ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در خواست كمك: دوربين ديجيتالم نيست!!

siiina2
08-06-2006, 17:05
سلام به همگي.
علي رغم اينكه سيستم دوربين رو ميشناسه و تو device manager
مشخصه كه دوربين من به سيستم وصله، اما توي my computer درايوي مربوط به دوربين يا كارت حافظه وجود نداره و آيكن دوربينم نيست. مثل اينكه مثلا hide شده باشه.
لطفا كمك كنيد. منتظرم.
كارت حافظه kingston هست.
حتي بدون كارت هم دوربين شناخته مي شه ولي تو my computer نيست و نمي دونم چطوري بايد محتواي دوربينم رو به كامپيوتر منتقل كنم.

hamid03
09-06-2006, 09:47
عزیزم drive نصب نیست برو نصب کن ببیبین درست شد یا نه

siiina2
09-06-2006, 10:29
سلام .
قبلا مشكلي نداشتم. و دوربين توي mycomputer بود. نمي دونم چطور شد كه اين مشكل به وجود اومده.
فكر ميكنم از وقتي كه هارد به هارد كردم اينجوري شده.

siiina2
26-06-2006, 10:30
بچه ها لطفا به دادم برسيد. خيلي وقته كه منتظرم.

mkoleiny
26-06-2006, 12:29
برو device manager و روی دوربینت دابل کلیک کن و بعد در قسمت درایور roll back driver زو بزن.

siiina2
26-06-2006, 15:01
سلام . اينكار رو ميكنم و پيام زير مياد
no driver files have been backed up for this device
در ضمن تو device manager مشخصه كه دوربينم مشكلي نداره (this device is working properly)
لطفا كمك كنيد.
منتظرم. ممنون.

siiina2
04-07-2006, 13:30
سلام. مدير محترم انجمن تقاضا ميكنم به من كمك كنيد.
فكر ميكنم مشكلم رو به طور واضح تعريف كردم.
امروز ديگه مطمئن شدم از زماني كه هارد به هارد كردم اين مشكل به وجود اومده.
چه اون هارد به سيستم من وصل باشه چه نباشه، درايوي مربوط به كم كه قبلا با عنوان Removable disk مشخص بود، ديده نميشه.
لطفا كمك كنيد. بي صبرانه منتظرم.
ممنون.

reza1357911
04-07-2006, 14:08
با يك كامپيوتر ديگه تست كن اگه دوربين مشكل نداره راحت ترين كار اينه كه ويندوز دوباره نصب كني

siiina2
04-07-2006, 16:29
دقيقا . دو تا ويندوز دارم. با ويندوز ديگه مشكلي نداره.
عوض كردن ويندوز آخرين راه حله. نمي خوام به اين زودي كم بيارم.

mahsoft
04-07-2006, 17:07
مدل دوربینت چیه منظورم مارکشه

siiina2
05-07-2006, 07:51
Creative
ايراد از دوربين نيست. مطمئنم.

