مشاهده نسخه کامل
: انتخاب بين سوناتا و آزرا 2011
hashemi_ali_reza
04-07-2011, 11:14
سلام دوستان ؛
مدتي هست كه مدل 2011 هر دو خودروي هيونداي سوناتا و آزرا وارد ايران شده كه اتفاقا هر دو هم فيس ليفت شده هستند .
مي خواستم بدونم كه اين دو خودرو در مدل 2011به غير از موتور ، چه تفاوتي از نظر سطح تجهيزات با هم دارند؟؟؟ آيا مثل مدل هاي 2008 و 2009 هنوز آزرا به سوناتا سره؟؟
قيمت صفر كيلومتر اين دو خودرو در بازار ايران چقدره و كدوم يكي نسبت به بهاي پرداختي ارزش بيشتري داره؟؟؟
با سپاس
s-a-l-i-m
04-07-2011, 12:34
اولا اینجا جای این تاپیک نبود باید بری توی مشاوره برای خرید...
ولی توی 2011 سوناتا سر تر از ازرا هست . { برو اوجا تاپیک بزن بیشتر کمکت می کنند برای خرید و ...}
mohamad skystar
04-07-2011, 12:36
سلام دوستان ؛
مدتي هست كه مدل 2011 هر دو خودروي هيونداي سوناتا و آزرا وارد ايران شده كه اتفاقا هر دو هم فيس ليفت شده هستند .
مي خواستم بدونم كه اين دو خودرو در مدل 2011به غير از موتور ، چه تفاوتي از نظر سطح تجهيزات با هم دارند؟؟؟ آيا مثل مدل هاي 2008 و 2009 هنوز آزرا به سوناتا سره؟؟
قيمت صفر كيلومتر اين دو خودرو در بازار ايران چقدره و كدوم يكي نسبت به بهاي پرداختي ارزش بيشتري داره؟؟؟
با سپاس
سلام خدمت شما.
همونطور که خودتونم گفتین آزرا همیشه به سوناتا برتری داشته و هیوندای همیشه این برتری رو حفظ میکنه همونطور که قیمت ها هم همین رو نشون میدن.این برای قبل از مدل های 2011 بود.
سال 2011 سوناتا دچار تغییرات ویژه ازجمله طراحی خیره کننده و بسیار زیبا که از هر نظر قابل مقایسه با نسل قبلی سوناتا نبود و کاملا جدید بود.
این تغییرات در مورد تجهیزات و امکانات هم همینطور بود که از سوناتا خودورویی جدید ساخت.
امکانات سوناتا:
فرمان هیدرولیک با قابلیت تنظیم در عمق و ارتفاع - شیشه های برقی - سیستم ضد قفل ترمز ABS - مه شکن جلو - کروز کنترل - سنسور پارک عقب - سیستم مدیریت پیمایش- تنظیم گودی کمر صندلی راننده - شیشه های مجهز به سیستم کنترل اشعه خورشید - سیستم صوتی با قابلیت پخش MP3، با شش اسپیکر، بلوتوت، پورت USB، AUX و iPod - آینه الکتروکرومیک -پشت سری های فعال
رینگ آلیاژی 18 اینچی - ایربگ های کامل - سیستم نویگیشن - سقف پانوراما - سیستم تهویه اتوماتیک دوگانه - کلید هوشمند + استارت دکمه ای - روشنایی خودکار چراغها - چراغ زنون - جلوپنجره کروم - آینه های تاشو برقی با راهنما - اهرم تعویض دنده پشت فرمان - حافظه برای آینه های جانبی و صندلی راننده - سیستم کنترل پایداری ESP - دستگیره بیرون و داخل با پوشش کروم - سنسور باران - دوربین دید عقب - صندلی برقی راننده و سرنشین جلو - پوشش چرم
اما آزرا 2011 :
آزرا 2011 هم دچار تغیراتی اندک شد که طرح سپر ها عوض شد تغییراتی خیلی کم در چراغ های عقب خودرو صورت گرفت.آزرا 2011 نتونست فیس لیفت ایده آل از آب در بیاد و اونطور که باید نتونست در سال 2011 رقیب سوناتا بشه بنابراین بلافاصله آزرای جدید تر برای سال
2012 در نظر گرفته شده.
امکانات ازرا 2011:
فرمان هیدرولیک با قابلیت تنظیم برقی در عمق و ارتفاع - زیر سیگاری با طراحی جدید - محافظ گل و لای عقب و جلو - شیشه های برقی چهار درب - سیستم صوتی Infinity با هشت بلندگو و ورودی iPod و AUX و قابلیت کنترل از روی فرمان و چنجر 6 تایی و قابلیت پخش mp3 - سیستم تهویه هوای اتوماتیک دوگانه - طراحی چراغ سقف به شکل خطی - آینه های بغل با راهنما - کمک فنرهای گازی - کروز کنترل خودکار - زه روی سپر عقب - شیشه های مجهز به سیستم کاهش نور آفتاب - کامپیوتر سفری Trip Computer
رینگ 17 اینچی - 8 عدد ایربگ - صندلی راننده با تنظیم الکتریکی در 10 جهت - سیستم کنترل پایداری ESP - سیستم ضد قفل ترمز ABS - سیستم کمکی ترمز BAS - سان روف برقی دو حالته - صندلی و تودوزی چرم ( درب و کنسول ) - سنسور پارک عقب - فرمان و دسته دنده چوب و چرم - آینه الکتروکرومیک - آینه های جانبی برقی تاشو با گرمکن و راهنما و تغییر زاویه هنگام پارک - روشنایی خودکار چراغهای جلو - گرمکن صندلی های جلو - چراغ زنون - پرده عقب الکتریکی با جمع شوندگی خودکار هنگام پارک - برف پاک کن حساس به باران - DVD چنجر و نویگیشن
همونطور که میبینید آزرا 2011 زیاد پیشرفتی نسبت به نسل قبلیش نداشت و یه جورایی Update شد.اما سوناتا یه خودروی جدید تر بود.پس در انتخاب بین سوناتا 2011 و آزرا 2011 نمره بیشتر با سوناتا خواهد بود و خریدش ارزش بیشتری رو داره.
