senaps
04-07-2011, 11:36
سلام....
راستش من از ماین فقط میدونم در چیه و فرمون و تایر هاش و رانندگی کردن!!
با سخت افزار ماشین زیاد اشنایی ندارم و تا حالا،فقط ماشین 0 خریدیم!!
الان،فک میکنم خریدن یه دونه قدیمی خارجی،که تمیز باشه،صد شرف 0 های وطنی رو داره....:21:
حالا،من تو ایلام هستم که و ماشینی که میخوام بخرم،اینجا فقط یه دونش هست!!
تو تهران پیدا کردم،یه دونشو با قیمت مناسب و طبق تبلیغ صاحبش،تمیزه!!
میخواستم بدونم،چیکار میشه کرد؟!
یعنی من که هیچی بلد نیستم،اشنا ها هم که همه فقط میگن ماشین 0 بخر،ماشین 0 بخر و نمیان!!(نمیشه هم کسی رو اورد شهر غریب رفت و برگشت به تهران هم 3 روز طول میکشه!!)
مراحل چیه؟! اگه خودم برم،باید چی بگم؟! ماشین رو به کی نشون بدم؟ خوب یارو میگه این همشهریمه،این بابا هم یه گاگول شهرستانی!! خوب به همشهریش کمک میکنه!!
اگر ماشین سالم باشه،تو طول مسیر سر و صدا نمیکنه و اینا درسته؟! بعدشم برا من زیاد رنگ و اینا مهم نیست،زیاد هم اهل خرید و فروش ماشین و اینا هم نیستم!!
فعلا اینو پیدا کردم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فک کنم اگه بتونم راضیش کنم زیر 7 بده خوب باشه؟!
از دوستان توی تهران هست کسی که ادرس بده ماشین رو بیارم بهش نشون بدم و بخرمش؟
بعد این کار انتقال پول و سند و اینا چجوری انجام میشه؟ چند روز باید تهران باشم و مراحلش چیه؟! هزینه ی جانبی هم داره برا انتقال سند و اینا؟ اصلا چجوریه؟ پول میدم،کارت و مارت ها رو با ماشین میگیرم میام خونه یا باید کار خاصی بکنم؟
:19:
راستش من از ماین فقط میدونم در چیه و فرمون و تایر هاش و رانندگی کردن!!
با سخت افزار ماشین زیاد اشنایی ندارم و تا حالا،فقط ماشین 0 خریدیم!!
الان،فک میکنم خریدن یه دونه قدیمی خارجی،که تمیز باشه،صد شرف 0 های وطنی رو داره....:21:
حالا،من تو ایلام هستم که و ماشینی که میخوام بخرم،اینجا فقط یه دونش هست!!
تو تهران پیدا کردم،یه دونشو با قیمت مناسب و طبق تبلیغ صاحبش،تمیزه!!
میخواستم بدونم،چیکار میشه کرد؟!
یعنی من که هیچی بلد نیستم،اشنا ها هم که همه فقط میگن ماشین 0 بخر،ماشین 0 بخر و نمیان!!(نمیشه هم کسی رو اورد شهر غریب رفت و برگشت به تهران هم 3 روز طول میکشه!!)
مراحل چیه؟! اگه خودم برم،باید چی بگم؟! ماشین رو به کی نشون بدم؟ خوب یارو میگه این همشهریمه،این بابا هم یه گاگول شهرستانی!! خوب به همشهریش کمک میکنه!!
اگر ماشین سالم باشه،تو طول مسیر سر و صدا نمیکنه و اینا درسته؟! بعدشم برا من زیاد رنگ و اینا مهم نیست،زیاد هم اهل خرید و فروش ماشین و اینا هم نیستم!!
فعلا اینو پیدا کردم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فک کنم اگه بتونم راضیش کنم زیر 7 بده خوب باشه؟!
از دوستان توی تهران هست کسی که ادرس بده ماشین رو بیارم بهش نشون بدم و بخرمش؟
بعد این کار انتقال پول و سند و اینا چجوری انجام میشه؟ چند روز باید تهران باشم و مراحلش چیه؟! هزینه ی جانبی هم داره برا انتقال سند و اینا؟ اصلا چجوریه؟ پول میدم،کارت و مارت ها رو با ماشین میگیرم میام خونه یا باید کار خاصی بکنم؟
:19: