ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه خط زرد رنگ روی دسکتاپم افتاده !!!

M A X I M U M
03-07-2011, 17:49
سلام دوستان
من یه مقاله خونده بودم تو همین انجمن در مورد اورکلاک کارت گرافیک سیستم دومم رو اورکلاک کردم و فرکانس رو بردم بالا اما زیاد نبود و کارت گرافیک دماش کاملا استاندارد بود و برای چندین ساعت هم تست گرفتم
امروز وقتی میخواستم دانلود هامو تست کنم LCD رو که روشن کردم دیدم در سمت چپ دسکتاپم یه خط زرد رنگ نازک هست
سیستم رو ریستارت کردم اما فایده نداشت امیدوارم بتونم درستش کنم چون این LCD فول اچ دیه و واقعا قشنگه
الانم بهش دست نزدم نظر شما چیه ؟ چیکار کنم ؟

EXTREME
03-07-2011, 17:57
سلام دوستان
من یه مقاله خونده بودم تو همین انجمن در مورد اورکلاک کارت گرافیک سیستم دومم رو اورکلاک کردم و فرکانس رو بردم بالا اما زیاد نبود و کارت گرافیک دماش کاملا استاندارد بود و برای چندین ساعت هم تست گرفتم
امروز وقتی میخواستم دانلود هامو تست کنم LCD رو که روشن کردم دیدم در سمت چپ دسکتاپم یه خط زرد رنگ نازک هست
سیستم رو ریستارت کردم اما فایده نداشت امیدوارم بتونم درستش کنم چون این LCD فول اچ دیه و واقعا قشنگه
الانم بهش دست نزدم نظر شما چیه ؟ چیکار کنم ؟
شما هر تغییری تو پارامترهای گرافیک ایجاد کردید به حالت اولیه برگردونید و نتیجرو بگید

M A X I M U M
03-07-2011, 18:49
خیلی سریع اینکارو کردم همون موقع که اون خطو دیدم
اما درست نشد

EXTREME
03-07-2011, 18:54
خیلی سریع اینکارو کردم همون موقع که اون خطو دیدم
اما درست نشد
درایور گرافیک رو آپدیت کنید و همچنین درایور مانیتوز رو نصب کرده و فرکانسشو کم کنید اگه باز هم این مشکل بود با یه مانیتور دیگه سیستم رو چک کنید تا معلوم بشه گرافیک ایراد داره یا مانیتور

M A X I M U M
03-07-2011, 19:43
درایور کارت گرافیکم کاملا بروزه همچنین درایوره مانیتور
منظورت از فرکانس کانیتور چیه ؟ همون رفرش ریت مانیتور ؟
به طور کل احتمال میدم مشکل از مانیتور باشه

TREASURES
03-07-2011, 20:32
درایور کارت گرافیکم کاملا بروزه همچنین درایوره مانیتور
منظورت از فرکانس کانیتور چیه ؟ همون رفرش ریت مانیتور ؟
به طور کل احتمال میدم مشکل از مانیتور باشه
سلام
اگه امکانش براتون هست با مانیتور دیگه امتحان کنید تا مشکل پیدا بشه!

M A X I M U M
03-07-2011, 21:59
امتحان می کنم همینجا نتیجه رو میذارم