ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی پیرامون انتخاب کتاب

Mohammad
20-04-2011, 10:42
در این تاپیک دوستان می تونن از سایرین با ارایه مشخصات مد نظر برای انتخاب کتاب کمک بگیرند .
به یاد داشته باشید برای دانلود کتاب می بایست به انجمن آموزش الکترونیکی مراجعه کنید .

tazevared2006
20-04-2011, 10:42
یه کتاب رمان میخوام در مورد ازدواج دختر ثروتمند و پسر فقیر. کتابی با همچین موضوعی هست؟؟؟ میشه بهم معرفی کنید؟؟
مرسی

anon85
21-04-2011, 20:46
یه کتاب رمان میخوام در مورد ازدواج دختر ثروتمند و پسر فقیر. کتابی با همچین موضوعی هست؟؟؟ میشه بهم معرفی کنید؟؟
مرسی

سلام،
اينا به ذهنم مي رسه:

آرزوهاي بزرگ، چارلز ديكنز

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگتسبي بزرگ، اسكات فيتزجرالد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

yashgin128
22-04-2011, 02:28
رمان بامداد خمار از فتانه سید جوادی هم هست اما..
اما فک نکنم اونی باشه که شما دنبالشی اخه:

زندگیشون خیلی بد میشه اون هم از ناحیه پسره و اخر سر دختره با هزار مکافات فرار می کنه و طلاق می گیره و در نهایت با یه پسر پولدار از فک کنم اقوام زندگی خوبی رو تشکیل میده و الان هم به خوبی و خوشی دارن زندگی می کنن :31:
یه چیزی بهتون بگم از روی فضولی ::46:این ها همش داستان هست.هر که تو زندگی یه داستانی داره که داستانش با هیچکی تو این دنیا یکی نیست.باورتون میشه 7 میلیارد انسان داریم ولی هیچ کدوم داستان زندگیشون شبیه به هم نیست.حالا چرا اینا رو گفتم خودمم هم نمیدونم:8:

tazevared2006
22-04-2011, 07:22
سلام،
اينا به ذهنم مي رسه:

آرزوهاي بزرگ، چارلز ديكنز

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگتسبي بزرگ، اسكات فيتزجرالد

مرسی دوست من. از این ساده تر و روون تر پیدا نمیشه. مثلا توی همین رمان های نویسنده های خودمونی؟؟؟ :31:

رمان بامداد خمار از فتانه سید جوادی هم هست اما..
اما فک نکنم اونی باشه که شما دنبالشی اخه:

زندگیشون خیلی بد میشه اون هم از ناحیه پسره و اخر سر دختره با هزار مکافات فرار می کنه و طلاق می گیره و در نهایت با یه پسر پولدار از فک کنم اقوام زندگی خوبی رو تشکیل میده و الان هم به خوبی و خوشی دارن زندگی می کنن :31:
یه چیزی بهتون بگم از روی فضولی ::46:این ها همش داستان هست.هر که تو زندگی یه داستانی داره که داستانش با هیچکی تو این دنیا یکی نیست.باورتون میشه 7 میلیارد انسان داریم ولی هیچ کدوم داستان زندگیشون شبیه به هم نیست.حالا چرا اینا رو گفتم خودمم هم نمیدونم:8:

فکر کنم این برعکس اونی که من گفتم. به هر حال مرسی :11:

anon85
22-04-2011, 12:03
مرسی دوست من. از این ساده تر و روون تر پیدا نمیشه. مثلا توی همین رمان های نویسنده های خودمونی؟؟؟ :31:

سلام،
والا من دقيقا متوجه منظورِ شما از سادگي و رووني نميشم...
فقط اينو بگم كه آرزوهاي بزرگ چارلز ديكنز، جزو آثار كلاسيك ادبيات جهان به حساب مياد و متنش هم سخت نيست؛
كارتونش هم ساختن و موقع بچگي هاي ما نشونش مي دادن...
+
اگه نویسنده های خودمونی هم منظورتون ايرانيه، شرمنده، من چيزي نمي دونم...
:11:

basketball
22-04-2011, 12:09
درود
شما دختر هستید و رمان می پسندید!
البته شخصن خودم اصلن از رمان خوشم نمیاید، و کتاب های تاریخی و فلسفی میخونم!
البته یه چیزی بگم رمان خوب هم داریم عزیز، اگر میخوای رمان بخونی رمان های نویسندگان مشهور رو بخون مثل، مثل رمان های هوشنگ گلشیری، آنتوان چخوف، از هوشنگ گلیشیری رمان جن نامه، و از چخوف زندگانی من و 5 داستان دیگر رو شدیدن توصیه میکنم!
بنده فکر کنم رمان های طوطی، بانوان عمارت میسالونگی مناسب باشند!
بدرود

navall
01-05-2011, 23:11
سلام دوست عزیز . توصیه می کنم کتاب بامداد خمار فتانه حاج سید جوادی که در مورد ازدواج پسری فقیر با دختری ثروتمند و سایه شوم سمیرا اقاخانی رو که در مورد ازدواج پسر و دختری ثروتمند هستو حتما بخونی

dokhtaremashreghi1
18-05-2011, 11:50
کتاب بامداد خمار و شب سراب در این مورده که بامداد خمار از زبان دختر ثروتمند بیان شده و شب سراب همون داستانه که از زبان پسر فقیر بیان شده...

m.amin4u
15-07-2011, 21:27
رمان باز ها کمک راهنمایی کنید!

من یه رمان داستانی یا ماجرانه جویانه که بشه تبدیل به کارتونش کرد میخوام

کسی هست که رمانی این مدلی خونده باشه که همچین قابلیت داشته ،رو معرفی کنه؟؟؟؟؟

مثلا رمان تاسیر یا هاکلبرفین

جنبه داستانی داشته باشه واگه ماجرا جویانه باشه بهتره ولی 1به تنهایی نداشته باشه

mrfr
22-08-2011, 02:28
سلام من يك كتاب ميخوام تاريخي باشه ولي به صورت داستان . اگر مي شه بهم معرفي كنيد

mrfr
22-08-2011, 02:36
يك كتاب علمي يا تخيلي بهم معرفي كنيد

H I D D E N
22-08-2011, 05:29
کتابی با شرایط زیر را معرفی کنید :
1- کتاب داستانی
2- متن/ترجمه روان به دور از کلمات متکلف (اگر به بچه 15-16 ساله هم بدیم بتونه بخونه)
3- بیشتر متن کتاب به دیالوگ بگذره
4- تعداد کارکترها زیاد باشه
5- ترجیحا اثر از دوران حاضر باشه ( اگر نبود به یکی از این برهه های تاریخی مربوط بشه : یونان / رم باستان - جنگ جهانی اول/دوم - دوران پهــلوی ) (به هیچ وجه به دوران قاجار مربوط نباشه)

ممنون . :20:

nil2008
22-08-2011, 18:42
کتابی با شرایط زیر را معرفی کنید :
1- کتاب داستانی
2- متن/ترجمه روان به دور از کلمات متکلف (اگر به بچه 15-16 ساله هم بدیم بتونه بخونه)
3- بیشتر متن کتاب به دیالوگ بگذره
4- تعداد کارکترها زیاد باشه
5- ترجیحا اثر از دوران حاضر باشه ( اگر نبود به یکی از این برهه های تاریخی مربوط بشه : یونان / رم باستان - جنگ جهانی اول/دوم - دوران پهــلوی ) (به هیچ وجه به دوران قاجار مربوط نباشه)

ممنون . :20:
سلام دوست عزيز...

من يك رمان رو بهت معرفي مي كنم كه تقريبا" هر پنج گزينه ي مورد نظرتو داره ...

روزهاي خاكستري

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نويسنده: هانيه حدادي اصل
ناشر: شقايق
نوبت چاپ: نهم
تعداد صفحات: 558 صفحه

وخلاصه اي از رمان:

سها و سیاوش كه از بدو تولد ناف‌بر هم شدن ٬قراره كه با هم ازدواج كنن ولي سها عاشق پسر ديگه اي به نام كامیاب شده،از سیاوش متنفره... سياوش هم تمايلي به اين ازدواج نداره... سرانجام اصرار مادرهاشون به اجرای وصیت خان‌بابا ،باعث ميشه كه بعد از مدتی با هم ازدواج كنن اونا به این شرط كه ازدواجشون صوری باشه و مدتی بعد از هم جدا بشن،ازدواج مي كنن... و ادامه كه بايد خودت بخونيش...:8:

nil2008
22-08-2011, 22:12
يك كتاب علمي يا تخيلي بهم معرفي كنيد
دوست عزيز...

برو به تاپيك «معرفي داستانهاي علمي و تخيلي براي نوجوانان و جوانان»كه توي همين قسمت ادبياته و اينم آدرسشه:

nil2008
23-08-2011, 17:22
سلام من يك كتاب ميخوام تاريخي باشه ولي به صورت داستان . اگر مي شه بهم معرفي كنيد
دوست عزيز...

ميتوني كتاب «منم تيمور جهانگشا»كه نوشته ي «مارسل برايون» فرانسوي و ترجمه ي ذبيح الله منصوري هست رو درباره ي تاريخ ايران مطالعه كني و كتاب «سينوهه پزشك مخصوص فرعون»رو كه نوشته ي «ميكا والتاري»،نويسنده ي فنلاندي است وبازم ذبيح الله منصوري ،مترجم اون بوده در باب اتفاقات مصر باستان در زمان آخناتون(احتمالا" فيلم يوسف پيامبر رو ديدي...)بخوني و هردو يه جورايي مثل داستانه ...

hts1369
23-08-2011, 18:24
البته کتابهای خداوند الموت حسن صباح نوشته ی پل امیر /ترجمه ی ذبیح الله منصوری
کتاب کنیز ملکه ی مصر ترجمه ی ذبیح الله منصوری کتاب خوبی هست (این کتاب هم مثل سینوهه هست)
کتاب دریزه هم رمان تاریخی هست که در مورد ناپلئون هست نویسندش ان ماری سلینکو هست و همایون پاکروان ترجمه ی کرده

starry_girl
24-08-2011, 13:33
می خوایم برا یه جمع دانشجویی تو یه اردو یه کتاب تهیه کنیم که هم حجم کم و قیمت کمی داشته باشه هم مفید باشه و بچه ها خوششون بیاد. از دوستان هر کس کتابی خونده که کم حجم و جالب بوده براش لطف کنه و معرفیش کنه.:11:

فقط لطفا اسم نویسنده کتاب رو هم ذکر کنید، اگر ناشرش رو هم بدونید که دیگه عالیه :20:

deaddeaddead
24-08-2011, 21:35

کتاب "سلطانه" رو بخون در مورد سلطان سلیمان عثمانی و زنش خرم هست.نویسنده کالین فالکنر

starry_girl
25-08-2011, 02:47
یه کتاب می خوام کم حجم باشه و ارزون برا یه جمع دانشجویی که بچه ها از خوندنش لذت ببرن.
ممنون میشم اگه کتابایی رو که خودتون خوندین و دوست داشتین رو معرفی کنین:20:

nil2008
25-08-2011, 09:10
یه کتاب می خوام کم حجم باشه و ارزون برا یه جمع دانشجویی که بچه ها از خوندنش لذت ببرن.
ممنون میشم اگه کتابایی رو که خودتون خوندین و دوست داشتین رو معرفی کنین:20:
دوست عزيز...

من كتابهاي زير رو كه قطع جيبي دارن ودر زمينه ي موفقيت در كار و زندگي اثربرايان تريسي هستند وخيلي ارزون هستن بهت معرفي مي كنم...
كتاب هاي برايان تريسي

21 رمز موفقيت ميليونرهاي خودساخته قيمت:15،000 ريال

ترمز را رها كن؛ 18 روش اساسي براي برداشتن موانع و ورود به شاهراه قيمت :12،000 ريال

تمركز روي هدف قيمت:30,000 ريال

خودشكوفايي و موفقيت فردي قيمت:12,000 ريال

راه و رسم به دست آوردن پول قيمت:12,000 ريال (البته فكر كنم بيشتر از همه به دردبخوره...)

رموز اعتماد به نفس در زندگي و كار براي همه قيمت:12,000 ريال

صد اصل شکست ناپذير موفقيت در زندگي و کار (جلد اول)
قيمت:30،000 ريال

صد اصل شکست ناپذير موفقيت در زندگي و کار (جلد دوم)
قيمت:30،000 ريال

قدرت زمان؛ روش‌هاي اثبات‌شده براي انجام كار بيشتر در زماني كمتر
قيمت:50،000 ريال

قوانين جهاني موفقيت قيمت:9،000 ريال

قورباغه را قورت بده قيمت:17,000 ريال

كتاب نقره اي خوشبختي قيمت:15,000 ريال

مديريت زمان قيمت:15,000 ريال

مهارت‌هاي سخنراني؛ چطور با صحبت كردن در هر موقعيتي برنده شويم
قيمت:35،000 ريال(به درد كنفرانس هم مي خوره...)

هدف: چطور سريع تر از حد تصورتان به آنچه مي خواهيد برسيد
قيمت:42،000 ريال

وقت طلاست قيمت:12,000 ريال

چطور با شرايط بحراني مقابله كنيم قيمت:12,500 ريال

reza22222
29-09-2011, 10:18
اگه در بين دوستان كسي هست كه رمانهاي جالبي از نويسندگان پرتغالي يا اسپانيايي مطالعه كرده لطف كنه چند تايي رو معرفي كنه باتشكر.

hts1369
18-10-2011, 20:50
ایکاش تایپیک در مورد بهترین ترجمه برا کتابهای موجود در بازار بود.فکر کنم انطوری از این تایپیک استقبال بیشتری میشد
حالا من میخوام شروع کنم
بهترین ترجمه برای کتاب 1984 چیه؟

lenje
22-10-2011, 09:48
سلام.یه رمان خیلی سبک و در عین حال پرمغز از نویسنده انگلیسی-اریک بلر-که همه اونو به اسم جورج اورول میشناسن پیشنهاد اول منه.اسم رمان /مزرعه حیوانات/.تا حالا چندتا ترجمه ازش کردن که مال من از همایون نور احمر هست/نشر مرزبان.......ترجمه دیگش که راحتتر گیرش بیاری مال دکتر صالح حسینی/انتشارات نیلوفر/که بازم ترجمه معتبریه......اینم بگم که این کتاب در دهه هشتادمیلادی نزدیک به 2میلیون نسخه در جهان فروش داشته.همه جوره این رمان فوق العادست.................................... .................................................. ................... پیشنهاد دوم رمانیه از >فرانسیس اسکات کی فیتس جرالد< به اسم -گتسبی بزرگ-که دومین رمان برزگ دنیاست. البته نه از نظر حجم-چون کمتر از سیصد صفحه با فونت بزرگه-از لحاظ فن داستان نویسی.تنها ترمه توی بازار مال کریم امامی یه که خیلی ام کارش درسته.انتشارات نیلوفرم اونو چند ساله که تجدید چاپ میکنه............................واسه حال و هوای دانشجویی البته اگه مختلط باشین این رمان بیشتر بکارتون میاد.چیزی ام نداره که لازم به سانسور باشه. :46:

shs_micro2
22-10-2011, 22:30
سلام دوستان
من زیاد رمان نمیخونم ولی چند تارو که خوندم خیلی پسندیدم اگه میشه یه چیزی تو مایه های اینا بهم معرفی کنید:
1.سینوهه
2.زنهای وحشی قبیله آمازون
تو اینجور مایه ها باشه که نویسنده طی یه مسافرت به ماجراهایی بر میخوره و اطفاقاقی براش میافته تا به مقصدش برسه
ممنون

nil2008
29-10-2011, 09:30
سلام دوستان
من زیاد رمان نمیخونم ولی چند تارو که خوندم خیلی پسندیدم اگه میشه یه چیزی تو مایه های اینا بهم معرفی کنید:
1.سینوهه
2.زنهای وحشی قبیله آمازون
تو اینجور مایه ها باشه که نویسنده طی یه مسافرت به ماجراهایی بر میخوره و اطفاقاقی براش میافته تا به مقصدش برسه
ممنون
سلام دوست عزيز...

