ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست کمک برای حل مشکل windows security center service

chavosh_e
04-07-2011, 02:02
سلام دوستان، یه چند وقتیه که یه علامت ضربدر قرمز بر روی پرچم سفید رنگ ویندوزم اومده
پیغامش اینه که میگه: turn on windows security center service

ولی وقتی روی گزینۀ turn on کلیک میکنم یه پیغام دیگه میده که میگه : the windows security center service can't be satrated

این مسئله یه چند وقتیه که ذهن منو درگیر خودش کرده، ولی هیچ جوری نتونستم راه حلی براش پیدا کنم

خواهش میکنم اگه کسی میدونه به من کمک کنه

Amir Varasteh
04-07-2011, 02:18
سلام.

میشه از ارور یه عکس بگیری بزاری ؟ میخوام اطلاعات دقیقترشو بدونم.

jafarian
04-07-2011, 07:42
شما برنامه Malicious Software Removal Tool با Norton Power Eraser که لینکشون پایین میزارم دان کنید سیستم خودتون کامل اسکن کنید دیدین با این موارد مشکلتون کماکان پابرجا بود از برنامه Disk Cleanup خودویندوزکمک بگیرین دیدین بازم مورد داشت فرمان cmd روداخل سرچ منوی استارت تایپ کنید بعدش روی فرمان cmd کلیک راست کنیدگزینه run as administrator انتخاب کنید بعد این فرمان ازهمینجاکپی بگرین داخل پنجره ای که باز میشه پیست کنید SFC /SCANNOW بعد اینتربزنید وقتی کارش تموم شد پنجره رو ببنیدین دیدین با این موارد درست نشد کارهایی که داخل سایت پایین هست انجام بدین:20:

لینک دانلود Norton Power Eraser

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لینک دانلود Malicious Software Removal Tool

لینک

AMIR MOHAMMAD . M
04-07-2011, 10:57
می تونید کلا پیغام رو حذب کنید .
به این ترتیب که در همان نوار کنار ساعت روی Customize کلیک کنید و در پنجره باز شده Turn System Icons On Or Off
را انتخاب کنید وکلا پیغام رو خاموش کنید .

chavosh_e
05-07-2011, 18:25
مرسی از راهنمایی تون، اون نرم افزارهایی که گفتید رو دانلود کردم، سیستم رو اسکن کردن ولی اتفاقی نیافتاد، فرمان cmd رو هم اجرا کردم سیستم رو اسکن کرد ولی باز اتفاقی نیافتاد، تا اینکه رفتم به اون سایت ماکروسافت که گفتید، مطالبی که اونجا نوشته بود رو به ترتیب انجام دادم درست شد

باز هم تشکر :46:

yaserhe
06-01-2013, 21:17
خواهش میکنم کمکم کنید..............منم همین مشکلو دارم.

bahaaareh
06-04-2013, 12:41
سلام
ممنونم از کمکتون... مشکلم حل شد

Moallah
10-04-2017, 02:12
salam aleikom in maghale ro bekhon
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]