M.R.M
05-07-2006, 11:29
سلام دوست عزيز ،
در مورد اين مشكل شما موارد زير را بررسي نماييد :
ابتدا نكته هارد به هارد را كه ذكر نموديد در نظر ميگيريم ، همان طور كه ميدانيد زماني كه Removable Disk براي ويندوز شناسايي ميشود يك برچسب نام براي آن ( به عنوان درايو ) در نظر گرفته ميشود. براي مثال قبل از اينكه شما عمل هارد به هارد را انجام دهيد ، 2 دراو داريد با نامهاي C و D و يك دراو سي دي رام با نام E ، در اين حالت پس از اتصال دوربين و فعال شدن Removable Disk برچسب نام F ( معمولا ) براي آن به صورت پيش فرض در نظر گرفته ميشود. زماني كه شما عمل هارد به هارد را انجام ميدهيد دو حالت پيش مي آيد ، يا اينكه شما هر دو ويندوز خود را بر روي يك هارد نصب نموده ايد و يا اينكه يك ويندوز در يك هارد و ويندور ديگر در هارد ديگر نصب ميباشد ، در حالت اول احتمال اينكه پس از نصب سخت افزار چنين اشكالي رخ دهد بسيار اندك است اما در حالت دوم بروز چنين اشكالي در موارد بسياري ديده شده است.
در هر دو حالت براي رفع مشكل موارد زير را امتحان نماييد :
ابتدا پوشه Temp ويندوز را به صورت كامل تخليه نماييد ، اين كار را ميتوانيد با كمك نرم افزارهاي موجود انجام دهيد ( توجه داشته باشيد كه پوشه Temp هر دو ويندوز خود را تخليه نماييد ). اگر به صورت دستي مايل به انجام اين كار هستيد ميتوانيد به مسير هاي زير مراجعه نماييد :
X:\WINDOWS\Temp
X:\Documents and Settings\"Your User Account"\Local Settings\Temp
و محتويات آنها را تخليه نماييد.
سپس به صورت كامل سخت افزار خود را از سيستم جدا نماييد ( پورت آن را از سيستم جدا نماييد ).
پس از اين كار بايد سخت افزار خود را از Device Manager به صورت كامل حذف نماييد ( توجه داشته باشيد كه حذف بايد به صورت كامل انجام پذيرد ) ، سپس يك بار سيستم را Restart نمايد و درايورهاي سخت افزار خود را مجددا به صورت كامل نصب نماييد.
توجه نماييد كه اين كار بايد حتما صورت پذيرد زيرا تداخل در ثبت درايورها ممكن است باعث بروز اين مشكل در سيستم شما شده باشد كه به اين ترتيب برطرف خواهد شد. البته بايد توجه داشته باشيد كه ويندوز XP معمولا Removable Disk ها را به صورت Plug And Play شناسايي مينمايد و در اكثر مواقع بدون نياز به نصب درايورهاي سخت افزاري و تنها با در اختيار داشتن سي دي ويندوز ميتوانيد اين كار را انجام دهيد ، اما هدف من در اينجا اين است كه شما سخت افزار خود را به صورت كامل براي ويندوز شناسايي نماييد و نه به صورت Plug And Play و درايور سي دي ويندوز ( تا حد امكان ). اين كار معمولا در اتوران نصب سخت افزار كه در سي دي مربوط به آن قرار دارد صورت ميپذيرد.
براي دريافت جديدترين درايوهاي سخت افزار خود نيز ميتوانيد به آدرس زير مراجعه نماييد :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در هنگام نصب درايورهاي سخت افزاري حتما سخت افزار خود را مجددا به سيستم متصل نماييد ( توجه داشته باشيد كه ممكن است در همين لحظه قابليت Plug And Play ويندوز ظاهر گردد ، كه شما بايد آن را متوقف نماييد و مراحل نصب را از طريق سي دي سخت افزار خود پيگيري نماييد ).
پس از نصب كامل سخت افزار و متصل نمودن آن به سيستم همان طور كه بلد هستيد دكمه ارتباطي روي آن را در حالت دسترسي به حافظه قرار دهيد.
در اين حالت يا Removable Disk در بين درايوهاي شما ظاهر ميگردد كه در اين حالت مشكل رفع شده است ، و يا باز هم شاهد همان مشكل قبلي خواهيد بود.
اگر مشكل كماكان ادامه داشت سعي كنيد حدس بزنيد كه نام برچسب درايو Removable Disk شما چه ميتواند باشد ( معمولا حرف انگليسي بعد از آخرين برچسب درايوهاي سيستمي شما ) ، سپس در نوار آدرس ويندوز نام درايو را به شكل زير وارد نماييد و اينتر را بزنيد :
\:X
كه در اينجا X نام درايوي كه شما براي Removable Disk خود حدس زده ايد.
اگر توانستيد به اين ترتيب وارد Removable Disk شويد ، بدين معنا است كه سخت افزار به صورت كامل در ويندوز شناسايي شده است و تنها تداخلات نرم افزاي باعث شده است كه نام اين درايو در بين درايوهاي سيستمي شما ديده نشود. اما اگر نتوانستيد وارد Removable Disk شويد ، يا نام آن را اشتباه حدس زده ايد و يا سخت افزار در سيستم شما به درستي نصب نشده است كه در اين حالت با حذف و نصب مجدد كامل درايورها مشكل برطرف خواهد شد.
در پايان از شما خواهشمندم در صورت امكان نوع دقيق ويندوز خود ( از نظر سرويس پك ) و همچنين مدل دقيق دوربين خود را ذكر نماييد تا بنده و ساير دوستان عزيزم بتوانيم شما را بيشتر راهنمايي نماييم.
اميدوارم مشكلتان هر چه سريعتر برطرف گردد.
شاد و پيروز و موفق باشيد :happy: .

siiina2
05-07-2006, 21:29
سلام MRM عزيز.
ممنون از لطفت. اما چند تا مطلب برام مبهمه.
1- گفتي پس از تخليه Temp ، پورت مربوط به دوربين رو جدا كنم و بعد از device manager دوربين رو به طور كامل حذف كنم.!؟ اما بعد از جدا كردن پورت دوربين كه ديگه دوربين تو device manager نيست. يا من متوجه منظور شما نشدم؟
2- مهندس جان بگو كه چطوري بايدPlug&Play رو متوقف كنم.