پيشنهاد من رمان «عشق سالهاي وبا» اثر گارسيا ماركز وترجمه ي كيومرث پارساي و«سفرنامه ي ماژلان» ترجمه ي ذبيح الله منصوريه

k2l
05-11-2011, 21:15
سلام

میخواستم بدونم کسی کتابی درباره خدایان یونان سراغ داره که از زمان تایتان ها شروع کنه بیاد تا آخر؟!

ممنون

Sheil
05-11-2011, 22:29
کتاب پرسی جکسون
من خوندمش کتاب خوبیه ، درباره خدایان و تیتان ها است که در قالب یک داستان نوشته شده .

hts1369
21-07-2012, 10:36
سلام بر دوستان عزیز
بهترین مترجم اثار داستایوفسکی تو ایران کی هست؟

Retired User
02-08-2012, 14:26
سلام
کتابی میخوام که درباره آداب معاشرت ، سخن در جمع ، نحوه برخورد با مردم و کلا زندگی اجتماعی توضیح داده باشه
ممنون

II_II
07-09-2012, 14:30
اگه در بين دوستان كسي هست كه رمانهاي جالبي از نويسندگان پرتغالي يا اسپانيايي مطالعه كرده لطف كنه چند تايي رو معرفي كنه باتشكر.

کوری - از ژوزه ساراماگو

nahal93
08-09-2012, 13:24
سلام بر دوستان عزیز
بهترین مترجم اثار داستایوفسکی تو ایران کی هست؟

من جنایت و مکافات رو با ترجمه مهری آهی خوندم.خیلی روون و خوب بود. مشفق همدانی هم خیلی قدیمیه و طبعا نثرش تازه نیست اما خوبه به نظرم . بعدش هم سروش حبیبی که من نخوندم اما گویا ابله رو ایشون ترجمه کردن و قابل قبول بوده.

مصطفی
21-09-2012, 01:15
رفقا ! توی یکی از تاپیک ها یه دوستی می خواست کادو بگیره پیشنهاد من کتاب بود . حالا تا چند روز دیگه تولد یکی از آشناهامه که خانمه. می خوام یه رمان خوب براش بگیرم . لطفا راهنمایی کنید
1 اصلا از این رمان های الکی ایرونی که مثل نشریات زرد هستند و داستان های عامه پسند و خان باجی ای داره نباشه
2 قبلا " بر باد رفته " رو براش گرفته بودم خیلی ازش خوشش اومده بود . یه رمان خوب دیگه توی این زمینه سراغ دارید؟
3 قیمتش هم از 50 هزار تومن بیشتر نباشه ( هر چند بعید میدونم به این گرونی باشه و به قول یه دوستی با نوسان دلار. الان قیمت چیپس مزمز هم معلوم نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
)
4 نثرش هم امروزی باشه و درش اثری از جادو و فال و موجودات خیالی نباشه

Ahmad
21-09-2012, 09:47
رفقا ! توی یکی از تاپیک ها یه دوستی می خواست کادو بگیره پیشنهاد من کتاب بود . حالا تا چند روز دیگه تولد یکی از آشناهامه که خانمه. می خوام یه رمان خوب براش بگیرم . لطفا راهنمایی کنید
1 اصلا از این رمان های الکی ایرونی که مثل نشریات زرد هستند و داستان های عامه پسند و خان باجی ای داره نباشه
2 قبلا " بر باد رفته " رو براش گرفته بودم خیلی ازش خوشش اومده بود . یه رمان خوب دیگه توی این زمینه سراغ دارید؟
3 قیمتش هم از 50 هزار تومن بیشتر نباشه ( هر چند بعید میدونم به این گرونی باشه و به قول یه دوستی با نوسان دلار. الان قیمت چیپس مزمز هم معلوم نیست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
)
4 نثرش هم امروزی باشه و درش اثری از جادو و فال و موجودات خیالی نباشه

شاید با توجه به کتابی که گفتی بشه "اسکارلت" رو پیشنهاد داد.

توضیح بیشتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hts1369
21-09-2012, 10:58
شاید با توجه به کتابی که گفتی بشه "اسکارلت" رو پیشنهاد داد.

توضیح بیشتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
من هم میخواستم همین پیشنهاد رو بدم.
من شنیدم بجز اسکارلت یه کتاب دیگه هم در مورد ادامه ی برباد رفته اومده بنام خویشان رت باتلر.میخواستم ببینم اون چجوری هست.اصلا تو ایران ترجمه شده؟

mansor92
22-11-2012, 20:41
سلام، میتونین بگین این کتاب (فال وطالع بینی اوراکل) رو از کدوم سایت میتونم بخرم. چون سایت هایی که این کتاب رو داشتن که نمیشد از انها خریداری کرد.

Ahmad
23-11-2012, 00:00
سلام
شما این کتاب رو تو گوگل سرچ کنید سایتهای خریدی معرفی میشن
درسته که ممکنه بعضی فعلا این امکان رو نداشته باشن
ولی باز هم هستن سایتهایی که این رو میفروشن
مثل chistabook.com
اما اینکه میشه اطمینان کرد رو نمیدونم

amin khan
15-12-2012, 14:06
سلام
خیلی وقته که کتاب نخوندم
یه هفته دیگه دارم میرم سربازی
بچه ها گفتن اونجا یه کتاب ببر بخون
از کتابایی مث چهار اثر از فلورانس و بوف کور و شازده کوچولو و اینا زیاد خوشم نمیاد ، یعنی اونجا حال و حوصله خوندن این کتابا رو ندارم ، در کل خیلی عاشقانه نباشه
یه کتاب میخوام تو مایه های سینوهه ، یا اگه یه خرده علمی تخیلی هم بود بد نیست ، از این کتابایی که آدم 10 صفحه میخونه ناخواسته درگیرش میشه و دوست داره ادامه اش رو بخونه میخوام
اونجا نه گوشی داریم ، نه mp3 پلیر ، نه تلویزیون ، نه اینترنت ، نه فیلم:n28: خلاصه میخوام یه سرباز رو از تنهایی دربیارین

dourtarin
27-01-2013, 23:32
سلام
من این روزها کتاب جان شیفته اثر رومن رولان رو خوندم، به نظرم کتاب جالبی اومده. طوری که دوست داشتم بدون توقف بخونمش. مربوط میشه به زندگی یه خانم از دوران جوانی تا بزرگسالی و اتفاقاتی که براشون می افته. اتفاقاتش فراز و نشیب داره . اگه دوس داشتن مطالعه کنید.

arash66_2m
17-02-2013, 18:32
سلام دوستانیه دو تا کتاب میخواستم بیشتر رمان یعنی فقط رمان :یمن قبلا از نت کتاب کیمیاگر رو تا وسط هاش خوندم بد نبود میشد تجسمش هم کرد در حین خوندن بعد وقت نشد ول کردمکتاب صد سال تنهایی ههم تا وسط هاش رفتم اونم بد نبود تا اونجایی که یادمه من خودم تو تایپیک بهترین کتابی که خوندی به این کتاب ها رسیدم
در حالت کلی :شطرنج‌باز
کشتن موش در یکشمبه
تصویر دوریان گری ...
( اگه مورد خوبی هم در نظرتون هستش حتما بگین ! ) کدوم ها رو بگیرم بخونم خوبه / ؟ اگه سن هم مهمه من 26 سالمه :دی

Vanilla Sky
25-03-2013, 02:11
سلام دوستان:n18:
یراست برم سر اصل مطلب،من یه کتابی میخوام که تو مایه های داوینچی کُد باشه

پیشاپیش ممنونم:n16:

پ.ن:حالا که کسی جوابمو نداده،یه کتاب دیگه هم اضافه کنم:14:،یه کتاب هم بهم معرفی کنید که یجورایی کپ نایت ساید باشه،همین:n27::n27:

IranArmy
01-04-2013, 15:40
برای دوره آموزشی خدمت سربازی چه کتابی رو توصیه میکنید
میدونید دیگه طولانی و قطور نباید باشه:n16:

leon scott kendy
04-04-2013, 23:58
سلام دوستان من دنبال یک کتاب مثل آدلف هستم. کتابی که در مورد احساسات یک پسری که عاشق زنی که 10 سال از خودش بزگتز است شده است.
دنبال همچین کتاب هایی هستم که در مورد احساسات پیچیده ی انسان هاست می گردم.
می تونید بهم کمکی کنید و یک کتاب معرفی کنید

Vanilla Sky
15-04-2013, 00:19

صد سال تنهایی رو اگه نخونده باشی بهت پیشنهاد میکنم،هم سرگرم کننده ست و هم حجمش کمه.دیگه لازم به گفتن نیس که یه اثر بزرگ هم هست:blush:

سلام دوستان من دنبال یک کتاب مثل آدلف هستم. کتابی که در مورد احساسات یک پسری که عاشق زنی که 10 سال از خودش بزگتز است شده است.
دنبال همچین کتاب هایی هستم که در مورد احساسات پیچیده ی انسان هاست می گردم.
می تونید بهم کمکی کنید و یک کتاب معرفی کنید

من کتاب آدلف رو نخوندم که شبیهشو بهت معرفی کنم،ولی سرخ و سیاه از استاندال،بنظرم بد نیس.راجع به یه پسر کشیش جوونه که وارد یه خونه میشه تا واسه بچه هاشون هم معلم باشه هم کشیش و ... که مادر بچه ها عاشقش میشه:n02:این عشقو عاشقی زیاد دووم نداره ولی داستان تاثیرگذاریه و آخرش خیلی تلخه:sad:.فقط یکم حجم کتاب زیاده:n22:

حالا یکی بیاد به درخواست های خودم جواب بده تا قاطی نکردم:n28:

koroshfe
25-04-2013, 16:26
دوستان سلام
روز خوش :n12:
در رابطه با چند تا کتاب راهنمایی می خواستم ، مجبور شدم زحمت شما رو زیاد کنم
متأسفانه ، تقریباً همیشه این مشکل بوده :|
چند تا کتاب می خوام تهئه کنم ، نمیدونم کدوم ترجمه و کدوم نشر بهتره ، می خواستم راهنماییم کنید که :
کتاب ادیسه و ایلیاد ـه هومر ، کدوم ترجمه و انتشارات بهترینه ؟
داستان های ژول درن کدوم ترجمه و انتشارات بهترینه ؟
و این که یه کتابی می خواستم با این مضمون : همه ی افسانه ها و اسطوره های جهان ، یعنی یه کتاب مرجعی باشه
ممنون می شم راهنماییم کنید
با تشکر فراوان

malkemid
30-04-2013, 20:09
سلام دوستان:n18:
یراست برم سر اصل مطلب،من یه کتابی میخوام که تو مایه های داوینچی کُد باشه

پیشاپیش ممنونم:n16:

پ.ن:حالا که کسی جوابمو نداده،یه کتاب دیگه هم اضافه کنم:14:،یه کتاب هم بهم معرفی کنید که یجورایی کپ نایت ساید باشه،همین:n27::n27:

بقیه کتابهای دن براون تو همین سبک هستن! کلا کتاباش تو یه سبکه...شیاطین و فرشتگان می تونه نزدیک به اونی که می خوای باشه.

ولی توصیه من کتاب "حشاشین" از تامس گیفورد هست که خیلی خوشم اومد ازش.

کتابهای آگاتا کریستی رو

leon scott kendy
07-05-2013, 22:09
سلام دوست عزیز من دنبال یک کتابی هستم که احساسات پیچیده ی این رابطه ها رو داشته باشه من این کتاب رو که گفتید سرعا تهیه می کنم و مطلالعه می کنم ممنون م یشوم یک کتاب خوب دیگر هم بهم معرفی کنید چون اینجوری که گفتید آخرش من فکر کنم از تلخی داستان خئدم دپرس می شوم :99
ممنون

malkemid
07-05-2013, 22:35
سلام دوست عزیز من دنبال یک کتابی هستم که احساسات پیچیده ی این رابطه ها رو داشته باشه من این کتاب رو که گفتید سرعا تهیه می کنم و مطلالعه می کنم ممنون م یشوم یک کتاب خوب دیگر هم بهم معرفی کنید چون اینجوری که گفتید آخرش من فکر کنم از تلخی داستان خئدم دپرس می شوم :99
ممنون

کتابی که سرشار از احساس ولی در عین حال احساس پیچیده ای باشه بهترینی که خوندم "بازمانده روز" نوشته کازئو ایشیگورو و ترجمه استاد نجف دریابندری هست. تاکید می کنم با ترجمه استاد نجف بگیری.

کتاب "خزه" نوشته هربر لوپوریه و ترجمه استاد احمد شاملو رو هم در همین راستا توصیه می کنم.

Arrowtic
09-05-2013, 16:48
سلام . چند سوال :
شروع کردم به خوندن کتاب 1984 . میخواستم ببینم از این نویسنده کتاب مزرعه حیواناتش آیا ترجمه خوبی داره ؟ منظورم اینه که مطالب کامل باشه و توش دست برده نشده باشه . ( اگه نه که باید بشینم انگلیسی بخونمش )
بعدشم این که از داستایوفسکی شما کدوم کتاب ها رو پیشنهاد میکنید ؟ به ترتیب البته . خودم بین این سه تا موندم : قمارباز , برادران کارامازوف و جنایت و مکافات .

m.prodigy
09-05-2013, 18:42
سلام.
کتاب وضع بشر نوشته هانا آرنت رو کسی خونده ؟
راجع به چی هست؟
ارزش 16000 تومن رو داره؟

یکی از بچه ها توصیه کرد بخونمش

Mehran-King
22-05-2013, 21:23
سلام.
کتاب وضع بشر نوشته هانا آرنت رو کسی خونده ؟
راجع به چی هست؟
ارزش 16000 تومن رو داره؟

یکی از بچه ها توصیه کرد بخونمش

کتاب وضع بشر (Human Condition) نوشته هانا آرنت
نظریه عمل آرنت و احیای مفهومِ باستانیِ پراکسیس (Praxis) توسط وی، نمایانگرِ اصیل ترین خدمت او به اندیشه سیاسیِ قرن بیستم است. آرنت با تمییزِ عمل (پراکسیس) از سازندگی (پویئسیس/Poiesis)، با پیوند دادنِ آن به آزادی و تکثر، و با نشان دادنِ ارتباطِ آن با گفتار و یادآوری، قادر است درکی از سیاست را صورت بندی کند که در آن مسائلِ معنا و هویت به شیوه ای تازه و اصیل مورد بررسی قرار گیرد. به علاوه، آرنت با نگاه به عمل به مثابه یک شیوه با هم بودگیِ بشری (human togetherness)، می تواند درکی از دموکراسیِ مشارکتی (participatory democracy) بپروراند که در تضادِ مستقیم با اشکالِ بوروکراتیک شده (bureaucratized) و نخبه گرایانه (elitist) سیاست، و به همین سان، [در تضاد با] ویژگیِ خاصِ دوره مدرن قرار می گیرد.

malkemid
05-06-2013, 00:20
سلام . چند سوال :
شروع کردم به خوندن کتاب 1984 . میخواستم ببینم از این نویسنده کتاب مزرعه حیواناتش آیا ترجمه خوبی داره ؟ منظورم اینه که مطالب کامل باشه و توش دست برده نشده باشه . ( اگه نه که باید بشینم انگلیسی بخونمش )
بعدشم این که از داستایوفسکی شما کدوم کتاب ها رو پیشنهاد میکنید ؟ به ترتیب البته . خودم بین این سه تا موندم : قمارباز , برادران کارامازوف و جنایت و مکافات .

مزرعه حیوانات تا جایی که من می دونم توش دست برده نشده و ترجمه خوبی داره. متن ساده ای هم داره در مجموع. ولی بسیار مفهوم عمیقی داره.

