مشاهده نسخه کامل
: قدرت ذهن(سوال)
amir h1999
05-07-2011, 07:54
سلام
کسی در باره ی قدرت ذهن چیزی می دونه؟
کاری باهاش می شه کرد
بیییددر این باره بحث کنیم ونظر بدهیم
genius_islamic
11-07-2011, 18:36
سلام یعنی یک چیزی توی مایه فیلم inception دیگه؟؟؟؟؟؟؟کلا توصیه میکنم زیاد در این باره تحقیق نکنی چون یک دفعه دیدی دیوونه شدی :دی ایمجور چیز ها نیاز به ارامش و قدرت تمرکز بالایی میخواد درکل کار هرکسی نیست بعدشم نیاز به تمرین و اموزش و غیره داره برای همین کار خطر ناکی هست
سلام
کسی در باره ی قدرت ذهن چیزی می دونه؟
کاری باهاش می شه کرد
بیییددر این باره بحث کنیم ونظر بدهیم
اگه به قدرت ذهن علاقه داری ، بهت بازی ( Yuri's Revenge ) رو پیشنهاد میکُنم ؛ تا به قدرت واقعی ذهن پی ببری ! :31:
mohammad_dj_kazin
12-07-2011, 12:55
سلام
من خیلی دنبالش بودم و هستم و خواهم بود
ولی ممکنه یک سری تناقض های ذهنی تو فکرت به وجود بیاد
کتاب های زیر رو بخون اگه علاقه داشتی بیا تبادل تظر میکنیم:
1- راز 2- قدرت 3- کلید های قانون جذب
ملا نصرالدین
12-07-2011, 13:34
فکر کنم قانون جذب با قدرت ذهن فرق داشته باشه.قانون جذب یعنی تمرکز کنی رو یه موضوع که توی اینده بهش برسی.قدرت ذهن یعنی مثل اون فیلمه .روی لامپ تمرکز کنی بشکنیش.(خواهر من یه بار این کارو کرد)
والا این مرتاض های هندی رو من دیدم از این کارا بکنن. چرا نشد داشته باشه؟
مستند راز و کتاب راز و کلا این مقوله یه چیزی هست که فراماسون ها دارن ازش پشتیبانی میکنن اگه میخواهید بدونید چرا بهتره به مستند ظهور (ساخته ی دوتا جوون امریکایی) نگاه کنید تا قشنگ بفهمید فراماسون ها چطور دارن خدا رو از زندگی حذف میکنن و بجاش شیطان رو میارن.
hamid_diablo
13-07-2011, 11:11
با پست بالایی به شدت موافقم
من با قانون جذب موافقم ولی نه اونطور که داره تبلیغ میشه یا اینکه با این حجم بهش پرداخته میشه
این طور که بوش میاد پشت این داستانها و قضایا سیاستمدارانی هستند که نقش قدرت مطلق یعنی خدا رو میخوان کمرنگ یا اصلا بی رنگ کنند
یعنی میگن که با قانون جذب یا چیزهایی مثل این میشه زندگی رو به پیش برد و به خواسته ها رسید واینطور میشه که انسان فکر میکنه که نیازی به توکل و یا دعا کردن نداره و همه چیز دست خودشه
اینطوری میشه که قسمت و حکمتی که خدا قرار داده فراموش میشه
درباره قدرت ذهن هم بگم که وجود داره و لی بهتره که فراموشش کنی.چون به تمرکز و ریاضت بیش از حد نیاز داره
ما و شما که از صبح تا شب فکرمون مشغول هزار تا چیزه نمیتونیم خوب تمرکز کنیم
منم با این دوستمون موافقم
mohammad_dj_kazin
15-07-2011, 20:26
من با سه پست بالا موافقم ولی نه کاملا
من نمیخوام بگم توکل بر خدا و دعا کردن به ما کمک نمیکنن
اما باید بدونیم که لزوما افراد موفق در دنیا با توکل بر خدا و دعا کردن به موفقیت نرسیدن
یعنی طبق این قضیه مسلمان ها و کلا کسانی که بر خدا توکل میکنند در کار هاشون موفق هستند
اما کسانی که کافر هستند و اصلا خدا رو قبول ندارند به هیچ موفقیتی نمی رسند.
خوب مسلما بین انسان های کافر هم موفق وجود داره در صورتی که اصلا خدا رو قبول ندارند
پس به نظر شما اون ها با جه چیزی به موفقیت رسیدن؟!
