PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب درایو های لب تاپ مدل dell n5110

boy1367
04-07-2011, 22:20
با سلام یک لب تاپ مدل dell n5110خریدم برای نصب درایو ها باید به سایت مراجعه کنم و کردم و 32 فابل را برای دانلود گذاشته آیا باید همه این فایل ها را دانلود کنم میشه توضیح بدین هر قسمت رو که کدومش ضروریه کدوم غیر ضروریه؟
فایل ها در این صفحه است

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر

ShahrokH_rt
05-07-2011, 09:25
نه دوست عزیز نیازی به همش نیست.
به نظر من کافیه Audio,Network,SATA,Video البته با توجه به مدل قطعات، درایور مخصوص به خودشو دانلود کن نه همشون رو
از قسمت Chipset درایور USB3.0 و اگه مودم دیال آپ داری با توجه به مدلش از قسمت Communication درایور مربوط به اون.

در ضمن این درایور ها برای win7 64x هستش باید به سیستم عاملتم بخوره!

mojtaba_sa
05-07-2011, 09:44
ببخشید اگه سوالمو تکرار میکنم :

دوستان لینک دانلود درایورهای مختلف دل رو از سایت ساپورت دل گذاشتن . در حالی که من تاحالا موفق نشدم از این سایت فایل دانلود کنم !!
کلید دانلود رو که میزنم یه فایل حدودا 10 کیلوبایتی دانلود میکنه و بعد از اجرا میگه چیزی تو لیست دانلود نیست !!
در صورتی که من چند تا فایل رو اد کردم .
مشکل از کجاست ؟
آیا باید عضو سایت باشی ؟؟

boy1367
05-07-2011, 22:46
نخیر دوست عزیز این کارو نکن روی دانلود کلیک راست بکن و لینکش رو که جاوا اسکریپت است کپی کن و یک لینک دانلود از اون کد باید پیدا کنی که آخرش با پسوند exeمیباشد روی یکی از دانلود منیجر ها کپی کن و دانلود کن درایورت رو!

boy1367
05-07-2011, 22:55
اخه هر بخشی رو که باز میکنی چند فایل برای دانلود گذاشته مثلا خود VIDEO چند درایو رو برای دانلود گذاشته کدومش رو باید دانلود کنم یا مثلا network هشت تا فایل برای دانلود گذاشته کدومش رو دانلود کنم؟
usbها برای چی هستن من الان با windows 7 32bit به اینترنت وصلم و چیزی هم نصب نکردم منظورم درایورها هست.
و usb هام کار نمی کنن البته از جمع سه تا یکیش کار میکنه

راهنمایی کنین لطقا

Dunker
06-07-2011, 08:31
دوستان در مورد راه حل نصب نشدن وایرلس 5110 در بعضی مدل ها کسی اطلاعی داره؟؟
مدل درایور 1702 هستش اما نمیشناسه.

boy1367
06-07-2011, 21:17
کسی نیست جواب بده

ShahrokH_rt
07-07-2011, 08:14
اخه هر بخشی رو که باز میکنی چند فایل برای دانلود گذاشته مثلا خود VIDEO چند درایو رو برای دانلود گذاشته کدومش رو باید دانلود کنم یا مثلا network هشت تا فایل برای دانلود گذاشته کدومش رو دانلود کنم؟
usbها برای چی هستن من الان با windows 7 32bit به اینترنت وصلم و چیزی هم نصب نکردم منظورم درایورها هست.
و usb هام کار نمی کنن البته از جمع سه تا یکیش کار میکنه

راهنمایی کنین لطقا

ببین دوست عزیز قبل از هر دانلودی باید نوع قطعات سخت افزاری لپ تاپت رو مشخص کنی مثلا اینکه گرافیک یا صدا یا وایلس چه مدلی هستن. ok
(اینکه فقط یک usb کار میکنه به خاطر اینه که فقط همون پورت usb2.0 هستش که نیازی به نصب درایور نداره ولی دوتای دیگه usb3.0 هستن و باید درایورشونو نصب کنی تا کار کنن!)

حالا اینکه چه جوری این مشخصات رو میشه پیدا کرد:

1. این سایتی که گذاشتم تقریبا مدل تمام قطعات سخت افزاری هر لپ تاپی رو داره

2. بعد از مشخص کردن تمام قطعات میتونی اونا رو از ساپورت دل (که خودت آدرس دادی) پیدا کنی و دانلودشون کنی

نکته: هر لپ تاپی که تو بازار ایران فروخته میشه ممکنه دارای چند نوع کانفیگ باشه مال شما هم همینطور مثلا تو یه کانفیک از کارت گرافیک Nvidia GeForce GT525M استفاده شده و تو یه کانفیگ از AMD RadeonTM HD 6470M 512MB بنابراین کارت گرافیک شما تو سایت ساپورت دل در قسمت video یا اولین گزینه است یا آخری

موفق باشی:5:

ال جی
10-07-2011, 15:25
وینذوز xpمی خوره

IPC111
10-07-2011, 21:29
1. این سایتی که گذاشتم تقریبا مدل تمام قطعات سخت افزاری هر لپ تاپی رو داره

ممنون از راهنمایی.
لینک سایتی که گذاشته اید خیلی خوب بود.

IPC111
15-07-2011, 08:49
وینذوز xpمی خوره

لینک ظاهرا کار نمی کند.

ShahrokH_rt
16-07-2011, 20:23
لینک ها درستن در ضمن درایورها برای ویندوز سون 64 بیتی است

Dj_aghamajid
16-07-2011, 21:18
وینذوز xpمی خوره
نه! یعنی اگه بخای روش XP نصب کنی درایورش نیست!
شما باید داخل ویندوز 7 از برنامه XP mode استفاده کنین که در واقع فضای ویندوز XP رو ایجاد میکنه و اونجا میتونید کارتون رو انجام بدین و بعد دوباره به 7 برگردین!

kmn
16-07-2011, 22:23
دوستان در مورد راه حل نصب نشدن وایرلس 5110 در بعضی مدل ها کسی اطلاعی داره؟؟
مدل درایور 1702 هستش اما نمیشناسه.

سلام . شما تمام درایورهای وایرلس رو از دستگاه پاک کن و فقط درایور intel sentrino Advanced-N 6230 رو دانلود و نصب کن . سرعت وایرلسش تو اینترنت عالیه :10:
من خودم همین کار رو کردم نتیجه گرفتم . توصیه می کنم از هیچ سایتی بجز dell.com درایور دانلود نکن