من كارهايي رو كه گفتي به ترتيب انجام دادم. به جز دو تا مورد بالا كه برام مبهم بود. البته اول از device manager دوربين رو Uninstall كردم و بعد پورتش رو جدا كردم..... اما متاسفانه مشكل حل نشد.
در ضمن وقتي دوربين در حالت وب كم هست درايوي با عنوان Creative PC-CAM 900 (Video) تو mycomputer به وجود مياد.
اما درايو X رو هم كه گفتي نتونستم پيدا كنم يعني جواب نداد. H,I,J,K,L رو امتحان كردم.
ويندوز من XP proffessional, version 2002, service pack2 هست.
باز هم ازت ممنونم. منتظرم. دوستت دارم. يا علي.

siiina2
08-07-2006, 17:08
I'm waiting!!!!

M.R.M
23-07-2006, 09:07
سلام دوست عزيز.
ضمن عذر خواهي مجدد از طولاني شدن زمان پاسخگويي بنده ، از شما ميخواهم در خصوص اين مشكل ، سوال زير را بررسي نماييد :
- آيا با قطع نودم ارتباط هارد ديسك دوم خود ، مشكل شما برطرف خواهد شد ؟
اگر پاسخ مثبت است بنابراين بايد مشكل را در Setup ماردبرد و يا نوع ويندوز هارد ديسك دوم خود بررسي نماييد. منظورم از نوع ويندوز هارد ديسك دوم خود بررسي نوع پارتيشن بندي درايو اصلي يا Primary هارد ديسك دوم ميباشد. با توجه به تداخلاتي كه معمولا در اتصال دو هارد ديسك با دو ويندوز مجزا گزارش شده است ( از لحاظ بروز اختلالات در درايورهاي سخت افزاري و همچنين فايلهاي اصلي ويندوز ) ، اين قبيل مشكلات تنها به سبب ناهماهنگي درايوهاي سخت افزار در شناسايي نام درايو خود ميباشد كه سبب بروز چنين مشكلاتي ميشود ، و اغلب نصب مجدد درايور سخت افزار و يا دريافت جديدترين نسخه درايور از اينترنت براي آن مشكل را برطرف مينمايد.
اگر پاسخ شما منفي بود به اين معني است كه درايورهاي سخت افزار شما در ويندوز جاري دچار اشكال ميباشند. توصيه ميكنم از دستور sfc /scannow استفاده نماييد و در صورت عدم رفع مشكل ويندوز را Repair نماييد و نتيجه را بررسي نماييد. سعي كنيد از جديدترين نسخه درايور براي سخت افزار خود استفاده نماييد.

با توجه به اينكه شما فرموديد پس از اتصال گزينه مربوط به شناسايي سخت افزار در Device Manager ظاهر ميشود ، نشانه اين است كه شما از قابليت Plug and Play استفاده نموديد و به اين ترتيب سخت افزار براي ويندوز قابل شناسايي گشته است.
بنابراين به هيچ عنوان به آن گزينه در Device Manager توجه ننماييد و مراحل نصب سخت افزار را از روي سي دي مربوطه انجام دهيد.
با توجه به تحقيقاتي كه بنده در مورد سخت افزار شما انجام دادم ، اين دوربين داراي نرم افزاري است كه قابليت مديريت فايلهاي درون دوربين را در ويندوز دارد. بنابراين اگر با وجود تمام اين مراحل مشكل شما رفع نشد ، حتما آن نرم افزار را نصب نماييد و از آن براي مديريت استفاده نماييد.
به لينك زير مراجعه نماييد :
در صورتي كه باز هم مشكل شما رفع نشد. مجبور خواهيد بود با قسمت پشتيباني شركت Creative از طريق ايميل تماس بگيريد ، در اين حالت آنها ميتوانند شما را در رفع مشكل راهنمايي نمايند و در صورت لزوم درايوري را كه با نصب آن مشكل رفع گردد براي شما ارسال نمايند تا بتوانيد استفاده نماييد و مشكل را رفع نماييد.
باز هم اگر سوالي بود حتما مطرح نماييد.

siiina2
24-07-2006, 08:50
M.R.M عزيز سلام.
حقيقتش ديگه داشتم نا اميد ميشدم از اينكه مشكلم حل بشه. حدس ميزدم مشكلي براي شما پيش اومده باشه. اما با اين وجود هر روز چند بار ميومدم تا ببينم جوابمو داديد يا نه. تا اين كه ديروز تاپيكم رو تو صفحه اول ديدم و كلي خوشحال شدم. ازت ممنونم.

ببين مهندس جان متاسفانه مشكل من حل نشد. و اما توضيح:

1. هارد ديسك دوم وصل باشه يا نباشه اين مشكل وجود داره. ضمن اينكه هارد دوم فقط يك بار وصل شد و بعد از يك ساعت جدا شد و به صاحبش برگردونده شد.
2. يه سوال تو ذهنم هست كه: ممكنه صاحب اون هارد تنظيماتي روي هاردش انجام داده باشه تا بعد از اينكه به سيستم من متصل شد يك يا چند تا درايوش تو سيستم من پنهان باشن؟ و به خاطر همين اين مشكل به وجود اومده باشه؟

3. از دستور sfc /scannow استفاده كردم. فكر ميكنم چون ويندوز رو اپديت كردم در حال scan با وجود اينكه cd ويندوز تو درايو بود
اما باز هم cd ويندوز رو ميخواست كه من بارها و بارها retry رو زدم تا كارش تموم شه. اما مشكل حل نشد.
4. متاسفم كه بگم من نميتونم ويندوز رو repair كنم. يعني بعد از بوت با cd ويندوز تا چند مرحله پيش رفتم اما تو هيچ مرحله اي گزينه اي براي repair پيدا نكردم. و جلوتر هم ترسيدم برم چون فكر ميكنم حرف از format بود و ترسيدم كه ويندوز و برنامه هام رو از دست بدم.

5. مجددا سي دي مربوط به دوربين رو گذاشتم و دوباره نصب كردم اما نشد.
6. به لينكي كه محبت كردي و معرفي كردي رفتم اما چيزي براي دانلود پيدا نكردم. در ضمن نرم افزار creative pc-cam center رو كه با خو دوربين بود نصب كردم اما نشد.

M.R.M
24-07-2006, 21:01
سلام دوست عزيز.
در رابطه با سوالي كه مطرح فرموديد ( در مورد اينكه آيا هارد ديسك دوم تغييرات سيستمي در ويندوز شما ايجاد نموده است ) بايد بگويم كه معمولا چنين اتفاقي رخ نميدهد ( در حالت عادي ) ، مگر اينكه شما از هارد ديسك دوم به عنوان Master استفاده نماييد كه در اين حالت ممكن است تنظيمات سيستمي شما با توجه به تنظيمات سيستمي ويندوز هارد ديسك Master تا حدودي تغيير نمايد ( در مورد كليه سخت افزارهاي سيستم شما ) .
و اما در مورد اينكه مشكل شما كماكان باقي ميباشد ، لطفا موارد زير را نيز بررسي نماييد :
زماني كه يك درايو Removable Disk توسط ويندوز شناسايي ميشود ، يك آيكن با فلشي سبز رنگ در نوار وظيفه ويندوز ظاهر ميگردد كه نشان دهنده شناسايي سخت افزار ميباشد ، سوال من اين است كه آيا اين اتفاق در ويندوز شما رخ ميدهد يا خير ، بدين معنا كه آيا اين آيكن پس از اتصال دوربين به سيستم در نوار وظيفه ويندوز شما ظاهر ميگردد يا خير ؟ ( شكل زير )

قبل از هر چيز پس از اتصال دوربين موارد زير را حتما بررسي نماييد :
بر روي نوار وظيفه راست كليك كرده و گزينه Properties را انتخاب نماييد.
در شاخه Taskbar و در قسمت Notification Area بر روي دكمه Customize كليك نماييد ( تيك كنار عبارت Hide Interactive Icons بايد فعال باشد ) :

در ليست آيتم هاي موجود در اين قسمت بررسي نماييد كه گزينه Safely Remove Hardware در حالت Always Hide قرار نداشته باشد. بهتر است آن را در حالت Always Show قرار دهيد و بر روي OK كليك نماييد :

سپس مراحل زير را پيگيري نماييد :
در اينجا دو حالت پيش مي آيد :
1- اگر آيكن نمايش داده ميشود ( پس از اتصال دوربين ) ، مراحل زير را انجام دهيد :
بر روي اين آيكن دوبار كليك نماييد تا وارد قسمت Safely Remove Hardware شويد :

در اين صفحه شما بايد عبارت USB Mass Storage Device را در ليست مشاهده نماييد.
سپس تيك كنار عبارت Display Device Components را فعال نماييد تا ليست را با جزئيات بيشتري مشاهده نماييد :

