PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : .:: رضــا یزدانــی ::.



صفحه ها : 1 2 [3]

MILAD MGH
15-10-2013, 22:58
new song "Nostalgia" by Reza Yazdani

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ahmad0120
16-10-2013, 13:42
آهنگ قشنگی بود خاطراتمون زنده شد:n01:

salar79
16-10-2013, 13:50
من خیلی از آهنگ خوشم اومد
البته فکر کنم بیشت به خاطر شعرش هست


از نظر من به خواطر طرز خوندنش هست


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



این آهنگ دقیقا کی منتشر شده

ahmad0120
16-10-2013, 21:17
از نظر من به خواطر طرز خوندنش هست





این آهنگ دقیقا کی منتشر شده
روز میلاد رضایزدانی

sargis
22-10-2013, 09:28
دوستان فکر میکنید در کنسرت 6 آبان چه کارهایی رو اجرا کنه ؟
میخوام کسی رو ببرم کنسرت که با رضا یزدانی زیاد آشنا نیست و یه جورایی نمیشه کل آلبومها رو هم گوش بده توی این فرصت کم !
بنظر شما چیا رو بهش پیشنهاد کنم ؟

ahmad0120
22-10-2013, 10:45
دوستان فکر میکنید در کنسرت 6 آبان چه کارهایی رو اجرا کنه ؟
میخوام کسی رو ببرم کنسرت که با رضا بیزدانی زیاد آشنا نیست و یه جورایی نمیشه کل آلبومها رو هم گوش بده توی این فرصت کم !
بنظر شما چیا رو بهش پیشنهاد کنم ؟
کافه نادری
کوچه ملی
شمال
کارتون
لاله زار
چرا یادم نمیاد؟
نوار،ادامه یده،کجا گمت کردم و... (آلبوم آخری)

Kurosh
25-10-2013, 14:53
زشت و زیبای تهران، جنگیدن برای صاف نخواندن، مشکلات موسیقی اجتماعی و ... در گفت‌وگو با رضا یزدانی



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


رضا یزدانی می‌گوید برای جا انداختن سبک و جنس متفاوت خواندن خود سال‌ها صبر کرده و جنگیده است.
مهدی یاورمنش: «مدت‌ها پافشاری کردم و گفتم آقایان نمی‌خواهم صاف بخوانم و ...» این را رضا یزدانی در کافه خبر گفت؛ جمله ای که شاید دلیل اصلی متفاوت بودن این خواننده موسیقی پاپ و راک ایران است.


بهانه دعوت از رضا یزدانی، کنسرتی است که ششم آبان در برج میلاد برگزار می‌شود، اما از این فرصت استفاده کردیم و بیشتر به ابعاد محتوایی و سبک خواندن او پرداختیم. شیوه ای که از آلبوم «پرنده بی پرنده» شروع شده و با «هیس»، «ساعت 25 شب»، «ساعت فراموشی» و «خاطرات مبهم» ادامه پیدا کرده است. «حکم»، «محاکمه در خیابان»، «رئیس»،«ساخت ایران»، «کیفر»، «رازهای این خانه»، «گام های معلق»، «مرگ تدریجی یک رویا»، «قلب یخی»، «طهران تهران» هم از جمله فیلم‌ها و سریال‌هایی هستند که رضا یزدانی برای آن‌ها خوانده است.


این خواننده که سبک ویژه او هواداران بسیاری پیدا کرده است، در یک بعد از ظهر پاییزی مهمان و پاسخ گوی پرسش‌ها ما شد که بخشی از آن را می‌خوانید. دیگر قسمت‌های کافه خبر رضا یزدانی در روزهای آینده منتشر می‌شود.


شما یکی از انگشت شمار خوانندگان موسیقی کشورمان هستید که کارتان تشخص دارد. مخاطبان خاصی هم دارید؛ بیشتر کسانی هستند که دغدغه های هنری، ادبی، فرهنگی و اجتماعی دارند. این تشخص اگر چه نشان دهنده اصالت و سبک ویژه شماست، اما چون دایره مخاطبان شما را محدود می‌کند، می‌تواند اثر منفی هم بگذارد. نظر خود شما چیست؟


از این بابت خدا را شاکرم که این موقعیت را به دست آورده‌ام و خوشحال هستم قشری فرهیخته و تحصیل‌کرده‌تر مخاطب کارهای من هستند. با این حال چند سالی است کارهایی را در آلبوم‌ها، فیلم‌های سینمایی و سریال‌ها انجام داده‌ام که عمومی‌تر هستند و مخاطبان عام‌تری را جذب می‌کنند.


در واقع این تصمیم را از آلبوم «ساعت 25 شب» گرفتیم و در «خاطرات مبهم» خودش را بیشتر نشان داد و قطعات ساده فهم تر شد، اما همان طور که گفتید، این تشخص کار و جنس مخاطبان می‌تواند از یک جهاتی ضرر هم بزند. برای مثال من در کنسرت آینده‌ام، چهار سئانس روی صحنه می‌روم در حالی که چند خواننده چون مخاطبان عام‌تری دارند، می‌توانند هشت نوبت هم اجرا کنند.


با توجه به سبک و شیوه شما و مضمون ترانه‌هایی که می‌خوانید، این استقبال خوبی است. شما هر وقت کنسرت گذاشته‌اید، خیلی زود بلیت‌هایش تمام شده است. یادم می‌آید برای کنسرت اسفند پارسال شما، چند چهره شناخته شده بازیگری، در بدر دنبال بلیت بودند و پیدا نمی‌کردند. منظورم این است که دایره مخاطبان شما با توجه به سبکی که دارید، جدا از کیفیت از نظر عددی هم قابل توجه است.


بله اما شاید نتوانم هفت یا هشت سئانس کنسرت بگذارم، در حالی که چند نفر از خواننده‌ها این ظرفیت را دارند. تعداد این خواننده‌ها که بتوانند بیش از هفت یا هشت سئانس پشت سر هم کنسرت بدهند، زیاد نیست. درست است، این بعضی که می‌گویم حد اکثر چهار یا پنج نفر هستند که این استقبال گسترده از کنسرت‌هایشان می‌شود.


با این حال جایی که ایستاده‌ام را خیلی دوست دارم، چون می‌دانم مال خودم است و این که چه اندازه باشد، خیلی مهم نیست. جنس دایره مخاطبان برای هر هنرمندی به ویژه اهل موسیقی خیلی مهم است.


می‌خواهم بحث موسیقی پاپ اجتماعی و اعتراضی را باز کنم....


نمی‌توانیم باز کنیم، چون اصلاً چنین چیزی نداریم، چون اصلاً وجود ندارد.


چرا نداریم؟


چون عموم مردم دنبال چیز دیگری هستند و تنها قشر خاصی به ترانه های اجتماعی گوش می‌دهند. خواننده‌ها هم این ریسک را نمی‌کنند، چون موسیقی اجتماعی مشکلات دیگری هم سر راهش وجود دارد.


اما شما به عنوان یک خواننده که ترانه‌های اجتماعی را می‌خواند شناخته می‌شوید، پس اگر کسی بخواهد شدنی است.


چون من سال‌هاست دارم این طوری می‌خوانم. چه کسی این قدر کارهای نوستالژیک در‌باره لاله زار، کافه نادری، جردن، کوچه ملی و ... دارد. وقتی من می‌روم جردن می‌بینم جوان‌ها با ماشین دارند دور می‌زنند و وقتشان را به سادگی تلف می‌کنند، ترانه «جردن» را می‌خوانم. با خواندن ترانه «مش رمضون» به مهاجرت بی رویه مردم از روستاها به شهرهای بزرگ می‌پردازم. یا ترانه «برج» اعتراضی است به شهرسازی بی در و پیکر تهران که در هیچ جای دیگر جهان دیده نمی‌شود. این‌ها همه دغدغه های اجتماعی من در یک دوره و برهه بوده که شکل ترانه و قالب موسیقی گرفته است.


خیلی‌ها این جور کارها را نمی‌خوانند، چرا که آن وقت آدم‌هایی خاص طرفدارت می‌شوند، یک عده خاص به آلبوم‌هایت گوش می‌دهند و جمعی خاص بلیت‌های کنسرت تو را می‌خوانند. اما اگر کسی به اصطلاح عاشقانه بخواند و قربون صدقه چشم و ابروی یار شود، مخاطبانی عام پیدا می‌کند.


این دغدغه های اجتماعی حتی در کارهای سفارشی شما مثل «مترو» هم دیده می‌شود. این چه جوری رخ می‌دهد؛ آیا ترانه سرایی هم که می‌خواهد سفارشی برای شما بنویسد، خودش را به حال و هوا و سبک تان نزدیک می‌کند؟


بله خود به خود به من نزدیک می‌شود. این وضعیت باعث خوشحالی من است، برای مثال وقتی در انجمن ترانه کسی کار تازه‌اش را می‌خواند و جمع می‌گوید این به درد رضا یزدانی می‌خورد، نشان می‌دهد مؤلف بودن یک صدا جا افتاده است. وقتی بگویند چنین جنس ترانه ای به درد فلان خواننده می‌خورد، معنی‌اش این است که او صاحب برند شده است.


من دو یا سه کار سفارشی بیشتر انجام نداده‌ام و خیلی استقبال نمی‌کنم. ترانه «مترو» هم را چون به جنس کار من نزدیک بود، خواندم. این ترانه که سروده عبدالله رواست، برای مترویی گفته شده که تهران را دور می‌زند و از متروی شهرداری نمی‌گوید. این یکی از تک آهنگ‌های بسیار خوب من است که دانلود آن هم در اینترنت خیلی بالا بود.


با توجه به حال و هوا و مضمون کارهای شما، می‌توان گفت این ترانه‌ها بیشتر برای اهالی شهرهای بزرگ است.


در آلبوم بعدی که بعد از ماه صفر منتشر می‌شود، در مورد شهر و شهر نشینی، کنار آمدن با آن یا فرار از شهرهای بزرگ کارهای بیشتری دارم. این را هم بگویم امروزه تقریباً روستاها از بین رفته‌اند و فن‌آوری و رسانه‌ها همه جا را به شهر تبدیل کرده‌اند. در این حالت بیشتر مردم درگیر شهر نشینی شده‌اند.


همچنین در ترانه های اجتماعی شما، حضور تهران خیلی پر رنگ است. تهران در کارهای شما، شهری خسته است که با وجود تمام زشتی‌ها دوستش دارید.


تهران شهر عجیبی است، چون از سپید سپید تا سیاه سیاه را می‌توانید در آن ببینید. در تهران می‌توانید رنگارنگی را ببینید و خاکستری و سیاهی را هم مشاهده کنید. زیبایی و خلوتی تعطیلات نوروز تهران و آلودگی و شلوغی زمستان را که اجازه نفس کشیدن به شما را نمی‌دهد، در کنار هم دارید. همه چیز دیگرش هم این طوری است و می‌توان از صفر تا صد به آن نمره داد.


حتی به مردمش؟


همه چیز را می‌توان تو این فاصله که گفتم بسط داد؛ از سپیدی تا سیاهی. این شهر هم آدم‌های پول‌دار و میلیاردر دارد و هم مردم فقیر و بی چیز. این گوناگونی و تضاد می‌تواند سال‌های سال دستمایه ساخت فیلم قرار بگیرد و برایش رمان و داستان نوشت.


مثل فیلم «طهران تهران»؟


بله آقای مهرجویی تهران را در این فیلم خیلی رنگارنگ دیده است و آقای کرم‌پور کمی تیره‌تر.


شما هم در ترانه‌هایتان هم تهران سپید را دیده‌اید و هم تهران سیاه را.


همین طور است و البته با وجود سیاه و سپیدی، همیشه تهران را دوستش داشته‌ام. در مورد یک کلان شهر مثل تهران خیلی می‌توان حرف زد.


چیزی بوده که می‌خواسته‌اید بگویید و اما نتوانسته‌اید؟


نه. من در مورد مشکلاتی مثل کارتن‌خواب‌ها هم در آلبوم «ساعت فراموشی» خوانده‌ام. یک ترانه هم قرار است به نام «واکسی» برای صدا و سیما بخوانم که موضوعش کودکان کار است.


جدا از رویکردهای اجتماعی کارهای شما، اگر کسی برداشت‌های سیاسی هم از آن‌ها داشته باشد، واکنش شما چیست؟


من اصلاً و ابداً سیاسی نیستم. در تمام انتخابات هم وقتی از من درخواست کرده‌اند بروم در کمپین های نامزدها حضور پیدا کنم، پرهیز کرده‌ام. من حتی نامزدی را که دوستش داشته‌ام، به او رای داده‌ام و ... نرفته‌ام در همایش انتخاباتی‌اش بخوانم.


البته نپرسیدم شما سیاسی هستید یا نه، منظورم این بود آیا اگر کسانی برداشت سیاسی از کارهایتان داشته باشند، برایتان عجیب خواهد بود یا طبیعی و چه واکنشی نشان می‌دهید؟


وقتی شما کاری اجتماعی می‌خوانید، طبیعی است که می‌توان از آن برداشت سیاسی هم داشت. اما این به معنی سیاسی بودن من یا کارم نیست.


در کارنامه شما، آلبوم اولتان به نام «شهر دل» رنگ و بوی اجتماعی ندارد و در آن اشعار مولانا را خوانده‌اید. می‌خواهم بدانم همان زمان آیا همین دغدغه های اجتماعی را داشتید؟


بله داشتم که در موسیقی تئاترهایی که کار کردم می‌توان رد پای آن را دید. با این حال چون ارادت زیادی به مولانا داشتم و دارم، خواستم نخستین کارم در این حال و هوا باشد. جالب است بدانید بعد از انتشار آلبوم هفتم من که بعد از ماه صفر می‌آید، تدارک یک آلبوم دیگر را خواهم دید و در آن به سراغ مولانا و حافظ و ... خواهم رفت که فعلاً کار در مرحله طرح و ایده است.


بحث به ادبیات و شاعران کلاسیک ایران رسید که با موسیقی اصیل عجین شده است. همین جا می‌خواهم بپرسم رابطه شما با موسیقی ایرانی چگونه است؟


من موسیقی سنتی گوش نمی دهم و تو ضبط ماشینم نمی رود. با این حال کنسرت خواننده هایی چون همایون شجریان را می‌روم که دوست صمیمی و نزدیک هم هستیم. به ویژه این کنسرت اخیرش با نام «هوای گریه» که با ارکستر بزرگ بود که من خیلی دوست داشتم. جدا از دوستی و رفاقت، یک دلیل که خیلی کارهای همایون را دوست دارم، این است که همیشه در حال نوآوری و تجربه های جدید است. هر خواننده ای که خلاق باشد، می تواند نگاه ها را به سمت خود برگرداند و بازار را بگیرد.


ارکستر مجلسی تهران به رهبری بردیا کیارس در این اجرا خیلی خوب ظاهر شد.


بله. من با تعدادی از اعضای این ارکستر کار کرده ام که در کنسرت «هوای گریه» صدا دهی خیلی خوبی داشت.


همان طور که ابتدای گفت‌و‌گو مطرح کردیم، یکی از ویژگی‌های کارهایتان که به شما تشخص داده، ترانه‌هایی است که می خوانید. به طور کلی می خواهم نظرتان را در باره وضعیت ترانه سرایی در موسیقی پاپ امروز ایران بدانم.


ترانه ها خیلی پیشرفت کرده اند. به نظرم پیشرفت ترانه و شعر به نسبت موسیقی خیلی بیشتر بوده است. یک دلیلش این است که در حوزه ترانه سرایی، آدم های بیشتری به نسبت ساخت موسیقی و آهنگسازی فعالیت دارند.


ترانه‌ها به نسبت گذشته پیچیده‌تر هم شده‌اند.


زندگی و آدم های امروز هم خیلی به نسبت گذشته پیچیده‌تر شده اند و پس بدیهی است ترانه‌های امروز هم پیچیده‌تر شوند.


بخشی از ترانه‌های تولیدات موسیقی خارج از کشور هم در ایران سروده می شود.


بخش عمده اش مال داخل است، چه خوب و چه بدش. 75 میلیون داخل کشور زندگی می کنند و شاعر هم باید با آنان نفس بکشد و زندگی کند تا بتواند بسراید. ترانه در میان مردم است که ساخته می شود.


پایان گفت‌و‌گو می خواهم برگردم به بحث اول این نشست که مربوط بود به سبک ویژه و تشخص کارهای شما، چرا که بر خلاف بسیاری از خوانندگان پاپ پس از انقلاب، کار شما تقلیدی نبود. می خواهم بپرسم این شیوه خاص از کجا ریشه گرفت و بارور شد.


بالاخره هر کسی که سعی می کند مولف باشد...


یعنی از همان اول خواستید مولف باشید و کاری کنید که دیگران نکرده اند؟


بله و خیلی سخت بود. از شما می پرسم آلبوم اول من 13 سال پیش منتشر شده و تازه چند سال است که معروف شده‌ام؟ در تمام این سال‌ها من درگیر این بوده‌ام که بگویم این موسیقی هم هست و این جوری هم می‌توان خواند. وقتی «پرنده بی پرنده» را که آلبوم دوم من بود، با این سبک و شیوه خواندم و دادم وزارت ارشاد، انتقاد کردند چرا این جوری می خوانم و می گفتند درست نیست. 18 ماه طول کشید تا مجوز آن را صادر کردند. در تمام این مدت پافشاری کردم و دلیل آوردم و گفتم آقا من نمی خواهم صاف بخوانم و اجازه دهید جور دیگری بخوانم.


من برای جا انداختن این سبک مدت‌ها جنگیدم و مقاومت کردم. آلبوم «پرنده بی پرنده» در حدود پنج هزار تا فروخت و من صبر کردم و بر کارم اصرار ورزیدم. بعدش «هیس» را به بازار دادم و در ادامه «ساعت 25» را منتشر کردم که بعد از آن کم کم جایم را باز کردم.


خواندن برای فیلم‌های سینمایی هم در این میان به کمک شما آمد.


بله. فیلم‌های مسعود کیمایی مثل «حکم»، «رییس» و «محاکمه در خیابان» خیلی به من کمک کردند. همه از آن زمان بود که می‌پرسیدند این چه کسی است که دارد می خواند. در این مسیر سریال «مرگ تدریجی یک رویا» را هم نباید فراموش کرد، چرا که خیلی باعث شد شناخته شوم.

