مشاهده نسخه کامل
: مشکل موس
باسلام
موس A4TECH استفاده میکنم اما وقتی کامپیوترخاموش میباشد چراغ لیزرموس روشن ونوردارد آیا مشکل ازخرابی موس میباشد لطفا راهنمایی کنید .
مشخصات سیستم :
MAIN MSI 870G45
GRAPHIC KFA 9500 GT
RAM KINGSTON 2GB
POWER GREEN 430
DVD-R SAMSUNG
HARD HITACHI 500 GB
CPU PHENOM 2X2
:11:
باسلام
موس A4TECH استفاده میکنم اما وقتی کامپیوترخاموش میباشد چراغ لیزرموس روشن ونوردارد آیا مشکل ازخرابی موس میباشد لطفا راهنمایی کنید .
مشخصات سیستم :
MAIN MSI 870G45
GRAPHIC KFA 9500 GT
RAM KINGSTON 2GB
POWER GREEN 430
DVD-R SAMSUNG
HARD HITACHI 500 GB
CPU PHENOM 2X2
:11:
خیر مشکلی نداره باید کلید پشت پاور رو off کنید اون هم خاموش میشه
ariaei_tabar
07-07-2011, 18:43
سلام
1_من موس x7_4t خریدم می خواستم بدونم دکمه وسط موس که سبزه و با فشار دادنش رنگش عوض میشه برا چیه؟؟
2_ CD تو جعبش رو باید نصب کنم؟؟؟
مرسی:11:اگه شد خصوصی پیام بدین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
black years
11-07-2011, 00:38
سلام منم جدیدا با این موس کامپیوترم مشکل پیدا کردم موقع کار یا بیکار بودن موس خود به خود نشانگر حرکت میکنه رو صفحه و جابجا میشه و با تکون دادن موس درست میشه به نظرتون مشکل از کجاست باید یه موس دیگه بخرم یا درست میشه ؟
مدل موس : farassoo fcm-8880
hassanshaikhi
11-07-2011, 00:58
سلام
1_من موس x7_4t خریدم می خواستم بدونم دکمه وسط موس که سبزه و با فشار دادنش رنگش عوض میشه برا چیه؟؟
2_ CD تو جعبش رو باید نصب کنم؟؟؟
مرسی:11:اگه شد خصوصی پیام بدین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دکمه وسط برای تغییر DPI هست.
اگه cd شو نصب کنی میتونی اون دکمه هاشو به دلخواه خودت تغییر بدی که چه کاری انجام بدن
black years
16-07-2011, 14:10
سلام منم جدیدا با این موس کامپیوترم مشکل پیدا کردم موقع کار یا بیکار بودن موس خود به خود نشانگر حرکت میکنه رو صفحه و جابجا میشه و با تکون دادن موس درست میشه به نظرتون مشکل از کجاست باید یه موس دیگه بخرم یا درست میشه ؟
black years
17-07-2011, 18:37
هیچ کس نیست جواب مارو بده ؟ چی کنم ؟
سیسم موستون دائم در حال کشیده شدن هست باید سیسم موس رو درست کنید
یا اینکه پت مناسبی نداره موس
black years
18-07-2011, 08:52
سیسم موستون دائم در حال کشیده شدن هست باید سیسم موس رو درست کنید
یا اینکه پت مناسبی نداره موس
ببخشید منظورتون از سیسم چیه ؟
موس پد مشکیه اغلب موس با رنگ های روشن مخصوصا سفید مشکل پیدا میکنه و نشانه گر اگر موس پد سفید باشه به سختی حرکت می کنه .
ببخشید منظورتون از سیسم چیه ؟
موس پد مشکیه اغلب موس با رنگ های روشن مخصوصا سفید مشکل پیدا میکنه و نشانه گر اگر موس پد مشکی باشه به سختی حرکت می کنه .
منظورم سیم موس بود
این طبیعیه چون موس نوری هست و رو پدی خوب کار میکنه که رنگارنگ باشه و تغییر رنگ حین حرکت موس باشه
black years
19-07-2011, 15:53
نه سیم موس آزاده فکر کنم این موس با خودش درگیره کاریش نداری میبینی بازم نشانگر داره واسه خودش اینور اونور میره .
به نظرتون با بادگیری درست میشه .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.