دوستان فقط لطف کنند بحث رو خمیر مایه ی مذهبی بهش ندن تا تاپیک بتونه به حیات و فعالیتش ادامه بده /
ممنون از توجه شما .
hamid_diablo
15-07-2011, 21:12
خوب ما مسلمونا یه پشتوانه به نام توکل به خدا داریم که یه کافر اینو نداره
برای موفقیت هم این پشتوانه میتونه نباشه.یعنی با پشتکار.انگیزه و....خیلی چیزهای دیگه که در رسیدن به موفقیت میتونه کمکمون کنه میشه به هدف رسید و موفق شد
mohammad_dj_kazin
16-07-2011, 00:24
خوب خلاصه بین یک کافر موفق و یک مسلمان موفق (و یا کلا هر کسی که به خدا ایمان داره) باید یک عامل مشترکی وجود داشته باشه که هر دو با اون به موفقیت رسیدن
که به نظر من اون قوت قلب و ایمان به موفق شدنه
حالا ما مسلمون ها با توکل بر خدا به اون قوت قلب می رسیم اما کافر ها با ذهن خودشون یا حتی بت پرست ها هم همین طور هستند
شما مطمئن باش که بت پرست ها از بت پرستی خودشون نتیجه گرفتن وگرنه تا الان توی کشور هایی مثل تایلند بت پرست نداشتیم
خوب چیزی که باعث میشه بت پرست ها از بت هاشون حاجت بگیرن اینه که اون بت ها به اون ها قوت قلب و ایمان میده
در ضمن من نمیخوام بگم توکل بر خدا بی فایده هست و یا خدایی وجود نداره! بلکه تمام این قوانین رو خدا در دنیا قرار داده یعنی همه ی ما چه اون قوت قلب رو با توکل بر خدا به دست بیاریم چه با بت پرستی و چه با هیچی! به هر حال داریم از قوانینی که خدا در این دنیا قرار داده استفاده میکنیم پس به هر حال زیر سلطه ی خدا هستیم
وای موضوع تاپیک چی بود بحث به کجا کشید:31:
شرمنده زیاد حرف زدم
ملا نصرالدین
16-07-2011, 09:16
این هم که شد همون تاپیک قانون جذب.من هنوز هم سر حرفم هستم قدرت ذهن با قانون جذب فرق داره.
یه چیز دیگه ای هم که هست در مورد چشم نظر یا چشم زخمه.ایا این واقعیت داره؟این مربوط به چشم هست یا مربوط به ذهن؟این با قانون جذب رابطه داره؟
mohammad_dj_kazin
16-07-2011, 13:11
این هم که شد همون تاپیک قانون جذب.من هنوز هم سر حرفم هستم قدرت ذهن با قانون جذب فرق داره.
یه چیز دیگه ای هم که هست در مورد چشم نظر یا چشم زخمه.ایا این واقعیت داره؟این مربوط به چشم هست یا مربوط به ذهن؟این با قانون جذب رابطه داره؟
خوب قانون جذب هم در واقع یکی از قدرت های ذهنه دیگه
در مورد اون چشم نظر به نظر من خرافه هست.
در واقع همون اعتقاد قلبی ما به این مسئله هست که بازم به قانون جاذبه بر میگرده
یعنی شما اگه بهش اعتقاد داشته باشی سرت میاد
مثل همون بت پرست ها که در پست قبلم گفتم چون اعتقاد به بت دارند ازش هر چی بخوان میگیرن
حالا این هم همونه
در ضمن اینجا میتونه تاپیک خوبی بشه برای تبادل نظر در مورد قدرت ذهن و قانون جاذبه و...
ادامه بدین:20:
Honradez
17-07-2011, 01:49
راستش اين بحث اعتقاد داشتن به نظرم پيچيدهتر از اين حرفهاست.
درمورد اينکه "احساس خوب" باعث احساس خوب بيشتر ميشه، من يه تجربههاي کوچيکي دارم. مثلا موقعي که قبل از کلاسي احساس خوب در خودم نسبت به اون کلاس ايجاد ميکردم، بطور ملموسي کلاس برايم عوض ميشد و انگار که واقعا بهتر ميگذشت.
ولي درمورد اينکه اعتقاد به چيزي موجب رخ دادنش ميشه به نظرم نميشه راحت اينو گفت. تا مدتها مردم فکر ميکردن زمين صافه يا اينکه خورشيد به دور زمين ميگرده. از طرفي همين امروز هم آدمهايي که قرباني برخي کلاهبرداريها ميشن (مثلا خونههايي که پيشفروش ميشن و اصلا وجود خارجي ندارن!) خب واقعا شايد فکرش رو هم نکنن که چي قراره سرشون بياد. ولي خب اينطور ميشه.
گذشته از همه اين حرفهايي که زده ميشه (متد سيلوا، قانون جذب و غيره)، چيزي که حداقل به من ثابت شده اينه که اينها نميتونن جاي دين و ايمون رو بگيرن. من قطعا يک مسلمون کامل نيستم، و خيلي هم فاصله دارم باهاش، اما ميتونم بگم که نه متد سيلوا، نه تفکر و تلقين مثبت و نه هيچيک از کارهاي مشابه، نتونستهاند مثلا اون آرامش قلبي رو که نماز در من ايجاد ميکنه رو به من بدن.
اين بحثي که توي تاپيک شد که برخي از راه کفر به خوشبختي ميرسن، به نظرم اون اصلا خوشبختي نيست. و شما وقتي به درون زندگي اون افراد وارد بشيد و نگاه کنيد ميفهميد. من ميشناسم آدمهايي رو که ماشين و خونه و همه چيشون در بالاترين سطوح قرار داره، ولي گرفتاري رواني دارن. يا اينکه بيماري ناجوري دارن. خوش نيستن.
حرف من در نفي خوب بودن يه سري چيزا مثل ماشين خوب نيست. بالاخره ماشيني که گرونه خب راحت تره و امکاناتش بيشتر. ولي ميخوام بگم همه اينها بدون دين و ايمون تضميني براي خوشبختي نميدن.
اگرچه هزارها طريق گفته ميشه براي رسيدن به خواستهها (تجسم و تلقين و جذب و ...)، من بارها تجربه کردهام که چيزي رو از خدا خواستهام و خدا اون رو بهم داده. فقط کافيه توي دعا، خلوص نيت داشته باشيد. حرف دلتون رو به خدا بزنيد. خدا که بخشندس... .
مستجاب شدن دعاها، شما رو به خدا نزديکتر ميکنه. اگر قانون جذب شما رو از اين مسئله دور کنه، خواسته يا ناخواسته اثر منفي خودشو گذاشته.
خلاصه:
کليت اون چيزي که تحت عنوان قانون جذب مطرح ميشه و حرفهاي مشابه، يا بياساسن و يا اگر هم اساسي دارن خب نميتونن جاي دين و ايمون رو بگيرن.
omidparadies
17-07-2011, 02:11
سلام بچه ها خوبيد من نميخوام بحثو مذهبي كنم ولي قانون جذب تو مذهب هم هست همونطور كه حضرت محمد ميگه سرنوشت همانند ريسمانيه كه از آسمون به زمين تابيده شده اما با دعا ميشه تغييرش داد يا امام علي يا صادق دقيق يادم نيست فرموده كه اگر مي خواهيد دعايتان مستجاب شود آن را حاضر و آماده جلوي در تصور كنيد من اينارو تو كتاب دعا خوندم و قدرت ذهن شما بايد بتوني ذهنو به كنترل خودت درآري آدماي عادي ذهن اونارو كنترل ميكنه ولي مثلا مرتاضا بر عكسن و شما براي اينكه ذهن رو به كنترل خودتون درآريد بايد تماما مثبت باشيد ميدونيد يعني چي؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
mohammad_dj_kazin
17-07-2011, 04:00
راستش اين بحث اعتقاد داشتن به نظرم پيچيدهتر از اين حرفهاست.
درمورد اينکه "احساس خوب" باعث احساس خوب بيشتر ميشه، من يه تجربههاي کوچيکي دارم. مثلا موقعي که قبل از کلاسي احساس خوب در خودم نسبت به اون کلاس ايجاد ميکردم، بطور ملموسي کلاس برايم عوض ميشد و انگار که واقعا بهتر ميگذشت.
ولي درمورد اينکه اعتقاد به چيزي موجب رخ دادنش ميشه به نظرم نميشه راحت اينو گفت. تا مدتها مردم فکر ميکردن زمين صافه يا اينکه خورشيد به دور زمين ميگرده. از طرفي همين امروز هم آدمهايي که قرباني برخي کلاهبرداريها ميشن (مثلا خونههايي که پيشفروش ميشن و اصلا وجود خارجي ندارن!) خب واقعا شايد فکرش رو هم نکنن که چي قراره سرشون بياد. ولي خب اينطور ميشه.
گذشته از همه اين حرفهايي که زده ميشه (متد سيلوا، قانون جذب و غيره)، چيزي که حداقل به من ثابت شده اينه که اينها نميتونن جاي دين و ايمون رو بگيرن. من قطعا يک مسلمون کامل نيستم، و خيلي هم فاصله دارم باهاش، اما ميتونم بگم که نه متد سيلوا، نه تفکر و تلقين مثبت و نه هيچيک از کارهاي مشابه، نتونستهاند مثلا اون آرامش قلبي رو که نماز در من ايجاد ميکنه رو به من بدن.
اين بحثي که توي تاپيک شد که برخي از راه کفر به خوشبختي ميرسن، به نظرم اون اصلا خوشبختي نيست. و شما وقتي به درون زندگي اون افراد وارد بشيد و نگاه کنيد ميفهميد. من ميشناسم آدمهايي رو که ماشين و خونه و همه چيشون در بالاترين سطوح قرار داره، ولي گرفتاري رواني دارن. يا اينکه بيماري ناجوري دارن. خوش نيستن.
حرف من در نفي خوب بودن يه سري چيزا مثل ماشين خوب نيست. بالاخره ماشيني که گرونه خب راحت تره و امکاناتش بيشتر. ولي ميخوام بگم همه اينها بدون دين و ايمون تضميني براي خوشبختي نميدن.
اگرچه هزارها طريق گفته ميشه براي رسيدن به خواستهها (تجسم و تلقين و جذب و ...)، من بارها تجربه کردهام که چيزي رو از خدا خواستهام و خدا اون رو بهم داده. فقط کافيه توي دعا، خلوص نيت داشته باشيد. حرف دلتون رو به خدا بزنيد. خدا که بخشندس... .
مستجاب شدن دعاها، شما رو به خدا نزديکتر ميکنه. اگر قانون جذب شما رو از اين مسئله دور کنه، خواسته يا ناخواسته اثر منفي خودشو گذاشته.