+

رضا یزدانی می‌گوید آلبوم هفتم خود را نیمه دوم دی یا اوایل بهمن امسال منتشر می‌کند.


به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، این خواننده و آهنگساز با بیان آن که هنوز برای آلبوم تازه‌اش نامی انتخاب نشده است، آن را ترکیبی از کارهای قبلی‌اش چون «ساعت فراموشی»،«ساعت بیست و پنج» و «خاطرات مبهم» معرفی می‌کند.


یزدانی با اشاره به این که آلبوم هفتم او بعد از ماه صفر به بازار می‌آید، می‌گوید: «این مجموعه شامل 14 قطعه است که آهنگسازی آن‌ها را خودم انجام داده‌ام و ترانه‌هایش را شاعرانی چون مهدی ایوبی، حسن علیشیری، علیرضا باران، احسان گودرزی و ... سروده‌اند.»


این خواننده راک که 24 مهر به مناسبت چهلمین سالگرد تولدش قطعه «نوستالژی» از آلبوم هفتم خود را در سایت‌های اینترنتی منتشر کرد، می‌افزاید: «تنظیم کارهای این آلبوم توسط میلاد عدل (چهار قطعه)، بهروز پایگان (چهار قطعه)، آرش زمانیان (دو قطعه)، محمد خرمی نژاد (دو قطعه) و خودم (دو قطعه) انجام شده است.»


خواننده «نوستالژی» توضیح می‌دهد: «این ترانه بلند به مدت 9 دقیقه، مروری است بر همه کارهای نوستالژی قدیمی من که می‌تواند حال و هوای حاکم بر آلبوم تازه‌ام را نمایندگی کند و خیلی خوشحال هستم که مورد استقبال و پسند مردم قرار گرفته است.»


رضا یزدانی در باره مراحل تولید آلبوم هفتم خود می‌گوید: «دو سال است که درگیر این کار هستم. در واقع حتی قبل از شروع تولید آلبوم «خاطرات مبهم» که اواخر سال گذشته منتشر شد، در حال ساخت ملودی‌های این مجموعه بودم.»


او با اشاره به این که روایت خاطره های زخمی ایام گذشته، بن مایه بسیاری از کارهای او بوده است، می‌افزاید: «امیدوارم آلبوم هفتم من همه مخاطبانم را که بعضی‌شان بیشتر کارهایی چون «ساعت فراموشی» و «ساعت بیست و پنج» را دوست داشته‌اند و برخی «خاطرات مبهم» را بیشتر می‌پسندیده اند، با هم راضی کند.»


این خواننده که ششم آبان روی صحنه سالن همایش‌های برج میلاد می‌رود،همچنین از اجرای دو قطعه از آلبوم هفتمش در آن کنسرت خبر می‌دهد که یکی از آن‌ها «نوستالژی» خواهد بود.


«نوستالژی» با ترانه حسن علیشیری و صدای رضا یزدانی در واقع قطعه ای ترکیبی است که تصویرهایی خاطره انگیز را کنار هم می‌چیند. در بخش نخست این ترانه می‌شنویم: « پشت خط قرمز ترانه‌ها/ عابر یه شهر گمشده تو دود/ راوی خاطره های زخمی‌ام/ پر نوستالوژی روزای کبود/ پر بغضن پر بهت و انتظار/ انتظاری عبث و پوچ و محال/ انتظار با تو همسفر شدن/ دوباره میون جادهٔ شمال/ دلم پره بیا بازم با هم دیگه بریم سفر/ جای ما اونجا خالیه منو ببر منو ببر/ یه عمره جادهٔ شمال منتظر عبور ماست/ نمی دونه یکی از اون دو تا قناری بی صداست.»

Kurosh
25-10-2013, 14:56
متأسفانه این جور که رضا گفته سینگل نوستالژی یکی از ترک های آلبوم بعدیه و نماینده‌ی فضای کاری اون آلبوم !!

امیدوارم بخش دومش درست نباشه، چون این وکال، اصلاً وکال خوبی نیست ...

در کل شعر و ابتکار خوب بود، اما صدا اصلاً ...

یه جورایی همه خاطرات خوبی که از این آهنگا داشتم رو هم خراب می‌کنه ...

تغییر تنظیم اصلی آهنگای نوستالژیک چیزیه که من متنفرم ازش !

با این حال رضا ثابت کرده همیشه آلبوماش قوی و خوبن، باز هم باید از این سینگل گذشت ... !

Arash4484
25-10-2013, 15:17
متأسفانه این جور که رضا گفته سینگل نوستالژی یکی از ترک های آلبوم بعدیه و نماینده‌ی فضای کاری اون آلبوم !!

فکر میکنم منظورش از نماینده بودن ، فضای تلفیقی بودن آلبوم باشه:
آن را ترکیبی از کارهای قبلی‌اش چون «ساعت فراموشی»،«ساعت بیست و پنج» و «خاطرات مبهم» معرفی می‌کند.
نه اینکه فضای ترانه ها همه به این صورته:
او با اشاره به این که روایت خاطره های زخمی ایام گذشته، بن مایه بسیاری از کارهای او بوده است، می‌افزاید: «امیدوارم آلبوم هفتم من همه مخاطبانم را که بعضی‌شان بیشتر کارهایی چون «ساعت فراموشی» و «ساعت بیست و پنج» را دوست داشته‌اند و برخی «خاطرات مبهم» را بیشتر می‌پسندیده اند، با هم راضی کند.»

چند تا ترک نوستالژی....(خسته شدیم:n29: یک زمانی یزدانی میخوند از کنار گذاشتن نوستالژی!) چندتا هم مربوط به احوال امروزمون! چند تا هم اجتماعیِ روز...

بانو . ./
27-10-2013, 23:43
خواننده بسیار سبک گرا و خاصی هست البوم اخرش رو بسیار پسندیدم به جد از گوش دادن

به تک تک تراک ها لذت بردم

مخصوصا ادامه بده

و شک می کنم که محشر بود




.

erfan90ir
30-10-2013, 01:05
سلام
کسی میدونه رضا یزدانی از کدام خواننده خارجی تقلید میکنه ؟
چون تیپش و سبک آهنگ هاش غربیه !

salar79
30-10-2013, 01:15
فکر نکنم از فرد خاصی تقلید کنه
چون توی مصاحبش با یکی از مجله ها فقط گقته بود زیاد اهنگ انگلیسی گوش میده

Sent from my Xperia L using Tapatalk 4 Beta

ALI-M 72
30-10-2013, 01:25
فقط آهنگ کوچه ملی

salar79
30-10-2013, 01:31
میشه لینک دانلود بدید
ممنون
(چقدر ادم بی خواب وجود داره)

Sent from my Xperia L using Tapatalk 4 Beta

Greedy
03-11-2013, 13:40
راکی که می‌خوانم، ایرانی شده است/ کاش چهار به شش می‌رسید / پاسخ‌‌های رضا یزدانی به کاربران خبرآنلاین فرهنگ > موسیقی - رضا یزدانی می‌گوید یک خواننده اگر بنا باشد مرتب خودش را تکرار کند، سقوط خواهد کرد.
مهدی یاورمنش: یک بعد از ظهر پاییزی میزبان رضا یزدانی در کافه خبر شدیم و با او در باره شیوه و سبک خوانندگی‌اش به گفت و گو پرداختیم. شش آلبوم منتشر شده‌اش را مرور کردیم و بحث را به تیتراژها و قطعاتی که برای فیلم‌های سینمایی و سریال‌های تلویزیونی خوانده است، کشاندیم. (اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
در پایان آن نشست، پرسش‌های کاربران خبرآنلاین را مطرح نموده و پاسخ‌های رضا یزدانی را دریافت کردیم؛ سؤال هایی که تعداد و محتوای آن‌ها نشان دهنده دایره گسترده علاقمندانی است که این خواننده موسیقی پاپ و راک دارد.
بی نام: چرا دیگر با یغما گلرویی کار نمی‌کنید، چون به نظرم بهترین کارهایتان آن‌هایی است که ترانه‌هایش از اوست؟
به امید خداد در آلبوم هشتم که هنوز در مراحل اولیه تولیدش هستیم، اتفاقی که دوست دارید می‌افتد و ما دو باره با هم کار خواهیم کرد.
کوروش: ترانه های تیتراژ فیلم‌هایی چون «خودزنی»، «شب هزار و یکم» یا حتی «رازهای این خانه» اصلاً به گرد پای آهنگ‌های آلبوم‌هایتان نمی‌رسند. درست است که ستار اورکی از بهترین آهنگسازان کشور به شمار می‌آید، اما سبک و لحن خواندن شما را نمی‌شناسد. چرا این قدر تو آلبوم‌های استودیویی قوی، زیبا و گوش نواز کار می‌کنید و در مقابل تک آهنگ‌هایتان چندان دلنشین نیستند؛ به خصوص از نظر لحن آن نظم و هارمونی قطعات آلبوم‌هایتان را ندارند؟
پرسش شما چند بخش دارد که جدا جدا جواب می‌دهم. ابتدا من فکر می‌کنم تک قطعه‌هایم بیشتر مورد توجه مردم قرار می‌گیرند و خودم هم آن‌ها را بسیار دوست دارم. بی شک اگر من برای این تک قطعات انرژی بیشتری نگذارم، کم‌تر نمی‌گذارم. جدا از «رازهای این خانه» که خیلی آن را دوست دارم، باید بگویم که «شب هزار و یکم» و «خود زنی» دو قطعه ای هستند که خودم نساخته‌ام و با این که کارهای خیلی خوبی هستند، اما در قالب و شکل سبک من نمی‌گنجند.
در مورد ستار اورکی هم باید بگویم که او سبک من را اتفاقاً خیلی خوب می‌شناسد، اما جنس کارش تفاوت دارد و برای همین شنونده شاید از این تغییر خوشش نیاید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
س ز: من به خاطر اینکه از جامعه و با اعتراض می‌خوانید، آهنگ‌هایتان را گوش می‌کنم. اما گویا گفته‌اید می‌خواهید از این نوع اشعار کم‌تر استفاده کنید. مگر ما چند تا خواننده داریم که از هنرشان برای بیان دردها و دغدغه های جامعه استفاده می‌کنند؟
من هم چین حرفی نزده‌ام. من در آلبوم بعدی چند تا کار اجتماعی خوب دارم.
بی نام : بهتر نیست موهای خود رو مرتب و کوتاه کنید؟
نه. این جوری به من می‌آید.
بی نام: نظرتان در باره عدد چهار چیه؟
کاش تا شش می‌رسید. تازه آن شش تا مال سال 52 است.
سمیرا: سینما را بیشتر دوست دارید یا موسیقی را ؟
قطعاً موسیقی را.
یزدان: چرا و به چه علت رضا یزدانی دارد از سبک خاص خودش فاصله می‌گیرد؟
این قضاوت مخاطبان با آلبوم «خاطرات مبهم» رخ داده است که در جواب باید بگویم در آلبوم بعدی بر می‌گردم به آن رضا یزدانی که شما دوست دارید.
مانی: چرا طراحی سایت اختصاصی شما این قدر ضعیف است؟ از هنرمندی مثل رضا یزدانی بیشتر از این‌ها انتظار می‌رود.
ساده است، ضعیف نیست. با این حال شاید در آن تغییراتی بدهیم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رضا: من یک ترانه سرا هستم، چطور می‌شود با شما ارتباط داشت؟ یک سال پیش ای میل زدم اما جوابی دریافت نکردم.
ای میل من روی سایت هست. اما چون خیلی زیاد ای میل دارم و خیلی هاشان ترانه هست، خواندن و پاسخ دادن آن‌ها وقت می‌برد. اگر دیر شده است پوزش می‌خواهم.
بی نام: چرا دیگر برای فوتبال به زمین فوتبال شهرداری در اتوبان چمران نمی‌آیید؟ بنده یکی از نگهبانان آن مجموعه هستم.
آه بله دو سه باری آن زمین آمده‌ام. اما دلیل کم‌تر آمدن من آن است که هفته ای دو روز می‌روم تنیس بازی می‌کنم و دروازه بان تیم هنرمندان و تیم پیشکسوت‌های استقلال هم هستم و دیگر وقتی باقی نمی‌ماند.
حمید رضا: قسمتی از محبوبیت شما به خاطر اجرای کارهایی با مضامین نوستالژیک است. چرا بیشتر روی این جور کارها تمرکز نمی‌کنید؟
ترانه «نوستالژی» که 24 مهر در فضای مجازی منتشر شد و آلبوم بعدی من پاسخ گوی این انتظار خواهد بود.
بی نام: ... تاریخ انتشار آلبوم بعدی شما چه زمان است؟
آلبوم بعدی من پس از محرم و صفر منتشر می‌شود.
کامیار: در باره سبک راک خودتان بیشتر توضیح دهید؟
راکی که من کار می‌کنم، سعی کرده‌ام ایرانیزه و شرقی و بومی شود و برای همین از گام‌های مینور بیشتر استفاده می‌کنم تا به گوش مخاطب ایرانی آشنا تر باشد.
(مخاطبی با نام مستعار) محسن چاوشی: نظرتان درباره کار همکارانتان مثل محسن چاووشی چیست؟
کارهایش را دوست دارم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امین: ... شما واقعاً تغییر سبک و حال و هوا را در هر آلبومتان دوست دارید؟
یک خواننده اگر بنا باشد مرتب خودش را تکرار نماید، سقوط می‌کند. یک موسیقی دان باید طعم‌های مختلف را امتحان و آزمون و خطا کند و خودش را محک بزند. در تکرار هیچ اتفاق نویی نمی‌افتد.
کاوه: ... چرا در کنسرت‌هایتان این قدر یخ با تماشاگران روبرو می‌شوید؟
یخ نیستم، تنها ترجیح می‌دهم به جای آن که میان قطعات کنسرت چند دقیقه حرف بزنم، کارهای بیشتری برای تماشاگران بخوانم؛ مردم می‌آیند کنسرت تا موسیقی بشنوند نه حرف‌های خواننده را.
امین: ... آیا در نظر دارید بازی در فیلم‌های مختلف و بعضاً سطحی را ادامه بدهید؟
من تنها در دو فیلم «طهران تهران» و «بوی گندم» بازی کرده‌ام که آن هم در نقش خواننده بوده است. در «حکم» و «رییس» مسعود کیمیایی هم تنها مقابل دوربین ترانه خوانده‌ام که بخش عمده ای از شهرت و محبوبیتم را سر همین دو فیلم به دست آورده‌ام. خوب است بدانید در یک سال گذشته پیشنهاد دو تا نقش یک را رد کرده‌ام چون هیچ ربطی به موسیقی نداشته و فکر کرده‌ام با بازی در آن‌ها مخاطب من را پس می‌زند.
محمد رضا صادق زاده: ... چرا در آلبوم آینده‌تان با اندیشه فولادوند و علی کمارجی نژاد کار نمی‌کنید؟
با اندیشه فولادوند و علی کمارجی نژاد در آلبوم هشتم همکاری خواهم کرد.
عکس‌ها: زهرا رمضانی

Kurosh
03-11-2013, 13:53
میشه لینک دانلود بدید
ممنون
(چقدر ادم بی خواب وجود داره)

Sent from my Xperia L using Tapatalk 4 Beta
لینک کدوم آهنگو ؟!

+

همون طوری که مسعود جان تو پست بالایی نقل کرد، رضا سوالایی که پرسیده شده بود رو هم جواب داد

اما همچنان از این تک آهنگای مسخره دفاع می کنه و من نمی دونم چرا :دی

با این حال یه خبر مسرت بخش داشت و اون هم همکاری دوباره رضا و یغما بود ...

shifter
03-11-2013, 17:06
عقاید یه اکتور سینما رو دیدید؟
اون قسمت که رضا یزدانی رو اورده بودن و ساره بیات هم سوال ها رو میپرسید...
در کل جالب بود برای من که حوصله نکرده بودم تا حالا بیوگرافی ایناشو کامل نخونده بودم....
ماشینش هم فک کنم نیسان پیکاپ یا رونیز بود !:n02:
اما اخرش رضا زد و کلی تیکه و کنایه به خواننده های اونور اب انداخت و کلی هم مخصوصا حمید طالب زاده رو مورد تفقد قرار داد :n02: بهش گفت خواننده دسته 8 :n04::n02:
من که از رضا انتظار نداشتم اینجوری حرف بزنه راجع به بقیه...خب دلش خواسته رفته اونور...به تو چه اخه:n02:

silent-assassin
25-11-2013, 12:41
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]–Saate%20Sefr.jpg


کیفیت 320 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](320).mp3)


کیفیت 128 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](128).mp3)

Kurosh
16-12-2013, 20:00
سلام

بعد از مدت‌ها برمی‌گردیم با کلی خبر و تیزر آلبوم جدید و ...

اول بریم سراغ آلبوم جدیدی که منتظرش بودیم

اسم آلبوم «ساعتا خوابن» هست و پایانیه بر سه گانه «ساعت ها» (ساعت 25، ساعت فراموشی، ساعتا خوابن)

تیزر حرفه‌ای و قشنگی اومده ازش

ویدئو بسیار خوب و با کیفیته (بر خلاف آلبوم قبلی)

آهنگ «تهران گردی» رو می خونه تو این تیزر، که از نظر موسیقی کار قوی‌ای به نظر می‌رسه


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نخستین تیزر رسمی آلبوم جدید «رضا یزدانی» برای رونمایی در اختیار سایت «موسیقی ما» قرار گرفته است که در ادامه می توانید اینجا تماشا و دانلود کنید. این تیزر نخستین تیزر رضا یزدانی برای آلبوم جدیدش با عنوان «ساعت‌ها خوابن» است که قرار است به زودی روانه بازار موسیقی کشور شود. «رضا یزدانی» درباره این تیزر و آلبوم در گفت‌وگو با «موسیقی ما» گفت: «این تیزر برگرفته از ویدئویی است که برای قطعه «تهران گردی» ساخته شده است. «تهران گردی» عنوان قطعه‌ایست که در آلبوم جدید قرار دارد و کارگردان این ویدئو نیز «آرمین قاسم زاده» است.»
یزدانی در ادامه افزود: «ملودی این اثر را خودم ساخته‌ام و تنظیم این قطعه را هم «میلاد عدل» انجام داده است.همچنین ترانه این قطعه را نیز «علیرضا باران» سروده است. این آلبوم در واقع بعد از آلبوم‌های «ساعت 25 شب» و «ساعت فراموشی» اختتامیه‌ای است برای سه گانه «ساعت ها»‌ی من.
«علی اوجی» (تهیه کننده آلبوم جدید رضا یزدانی و مدیر برنامه‌های این خواننده)، نیز در گفت‌وگو با «موسیقی ما» درباره زمان انتشار این آلبوم در بازار موسیقی کشور گفت: «آلبوم تقریبا آماده انتشار است و همه سعی‌مان این است که آن را در دهه اول بهمن ماه منتشر کنیم.»


