مشاهده نسخه کامل
: سوال
سلا به دوستای گلم !
انشاا.. که خوبین ! :10:
من این روزا تو تلوزیون دیدم که اکثر نماهنگ ها بصورت خاصی طراحی میشن.یعنی اکثرا دوربین رو روی چندتا عکس حرکت میدن ( نمی دونم منظورمو فهمیدین !؟؟) . و منو این مسئله خیلی در گیر کرده !
از غزیزان میخوام که هرکس منظورمو و یا به نحوی حد و حدود این کار رو با نرم افزار افتر بلده ، کمکم کنه !
اگه هم آی دی تونو هم بهم بدین ، میتونم بطور کامل سوالامو بپرسم و کمک زیادی بهم میکنه !
ممنون ! :40::40:
Samet-22
05-07-2011, 13:47
این که کاری نداره ، چند تا عکس کنار هم قرار میدی و دوربین را روی خط همونا با فاصله حرکت میدی .
سلام
اول عکسها رو با فتوشاپ بصورت لایه باز در میارن به اینصورت که وقتی تو افتر بازش کنی بک گراندت از سوژه ها جدا باشه و بتونی روی همه لایه ها کنترل جداگانه داشته باشی که بتونی مثلا بک گراند تصویر رو عقب جلو ببری یا بتونی موشن بلور بدی بقیش که دیگه وقتی شما دوربین رو وارد صحنه کردی مونیتورت رو دوتایی کن که هم نمای بالا و هم نمای دوربین رو داشته باشی بک گراند رو دورترین لایه به دوربین قرار بده و بعد توی نمای دوربین scale کن تا فیت صفحه نمایش بشه حالا دیگه باید با استفاده از کلیدهای انیمیت کردن تو فریمهای مختلف دوربینتو جابجا کنی از انیمیت کردن برای فوکوس دوربین هم که استفاده کنی دیگه خیلی بهتر هم میشه
موفق باشی
ممنون دوست عزیز !
من زیاد متوجه نشدم که چطوری عکس ها رو لایه باز کنم !
یه فایل آماده از همین کار در افتر دارین !
اگه فتوشاپ کار کرده باشی توی فتو شاپ که عکستو باز کردی یه کپی از لایه عکست میگیری بعد دور سوژه رو با ابزارهای انتخاب انتخاب میکنی (روی لایه جدید حالا این قسمت انتخاب شده رو روش راست کلیک کن و اینورت سلکشن رو بزن حالا کلید delete رو که بزنی روی این لایه بک گراند حذف میشه خوب حالا به لایه اصلی میری و دوباره روش کلیک راست میکنی و duplicate layer رو میزنی (برای کپی گرفتن مجدد)حا لا این لایه رو بین دوتا لایه دیگه قرار میدی و اون لایه های دیگه رو غیر فعال میکنی(چشم کنار لایه ها رو خاموش میکنی) تا روی این لایه بتونی کار کنی حالا روی همین لایه با استفاده از ابزار clone stamp توی فتوشاپ از تصاویر اطراف سوژه با استفاده از کلیدهای alt+mouse left کپی میگیری و روی سوژه با استفاده از کلیک چپ paste میکنی البته این مرحله یکم باید خلاقیت به خرج بدی تا کارت خیلی طبیعی جلوه کنه وقتی که کل سوژه رو پوشوندی حالا لایه بالایی رو فعال کن الان 2 تا لایه فعال داری که یکیشون سوژه و دیگری بک گراند هست حالا روی منوی فایل گزینه save as رو میزنی و فایل رو بصورت psd ذخیره میکنی که وقتی داخل افتر بازش میکنی بصورت لایه باز باشه و بتونی روی هر دو لایه مدیریت داشته باشی امیدوارم مفید واقع شود
موفق باشی
واقعا دوست من کمک بزرگی بهم کردی . :10::10:
اگه امکان داره آی دیت رو بهم بده تا بهتر مظورمو بیان کنم .
این نمونه کاری که من میگم هست ! ببینید میشه خیلی بهتر و قشنگ تر اینو درست کرد . اینو من خودم درست کردم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم ممنونم :40::40:
سلام اگه الان کانکتی من selha88 هستم یه pm بده تا add کنم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.