همان طور كه مشاهده مينماييد در اين حالت نام درايو تخصيص داده شده به سخت افزار به شما نمايش داده ميشود و به اين ترتيب ميتوانيد به روشي كه در تاپيك قبلي به آن اشاره نمودم وارد درايو مربوطه شويد و مشكل را ظاهرا برطرف نماييد.
2- اگر اين آيكن در نوار وظيفه نمايش داده نشود نشانه عدم شناسايي صحيح سخت افزار شما توسط ويندوز
ميباشد. در اين حالت مراحل زير را دنبال نماييد ( پس از اتصال دوربين به سيستم ) :
ابتدا وارد كنترل پنل شويد و مسير زير را دنبال نماييد :
System --> Hardware --> Device Manager
سپس در ليست به دنبال گزينه هاي زير باشيد :
Storage Volume – USB Mass Storage Device

اگر هر يك از اين گزينه ها در ليست وجود نداشته باشد ( در هنگام اتصال دوربين ) نشانه وجود اشكال در فايلهاي سيستمي ويندوز ميباشد ، كه در اين حالت استفاده از دستور sfc /scannow ساده ترين راه حل ميباشد.
اگر اين گزينه ها وجود داشته باشند ، نشانه اين است كه قطعا بايد آيكن شناسايي سخت افزار در نوار وظيفه ويندوز ظاهر گردد. بنابراين ميتوانيد به روشي كه ذكر نمودم نام درايو را ريشه يابي نماييد.
حال فرض ميكنيم به هر دليلي آيكن Safely Remove Hardware در نوار وظيفه ويندوز ظاهر نشد ( البته با توجه به اينكه در توضيحات قبلي خود ذكر نموديد كه از XP SP2 استفاده مينماييد از اين موارد به هيچ عنوان نبايد تعجب نمود ! ;) ) ، در اين حالت دستورات زير را اجرا نماييد :
از طريق منوي Start ابزار Run را اجرا نماييد و دستور زير را در آن وارد نموده و بر روي OK كليك نماييد :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در اين حالت پيغامي با محتواي موفقيت آميز بودن ثبت فايل دريافت خواهيد كرد كه در آن بر روي OK كليك نماييد.
سپس سخت افزار را از سيستم جدا نموده و مجددا آن را متصل نماييد ، در اين حالت به احتمال نزديك به يقين مشكل عدم نمايش اين گزينه رفع خواهد شد.
اگر برايتان امكان دارد تصويري از ليست Device هاي خود در زماني كه دوربين را به سيستم متصل نموده ايد تهيه نماييد و آن را در اين بحث به بنده و ساير دوستان نمايش دهيد ، ممكن است در رفع مشكل مفيد باشد.
در خصوص مشكل دستور sfc ، اگر سي دي ويندوز شما مربوط به ويندوز فعلي سيستم شما باشد ، قاعدتا نبايد چنين اشكالي بروز نمايد ، مگر اينكه SP2 به صورت مجزا توسط شما نصب شده باشد كه در اين حالت ممكن است با چنين اشكالاتي مواجه گرديد. در هر صورت پيشنهاد من اين است كه مواردي را كه ذكر نمودم حتما بررسي نماييد ، اگر با وجود اين مراحل نيز مشكل شما برطرف نشد ، وارد مراحل كمي پيچيده تر خواهيم شد ، بنابراين فعلا همين موارد را در نظر داشته باشيد تا در صورت نياز وارد جزئيات پيچيده تري شويم.
در مورد Repair ويندوز XP نيز سعي ميكنم اگر واقعا نياز به آن بود دقيقا براي شما نحوه كار را شرح دهم.
اما فعلا عمل Repair را انجام ندهيد و آن را مرحله پاياني تلقي نماييد.
ضمنا دوست عزيز اگر امكان دارد بفرماييد آيا شما از قابليت System Restore در ويندوز XP استفاده مينماييد يا خير ؟
اگر پاسخ شما مثبت است حتما يك بار آن را نيز امتحان نماييد و سيستم را به زمان قبل از مشكل بازگردانيد و نتيجه را مشاهده نماييد.
اگر هم از اين قابليت استفاده نمينماييد ، تنها ميتوانم توصيه نمايم از اين پس بيشتر به آن بينديشيد ;) ...
من منتظر نتيجه خواهم ماند.
( اگر تصاوير قابل رويت براي شما نيستند اعلام نماييد تا محل آپلود آنها را تغيير دهم )

siiina2
25-07-2006, 00:08
سلام . دوست خوب من.
ممنون از حوصله شما. اي كاش بيشتر توضيح ميدادم تا شما مجبور نميشديد به اين مطالب اشاره كنيد.در هر حال ببخشيد.

MRM عزيز. قبلا اشاره كردم كه دوربين رو ميتونم توي device manager پيدا كنم. در ضمن ايكن با فلش سبز رنگ ظاهر ميشه. و الان هم كه دوربين متصله اين ايكن هست. موقع جدا كردن دوربين پنجره safely remove رو ميتونم ببينم و نام و مدل دوربين در يك گزينه به چشم ميخوره. اما حرفي كه نشون بده درايو اختصاص داده شده چي هست، ديده نميشه. من از اين پنجره عكس گرفتم تا شما جزييات رو بيشتر ببينيد. اما وقتي ميخواستم عكس رو اينجا paste كنم نشد. (شرمنده.!نميدونستم راه خاصي داره) . تو پست خودم هم كه نميتونم فايل پيوست كنم تا عكس رو ببينيد.

متاسفانه restore point اي كه مربوط به قبل از بروز مشكل باشه ندارم.

باز هم از لطفت ممنونم. مرسي. منتظر راهنمايي بيشتر شما هستم.

M.R.M
25-07-2006, 18:53
سلام دوست عزيز ،
ممنونم از محبت شما ...
در مورد اين مشكل من ترجيح ميدهم حتما تصاوير شما را ببينم و سپس روشهاي بعدي را ارائه نمايم.
در خصوص تصاوير اگر امكان دارد شما آنها را در يك سايت آپلود تصوير رايگان ( مانند Tinypic.com و ... كه در انجمن تعداد بسيار زيادي از آنها معرفي شده است ) آپلود نماييد و لينك فايل تصوير را ( تنها لينك را ) در پست خود قرار دهيد تا من بتوانم با مراجعه به آنها تصاوير را مشاهده نمايم.
حتما تصويري از Device Manager و همچنين Safely Remove را به همان شكلي كه در تصاوير بنده مشاهده ميكنيد در هنگام اتصال دوربين به سيستم تهيه نماييد و آپلود نماييد.
پس از ديدن تصاوير راهنمايي هاي بعدي را به شما اعلام مينمايم.
منتظر پست بعدي شما هستم.

mohammad.clergyman
25-07-2006, 19:29
بابا این ام آر ام عجب مخیه !!!!

خیلی دوستت دارم ام آر ام :wub:

متشکر دوست عزیزم

:cool:

siiina2
25-07-2006, 22:06
سلام. MRM عزيز. اينها عكسهايي يه كه خواستيد:

ممنون از شما. اميدوارم موفق بشيد.

M.R.M
26-07-2006, 12:17
سلام دوستان عزيز.
mohammad.clergyman عزيز از محبت شما بسيار متشكرم و اميدوارم همواره شاهد رضايت و خوشحالي شما دوستان عزيز باشم :) .
siiina23 عزيز از آپلود تصاوير بسيار سپاسگذارم ، شما دقيقا همان تصاويري كه مد نظر بنده بود را تهيه نموديد و من توانستم پاسخ چند سوال موجود در ذهن خود را با كمك آنها بيابم.
اما در اين مورد من چند راه حل ديگر را به شما پيشنهاد ميكنم كه حتما آن ها را بررسي يفرماييد :
قبل از هر چيز بررسي نماييد كه زماني كه شما دوربين را به سيستم متصل مينماييد صفحه زير ظاهر ميشود يا خير ؟

اگر اين صفحه ظاهر ميشود ( در زمان ظاهر شدن آيكن Safely Remove Hardware ) در اين صورت ميتوانيد با دوبار كليك بر روي گزينه Open Folder To View Files وارد مسير درايو شده و محتويات و احيانا نام آن را مشاهده نماييد. اما اگر اين صفحه ظاهر نميشود مراحل زير را انجام دهيد ( دقت نماييد كه حتما دوربين به سيستم متصل باشد ) :
روش اول )
ابتدا وارد كنترل پنل شويد و سپس بر روي آيكن Portable Media Devices دوبار كليك نماييد ، در اين قسمت بررسي كنيد كه آيا درايو دوربين شما وجود دارد يا خير. اگر بود ميتوانيد از اين قسمت به مديريت آن بپردازيد ، اگر نبود مراحل زير را انجام دهيد :
ابتدا بر روي آيكن My Computer راست كليك نموده و گزينه Manage را انتخاب نماييد.
در صفحه Computer Management ، در شاخه Storage بر روي زير شاخه Disk Management كليك نماييد تا ليست درايوهاي شما در سمت راست به نمايش در آيد :

در اين قسمت بررسي نماييد كه آيا درايو دوربين شما در ليست درايوها وجود دارد يا خير ؟
با توجه به تصاويري كه شما آپلود نموديد قاعدتا بايد درايوي كه نشان دهنده درايو دوربين شما ميباشد در اين ليست وجود داشته باشد ( البته شايد همانند شكل بنده داراي برچسب نام براي درايو نباشد ).
بنابراين دو حالت وجود خواهد داشت :
1- درايوي كه نشان دهنده درايو دوربين شما ميباشد در ليست وجود دارد :
در اين حالت اگر نام برچسب درايو مشخص بود ميتوانيد به سادگي براي آن يك Shortcut ايجاد نماييد و به كمك اين Shortcut وارد درايو شده و از آن استفاده نماييد.
اما اگر هيچ نامي براي برچسب درايو مشخص نبود در اين صورت بر روي درايو دوربين كه در ليست وجود دارد راست كليك نماييد و گزينه Change Drive Letter and Paths … را انتخاب نماييد ( يا بر روي آيكن آن در قسمت زيرين ابزار راست كليك نماييد و همين كار را انجام دهيد ) .
در اين قسمت بر روي درايو كليك نماييد و سپس دكمه Change را بفشاريد :

در اين قسمت ميتوانيد از ليست كشويي موجود برچسبي دلخواه براي درايو انتخاب نماييد :

پس از اين كار بر روي OK كليك نماييد.
سپس وارد My Computer شده و يك بار در محيطي خالي راست كليك نموده و گزينه Refresh را انتخاب نماييد.
در صورت ظاهر شدن درايو ، مشكل رفع شده است ، اما اگر درايو ظاهر نشد روش مسير غير مستقيم را كه پستهاي قبلي توضيح دادم انجام دهيد ، يعني از طريق تايپ نام درايو مربوطه ( كه شما به عنوان برچسب انتخاب نموديد ) در نوار آدرس و فشردن دكمه Enter ، به اين ترتيب قطعا قادر خواهيد بود وارد درايو شويد ، سپس ميتوانيد با ايجاد يك Shortcut به سادگي هر بار وارد درايو شويد و محتويات آن را مديريت نماييد.
اما يك راه حل ديگر نيز در اين حالت اخير وجود دارد ، يعني اگر تمايلي به ايجاد Shortcut نداريد ميتوانيد روشهاي زير را انجام دهيد :
در همان ليست درايو ها در ابزار Disk Management با راست كليك بر روي درايو و انتخاب گزينه Explore ميتوانيد هر بار وارد درايو شويد و آن را مديريت نماييد :

و يا پس از راست كليك گزينه Properties را انتخاب نماييد و سپس وارد شاخه Sharing شده و درايو را در سيستم خود به اشتراك بگذاريد ، در اين صورت قادر خواهيد بود از طريق قسمت My Network Places و باز نمودن Network Folder به سادگي به اين درايو دسترسي داشته باشيد و محتواي آن را مديريت نماييد :

در ابزار Computer Management و در قسمت Storage ، گزينه ديگري با نام Removable Storage وجود دارد كه داراي دو زير مجموعه با نامهاي Media و Libraries ميباشد. در هر يك از اين قسمتها نيز شما قادر خواهيد بود درايو دوربين خود را مشاهده نماييد. توصيه ميكنم حتما گزينه Properties را در اين قسمت ها براي درايو دوربين خود بررسي نماييد :

اطلاعات بسيار جالبي در اين قسمتها خواهيد يافت كه ممكن است شما را در حل مشكل راهنمايي نمايد.

2- درايو در ليست ديده نميشود :
در اين حالت كه بنده احتمال بسيار كمي ميدهم اين مشكل وجود داشته باشد دو راه بيشتر وجود نخواهد داشت ، يكي حذف كامل درايورهاي سخت افزار از ويندوز و نصب مجدد كه در ادامه بحث خواهم كرد و ديگري Repair ويندوز كه آن را به پايان كار موكول ميكنيم.
مراحل زير را براي نصب مجدد درايورهاي سخت افزار پيگيري نماييد :
ابتدا وارد قسمت Device Manager شويد.
سپس بر روي نام درايو دوربين خود راست كليك نموده و گزينه Uninstall را انتخاب نماييد :

مشابه همين عمل را براي گزينه USB Mass Storage Device انجام دهيد :