وی افزود: «به غیر از این تیزر، یک تیزر تماشایی دیگر هم برای آلبوم جدید رضا یزدانی ساخته‌ایم که قطعا انتشار آن سر و صداهای فراوانی را در پی خواهد داشت. میزان غافلگیری همه از این تیزر از همین الان قابل پیش بینی است.»


اوجی درباره تاریخ اجرای جدید و کنسرت رضا یزدانی نیز توضیح داد: «بعد از انتشار آلبوم هفتم این خواننده، قصد برگزاری کنسرت در اسفند‌ماه را داریم که در این کنسرت آثار آلبوم جدید نیز اجرا خواهد شد.»


دانلود تیزر با کیفیت بالا (127Mb) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود تیزر با کیفیت متوسط (20.3Mb) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])


====================

یه خبر اومده در مورد اولین آلبوم تصویری پاپ

حرکت خوبیه، حالا که نمی‌تونن تو شبکه های ماهواره ای کلیپ بدن، کلیپا رو تو شبکه نمایش خانگی بیرون میدن

رضا هم هست تو این آلبوم و ویدئو خواهد داشت:



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


نخستین آلبوم تصویری چهره های پاپ با عنوان «منتخب پاپ» با حضور «بنیامین بهادری»، «رضا یزدانی»، «فریدون آسرایی»، «مرتضی پاشایی»، «شهرام شکوهی»، «روزبه نعمت اللهی» و «علی تفرشی» اوایل بهمن ماه در بازار موسیقی کشور منتشر می شود.

«فرید نوایی» مدیر این پروژه در گفتگو با «موسیقی ما» در این باره توضیح داد: «این نخستین آلبوم تصویری و سیستم دالبی است که به همت موسسه آوای فرداد و حمایت «گلدیران» روانه بازار موسیقی کشور خواهد شد.»

وی افزود: «تمام مراحل تولید این اثر انجام شده و در تلاش ایم که در هفته اول دیماه سال جاری این اثر را به بازار موسیقی کشور بفرستیم.»

گفتنی ست چهره‌هایی که در این اثر حضور دارند، تک قطعاتی از خود را به صورت ویدئو کلیپ در این آلبوم گنجانده اند.


====================

همچنین خواننده های پاپ قراره دور هم یه انجمنی تشکیل بدن تا از حقوقشون دفاع کنن و اتحاد بیشتری داشته باشن

خیلیا هستن، این یه عکس ازشون :



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


========================

اینم یه مطلب جالب در مورد رضا به قلم یه کارگردان سینما



آقای آرتیست
مجید توکلی*: شک نکنید که او یک «آرتیست» واقعی است. قبل از اینکه خواننده خوبی باشد که من خوشم بیاید، یا شما دوست داشته باشید و نداشته باشید، «رضا یزدانی» یک آرتیست واقعی در بین خواننده های این روزهای موسیقی ما است. کاری نداریم که سلیقه من و شما با موسیقی و صدای یزدانی جور است یا نه. این را همین اول کار می‌گویم که قرار نیست درباره صدای رضا یزدانی حرف بزنم. قرار نیست مثل طرفدار های دو آتیشه سینه چاک، برای خواننده محبوبم بنویسم. قرار است درباره خواننده ای بنویسم که قبل از همه، یک «آرتیست» است. عنصری که اصلا در بین خواننده های این روزهای ما یافت نمی‌شود. عنصری که اگر قرار باشد درباره اهمیت وجودش حرف بزنیم، مثال‌های جهانی در موسیقی بین الملی وجود دارد که ثابت می‌کند، خوانندگی فقط صدای خوب و موسیقی خوب نیست. خواننده باید بلد باشد که چگونه زندگی کند و چگونه هنرنمایی کند.

این، در همه موسیقی دنیا و موسیقی روز وجود دارد. اینکه وقتی کمپانی موسیقی، می‌خواهد خواننده ای را تحویل بازار بدهد، از ماه‌ها قبل برای او مربی می‌گیرد تا با او کار کند. حرکات بدن کار کند. با خواننده کار کند که چگونه روی استیج باایستد و میکروفون دست بگیرد. واکنش‌های صورت خواننده را با او کار می‌کنند که در لحظه به لحظه اجرای موسیقی چگونه باشد. مربی می‌گیرند، آشنا به حرکات نمایشی که کنار خواننده هست و موقع برگزاری کنسرت، همه جور رفتاری را با او هماهنگ می‌کند. یک نگاه کوتاه به کنسرت‌های جهانی بکنید. مثلا «راجر واترز» که تقریبا طرفدار های بسیاری در ایران دارد و کمتر طرفدار موسیقی را سراغ داریم که حداقل یک بار وجه نمایشی کنسرت او یا خیلی‌های دیگر را ندیده باشند. از آمدن روی استیج شان، برنامه ریزی شده تا ایستادن و حرکات دست و واکنش‌هایشان به طرفداران سینه چاکی که آن پائین نشسته و ایستاده‌اند. اما در ایران از این خبرها نیست. شک نکنید که هیچ کدام از خواننده های ما کسی به عنوان «مربی نمایشی» یا کسی که به او بگوید از ابتدا تا پایان کنسرت چگونه باشد، نداریم. می‌گویم شک نکنید نداریم، به خاطر وضعیتی است که در کنسرت‌هایمان داریم. به خاطر آشفتگی هست که در اجراهای خواننده های مان داریم. همین جای کار، تکلیف را روشن کنم که این یک مورد، هیچ ربطی به امکانات و فلان و بهمان ندارد. فقط و فقط شعور بالا می‌خواهد و کمپانی درست و حسابی یا مدیر برنامه خوش فکر که خواننده را مجاب کند تا برای اجرا در کنسرت، «بزن بریم» جواب نمی‌دهد. البته که کمی اگر درون ماجرا را بشکافیم، به غرور کاذبی هم می‌رسیم که خواننده های ما دارند و فکر می‌کنند، هر کاری آن بالا می‌کنند خوب است و هر حرفی می‌زنند «با مزه» و شیرین است و حرف هیچ کسی را گوش نمی‌دهند و سراخر کار خوشان را می‌کنند.

اما درباره رضا یزدانی نوشتم و از کلمه «آرتیست» برای او استفاده کردم تا بگویم در بین خواننده های روز و پر طرفدار موسیقی ما، تنها بزدانی است که روز به روز پیشرفت کرده و بلد است چه طور کنسرت اجرا کند. بلد است چه طور روی استیج باایستد و چه طور با میکروفون بازی کند و بخواند. یا بهتر از همه چه طور شنونده و مخاطب اش را به هیجان بیاورد و راضی از سالن خارج کند. این پیشرفت روز به روز را می‌گویم چون از همان اولین کنسرت‌های یزدانی پیگیر بودم و این آخری، یعنی همین چند شب پیش در برج میلاد ثابت کرد که «آرتیست» شده است و به خوبی دارد امتیاز های اجرای خوب را می‌گیرد. باز هم می‌گویم این چند خط و نوشته، درباره خوب بودن خواننده یا بد بودن و سلیقه فلان موسیقی خاص نیست و فقط و فقط، درباره نبودن روح «آرتیست بودن» در بین خواننده های ما است. اگر بی غرض نگاه کوتاهی به زندگی چند ساله رضا یزدانی داشته باشیم، مسیری که تا امروز طی کرده، حضور مدیر برنامه موفق و درک و فهم بالا از حضور در برنامه های سینمایی و آشنایی‌اش با آرتیست‌های سینما و علاقه‌اش به این حرفه، نشان می‌دهد این بهانه نوشتن درباره او، بی راه نیست. ای کاش خیلی از خواننده های موسیقی ما که این چند سطر را می‌خوانند، بدانند که وقتی آن بالا ایستاده‌اند و با ذوق و شوق حنجره‌شان را می‌لرزانند و گاه و بی گاه خدا را شکر می‌کنند که امشب کنسرتشان، یک صندلی خالی ندارد، این پائین، طرفدرا هایشان از شلختگی روی صحنه و راه رفتن‌های بی هدف خواننده‌شان وشوخی های بی مزه آن‌ها، حرص می‌خورند. همین!


----------------------------------------------------------------------



* کارگردان سینما

erfan90ir
17-12-2013, 21:18
عکس جدید رضا یزدانی :n08:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pcforlife
20-12-2013, 22:44
تیزر حرفه‌ای و قشنگی اومده ازش

ویدئو بسیار خوب و با کیفیته (بر خلاف آلبوم قبلی)

آهنگ «تهران گردی» رو می خونه تو این تیزر، که از نظر موسیقی کار قوی‌ای به نظر می‌رسه
[/SPOILER]
مرسی کوروش جان :n11:
واقعا عالیه... من چند روز پیش که از فیس رضا دانلود کردم، بارها دیدمش ... چقدر آهنگ تهران گردی خوبه!:n12:
بهمن میاد به نظرتون؟

«به غیر از این تیزر، یک تیزر تماشایی دیگر هم برای آلبوم جدید رضا یزدانی ساخته‌ایم که قطعا انتشار آن سر و صداهای فراوانی را در پی خواهد داشت. میزان غافلگیری همه از این تیزر از همین الان قابل پیش بینی است.»
اوووف!:n02:

Kurosh
04-01-2014, 19:22
منتظر یک سورپرایز خاص باشید !!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Kurosh
06-01-2014, 22:21
خب این تیزر دوم هم اومد

یه آهنگ سینمایی دیگه از رضا، که این بار مضمونش فیلمای سینمای جهانه

از بیمار انگلیسی و گلادیاتور تا راکی و ترمیناتور و لئون ...

اگه ویدئوش به این شکل عکس فیلم باشه که اصلاً خوب نیست

ولی اگه با همین تیم و تصویربرداری ویدئوی حرفه ای ساخته باشن، کار خوبی از آب در میاد

آهنگش هم که کلیشه هر آلبومه دیگه ...

واسه سینمایی ها همیشه باید یه آهنگ داشته باشه ...

دانلود تیزر دوم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Kurosh
18-01-2014, 19:06
رضا 5 و 6 بهمن تالار گلستان رشت کنسرت داره
کسی رفت جای مارو هم خالی کنه

چند روز پیش هم شیراز کنسرت داشت، یادم رفت اطلاع رسانی کنم :دی

Kurosh
20-01-2014, 22:56
من نمی فهمم چرا رضا گیر داده به شعرای عجیب و غریب !

یکی دیگه از آهنگای آلبوم جدید هم با نام «عشق پست مدرن» ریلیز شد

تنظیم بی نظم و شلخته ...

شعر هم تقلیدی از سبک یغما

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آهنگ که شروع شد اول خوشحال شدم، گفتم یه کار متال خوب می شنوم

ولی وکال که شروع شد ... :n15:

کجا رفت آهنگای ساعت فراموشی یا حتی خاطرات مبهم؟

حالا باز خودتون گوش بدید، شاید توقع من زیادی بالا رفته ...

powerslave
21-01-2014, 02:04
من نشنیدمش ولی خوب نتیجه میگیرم که پست مدرنیسم رو تو شلختگی و عجیب غریب بودن و بینظمی دیده (ن). البته نه اینکه خیلی هم پست مدرنیسم رو بشناسم و بخوام ازش دفاع کنم ولی ایکاش هنرمن ها هی به هر دری نزنن تا یه چند وقتی بیشتر تو یاد ها بمونن یا بهتر بگم اینکه خودشون رو نوآور نشون بدن.
فکر کنم ادامه دادن سبک و روش تضمین شده +گاه گاهی سر زدن به وادی های دیگه روش خوبی باشه. نه اینکه به خاطر نوآوری دچار کلافگی بشن.
حالا باید دید نتیجۀ کار چی میشه.

MOHAMMAD2010
21-01-2014, 16:20
من نمی فهمم چرا رضا گیر داده به شعرای عجیب و غریب !

یکی دیگه از آهنگای آلبوم جدید هم با نام «عشق پست مدرن» ریلیز شد

تنظیم بی نظم و شلخته ...

شعر هم تقلیدی از سبک یغما

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آهنگ که شروع شد اول خوشحال شدم، گفتم یه کار متال خوب می شنوم

ولی وکال که شروع شد ... :n15:

کجا رفت آهنگای ساعت فراموشی یا حتی خاطرات مبهم؟

حالا باز خودتون گوش بدید، شاید توقع من زیادی بالا رفته ...

من با نوع خوندنش بیشتر مشکل دارم ! تلفظ بعضی حروف از نظر من افتضاحه !

Kurosh
21-01-2014, 17:51
دقیقاً موافقم ...
نمی دونم کی بهش گفته این لحن و طرز ادای مسخره کلمات قشنگه !!

والا تو آلبومای قبلی این جوری نبود !

تغییر لحن تو آلبوم های قبلی کاملاً به جا و متناسب با متن شعر بود (مثلاً صدای ارررره برقی توی گوش درختا موند)

اما تو این کار و چند تک آهنگ دیگه ای که داده واقعاً غیر قابل تحمل شده این لحن ... :-(

یاد حرف powerslave می افتم که تو نقدش بر آلبوم ساعت 25 گفته بود بند خوبی داره، ولی بهتره از یه وکالیست دیگه استفاده کنن :دی :دی

(چقدر اون روز این حرفش برام عجیب بود، چون رضا یزدانی بیشتر از اینکه به بندش وابسته باشه، به صداش و سبکش معروف شده، ولی الان کم کم منم دارم هم عقیده میشم باهاش :27:)

مگر اینکه دوباره برگرده به روزای خوبش ...

تصمیمات عجیب و غریب نگیره واسه نوآوری تو کارا !!

والا به خدا وکالش تو ساعت فراموشی و خاطرات مبهم عالی بود ! حرف نداشت ...

مثلاً تو آهنگ «کجا گمت کردم» یا «ادامه بده» یکی از قوی ترین وکال ها رو داشت ...

ولی اینجا ...

MOHAMMAD2010
21-01-2014, 21:17
هیچی مثل شک میکنم نمیشه لامصب چقدر قشنگه :n28:

anita.blue
24-01-2014, 14:24
من خاطرات مبهم رو خیییییییییییلی دوست دارم و بی صبرانه منتظر بودم آلبوم جدیدش بیاد چون میدیدم که آلبوم به آلبوم پیشرفتش بیشتر میشه ولی با این حرفهایی که گفتید میترسم آلبوم جدیدش رو گوش بدم مبادا تمام حس قشنگم به آهنگهایی مثل شک میکنم،گرامافون،آدم یه جاهایی رو مجبوره،ببار برایم و.... هم از بین بره...:n03:

Kurosh
24-01-2014, 14:39
من خاطرات مبهم رو خیییییییییییلی دوست دارم و بی صبرانه منتظر بودم آلبوم جدیدش بیاد چون میدیدم که آلبوم به آلبوم پیشرفتش بیشتر میشه ولی با این حرفهایی که گفتید میترسم آلبوم جدیدش رو گوش بدم مبادا تمام حس قشنگم به آهنگهایی مثل شک میکنم،گرامافون،آدم یه جاهایی رو مجبوره،ببار برایم و.... هم از بین بره...:n03:
تا اینجای کار، رضا ثابت کرده بود که هر چقدر هم که تک آهنگاش مزخرف باشه تو آلبومای استودیویی می‌ترکونه

همیشه هم همین جوری بوده

حالا اگه این دو سه آهنگ طبق گفته خود خواننده در آلبوم بعدی وجود داشته باشه هم
امیدوارم که آهنگای ضعیف آلبوم باشه

حالا شما صبر کن، آلبوم که اومد نظرات رو بخون اینجا، اگه خیلی حال و هوا فرق داشت با گذشته و خاطرات خراب کن بود، میگم گوش ندید :دی

Kurosh
26-01-2014, 16:46
پوسترهای آلبوم جدید اومد

اونی که رو مبل نشسته بهتره ...

پ.ن: به امید یه آلبوم خوب :n27:

Mehran
26-01-2014, 18:53
پ.ن: به امید یه آلبوم خوب :n27:

به امید یه آلبوم خوب راستش به نظر من دو آلبوم آخر رضا از نظر شعری
و محتوا نسبت به ساعت 25 افت چشمگیری داشتن ! برای من که چند
وقتی هست بیش از پیش زوم میکنم رو متن آهنگ، هیچ کدوم از آلبوم
های سـاعت فراموشی و خاطرات مبـهم، نتونستن به اندازه ساعت 25
من از از لحاظ محتوایی راضی کنن، با اینکه ساعت فراموشی رو دوست
داشتم اما امیدوارم هفتمین آلبوم رضا بتونه از لحاظ غنای محتوایی هم
ساعت 25 رو پوشش بده و پشت سر بزاره.

کاش بین رضا و یغما اون حواشی بوجود نمیومد. :l

به امید یه آلبوم خوب

با تشکر مهران...

Kurosh
26-01-2014, 19:08
به امید یه آلبوم خوب راستش به نظر من دو آلبوم آخر رضا از نظر شعری
و محتوا نسبت به ساعت 25 افت چشمگیری داشتن ! برای من که چند
وقتی هست بیش از پیش زوم میکنم رو متن آهنگ، هیچ کدوم از آلبوم
های سـاعت فراموشی و خاطرات مبـهم، نتونستن به اندازه ساعت 25
من از از لحاظ محتوایی راضی کنن، با اینکه ساعت فراموشی رو دوست
داشتم اما امیدوارم هفتمین آلبوم رضا بتونه از لحاظ غنای محتوایی هم
ساعت 25 رو پوشش بده و پشت سر بزاره.