خلاصه:
کليت اون چيزي که تحت عنوان قانون جذب مطرح ميشه و حرفهاي مشابه، يا بياساسن و يا اگر هم اساسي دارن خب نميتونن جاي دين و ايمون رو بگيرن.
اول بگم اون شخصی که مثلا خونه ای رو پیش خرید کرده که وجود نداشته مسلما نسبت به اون اقدامش یه تردید داشته که این بلا سرش اومده من نمیخوام خیلی بی دلیل و الکی از قانون جاذبه طرفداری کنم اما این چیزیه که واقعا اثبات شده
در مورد خوشبختی هم باید گفت که خوشبختی نسبی هست و خوشبختی مطلق وجود نداره یا خیلی کمه
خوب حلا یا شما میگید که هیچ بی دین و کافری وجود ندار که واقعا خوشبخت باشه؟!
اگر بگم من یکیشون رو میشناسم چی؟!(جدی گفتم:20:)
Honradez
17-07-2011, 15:09
اول بگم اون شخصی که مثلا خونه ای رو پیش خرید کرده که وجود نداشته مسلما نسبت به اون اقدامش یه تردید داشته که این بلا سرش اومده من نمیخوام خیلی بی دلیل و الکی از قانون جاذبه طرفداری کنم اما این چیزیه که واقعا اثبات شده
در مورد خوشبختی هم باید گفت که خوشبختی نسبی هست و خوشبختی مطلق وجود نداره یا خیلی کمه
خوب حلا یا شما میگید که هیچ بی دین و کافری وجود ندار که واقعا خوشبخت باشه؟!
اگر بگم من یکیشون رو میشناسم چی؟!(جدی گفتم:20:)
خوشبختي يک احساسه که قراره دوام بياره. من نديدم کسي رو که در متن زندگيش خودش رو خوشبخت بنامه و بياعتقاد هم باشه. حتي اگر هم باشن چنين افرادي، وقتي سنشون بالا ميره، اين احساس خوشبختيه يواش يواش وارد سير نزولي ميشه. ضمن اينکه من ديدهام آدمهايي که وضعشون خوب بوده و يهو يه ضربه بزرگي ديدهاند (مثلا مرض لاعلاج، فوت زودهنگام يکي از بستگان، ...)
درمورد اعتقاد هم راست ميگيد چنين افرادي شايد ناکاميشون معلول از ترديدشون باشه. ولي اعتقاد به مسطح بودن زمين و گردش خورشيد به دور زمين و اينها چي؟ اينه که ميگم يه کم جاي تامل و يه جورايي تحقيق بيشتر داره اين بحث که به هرچي اعتقاد داشته باشي اتفاق ميفته.
Danitondar
17-07-2011, 23:29
من با سه پست بالا موافقم ولی نه کاملا
من نمیخوام بگم توکل بر خدا و دعا کردن به ما کمک نمیکنن
اما باید بدونیم که لزوما افراد موفق در دنیا با توکل بر خدا و دعا کردن به موفقیت نرسیدن
یعنی طبق این قضیه مسلمان ها و کلا کسانی که بر خدا توکل میکنند در کار هاشون موفق هستند
اما کسانی که کافر هستند و اصلا خدا رو قبول ندارند به هیچ موفقیتی نمی رسند.
خوب مسلما بین انسان های کافر هم موفق وجود داره در صورتی که اصلا خدا رو قبول ندارند
پس به نظر شما اون ها با جه چیزی به موفقیت رسیدن؟!
این سوال خیلی ها هست که میگن چرا ما اینقدر به خدا توکل میکنیم و بدبختیم ولی اونی که نمیدونه خدا کیه و پولش از رو پارو بالا میره دلیلش اینه که خدا توی این دنیا چیز های ساده رو به انسان با ایمان میده ولی چیزای خوب رو به کسانی که به قولی از خدا بی خبر هستن میده برای اینکه بعدا عزابش کنه دلیلش اینه من خودم مدت ها سوالم بوده!
mohammad_dj_kazin
17-07-2011, 23:33
از مدیر انجمن متفرقه در خواست می کنم که تاپیک بسته شود
چون کم کم داره اینجا دعوا می شه
ممنون
نمیدونم شما چی فکر میکنید
یا شاید هنوز فرق تبادل نظر رو با دعوا نمیدونید وگرنه ما مخلص شما و جناب honradez و hamid_diablo هم هستیم:10:
خوشبختي يک احساسه که قراره دوام بياره. من نديدم کسي رو که در متن زندگيش خودش رو خوشبخت بنامه و بياعتقاد هم باشه. حتي اگر هم باشن چنين افرادي، وقتي سنشون بالا ميره، اين احساس خوشبختيه يواش يواش وارد سير نزولي ميشه. ضمن اينکه من ديدهام آدمهايي که وضعشون خوب بوده و يهو يه ضربه بزرگي ديدهاند (مثلا مرض لاعلاج، فوت زودهنگام يکي از بستگان، ...)
درمورد اعتقاد هم راست ميگيد چنين افرادي شايد ناکاميشون معلول از ترديدشون باشه. ولي اعتقاد به مسطح بودن زمين و گردش خورشيد به دور زمين و اينها چي؟ اينه که ميگم يه کم جاي تامل و يه جورايي تحقيق بيشتر داره اين بحث که به هرچي اعتقاد داشته باشي اتفاق ميفته.
بله درسته همیشه از این موارد ضربه ی ناگهانی هست ولی من میگم حرف هایی که از بچگی توی گوش ماها کردن میتونه زمینه ساز این اتفاقات باشه مثلا اگه پیش خیلی از انسان های ریش سفید بشینید بهتون میگن زندگی خیلی سخته یا بعد از خنده گریه هست. خوب این حرف ها بین اکثر مردم رواج پیدا کرده و به یک ایمان قلبی تبدیل شده و همینطور داره نسل به نسل این عقاید منتقل میشه خوب حالا تصور کنید بین آدم های روی این زمین این اعتقاد به وجود بیاد که زندگی انقدر ها هم که همه میگن سخت نیست یا همیشه خوشی نباید ناپایدار باشه اونوقت خیلی چیز ها عوض میشه
در مورد اون اعتقاد به این مسئله که زمین صاف هست یا خورشید گرد زمین میچرخه خوب فکر میکنم خدا ما انسان هارو طوری آفریده که در محدوده ی زندگی خودمون خالق زندگی خودمون باشیم و همون خدا خورشید و زمین رو این طور آفریده پس فکر نمیکنم اعتقاد ما بخواد خلقت خدا رو تغییر بده اما در مورد مسائلی که به زندگی ما مربوطه میتونه موثر باشه. در واقع این قدرت ذهن یا همون قانون جاذبه یک حدی دارد اگر این طور بود که قدیم ها خیلی از پادشاهان خودشون رو خدا میخوندند و مردم واقعا به اون ها به عنوان خدا اعتقاد داشتند پس باید اون ها خدا میشدند؟ !
hamid_diablo
18-07-2011, 09:27
خدا توی این دنیا چیز های ساده رو به انسان با ایمان میده ولی چیزای خوب رو به کسانی که به قولی از خدا بی خبر هستن میده برای اینکه بعدا عزابش کنه دلیلش اینه
!!!!!!!!
جان
من فکر کنم اینطور نباشه.خیلی ها از خدا بی خبرن ولی انسانیت که دارند.ما انسانی که کافر باشه ولی خوب باشه نداریم؟؟!!
انسانهای با ایمان و پولدار و قدرتمند هم داریم!!
یا شاید هنوز فرق تبادل نظر رو با دعوا نمیدونید وگرنه ما مخلص شما و جناب honradez و hamid_diablo هم هستیم
تائید میشه محمد جان:10:
در واقع این قدرت ذهن یا همون قانون جاذبه یک حدی دارد اگر این طور بود که قدیم ها خیلی از پادشاهان خودشون رو خدا میخوندند و مردم واقعا به اون ها به عنوان خدا اعتقاد داشتند پس باید اون ها خدا میشدند؟ !
درسته موافقم.یا خیلی از انسانهای خیال پرداز هم شاید اینطوری فکر کنن.
ولی من فکر میکنم هر چه قدر به قانون جذب و ذهن ایمان و اعتقاد بیشتری داشته باشیم تاثیرش بیشتر میشه
Переклад не
18-07-2011, 09:48
بچه ها ببخشیدا ولی این دو صفحه ی آخری ربطی به قانون جذب و قدرت ذهن و کلا عنوان بحث خواسته شده نداره .بلکه یه مباحثه و اختلاف نظر پیرامون برداشتهاتونه
همه دارن رو برداشت ها و تحلیل های شخصی خودشون مانور میدن
البته بنده پیشنهادی واسه این ندارم اما در هر حال پیگیر و مشترک تاپیک هستم
ممنون
mohammad_dj_kazin
18-07-2011, 17:55
درسته موافقم.یا خیلی از انسانهای خیال پرداز هم شاید اینطوری فکر کنن.
ولی من فکر میکنم هر چه قدر به قانون جذب و ذهن ایمان و اعتقاد بیشتری داشته باشیم تاثیرش بیشتر میشه
با تمام وجود تایید می شه
یه چیزی می گم یه کم شاید پیچیده باشه
در واقعا ما باید قانون جاذبه رو هم جذب کنیم!
یعنی همون چیزی که حمید آقا گفتند باید به این قانون ایمان داشته باشیم تا برامون عمل کنه
خدا توی این دنیا چیز های ساده رو به انسان با ایمان میده ولی چیزای خوب رو به کسانی که به قولی از خدا بی خبر هستن میده برای اینکه بعدا عزابش کنه دلیلش اینه
این از همون چیز هاس که جناب honradez بهش ایمان پیدا کرده ولی خوب به نظر من درست نیست.
همون طور که حمید آقا گفتند انسان با ایمان موفق و به قول خودمون پولدار هم داریم
dashhosein38
23-07-2011, 05:12
دوستان چیزی به نام قدرت ذهن تا حالا تایید نشده هر کس رو بردن تو شرایط ازمایشگاهی و کنترل شده
مشخص شده دروغ می گفته موسسات زیادی در این زمینه وجود دارند که برسی می کنند ای مسایل رو
تو علم چیزی به نام ادراک فرا حسی وجود نداره
یه سری موسسات هستن که کارشون اینه ادعا های فرا حسی رو مورد برسی قرار می دهند
1یه موسسه ایتالیایی به نامCICAP
یه گروه از دانشمندان هستند نوبل هم گرفتند هدف این موسسه ترویج تجزیه تحلیل علمی ادعا های شبه علمی رو نقد میکنن
2یه سازمان غیر انتفاعی دیگه هم هست تو فلوریدای امریکا که در سال 1996 تاسیس شد این موضوع رو برسی کرده و صحتش رو رد کرده
این موسسه کارش اینه تو شرایط ازمایشگاهی علمی کنترل شده این نوع ادعا هارو برسی میکنه موسسش هم جیمز رندی شعبده باز معروف هر کس موفق از این ازمایشات بیرون بیاد 1 میلیون دلار هم بش جایزه میدن تا حا لا مچ خیلی ها از ادعا کنندگان داشتن نیروی فرا حسی و قدرت ذهن رو گرفته بعضی هاشونم به جرم شیادی تعقیب قضایی کرده
3بورس استرالیا از طریق روش علمی این مسایل رو برسی میکنه
فیلیپ آدامز حوزه عملیاتی
Simon Brown ، نویسنده سانفرانسیسکو
جیمز Gerrand (بنیانگذار)
پروفسور colin groves
dr.Laycock
dick smith
john Stear
davidvernon
حتی 1 مورد تایید شده علمی هم وجود نداره:41:
این مسایل فقط بدرد سریال ها و فیلم ها تخیلی میخوره خود من هم فیلم تخیلی دوست دارم ولی متاسفانه این مسایل تا کنون تایید نشده حتی یک مورد
mohammad_dj_kazin
23-07-2011, 15:30
دوستان چیزی به نام قدرت ذهن تا حالا تایید نشده هر کس رو بردن تو شرایط ازمایشگاهی و کنترل شده
مشخص شده دروغ می گفته موسسات زیادی در این زمینه وجود دارند که برسی می کنند ای مسایل رو
تو علم چیزی به نام ادراک فرا حسی وجود نداره
یه سری موسسات هستن که کارشون اینه ادعا های فرا حسی رو مورد برسی قرار می دهند
1یه موسسه ایتالیایی به نامCICAP
یه گروه از دانشمندان هستند نوبل هم گرفتند هدف این موسسه ترویج تجزیه تحلیل علمی ادعا های شبه علمی رو نقد میکنن
2یه سازمان غیر انتفاعی دیگه هم هست تو فلوریدای امریکا که در سال 1996 تاسیس شد این موضوع رو برسی کرده و صحتش رو رد کرده
این موسسه کارش اینه تو شرایط ازمایشگاهی علمی کنترل شده این نوع ادعا هارو برسی میکنه موسسش هم جیمز رندی شعبده باز معروف هر کس موفق از این ازمایشات بیرون بیاد 1 میلیون دلار هم بش جایزه میدن تا حا لا مچ خیلی ها از ادعا کنندگان داشتن نیروی فرا حسی و قدرت ذهن رو گرفته بعضی هاشونم به جرم شیادی تعقیب قضایی کرده
3بورس استرالیا از طریق روش علمی این مسایل رو برسی میکنه
فیلیپ آدامز حوزه عملیاتی
Simon Brown ، نویسنده سانفرانسیسکو
جیمز Gerrand (بنیانگذار)
پروفسور colin groves
dr.Laycock
dick smith
john Stear
davidvernon
حتی 1 مورد تایید شده علمی هم وجود نداره:41:
این مسایل فقط بدرد سریال ها و فیلم ها تخیلی میخوره خود من هم فیلم تخیلی دوست دارم ولی متاسفانه این مسایل تا کنون تایید نشده حتی یک مورد
یعنی شما میگین قانون جاذبه و قدرت ذهن و .. همش کشکه؟:18:
دیگه دیده های خودم رو که نمیتونم نادیده بگیرم
من خودم به قانون جاذبه ایمان دارم و نتیجه گرفتم ازش
هر کس هم که میگه اشتباهه خودش اشتباه میکنه:27:
چون من با چشم خودم خیلی چیز ها رو دیدم
بعد این موسسه که میگین باید سایت داشته باشه
خوب شما که میگین الکیه آدرس سایت و یا کلا یه مدرک بدین ما ببینیم چی میگن اینا
dashhosein38
23-07-2011, 17:52
یعنی شما میگین قانون جاذبه و قدرت ذهن و .. همش کشکه؟:18:
دیگه دیده های خودم رو که نمیتونم نادیده بگیرم
من خودم به قانون جاذبه ایمان دارم و نتیجه گرفتم ازش
هر کس هم که میگه اشتباهه خودش اشتباه میکنه:27:
چون من با چشم خودم خیلی چیز ها رو دیدم
بعد این موسسه که میگین باید سایت داشته باشه
خوب شما که میگین الکیه آدرس سایت و یا کلا یه مدرک بدین ما ببینیم چی میگن اینا