از کتابای داستایفسکی هم بین این سه تا که گفتید من برادران کارامازوف رو پیشنهاد می کنم. البته در کل ادبیات روس رو پیشنهاد نمی کنم :n02:(نظر شخصی)

m.prodigy
20-07-2013, 20:26
میخوام کتاب> در جستجوی زمان از دست رفته< رو شروع کنم.

ایا این چند جلد به هم مربوطن یا نه؟ یعنی اگه من از مثلا >اسیر < شروع کنم چطوره؟

میشه لطفا یه شمای کلی از هر جلدش بهم بدید؟

ممنون

Mahdi Hero
22-07-2013, 18:21
میخوام کتاب> در جستجوی زمان از دست رفته< رو شروع کنم.

ایا این چند جلد به هم مربوطن یا نه؟ یعنی اگه من از مثلا >اسیر < شروع کنم چطوره؟

میشه لطفا یه شمای کلی از هر جلدش بهم بدید؟

ممنون

سلام
جستجو رو بايد از جلد يک شروع کنيد چون داستان پيوسته ای داره جلد ها با هم
هر جلد مربوط ميشه به قسمتی از زندگی راوی جلده يک بيشتر حول و حوش کودکی راوی و کاراکتر سوان روايت ميشه
جلد دوم بيشتر حول و حوش کاراکتر مادربزرگ راوی و دختری به نام آلبرتين و مباحث گوناگون هنری مثله تئاتر و .... ميباشه
جلد سوم دربرگيرنده يک اتفاق تلخ برای راوی و همچنين آرزوی او برای پيوستن به محفل گرمانت ها است
جلد چهارم حول و حوش نقد تيز و گزنده محفل های اعيانی و کاراکترهايی مثه دوشارلوس ميره جلو
جلد پنجم حول و حوش رابطه راوی و آلبرتين و فراز و نشيب های اين رابطه روايت ميشه
جلد ششم نوع رنج و عذاب راوی از داستان معشوقه اش است
جلد هفتم نوعی چکيده تمام کاراکتر هايی است که ما در شش جلد گذشته در محافل با آنها آشنا شديم

واقعا نميشه چکيده يا نمايی کلی از هر جلد گفت چون هر جلد کلی مباحث(از مباحث هنری و فلسفی بگیر تا مباحث روزمره و اجتماعی و ....) و اتفاقات رو شامل ميشه حالا اين مباحث و اتفاقات سوای اون تشبيه هات استادانه پروست است

جلدهای ديگه هم به همين صورت است در بعضی از آنها کاراکترهايی وارد ميشوند و بيشتر بهشون پرداخته ميشه

One Minute
30-07-2013, 12:27
سلام دوستان

من دنبال رمان هایی میگردم که 7-8 جلد به بالا داشته باشن !
بیشتر در سبک علمی - تخیلی ،

حالا سبک های دیگه هم شد اشکال نداره ...

ممنونم

Miss Artemis
30-07-2013, 13:12
سلام دوستان

ممنونم

علمی-تخیلی کتاب های آرتمیس فاول خوبه. تا الان 6-7 جلدش چاپ شده . فکر کنم 12 جلدی باشه کلش.

تخیلی هم کتاب های دارن شان خوبه. هم سرزمین اشباح (12 یا 13 جلد ) خوبه هم نبرد با شیاطین( 10 جلد )

مصطفی
30-07-2013, 13:40
سلام دوستان
ممنونم
رمان کلیدر از محمود دولت آبادی هم با اینکه علمی تخیلی نیست ولی خوبه . الان نمیدونم چندجلدی چاپ میشه حدود 12 سال پیش خوندمش فکر کنم 11 - 12 جلدی بود

One Minute
30-07-2013, 20:43
علمی-تخیلی کتاب های آرتمیس فاول خوبه. تا الان 6-7 جلدش چاپ شده . فکر کنم 12 جلدی باشه کلش.

تخیلی هم کتاب های دارن شان خوبه. هم سرزمین اشباح (12 یا 13 جلد ) خوبه هم نبرد با شیاطین( 10 جلد )

ممنونم ، اما آرمتیس فاول ، سرزمین اشباح و نبر با شیاطین رو خوندم !
پیشنهاد دیگه ای هم دارید ؟

رمان کلیدر از محمود دولت آبادی هم با اینکه علمی تخیلی نیست ولی خوبه . الان نمیدونم چندجلدی چاپ میشه حدود 12 سال پیش خوندمش فکر کنم 11 - 12 جلدی بود

ممنونم ، کلیدم در چه موردی هست ؟

لطفا پیشنهاداتِ دیگه هم بدید ...

Reza31001
30-07-2013, 21:33
هری پاتر که پیشنهاد خنده داری میشه دیگه نه :n02:
سه گانه های جان کریستوفر رو بزن تو رگ لذت ببر

کوه های سفید - شهر طلا و سرب - برکه آتش
شهریار آینده - آن سوی سرزمینهای شعله ور - شمشیر ارواح
کلا اینجا:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%81%D8%B1

مصطفی
30-07-2013, 21:44
کلیدر در چه موردی هست ؟

arash66_2m
30-07-2013, 21:54
سلام دوستان من میخواستم رمان کنت مونت کریستو رو بگیرم
چطوره رمان خوبیه محشره چطوره؟
3 جلد هستش میخوام ترجمه ذبیح الله منصوری
یا انتشارات گوتنبرگ یا یه چیر دیگه رو بگیرم اگه بتونم از اون انتشارات بگیرم بهتر نباشه یکی دیگه
انتشارات فرق کنه ولی مترجم همون باشه فرقی دارن؟
و این کتابی که من پیدا کردم مترجم همونه ولی نوشته اقتباس !!!

Miss Artemis
30-07-2013, 22:11
ممنونم ، اما آرمتیس فاول ، سرزمین اشباح و نبر با شیاطین رو خوندم !
پیشنهاد دیگه ای هم دارید ؟

تازگی از دارن شان یه سری کتاب چاپ شده از زبان آقای کرپسلی سرزمین اشباح خودم نخوندم البته.

یه مجموعه کتاب دیگه هم بود به قشنگی اینا نبود ولی جذاب بود مجموعه ی دلتورا. یه 12 جلدی داری بعد ادامه ش یه سه جلدی بعدش هم یه چهار جلدی بود فکر کنم.

One Minute
30-07-2013, 22:22
هری پاتر که پیشنهاد خنده داری میشه دیگه نه :n02:
سه گانه های جان کریستوفر رو بزن تو رگ لذت ببر

کوه های سفید - شهر طلا و سرب - برکه آتش
شهریار آینده - آن سوی سرزمینهای شعله ور - شمشیر ارواح
کلا اینجا:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%81%D8%B1

ممنونم ، حتما بهش توجه میکنم

ممنونم ، اما خودم قبل از اینکه شما لینک بدید خواستم از ویکی بخونم اما ویکی برام فــیلتره !! واسه همین ازتون پرسیدم ...

تازگی از دارن شان یه سری کتاب چاپ شده از زبان آقای کرپسلی سرزمین اشباح خودم نخوندم البته.

یه مجموعه کتاب دیگه هم بود به قشنگی اینا نبود ولی جذاب بود مجموعه ی دلتورا. یه 12 جلدی داری بعد ادامه ش یه سه جلدی بعدش هم یه چهار جلدی بود فکر کنم.

ممنونم ، اما حماسه لارتن کرپسلی رو خوندم ، دلتورا رو هم 2-3 سال پیش 2 بار خوندم ! :n02:

Ahmad
30-07-2013, 22:47
ممنونم ، اما خودم قبل از اینکه شما لینک بدید خواستم از ویکی بخونم اما ویکی برام فــیلتره !! واسه همین ازتون پرسیدم ...

شما s رو از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حذف کنید مشکل باز شدن صفحه حل میشه

مصطفی
30-07-2013, 22:50

اگه با راه حل قبلی حل نشد :
همیشه راه حلی هست !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DB%8C%E2%80%8C%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%A7.htm.html

Miss Artemis
31-07-2013, 04:00
ممنونم ، اما حماسه لارتن کرپسلی رو خوندم ،

به نظرتون چطور بود ؟ ارزش خوندن داره ؟

با این حساب حتما تالار وحشت رو هم خوندین دیگه پیشنهاد ندم :دی

یه کتابی رو چند وقت پیش تعریفش رو شنیدم از کسی اسمش یادم رفته . اگه یادم بیاد میگم بهتون .

One Minute
31-07-2013, 12:20
به نظرتون چطور بود ؟ ارزش خوندن داره ؟

با این حساب حتما تالار وحشت رو هم خوندین دیگه پیشنهاد ندم :دی

یه کتابی رو چند وقت پیش تعریفش رو شنیدم از کسی اسمش یادم رفته . اگه یادم بیاد میگم بهتون .

اگه چند سال کوچیکتر بودم شاید برام هیجان انگیز میبود ! اما دیگه با 19 سال سن این کتابا واسه آدم بچه بازی میشه ! :n02:
اما خب چون نگاهی به زندگی لارتن کرپسلی داشت واسم جالب بود ، چون کلِ حماسه دارن شان به زندگی دارن شان نگاه داشت

تالار وحشت رو نخوندم اتفاقا ! :n02: نویسنده اش کیه ؟

gipsy2009
02-08-2013, 20:03
سلام دوستان من میخواستم رمان کنت مونت کریستو رو بگیرم
چطوره رمان خوبیه محشره چطوره؟
3 جلد هستش میخوام ترجمه ذبیح الله منصوری
یا انتشارات گوتنبرگ یا یه چیر دیگه رو بگیرم اگه بتونم از اون انتشارات بگیرم بهتر نباشه یکی دیگه
انتشارات فرق کنه ولی مترجم همون باشه فرقی دارن؟
و این کتابی که من پیدا کردم مترجم همونه ولی نوشته اقتباس !!!

برو سریع بگیر که روز به روز داره قیمتش میره بالا(فضایی)
در ضمن کنت مگه میشه محشر نباشه ؟؟؟مطمئنم از فصل 1که نه ولی از اونجا که داستان واقعا شروع میشه عاشق این کتاب میشی جوری که یه لحظه نمیتونی بزاریش زمین
-یادت باشه که متن اصلی بگیری نری یه دفعه نسخه 80صفحه ای مخصوص نوجوانانو بگیری ها!!

Arrowtic
02-08-2013, 21:44
سلام دوستان

ممنونم

سلام من دو سری کتاب رو پیشنهاد میکنم :
Warcraft : یه تاپیکی بود قدیما رمان برای نوجوانان یا چنین چیزی تو یه پست کامل درباره این سری رمان نوشته بودم . فوق العاده هستن در سبک فانتزی با کاراکتر های زیاد و داستانی شاهکار . متاسفانه فقط یه 6 یا 7 جلد ازش ترجمه شده در حالی که تعداد جلداش حدود 20 تا هست !(البته اینطور نیست همه دنبال هم باشن ولی خوب داستان و محل و شخصیتا مشترکن)

A Song of Ice and Fire : این کتاب بهترین فانتزی هست که خوندم ، شاهکار به تمام معنا هست که اتفاقا سریالشم هست با نام Game of Thrones که جز بهترین سریالای تاریخ میشه گفت هستش . یه داستان فانتزی که همه چیز داره ، سیاست ، نبرد ، شخصیت پردازی باور نکردنی و ... .
ترجمه شده بیرون نیست چون خیلی مورد داره و ارشاد اجازه انتشار نمیده ، ولی به صورت pdf تو نت هست ترجمش که البته ترجمه ضعیفیه و به نظر من شما هم مثل من انگلیسی بخونیدش که ارزششو داره .

مصطفی
09-09-2013, 18:48
سلام بر دوستان اهل فرهنگ
یه راهنمایی در مورد خرید کتاب " کنت مونت کریستو " می خواستم
یه کتابفروشی دوره 3 جلدی رو با ترجمه ذبیح الله منصوری به قیمت 40 تومن میداد ولی به یک ترجمه دیگه از ماه منیر مینوی از انتشارات توس برخوردم که توی مقدمه ــش ادعا میکرد که کامل ترین ترجمه هست و حتی ترجمه منصوری رو یه ترجمه نصفه و اقتباس مانند دونسته ... ( البت ترجمه مینوی رو pdf ــش رو دانلود کردم ولی قصد خرید کتاب رو هم دارم )
به نظرتون کدوم رو بخرم ؟ یا اینکه غیر از اینها ترجمه بهتر و کامل تر و احتمالا سانسورنشده تر ! از این رمان هم هست ؟

S0R3N4
21-10-2013, 17:14
سلام به همه ی کتاب خون های عزیزم
راستش چند سوال داشتم

کتاب غرور و تعصب رو از چه انتشاراتی و ترجمه ی کی بگیرم بهتره؟
مترجم رسمی کتاب های پائلو کوئیلو کی هست؟
کتاب ها فانتزی پندراگون رو کسی خونده؟جالبه یا نه؟
حتما همگی با فیلم های فانتزی نارنیا آشنا هستیم؛آیا از روی کتاب این اثر ساخته شده فیلم هاش؟آخه من یه کتاب دیدم به نام ماجراهای نارنیا !! ولی تا الان 3 فیلم ازش بیرون اومده و مثل هری پاتر و ارباب حلقه ها نبوده که به تعداد کتاب هاش فیلم بیاد ازش بیرون...
ممنونم

Miss Artemis
21-10-2013, 19:09
سلام به همه ی کتاب خون های عزیزم
راستش چند سوال داشتم

کتاب غرور و تعصب رو از چه انتشاراتی و ترجمه ی کی بگیرم بهتره؟
مترجم رسمی کتاب های پائلو کوئیلو کی هست؟
حتما همگی با فیلم های فانتزی نارنیا آشنا هستیم؛آیا از روی کتاب این اثر ساخته شده فیلم هاش؟آخه من یه کتاب دیدم به نام ماجراهای نارنیا !! ولی تا الان 3 فیلم ازش بیرون اومده و مثل هری پاتر و ارباب حلقه ها نبوده که به تعداد کتاب هاش فیلم بیاد ازش بیرون...
ممنونم

بهترین و جدید ترین ترجمه ی غرور و تعصب ( و کلا کتاب های جین آستین ) متعلق به نشر نی هست ترجمه ی رضا رضایی

اول کتاب های پائلو کوئلیو که نوشته فقط آرش حجازی مترجم رسمی هست و این صحبت ها ... حالا فرق مترجم رسمی با غیر رسمی تو کشوری که کپی رایت نداره چیه ، ما نفهمیدیم !:دی

در مورد فانتزی پندراگون من اطلاعاتی ندارم.

jeremy28
22-10-2013, 19:57
سلام

میشه خواهش کنم خنده دارترین (طوری که آدم روده بر بشه!) و پرمفهوم ترین داستانی رو که خوندید معرفی کنید؟

فقط لطفاً از آثار عزیز نسین نباشه!!!
کتاب پخمه اش رو خوندم، وسطای کتاب دیگه داشتم بالا می آوردم:n21:

malkemid
23-10-2013, 00:28
سلام

میشه خواهش کنم خنده دارترین (طوری که آدم روده بر بشه!) و پرمفهوم ترین داستانی رو که خوندید معرفی کنید؟

فقط لطفاً از آثار عزیز نسین نباشه!!!
کتاب پخمه اش رو خوندم، وسطای کتاب دیگه داشتم بالا می آوردم:n21:

کتابی که من باهاش خیلی خندیدم کتاب « بالاخره یه روز درست حرف می زنم» از دیوید سداریس هست که ترجمه پیمان خاکسار عزیز کاملش کرده.
اگر ترکیبی از طنز و مفهوم رو می خوای توام داشته باشی کتاب اتحادیه ابلهان نوشته جان کندی تول و باز هم ترجمه پیمان خاکسار رو توصیه می کنم.

ehsan_iace
16-11-2013, 01:05
سلام

لطفاً یک کتاب معرفی کنید که توصیفات خیلی خوبی از زیبایی‌های طبیعت داشته باشه! (حالا فرقی نمیکنه نمونه انشاء یا نامه باشه یا اینکه رمانی باشه که اینجور توصیفها را داشته باشه!)