کاش بین رضا و یغما اون حواشی بوجود نمیومد. :l

به امید یه آلبوم خوب

با تشکر مهران...
خب ساعت 25 خیلی خوب بود از نظر شعر

ولی به شخصه شعرای دو آلبوم بعدی، بخصوص ساعت فراموشی رو هم می پسندم و به نظرم حداقل ساعت فراموشی چیزی کم نداشت

حالا تو این آلبوم جدید مشکلات با یغما حل شده خدا رو شکر و دوباره یغما حضور داره ;)

Kurosh
26-01-2014, 23:09
خب بالاخره یه آهنگ نسبتاً خوب اومد از رضا

ترانه‌ی «مهتاب تو فانوس» با شعری از هانیه ترکمان و آهنگ و تنظیم رضا

احتمال میدم از آهنگای آلبوم باشه ...

ملودی و تنظیم بدی نداره

وکال بهتر از تک آهنگای قبلیه

سبک آهنگ تو حال و هوای آلبوم خاطرات مبهمه، هر چند به کارای کارن نمی رسه ...

فضای شعر هم ترکیبی از کافه رویا و شمال ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی دیگه تکراری شده خوندن تو این سبک شعر ؛

اگه قراره یه آهنگ نوستالژیک تو هر آلبوم باشه، بهتره فضای شعرها تغییر کنه

David.Jn
27-01-2014, 00:05
خب بالاخره یه آهنگ نسبتاً خوب اومد از رضا

ترانه‌ی «مهتاب تو فانوس» با شعری از هانیه ترکمان و آهنگ و تنظیم رضا

احتمال میدم از آهنگای آلبوم باشه ...

ملودی و تنظیم خوبی داره، دلنشین و جذابه

وکال بهتره، حداقل نسبت به تک آهنگای قبلی

سبک آهنگ تو حال و هوای آلبوم خاطرات مبهمه، هر چند به کارای کارن نمی رسه ...

فضای شعر هم ترکیبی از کافه رویا و شمال ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته فکر می کنم تکراری شده دیگه خوندن تو این سبک شعر ؛

اگه قراره یه آهنگ نوستالژیک تو هر آلبوم باشه، بهتره فضای شعرها تغییر کنه
به هیچ وجه خوشم نیومد
هیچ چیز تازه ای توش نبود , این چندتا تک آهنگ اخیر رضا یزدانی داره هوادار فراری میده به نظرم
این آهنگ که دیگه خیلی خیلی تکراری بود , انگار افتاده تو یه حلقه , خاطرات مبهم خوب بود ولی دیگه نباید کارا شبیه اون بشه که همش
کلن انگاری رضا یزدانی هر چی تو چنته داشته رو کرده , تو این چندتا کار آخر هیچ چیز جدیدی نداره تو کاراش که شنونده v, غافل گیر کنه و حتی قشنگ هم نیست

یکی نیست بگه رضا جان زیاد داری این کلمات رو تکرار میکنی "سهراب , سینما , کافه , رویا و...."

anita.blue
27-01-2014, 11:15
ای بابا این دیگه چه آهنگی بود؟واقعا دارم ازش ناامید میشم.انگار یه متن را گرفته دستش داره از روش میخونه! اصلا با آهنگش جور در نمیاد.از رضا بعیده این کارا.من همیشه میگفتم رضا یزدانی توی آهنگ سازی یه سر و گردن بالاتر از بقیه است اما انگار رضا هم نگاه کرده به بقیه!:n23:

MOHAMMAD2010
30-01-2014, 13:51
یکی نیست بگه آقا این شب هست نه سب ! یا هزار تا کلمه دیگه !

Greedy
02-02-2014, 12:39
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Kurosh
04-02-2014, 02:59
به به
آلبوم هم که اومد، بازخوردا هم خوب بوده تا اینجا
گفتم رضا تو آلبوماش همیشه می‌ترکونه :40:

تاپیک نظرسنجی آلبوم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نظرات رو لطفاً تو همون تاپیک بدین تا بحثا یکجا جمع بشن ;)

MOHAMMAD2010
13-02-2014, 15:33
با آهنگ متروپل خیلی حال کردم

salar79
13-02-2014, 22:32
من با کسی از ما جهان آرا نمیشه حال کردم
نوستالژي هم کع یه ایده ی جدید بود و تا حالا کاری مثل این ندیده بودم

Sent from my C2105 using Tapatalk 4 Beta

erfan90ir
13-02-2014, 22:45
منتظر یک سورپرایز خاص باشید !!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پایین سمت راست سیاوش قمیشیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :n04:

pcforlife
13-02-2014, 23:03
پایین سمت راست سیاوش قمیشیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :n04:
البته امیر آقایی شونه!:n02:

kkkaktoos
15-02-2014, 20:42
بهترین های این البوم
هذیون - یخبندونای قطبی چشمات - تحویل سال - کسی از ما جهان ارا نمیشه - قوی سیاه
که بدون شک گل سرسبدشون یخبندونای قطبی چشمات ه

Kurosh
17-02-2014, 17:25
اول آهنگ جدید رضا با ترانه‌ای از یغما گلرویی برای فیلم متروپل کیمیایی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

+

بعد هم مصاحبه‌اش با روزنامه شرق
یه بخشاییش جالب بود

شرق نوشت:

یک‌دهه زمان کمی است تا یک خواننده به نوستالژی چند نسل تبدیل شود؛ طوری که در کنسرت‌هایش، تماشاگران با او همصدا شوند و بیشتر آهنگ‌هایش را از بر بخوانند. رضا یزدانی با اشاره به مکان‌های نوستالژیک در تهران و اشعار اجتماعی و فانتزی و استفاده موازی از چند شاخه موسیقی راک توانست مخاطبان جدیدی را شنونده موسیقی راک کند، هرچند خودش هیچ‌وقت زیر بار خواننده راک‌بودن نرفته و همیشه گفته خواننده پاپ است اما انتشار آلبوم «ساعت‌ها خوابن» در واقع مهر تاییدی بود بر چیزی که سال‌ها آن را انکار می‌کرد. در نهایت او در این گفت‌وگو اعتراف کرد که چرا از این عنوان فرار می‌کند. با آلبوم ساعت‌ها خوابن سه‌گانه ساعت‌های یزدانی تکمیل شد، به همین خاطر زمان مناسبی بود تا بیشتر در مورد المان‌های موسیقی او و سبک راک با او گپ بزنیم، البته بهانه اصلی ما حضورش در شب دوم جشنواره موسیقی فجر (25 بهمن) بود.


‌ از آلبوم جدیدتان شروع کنیم؛ در آلبوم «ساعت‌ها خوابن» تا حد زیادی از موسیقی راک و سافت‌راک به طرف هاردراک رفتید...
در این چند سال خیلی‌ها گفتند: رضا یزدانی راکر نیست و بلد نیست راک کار کند. من هیچ‌وقت جواب کسی را ندادم و در این مورد صحبت نکردم و نگفتم که بلدم یا به قول معروف این‌کاره‌ام؛ همیشه جواب کسانی را که انتقاد درست یا نادرست داشتند، با کارم دادم و الان هم جوابم همین آلبوم است.

‌ فکر کنم اگر از ابتدا موسیقی شما کاملا راک بود خیلی‌ها آن را پس می‌زدند و حالا بعد از اینکه مخاطبان خودتان را پیدا کردید، در آلبوم «ساعت‌ها خوابن» به سمت موسیقی تکنیکی‌تر حرکت کرده‌اید، مثلا لید گیتار نقش بیشتری دارد و در چند قطعه قدرت گیتار الکتریک بالاتر رفته و درام محکم‌تر و پرسرعت‌تر از آلبوم‌های قبلی نواخته شده... .
کاملا درست است. من 15سال است که زحمت می‌کشم تا بتوانم این موسیقی را ارایه دهم و یک جماعت 200،300هزارنفره که آلبوم را می‌خرند، با خودم همراه کنم.

‌البته این آلبوم باب‌میل شماری از مخاطبانتان نیست... .
آنها کسانی هستند که مثلا در همین آلبوم قطعات «مهتاب در فانوس»، «بی‌منطق» و آلبوم خاطرات مبهم را دوست دارند. سلیقه‌های متنوعی در موسیقی وجود دارد. شاید در هیچ هنری تا این اندازه سلیقه‌های متفاوت وجود نداشته باشد. چون هیچ هنری به گستردگی و فراگیری موسیقی نیست و تعداد آدم‌هایی هم که با موسیقی برخورد می‌کنند بیشتر از هنرهای دیگر است. به این خاطر ممکن است خیلی‌ها یکسری از قطعات این آلبوم را دوست نداشته باشند. با این همه فکر می‌کنم در این آلبوم قطعات متنوعی وجود دارد که می‌تواند سلایق مختلف را راضی کند.

‌ فکر می‌کنم به خاطر اینکه ساعت‌ها خوابن تکنیکال‌تر است برخی مخاطبانتان این آلبوم را به اندازه آلبوم‌های قبل دوست ندارند... .
من وظیفه دارم وقتی مخاطب عام پیدا می‌کنم سلیقه‌اش را بالا ببرم. این‌که حالا که دارم آلبوم هفتمم را به بازار می‌دهم و آلبوم پنجم و ششم هم پرفروش بوده به این معناست که مخاطب عام پیدا کرده و موقعش رسیده کارم را تکنیکال‌تر کنم و سطح سلیقه مخاطب را بالاتر ببرم. این وظیفه‌ای بود که از شروع این آلبوم احساس می‌کردم و تصمیم داشتم حالا که 200هزارنسخه می‌فروشم پس تکنیکال‌تر کار کنم.

‌بیشتر به طرف راک بروید... .
حالا نه به این شکل هم... .

‌چه اصراری دارید از اسم راک فرار کنید... .
در این سال‌ها خیلی‌ها از روی حسادت نسبت به موسیقی من گارد گرفتند و گفتند: تو کلاه‌برداری! بارها کسانی که اسم و رسمی برای خودشان دارند و رودررویم از موسیقی‌ام تعریف می‌کنند، پشت‌سرم از من بد گفته‌اند اما من گفتم که بروید و کار کنید، چرا پشت‌سرم حرف می‌زنید و از من بد می‌گویید؟ اگر کار من بد است، شما کار خوب کنید تا ببینیم اصلا توانایی کار خوب، البته کار خوب مجوزدار را دارید.

‌ چرا همیشه خودتان را به‌عنوان خواننده پاپ معرفی می‌کنید؟
این مهم نیست. اصلا به این‌چیزها اهمیت نمی‌دهم. بعضی اوقات در شبانه‌روز 15ساعت با عشق و علاقه کار می‌کنم. چه‌در سینما چه برای ساخت ویدیو و ساخت موسیقی و تیتراژ سینمایی. الکی آدم به جایی نمی‌رسد و طرفدار پیدا نمی‌کند و الکی کارگردان‌های بزرگ سراغ تو نمی‌آیند و الکی نمی‌توانید سالن‌های کنسرت را پر کنید.

‌البته هستند کسانی که الکی سالن کنسرت پر می‌کنند...
بله، هستند کسانی که با ترفندهای مختلف این کار را انجام می‌دهند، اما من در مورد موسیقی خوب صحبت می‌کنم نه در مورد موسیقی بازاری که همیشه طرفداران خودش را داشته. زمانی که جمعیت تهران 10میلیون‌نفر بود آغاسی یک‌میلیون صفحه می‌فروخت. در مورد این سبک از موسیقی حرف نمی‌زنم در مورد موسیقی‌ای حرف می‌زنم که سرش به تنش می‌ارزد. به همه هم گفتم اگر در این جایگاه هستم و از یکسری فاکتورهایی که اشاره کردم بهره‌مند شدم، برای کارکردن زیاد است. برای همین جشنواره فیلم امسال پوستم کنده شد، چون باید تیتراژ سه فیلم سینمایی را تحویل می‌دادم که هرسه فیلم را هم دوست داشتم کار کنم -حالا غیر از کارهایی که رد کردم- از آن طرف داشتم میکس و مستر و کارهای نهایی آلبوم را انجام می‌دادم و از طرفی کنسرت‌های شهرستان و تهران را داشتم و سر دوتا از تیتراژ‌ها که باید می‌رساندم به‌خاطر فشردگی کار در یک هفته 20ساعت خوابیدم. با کار باید حرف زد. اگر بخواهید کار خوب انجام دهید باید زحمت بکشید. نمی‌توانید کنج خانه بنشینید و بگویید من راکرم ولی کسی به‌من کار نمی‌دهد و کج بودن زمین را بهانه کند!

به هر حال شما از معدود راکر‌های مجوز‌دار بعد از انقلاب هستید...
همین جمله را بنویسید، ببینید چند نفر مخالفت می‌کنند و گارد می‌گیرند. البته من کار پاپ هم دارم ...

‌می‌دانم، الان می‌خواهید بگویید «کوچه ملی» و «لاله‌زار» از جمله آنها هستند ولی کارهای پاپ شما در اقلیت هستند. چرا جایگاهی را که در موسیقی راک دارید نفی می‌کنید؟
چون این جایگاه فقط برایم دردسر داشته و هیچ خوبی و مزیتی نداشته.

‌بحث اینجاست که خیلی‌ها نمی‌توانند مجوز برای موسیقی راک بگیرند...
بحث مجوز نیست. اصلا می‌توانند کار خوب انجام دهند؟ البته یکسری از گروه‌ها هم هستند که خوب کار می‌کنند منتها بدون خط قرمز. کسی تا به حال به این فکر نکرده که من یک واژه بدون مجوز در این سرزمین نخوانده‌ام. 15سال است که کار می‌کنم و از آلبوم اولم 13سال می‌گذرد، البته الان فضا خیلی خوب است. می‌خواهم همین‌جا از وزارت ارشاد جانبداری کنم؛ یک زمانی آلبوم «پرنده بی‌پرنده» 18ماه در ارشاد ماند تا مجوز گرفت، اما الان 20روزه به من مجوز می‌دهند چون همه چیز تسریع شده و همه چیز رو به بهبود است.

‌تغییر دولت در تسریع مجوزها تاثیری داشته؟
هنوز با دولت جدید کار نکرده‌ام و مجوز این آلبوم را هم دولت قبلی داد. فقط چند مجوز برای کنسرت‌های شهرستان از دولت جدید گرفتم.

‌ راحت‌تر بوده یا نه؟
قطعا اتفاقات خوبی افتاده. نمونه‌اش حضورم در جشنواره فیلم فجر بود که سه‌کار اجرا کردم و برای اولین‌بار این اجرا مستقیم روی آنتن رفت. بسیار اتفاق خجسته‌ای بود چون تلویزیون‌ ارکستر، سازها و اجرای من را به‌صورت زنده نشان داد. من خودم باورم نمی‌شد چنین اتفاقی بیفتد. به‌نظرم همه‌چیز روبه‌بهبود است و ما باید امیدوار باشیم و کار کنیم و خودمان اتفاقات خوب را رقم بزنیم. اگر همین روند به وسیله تلویزیون ادامه پیدا کند و تصویر و موسیقی خواننده‌های داخلی از تلویزیون پخش شود، قطعا تا دو سال آینده خواننده‌های لس‌آنجلسی باید دکانشان را تعطیل کنند.

‌با آلبوم جدیدتان سه‌گانه ساعت‌ها تکمیل شد. ورای مضمون آلبوم‌ها، چرا در نام هر سه آلبوم ایستایی و خلأ زمان بارز است؟
به نظرم هیچ‌چیز با ارزش‌تر از زمان نیست و وقتی از دست می‌رود، دیگر برنمی‌گردد. به همین خاطر این اسم را انتخاب کردم و در سه قطعه هم در این آلبوم به ساعت‌های خوابیده اشاره می‌شود.

‌مثلا کیشلوفسکی فلسفه خاصی برای سه‌گانه رنگ‌هایش دارد. غیر از ازدست‌رفتن زمان چه چیز دیگری مدنظرتان بوده؟
تا آنجایی که می‌توانستم به‌طورخلاصه در این مورد گفتم. خیلی اتفاقات‌مهم در کنار زمان می‌افتد و می‌توانید روند جوانی، میانسالی و پیری را طی مرور زمان در خاطره حفظ کنید و این به نظرم زمان فاصله‌ها، روابط اجتماعی و عاشقانه را تعیین می‌کند. بحث پیچیده‌ای است و در مقوله این مصاحبه نمی‌گنجد.

‌یک مقدار بیشتر توضیح دهید؟ چون این سه‌گانه تکمیل شده فرصت مناسبی است که بیشتر به روند این سه آلبوم بپردازیم... .
آلبوم «ساعت‌ها خوابن» خیلی فضایش به آلبوم «ساعت25» و «ساعت فراموشی» نزدیک بود و قطعاتی هم از فضای «خاطرات مبهم» داشت. روندی که ما در این آلبوم طی کردیم از یک جهاتی با آلبوم‌های دیگر متفاوت بود و از جهاتی وجه مشترک زیادی با آنها داشت. از آلبوم پرنده بی‌پرنده تا الان در هر آلبومی ترانه فان، اجتماعی و نوستالژیک داشتم که ترانه‌های نوستالژیک نقطه بارز کارنامه کاری‌ام است و من را به عنوان خواننده نوستالژی‌خوان می‌شناسند؛ مثل قطعات «لاله‌زار»، «کوچه ملی» و بعدتر ترانه «شمال»، «کارتن»، «پیکان» و در آلبوم قبلی «گرامافون» و «نوار». در این آلبوم هم ترانه «نوستالژی» و «تهران‌گردی» و «مهتاب در طوفان» را داشتیم. این فرم طی این مدت از من جدا نشده و دوست هم ندارم جدا شود. عاشقانه‌هایی هم که خواندم متفاوت بوده مثل «هذیون» که کاملا متفاوت و با واژگانی منحصربه فرد است.

‌به‌نظرم انواع ترانه‌هایی که کار کردید خیلی هم مجزا از هم نبودند، مثلا خیلی وقت‌ها ترانه‌های اجتماعی در قالب عاشقانه بوده یا ترانه‌های عاشقانه در قالب نوستالژی بوده‌اند... .
بله، نزدیک هستند. واژگانی که در کنار هم قرار می‌گیرند، می‌توانند معانی مختلفی را متبادر کنند، مثلا قطعه «تهران‌گردی» نوستالژیک و عاشقانه است یا عشق پست‌مدرن عاشقانه و یک جاهایی هم اجتماعی می‌شود...

