مشاهده نسخه کامل
: آموزش های مایا از کدوم شرکت؟؟؟؟؟؟؟؟
matrix_3s
05-07-2011, 14:27
دوستان من خیلی به 3d علاقه دارم و میخوام مایا رو شروع کنم ولی موندم از کجا شروع کنم
من دنبال یه مجموعه آموزشی کامل هستم که از صفر شروع کنه
همچین مجموعه ای رو از کجا میتونم پیدا کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آموزش های Digital-Tutors یا Gnomon یا Simply Maya یا.....
من میخوام خیلی جامع باشه برای شروع و از همین فروشگاه p30 باشه .
ممنون میشم راهنمایی کنین
mohammadrm
05-07-2011, 15:07
آموزش های Digital Tutors بره شروع فوق العاده ست . من خودم تو 3D MAX با همین آموزشهای Digital Tutors راه افتادم .
Wolf of aria
05-07-2011, 15:58
سلام
برای شروع از صفر از مجموعه آموزشی مایا 2008 شروع کن این پک آموزشی توی فروشگاه همین سایت پی سی هست شما
میتوانید در بخش فروشگاه انترنیتی رفته مجموعه آموزشی مایا 2008 رو خرید کنید.
آموزشهای این بسته از صفر شروع میکنه و تمام امکانات مایا رو شرح میده .
موفق باشی .... :10:
fabregasmm
05-07-2011, 19:32
من هم دقیقا همین سوال دوستمون رو داشتم
الان مجموعه 2011 2012 همین شرکت هم توی سایت برا فروش گذاشته می خواستم بدونم این نسخه هم مثل 2008 از صفر شروع می کنه و همه اموزش ها اولیه رو می ده یا نه تا حدودی حرفه ای تر است .. خلاصه می خواستم بپرسم من که دارم تازه شروع می کنم نسخه جدید رو بگیرم :31: از یه طرف می ترسم حرفه ای باشه هیچی نفهمم نظر شما چیه .
سلام دوست عزیز چطوری...
من پیشنماد میکنم کتاب بگیری، بهترینش هم آموزش مایا نوشته گری لوئیس هست یه ماهه میخونی برای شروع خیلی خوبه
اما اگه فیلمو میپسندی از اینا گنومون بدرت نمی خوره یکمی سنگینه بیشتر برای متوسط به بالا خوبه خودم دارم
همون دیجیتال تیوترز خوبه برات
اما بگم فهم اصول 3d با کتاب عمیق تره تا فیلم من همه جوره کتابی دارم از این لحاظ میگم
فیلم زود یاد میده اما زودم یادت میره بدیش اینه اگه به یه مسئله ای بر بخوری اگه توی اون فیلمه بود بلدی و الا می مونی...
چقدر خوبه اصلا از هیچی استفاده نکنی خود help مایا کامله یکم زور بزن استعدادت شکوفا میشه
باز نظر خودته که با کدوم بهتر یاد میگیری
موفق باشی
Wolf of aria
06-07-2011, 05:04
من هم دقیقا همین سوال دوستمون رو داشتم
الان مجموعه 2011 2012 همین شرکت هم توی سایت برا فروش گذاشته می خواستم بدونم این نسخه هم مثل 2008 از صفر شروع می کنه و همه اموزش ها اولیه رو می ده یا نه تا حدودی حرفه ای تر است .. خلاصه می خواستم بپرسم من که دارم تازه شروع می کنم نسخه جدید رو بگیرم :31: از یه طرف می ترسم حرفه ای باشه هیچی نفهمم نظر شما چیه .
سلام
حالا من نمیگم که نسخه جدید نگیر اما شما که میخواین از صفر شروع کنید بسته آموزشی 2008 رو بگیر
آموزشهای اون بسته خیلی بدرد بخورند چون تمام امکانات مایا رو شرح میده منظورم از مدلسازی گرفته تا
رندر نهایی .
وقتی که آموزش میده خیلی آهسته و روان شرح میده که زبان انگلیسیت خیلی قوی هم نباشه میفهمی که
چی میگه .
نظر من که پک 2008 رو بگیر بعد پک های جدید که اومده رو بگیر.
در آخر کار نظر خود شما مهم هست.
موفق باشی.
همین آموزش های جدید دیجیتال توتورز رو بگیرید، و شروع به کار کنید. اگه بعدا دوباره به آموزش احتیاج لازم داشتین 2009 و 2008 رو هم میتونید بگیرید.
matrix_3s
06-07-2011, 10:17
ممنون از راهنمایی دوستان
پس با Digital-Tutors شروع میکنم از سال 2008 تا 2012
دوستان یه سوال تو همون محیط 2008 شروع کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون از راهنمایی دوستان
پس با Digital-Tutors شروع میکنم از سال 2008 تا 2012
دوستان یه سوال تو همون محیط 2008 شروع کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من با 2012 شروع کنید. بهتره
Wolf of aria
06-07-2011, 14:38
نه دیگه فقط آموزشها از نسخه پاین شروع کن توی محیط مایا 2012 تمرین کن .
آموزشهای هم که میگم از نسخه 2008 شروع کن بخاطر اینکه توی آموزشهای جدید یه کم تخصصی تر آموزش میدن.
دوستان یه اموزش خوب هم برای 3D MAX که از صفر شروع میکنه رو معرفی کنید
اگر لینکی هم برای خرید دارید لطفا ذکر کنید............
mohammadrm
06-07-2011, 18:20
سلام
دوست عزیز با همون آموزشهای D-T شروع کن .
دوستان یه اموزش خوب هم برای 3D MAX که از صفر شروع میکنه رو معرفی کنید
اگر لینکی هم برای خرید دارید لطفا ذکر کنید............
با من در تماس باشید.پیغام خصوصی فقط اینجا خلافه قوانین هست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.