Vanilla Sky
02-01-2014, 22:58

شما چند سالتونه؟ این خیلی مهمه. چون پندراگون واسه نوجوون ها هستش و خیلی ساده و معمولیه. شاید یه نوجوون 15 ساله بخونه و باحاش خیلی حال کنه ولی 20 سال به بالا رو دیگه نمیشه بهش پندراگون رو پیشنهاد کرد:n27:

اگر فانتزی دوس دارید بخونید، گزینه های بهتری هم هست. من که پندراگون رو اصلا فانتزی نمیدونم. نایت ساید رو بهتون پیشنهاد میکنم
:n16:

amir200812
27-01-2014, 19:43
یک کتابی هست که ترجمه اسمش باید یه همچین چیزی باشه:
هیتلر در برزیل؛ زندگی و مرگ وی

این کتاب ترجمهشده؟
از کدوم ناشر؟ مترجم کی هست؟
اگه ترجمه نشده، چند تا کتاب در مورد هیتلر و آلمان نازی معرفی کنید که تا جای ممکن بیطرف باشه.

malkemid
27-01-2014, 20:43
یک کتابی هست که ترجمه اسمش باید یه همچین چیزی باشه:
هیتلر در برزیل؛ زندگی و مرگ وی

این کتاب ترجمهشده؟
از کدوم ناشر؟ مترجم کی هست؟
اگه ترجمه نشده، چند تا کتاب در مورد هیتلر و آلمان نازی معرفی کنید که تا جای ممکن بیطرف باشه.

تا جایی که من می دونم هیتلر هیچوقت تو برزیل نبوده! آیشمن میگن آخر جنگ فرار کرد رفت آرژانتین اونجا گرفتنش بعدا.

کتاب تاریخ داخائو هست در مورد اردوگاه مرگ داخائو...نوشته پل بربن...کتاب خوبیه...مستند بهمراه عکس.

کتاب ظهور و سقوط رایش سوم نوشته ویلیام شایرر هم کلا از چند سال قبل تا چند سال بعد ظهور هیتلر رو بررسی می کنه... کتاب معتبر و جامعی هست. البته کمی قدیمیه...فکر کنم سال 55 این حدودا نوشته شده باشه.

بقیه کتابهایی که خوندم به نظرم چندان قابل استناد نیستن.

amir200812
27-01-2014, 22:05
تا جایی که من می دونم هیتلر هیچوقت تو برزیل نبوده!

ممنون بابت معرفی کتاب ها.

ولی یک کتابی هست که فکر کنم جدیدا منتشر شده که نویسنده ادعا میکنه هیتلر بعد از جنگ جهانی به برزیل فرار کرده و در سال 1984 در همونجا مرده...
ولی متاسفانه اسم دقیق کتاب رو نمیدونم!
اسم نویسندش یه همچین چیزی هست:
"سیمونی"

Ahmad
27-01-2014, 23:03
گویا این کناب به تازگی به چاپ رسیده و خب مطمئنن ترجمه نشده:

Hitler in Brazil – His Life and His Death
by
Simoni Renee Guerreiro Dias

که مدعی شده هیتلر خودکشی نکرده و به برزیل فرار کرده و در سن 95 سالگی در 1984 مرده

بقیه رو بخونین:

Mohammad Yek110
29-01-2014, 17:13
سلام
دو سه تا رمان با این مشخصات لطفا معرفی کنید

1.کلا 200 صفحه یا حداکثر 300 تا باشه
2.ترسناک نباشه
3.هیچ رگه هایی از تخیل یا Sci-Fi توش دیده نشه ( البته منظورم از تخیل مباحث جادوگری و... هست ، تخیلی مثل قلعه حیوانات باشه مشکلی نیست )
4.با خانواده بشه خوند :دی

موضوعشم زیاد حساسیت ندارم فقط اون بالاییا نباشه ... ، تا اینجا خودم "یالاخره یه روز قشنگ حرف میزنم " رو انتخاب کردم.نظرتون چیه؟

بازم ممنون :40:

ehsan_iace
29-01-2014, 17:49
سلام

2.ترسناک نباشه
3.هیچ رگه هایی از تخیل یا Sci-Fi توش دیده نشه ( البته منظورم از تخیل مباحث جادوگری و... هست ، تخیلی مثل قلعه حیوانات باشه مشکلی نیست )

موضوعشم زیاد حساسیت ندارم فقط اون بالاییا نباشه ... ، تا اینجا خودم "یالاخره یه روز قشنگ حرف میزنم " رو انتخاب کردم.نظرتون چیه؟

عطر سنبل، عطر کاج نوشتهٔ فیروزه جزایری دوما
یک کتاب شاد و باحال ایرانی

یک کتاب سه جلدی هم هست (که البته هر جلد مجزا هست و ربطی به هم نداره) به نام "تو تویی" ترجمه و گردآوری امیررضا آرمیـون که داستانهای کوتاه امیدبخش و جالبی داره

Mohammad Yek110
29-01-2014, 17:55
عطر سنبل، عطر کاج نوشتهٔ فیروزه جزایری دوما
یک کتاب شاد و باحال ایرانی

یک کتاب سه جلدی هم هست (که البته هر جلد مجزا هست و ربطی به هم نداره) به نام "تو تویی" ترجمه و گردآوری امیررضا آرمیـون که داستانهای کوتاه امیدبخش و جالبی داره
بیشتر نظرم روی خارجی هست ... ولی ممنون :40:

ehsan_iace
29-01-2014, 18:08
بیشتر نظرم روی خارجی هست ... ولی ممنون :40:

من خودم هم خیلی کم رمان ایرانی میخونم ولی این کتاب نوشته یک خانم ایرانی در خارج است که خاطرات‌اش را بصورت داستان‌های کوتاه نوشته و در ایران هم ترجمه شده و چاپ شده است

من این کتاب را به چند نفر که حتی رمان‌خوان نبوده‌اند پیشنهاد کردم و آنها از خواندن این کتاب راضی بودند.

Mohammad Yek110
30-01-2014, 13:08
سلام

2.ترسناک نباشه

دیگه کسی نیست؟؟
عطر سنبل عطر کاج رو دانلود کردم و چند صفحه ای رو خوندم ، خوشم اومد

Amir Hossein
24-03-2014, 12:58
سلام
اگه میشه چند تا کتاب با داستان هایی حول محور گوتیک و اینا معرفی کنین...اگه کلا چند تا نویسنده که اغلب گوتیک مینویسند رو معرفی کنین که چه بهتر...
ممنون

ehsan_iace
24-03-2014, 14:15
سلام
اگه میشه چند تا کتاب با داستان هایی حول محور گوتیک و اینا معرفی کنین...اگه کلا چند تا نویسنده که اغلب گوتیک مینویسند رو معرفی کنین که چه بهتر...
ممنون

2 تا نویسنده :

ادگار آلن پو
استیون کینگ : Stephen King

Vanilla Sky
07-04-2014, 00:32
دیگه کسی نیست؟؟
عطر سنبل عطر کاج رو دانلود کردم و چند صفحه ای رو خوندم ، خوشم اومد

تصویر دوریان گری از اسکار وایلد. یه شاهکاره. البته نظرات با هم متفاوتن، ولی مطمئن باشید اگه بخونید ضرر نمیکنید :blush:

unknown47
07-04-2014, 22:41
سلام دوستان
میخوام واسه دوستم یه کتاب به مناسب تولدش هدیه بدم
از کتابای تاریخی خیلی خوشش میاد از رمان و روانشانسی هم بدش نمیاد
حالا ممنون میشم چنتا کتاب واقعا خوب توی این زمینه ها بهم معرفی کنید(اولویت با تاریخی هستش:n06:)
پیشاپیش ممنون:n16:

ehsan_iace
08-04-2014, 09:57
سلام دوستان
حالا ممنون میشم چنتا کتاب واقعا خوب توی این زمینه ها بهم معرفی کنید(اولویت با تاریخی هستش:n06:)

اگر بتوانی یکجوری ازش بپرسی که این کتابها را خوانده یا نه بهتره چون ممکنه کتابی را که میخری خوانده باشه :

«معمای هویدا» اثر عباس میلانی

«ما چگونه ما شدیم» به‌قلم صادق زیباکلام

مجموعه سه جلدی "خاطرات شازده حمام اثر دکتر محمد حسین پاپلی یزدی" که هم حالت رمان داره و هم تاریخ چند دهه از ایران را در آن آورده

murso
17-04-2014, 13:38
سلام دوستان
نمایشنامه "اسکندر مقدونی و نسخه براونینگ" نوشته "ترنس راتیگان" هم کتاب جالبیه که نگاه متفاوتی به اسکندر داره.

hes25
20-04-2014, 19:40
سلام
من مدت ها پیش (تو دهه 70 مثلا) یه کتاب از داستان های هزار و یک شب خونده بودم که به داستان حضرت سلیمان و جنیان خمره های مسی اشاره داشت)

الان هرچی میگردم اون کتاب یا اون داستان و توی نت پیدا نمی کنم
کسی می دونی نویسندش چه کسی هست یا جایی هست که داستانشون من یه بار دیگه بخونم...آخه خیلی جالب بود!)

koroshfe
30-04-2014, 15:13
دوستان من می خوام کتاب انگلیسی " هابیت " رو تهئه کنم
اما متأسفانه نمی دونم کدوم نسخه خیلی خوب و از بقیه بهتره
شاخصه های کتاب مورد نظرم اینه که :
خیلی نقاشی ها برای هابیت کشیده شده ، صرفاً کتابی وجود داره که از این نقاشیا زیاد داشته باشه ؟!
فونت و قالب کتاب کودکانه و مجذوب کننده باشه
در هر حال من کتابای انگلیسی هابیت رو نمی شناسم ، از نظر شما کدوم انتشارات و کدوم نسخه و کدوم کتاب پیشنهاد می شه ؟!
با تشکر فراوان

ویرایش 1 : همچنین کتاب های ترجمه شده ای از ژول ورن ، تو انتشارات مختلف خیلی گشتم ، اما متأسفانه چیزی پیدا نکردم ، اگه ترجمه هایی ازشون هست که ممنون می شم انتشارات و کتاب رو معرفی کنید و اینکه اگه نسخه های اصلی اون ها رو می شناسید ، کدوم نسخه از " سفر به جزیره ی اسرار آمیز " از نظر شما بهتره ؟!

Ahmad
01-05-2014, 21:41
دوستان من می خوام کتاب انگلیسی " هابیت " رو تهئه کنم
اما متأسفانه نمی دونم کدوم نسخه خیلی خوب و از بقیه بهتره
شاخصه های کتاب مورد نظرم اینه که :
خیلی نقاشی ها برای هابیت کشیده شده ، صرفاً کتابی وجود داره که از این نقاشیا زیاد داشته باشه ؟!
فونت و قالب کتاب کودکانه و مجذوب کننده باشه
در هر حال من کتابای انگلیسی هابیت رو نمی شناسم ، از نظر شما کدوم انتشارات و کدوم نسخه و کدوم کتاب پیشنهاد می شه ؟!
با تشکر فراوان

ویرایش 1 : همچنین کتاب های ترجمه شده ای از ژول ورن ، تو انتشارات مختلف خیلی گشتم ، اما متأسفانه چیزی پیدا نکردم ، اگه ترجمه هایی ازشون هست که ممنون می شم انتشارات و کتاب رو معرفی کنید و اینکه اگه نسخه های اصلی اون ها رو می شناسید ، کدوم نسخه از " سفر به جزیره ی اسرار آمیز " از نظر شما بهتره ؟!

در مورد کتاب هابیت شما می‌تونین سری به بازارچه کتاب و یا کتابفروشی‌های خ. انقلاب بزنید و یا در نمایشگاه فرصت خوبی است که به دنبال آن باشید

در مورد آثار ژول ورن هم کتابی که نوشتید فکر کنم منظورتون "جزیره‌ی اسرار آمیز" باشه که این کتاب به همراه یک سری دیگر چند سالیه که دوباره چاپ شده و ترجمه‌های "جواد محیی" کاملند.
(البته منهای آنچه ممکنه در چاپ جدید نسبت به ده بیست سال قبل حذف شده باشه)

koroshfe
02-05-2014, 16:34
در مورد کتاب هابیت شما می‌تونین سری به بازارچه کتاب و یا کتابفروشی‌های خ. انقلاب بزنید و یا در نمایشگاه فرصت خوبی است که به دنبال آن باشید

در مورد آثار ژول ورن هم کتابی که نوشتید فکر کنم منظورتون "جزیره‌ی اسرار آمیز" باشه که این کتاب به همراه یک سری دیگر چند سالیه که دوباره چاپ شده و ترجمه‌های "جواد محیی" کاملند.
(البته منهای آنچه ممکنه در چاپ جدید نسبت به ده بیست سال قبل حذف شده باشه)

خیلی خیلی ممنون :n12:
( پستم رو بعداً برای درخواستی ویرایش می کنم ، شرمنده ، نتونستم تشکر نکنم :n16: )

shatel_QM
07-05-2014, 16:07
سلام من کتابهای خودیاری میخوام میشه کمکم کنید

janecaca
28-06-2014, 21:58
دوستان چندتا رومان توپ معرفی کنین لاو نباشه ترسناک و هیجانی باشه تو سبک قعله حیوانات هم باشه خوبه ممنون

meisam317
11-07-2014, 21:49
لطفا چند روان در مورد رشد شخصیتی و روحی انسان ها معرفی بکنید . یا انسان هایی که از پس شرایط و موقسعیت های سخت بر می آیند و به موفقیت میرسند

ehsan_iace
11-07-2014, 22:51
دوستان چندتا رومان توپ معرفی کنین لاو نباشه ترسناک و هیجانی باشه تو سبک قعله حیوانات هم باشه خوبه ممنون

هری پاتر را خواندی؟ هیجان‌اش خوبه

قعله حیوانات نه ترسناکه و نه هیجانی!

ehsan_iace
11-07-2014, 22:53
لطفا چند روان در مورد رشد شخصیتی و روحی انسان ها معرفی بکنید . یا انسان هایی که از پس شرایط و موقسعیت های سخت بر می آیند و به موفقیت میرسند

سئوالتان را متوجه نشدم؟

ehsan_iace
11-07-2014, 22:54
سلام من کتابهای خودیاری میخوام میشه کمکم کنید

در چه موضوعی؟

Nocturne
16-07-2014, 22:16
سلام. کتاب در خصوص جامعه شناسی میخوام که بررسی جامع و خلاصه ای در مورد فرهنگ ها داشته باشه . به خصوص حداقل درباره کشورهای غربی.
در مورد رسوم و باورها رفتارها و بینش مردم کشورهای گوناگون با توجه به تاریخشون و شرایط سیاسیشون.
جامعه و در عین حال مختصر. کتابی که یه آشنایی با مردم کشور های مختلف و فرهنگشون و تفاوت هاشون به آدم بده.

ehsan_iace
20-07-2014, 22:54
سلام. کتاب در خصوص جامعه شناسی میخوام که بررسی جامع و خلاصه ای در مورد فرهنگ ها داشته باشه . به خصوص حداقل درباره کشورهای غربی.
در مورد رسوم و باورها رفتارها و بینش مردم کشورهای گوناگون با توجه به تاریخشون و شرایط سیاسیشون.
جامعه و در عین حال مختصر. کتابی که یه آشنایی با مردم کشور های مختلف و فرهنگشون و تفاوت هاشون به آدم بده.