این هم لینک سایتاشون اگه قدرت ذهن داری میتونی بری اونجا اگه درست گفته باشی 1 میلیون دلار هم جایزه بگیری
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایهم لینک مجوعه ویدیویی مستندی از تحقیقات موسسه جیمز رندی در این زمینه
James Randi Video Pack - 1 (23 Videos - 631 MB)
James Randi Video Pack - 2 (18 Videos - 529 MB)
شما چطور براتون اثبات شده ؟ یعنی به هرچی فکر کنی میتونی بش برسی؟
یه مقدار تجربه شخصی خودتون رو توضیح بدید
dashhosein38
23-07-2011, 18:27
والا این مرتاض های هندی رو من دیدم از این کارا بکنن. چرا نشد داشته باشه؟
معروف ترین مرتاض هند یباگاوان شری ساتیا سای بابا بوده که به انواع اتهام ها هم متهم شده بود از ت ج ا و ز گرفته به مریدانش تا کلاه برداری در معجزه که موسسه جیمز رندی مچشو گرفته بود
hamid_diablo
23-07-2011, 18:57
معروف ترین مرتاض هند یباگاوان شری ساتیا سای بابا بوده که به انواع اتهام ها هم متهم شده بود از ت ج ا و ز گرفته به مریدانش تا کلاه برداری در معجزه که موسسه جیمز رندی مچشو گرفته بود
خوب از یه مرتاز بیشتر از این هم انتظار نمیره
ولی قانون جاذبه وجود داره.حتی اگر هم نباشه میتونه باعث ترویج مثبت نگری بشه و ترس از آینده و اتفاقات و سختی های پیش رو هم کم میشه
به نظر من بد نیست زندگی رو طوری تصور کنیم که دوست داریم پیش بیاد.حالا چه قانون جذب باشه چه نباشه ضرر نمیکنیم
یه مقدار تجربه شخصی خودتون رو توضیح بدی
به همین سادگی هم نیست که میگید .طرف بشینه به چیزایی که دوست داره فکر کنه و بعدش همه چیز رو بسپره به همین افکار
ولی میشه با این روش سریعتر به مقصد رسید
من خودم خیلی لاغر بودم.همش به روزی فکر میکردم که از نظر بدنی قدرت مند شدم.باورتون نمیشه عرض 1 سال شرایطی پیش اومد که به خواستم رسیدم.همونطور که تصور میکردم
mohammad_dj_kazin
24-07-2011, 00:57
یه مقدار تجربه شخصی خودتون رو توضیح بدید
خوب حالا که اینقدر مشتاق هستین بزارین براتون توضیح بدم
یکی از خواسته های من تا همین یک سال پیش یک جور هایی فرار از کنکور (!) بود تا اینکه به ذهنم رسید اگر من بتونم برم یک کشور خارجی (که خودم ترجیح میدادم اروپا باشه) درس بخونم دیگه از کنکور خبری نیست ولی خوب نمیدونستم این مسئله رو چجوری با خانوادم در میون بزارم از طرفی نمیدونستم که خانواده ی من توانایی ساپورت مالی من رو دارند یا نه اصلا موضوع رو مطرح نکردم
همون روز ها بود که با قانون جاذبه آشنا شدم و اون مستند معروف رو دیدم با خودم گفتم شاید کار کنه!
از اون روز به بعد صبح ها قبل از خارج شدن از رخت خواب و یا شب ها قبل از خواب چشم هامو میبستم و فکر میکردم الان همه چیز برای درس خوندن در رشته ی دلخواهم توی یه کشور اروپایی وجود داره اونقدر غرق افکار بودم که گاهی اوقات زمان از دستم خارج میشد یعنی قشنگ احساس میکردم که به اون چیز رسیدم و الان همه ی چیزی که میخواستم رو دارم حدود یک هفته این کار رو انجام دادم یک شب که داشتیم با یکی از اقواممون که در نروژ زندگی میکنه صحبت میکردیم (با اسکایپ)اون فامیلمون از وضع درسی من سوال کرد و گفت دانشگاه رو چکار میکنی گفتم هنوز مشخص نیست و اینا بعد به پدرم پیشنهاد داد که من برم کشور مجارستان درس بخونم چون هم هزینه ی زیادی نداشت و هم یکی از اقوام اون جا درس میخوند و من تنها نبودم و از طرف دیگه مدرک تحصیلی اونجا مورد تایید ایران بود باورم نمیشد همه ی شرایط آماده ی رفتنم بود و من به خواسته خودم رسیده بودم بدون اینکه با کسی حرف بزنم
خوب لازمه بگم که من به مجارستان نرفتم و همینجا موندم چون دوری از خونواده یه مقدار سخت بود و همچنین یکی از دوستام که انگلستان بود انقدر اذیت شده بود (به خاطر دوری از خونواده) که به برگشتن راضی بود
در واقع من در افکارم به خواسته ام فکر کردم و شرایط همه جوره آماده شد اما خوب من به این مسئله فکر نکرده بودم که دوری از خانواده برام خیلی مشکله
به هر حال من شرایط برام حاضر بود تا جایی که مدارکم هم آماده شده بود اما آخر کار خودم کنسلش کردم چون دیدم واقعا نمیتونم
بله این بود داستان ما
خواستم بدونید همه جوره ممکنه!