‌در ترانه «کسی جهان‌آرا نمیشه» در قطعه‌ای گفته ‌می‌شود: «هوا آنقدر آلوده‌ست که نیازی به شیمیایی‌شدن نیست» که غیر از اینکه نقبی به هوای آلوده تهران دارد، روایت حال و هوای نسل ما هم هست و تنظیم این قطعه هم در جهت مفهوم ترانه بود... .
ترانه جهان‌آرا را سروش دادخواه گفت که از بستگان من و فرزند شهید است، پدرش شیمیایی بودند و بعد از جنگ جلو چشم همه فامیل پر‌پر شدند. سه پسر دارند که این ترانه را پسر بزرگشان گفته و کاملا این فضا را با پوست و استخوانش لمس کرده است...

‌ جای دیگری هم در این ترانه گفته‌ می‌شود: توی تاریخ می‌نویسند این نسل مفقودالاثر شده... .
این شاه‌بیت این ترانه است... .

‌ با توجه به تغییر دولت مجوز این ترانه صادر شد؟
نه، داستان اینجاست که در آلبوم‌های قبلی هم که در دولت‌های قبلی بود «مش رمضون» یا «طهران- تهران» را خواندم.

‌این خیلی صریح‌تر بوده... .
بله، ولی من به این بعد نه فکر کردم و نه فکر می‌کنم و اصلا دوست ندارم در موردش صحبت کنم، چون اصلا سیاسی نیستم و هیچ‌وقت هم نبودم. اگر در مورد شهیدجهان‌آرا و این نسل خواندم برای این بوده که بگویم برای خیلی از آدم‌های این نسل معیار‌ها و فضاهای آن زمان دیگر مهم نیست و ارزش‌های آن نسل رو به انحطاط است و باید در موردش فکر کرد...

‌تهران همیشه یکی از دغدغه‌های شما بوده. به نظرم در آلبوم آخر تهران از همیشه سیاه‌تر است و وضعیتش اسفناک‌تر از قبل است مثل ترانه قوی سیاه... .
بله، قوی سیاه درباره فرار از زندگی شهری، آلودگی، دروغ و انحطاط حرف می‌زند. به نوعی می‌توانم بگویم من خواننده تهران شدم. در تمام آلبوم‌هایم تهران حضور دارد. می‌گویند آقای سپانلو شاعر تهران است. یک‌جورایی من هم خواننده تهران شدم چون فضاهای شهری در کارهایم پررنگ است. البته کارهای سفارشی هم زیاد خواندم مثل «بگو تهران» یا فیلم« تهران- طهران» و ترانه« مترو ».
‌البته از چارچوب‌های خودتان خارج نشدید. یعنی سفارشی‌بودن کار توی چشم نزده...
نه، اگر کار سفارشی بخواهد مرا از سبکم دور کند، اصلا کار نمی‌کنم.

‌به‌نظرم موسیقی شما به راک دهه70 نزدیک است مثل دایراستریت و ایگلز و المان‌های موسیقی پروگرسیو راک و آلترناتیو کمتر در موسیقی شما دیده می‌شود. آیا به این خاطر از المان‌های روشنفکری و نوستالژیک دهه50 ایران که تقریبا همزمان با دهه70 میلادی است، استفاده می‌کنید؟
موسیقی من سابقه شنیداری‌ام است. علاقه‌ام به گروه پینگ‌فلوید و امثال آن است. ولی مثلا «قوی سیاه» یا «دیوانه» را نمی‌توانید در آن موسیقی بگنجانید، چون خارج از آن قالب هستند.

‌ ‌موسیقی را شاید نتوانیم ولی نوع خواندن‌تان تقریبا یکسان است... .
ببینید، وقتی شما کلام فارسی می‌خوانید و سعی دارید کلام را به‌زعم خودتان قابل‌هضم و فهم برای شنونده ایرانی کنید، یعنی آن را ایرانیزه کنید، این اتفاق ناخودآگاه می‌افتد. چون من از گام‌های مینور استفاده می‌کنم. فقط قطعه «یخ‌بندون قطبی چشمات» ماژور است.

‌در چند سال اخیر شما از لاله‌زار و کوچه ملی و کافه نادری به سمت بالاتر حرکت کردید و به سینما فرهنگ و تجریش و دربند رسیدید... .
من در مورد فضاهای پایین خوانده بودم مثل همان‌هایی که گفتید. دیگر نمی‌دانم درباره کجا باید بخوانم. وقتی به ترانه‌سرا سفارش می‌دهید ترانه‌ای نوستالژیک برای گوشه‌ای از این شهر بگوید جایی را پیدا نمی‌کند. برای نسل ما کمتر مکان‌هایی نوستالژیک وجود دارد که خاطره‌ساز بوده باشند...
‌درگذشته کافه نادری به‌خاطر کسانی که پاتوقشان آنجا بود به مکانی برای معاشرت روشنفکران تبدیل شده بود و این‌روزها یکسری هستند که پاتوقشان کافه‌های مرکز و شمال‌شهر است. البته جماعتی که شاید خیلی درست نباشد نام روشنفکر روی آنها گذاشت...نه، روشنفکر نداریم، ما کافه‌نشین داریم.
‌ بله و این کافه به یکی از المان‌های موسیقی شما تبدیل شده خودتان کافه‌نشین هستید؟
نه نیستم. لازم نیست کافه‌نشین باشید تا درباره کافه صحبت کنید. الان در این سرزمین اگر مردم فرهنگی و غیرفرهنگی بخواهند جایی با دوست، همسر یا معشوقشان صحبت کنند اولین جایی که به ذهنشان می‌رسد، کافه است. کافه مکانی برای گفت‌وگو معاشقه و ردوبدل‌کردن عقاید و شنیدن موسیقی است. الان در کافه‌ها فیلمنامه و داستان می‌خوانند. جای دیگری نیست تا جوان‌ها وقتشان را بگذرانند. بنابراین می‌تواند جای مهمی باشد. برای همین من کافه رویا و کافه بهشت و کافه نادری را خواندم.

‌آهنگ‌های شادتر شما طرفداران خودش را دارد، قطعاتی شبیه Money for nothing مارک نافلر. در آلبوم جدید قطعه «نقش اول» به‌نظرم نتوانسته جایگزین این شکل از موسیقی شما شود و موفقیت قطعات مشابه قبلی را داشته باشد... .
نه، نتوانسته بود. ولی فکر می‌کنم ترانه «عشق پست‌مدرن» جایگزین بهتری باشد با قطعه آذری که وسط این آهنگ زده شد.

‌در گروه پینگ‌فلوید مثلا جیغ خواننده به لید گیتار متصل می‌شود. در قطعه «بی‌منطق» شما تکنوازی کلارینت را به لید گیتار وصل کردید. کمی درباره این قسمت توضیح می‌دهید؟
ابتدا فقط گیتار در تنظیم در نظر گرفته شده بود و بعد ایمان جعفری آمد تا برای قطعه «قبولم نمی‌کند» کلارینت بزند، آرش زمانیان هم گفت: که در «بی‌منطق» هم تستی روی کلارینت داشته باشیم و وقتی ایمان زد، دیدیم خیلی تلفیق خوبی شد که تا به حال اتفاق نیفتاده بود.

‌به‌نظرم لید گیتار تحت‌تاثیر کلارینت نواخته شده بود...
اتفاقا برعکس بود، چون ما اول لید گیتار را ضبط کرده بودیم و بعد کلارینت در راستای لید گیتار زده شد. جفتش سلوی مینور هارمونیک است.
‌چرا از تنظیم‌کننده‌های متفاوت استفاده می‌کنید؟
برای اینکه موسیقی تکراری نشود.

‌فقط برای تکراری‌نشدن است یا سبک‌های مختلفی هم که کار می‌کنید مثلا نوستالژیک و اجتماعی و... تاثیری در انتخاب تنظیم‌کننده دارد؟
مثلا محمد خرمی‌نژاد خیلی فضاهای ارکسترال را بهتر تنظیم می‌کند. ترانه‌هایی مثل «نوستالژی» یا «قبولم‌نمی‌کند» را به محمد می‌دهم. ولی وقتی می‌خواهم کار راک‌تر باشد به میلاد عدل فکر می‌کنم.

‌ در لید گیتار برنامه‌ریزی نوازندگی به چه شکل است؟
کارهای تکنیکی‌تر سرعتی را مازیار احمدپور می‌زند و ردیف‌ها و ملودی‌های کششی و آذری و طنازی‌های این شکلی را میلاد عدل می‌زند.

‌ چطور به فکر تلفیق موسیقی آذری افتادید؟
میلاد عدل بچه تبریز است و دوست دارد در ملودی‌ها آذری بنوازد و من هم این جنس ملودی را دوست دارم و اگر در موسیقی بنشیند، استقبال می‌کنم.

‌آهنگسازی برای شما چگونه اتفاق می‌افتد؟
ترانه را می‌گیرم و برایش ملودی می‌سازم.

‌ چرا از آهنگسازان دیگر کمتر استفاده می‌کنید؟
در این آلبوم دو قطعه را بهروز پایگان و میلاد عدل ساخته‌اند یا خاطرات مبهم را آقای همایونفر ساختند. با فردین خلعتبری و ستار اورکی کار کردم... .

‌ قبول دارید که یکسری از مخاطبان خاص‌تر شما به‌خاطر اشعار یغما گلرویی و اندیشه فولادوند بوده‌اند... .
قطعا ترانه تاثیر زیادی دارد. امسال هم متروپل و خط‌ویژه را هم با آقای گلرویی کار کردم.

‌شما برای بیان حرف‌هایتان از سبک‌های مختلف راک استفاده می‌کنید؟ این به خاطر علاقه شخصی شماست یا اینکه چون راک در ایران خیلی پرداخته نشده دوست دارید ژانرهای مختلف آن را پوشش دهید؟
هر دو مساله وجود دارد. من دوست دارم سبک‌های مختلف راک را کار کنم چون دوست دارم مخاطبان بیشتری با این موسیقی درگیر شوند...

‌ اگر موسیقی راک در ایران گسترده‌تر شود، ممکن است به یک ژانر از موسیقی راک بیشتر گرایش پیدا کنید؟
همیشه در زمانی که هستم، هستم. ممکن است زمانی بخواهم آلبومی کار کنم که همه آن فلامنکو باشد، مثلا دوست دارم جیبسی‌وار بخوانم و نمی‌دانم سال دیگر چه حس و حالی دارم... .

‌بیشتر به حس و حالتان بستگی دارد؟
دقیقا اگر غیر از این باشد اشتباه است و چون از دل نمی‌آید به دل نمی‌نشیند.

‌معمولا موسیقی‌های اعتراضی با گروه شناخته شدند چرا شما با یک گروه ثابت کار نمی‌کنید... .
چرا، گروه ما ثابت است.
‌ درامر و گیتاریست‌ گروه تغییر کرده... .
آن دلایل خودش را داشته و در تمام دنیا این اتفاقات می‌افتد.

‌تکنیکال‌ترشدن موسیقی شما تاثیری روی تغییر اعضا داشته است؟
قطعا اینطور است. مازیار احمدپور به جای گیتاریست قبلی آمده و گیتار بسیار تکنیکی و خوش‌صداتر شده. وقتی آدم می‌تواند یک نوازنده خوب را جایگزین یک نوازنده متوسط کند باید این کار را انجام دهد.

‌موسیقی پاپ بخش جنبی جشنواره است و شما هم در همین بخش شرکت داشتید. به‌نظرتان شرکت در بخش جنبی چه مزیت‌ها و آسیب‌هایی برای موسیقی دارد؟
خوشحالم که در جشنواره موسیقی شرکت می‌کنم و این اتفاق را دوست دارم. به‌نظرم خیلی مهم نیست که ما در بخش رقابتی باشیم یا جنبی، مهم این است که فستیوال برگزار شود و ما فستیوال‌های متعدد داشته باشیم. البته اگر مثل جشنواره فیلم در رقابت باشیم و حالا سیمرغ یا چیز دیگری برای موسیقی در نظر بگیرند قطعا حساسیت بیشتری به اجرایمان خواهیم داشت، مثلا اجرای جشنواره موسیقی برای من مثل اجراهای دیگرم است، مثل اجرایی که هفته پیش در بندرعباس و شیراز و رشت داشتم. ولی اگر بنا بود در بخش رقابتی شرکت کنم خیلی به آن اهمیت می‌دادم و خیلی از کارهایی که نمی‌کنم را می‌کردم.

‌ مثلا چه کاری؟
مثلا سه یا چهار نوازنده دیگر اضافه می‌کردم و بیشتر هزینه می‌کردم و تصویرهایی که در کنسرت پخش می‌شود را به تصویرسازان حرفه‌ای‌تر محول می‌کردم و دکورهای بهتری می‌ساختم، چون فستیوال دیگری نداریم.

‌در مورد جشنواره موسیقی فجر حرفی باقی مانده...
خیلی دوست داشتم مثل مراسم اسکار به تیتراژ هم سیمرغ تعلق می‌گرفت، مثلا در جشن دنیای تصویر«تندیس حافظ» می‌دهند. ولی به نظرم این بخش در جشنواره فیلم فجر جایش خالی است و اگر چنین بخشی وجود داشت، مطمئنم تیتراژ «خط ویژه» امسال حتما سیمرغ می‌گرفت.



راستی یادتون نره نظراتتون رو تو تاپیک آلبوم بگید، زیاد وقت نمونده

pcforlife
23-02-2014, 13:24
آقا من یه موضوعی رو تصادفی فهمیدم!! :n02: نمیدونم اینجا قبلا راجع بهش صحبت شده یا نه، چون مربوط به آلبوم خاطرات مبهمه...
شکلات داغ [فیلم جناب کلاهداری (کلاهبرداری)] بود؟ چند روز پیش صدا سیما پخشش کرد... خانواده نگاش میکردن، منم پای کامپیوتر بودم که یهو صدای آشنایی شنیدم! :n02: تم "کجا گمت کردم" بود! اومدم پای تی وی دیدم تیتراژ پایانشه!
الان تو ویکیپدیا دیدم موسیقی شکلات داغ کاره کارن همایونفر بوده!:n02: جالبه ها!! نه؟

Kurosh
23-02-2014, 18:15
آره، منم داشتم تو اتاق می‌شنیدم و تعجب کردم
ولی بعد یادم افتاد که خود کارن گفته بود که دو تا از آهنگای آلبوم رو بر اساس آهنگای خودش نوشته ...

فکر کنم اون یکیش شک می کنم بود ...
مطمئن نیستم

Hamid Sitcom
03-04-2014, 23:50
سلام ...

خب آلبوم رو که خیلی گوش دادم ... مثل 2 ساعت قبلی ( فراموشی و 25 ) کار بسیار خوبی بودش. البته من تو این 3 تا آلبوم ساعت فراموشی و همین ساعت ها خوابن رو بیشتر دوست دارم. در مورد آهنگ ها خب 2 تا آهنگ متال داره ... دیوونه و قوی سیاه که قوی سیاه شعر خیلی خوبی داره. بقیه کارها هم که نتایج نظرسنجی که همیشه برای آلبوم ها انجام می شه مشخص کرد که آهنگ یخبندونای قطبی چشمات آهنگ برتر شده که خب واقعا آهنگی از هر لحاظ بی نقصه. چه شعر و چه موسیقی و چه خوندن خاص رضا یزدانی ...

حالا از این حرف ها که بگذریم اگه اشتباه نکرده باشم تو این آلبوم رضا یزدانی واسه چندمین بار از " فــــــرهاد مهراد " یاد می کنه. ( یکی تو آهنگ " نوار " بود و اشاره به یه شب مهتاب فرهاد ، یکی دیگه تو همین آلوم اخیر و مهتاب تو فانوس و هم پرسه شدنش با فرهاد و یه شب مهتابش و یکی هم تو 2-3 تا آلبوم قبلیش همون آهنگ که می گفت یکی تو فکر یه شب مهتاب فرهاد ) ، اینم نکته ی جالبی بود که به ذهن من اومد از این آلبوم اخیر.

Hamid Sitcom = Hamid Hamid ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

doit
12-04-2014, 00:32
اخرین البومش برای کیه.....؟

Hamid Hamid
12-04-2014, 10:59
اخرین البومش برای کیه.....؟

سلام ...

آخرین آلبوم ایشون ساعت ها خوابن هستش که اواسط بهمن ماه منتشر شد ... شامل 14 قطعه. آخرین آلبوم از سه گانه ی ساعت ها ( ساعت فراموشی ، ساعت بیست و پنج شب و همین ساعت ها خوابن )

ei8ht
12-04-2014, 11:35
خیلی خوبه این آلبوم جدید:n12:
هذیون ، یخبندون های قطبی چشمات و قوی سیاه از بقیه بهترن

Kurosh
09-05-2014, 13:42
هر چی بیشتر گوش میدی این آلبومو، بیشتر محوش میشی
نکات تازه تری توش پیدا می کنی
بارها و بارها گوش دادم آلبومو
واقعاً بی نقص یا حداقل کم نقصه ...
پر از تجربه،‌ پر از ابتکار، پر از ریسک

حتی با کارایی مثل مهتاب تو فانوس و نوستالژی هم که سینگلاش رو دوست نداشتم، در قالب آلبوم حال کردم
عشق پست مدرن هم که اصلاً به یکی از Favorite ها تبدیل شد (با اینکه سینگلش اومد خوشم نیومده بود!)

تنها ترکی که زیاد گوش نمیدم همون ترک اوله که خب جنبه فان داره ولی طولانی شده خیلی ...

بقیه ترک ها عالی ان ... حتی کاری مثل "قبولم نمی کند" که بسیار اکسپریمنتال و خاص هست

شاید الان ترتیب ترک ها برام این جوری باشن:

یخبندونای قطبی چشمات
کسی از ما جهان آرا نمیشه
قوی سیاه
تهران گردی
تحویل سال
عشق پست مدرن
بی منطق
دیوونه
هذیون
هنوز دلم واسه تو تنگ میشه
مهتاب تو فانوس
نوستالژیا
قبولم نمی کند
نقش اول

که خب البته همون طوری که گفتم واقعاً تک تکشون برام عزیزن و دوست داشتنی و این اولویت بندی صرفاً یه رده بندیه، و الا هنوز دلم واسه تو تنگ میشه به اندازه یخبندونا شنیدنیه ...

