ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تفاوت دلستر با نوشابه چیه؟

Havbb
03-07-2011, 23:43
خیلی جاها میخونیم یا میشنویم که نوشابه چقدر ضرر داره ولی از دلستر چیزی نمیشنویم. میخواستم ببینم این دوتا با هم فرق دارن؟

GHAGHALEELEE
04-07-2011, 01:09
نوشابه پوکی استخوان میاره ولی دلستر نه.دلیلش هم بخاطر گاز نیست چون هر دوتاشون گاز (کربنیک فکر کنم) دارن.بخاطر یه ماده دیگست که الان یادم نیست ولی روی نوشابه نوشته

shabnam1986
04-07-2011, 12:39
اسید سیتریک؟

---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------

تو چاق کنندگی که تفاوت زیادی ندارن...

GHAGHALEELEE
04-07-2011, 16:51
اسید سیتریک؟

---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------

تو چاق کنندگی که تفاوت زیادی ندارن...
اسمش رو نمیدونم.تاثیر چندانی ندارن چون کالری چندانی ندارن که بخوان چاق کنن.

Hamid Reza
04-07-2011, 21:22
سلام
از پايه فرق دارن با هم
دلستر از عصاره جو به وجود مياد و اگه به مقدار متعادل مصرف شه نه تنها ضرر نداره بلكه مفيد هم هست
ولي نوشابه اسيد بيشتري داره و همچنين واسه دندان و اينام مضرر هست
كلا هيچ خاصيتي تو نوشابه نيست الا يه چيز كه به خاطر اسيدش به هضم غذا كمك ميكنه البته اگه زياد مصرف بشه كارايي اسيد معده رو ميگيره و جوري ميشه كه بدون خوردن نوشابه هضم غذا براي طرف سخت ميشه و خيلي از مردم جهان اين مشكل براشون بوجود اومده ولي خبر ندارن خودشون
همچنين مواد نگهدارنده نوشابه هاي گازدار و رنگهاي مصنوعيش هم پدر معده و سلامتي رو در ميارن
همچنين مصرف نوشابه در دراز مدت باعث پوكي استخوان ميشه
و...
كلا هر چي از عوارض نوشابه بگم كم گفتم

در كل بايد بگم دلستر هم خالي از ضرر نيست ولي بين نوشابه و دلستر مسلما مصرف دلستر عوارض خيلي كمتري داره

اسمش رو نمیدونم.تاثیر چندانی ندارن چون کالری چندانی ندارن که بخوان چاق کنن. سلام نوشابه ها سرشار از كربوهيدرات هستند و سهم عمده اي تو چاق كنندگي دارن

موفق باشيد

Sayam
04-07-2011, 22:20
از مهمترین پوئن های مثبت دلستر ، سرشار از ویتامین B

Havbb
04-07-2011, 23:50
دلستر از عصاره جو به وجود مياد و اگه به مقدار متعادل مصرف شه نه تنها ضرر نداره بلكه مفيد هم هست
نه بابا؟! امیدوار شدم پس.... اون دلسترهایی که لیمویی یا آناناسی هستند چطور؟ اونا هم از عصاره جو گرفته میشه؟

M3HRD@D
05-07-2011, 01:13
نه بابا؟! امیدوار شدم پس.... اون دلسترهایی که لیمویی یا آناناسی هستند چطور؟ اونا هم از عصاره جو گرفته میشه؟
اون ها هم همه عصاره جو ان یا بهتره بگیم آب جو که اسانس های مختلف از قبیل لیمو و هلو و آناناس بهشون اضافه میشه.
یه نکته دیگه که اینکه بهتره بجای استفاده کردن از کلمه مااشعیر که عربی از کلمه آب جو بدون الکل استفاده کنیم..