حتی برای چیز هایی که توی ذهن شما غیر ممکنه!
شرمنده سرتون رو درد آوردم
یا علی
amir h1999
28-07-2011, 08:30
من با تحقیقات فهمیدم این کار فقط خرافاته!!!
من هم دیگه دنبال این کار نمی رم فقط تلف کردن وقته
omidparadies
04-09-2011, 10:04
من با تحقیقات فهمیدم این کار فقط خرافاته!!!
من هم دیگه دنبال این کار نمی رم فقط تلف کردن وقته
زندگ ی محصول تفکرات ماست چیزی ورای تفکرات ما وجود نداره وقتی به این مسیله اعتقاد داری که وقت تلف کردنه پس بدون موضوع دقیقا همینطوری که فکر می کنی برات پیش میره یعنی چون اعتقاد داری این کار وقت تلف کردنه پس وقت تلف کردنه
mohammad_dj_kazin
07-09-2011, 13:24
زندگ ی محصول تفکرات ماست چیزی ورای تفکرات ما وجود نداره وقتی به این مسیله اعتقاد داری که وقت تلف کردنه پس بدون موضوع دقیقا همینطوری که فکر می کنی برات پیش میره یعنی چون اعتقاد داری این کار وقت تلف کردنه پس وقت تلف کردنه
آره درسته
اگه کسی اعتقاد داره واقعا این کار وقت تلف کردنه پس برای اون واقعا جواب نمیده و یه جور وقت تلف کردنه
ولی کسی که بهش اعتقاد داره 100 درصد جواب میگیره
و این یعنی همون قانون جذب:46:
تاپیک فعالیتش کم شده ها:20:
شـیـفــو
08-09-2011, 17:58
از قدرت ذهن ميشه ، سايكوكنزي رو نام برد كه واقعي هست ، براي كنترل اجسام به كار ميره .
و يه استاد كه كار اصليش تدريس دروس مربوط به نجوم هست تو همين تهران ، چندين بار اينكار رو انجام داده و من به چشم ديدم كه مثلا يه خودكار رو با يه انگشت نگه ميدارش بعد اون با قدرت تمركز يه نيروي خيلي ضعيفي وارد ميكنه و خودكار روي دستتمون ميچرخه يا مي افته رو زمين .
يه قدرت ديگه هم بود الان اسمش يادم نمياد ، اين كارو ميكرد كه من و پسر خودش ( دوست صميميم هست ) توي اتاق ميرفتيم بعد يه پاكت ميداد دستمون و بعد به من مي گفت يه عدد 5 رقمي روي تخته بنويسم ، بعد كه مي نوشتم مي گفت پاكت رو باز كن ، وقتي باز ميكردم ميديدم همون عدد رو روي كاغذ توي پاكت نوشته .
درمورد همني سايكوكنزي تو اينترنت سرچ كنيد مطالب جالبي به زبان انگليسي هست ، چندتا ترجمه نسبتا خوب هم پيدا ميشه .
تو يوتيوب هم سرچ كنيد دو-سه تا فيلم واقعي هم پيدا ميكنيد كه يكيش هندي هست .
deaddeaddead
21-09-2011, 19:10
يه قدرت ديگه هم بود الان اسمش يادم نمياد ، اين كارو ميكرد كه من و پسر خودش ( دوست صميميم هست ) توي اتاق ميرفتيم بعد يه پاكت ميداد دستمون و بعد به من مي گفت يه عدد 5 رقمي روي تخته بنويسم ، بعد كه مي نوشتم مي گفت پاكت رو باز كن ، وقتي باز ميكردم ميديدم همون عدد رو روي كاغذ توي پاكت نوشته .
اینو گفتی یاده یکی از حقه های دیوید کاپرفیلد افتادم.سرّشم فاش شد معلوم شد با استفاده از یه دستگاه یا همچین چیزایی این کارو میکرده احتمالا اون طرف هم اینکارو کرده باشه
اما من يك بنده خدايي را مي شناختم كه هر گوي رنگي در دستت پنهان مي كردي، بدون ديدن مي گفت. اين مساله دروغ نيست.
شـیـفــو
22-09-2011, 05:24
اینو گفتی یاده یکی از حقه های دیوید کاپرفیلد افتادم.سرّشم فاش شد معلوم شد با استفاده از یه دستگاه یا همچین چیزایی این کارو میکرده احتمالا اون طرف هم اینکارو کرده باشه
یعنی با دستگاه ذهن مارو می خوند ؟ فکر نکنم همچین چیزی ممکن باشه .
اون برنامه دیوید کاپرفیلد رو دیدم ، همونی یه تابلو داره روش با اسپری شماره و اسم و ... بعد از تو پاکت درمیاره ، آره تقریبا مثل هم هست کاراشون .
اما اون سایکوکنزی که گفتم یه چیز درست و واقعی هست .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.