+

رضا قراره تو کنسرت نه خردادش تو سالن میلاد، قوی سیاه و دیوونه رو برای اولین بار اجرا کنه !!!

چه شود!! فکر کنین تو سالن صدای گیتار برقی تو اوجه و رضا فریاد می زنه: ما دو تا قوی سیاهیم ...

رضا یزدانی به کنسرت خود که 9 خرداد ماه روی صحنه می‌برد اشاره کرد و از دو قطعه «دیوونه» و «قوی سیاه» که برای اولین بار قرار است آنها را اجرا کند، سخن گفت.
رضا یزدانی درباره کنسرت خود که 9 خرداد ماه در دو سانس در سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی تهران اجرا خواهد کرد، گفت: قطعاتی در این کنسرت اجرا می‌کنم که تاکنون اجرا نشده است.
او ادامه داد: در این کنسرت دو قطعه «دیوونه» و «قوی سیاه» را برای اولین‌ بار اجرا می‌کنم. همچنین قطعات دیگری از آلبوم «ساعت‌ها خوابن» با نام‌های «هذیون»، «یخبندونای قطبی چشمات»، «تهران‌گردی» و «هنوز دلم واسه تو تنگ میشه» نیز از دیگر قطعاتی هستند که به حاضران در این کنسرت تقدیم می‌شود.
این خواننده موسیقی پاپ کشور با اشاره به قطعات دیگر خود گفت: قطعاتی هم هستند که همیشه آنها را در کنسرت‌های خود اجرا کرده‌ام و این بار هم به صحنه خواهم برد؛ قطعاتی مثل «طهران، تهران»، «نوستالژی» و «خلیج فارس».
یزدانی درباره ویژگی‌های کنسرت جدید خود گفت: در این کنسرت با دکور جدیدی خواهم آمد که ترجیح می‌دهم جزئیات آن را لو ندهم و مخاطبان خود آن را ببینند. همچنین تصویرهایی برای بک‌گراند کار در نظر گرفته شده است که نسبت به کنسرت‌های قبلی تفاوت‌هایی دارد.
این هنرمند موسیقی در پایان با اظهار ناراحتی از درگذشت محمدرضا لطفی نوازنده و آهنگساز موسیقی سنتی ایرانی بیان کرد: فقدان هر هنرمندی برای جامعه هنری ما دردناک است به ویژه بزرگانی چون محمدرضا لطفی که سهم بزرگی در پیشرفت موسیقی ایرانی داشته‌اند.

Milad4171
12-05-2014, 11:11
من از همون آلبوم اولش پی گیرش بودم و به نظرم یه سری آهنگ هاش واقعا قشنگه
اما مشکلی که وجود داره و منو اذیت میکنه این نابرابری هست که در ترک ها وجود داره

موزیک خوب - شعر خوب - اجرای بد
موزیک بد - شعر بد - اجرای خوب
موزیک خوب - شعر بد - اجرای خوب
-
درسته که نمیشه توقع خیلی زیاد داشت

متاسفانه قبل از این آلبوم آخری ( ساعتها خوابن) من یکم ازش دور شدم چون آلبوم قبلیش بیشتر موزیک بود تا شعر. تک و توک شعرهای خوب داشت. میشه گفت استعداد رضا یزدانی در خوانندگی باعث شد اونها به شعر تبدیل بشن

مثلا:
ترک آخرین حرف موزیک فوق العاده ای داشت. فکر کنم کار کارن همایونفر باشه.
اما شعر؟؟؟؟ دو بیت!
به نظرم خوب بود یکم شعر رو یکم طولانی تر بود. اما شعر واقعا فوق العاده بود!
+

اما یک سری تراک ها هستند که به نظرم جزو بهترین تراک های رضا یزدانی هستن. البته بهترین ها زیاد هستن اما من اینا رو بیشتر از بقیه گوش میدم حتی هر روز!

راز این خونه - به دادم برس - بدون تو هیچم - آدم یه جاهایی رو مجبوره - کجا گمت کردم

+
این آلبوم جدید ( ساعت ها خوابن ) دوباره منو جذب کرد. تا حالا خیلی خوب بوده . اما بهتره یکم از تهران و کوچه خیابون بیاد بیرون بیاد :n02:
:n16:

NET DOCTOR
20-05-2014, 13:39
رضا یزدانی: برای تیم‌ملی خوانده‌ام، اما نه کوچه‌ بازاری


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


رضا یزدانی خاص است. مهندسی صنایع چوب و کاغذ خوانده، اما کارهای هنری متفاوت انجام می‌دهد. قبل از آنکه خواننده شود، تئاتر کار می‌کرده. صدای تند و تلخ و اعتراض روزگار است، اما خودش برخلاف صدایش، معترض نیست. مهربان است و دوست‌داشتنی. عاشقانه‌هایش را طور دیگر می‌خواند، ساده نمی‌خواند، تا نه درد بکشیم، نه ضجه بزنیم و نه از ته دل آه بکشیم. با گوش‌دادن به عاشقانه‌های خاص یزدانی، به یقین می‌رسی که کیمیایی حق داشته است، تیتراژ فیلم‌هایش را به او بسپارد. به بهانه رونمایی از سرود تیم‌ملی به سراغ یزدانی رفتیم تا گپ کوتاهی با خواننده محبوب نسل جوان بزنیم، حتی اگر دیگر، دلمان، مثل تجریش، میدان نخواهد!
- از ترانه «دروازه‌های دنیا» رونمایی شد، شما کار را شنیدید؟
بله کار را شنیدم. بالاخره یک گروه حرفه‌ای برای این کار زحمت کشیدند تا نتیجه کار دلچسب‌تر شنیده شود.

- به نظر شما کار چطور بود؟
کار خوبی بود. احسان خواننده خوبی است و صدای خوبی هم دارد.

- اطلاع دارید که انتقادهای زیادی به کار وارد شده است؟
ببنید، احسان علاوه بر اینکه خواننده خوبی هست، دوست صمیمی‌ من هست. ما هفته‌ای یک‌بار با هم تنیس بازی می‌کنیم و دوست ندارم که حرف‌حاشیه‌ای در این مورد بزنم.

- به نظرت بهتر نبود که هر خواننده یک اثر را بسازد و ارائه دهد، بعد بهترین کارها انتخاب می‌شد؟
الان دیگر زمانش نیست. این فکر برای قبل از انتشار این آهنگ است. در مورد بحثی که برای گذشته است نظری ندارم.

- آقای ملامحمد گفته‌اند: منتقدان این آهنگ می‌خواستند ترانه کوچه‌بازاری بخوانند. شما نظری دارید؟
ایشان کی‌هستند؟!

- آقای ملامحمد مسئول امور فرهنگی فدراسیون فوتبال هستند.
خب، پس ما هم یک آهنگ می‌خوانیم تا از حالت کوچه‌بازاری در بیاییم. (خنده)

- شما هم کاری در این رابطه خواندید؟
بله یک کار هست که برای یار دوازدهم آماده کرده‌ام. زحمت بسیاری هم برای این کار کشیده شده. ضمنا فرزاد فرزین هم آهنگی برای یار دوازدهم خوانده است.

- کمی در مورد این کار توضیح می‌دهید؟
بله، ترانه این کار را مهدی ایوبی سرود‌ه‌اند،‌ملودی را خودم آماده کردم و زحمت تنظیم آهنگ را میلاد عدل کشیده است.

- چند مصرع از ترانه را در اختیار ما می‌گذارید؟
من از اون سمت دنیا پرکشیدم ، به رویایی که لبریز از پرنده است. برای مردم این خونه هر کس، که این پرچم رو پوشیده برنده است.

- کار جدیدی برای استقلال نخواندید؟
نخیر.

- استقلال امسال را چطور دیدید؟
استقلال امسال مدیریت خوبی نداشت و عملکرد فتح‌اله‌زاده ضعیف بود.

- چرا؟
چند تا از بازیکنان خوبش را از دست داد تا استقلال نتایجش را از دست بدهد.

- تیم‌ملی در جام‌جهانی چه نتایجی می‌گیرد؟ امیدی به صعود از گروه خودش دارد؟
ایران اگر بتواند یک تساوی از نیجریه بگیرد و بوسنی را شکست بدهد، می‌تواند از گروه خود صعود کند.

- فکر می‌کنید بوسنی را شکست می‌دهیم؟
بله چرا که نه. خب کره را هم در دور مقدماتی فکر نمی‌کردیم شکست بدهیم.

- آقای یزدانی شما فعالیت‌های مختلفی انجام می‌دهید. خواننده هستید، بازیگری می‌کنید، شاعر و آهنگسار هم هستید، در ۴۰ سالگی شما را با کدام حرفه‌تان به جا بیاوریم؟
قطعا خواننده.
- آلبوم جدیدی در دست تولید ندارید؟
چرا یک آلبوم هست که انشاءاله پاییز منتشر خواهد شد.

- با یغما گلرویی کاری انجام نداده‌اید؟
الان دو تا کار تیتراژ هست که روی پرده هم هست. یغما شعر کار را سروده و بنده هم خوانده‌ام.

- کدام فیلم‌ها؟
خط ویژه و متروپل آقای کیمیایی.

- مسلما هر هنرمندی یکی از کارهایش را بیشتر از همه و طور دیگر دوست دارد برای شما کدام یکی از کارها خاص است؟
خب نمی‌شود گفت. همه کارها شیرینی خودشان را دارند، اما خودم شخصا، مترو تهران، طهران، خلیج‌فارس و کوچه ملی را کمی بیشتر از بقیه کارها دوست دارم.

منبع: روزنامه ۹۰

NET DOCTOR
28-05-2014, 22:43
در آستانه کنسرت نهم خرداد و در گفتگو با سایت «موسیقی ما» عنوان شد؛


رضا یزدانی:«قوی سیاه»، «دیوونه» و «ساعت صفر» را اجرا می‌کنیم
موسیقی ما – کنسرت «رضا یزدانی» روز جمعه نهم خردادماه در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی تهران برگزار می شود. این کنسرت اولین برنامه او در سال 93 است و وی سپس برای همراهی تیم ملی و اجرا به برزیل سفر خواهد کرد. او در کنسرت نهم گلچینی از آثار خاطره انگیز خود به همراه قطعات آلبوم «ساعتا خوابن» را اجرا خواهد کرد. آلبومی که زمستان سال گذشته منتشر شد و پایانی بر سه گانه ساعت های این خواننده بود. وی این روزها مراحل تولید آلبوم جدید را هم آغاز کرده است. برای اطلاع از جزئیات کنسرت نهم خرداد چند دقیقه ای را با رضا یزدانی گپ زدیم و از او درباره ترانه تیم ملی در جام جهانی با صدای «احسان خواجه امیری» هم سوال کردیم:

او درباره جزئیات این کنسرت به خبرنگار سایت «موسیقی ما» گفت:«کنداکتور بسیار متفاوتی را برای این برنامه در نظر گرفته ایم. دو مِدلی درست کرده ایم که شامل یک سری از قطعات خاطره انگیز است که حدود دوازده قطعه خواهد بود. به غیر از این حدود 25 ترانه اجرا خواهد شد. همچنین قطعاتی نظیر «قوی سیاه»، «دیوونه» و «ساعت صفر» که تا کنون در کنسرت ها اجرا نشده است هم در کنداکتور داریم. دکور متفاوت و جدیدی داریم و تصویرسازی های خوب و جذابی هم برای بک انجام شده است. سعی کردیم که همه بخش های کنسرت ما در سال جدید به روز شود.»

وی در ادامه افزود:«برای اجرا برنامه در شهرهای اهواز، رشت، بندرعباس، کرمان و اراک صحبت هایی شده است ولی همه این برنامه ها به پس از ماه رمضان موکول می شود. کنسرت نهم خرداد هم آخرین اجرای من پیش از ماه رمضان خواهد بود. همراه با پروژه «یار دوازدهم» به برزیل می روم که یک تیتراژ هم برای آنها خوانده ام و یک تیتراژ برای آنها خوانده ام که اثری حماسی برای تیم ملی فوتبال ایران است.»

رضا یزدانی پیرامون قطعه جدید خود گفت:«ترانه این اثر از سروده های «مهدی ایوبی» است و تنظیم توسط «میلاد عدل» انجام شده است و خودم کار آهنگسازی آن را انجام داده ام. در بخشی از ترانه این قطعه می گوید:«من از اون سمت دنیا پرکشیدم به رویایی که لبریز از پرنده است...برای مردم این خونه هرکس که این پرچم رو پوشیده برنده است. ملودی و تنظیم این قطعه هم در فضای آثار گذشته من است و خیلی حماسی تر و کوبنده تر از گذشته است.»

او نظر خود درباره قطعه احسان خواجه امیری برای تیم ملی فوتبال هم خاطرنشان کرد:«من قطعه «احسان خواجه امیری» که برای تیم ملی بود را شنیدم و خیلی خوب و اکتیو است. هر کسی که با هر سبکی اگر برای تیم ملی قطعه ای را می ساخت با عقاید مختلفی رو به رو می شد. کلا موسیقی سلیقه ای است و ممکن است که خیلی ها هم این اثر جدید من برای تیم ملی را دوست نداشته باشد و برای خیلی ها هم جذاب باشد. شرایط احسان هم همینطور است که باز هم به همان مقوله سلیقه ای بودن موسیقی باز می گردد.»

Hamid Hamid
07-06-2014, 10:49
کنسرت خرداد :




[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] F%D8%A7%D8%AF.jpg


واسه کاور فیسبوک عکس خوبیه :)

MILAD MGH
16-06-2014, 19:23
آهنگ جدید رضا یزدانی به نام وطن یعنی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

320 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
128 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

banii
04-08-2014, 22:32
تا کی میخوای امید بدی بگی قشنگه انتظار یه حرف تازه تر بزن برا دلای بیقرار...

Malware
16-08-2014, 07:17
Reza Yazdani - Erse Ajdadi

آهنگ جديد و فوق العاده زيباي رضا یزدانی به نام ارث اجدادی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

320 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

128 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

64 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Malware
16-08-2014, 09:48
متن آهنگ جديد و فوق العاده زيباي رضا یزدانی به نام ارث اجدادی

تو تمام سهمم از دنیایی خاک تو خونه ی اجدادیمه
سندت خورده بنامم دیگه این همون جواز آزادیمه
..........
پره زخمه ترکش و خمپارست هر وجب از خاک خوزستانت
توی ذهن جنگلا سبز هنوز خاطرات میرزا کوچیک خانت
..........
چهل ستونه توئه باعث میشه که نریزه سقف دنیا پایین
واسه تو جونمونم میدیم ما عشق واقعی که میگن یعنی این
هر کسی میخواد بفهمه عشق کافیه که مرد این میدون شه
وقتی صحبت از تو باشه حتی یه جزیره هم میتونه مجنون شه
صحبت از یه ملته یه قومه که میگه که من و تو کم هستیم
می تونیم بگذریم از این خانم هر کدوممون یه رستم هستیم
اونی که رو پرچمت اسمش هست همیشه هواتو داشت و داره
حس خوبی داره آدم وقتی که روی خاک تو قدم میزاره
توی ادمای این آبادی پر از عشق و غیرت و احساسه
هر کسی تاریخ و خونده باشه سربدارانتو خوب میشناسه
هر کسی تاریخ و خونده باشه قصه گذشتتو میدونه
تو خلیج فارسی داری که فارس هست و فارس میمونه
..........
تو تمام سهمم از دنیایی خاک تو خونه ی اجدادیمه
سندت خورده بنامم دیگه این همون جواز آزادیمه
..........
تو تمام سهمم از دنیایی خاک تو خونه ی اجدادیمه
سندت خورده بنامم دیگه این همون جواز آزادیمه

NET DOCTOR
17-08-2014, 00:43
در گفت‌وگو با سایت «موسیقی ما» مطرح شد؛


رضا یزدانی: آلبوم جدیدم با هفت آلبوم قبلی تفاوت‌های زیادی دارد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


موسیقی ما – اگر مدتی‌ست که خبرهای کمی از «رضا یزدانی» می‌شنویم به این دلیل است که او ایام پرترافیکی را پشت سر می‌گذارند. از یک سو در تدارک برگزاری کنسرت سوم شهریور است و از سویی دیگر مراحل ضبط و تولید آلبوم جدید خود را دنبال می‌کند. از جدید‌ترین فعالیت او هم که چند وقتی است در فضای مجازی خبرساز شده است نباید غافل شد. رضا یزدانی اخیرا در کسوت یک کارگردان ظاهر شده است و پس از حضور در تئا‌تر و سینما این جدید‌ترین تجربه وی در مقوله تصویر است.همچنین قطعه «ارث اجدادی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])» با صدای وی نیز شب گذشته منتشر شد. این سوژه‌ها بهانه‌های خوبی بودند تا به سراغ خواننده آلبوم «ساعتا خوابن» برویم و گفت‌وگویی داشته باشیم:


*چه برنامه‌هایی برای کنسرت سوم شهریور دارید؟

با مدلی‌هایی که برای این برنامه آماده کرده‌ایم حدود بیست قطعه اجرا خواهد شد. یک قطعه جدید هم داریم که قرار است برای اولین بار در این کنسرت اجرا کنیم. یک سری از کارهای قدیمی‌تر مثل «مش رمضون» و «اتاق یخ زده» و... که در کنسرت‌های یکی دو سال اخیر شنیده نشده بودند را هم در کنداکتور برنامه قرار داده‌ایم.


*در قسمت بصری کنسرت هم شاهد تغییراتی خواهیم بود؟

چند تصویر جدید داریم که برای این کنسرت آماده شده است. تقریبا در هشتاد درصد قطعات کنسرت‌های ما با تصویر همراه است و این تصاویر جدید که آماده کرده‌ایم هم متفاوت خواهد بود. مشغول برنامه ریزی برای انجام تغییرات عمده در دکور برنامه هم هستیم و اگر امکان داشته باشد با دکوری کاملا متفاوت نسبت به اجرای برنامه اقدام می‌کنیم.


*یکی دیگر اتفاقات خبرساز در مورد شما این است که ظاهرا به تازگی یک فیلم کوتاه کارگردانی کرده‌اید. در این مورد کمی توضیح دهید.

یک جشنواره فیلم‌های کوتاه موبایلی در تهران است که دومین دوره آن امسال برگزار خواهد شد. این بار بخشی به نام نگاه هنرمند داشتند و از ده هنرمند دعوت به عمل آمد که فیلم کوتاه بسازند. «فرهاد آییش»، «آتیلا پسیانی»، «بابک حمیدیان»، «فاطمه معتمدآریا»، «نیکی کریمی» و «بهروز غریب‌پور» دوستانی هستند که در حال حاضر اسامی آن‌ها را به خاطر دارم و در این بخش حضور دارند. من هم یکی از آن ده هنرمندی هستم که ساخته خودم را ارائه کردم و فیلمی که کارگردانی کرده‌ام به زودی اکران خواهد شد.


*این فیلم چند دقیقه است و موضوع آن چیست؟

اگر اجازه بدهید تا زمان اکران فیلم در این جشنواره در مورد موضوع آن صحبت نکنیم. فیلم‌ها باید بین دو تا هفت دقیقه باشند که از حداکثر زمان استفاده کردم و اثر من هفت دقیقه است.


*امکان دارد که روزی هم کارگردانی فیلم بلند انجام دهید؟

خیر. این هم یک تجربه جذابی بود که انجام دادم. کار جالب و دوست داشتنی بود. هیچگاه اینقدر در مراحل تولید درگیر نمی‌شدم ولی این بار ناچار بودم که حواسم به تمامی ابعاد پروژه باشد.


*خبری از حضور شما در عرصه بازیگری سینما هم هست؟

به احتمال زیاد امسال در دو پروژه سینمایی حضور خواهم داشت.


*آلبوم جدید در چه مرحله‌ای قرار دارد و چه جزئیاتی از آن را می‌توانید بگویید؟

هشتاد درصد ضبط آلبوم جدید به اتمام رسیده است و بیست درصد ضبط و میکس و مستر کار‌ها باقی مانده است. تنها توضیحی که می‌توانم فعلا ارائه کنم این است که این آلبوم با هفت آلبوم قبلی من کاملا تفاوت دارد. آهنگسازی‌ها توسط خودم انجام شده است و «میلاد عدل»، «بهروز پایگان»، «محمد خرمی‌نژاد» و «شهروز بردوده» هم در بخش تنظیم حضور دارند. یک پکیج ویدئویی آماده انتشار هم دارم که شامل ده ویدئو است و طی این سه سال به مرور ضبط کرده‌ایم. این ده ویدئو برگزیده‌ای از تمام آلبوم‌های من است.


*پس احتمال دارد که امسال در بازار موسیقی دو آلبوم داشته باشید؟

روند تولید این دو مجموعه را پیگیری می‌کنم و چنین احتمالی هم وجود دارد.


*برنامه‌ای برای اجرا در شهرستان‌ها هم قطعی شده است؟

تا پیش از محرم و صفر به حدود ده شهر سفر خواهیم کرد. بندرعباس، رشت، کرمانشاه، کرمان، ساری و اهواز برخی از شهرهایی هستند که پیرامون برگزاری کنسرت در حال رایزنی هستیم. هنوز تاریخ خاصی قطعی نشده است و به زودی اطلاع رسانی‌های لازم انجام خواهد شد.

NET DOCTOR
10-09-2014, 13:58
دانلود آهنگ جدید رضا یزدانی بنام چکه نور


ترانه : یغما گلرویی ، تنظیم : محمد خرمی نژاد
این آهنگ تیتراژ فیلم خط ویژه می باشد.


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



متن آهنگ جدید رضا یزدانی بنام خط ویژه :

حسابم رسیدست حسابم پُره یکی داره اینجا نفس می بُره
یکی دم به دم نونش آجر میشه یکی آجر ِ دیوارو میشمره
تو این شهر دلگیر ِ خاکستری که یه ترس دائم کناره منه
بذار پشت عطر تو پنهون بشم نگاه تو راه فراره منه
من از جنگ ِ با زندگی خسته ام جهانم جهان ِ مجازی شده
کسی که پی فتح خورشید بود به یک تکه ی نون راضی شده
یکی داره خوابامو -- میکنه دلم یه دل ِ سیر رویا میخواد
با شالت چشمامو ببندو ببی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ن چه چیزای خوبی یادم میاد
ما عشقو توی کوچه فهمیدیم جای خریدن سیبو دزدیدیم
وقتی که شب ، ستاره گُم می کرد ما خواب بودیم و نمی دیدیم
ما عشقو توی کوچه فهمیدیم جای خریدن سیبو دزدیدیم
وقتی که شب ، ستاره گُم می کرد ما خواب بودیم و نمی دیدیم

MP3 – 320

Reza Yazdani – Khate Vizheh ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

MP3 – 128

Reza Yazdani – Khate Vizheh ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Greedy
15-09-2014, 11:28
سلام
یه سوال بود چند وقته میخوام بپرسم هی یادم میرفت
اول اهنگ کافه بهشت با یک پیانوی فوق العاده زیبا شروع میشه میخواستم بدونم این پیانو اثر بزرگان پیانیست بوده یا اینکه نه ؟
اگر این پیانو از اهنگ دیگه ای گرفته شده کسی میدونه اهنگ اصلی چی بود ؟ خیلی دوست دارم این پیانوش طولانی تر باشه :دی

banii
23-09-2014, 17:30
گز کردن پاییز ، بو کردن برگها / یک استکان چایی، تو دل دل سرما

Malware
29-09-2014, 09:24
آهنگ جديد و فوق العاده زيباي رضا یزدانی به نام پرچم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

320 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

128 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

64 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

NET DOCTOR
09-10-2014, 19:59
رضا یزدانی در اولین تور کنسرت خارج از ایران خود، در کشور استرالیا و در شهر های ملبورن و سیدنی به روی صحنه رفت.
رضا یزدانی روز ۳ اکتبر در شهر ملبورن و روز ۴ اکتبر در شهر سیدنی با ارکستر استرالیایی خود به رهبری بهروز پایگان به روی صحنه رفت. این کنسرت ها با استقبال بسیار خوب ایرانیان ساکن این شهر همراه بود.

در این کنسرت «pat madden» نوازنده درامز، « RalphMarshall» نوازنده گیتار باس، « KristianPipitone» و «Daniel maher» نوازندگان گیتار الکتریک و «بهروزپایگان» نوازنده کیبورد و پیانو، رضا یزدانی را همراهی می کردند.

یزدانی در این دو شب قطعات محبوبش و پر طرفدارش از جمله «بلا تکلیف»، «اتاق یخ زده»، «حس تاریخ»، «هذیون»، «کجا گمت کردم»، «یخبندون قطبی چشمات»،«شمال»، «حافظ»، «آدم یه جاهایی رو مجبوره»،«تهران- طهران»، «یکم چای برای من بریز»، «مهتاب تو فانوس»،«ادامه بده»، «کوچه ملی»، «کافه نادری»،«حرف های بی مخاطب»، «دیونه» و مانند همیشه «خلیج فارس» را برای حاضرین اجرا کرد.

تهیه کنندگی این کنسرت به عهده گروه «فالش» بوده که به زودی شاهد برگزاری کنسرت های بیشتری توسط این گروه خواهیم بود .




[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])




[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])





[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

NET DOCTOR
17-10-2014, 11:23
بلاتکلیفی رضا یزدانی در اصفهان!

رضا یزدانی روزهای ۲۱ و ۲۲ مهر ماه و طی ۴ سانس در شهر زیبای اصفهان با هواداران خود دیدار کرد.
یزدانی در این کنسرت قطعات بلاتکلیف، حس تاریخ، هذیون، کجا گمت گردم، داغ، مجبور، تهران-طهران، شمال، کوچه ملی، ادامه بده، هنوز دلم واسه تو، نوار، حرفای بی مخاطب و خلیج را اجرا کرد.

رضا یزدانی برای این کنسرت نیز یک دکور بسیار جذاب در نظر گرفته بود تا نشان دهد برای اجرا در شهرستان ها نیز برنامه های ویژه ای دارد.

مازیار احمدپور، میلاد عدل، محمد خرمی نژاد، آرش زمانیان، شهروز بردوده و ایمان جعفری پویان اعضای ارکستر رضا یزدانی را تشکیل می دادند.



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

NET DOCTOR
20-10-2014, 18:40
آیا رضا یزدانی خسیس است!!!!!!

«رضا یزدانی» از اصالت اصفهانیش گفت!
کنسرت «رضا یزدانی» به همت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان و علی اوجی در تالار فرشچیان شهر اصفهان در چهار سانس طی روزهای ۲۱ و ۲۲ مهر ماه برگزار شد. در این کنسرت میلاد عدل، ایمان جعفری پویان، آرش زمانیان، محمدخرمی‌نژاد، مازیار احمدپور، شهروز بهادر‌زاده بعنوان نوازنده رضا یزدانی را همراهی می‌کردند.
رضا یزدانی در خلال این اجرا از اصالت اصفهانی خود و پدربزرگ اصفهانی خود صحبت کرد و از تمامی کسانی که برای انجام این اجرا زحمت کشیدن تشکر کرد، همچنین یزدانی قطعه داغ را به شهدای هشت سال دفاع مقدس اهدا کرد. قطعات بلاتکلیف، اتاق یخ زده، داغ، کجا گمت کردم، آدم یه جاهایی رو مجبوره، تهران طهران، کوچه ملی، هنوز دلم واسه تو تنگ می‌شه، ادامه بده، نوار، کی فکرشو می‌کرد، خلیج فارس برای این کنسرت در نظر گرفته شده بود. در خلال کنسرت، فول آلبوم رضا یزدانی، تی شرت و دستبند رضا یزدانی بفروش رسید. استقبال گسترده مردم اصفهان از این اجرا فوق العاده بود به نحوی که در یک روز اول و بدون هیچگونه تبلیغ محیطی در اصفهان تمام بلیط هاخریداری شد. نکته جالب این اجرا حضور دختر و همسر رضا یزدانی در کنسرت بود.


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])کنسرت رضا یزدانی در اصفهان (برای بزرگنمایی کلیک کنید)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])کنسرت رضا یزدانی در اصفهان (برای بزرگنمایی کلیک کنید)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])کنسرت رضا یزدانی در اصفهان (برای بزرگنمایی کلیک کنید)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])کنسرت رضا یزدانی در اصفهان (برای بزرگنمایی کلیک کنید)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])کنسرت رضا یزدانی در اصفهان (برای بزرگنمایی کلیک کنید)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])کنسرت رضا یزدانی در اصفهان (برای بزرگنمایی کلیک کنید)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])کنسرت رضا یزدانی در اصفهان (برای بزرگنمایی کلیک کنید)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])کنسرت رضا یزدانی در اصفهان (برای بزرگنمایی کلیک کنید)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])کنسرت رضا یزدانی در اصفهان (برای بزرگنمایی کلیک کنید)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])کنسرت رضا یزدانی در اصفهان (برای بزرگنمایی کلیک کنید)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])کنسرت رضا یزدانی در اصفهان (برای بزرگنمایی کلیک کنید)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])کنسرت رضا یزدانی در اصفهان (برای بزرگنمایی کلیک کنید)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Malware
10-11-2014, 15:04
در گفت و گو با موسیقی فارس مطرح شد:

آلبوم جدید رضا یزدانی آماده انتشار شد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موسیقی فارس-محمد عبدالهی: رضا یزدانی از آماده شدن آلبوم جدید خود برای انتشار خبر داد و گفت: این آلبوم تا پایان امسال منتشر و روانه بازار موسیقی کشور خواهد شد.

رضا یزدانی؛ خواننده راک خوان کشورمان در گفت و گو با موسیقی فارس ازآماده شدن آلبوم جدید خود برای انتشار خبر داد و در این باره گفت: این آلبوم شامل 14 قطعه موسیقی است که ملودی های آن توسط خودم آهنگسازی شده است . تنظیم های آن را نیز مانند همیشه به دوستان خود سپرده ام که از این میان می توان به میلاد عدل، بهروزپایگان،شهروز بردوده و پویا نیک پور نام برد.

وی همچنین گفت: در زمینه ترانه نیز از ترانه سرایانی همچون اندیشه فولادوند، مهدی ایوبی، عیلرضا باران و ... همکاری گرفته ام. اما هنوز عنوانی برای این آلبوم انتخاب نکرده ام.

این خواننده که پیش از محرم و صفر در استرالیا کنسرت داشته است، در ادامه تاکید کرد: میکس و مستر این آلبوم توسط محمدخرمی نژاد انجان شده است و توسط شرکت تصویرگستر پاسارگاد قرار است تا پایان امسال منتشر شود.

یزدانی درباره تور کنسرتهای خود بعداز محرم و صفر گفت: تور کنسرتهای من نیز بعداز محرم و صفر از تهران آغاز می شود و در بیش از 10 شهر برگزار خواهد شد.

از این خواننده تاکنون آلبومهای شهر دل،پرنده بی پرنده ،هیس،ساعت ۲۵ شب،ساعت فراموشی، خاطرات مبهم وساعتا خوابن منتشر شده و کنسرتهای مختلفی را در شهرهای مختلف ایران و جهان برگزار کرده است.


منبع : farsmusic

Malware
18-11-2014, 10:15
آهنگ جدید و فوق العاده زیبای رضا یزدانی به نام جاده چالوس ...

ترانه: یغما گلرویی – موزیک: رضا یزدانی – تنظیم: محمد خرمی نژاد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

320 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

128 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])


لینک رو کپی پیست کنین تو IDM .

Malware
10-12-2014, 00:45
تیزر البوم جدید با نام سلول شخصی منتشر شد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

vestlaif
10-12-2014, 01:21
سلام به همه . دوستان قسمتی از آهنگ رضا یزدانی رو شنیدم ولی دنبال آهنگ کاملش میگردم توی نت هم هیچی پیدا نیست . توی فیلم بوی گندم خونده این آهنگ رو ممنون میشم کمکم کنید !
متن آهنگ : میخوام که خواب بودن تعبیره بیداری بشه *** توی قصه ی وارونگی یبار دلم برنده شه

Kurosh
10-12-2014, 23:13
تیزر البوم جدید با نام سلول شخصی منتشر شد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])



اوه چه ریشی گذاشته داش رضا ! :دی :دی
مصنوعیه احتمالا ... : دی

عالی بود
من نمی دونم چه سریه که آلبومای رسمیش این قدر خوبن، بعد تک آهنگاش زیاد تعریفی ندارن معمولاً ...

واقعاً رضا برای آلبوماش زحمت می‌کشه و کل انرژیشو می ذاره واسش ...

مطمئنم این آلبوم هم به یکی از بهترین‌هاش تبدیل میشه

از این آهنگ و اسم آلبوم و کلیپش مشخصه نتیجه چقدر خوب در میاد :20:

بالاخره سری ساعت‌ها تموم شد و اسم آلبوم هم خوب انتخاب شده ...

امیدوارم از یغما هم شعر داشته باشیم ... هر چند کلاً شعرای رضا خوبن

این شعرش هم خوب بود ... (البته BRT یه کم همخونی نداشت با وزن، ولی خوبه ...)

به امید یه آلبوم معرکه‌ی دیگه بعد از ساعتا خوابن، خاطرات مبهم و ساعت فراموشی ... :40:

ramin1988
11-12-2014, 08:36
سلام

با احترام به نظر دوستان به نظر من هم شعر و هم صداش فوق العاده ضعیف بود توی تیزری که پخش شد ، امیدوارم آلبوم بهتر باشه

Malware
16-12-2014, 00:04
دومین تیزر رسمی آلبوم "سلول شخصی" منتشر شد.این تیزر شامل قسمتهایی از ویدیو کلیپی است که در آینده منتشر خواهد شد ؛
این کلیپ نخستین ویدیو کلیپ زیر آب ساخته شده در ایران می باشد.


دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

از دقیقه 01:10 تا 01:15 انگار 3 تا ساعت زیر آبه . شایدم من اشتباه می بینم . :n02:

Malware
16-12-2014, 12:39
دومین تیزر رسمی آلبوم "سلول شخصی" منتشر شد.این تیزر شامل قسمتهایی از ویدیو کلیپی است که در آینده منتشر خواهد شد ؛
این کلیپ نخستین ویدیو کلیپ زیر آب ساخته شده در ایران می باشد.


دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

از دقیقه 01:10 تا 01:15 انگار 3 تا ساعت زیر آبه . شایدم من اشتباه می بینم . :n02:

توی مسیر باد
رو کارناوال آب
پارو به سمت هیچ
پارو به سمت خواب

بدجور امیدوار شدم به خوب بودن آلبوم . حداقل این یدونه آهنگ که محشر میشه . فضای جالبی داره .

milad_gta
17-12-2014, 18:16
تیزر ها فوق‌العاده بودند... بی صبرانه منتظر آلبوم هستم.
یزدانی جزو محدود هنرمندهایی هست که کارهاش رو دوست دارم و دنبال میکنم...

Sayam
24-12-2014, 04:41
عجب چیزیه این آهنگ سیگار پشت سیگار ...


رضا یزدانی مث اینکه آلبوم جدید ترکونده واقعا... (البته بار اولش نیست ، و بار آخر هم نخواهد بود...:n12:)

milad_gta
24-12-2014, 10:04
تک آهنگ "سیگار پشت سیگار" از آلبوم "سلول شخصی" منتشر شد. دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])



آلبوم سلول شخصی 10 دی ماه منتشر خواهد شد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

MOHAMMAD2010
24-12-2014, 12:52
من فکر کردم سیگار پشت سیگار فقط تک آهنگه نگو از آهنگای آلبومه !
ارشاد مشکلی نداشته با شعرش !؟

Malware
25-12-2014, 14:45
سومین تیزر رسمی آلبوم "سلول شخصی" منتشر شد.


این آلبوم 10 دی ماه بطور رسمی در سراسر کشور منتشر خواهد شد.

