعدی الزامیه؟
با وجود عینک مخصوص و نصب نرم افزارهای مورد نیاز روی کامپیوتر و داشتن LCD ی معمولی، میشه فیلم های 3بعدی را دید؟
Injaneb2
26-07-2011, 19:25
وجود LCD ی 3بعدی الزامیه؟
با وجود عینک مخصوص و نصب نرم افزارهای مورد نیاز روی کامپیوتر و داشتن LCD ی معمولی، میشه فیلم های 3بعدی را دید؟
خیر، متاسفانه. ببینید در تکنیک استفاده از عینک اکتیو، در واقع یک فرستنده روی تلویزیون و یک گیرنده روی عینک وجود دارد که کار ایندو را هماهنگ میکنند.
djpashmak20
28-07-2011, 01:59
سلام
از کجا باید بفهمم HDMIِ لپتاپم 1.4 هست یا نه؟ جاییش که چیزی ننوشته
مدل Acer Aspire 5750g هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.