ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راه رفتن روی کمر

meshkiposh2200
04-07-2011, 00:44
با سلام من یه وقتهایی که خسته ام اگه کسی دور و برم باشه بهش میگم روی کمرم کمی قدم بزنه و بعدش کلا خستگیم در میره و طوری سر حال میشم که الکی میخندم.
امروز پشت قلبم :31:از طرف کمرم بد جوری گرفت جوری که نمیتونستم روی پا وایسم ولی کم کم خوب شد یکی بهم گفت که قولنجه ته میخاستم بدونم این اثرات راه رفتن روی کمره و یه سرچی توی نت زدم دیدم که ابوعلی سینا از درد قولنج مرده میخاستم بدونم این قولنج چیه پیش چه دکتری باید برم یه وقت تلف نشیم و سوال آخر این راه رفتن روی کمر خوبه یا نه .با تشکز قبلی:40:

GHAGHALEELEE
04-07-2011, 01:06
سلام.من خواهرم پزشک هست و همیشه ما رو از انجام این کار نهی میکنه.میگه اگر درد بر اثر خستگی باشه با کمی مالش(تاکید میکنم مالش نه را رفتن) برطرف میشه.اگر شدیدتر باشه از کرم پیروکسیکام استفاده کنید و روش رو با باند و یا روسری ببندید.اگر بخاطر فشار روی کمرت صدا ایجاد بشه یعنی غضروف هات داره داغون میشه.

meshkiposh2200
04-07-2011, 12:41
و نگفتید این همون قولنجه

GHAGHALEELEE
04-07-2011, 16:57
و نگفتید این همون قولنجه
تو گفتمان عامیانه به کسی که با فشار روی کمرش صدا ایجاد بشه میگن قلنجش شکست:31:
بله شما هم اگه این کار رو بکنید میشه قلنج شکستن ولی توی طب ما همچین چیزی ندارم.
ببین مساله اینه که وقتی عضلات کمر دچار اسپاسم میشه به اعصاب کمر فشار زیادی میاره که شما احساس درد میکنی.با مالش و تولید گرما شما عضله رو از اسپاسم خارج میکنید ودیگه به عصب فشار نمیاره و شما دیگه درد نخواهی داشت:11: