مشاهده نسخه کامل
: دیر باز شدن کلیک راست در ویندوز
iran2008
04-07-2011, 18:00
سلام
بنده مدتیه تو ویندوز ایکس پی مشکلی دارم :
هر جا که میخوام کلیک راست کنم و بخواد باز بشه طول میده تا باز بشه .
این مشکل اکثرا در خود ویندوز هست ، اما مثلا در مرورگرها سریع میاد .
مثلا میخوای کلیک راست کنی یه پوشه یا فایلی بسازی ، یا میخویا یه چیزی کپی کنی و ... اما خیلی دیر باز میشه ، یه جوری که سیستم یه لحظه قفل میکنه بعد آزاد میشه .
Romina.M
04-07-2011, 18:09
سلام
بنده مدتیه تو ویندوز ایکس پی مشکلی دارم :
هر جا که میخوام کلیک راست کنم و بخواد باز بشه طول میده تا باز بشه .
این مشکل اکثرا در خود ویندوز هست ، اما مثلا در مرورگرها سریع میاد .
مثلا میخوای کلیک راست کنی یه پوشه یا فایلی بسازی ، یا میخویا یه چیزی کپی کنی و ... اما خیلی دیر باز میشه ، یه جوری که سیستم یه لحظه قفل میکنه بعد آزاد میشه .
سلام. فكر كنم به خاطر اين باشه كه هاردت نياز به ديفراگ داره و شلوغه و اين كه چه قدر طول مي كشه تا منوي كليك راست باز شه به برنامه هايي كه توي منوي راست كليك هستن هم بستگي داره.:46:
saeed774
05-07-2011, 01:46
به احتمال زیاد شما از SP2 ویندوز استفاده میکنی که علت این باگ هم برمیگرده به عدم سازگاری بعضی لز برنامه ها با Shell ویندوز .
ببین اخیرا چه برنامه ای نصب کردی که به راست کلیک اضافه شده و باعث بروز مشکل میشه . اگه ویندوزت Sp3 هست باز چک کن.
این دستور رو تو Run کپی و پیست کن یا تایپ کن و اینتر بزن و مدتی صبر کن تا پیغامی ظاهر بشه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
iran2008
05-07-2011, 18:02
فكر كنم به خاطر اين باشه كه هاردت نياز به ديفراگ داره و شلوغه و اين كه چه قدر طول مي كشه تا منوي كليك راست باز شه به برنامه هايي كه توي منوي راست كليك هستن هم بستگي داره.
سلام
هارد فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه
چون قبلا مشکلی نداشت ، جدیدا اینجوری شده
مدت زمانی که طول میده 5 ثانیه هست .
به احتمال زیاد شما از SP2 ویندوز استفاده میکنی که علت این باگ هم برمیگرده به عدم سازگاری بعضی لز برنامه ها با Shell ویندوز .
ببین اخیرا چه برنامه ای نصب کردی که به راست کلیک اضافه شده و باعث بروز مشکل میشه . اگه ویندوزت Sp3 هست باز چک کن.
ویندوزم SP3 هست .
راستی اینو بگم که کلیک راست رو خود پوشه و فایل مشکلی نداره ، فکر کنم پست اول عوضی نشوتم .
وقتی کیلک راست طول میده که روی دسکتاپ رو جای خالی کلیک راست کنی .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.