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

milad_gta
25-12-2014, 18:46
آقا نمیشه هماهنگ کنیم آلبوم رو زودتر بدن؟ :n19: باید تا ۱۰ دی در و دیوار رو خط بندازم :n02:

Malware
25-12-2014, 19:04
تیزر سوم هم بد نبود ولی به نظرم به پای شعر تیزر دوم نمیرسه. فضای واقعا جالبی داشت با شعری زیبا تقریبا هر روز چن بار میشنوم:

توی مسیر باد
رو کارناوال آب
پارو به سمت هیچ
پارو به سمت خواب

مشتاقم زودتر بیاد نسخه کاملش رو بشنوم. :n12:

Hamid Hamid
26-12-2014, 01:53
سلام ...

این آهنگ سیگار پشت سیگار کار خوبی بودش ... هرچند من از سیگار اصلا خوشم نمیاد :n02: اما شعر سگینی داشت و خوب بودش.

+

تیزر جدیدی هم که منتشر شد واقعا محشر بودش . چه اشکال داره یه عاشقانه ی شاد و ریتمیک . چیزی که به نظرم میاد اینه که اشعاری که انتخاب می کنه رضا یزدانی به مراتب دارن بهتر و بهتر می شن. یه سیر صعودی خوبی دارن ... حرف های تازه ، حرف های خاص . این ها نشونه های خیلی خوبیه که داره تو موسیقی چند نفر اتفاق میوفته و ادامه پیدا می کنه از جمله استاد رضا یزدانی :n01:

+

راستی 14 تا آهنگ داشتن این آلبوم + ویدئوها خیلی خبر خوبی بود. کلی آهنگ و کلی تجره ی جدید ...

Zlatan_ibra
27-12-2014, 12:29
آقا این شعر سیگار پشت سیگار سنگینه ادم بعضی جاهاشو نمیفهمه میشه یکی لطف کنه بکه منظورش چیه؟:دی

Hamid Hamid
27-12-2014, 23:44
سلام ...



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


رضا یزدانی _ آهنگ قدیمی :

320 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])


128 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

milad_gta
29-12-2014, 21:54
چهارمین تیزر رسمی آلبوم "سلول شخصی" منتشر شد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


مشاهده آنلاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Hamid Hamid
31-12-2014, 21:59
سلام ...

آلبوم رو خریدم.

2 تا آهنگ رو که چند نفر خیلی ازش تعریف کرده بودن رو از وقتی اومدم خونه شاید 10 بار هر کدوم رو گوش دادم ... یکی " سلول شخصی " و دیگری " شلیــــک کن رفیــــق " . ایشالا تاپیک نظرسنجی آلبوم رو هم ایجاد می کنیم و اونجا بیشتر و مفصل تر در مورد آلبوم صحبت می کنیم با دوستان. این شعر سلول شخصی واقعا چقدر به فکر من نزدیکه . شلیک کن رفیق هم شعرش خیلی جالبه ... حرف های محشر ... سنگین ... تا حدی منظور دار :n02:


موفق باشید

Ali_softcenter
31-12-2014, 23:53
سلام

به عنوان کسی که کلا با سبک خوندن رضا ارتباط برقرار نمیکنم و کشیدن صداش که باعث سردردم میشه فقط 3 تا آهنگ خوب بود....پله برقی...شلیک کن رفیق و سیگار پشت سیگار.

Reza Azimy_RW
02-01-2015, 14:06
08 Shellik Kon Rafigh
شرمنده من فاز این آهنگو نگرفتم واقعا آهنگ قشنگیه ولی نمیدونم موضوعش چیه(شعر) ؟ یکم حس میکنم رفاقتی عشقیه , اجتماعیه یا روحانیه :دی یا...

GiggleClub
02-01-2015, 16:42
چرا اینقد سوت و کوره اینجا؟
نظری راجع به آلبوم کسی نداره؟

من ما خیلی خوشم اومده حقیقت :n18:
ترک های ۱ ، ۲ ، ۳ ، ۴ ، ۸ ، ۹ و ۱۱ فعلا از بقیه بیشتر پسندیدم
البته همیشه آلبومای رضا نمیدونم چجوریه برای من که یکم زمان میخواد تا باهاش جور شم...

Kurosh
03-01-2015, 04:56
نظر سنجي: رضا یزدانی - سلول شخصی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Reza Azimy_RW
04-01-2015, 16:02
من فک کنم واسه اینکه اولش اینو میگه :


اجرای حکم مرگ اسمش که قتل نیست


کنایه به کساییه که حکمهای اینچنینی رو اجرا میکنن و معلومه قاتل (که بهش میگه شلیک کن) یه ناشناسه پس در نتیجه این حرفا اجتماعی اخلاقی فرهنگیه :دی
ولی هر برداشتی میشه ازش کرد :n33:

GiggleClub
17-01-2015, 13:47
خواهشا دوستانی که واردن بیان یخورده در مورد مفهوم شعرها بحث کنن

Kurosh
17-01-2015, 15:06
جدای از شعرها تعجب می کنم بچه ها سر این آلبوم چقدر کم کامنت گذاشتن

فکر می کنم جو آلبوم یه کم سنگین بوده براشون

تو تاپیک نظرسنجیش نظراتتون رو زودتر اعلام کنید و به آهنگا هم رای بدید، به زودی بسته میشه اون تاپیک

خودم هم برسم نظرم رو میگم ...

MOHAMMAD2010
18-01-2015, 19:35
آهنگ 13 چقدر شبیه آهنگ معروف Gloomy Sunday هست !

amin_g_p
20-01-2015, 18:08
آهنگ 13 چقدر شبیه آهنگ معروف Gloomy Sunday هست !

اگر آلبوم را خریده باشید و به پشت جلد دقت کرده باشید نوشته:
تعظیم زئوس برگرفته از:Gloomy Sunday

همچنین:
ملودی ترجیع بند ترانه پله برقی: Melancholy Man

اینکار خیلی خوبه که از هرچی استفاده کرده عنوان شده.

MoH_@_MaD
26-01-2015, 23:42
چقدر ترک آهنگ قدیمی خوبه ...

راضیم به اینکه با هم فیلمای خوبیو دیدیم
کتابای خوب خوندیم
موزیکای خوب شنیدیم

:n12:

به نظر من بهترین آهنگ آلبومه و واقعا از گوش کردنش لذت میبرم

Kurosh
27-01-2015, 23:16
به عنوان ششصدمین پست تاپیک :40:

نظر بابک ریاحی پور (میشه گفت بهترین گیتاریست ایران و از موسیقی دان های کهنه کار راک و تلفیقی) در مورد آلبوم




عقیده شخصی من در مورد «سلول شخصی» این است که آلبوم بسیار خوبی را از رضا یزدانی شاهدیم. اگرچه همیشه همه‌چیز می‌تواند بهتر باشد، اما از نظر هماهنگی و تناسب کارهای یک مجموعه، قطعات این آلبوم دارای یک روند ثابت و هماهنگ با هم هستند. اگر آلبوم را به طور کامل گوش دهیم، متوجه خواهیم شد که سلیقه انتخاب شعرها تغییر کرده است. فکر و عقیده «اندیشه فولادوند» در بخش کلام این مجموعه دیده می‌شود و شاید بتوان به نوعی شعرهای او را محور آلبوم دانست؛ ترانه‌هایی خاص و متفاوت با تصویرسازی‌های عالی و پُرمفهوم.

* * *

اگر روند آثار هنرمندان را یک مجموعه در نظر بگیریم و آن را بررسی کنیم، بعضی از آنها پس از چند سال موفقیت و حضور در مارکت هنری، به کارهای اولیه خود -که بدون فشار و استرس بازار تولید شده است- بازمی‌گردند؛ کارهایی که شاید بیشتر از هر چیز دیگری، نشان‌دهنده «خود واقعی» این هنرمندان باشد و چیزی که با آن شناخته شده‌اند. شاید بتوان گفت «رضا یزدانی» هم در این آلبوم دچار این بازگشت هنری شده است. البته رضا طرفدارهای خاص خودش را دارد. طرفدارهایی که سلیقه‌شان جدا از مخاطب عام است. آنها چنین آلبومی را از رضا انتظار دارند. شاید همین است که گاهی او را محدود می‌کند و مجبور است تا تغییرات را با احتیاط بیشتری ایجاد کند. برای همین سعی می کند تغییرات به نحوی باشد که به جای ریسک کاهش مخاطب خاص خودش، بر تعداد مخاطبان‌اش اضافه کند.

* * *

نقدهایی را که روی آلبوم‌ها انجام می‌شوند، عموماً می‌توان به دو دسته تقسیم کرد؛ گاهی بعضی چند دقیقه از آلبومی را گوش می‌کنند و آن را نقد می‌کنند و برخی دیگر آلبوم را دقیق بررسی و آن را نقد می‌کنند. کسانی که می‌گویند رضا یزدانی در این آلبوم از موسیقی راک دور شده، شاید آلبوم را بیش از 2 دقیقه گوش نداده‌اند! این حرف، کاملاً بی‌اساس به نظر می‌رسد.
من برای خواننده‌هایی مثل رضا خوشحالم. چون جریان مخالف حاکم بر موسیقی کشور (پاپ) را تقویت می‌کنند. البته رضا هم با کمی شانس و کمک خدا، علیرغم فضای حاکم بر موسیقی، امروز می‌خواند و موفق است. شخصیت هنری او، حضورش در سینما، رسانه‌ها و ارتباط با هنرمندهای مهم کشور باعث شده که او امروز حضوری موفق داشته باشد.

* * *
از سویی فکر می‌کنم سلیقه مخاطب امروز موسیقی در کشور ما، تغییرات زیادی کرده است. اگر ده سال پیش از کنار ماشین‌ها در خیابان می‌گذشتیم، موسیقی‌های به‌مراتب بهتری را می‌شنیدیم. پس می‌توان نتیجه گرفت که خواننده‌ها و هنرمندان، به مرور زمان بر سلیقه موسیقی مردم تأثیر می‌گذارند. فعالیت هنرمندان و به‌ویژه خواننده‌های مختلف، آینده موسیقی راک را خواهد ساخت. خوشحالم که رضا یزدانی فضای این نوع موسیقی را در کشور حفظ کرده و اینها جای تحسین دارد. این فضا روی هنرمندان دیگر نیز تأثیر می‌گذارد. تا جایی که این روزها در گروه «دیوار»، تصمیم به حضور یک خواننده گرفته‌ایم.

بابک ریاحی پور


+

اینم مصاحبه‌ی جالبی که همشهری جوان با اندیشه و رضا داشته


صفحه اول
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])صفحه دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
صفحه سوم
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])صفحه چهارم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])


+

سلول شخصی کیمیایی‌وار ترین آلبوم یزدانی است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

milad_gta
21-03-2015, 15:41
ابر قهرمان 6 -- دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Hamid Hamid
14-05-2015, 22:38
سلام :n01:


آهنگ جدید رضا یزدانی




رفـــت که رفــــــت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])20
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])


128 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تو اوج تنهایام سر کشید
روی بی کسی های من پا گذاشت
یه عمر آرزوشو به دل داشتم من
چقدر خوب بود با همه فرق داشت
میشه خواب بود یا یه کابوس بود
مثه برق اومد مثه باد رفت
مثه اونکه بعد از یه عمر زندگی
اون زندگیتو نمی خواد رفت
نه درگیر بودیم نه اذیت شدیم
نه صحبت نه دعوا فقط رفت که رفت
آخه چیزی از بودنش موندنش
نفهمیدم اما فقط رفت که رفت
چقد حال و روزم باهاش خوب بود
چقد بگذره تا یادم بره
چقد بگذره تا من آروم بشم
آخه خاطره از جنون بدتره
نه چیزی آورد نه چیری رو برد
فقط عطرشو روی میز جا گذاشت
تا فهمید دیوونشم کم آورد
هنوز میگم با همه فرق داشت
نه درگیر بودیم نه اذیت شدیم
نه صحبت نه دعوا فقط رفت که رفت
آخه چیزی با بودنش موندنش
نفهمیدم اما فقط رفت که رفت



پ.ن : کار خوبیه ، از دست ندید دوستان.

payam.n5
15-05-2015, 10:03
ابر قهرمان 6 -- دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]





کسی این اهنگ با کیفیت نداره ؟ هر جا گرفتم بی کیفیت بوده :n30:

Kurosh
28-05-2015, 15:58
سلام :n01:


آهنگ جدید رضا یزدانی




رفـــت که رفــــــت



3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])20
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])


128 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])




پ.ن : کار خوبیه ، از دست ندید دوستان.
چه عجب رضا یه سینگل خوب داد

البته تازه یه بار گوش دادم، ولی با همین یه بار مشخص بود که از اون وکال های عجیب غریب خبری نیست دیگه ...
چیزی شبیه به کارای آلبومش شده حداقل ...

امیدوارم این روند ادامه پیدا کنه

Hamid Hamid
28-05-2015, 19:47
چه عجب رضا یه سینگل خوب داد

البته تازه یه بار گوش دادم، ولی با همین یه بار مشخص بود که از اون وکال های عجیب غریب خبری نیست دیگه ...
چیزی شبیه به کارای آلبومش شده حداقل ...

امیدوارم این روند ادامه پیدا کنه


سلام :n01:

منظورت کارایی مثل Big Hero هستش؟ مثال بزن کورش :)


آره کار خوبیه ، من بارها و بارها گوش دادم ، یه جورایی می شه گفت یه آهنگ " پاپ ( Popular ) " هستش ، خیلی مثل آهنگ های آلبومش خاص و " رضا یــــزدانی " وار نیستش . خیلی ها ممکنه از این آهنگ خوششون بیادش و شاید نه فقط طرفدار های رضا یزدانی .

یه اعتراف در مورد شعر این آهنگ :D

من خودم متنش رو قرار دادم اما دقت نکردم که اونجا تو قسمت دوم می گه " بی کسی ها " :D ، فکر و ذهنم رفت پی " سیگار " و " سیم گیتار " و ... :D

Hamid Hamid
13-07-2015, 15:22
با اجراي اركستر سمفونيك به رهبري بهزاد عبدي و خوانندگي رضا يزداني

كنسرت شب موسيقي فيلم مسعود كيميايي برگزار می‌شود

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



موسیقی ما - «شب موسيقي فيلم مسعود كيميايي » با اجراي اركستر سمفونيك به رهبري بهزاد عبدي و خوانندگي رضا يزداني در تهران برگزار مي شود.

به گزارش سایت موسیقی ما، به نقل از روابط عمومي اين كنسرت، علي شجاعي تهيه كننده و مدير موسسه فرهنگي هنري گلچين آواي شرق دراين باره گفت: در اين كنسرت كه 15 مردادماه در تالار بزرگ كشور برگزار مي شود ، موسيقي فيلم هاي مسعود كيميايي توسط اركستر سمفونيك به رهبري بهزاد عبدي اجرا مي شود.

وي ادامه داد: در اين اجرا موسيقي فيلم هايي چون رئيس، حكم، جرم،متروپل، گروهبان، اعتراض، دندان مار، رضا موتوري،‌داشاكل، قيصر و ... توسط اين اركستر اجرا مي شود كه در چند قطعه رضا يزداني به عنوان خواننده ميهمان اركستر را همراهي مي كند.

شجاعي افزود: بليت هاي اين كنسرت كه براي اولين بار در ايران صورت مي گيرد از فردا سه شنبه 23 تيرماه از طريق سايت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به فروش مي رسد.

كنسرت «شب موسيقي فيلم مسعود كيميايي» 15 مردادماه ساعت 21 در تالار وزارت كشور برگزار مي شود.


منبع:
سایت موسیقی ما

mess11
13-07-2015, 16:11
آهنگ "رفت که رفت "
عالــــــــــــی بود
مرســـی شدید بابت معرفی

milad_gta
08-08-2015, 11:03
تیتراژ سریال "تعبیر وارونه‌ی یک رویا"

دانلود:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]




با اینکه گاهی اشتباهه دلبستگی قانون نداره
دست از سرم بردار و بگذر این مرده دیگه جون نداره
عمرم رو دنبال تو گشتم دنیا از عشقم با خبر شد
من آخرین درختی ام که افتاد و عاشق تبر شد

دلتنگی یه راهه تا بی نهایت بی گریه بگو خداحافظ
بی چترت به بارون ندارم عادت بی گریه بگو خداحافظ
رویامو سپردم به دست باد تا شاید شبیه من شه
یک لحظه ام نگاهت به من نیافتاد تا سهمم پرسه زدن شه

هر مرتبه دروغ گفتی دیوار بینمون ترک خورد
من موندم و آوار بغضی که هر دومونو با خودش برد
دل کندی و بی وقفه روی آتیش عشقت آب ریختم
پشت سرت گریه نکردم پشت سرت سراب ریختم

از پنجره ادامه میدم این آخرین کوچه دنیاست
این جاده که به شب رسیده تعبیر وارونه رویاست

MOHAMMAD2010
15-12-2015, 12:52
رضا یزدانی - هفته ی دلتنگی

جز لحظه ای که دست تکون دادی
از چهارشنبه چیزی یادم نیست
ابرای بارون زا رو برگردون
مردی که اشک نریزه آدم نیست


320 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
128 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

abdolahe
06-01-2016, 22:04
اهنگ "این روزا" رضا یزدانی


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلود با کیفیت 128
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود با کیفیت 320 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

حالا که تو کنار من نیستی عاشق و بی قرار من نیستی دلخوشی ندارم
این روزا پر شده دیگه کاسه صبرم منو بیرون بیارین از قبرم
من همون آسمون پر ابرم دوست دارم ببارم این روزا
بی تو غمگین و گیج و بیتابم چند وقته شبا نمی خوابم
دیگه تو راه نبرو رو اعصابم من خودم بی قرارم این روزا
کی میگه تو همیشه باهامی یا همون آدمی که می خوامی
تو همون درد بی سرانجامی که من بهش دچارم این روزا
این که مه نیست دود سیگاره قاب عکست هنوز رو دیواره
خوب نگاه کن ببین چطور داره میگذره روزگارم
با من از زلف یار صحبت کن از زمان قرار صحبت کن
یکمی از ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بهار صحبت کن خشک و بی برگ و بارم
بی تو غمگین و گیج و بیتابم چند وقته شبا نمی خوابم
دیگه تو راه نبرو رو اعصابم من خودم بی قرارم این روزا
کی میگه تو همیشه باهامی یا همون آدمی که می خوامی
تو همون درد بی سرانجامی که من بهش دچارم این روزا

+به نطر من که خیلی قشنگ بود