من هنوز کتابی ندیدم که بصورت خلاصه درباره همه کشورها مطلب آورده باشه اما کتابهای بصورت مجزا درباره کشورهای مختلف با عنوان "آشنايي با كشورهاي جهان " توسط نشر "آفتاب هشتم" چاپ شده است

وین رونی
27-07-2014, 19:22
من چند تا رمان ایرانی خوب برای موایل می خواستم.ترجیحاً PDF نباشه چون برای همسرم می خوام تم احساسی و عاطفی داشته باشه
ضمناً اگه کسی تو سایت فیدیبو رمان ایرانی خوب سراغ داره بگه تا خرید کنم.ممنون

jorj
28-07-2014, 02:45
سلام
یه کتاب راجب زندگی نامه امامان می خوام کامل و ساده .
مرسی

Milad4171
30-07-2014, 02:08
سلام.
من دنبال داستان های کوتاه هرمان هسه هستم. احتمالا نوشته سال 1919.
نمیدونم کتابی وجود داره که داستان های کوتاه این نویسنده رو درونش جای داده باشه !
البته کلا دنبال کتاباش هستم. چند تا کتاباش رو داشتم اما گم شد .میخوام ببینم کسی از این نویسنده اطلاعاتی داره از کتاباهایی که الان تو بازار داخل هست؟

ehsan_iace
30-07-2014, 11:39
سلام.
نمیدونم کتابی وجود داره که داستان های کوتاه این نویسنده رو درونش جای داده باشه !
البته کلا دنبال کتاباش هستم. چند تا کتاباش رو داشتم اما گم شد .میخوام ببینم کسی از این نویسنده اطلاعاتی داره از کتاباهایی که الان تو بازار داخل هست؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

gipsy2009
08-08-2014, 22:42
سلام.

یه کتاب به اسم "خبرهایی عجیب از ستاره ای دیگر" چاپ شده که قدیمیه و الان نیست اما 10تا داستان کوتاه داره

تازگیا هم نشر ماهی 2تا مجموعه داستان کوتاه چاپ کرده که کتاب "سلوک بسوی صبح" اگر اشتباه نکنم اولین باره که چاپ میشه

Ahmad
08-08-2014, 22:48
یه کتاب به اسم "خبرهایی عجیب از ستاره ای دیگر" چاپ شده که قدیمیه و الان نیست اما 10تا داستان کوتاه داره

تازگیا هم نشر ماهی 2تا مجموعه داستان کوتاه چاپ کرده که کتاب "سلوک بسوی صبح" اگر اشتباه نکنم اولین باره که چاپ میشه

مرسی

دومی فکر کنم همین باشه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خواب نی‌لبک شامل 14 قصه‌ی کوتاه است که هرمان هسه آنها را در فاصله‌ی سال‌های 1900 تا 1933 نوشته است.
قصه‌هایی تخیلی درباره‌ی آدم‌های عجیب و غریب که به رویا می‌مانند، زیر بار سیطره‌ی پول نمی روند و مادی‌گرایی جامعه‌ی اروپایی را محکوم می‌کنند.
این داستان‌ها هم سفرنامه‌ی معنوی و شخصی هسه هستند و هم شرح ستیزهایی که در زمان حیات او اروپا را به هم ریخت.

masoud93
09-09-2014, 11:36
سلام.
یه چند تا کتاب داستان خوب معرفی کنید ...
بیشتر دنبال داستان های فانتزی مثل ازباب حلقه ها هستم ...
ممنون :n16:

ehsan_iace
09-09-2014, 15:30
سلام.
یه چند تا کتاب داستان خوب معرفی کنید ...
بیشتر دنبال داستان های فانتزی مثل ازباب حلقه ها هستم ...
ممنون :n16:

سیلماریلیون

masoud93
09-09-2014, 15:32
سیلماریلیون

منظورم کل سری بود :n01:

S0R3N4
30-09-2014, 21:12
سلام به همه ی دوستان کتاب دوست و کتاب خور!

خوبید همگی؟

دوستان عزیز...
بنده به دنبال کتابی هستم که با بیانی شیوا و ساده اما تخصصی در مورد ایدئولوژی‌های سیاسی-اجتماعی مختلف توضیحاتی جامع داشته باشه....

مثلا در مورد نظام های مبتنی بر اندیشه های فاشیسم و نازیسم و مارکسیسم و فمنیسم و دیکتاتوری و لیبرالیسم و آنارشیسم و ........ به طور وسیع اما با زبانی ساده توضیح داده باشه ....

آیا کتابی در این زمینه میشناسید که یه Wikipedia ی همراه به حساب بیاد برام؟! :n06:

خیلی خیلی خیلی ممنونم...

silent-assassin
12-10-2014, 21:57
سلام دوستان. آقا ما مدتیه به جرگه کتاب خونا پیوستیم. فعلا کتاب هایی مثل بیگانه، طاعون، کیمیاگر، مرشد و مارگریتا، مرگ کسب و کار من است، بار هستی و ... را خوندم. تقریبا از همه لذت بردم. طبیعتا خب یکی مثل بار هستی دو ماه وقتمو گرفت تا تموم بشه و یکی مثل این آخریه (مرگ کسب و کار من است) یک هفه‌ای تموم شد. دیگه چی بهم توصیه میکنید؟ لطفا چند کتاب ارزشمند دیگه هم بهم معرفی کنید تا برم مشغول اونا هم بشم. سپاسگذار

malkemid
12-10-2014, 22:48
سلام دوستان. آقا ما مدتیه به جرگه کتاب خونا پیوستیم. فعلا کتاب هایی مثل بیگانه، طاعون، کیمیاگر، مرشد و مارگریتا، مرگ کسب و کار من است، بار هستی و ... را خوندم. تقریبا از همه لذت بردم. طبیعتا خب یکی مثل بار هستی دو ماه وقتمو گرفت تا تموم بشه و یکی مثل این آخریه (مرگ کسب و کار من است) یک هفه‌ای تموم شد. دیگه چی بهم توصیه میکنید؟ لطفا چند کتاب ارزشمند دیگه هم بهم معرفی کنید تا برم مشغول اونا هم بشم. سپاسگذار

سلام.

من چند تا در سبکهای متفاوت برای شروع پیشنهاد کنم:

زوربای یونانی ترجمه محمد قاضی

بازمانده روز ترجمه نجف دریابندری

هکلبری فین ترجمه نجف دریابندری

خزه ترجمه احمد شاملو

ehsan_iace
12-10-2014, 22:53

ناتوردشت - جی.دی. سلینجر
مترجم دردها ـ جومپا لاهیری
نفحات نفت - رضا امیرخانی
عطر سنبل،عطر کاج - فیروزه جزایری دوما
جامعه شناسي خودماني - حسن نراقي
این مردم نازنین - رضا کیانیان

Nocturne
05-11-2014, 22:32
سلام خسته نباشید عزیزان... یه کتاب عالی در مورد شناخت جنس مخالف و رابطه با آن میخواهم (نه بطور خاص ازدواج)

مرسی.

ehsan_iace
06-11-2014, 00:08
سلام خسته نباشید عزیزان... یه کتاب عالی در مورد شناخت جنس مخالف و رابطه با آن میخواهم (نه بطور خاص ازدواج)مرسی.

سلام

همسر مناسب شما: همسرتان را از تيپ شخصيتي مناسب خود انتخاب كنيد
پل تايگر
ترجمه ي مهدي قراچه داغي
ناشر نقش و نگار

این کتاب عمومیه و به شناخت مردان و زنان کمک میکنه

روانشناسي زنان: يكصدو پنجاه راز از زنان به همراه يكصد و پنجاه مهارت ارتباطي
مسلم رادمنش
ناشر رسانه تخصصي

روانشناسي مردان: يكصدو پنجاه راز از مردان به همراه يكصد و پنجاه مهارت ارتباطي
مسلم رادمنش
ناشر رسانه تخصصي

silent-assassin
23-11-2014, 17:42
سلام.

خزه ترجمه احمد شاملو

زوربای یونانی را خوندم. خوب بود.

ناتوردشت - جی.دی. سلینجر
نفحات نفت - رضا امیرخانی

ناتوردشت را خوندم. زیاد منو نگرفت.

دوستان گرامی ادامه لیستتون چطوره؟ با توجه به اینکه نظرمو در مورد گزینه اول پیشنهادیتون گفتم. مرسی و ممنون

silent-assassin
23-11-2014, 17:43
سلام.

خزه ترجمه احمد شاملو

ناتوردشت - جی.دی. سلینجر
نفحات نفت - رضا امیرخانی

دوستان گرامی ادامه لیستتون چطوره؟ با توجه به اینکه نظرمو در مورد گزینه اول پیشنهادیتون گفتم. مرسی و ممنون

ehsan_iace
23-11-2014, 19:40

را بخوان، تا به حال به هر کی پیشنهاد کردم پسندیده!

اگر به سینما علاقه داری
را بخوان. رضا کیانیان خاطرات طنزآمیزش را از برخورد مردم با خودش نوشته!

malkemid
23-11-2014, 20:50

اگه از زوربا خوشت اومد، "مسیح باز مصلوب" و "آزادی یا مرگ" رو هم بخون. از همون نویسنده و همون مترجم.

rz21
13-12-2014, 13:22
سلام دوستان...
راستیتش من زیاد اهل کتاب نبودم و موقعیتش پیش نیومده تا حالا که کتاب بخونم. حالا می خوام امتحان کنم ببینم من اهلش هستم یا نه! تنها کتابی که خوندم اتوبایاگرافی سر الکس فرگوسن بوده!
دنبال یک کتابی هستم که واقعیت های زندگی رو به ما نشون بده و بگه در شرایط خاص باید چی کار کنیم. در کل احتمال می دم با کتاب های فلسفی حال کنم :دی (بیشتر به دنبال بالا بردن اطلاعاتم تا جلوی بقیه توی بعضی از مباحث کم نیارم)
دوست دارم یک کتابی معرفی بشه که منو به کتاب خوندن تشویق کنه.
راستی شما کتاب خون ها، به کتاب های درسی خودتون هم مثل همین کتاب ها اهمیت می دید؟
ممنون میشم معرفی کنید.

ehsan_iace
13-12-2014, 19:04
سلام دوستان...
راستیتش من زیاد اهل کتاب نبودم و موقعیتش پیش نیومده تا حالا که کتاب بخونم. حالا می خوام امتحان کنم ببینم من اهلش هستم یا نه! تنها کتابی که خوندم اتوبایاگرافی سر الکس فرگوسن بوده!
دنبال یک کتابی هستم که واقعیت های زندگی رو به ما نشون بده و بگه در شرایط خاص باید چی کار کنیم. در کل احتمال می دم با کتاب های فلسفی حال کنم :دی (بیشتر به دنبال بالا بردن اطلاعاتم تا جلوی بقیه توی بعضی از مباحث کم نیارم)
دوست دارم یک کتابی معرفی بشه که منو به کتاب خوندن تشویق کنه.
راستی شما کتاب خون ها، به کتاب های درسی خودتون هم مثل همین کتاب ها اهمیت می دید؟
ممنون میشم معرفی کنید.

کتابی که میخواهی را اینجا میتونی پیدا کنی :

درباره سئوالت هم : نه چون کتاب درسی یک جور اجبار داشت من شاید 20٪ درسهای دوران تحصیلم را خیلی دوست داشتم و خیلی کم پیش می‌امد به کتاب درسی علاقه پیدا کنم!

من ترجیح میدادم تا توی کتابخانه درباره موضوع مورد علاقه ام کتاب امانت بگیرم و بخوانم تا اینکه کتبی که نه جذابیتی برایم داشت و نه خوب توضیح داده شده بود را بخوانم

من پیشنهاد میکنم بر حسب موضوع مورد علاقه‌ات کتب روانشناسی بخونی چون تو زندگی‌ات بیشتر کمک‌ات میکنه تا اینکه بخواهی وارد دنیای فلسفه بشی که شاید تاثیر مثبتی در زندگی‌ات هم نداشته باشه

rz21
15-12-2014, 10:30
کتابی که میخواهی را اینجا میتونی پیدا کنی :

درباره سئوالت هم : نه چون کتاب درسی یک جور اجبار داشت من شاید 20٪ درسهای دوران تحصیلم را خیلی دوست داشتم و خیلی کم پیش می‌امد به کتاب درسی علاقه پیدا کنم!

من ترجیح میدادم تا توی کتابخانه درباره موضوع مورد علاقه ام کتاب امانت بگیرم و بخوانم تا اینکه کتبی که نه جذابیتی برایم داشت و نه خوب توضیح داده شده بود را بخوانم

من پیشنهاد میکنم بر حسب موضوع مورد علاقه‌ات کتب روانشناسی بخونی چون تو زندگی‌ات بیشتر کمک‌ات میکنه تا اینکه بخواهی وارد دنیای فلسفه بشی که شاید تاثیر مثبتی در زندگی‌ات هم نداشته باشه

شما کتاب روانشناسی چی معرفی می کنید؟؟
دنیای سوفی چه نوع کتابی هست؟ تعریفش رو خیلی شنیدم.

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2

ehsan_iace
15-12-2014, 11:19
شما کتاب روانشناسی چی معرفی می کنید؟؟
دنیای سوفی چه نوع کتابی هست؟ تعریفش رو خیلی شنیدم.

به نظر من با کتابهایی که درباره شناخت شخصیت خود و دیگران است شروع کن

یکی از بهترین کتابها در این زمینه کتاب

"تيپ شخصيتي من كدام است ؟: چگونه خلق و خوي خود را بهتر شناسايي كنيم ديگران را بهتر درك كنيد و آنها را به شكلي كه هستند بپذيريد"
نویسنده : رني بارون
ترجمه مهدي قراچه داغي

یک کتاب فوق العاده دیگه هم :

شناخت اختلالات شخصيتي قبل و بعد از ازدواج
نویسنده : دبليو جانسون
مترجم فاطمه سادات موسوي
انتشارات ما و شما

من اهل خواندن کتب فلسفی نیستم و با جستجوی اسم آن کتاب در گوگل میتوانی اطلاعات بهتری پیدا کنی!

rz21
18-12-2014, 17:00
کتاب شخصیت هارو گرفتم و خوندم..باید یکی دو بار دیگه هم بخونم تا منظورشو متوجه بشم.
یک کناب میخواستم معرفی کنید در مورد این که چه طوری کار های روزمره رو سخت نگیریم و به راحتی اون ها رو انجام بدسم و تنبل بازی در نیاریم. ممنون.

hamed29
18-12-2014, 17:42
سلام؛ در موضوعات زیر چه کتابهایی رو توصیه میکنید؟
رفتارشناسی
زبان بدن

ehsan_iace
18-12-2014, 21:59
کتاب شخصیت هارو گرفتم و خوندم..باید یکی دو بار دیگه هم بخونم تا منظورشو متوجه بشم.
یک کناب میخواستم معرفی کنید در مورد این که چه طوری کار های روزمره رو سخت نگیریم و به راحتی اون ها رو انجام بدسم و تنبل بازی در نیاریم. ممنون.

برای مقابله با تنبلی کتاب "قورباغه را قورت بده" را از برایان تریسی پیشنهاد میکنم

این کتاب را فکر کنم بیشتر از ده تا مترجم تا به حال ترجمه کرده‌اند

اما بهترین ترجمه را از اشرف رحماني - كورش طارمي دیدم که انتشارات "راشین" آنرا منتشر کرده و گوشه‌اش نوشته "ویرایش دوم" و دو فصل اضافه‌تر دارد

ehsan_iace
18-12-2014, 22:06
سلام؛ در موضوعات زیر چه کتابهایی رو توصیه میکنید؟
رفتارشناسی
زبان بدن

رفتارشناسی را متوجه نشدم منظورتان چیه؟!

زبان بدن نوشته آلن پیز ترجمه زهرا حسینیان انتشارات ترانه

یک کتاب دیگه هست که تالیفی هست :

زبان بدن تالیف دکتر محمدعلی حقیقی و افروز بانکی ناشر مهربان نشر

البته نشانه‌های "زبان بدن" بعضی اوقات درست در نمی‌آید! و با یادگیری‌اش هم کمک چندانی به شناخت رفتار دیگران نمیکنه!