( توصيه شده است در اجراي اين عمليات دوربين را از سيستم جدا نماييد ، اما با توجه به اين كه با جدا نمودن دوربين اين موارد حذف ميشوند ، بنابراين توصيه ميكنم براي احتياط بيشتر كارت حافظه دوربين را از آن جدا نماييد تا مشكلي براي اطلاعات داخل آن پيش نيايد ).
سپس دوربين را به صورت كامل از سيستم جدا نماييد و يك بار سيستم را Restart نماييد.
پس از بالا آمدن مجدد ويندوز دوربين را به آن متصل نماييد. در اين حالت بايد گزينه Plug and Play فعال شود و به اين ترتيب شما قادر خواهيد بود با كمك سي دي درايور دوربين و همچنين سي دي ويندوز XP مجددا فايلهاي مورد نياز را نصب نماييد.
پس از اين كار به احتمال بسيار زياد مشكل شما برطرف خواهد شد.
اما اگر باز هم مشكل وجود داشت در اين صورت چاره اي جز Repair ويندوز نخواهيد داشت ، اما با توجه به صبر شما بهتر است فعلا اصلا به Repair فكر نكنيد و اين مراحل را نيز انجام دهيد و نتيجه را اعلام نماييد. با توجه به اين مراحل شايد يك راه نهايي نيز باقي مانده باشد و آن فايل DLL اي با نام VolSnap.DLL ميباشد كه با توجه به طولاني شدن اين بحث فعلا وارد جزئيات آن نميشوم و از بهتر است شما همين مراحل را انجام دهيد و نتايج را بررسي نماييد.
اميدوارم مشكل شما با اجراي همين مراحل برطرف گردد.
منتظر نتايج هستم.

siiina2
26-07-2006, 14:03
MRM عزيز سلام. تبريك ميگم. شما موفق شديد. لطف شما رو فراموش نميكنم. من بالاخره تونستم وارد دوربين بشم. اما چند تا نكته:

1. در كنترل پنل آيكن Portable Media Devices رو ندارم.
2. تصاوير زير رو نگاه كنيد:

در مرحله بعد همانطور كه گفتيد عمل كردم:

اما چون مطابق با شكل فوق درايوي نشون داده نميشد، من ابتدا گزينه add و سپس گزينه change رو انتخاب كرده و براي درايو ،حرف k رو انتخاب كردم. سپس در پنجره computer management در مقابل removable disk حرف k ظاهر شد. كه من با راست كليك و سپس open تونستم وارد درايو دوربين شم. اما همانطور كه در شكل زير مي بيند، در نوار آدرس هيچي ديده نشد:

3. به محض باز شدن پنجره فوق، ويروسي با نام W32/Brontok.H.Worm توسط آنتي ويروسم panda titanium در درايو k پيدا و پاك شد!!!
4. بعد از اون پوشه DCIM روي دوربينم رو باز كردم:
و به اين ترتيب كلي حال كردم!!! (فراموشت نمي كنم)

5. با همه اينها درايو مربوط به دوربين توي my computer ظاهر نشده. و با تايپ k در نوار آدرس پيام زير ظاهر شد:
6. براي ايجاد shortcut هم مطابق گفته شما عمل كردم. اما اين shortcut هيچ عكس العملي در مقابل دابل كليك نشون نميده.

باز هم از لطف شما ممنونم. مرسي. يا علي.

M.R.M
27-07-2006, 09:14
سلام دوست عزيز ،
بسيار خوشحال هستم كه مشكل شما برطرف شده است :) ...
در واقع اين جديت و پشتكار خود شما بود كه باعث شد بتوانيد مشكل را پيگيري و برطرف نماييد ، اغلب كاربران به محض مواجه شدن با چنين مشكلاتي ، اولين راه حلي كه به ذهنشان ميرسد تعويض يا Repair بلادرنگ ميباشد.
در هر صورت اميدوارم روزي تمام كاربران چنين قابليتي را در خود ببينند كه ميتوان با كمي جديت و صبر مشكل را برطرف نمود و حتي اگر مشكل برطرف هم نشود ، بزرگترين سود را برده اند زيرا بر تجربيات آنها افزوده شده است.
بنابراين بيش از آنكه شما از من تشكر نماييد ، بنده به سبب اين پشكار از شما تشكر مينمايم :happy: .
در خصوص اين مشكل من باز هم بررسي ميكنم تا ببينم آيا روشي براي دسترسي ساده تر شما به درايو وجود خواهد داشت يا خير ( از طريق ساخت مسير كوتاه يا همان Shortcut ) ، اگر به نتيجه اي رسيدم حتما شما را مطلع خواهم نمود.
اميدوارم در تمام مراحل زندگي به همين اندازه صبور و با پشتكار باشيد و به تمام اهدافتان برسيد.
باز هم اگر سوالي بود من در خدمت هستم.