اما فراموش نکنید که شرکت هیوندای همیشه خودروی آزرا رو از نظر موتور و گیربکس در سطح بالاتری از سوناتا قرار میده.
و اما یه مطلب دیگه که باید اضافه کنم اینکه آزرا با مدل 2012 اومده و تا چند وقت دیگه وارد بازار خودرو میشه و این بار دیگه مثل قبل نیست و سوناتا 2011 هیچ حرفی برای گفتن نخواهد داشت.
موفق باشید
hashemi_ali_reza
04-07-2011, 12:47
با سپاس
قيمت هاي دو خودرو رو هم لطفا بفرماييد .
mohamad skystar
04-07-2011, 12:54
اين امكاناتي كه فرموديد در آزرا 2011 هم وجود داره؟؟؟
قيمت هاي دو خودرو رو هم لطفا بفرماييد .
با سپاس
دوست من امکانات هر دو خودرو رو گفتم.
با توجه به بالا رفتن قیمت خودروهای خارجی
آزرا مدل 2011 قیمت 61000000 تومان
سوناتا مدل 2011 قیمت 65000000 تومان
hashemi_ali_reza
04-07-2011, 12:56
و اما یه مطلب دیگه که باید اضافه کنم اینکه آزرا با مدل 2012 اومده و تا چند وقت دیگه وارد بازار خودرو میشه و این بار دیگه مثل قبل نیست و سوناتا 2011 هیچ حرفی برای گفتن نخواهد داشت.
موفق باشید
با سپاس از توضيحات كاملتون
من عكس هاي آزرا 2012 رو در اينترنت ديدم . دقيقا از همون اسلوب طراحي جديد هيونداي كه در سوناتا 2011 و نسل جديد توسان ديده مي شه استفاده كرده . البته اگه قرار باشه كه آزرا در مدل 2012 علاوه بر تغيير ظاهري امكانات بالاتر هم داشته باشه تبديل به يه رقيب بالقوه براي برادر بزرگترش يعني جنسيس ميشه!
hashemi_ali_reza
04-07-2011, 13:10
پس در انتخاب بین سوناتا 2011 و آزرا 2011 نمره بیشتر با سوناتا خواهد بود و خریدش ارزش بیشتری رو داره.
نمره بيشتر را به خاطر طراحي بهتر به سوناتا داديد؟؟؟
از نظر سطح تجهيزاتي كه فرموديد ، ظاهرا هنوز آزرا اندكي برتره و در عين حال موتور 6 سيلندر پرقدرت داره و تازه چند ميليون هم ارزانتر از سوناتا هست...
با سپاس
hamed malekpour
04-07-2011, 16:39
سوناتا قیافش خیلی اسپرت تره وبه نظر من هم سوناتا بگیری بهتره.
mohamad skystar
04-07-2011, 18:54
نمره بيشتر را به خاطر طراحي بهتر به سوناتا داديد؟؟؟
از نظر سطح تجهيزاتي كه فرموديد ، ظاهرا هنوز آزرا اندكي برتره و در عين حال موتور 6 سيلندر پرقدرت داره و تازه چند ميليون هم ارزانتر از سوناتا هست...
با سپاس
بله دوست من.
کاری نداریم کدوم خودرو ارزونتره یا گرونتر.
همون طور که دوستمون تو پست اول گفتن میخوایم ببینیم ارزش خرید کدوم بهتره.
مسلما ارزش خرید هر خودرو به ارزون تر بودنش نیست.
mohamad skystar
04-07-2011, 19:01
با سپاس از توضيحات كاملتون
من عكس هاي آزرا 2012 رو در اينترنت ديدم . دقيقا از همون اسلوب طراحي جديد هيونداي كه در سوناتا 2011 و نسل جديد توسان ديده مي شه استفاده كرده . البته اگه قرار باشه كه آزرا در مدل 2012 علاوه بر تغيير ظاهري امكانات بالاتر هم داشته باشه تبديل به يه رقيب بالقوه براي برادر بزرگترش يعني جنسيس ميشه!
دوست من هیوندای اهدافش رقابت خودروهاش برای بدست آوردن بازار فروش همچنین
رقابت با سایر خودروسازان هست.
آزرا 2012 هر چقدر هم که فول باشه نمیتونه به جنسیس برسه چون اهداف تولید دو خودرو متفاوت هستن.
آزرا رو میتونید رقیب خودروهای زیر ببینید:
کمری
اپتیما
اوریون
رنو لتیتود ( که در راهه ایرانه)
و جنسیس رو رقیب
لکسوس ES350
مرسدس C-CLASS
hamed malekpour
04-07-2011, 19:04
در ضمن قیمت اصلی سوناتا 2011 20ملیونه که وقتی وارد ایران می شه قیمتش می شه 65ملیون.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.