یک مقاله خوب درباره اشتباهات متدوال زبان بدن :

hamed29
19-12-2014, 17:59
رفتارشناسی را متوجه نشدم منظورتان چیه؟!

بابت معرفی کتاب و سایت ممنونم.
منظورم اینه: چطوری میشه از روی رفتارها به شخصیت افراد و حتی جامعه پی برد؟

ehsan_iace
19-12-2014, 18:15
بابت معرفی کتاب و سایت ممنونم.
منظورم اینه: چطوری میشه از روی رفتارها به شخصیت افراد و حتی جامعه پی برد؟

اگر بخواهی کتابی که بر اساس مطالب علمی در این زمینه هست باید بروی سراغ

"تيپ شخصيتي من كدام است ؟: چگونه خلق و خوي خود را بهتر شناسايي كنيم ديگران را بهتر درك كنيد و آنها را به شكلي كه هستند بپذيريد"
نویسنده : رني بارون
ترجمه مهدي قراچه داغي

البته چندین کتاب درباره MBTI در ایران منتشر شده

این کتاب درباره MBTI هست و MBTI افراد را به 16 تیپ شخصیتی تقسیم میکند

سایت فارسی خوب در این باره وجود دارد :

برای اینکه ببینی MBTI واقعاً مناسب است یا نه

اولین در این لینک تیپ خودت را مشخص کن :

و بعد از حروف اختصاری تیپ‌ات برو در این لینک و مشخصات تیپ‌ات را از قسمت "تیپ ها و مشرب ها" بخوان :

Nocturne
08-02-2015, 23:57
سلام. من کتابهایی در مورد عشق میخوام. کتابهایی که هرچند ساده اما هرکدوم درک تازه ای در مورد این پدیده به انسان بده!
قالب مورد پسندم البته رومان های کوتاه هست (یک جلدی).. بعضی وقتا با خوندن یک داستان می بینید ادراک تازه ای از عشق پیدا کردید! به دید جدیدی رسیدید، از زاویه جدیدی بهش نگاه کردید، احساس کردید درکتون نسبت به این موضوع وسیع تر شد... منظورم اینه!
منظورم همین عشق زمینی هست البته : دی
:n40:

malkemid
09-02-2015, 11:53
سلام. من کتابهایی در مورد عشق میخوام. کتابهایی که هرچند ساده اما هرکدوم درک تازه ای در مورد این پدیده به انسان بده!
قالب مورد پسندم البته رومان های کوتاه هست (یک جلدی).. بعضی وقتا با خوندن یک داستان می بینید ادراک تازه ای از عشق پیدا کردید! به دید جدیدی رسیدید، از زاویه جدیدی بهش نگاه کردید، احساس کردید درکتون نسبت به این موضوع وسیع تر شد... منظورم اینه!
منظورم همین عشق زمینی هست البته : دی
:n40:
پلهای مديسون کانتي نوشته رابرت جیمز والر

بازمانده روز نوشته کازئو ايشي گور و

تاوان نوشته يان مک اون

VBYOFSKI
08-04-2015, 20:32
سلام
یکی از دوستان من حال روحیش زیاد خوب نیست و من قصد دارم براش کتاب (رمان) بگیرم که هم یکجور حواس پرتی براش باشه هم اینکه شاید بتونه حالش رو بهتر کنه.
دنبال کتابی میگردم که زیاد غمگین نداشته باشه و پایان خوبی داشته باشه (منظورم فیلم هندی بازی نیست)
اولش ذهنم رفت پیش زنان کوچک ولی منصرف شدم. تو گشت گذاری که تو همین تاپیک داشتم بازمانده روز (خودم هم نخوندمش) به نظرم جالب اومد، در موردش سرچ کردم ولی مثل اینکه کتاب غمگینی هست.
راستیتش کتابخون هم نیست واسه همین برام یکم مشکل که کتاب خوبی پیدا کنم.
دوستان با این توضیحات چه کتابی پیشنهاد میدین؟

- Saman -
08-04-2015, 20:59
سلام

با وجود شرايط گفته شده از شما، من پيشنهاد خريد كتابی شامل داستان‌های كوتاه رو به شما می‌كنم...

.. نمونه‌ها زيادن... شما با نگاه به روحيه دوست‌تون انتخاب كنيد.

مثل "این یازده تا" از "ويليام فالكنر"... (اين رو خودم هم دارم)... يا يك مجموعه شعر هم بد نيست (الان حضور ذهن ندارم).

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

يا سری كتاب‌های كوچك عالی هستند... با مزيت قيمت ارزان برای خريد و كوتاه برای خواندن... پس خود شما انتخاب كنيد...

.. البته اميدوارم ساير دوستان پيشنهاد‌های بهتری برای شما داشته باشند...

.. موفق باشيد!

ehsan_iace
11-04-2015, 11:31
سلام
یکی از دوستان من حال روحیش زیاد خوب نیست و من قصد دارم براش کتاب (رمان) بگیرم که هم یکجور حواس پرتی براش باشه هم اینکه شاید بتونه حالش رو بهتر کنه.
دنبال کتابی میگردم که زیاد غمگین نداشته باشه و پایان خوبی داشته باشه (منظورم فیلم هندی بازی نیست)
اولش ذهنم رفت پیش زنان کوچک ولی منصرف شدم. تو گشت گذاری که تو همین تاپیک داشتم بازمانده روز (خودم هم نخوندمش) به نظرم جالب اومد، در موردش سرچ کردم ولی مثل اینکه کتاب غمگینی هست.
راستیتش کتابخون هم نیست واسه همین برام یکم مشکل که کتاب خوبی پیدا کنم.
دوستان با این توضیحات چه کتابی پیشنهاد میدین؟

ماجرای کتاب درباره یک خانم ایرانی هست که به زبان طنز خاطرات خودش را از زندگی در خارج از کشور نوشته

darush 00
22-04-2015, 16:53
سلام
کتاب در مورد خودشناسی و خودسازی میخواستم
کتابی هایی مثل عزت نفس براندن و تفکر زائد.

نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه!

ehsan_iace
22-04-2015, 18:41
سلامکتاب در مورد خودشناسی و خودسازی میخواستمکتابی هایی مثل عزت نفس براندن و تفکر زائد.نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه! الفباي تغيير: مي‌خواهم تغيير كنم! /علي شميسا/نسل نوانديش

msf66
16-05-2015, 15:54
سلام
کتاب دائره معارف کامل و تازه میخواستم خواهشا راهنمایی کنید تو اینترنت سرچ میکنم که ببینم کدوم اونو چاپ کرده برم بخرم ولی متاسفانه سری مخصوص میاره مثال جهان اسلام یا قران و غیره:n03:
بچه بودم دائره معارف داشتم مخصوص کودکان بود 3 جلدی همه چیز توش بود از علمی بگیر تا حیوانات و کشور و تاریخ و خیلی چیزا:n03:
خواهشا راهنمایی کنید
خیلی ممنونم

ehsan_iace
16-05-2015, 22:29
سلام
کتاب دائره معارف کامل و تازه میخواستم خواهشا راهنمایی کنید تو اینترنت سرچ میکنم که ببینم کدوم اونو چاپ کرده برم بخرم ولی متاسفانه سری مخصوص میاره مثال جهان اسلام یا قران و غیره:n03:
بچه بودم دائره معارف داشتم مخصوص کودکان بود 3 جلدی همه چیز توش بود از علمی بگیر تا حیوانات و کشور و تاریخ و خیلی چیزا:n03:
خواهشا راهنمایی کنید
خیلی ممنونم

من تو دیجی کالا چند تا دایره‌المعارف دیدم ولی چون ورق نزدم نمیتوانم معرفی کنم

شما بهتره برید کتاب‌فروشیهای معتبر شهرتان و از دایره المعارف‌هایی که نویسنده‌های خارجی دارد و ترجمه خوبی دارد و چاپ ‌اول‌اش مربوط به چند سال اخیر است یکی را که مناسب‌تر است انتخاب کنید

Ghaioom
18-05-2015, 05:41
سلام
آقا من رفتم کتابفروشی یه ساعت فک کنم فقط به عنوان و داخل کتابا نگا میکردم که آخرشم هیچی نخریدم! :n02::n31:
من خودم یکی از برو بچ های خدمتیم اونجا گاهی بیکار که میشی آدم حوصلش سر میره قبلا مجله برده بودم ولی مجله اگه زیاد نبری زود تموم میشه! جدول هم بردم از جدول بعد مدتی خسته شدم چون نمیتونم حل کنم سخته :n29: . کتابا بعضیاشونم گرون بود واسم. اصلا خودم نمیدونستم چی بخرم. یه جورایی دانستنها یه جورایی رمان. ولی هر دو رو هم دیدم گرون بودن :n02: هیچی دیگه گفتم پست بزنم در جریان باشید! حالا خواستینم یه جوابی هم بدین اشکالی یوق:n02: :n35: ولی مجله خوب بودا هر چی توش بود سرگرم کننده بود فقط مجله از کتابم گرونتره! O_o

darush 00
22-05-2015, 20:16
الفباي تغيير: مي‌خواهم تغيير كنم! /علي شميسا/نسل نوانديش
ممنون از معرفی این کتاب
کتاب خوبیه، وارد مسائل و تعاریف پیچیده روانشناسی نمیشه.

ناشر خوب و متعهد علوم‌انسانی میخواستم معرفی کنید ( ناشر هایی که لطف کردن مفاهیم دینی رو مخلوط کتاب ها نکردن و نسبت به متن حساسند) لطفا.

ehsan_iace
22-05-2015, 20:44
ممنون از معرفی این کتاب
کتاب خوبیه، وارد مسائل و تعاریف پیچیده روانشناسی نمیشه.

ناشر خوب و متعهد علوم‌انسانی میخواستم معرفی کنید ( ناشر هایی که لطف کردن مفاهیم دینی رو مخلوط کتاب ها نکردن و نسبت به متن حساسند) لطفا.

از انتشارات دایره و مرکز و ارجمند کتابهای خوبی دیدم.

Zachyrock
15-06-2015, 16:50
سلام دوستان
اگه امکانش هست یک کتاب سیاسی به من معرفی کنید که بتوانم سیاستم را در زندگی افزایش دهم
دوم یک کتاب حقوق کلی به من معرفی کنید که به طور کلی از حقوق عمومی با خبر شوم که هر جایی نتوانند سر ادم کلاه بگذارند .

ehsan_iace
15-06-2015, 17:43
سلام دوستان
اگه امکانش هست یک کتاب سیاسی به من معرفی کنید که بتوانم سیاستم را در زندگی افزایش دهم
دوم یک کتاب حقوق کلی به من معرفی کنید که به طور کلی از حقوق عمومی با خبر شوم که هر جایی نتوانند سر ادم کلاه بگذارند .

سلام

در مورد اول

کتاب بازی‌های روانی مردم از علی شمیسا انتشـارات روان‌شناسی جامعه

در مورد دوم

بروشورهای قوه قضائیه مناسب‌اند :

Zachyrock
15-06-2015, 18:43
سلام

در مورد اول

کتاب بازی‌های روانی مردم از علی شمیسا انتشـارات روان‌شناسی جامعه

در مورد دوم

بروشورهای قوه قضائیه مناسب‌اند :

بسیار متشکرم

در مورد دوم امکانش هست کتاب معرفی کنید ؟ چون میخوام خریداری کنم

ehsan_iace
15-06-2015, 21:32
بسیار متشکرم در مورد دوم امکانش هست کتاب معرفی کنید ؟ چون میخوام خریداری کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

darush 00
25-06-2015, 21:04
سلام
کتاب سگ ولگرد نشر جامه دران، کامله یا حذفیات داره؟
ممنون

Ahmad
27-06-2015, 13:22
سلام
کتاب سگ ولگرد نشر جامه دران، کامله یا حذفیات داره؟
ممنون

سلام
چاپ این انتشارات رو ندیدم
ولی با توجه به متن این کتاب و داستان‌های کوتاهش (مخصوصا آخرین داستان) که یادمه، احتمال ممیزی نشدنش تقریبا صفره.
در تعداد صفحه هم اختلافی دیده میشه.

darush 00
01-07-2015, 11:39
سلام
دوستان کتاب هایی تو مایه های بوف کور میخواستم

یه چیز تاریک و خالی از امید و ...!!

بعد نویسنده تو این سبک هم اگه لطف کنید معرفی کنید ممنون میشم
مترجم و ناشر خوب نویسنده ها رو هم بگید!!

dark.sj
05-07-2015, 10:15
سلام

درود
کتاب بیگانه آلبر کامو رو پیشنهاد میکنم.
کتابای کامو و کافکا همچین فضایی دارن.

dark.sj
05-07-2015, 10:36
سلام

درود
کتاب بیگانه آلبر کامو رو پیشنهاد میکنم.
کتابای کامو و کافکا همچین فضایی دارن.

darush 00
13-09-2015, 03:52
سلام
میخوام برای یه بچه ابتدایی یه کتابی بگیرم که به علم علاقه مند شه و خرافه زدایی بشه از مغزش!

خودم دایره المعارفای مصور و بزرگه بچگونه به ذهنم رسید منتهی اینکه کدومش مطلابش بهتره نمیدونم!

ehsan_iace
13-09-2015, 10:02
سلاممیخوام برای یه بچه ابتدایی یه کتابی بگیرم که به علم علاقه مند شه و خرافه زدایی بشه از مغزش!خودم دایره المعارفای مصور و بزرگه بچگونه به ذهنم رسید منتهی اینکه کدومش مطلابش بهتره نمیدونم!برای بچه ابتدایی دایره المعارف مصور زود هست و مطالبش برای‌اش نامفهوم و سنگین! بهتره کتابهای کوچک و رنگی علمی کودکان که درباره موضوع مورد علاقه‌اش هست برایش بخری هم قیمت مناسبتری دارد و هم تنوع بیشتر! بهتره به کتابفروشیهای کانون فکری کودکان و نوجوانان سر بزنی و از آنجا تهیه کنی

darush 00
21-09-2015, 20:26
سلام

مترجم و ناشر متعد کتابای ساموئل بکت کی رو پیشنهاد میکنید؟
همچنین فروید.

ممنون

INFINITY13
14-12-2015, 19:33
سلام دوستان لطفا چندتا کتاب جذاب و ساده برای شروع کتابخونی معرفی کنین(در کل واسه شروع کتابخونی چه کتابایی توصیه میکنین؟)

ehsan_iace
15-12-2015, 01:04
سلام دوستان لطفا چندتا کتاب جذاب و ساده برای شروع کتابخونی معرفی کنین(در کل واسه شروع کتابخونی چه کتابایی توصیه میکنین؟)سلام کتابهای طنز یا خاطرات یا سفرنامه‌ها که کوتاه و جذاب و روان باشند را توصیه میکنم برای مثال کتاب "چقدر خوبیم ما" از " ابراهیم رها" از "نشر مروارید" کتاب خوبی برای علاقمند به کتاب و مطالعه شدن است

Iman-Emperatour
21-01-2016, 18:49
سلام

من مجموعه ای از بهترین کتاب های دنیا که یه جا بشه همشون رو با هم در قالب پسوند pdf گنجونده شده رو میخوام..رمان باشه بهتره

موضوعش خارجی و ایرانی فرقی نمیکنه

مثله قلعه حیوانات اثر جورج اورول باشه که هم فروش بالای داشت هم بسیار مهم بود

Iman-Emperatour
26-01-2016, 02:47
از دوستان کسی نبود کمک کنه؟:n36:

INFINITY13
05-02-2016, 00:22
سلام دوستان رمانی میخوام که توصیفاتش کم باشه و اکثرِ توضیحات نویسنده داستانو جلو ببره و در کل چندتا نویسنده ی اینجوری هم اگه معرفی کنین ممنون میشم

Ahmad
06-02-2016, 14:39
سلام

من مجموعه ای از بهترین کتاب های دنیا که یه جا بشه همشون رو با هم در قالب پسوند pdf گنجونده شده رو میخوام..رمان باشه بهتره

موضوعش خارجی و ایرانی فرقی نمیکنه

مثله قلعه حیوانات اثر جورج اورول باشه که هم فروش بالای داشت هم بسیار مهم بود

سلام
مجموعه‌ی این‌چنینی که احتمالا دربرگیرنده‌ی کتابهاییه که میشه اونها رو در مثلا 100 یا 1000 رمانی که باید قبل از مرگ خواند و ... گنجوند که لیست‌های متفاوتی هم هست
جایی ندیدم
اگر هم باشه بصورت یک‌جا با کتابهای دیگه توسط سایتهایی که کتابهای الکترونیکی میذارن به فروش میرسه.
یا جایی مثلا در خ. انقلاب

به نظرم بهتره کتابها و رمانهایی که دوست داری رو خودت بتدریج پیدا کنی و دانلود
البته بهتره که رمانهایی که بدون ممیزی همچنان چاپ میشه رو پس از دانلود خرید یا نسخه‌ی الکترونیکی اون رو از نرم‌افزار (اپ) ـهایی مثل طاقچه یا فیدیبو دانلود کرد

سلام دوستان رمانی میخوام که توصیفاتش کم باشه و اکثر توضیحات نویسنده داستانو جلو ببره و در کل چندتا نویسنده ی اینجوری هم اگه معرفی کنین ممنون میشم

سلام
من خودم الان دارم جزء از کل استیو تولتز رو می‌خونم بد نیست امتحان کنی یا حتی کتابهای جوزف بویدن
البته نویسنده خودش رو بجای شخصیتهای داستان میذاره و بیشتر بصورت اول شخص داستان رو جلو می‌بره

darush 00
05-03-2016, 01:10
سلام

دوستان فیلمنامه فیلم nak.e.d از مایک لی چاپ شده یا تو ایران موجوده؟
ممنون

Tak1997
29-06-2016, 13:47
سلام

میشه کتاب هایی با موضوع روانشناسی معرفی کنید که ارزش خوندن داشته باشه ممنون:n16:

ehsan_iace
29-06-2016, 20:29
سلاممیشه کتاب هایی با موضوع روانشناسی معرفی کنید که ارزش خوندن داشته باشه ممنون:n16:اثر مرکب/دارن هاردی/ترجمه میلاد حیدری/انتشارات شریف کتاب خیلی خوبیه

Zachyrock
24-07-2016, 17:11
سلام

دوستان کتابی میخواستم در رابطه با بهتر شدن رفتار انسان در اجتماع . که یک انسان چطور رفتار کنه تو اجتماع که موفقیت بهتری کسب کنه

ehsan_iace
24-07-2016, 19:09
سلام

دوستان کتابی میخواستم در رابطه با بهتر شدن رفتار انسان در اجتماع . که یک انسان چطور رفتار کنه تو اجتماع که موفقیت بهتری کسب کنه

سلام. ارتباط موثر به زبان آدمیزاد / مارتی برونستاین / انتشارات هیرمند

Zachyrock
24-07-2016, 20:19
سلام. ارتباط موثر به زبان آدمیزاد / مارتی برونستاین / انتشارات هیرمند

ممنون قربان

ایا این کتاب شامل اموزش مکالمات و اتفاقات روز مره هم میشه ؟

ehsan_iace
24-07-2016, 21:00
ممنون قربان

ایا این کتاب شامل اموزش مکالمات و اتفاقات روز مره هم میشه ؟

فهرست مطالبش اینجاست : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sarinaj
25-07-2016, 15:44
سلام
من یه چند تا کتاب خوب می خواستم که هم اطلاعاتم بالا ببره و هم جذاب باشه و هم دید خوبی نسبت به زندگی بهم بده

وین رونی
18-09-2016, 22:16
از شهرنشینی و دیدن آپارتمانها و شلوغی و بوق و دود خسته شدم(حالا خدا رو شکر که مثل اینکه مدرسه محل آموزگاریم شاید امسال یه روستا باشه)
دنبال رمان هایی هستم که یه ربطی به روستا داشته باشه.داستانش،شخصیتش ...

Ahmad
19-09-2016, 15:05
سلام
من یه چند تا کتاب خوب می خواستم که هم اطلاعاتم بالا ببره و هم جذاب باشه و هم دید خوبی نسبت به زندگی بهم بده
سلام
سلیقه‌ها متفاوته و اینکه در چه زمینه‌ای اطلاعات بالا بره نیز به همین صورت و ... .
به هر حال کتاب‌هایی مثل "خدمتکار و پرفسور" ، و "دنیای سوفی" رو می‌نونم پیشنهاد بدم.

از شهرنشینی و دیدن آپارتمانها و شلوغی و بوق و دود خسته شدم(حالا خدا رو شکر که مثل اینکه مدرسه محل آموزگاریم شاید امسال یه روستا باشه)

چندین سال پیش کتاب "نفرین زمین" جلال آل احمد رو خوندم و تا جایی که یادمه همین فضا در داستان وجود داره.

sarinaj
19-09-2016, 15:16
ممنون از راهنمایتون
توی هر زمینه ای باشه خوبه
والبته من تازه عضو کتاب بازها شدم می خوام از کتاب های که جذابه شروع کنم
دنیای سوفی مدتیه که دنبالشم بگیرم که پیدا نکردم البته یه جای هنوز نرفتم ببینم می تونم اونجا پیداش کنم وگرنه باید ازکتابخونه قرض بگیرم و همراه با دوستان بخونم توی تاپیک کتاب خوانی گروهی

green-mind
20-09-2016, 01:46

محمود دولت ابادی هم معمولا تو همین فضای روستاس داستان هاش
جای خالی سلوچ هم خوبه

Nocturne
20-09-2016, 12:15
درود،
من کتابهایی مثل کارای آنا گاوالدا رو می پسندم. مجموعه داستان های کوتاه و ساده ای مثل دوست داشتم کسی جایی منتظرم باشد، یا رمان کوتاه مثل گریز دلپذیر. با این وصف کارای چه نویسنده هایی رو میتونید معرفی کنید؟

وین رونی
20-09-2016, 20:29
محمود دولت ابادی هم معمولا تو همین فضای روستاس داستان هاش
جای خالی سلوچ هم خوبه

10 جلده خیلی طول می کشه خوندنش می ترسم یه وقتی وسطاش کم بیارم!!!!

green-mind
20-09-2016, 20:45
10 جلده خیلی طول می کشه خوندنش می ترسم یه وقتی وسطاش کم بیارم!!!!

بله کلیدر ده جلده
ولی جای خالی سلوچ نه

خوب دولت ابادی نثری روان و شاعرانه داره و به جزییات کاملا میپردازه به نظرم ارزشش و دارهیک امتحان کردن
مرسی

- - - Updated - - -

درود،
من کتابهایی مثل کارای آنا گاوالدا رو می پسندم. مجموعه داستان های کوتاه و ساده ای مثل دوست داشتم کسی جایی منتظرم باشد، یا رمان کوتاه مثل گریز دلپذیر. با این وصف کارای چه نویسنده هایی رو میتونید معرفی کنید؟

من کتاب بار دیگر شهری که دوست میداشتم از نادر ابراهیمی و خیلی دوست داشتم
مرسی

Ali_softcenter
20-09-2016, 21:50
سلام

هواخواه ویت تان نوین رو کی حونده؟

sphinxs
11-10-2016, 01:07

رمان الان چیزی در ذهنم نیست ولی داستان های ساعدی تو همین فضان.

- - - Updated - - -

رمان الان چیزی در ذهنم نیست ولی داستان های ساعدی تو همین فضان.

Nocturne
14-10-2016, 23:15
من کتاب بار دیگر شهری که دوست میداشتم از نادر ابراهیمی و خیلی دوست داشتم
مرسی

خوندمش. خوب بود. البته این سبک رو قبلا نخونده بودم و مطمئن نیستم که بطور کامل فهمیده باشمش.. تجربه خوبی بود. اما خب از استایل نویسنده ای که گفتم هم خیلی دور بود

EngineeR EhsaN
29-10-2016, 00:03
دوستان کتاب 1984 با ترجمه‌های مختلفی ارائه شده، کدومش روانتر و البته کم سان.سورتر هست؟

Forklift
30-10-2016, 12:15
من اصلا کتاب نمیخونم میشه بگین برای شروع از چه کتاب هایی شروه کنم؟:n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13:

Nocturne
03-11-2016, 01:45
من اصلا کتاب نمیخونم میشه بگین برای شروع از چه کتاب هایی شروه کنم؟:n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13:
درود،
شما فقط باید علاقه تون رو پیدا کنید. در یک موضوعی که احساس علاقه میکنید سرچ کنید و کتابهای مطرح رو پیدا کنید و برید در بازار یا کتابخانه سراغشون
حالت بعدی هم اینه که آزادانه وارد کتابخانه بشید و از روی نوعی احساس غریزی به سمت کتابها برید و برشون دارید!..
هر کتابی که میخونید (بجز کتاب شعر) مهارت تندخوانی کمک شایانی به شما خواهد کرد و برای خیلی ها نقطه تحولی در زندگی بوده
بعد هم کم کم میتونید مطالعه رو در عادات روزانه قرار بدید.. در آخر اینکه یادتون باشه دوستان کتابخوان تاثیر بسیار ویژه ای روی انسان دارند :n39:

ehsan_iace
03-11-2016, 12:43
من اصلا کتاب نمیخونم میشه بگین برای شروع از چه کتاب هایی شروه کنم؟:n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13:به نظر من از کتابهای سرگرم کننده کم حجم شروع کن/ یک نکته در کتاب خواندن هر کتابی ارزش خواندن ندارد و اگر یکی دو بخش آنرا خواندید و دیدید برایتان جذاب نیست لازم نیست تا آخر آنرا بخوانید (میتوانید هر بار از کتابخانه دو کتاب در موضوع مورد علاقه‌تان بگیرید تا اگر یکی از آنها جذاب نبود بروید سراغ کتاب بعدی) ضمناً اگر از کتابخانه کتاب میگیرید بهتره کتابی باشه که مربوط به 10 سال اخیر باشه هر چه جدیدتر بهتر چون کتب قدیمی معمولاً نثر ناآشنایی نسبت به کتب جدیدتر دارد

fa_shinobi
11-11-2016, 00:44
سلام دوستان
شاید کمی بی ربط باشه ولی بهترین از اینجا جایی رو پیدا نکردم. من یه کتاب رو خیلی وقت پیش خوندم و دوست دارم دوباره بخونمش اما اسمش رو یادم نمیاد و اطلاعات کمی هم ازش دارم.
موضوعش فانتزی و ترسناک بود که برای نوجوانان نوشته شده بود. داستانش در مورد یه پسر بود که کم کم به یه خون اشام تبدیل میشه. داستان معروفی هست و فکر کنم فیلمش هم ساخته شده. من جلد یکش رو خوندم و جلد دومش دیگه قسمت نشد. یه قسمتش که یادم میاد این بود که دوستش زخمی میشه و خونش روی زمین جاری میشه. بی اختیار شروع میکنه به خوردن خونش و متوجه میشه که همه دارن نگاش میکنن و بعدش برای رد گم کنی کلی فیلم بازی میکنه.
بعید میدونم اسمش چیزی مثل خون اشام و... باشه و به این واضحی نبود اسمش.
اگه کسی میدونه ممنون میشم. یه هفته است خیلی ذهنمو مشغول کرده

meisam317
14-11-2016, 20:58
دوستان کتاب 1984 با ترجمه‌های مختلفی ارائه شده، کدومش روانتر و البته کم سان.سورتر هست؟

یه نکته یادت باشه هر چی چاپ قدیمی تر باشه کم سانسورتر هست و هر چه ناشر معروف تر و قویتر معمولا ترجمه روانتر عرض کردم معمولا :n33:

Dream Walker
16-11-2016, 08:22
دوستان نظرتون راجب کتاب "بیگانه" نوشته آلبر کامو چیه؟ در چه سبکی هست و آیا ارزش خوندن داره؟

Dream Walker
23-11-2016, 20:09
دوستان نظرتون راجب کتاب "بیگانه" نوشته آلبر کامو چیه؟ در چه سبکی هست و آیا ارزش خوندن داره؟

فصل دوم از کتاب داره تموم میشه و هنوز نفهمیدم داستانش راجب چی هست.

M . Sayid
23-11-2016, 20:29
فصل دوم از کتاب داره تموم میشه و هنوز نفهمیدم داستانش راجب چی هست.

هر موقع کتاب یا فیلمی رو متوجه نشدید ، نقد های که در موردش هست رو در حد چند خط هم بخونید کمک کننده هست ! من بیگانه رو نخوندم ولی احتمالا جزو آثار اگزیستانسیالیستی هست و این خط فکری به مساله انتخاب و مسئولیت توجه ویژه ای داره .

k1ozil
23-11-2016, 20:34
سلام دوستان
یه کتاب روانشناسی خوب معرفی کنید که به ادم روحیه بده تازگیا یکم ناامید شدم
مرسی

M . Sayid
23-11-2016, 22:56
سلام دوستان
یه کتاب روانشناسی خوب معرفی کنید که به ادم روحیه بده تازگیا یکم ناامید شدم
مرسی

انسان در جست و جوی معنی * ویکتور فرانکل
زندگی عاقلانه * آلبرت الیس
=======
و رمان سرود کریسمس از دیکنز عزیز

Dream Walker
25-11-2016, 10:09
هر موقع کتاب یا فیلمی رو متوجه نشدید ، نقد های که در موردش هست رو در حد چند خط هم بخونید کمک کننده هست ! من بیگانه رو نخوندم ولی احتمالا جزو آثار اگزیستانسیالیستی هست و این خط فکری به مساله انتخاب و مسئولیت توجه ویژه ای داره .

قبل انتخاب کتاب دو خط از نقد کتاب رو خونده بودم. ( نه بیشتر)
چون کتاب رو اینترنتی خریدم نتونستم حتی صفحه اولش رو ببینم.

با این کتاب نمیتونم ارتباط برقرار کنم، خوندن فصل اولش به واقعیت عذاب آور بود، تشریح دور و دراز صحنه های پوچ و بی معنی.... بخشی از داستان که "برای دفن مادر شخص پیاده روی میکردن" بقدری دارای جزئیات بی اهمیت بود که سررشته داستان از دستم پرید.
فصل دوم رو تا یه قسمتی خوندم و فهمیدم قراره این سبک عجیب نویسنده تا آخر کتاب ادامه داشته باشه، کتاب رو بستم و گذاشتم کنار.

همون طور که خودتون اشاره کردید این کتاب جزو آثار اگزیستانسیالیستی است ولی من قبل شروع خواندن کتاب این موضوع رو نمیدونستم و حتی نمیدونستم اگزیستانسیالیستی چه فلسفه ای است.
به واقعیت نوشتن داستان با این فلسفه نویسنده و مخاطب خاص خود رو میطلبد....

تشکر از بابت توجه:V12:

EngineeR EhsaN
27-11-2016, 10:12
دوستان رمان جنایی معمایی چی سراغ دارید؟

M . Sayid
27-11-2016, 20:01
دوستان رمان جنایی معمایی چی سراغ دارید؟

جنایی معمایی منظورتون یه چیزی مثه کودک 44 و ایناس که یه قسمت های هیجانی هم داره ؟

اگه نه که توی جنایی خالص ، آگاتا کریستی عالیه !

EngineeR EhsaN
28-11-2016, 10:26
بیشتر دنبال دانستانهایی هستم که مربوط به قتلهای مرموزانه هست. مثلا قاتلهای سریالی و...

M . Sayid
28-11-2016, 11:43
بیشتر دنبال دانستانهایی هستم که مربوط به قتلهای مرموزانه هست. مثلا قاتلهای سریالی و...

هفت خوب بود ! سکوت بره ها هم هست ولی نخوندمش !

