مشاهده نسخه کامل
: مشکل با گرافیک 5850 و خطوط موازی + عکس
سلام به همگی
من یه گرافیک 5850oc دارم که پنج ماه پیش از شرکت آواژنگ در ازای گرافیک قبلی ام که خراب بود گرفتم ....
عکسش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکلی که دارم اینه که موقع اجرای برخی بازیها یا موقع تست با furmark اول سوت میزنه و بعد روی مانیتور خطوط موازی میاد که برخی وقتها آبی هست و برخی وقتها هم سبز یا قهوه ای .... اینم عکسش که خطوط رو با فلش مشخص کردم:
جالب اینجاست که گرافیک قبلی ام که 4870 بود نیز دقیقا همین مشکل رو داشت...وقتی بردمش آواژنگ گفتند اصلا درست نمیشه و 65 هزار تومن گرفتند و این گرافیک رو بهم دادند....
کم کم دارم شک میکنم که نکنه یه چیزی غیر از گرافیک تو سیستمم مشکل داره...؟؟ پاور من گرین 680 هست و رو سیستم دو گیگ رم و یه سی پی یو Q6600 دارم ...
به نظر شما مشکل از چی هست...؟؟ ایا واقعا گرافیک خرابه یا مشکلات قطعات دیگه باعث میشه گرافیک چنین رفتاری داشته باشه...؟؟
تو عکس که چیزی معلوم نیست
ولی همین الان این اتفاق افتاده با یه گرافیک دیگه چک کنید اگه در اون لحظه درست شد یعنی مانیتور سالمه و اگه بعد یه مدت گرافیک سالمتون مثل قبلی خراب شده ممکنه ایراد از مین و اسلات گرافیک باشه
پاورتون هم خوبه
درایور گرافیک رو آپدیت و درایور مانیتور رو هم نصب کنید
اگر تغییراتی تو پارامترهای گرافیک ایجاد کردید به حالت اول برگردونید
تو عکس که چیزی معلوم نیست
ولی همین الان این اتفاق افتاده با یه گرافیک دیگه چک کنید اگه در اون لحظه درست شد یعنی مانیتور سالمه و اگه بعد یه مدت گرافیک سالمتون مثل قبلی خراب شده ممکنه ایراد از مین و اسلات گرافیک باشه
پاورتون هم خوبه
درایور گرافیک رو آپدیت و درایور مانیتور رو هم نصب کنید
اگر تغییراتی تو پارامترهای گرافیک ایجاد کردید به حالت اول برگردونید
ممنون
خودم یادمه تو آواژنگ به یارو گفتم از کارت تست بگیره.... یه تست خوب گرفت و کارت گرافیک هیچ مشکلی نشون نداد....
چطور میتونم مطمئن بشم که مشکل از مادربرد هست ...؟؟ و اینکه کدام قسمتش مورد داره...؟؟
jafarian
05-07-2011, 13:22
شمااول ازهمه گرافیک روی یک مادربورددیگه تست کنید که مطمئن بشین ایراد ازمین یاگرافیک اگرمورد نداشت که اسلات مین شما مورد داره درضمن یک عکسم تو حالت لود سیستم اینجا قراربدین بابرنامه hwinfo32 واسه تستم ازبرنامه winrar استفاده کنید وقتی که اجراش کردین کلیدهای alt+b رو همزمان فشار بدین بعد بااون برنامه دیگه ازقسمت sensor تست دمابگیرین عکسش این قسمت قراربدین:20:
لینک دانلود hwinfo32
شمااول ازهمه گرافیک روی یک مادربورددیگه تست کنید که مطمئن بشین ایراد ازمین یاگرافیک اگرمورد نداشت که اسلات مین شما مورد داره درضمن یک عکسم تو حالت لود سیستم اینجا قراربدین بابرنامه hwinfo32 واسه تستم ازبرنامه winrar استفاده کنید وقتی که اجراش کردین کلیدهای alt+b رو همزمان فشار بدین بعد بااون برنامه دیگه ازقسمت sensor تست دمابگیرین عکسش این قسمت قراربدین:20:
لینک دانلود hwinfo32
مادربرد دیگه ای ندارم که بخوام گرافیکم رو روش تست کنم...!!:41:
درایور رو هم آپدیت کردم ولی فرقی نکرد...
من دیگه غلط بکنم که برای خرید کارت گرافیک سراغ محصولات ATI برم.... سالها پیش یه جیفورس 6200 داشتم که علیرغم ضعیف بودن اینقدر مثل گرافیکهای ATI اذیت نمیکرد...
حالا با این مسخره بازی که گرافیکم در میاره چیکار کنم...؟؟ اصلا از کجا بفهمم که پاور ولتاژ کافی به گرافیک میرسونه...؟؟
TREASURES
05-07-2011, 16:00
مادربرد دیگه ای ندارم که بخوام گرافیکم رو روش تست کنم...!!:41:
درایور رو هم آپدیت کردم ولی فرقی نکرد...