کماکان بهترین گزینه = آگاتا کریستی !

فقط هر کتابی خواستید مطالعه کنید قبلش اسمشو سرچ کنید چون ممکنه چند جلدی باشه و هم اینکه برخی مترجمین محترم بر می دارن مثلا کتاب هشتم یه سری 15 تایی رو ترجمه می کنن + یه کمی هم دستکاری و به عنوان کتاب تک جلدی چاپ می کنن ! نمونه : رزها قرمزند از جیمز پاترسون

EngineeR EhsaN
28-11-2016, 14:24
هفت خوب بود ! سکوت بره ها هم هست ولی نخوندمش !

کماکان بهترین گزینه = آگاتا کریستی !

فقط هر کتابی خواستید مطالعه کنید قبلش اسمشو سرچ کنید چون ممکنه چند جلدی باشه و هم اینکه برخی مترجمین محترم بر می دارن مثلا کتاب هشتم یه سری 15 تایی رو ترجمه می کنن + یه کمی هم دستکاری و به عنوان کتاب تک جلدی چاپ می کنن ! نمونه : رزها قرمزند از جیمز پاترسون

آره هفت که عالی بود سکوت بره ها هم همینطور. البته من فیلماشونو دیدم نمیدونم در کیفیت رمان هستن یا نه. آگاتا کریستی هم رمان زیاد داره انگاری، کدومش رو بیشتر توضیه میکنید؟

M . Sayid
28-11-2016, 16:38
آره هفت که عالی بود سکوت بره ها هم همینطور. البته من فیلماشونو دیدم نمیدونم در کیفیت رمان هستن یا نه. آگاتا کریستی هم رمان زیاد داره انگاری، کدومش رو بیشتر توضیه میکنید؟

هفت که کتاب بسیار از فیلم بهتره !
کریستی هم نمیشه از بین کتاباش یکی رو توصیه کرد ! بیشتر از 20 تا شونو خوندم و همه رو دوست دارم ! ولی به شخصه اونایی که در مورد پوارو هستند رو بیشتر دوست دارم : )

green-mind
07-01-2017, 02:55
دوستان کسی کتاب پیامبر و دیوانه از جبران رو خونده ؟اگر جواب مثبت هست در صورت امکان نظرتون و در مورد کتاب بگید
مرسی

- - - Updated - - -

دوستان کسی کتاب پیامبر و دیوانه از جبران رو خونده ؟اگر جواب مثبت هست در صورت امکان نظرتون و در مورد کتاب بگید
مرسی

green-mind
09-01-2017, 21:29
مرسی

- - - Updated - - -

مرسی

سلام
دوستان من این کتاب رو مطالعه کردم اما خیلی دوست دارم نظر سایرین و در مورد کتاب بدونم
مرسی

M1093M
10-02-2017, 11:53
سلام , ببخشید , آیا انجمن و یا سایتی رو میشناسید که آدم بتونه درخواست معرفی کتاب با یه موضوع رو بده و در اونجا کتاب های مختلف معرفی بشه؟

M1093M
10-02-2017, 11:58
سلام , کسی کتابی با موضوع فلسفه میشناسه؟
طوری که فلسفه رو با یه زبان ساده و قابل فهم به آدم معرفی کنه..

.................................................. ..

و در ضمن , اگه ممکنه چند رمان با موضوع آخرالزمانی معرفی کنید

و ,,,,,, بهترین رمان جنایی که خوندید

M1093M
10-02-2017, 11:58
اگه ممکنه یه کتاب علمی تخیلی خوب هم معرفی کنید

و یه رمان که شخصیت اصلیش بد باشه

meisam317
10-02-2017, 21:39

داستان سوفی - فلسفه for dummies آوند دانش

M1093M
17-02-2017, 13:57
سلام , کسی میتونه چندتا کتاب خوب با موضوعات فلسفی , تخیلی , رمان معرفی کنه
فلسفی میخوام موضوعات فلسفی رو مطرح کنه به زبان ساده و قابل فهم , مثل مجموعه کتاب پرسش های نخستین و پاسخ های بی پایان نشر افق ,,,,, آدم بتونه بفهمه و زیاد سنگین نباشه

تخیلی فانتزی هم مثل هری پاتر , دلتورا , آراگون , آرتمیس فاول , مریخی ....

رمان داستانی هم مثل ناطور دشت , کشتن مرغ مقلد , موبی دیک , باشگاه مشت زنی ....

در ضمن علاوه بر این سه موضوع , کتابی داستانی معرفی کنید که شخصیت اصلیش بد باشه مثلا سکوت بره ها , دکتر جکیل و آقای هاید , باشگاه مشت زنی

ممنون میشم اگه کتاب که معرفی میکنید , تو ایران چاپ شده باشه و اگه چندتا ترجمه داره , ترجمه شاخص رو معرفی کنید ( ناطور دشت مثلا یه ترجمه با محمد نجفی داره یه ترجمه دیگه این کجا اون کجا , اگه ترجمه محمد نجفی رو آدم نخونه قطعا خیلی ضرر میکنه )

خواهش میکنم به همه موارد جواب بدید بی زحمت

فرستاده شده از K016ِ من با Tapatalk

M1093M
17-02-2017, 13:57
فلسفی میخوام موضوعات فلسفی رو مطرح کنه به زبان ساده و قابل فهم , مثل مجموعه کتاب پرسش های نخستین و پاسخ های بی پایان نشر افق ,,,,, آدم بتونه بفهمه و زیاد سنگین نباشه

در ضمن علاوه بر این سه موضوع , کتابی داستانی معرفی کنید که شخصیت اصلیش بد باشه مثلا سکوت بره ها , دکتر جکیل و آقای هاید , باشگاه مشت زنی

ممنون میشم اگه کتاب که معرفی میکنید , تو ایران چاپ شده باشه و اگه چندتا ترجمه داره , ترجمه شاخص رو معرفی کنید ( ناطور دشت مثلا یه ترجمه با محمد نجفی داره یه ترجمه دیگه این کجا اون کجا , اگه ترجمه محمد نجفی رو آدم نخونه قطعا خیلی ضرر میکنه )

meisam317
18-02-2017, 00:16

متاسفانه اینجا فعالیت کمتر شده نسبت به سابق ... انجمن 98 یل خوب بود که اونم معلوم نیست چی شده .. انجمن کتابخوانی و کتاب برو .... از بچه های اینجا که قبلا فعال بودند بپرس ، صفحات اولیه تاپیک کسایی که کتاب معرفی کردند پی ام بده ....

تسلی بخش های فلسفه

fa_shinobi
21-03-2017, 23:22

من فقط تو کتاب فانتزی میتونم کمک کنم.
کتابهای تالکین خیلی جزو بهترینها هستن
هابیت
ارباب حلقه ها
سیلماریلیون
بچه های هورین
اگه اینها رو به ترتیب بخونی خیلی خوب میشه. سیلماریلیون یکم متنش سنگینه
اطلاعات و نظرات کامل رو از این سایت بخون:
arda.ir

Nocturne
09-06-2017, 07:21

الفبای فلسفه، نایجل واربرتون، ترجمه مسعود علیا نشر ققنوس

بار هستی (سبکی تحمل ناپذیر هستی)، میلان کوندرا، ترجمه پرویز همایون پور نشر قطره
جستارهایی در باب عشق، آلن دوباتن، ترجمه گلی امامی نشر نیلوفر

Nocturne
09-06-2017, 07:22
من میخوام سیر حکمت در اروپا رو بخونم. چه کتاب جدیدتر و البته مختصرتری بجاش پیشنهاد میدید؟

amirnajafi77
30-07-2017, 11:29
یه کتاب مثل بیشعوری معرفی کنین

ehsan_iace
30-07-2017, 20:51
یه کتاب مثل بیشعوری معرفی کنینجامعه شناسي خودماني / نوشتۀ حسن نراقي

Zachyrock
13-08-2017, 16:10
سلام

یک کتاب معرفی کنید که بتونم روابط اجتماییم رو زیاد کنم

من بلد نیستم درست با مردمبرخورد کنم همیشه یا کلا سرم میره یا میزنم طرف رو داغون میکنم ولی ظاهرا راه های بهتری هم هست

ehsan_iace
13-08-2017, 16:58
سلام یک کتاب معرفی کنید که بتونم روابط اجتماییم رو زیاد کنم من بلد نیستم درست با مردمبرخورد کنم همیشه یا کلا سرم میره یا میزنم طرف رو داغون میکنم ولی ظاهرا راه های بهتری هم هستکتاب ارتباط موثر به زبان آدميزاد اثر مارتي برونستاين

royayekhis
07-10-2017, 13:15
مرسی

کتاب تا ته دنیا نویسنده: سوگند دهکردنژاد
پریچهر نویسنده: مودب پور

Redfloweroflife
18-12-2017, 15:17
سلام.
یک کتاب رو مدتها قبل خوندم اما اسمش یادم نمیاد اگر میشه کمک کنین.
در مورد یک خانم جوان مجری بود که با خبر مرگ اعضای یک خانواده یکی بعد از دیگری مواجه میشه. دنباله ی موضوع رو میگیره و مشخص میشه کسی داره اونهارو به قتل میرسونه.
در ضمن این خانم یک پسر داره که اسمش کریمه ولی مادرش اون رو کیمبال صدا میکنه.
نامزدش هم قبل همسری داشته که جزو مدل های معروف بوده اما ازش جدا شده. در حین وقوع داستان همسر قبلی این اقا سرطان میگیره و میمیره.
رمان خارجیه.
اگر چیزی به ذهنتون میرسه لطفا بگین. ممنون.

Hossein_128
03-02-2018, 02:46
..................

هدی 1981
03-02-2018, 14:43
سلام
ببخشید این انجمن فعالیت داره ؟
چرا همش 2017و قبلش هست
ببخشید سوال بیربط با سوال شما پرسیدم
واقعن عذر میخوام.

green-mind
03-02-2018, 15:12
سلام
ببخشید این انجمن فعالیت داره ؟
چرا همش 2017و قبلش هست
ببخشید سوال بیربط با سوال شما پرسیدم
واقعن عذر میخوام.

خوب تایم امتحانات هست به همین دلیل کمی خلوت شده انجمن
پیروز باشید:n16:

green-mind
03-02-2018, 15:14
دنیای سوفی
فلسفه رو به روان ترین شکل توصیح داده

- - - Updated - - -

دنیای سوفی.
فلسفه رو به روانترین شکل توضیح داده

green-mind
09-02-2018, 14:45
سلام
دوستان کتابی میخوام به من معرفی کنید که قشنگ باشه
منتها تم تراژدی تو مایه های سمفونی مردگان نباشه

Ahmad
14-02-2018, 15:34
سلام
دوستان کتابی میخوام به من معرفی کنید که قشنگ باشه
منتها تم تراژدی تو مایه های سمفونی مردگان نباشه

سلام
میتونم "فرمین موش کتاب‌خوان" رو معرفی کنم
البته خودم هنوز نخوندم. فکر کنم کتاب خوبی هم باشه. ولی دستکم از نظر شکل ظاهری متفاوته و قشنگ :n02:

green-mind
15-02-2018, 23:04
سلام
البته خودم هنوز نخوندم. فکر کنم کتاب خوبی هم باشه. ولی دستکم از نظر شکل ظاهری متفاوته و قشنگ :n02:

کتابی و معرفی میکنی که خود نخوانده ای ؟ نفرین خدایان بر تو باد. : )))

.
رفتم سرچ زدم ظاهرا که خیلی جذاب میاد هم موضوعش هم شکل کتاب
احتمالا بخرم
مرسی:n16:

Nocturne
22-02-2018, 02:20
سلام
یه روز در حال خروج از ایستگاه مترو کتابی دستم بود و میخوندم که خانمی به من این کتاب رو نشون داد و گفت این کتابم بخونید! جلدش رو نگاه کردم گفتم در مورد چیه؟ گفت خیلی خوبه حتما بخونید، دیگه در حال رفتن بودیم همه توضیح دیگه ای نداد.. من متقاعد نشدم برای گرفتنش، کاورشم نه تنها تشویقم نکرد بلکه برعکس.. اما جالب بود که کسی تو مترو بهم کتاب پیشنهاد میداد! یه بارم روی پله برقی ایستاده بودم و یه کتاب دستم بود، یه خانم با کنجکاوی جلدش رو نگاه کرد و ازم اسم کتاب و نویسنده ش رو پرسید!
..حالا این کتابه رو شما خوندید بیاید تعریف کنید ببینیم چی بود :)

green-mind
25-01-2019, 01:57
سلام دوستان
اگه کتاب قشنگی و خوندید لطفاً معرفی کنید من هم بخونم ،
از شرایطش اینکه نویسنده اش مال آمریکای جنوبی نباشه و اینکه با کتب نویسنده های روس هم کانکت نمیشم
پیشاپیش سپاس از راهنماییتون:n16:

green-mind
13-07-2019, 12:10
لطفن کتاب خوب معرفی کنید
تم فلسفی
سپاس

CafeNet999
14-07-2019, 19:00
لطفن کتاب خوب معرفی کنید
تم فلسفی
سپاس

این کتابی که میخوام معرفی کنم فلسفی نیست و مربوط به روانشناسی هستش ولی خوندنش ۱۰۰٪ توصیه میشه
شیطان ذهن ( کندوکاوی در اپیدمی افکار بد و وسواس‌گونه ) - نوشته‌ی دکتر لی بئر - انتشارات ققنوس
این کتاب در مورد افکار بدی هستش که گاهی به ذهن ما خطور میکنه.مثلا یه بچه رو بغل میکنیم و یهو ذهنمون میگه بچه رو پرت کن رو زمین :n10:

کتاب بعدی که میخوام معرفی کنم جزو بهترین کتاب‌هایی هستش که خوندم (در حوزه‌ی تفکر) و خوندنش رو به هر آدمی توصیه میکنم
ذهن فریبکار شما ( راهنمای علمی برای مهارت های تفکر نقاد ) - نوشته‌ی استیون نوولا - انتشارات اختران

Nocturne
06-01-2020, 11:42
لطفن کتاب خوب معرفی کنید
تم فلسفی
سپاس
برای شروع اگه میخواید دنیای سوفی و الفبای فلسفه میتونه پیشنهادهای خوبی باشه
اولی رمانه نوجوانه و دومی غیرداستانی اما به زبان ساده از تعدادی از مسائلی که فلسفه بهش میپردازه صحبت میکنه
در باب عشق و چیزهایی که الن دو باتن مینویسه هم تا جدی جزو مواردیست که تم فلسفی داره برای عموم
از اونها پیچیده تر سبکی تحمل ناپذیر هستی هم رمانی هست که بنظر من تم فلسفی داشت
اما بصورت تخصصی تر خب کتابهای معروف زیادی هست که منتها طولانی و سنگین ترن مثل لذات فلسفه

green-mind
26-07-2020, 19:21
Ahmad
سر آبراهام من جنایات و مکافات و با کدوم مترجم بخونم بهتره؟

Ahmad
20-09-2020, 13:46
@Ahmad ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سر آبراهام من جنایات و مکافات و با کدوم مترجم بخونم بهتره؟

چندتایی ترجمه وجود داره
خودم مهری آهی رو دارم که ترجمه از متن اصلیه و یادمه خیلی خوب بود
نشر نگاه هم داره برای اصغر رستگار و چند وقت پیش حمیدرضا آتش برآب گویا از زبان اصلی ترجمه کرده
‌و ...

paradox24
26-03-2021, 10:48
اگر کتاب مذهبی و داستانی بخوای میتونم بهت معرفی کنم.
کتاب داستان های شگفت شهید دستغیب خییلی قشنگه و من اول نوجوونی خیلی باهاش حال کردم.

- - - Updated - - -

کتاب داستان های شگفت شهید دستغیب خییلی قشنگه و من اول نوجوونی خیلی باهاش حال کردم.

- - - Updated - - -