من دیگه غلط بکنم که برای خرید کارت گرافیک سراغ محصولات ATI برم.... سالها پیش یه جیفورس 6200 داشتم که علیرغم ضعیف بودن اینقدر مثل گرافیکهای ATI اذیت نمیکرد...
حالا با این مسخره بازی که گرافیکم در میاره چیکار کنم...؟؟ اصلا از کجا بفهمم که پاور ولتاژ کافی به گرافیک میرسونه...؟؟
سلام
دوست عزیز ببینید این مسئله خیلی عجیبه که 2 تا کارت گرافیک تو بازیها مشکل یکسان داشته باشند و ایراد از گرافیک باشه شما که قطعات دیگه رو تست نکردید که میگید گرافیک ها مشکل دارن ! برای رفع مشکل شما باید حتما تک تک قطعاتتون تست بشن......
الان یه چیزی کشف کردم...
سیستم موقع بالا اومدن ((( گاهی قبل از لودینگ ویندوز و گاهی در حین لود شدن ویندوز )) یهو تصویرش قطع میشه و مانتیور سیاه میشه ....
سابق اینجوری نمیشد...!!
احتمال داره مشکل از پاور باشه یا اینکه ربطی به پاور نداره...؟؟
اینم بگم که گرافیک من نسخه اورکلاک شده ی 5850 هستش...
TREASURES
05-07-2011, 19:44
الان یه چیزی کشف کردم...
سیستم موقع بالا اومدن ((( گاهی قبل از لودینگ ویندوز و گاهی در حین لود شدن ویندوز )) یهو تصویرش قطع میشه و مانتیور سیاه میشه ....
سابق اینجوری نمیشد...!!
احتمال داره مشکل از پاور باشه یا اینکه ربطی به پاور نداره...؟؟
اینم بگم که گرافیک من نسخه اورکلاک شده ی 5850 هستش...
دو احتمال وجود داره:
1-ويندوز مشكل داره عوض بايد بشه يا ويروسي شده
2-هارد بدسكتور داره يا مشكلي شبيه به اين
فكر نميكنم پاور مشكل داشته باشه......
قطع و وصل شدن تصویر به هارد مربوط نیست
اگه موقع نصب ویندوز هم این مشکل هست سخت افزاری هست
شما باید رم اسلات حافظه گرافیک و مین رو چک کنید
بایوس مین رو هم آپدیت کنید
پاور هم احتمالش کم هست که باشه
TREASURES
06-07-2011, 07:22
صحبت آقا مهرداد رو در مورد برد تایید میکنم ! چون خودم چند سال پیش یه برد داشتم ASUS M2V موقع لود شدن ویندوز تصویر سیاه میشد (یه تصویر خیلی کم رنگ از لودینگ ویندوز رو صفحه میومد که هنک کرده بود) تمام قطعات رو عوض کردم فایده ای نداشت تا بردمو عوض کردم و مشکلم حل شد....
قطع و وصل شدن تصویر به هارد مربوط نیست
اگه موقع نصب ویندوز هم این مشکل هست سخت افزاری هست
شما باید رم اسلات حافظه گرافیک و مین رو چک کنید
بایوس مین رو هم آپدیت کنید
پاور هم احتمالش کم هست که باشه
صحبت آقا مهرداد رو در مورد برد تایید میکنم ! چون خودم چند سال پیش یه برد داشتم ASUS M2V موقع لود شدن ویندوز تصویر سیاه میشد (یه تصویر خیلی کم رنگ از لودینگ ویندوز رو صفحه میومد که هنک کرده بود) تمام قطعات رو عوض کردم فایده ای نداشت تا بردمو عوض کردم و مشکلم حل شد....
ممنون
ظاهر شدن خطوط موازی روی مانیتور چطور...؟؟
وقتی این خطوط ظاهر میشن هیچی روی مانیتور دیده نمیشه بجز خطوطی عمودی و خیلی نازک که یکی در میون رنگی و سفید هستند....
خیلی از این حالت بدم میاد...
TREASURES
06-07-2011, 12:34
ممنون
وقتی این خطوط ظاهر میشن هیچی روی مانیتور دیده نمیشه بجز خطوطی عمودی و خیلی نازک که یکی در میون رنگی و سفید هستند....
PC سیستمی نیست که دقیق (بدون تست قطعات) بگی خب این قطعه مشکل داره و برای عوضش کنی باید حتما قطعات امتحان بشن راهی نداره....
ممنون
برای خطوط هم من عرض کردم
یا باید درایور گرافیک آپدیت بشه
یا باید گرافیکتون چک بشه یا اگه گرافیک سالمه و بعد از یه مدت خراب میشه باید مین چک بشه
یا مانیتوز چک بشه که این مشکل اگه از مانیتور باشه به خاطر نبودن ارتباط بین پنل lcd با صفحه ی نمایشگر هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.