مشاهده نسخه کامل
: واحد بین الملل علوم پزشکی
riza.akbari
23-09-2013, 00:10
سلام
بچه ها سوالی ازتون دارم.
من در گروه تجربی امسال با مشاهده کلید اولیه این درصدهارو بدست آوردم:
ادبیات:22
عربی:49
دینی:44
زبان:59
فیزیک:22
شیمی:50
زیست:47
ریاضی:44
فکر نمیکنم روزانه قبول بشم. به نظرتون واحد بین الملل دندان پزشکی قبول میشم؟
کیفیت خوبی این دانشگاهها دارن؟ من از چند نفر شنیدم میگن که خوبه و فرقی با دانشگاههای دیگه نداره و همش به خودم آدم بستگی داره.
سلام بین الملل صد در صد قیول میشی اما هزینه هاش هنگفته!!!!ولی فک کنم آزاد رو هم بیاری:n13:
این آقا ۲ سال پیش این رو پرسیدن دوست عزیز ...
این چیزیه که فکر میکنم باشه و امیدوارم که درست باشه ... با توجه به خبر های قبلی برای پذیرش بین الملل امسال و اضافه شدن واحد های جدید ( ۲۴ واحد در کل )
کل پذیرش دکتری حرفه ای امسال باید چیزی نزدیک به ۲۳۰۰ نفر باید باشه یعنی نزدیک ۹۰۰ نفر بیشتر از سال قبل ...
برای دعوت هم حتما ۵ برابر نیست و دانشگاه هر سال بنا به دلایل خودشون تعداد رو عوض می کنن مثلا سال قبل آبادان می دونم ۲ برابر دعوت کرد در صورتی که اصولا باید ۵ برابر دعوت می کرد ...
فکر میکنم این چیزی که شما میگی ۹۶۷ نفر مربوط به رشته های مجازی به علاوه چند دانشگاه بین الملل خاصی که نتایجشون با متمرکز ها اومده بود باشه ...
تاریخی که خود سنجش برای واحد های نیمه متمرکز اعلام کرده بود ۱۷ مهر بود و فکر میکنم جز صبر کردن کاری نشه کرد ! انشالا که همه قبول بشیم ...
مثلا کدوم دانشگاه ها ما دانشگاه بین المللی داریم مثل قزوین ولی اون جز سراسری حساب میشه دیگه دانشگاه بین المللی نمیمونه.خدا کنه همه قبول بشیم من که حال ندارم ی سال دیگه هم درس بخونم.
چن نفر بین الملل زنجان رو انتخاب کردن؟
ز- نحوه و تاريخ انتشار فهرست اسامي معرفيشدگان رشتههاي تحصيلي نيمهمتمركزآزمون سراسري سال 1392
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره تاريخ و محل مصاحبه، معاينه، آزمون عملي و يا علمي و ساير مراحل گزينش رشتههاي تحصيلي نيمهمتمركز آزمون سراسري سال 1392 (رشتههاي نيمهمتمركز دورههاي روزانه، شبانه «نوبت دوم »، دانشگاه پيامنور، موسساتآموزش عالي غير انتفاعي و غيردولتي و دورههاي بينالملل دانشگاههاي علوم پزشكي كشور) به همراه فهرست اسامي و شماره داوطلبي معرفيشدگان هر يك از رشتههاي تحصيلي مذكور تا چند برابر ظرفيت هر رشته از طريق سايت اينترنتي اين سازمان در روز چهارشنبه مورخ 17/7/92 منتشر خواهد شد. معرفيشدگان هر يك از رشتههاي تحصيلي مذكور لازم است با توجه به برنامه زماني اعلام شده و ضوابط مندرج در اطلاعيهاي كه به همراه فهرست معرفيشدگان اين قبيل رشتهها منتشر خواهد شد، براي شركت در مراحل مختلف گزينش رشته يا رشتههاي مربوط اقدام نمايند.
جهت اطلاع كليه داوطلبان:
1 ـ پس از پايان مراحل ثبتنام ضمن بررسيهاي لازم در صورت نياز به تكميل ظرفيت اطلاعيه اين سازمان در رابطه با تكميل ظرفيت و يا پذيرش در برخي رشته محلهاي جديد در آزمون سراسري سال 1392 در روز دوشنبه مورخ 6/8/92 از طريق سايت سازمان و هفته نامه پيكسنجش منتشر خواهد شد .
نميدونم چه دانشگاه هايي اما مثلا پرديس خود گردان بهشتي اگر اشتباه نكنم با بقيه فرق داره كه شايد براي رشته رياضي باشه نمي دونم ، در كل منم مثل شما دقيق نميدونم دارم حدس مي زنم ! شما رتبتون چند شده ؟ هم سهميه هم كشوري ؟ و چه دانشگاه هاي بين المللي رو در ١٠ انتخاب اولتون زديد ؟
يك سوااااااال !!! من اينو الان خوندم نميدونم چجوريه ... اگه من تافل ارايه بدم از بهمن شروع نميشه درسم بايد صبر كنم تا مهر سال بعد با بقيه هم وروديام ؟!؟؟!!؟
بند پنجم- دوره زبان انگلیسی
1- کلیه دانشجویان در مقاطع دکترای عمومی و کارشناسی ارشد نیمسال اول تحصیل خود را با دوره زبان شروع می کنند.
2- گذراندن دوره زبان برای تمامی دانشجویان الزامی است.
3- دانشجویانی که نمره قبولی در یکی از آزمون های IELTS ، TOEFEL یا TOLIMO داشته باشند با ارائه آن به واحد آموزش از گذراندن دوره زبان معاف می گردند.
4- بدیهی است که دوره تحصیلی دانشجویانی که از دوره زبان معاف می گردند همزمان با ورودی های همان سال خواهد بود.
يك سوااااااال !!! من اينو الان خوندم نميدونم چجوريه ... اگه من تافل ارايه بدم از بهمن شروع نميشه درسم بايد صبر كنم تا مهر سال بعد با بقيه هم وروديام ؟!؟؟!!؟
بند پنجم- دوره زبان انگلیسی
1- کلیه دانشجویان در مقاطع دکترای عمومی و کارشناسی ارشد نیمسال اول تحصیل خود را با دوره زبان شروع می کنند.
2- گذراندن دوره زبان برای تمامی دانشجویان الزامی است.
3- دانشجویانی که نمره قبولی در یکی از آزمون های IELTS ، TOEFEL یا TOLIMO داشته باشند با ارائه آن به واحد آموزش از گذراندن دوره زبان معاف می گردند.
4- بدیهی است که دوره تحصیلی دانشجویانی که از دوره زبان معاف می گردند همزمان با ورودی های همان سال خواهد بود.
شما اینو کجا خوندی لظف کن لینکش. بزار
من انتخاب اولم بین الملل زنجان و دومم هم اردبیل شماچی؟
رتبم زیاد خوب نیس امیدندارم دارم شروع میکنم برا سال بعد
رتبم 10000 منظقه 3 بود رتبه شما چنده
رتبه من ۹۴۰۰ منطقه ۲ هست ... انتخاب هام هم فقط ۳ تا رشته دکتری حرفه ای در آبادان زدم ... بقیه خالی ! :n02:
این نوشته از شرایت پذیرش دانشجو سایت دانشگاه بین المللی اروند ( آبادان ) هست ... این هم لینکش : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ۲ سال پیش برای تافل و GRE خوندم اما امتحان ندادم و زبانم خیلی خوبه ... خیلی راحته بخوام تافل یا خیلی راحت تر TOLIMO بگیرم به جای اینکه واحد زبان بگیرم تو دانشگاه ... اما اگه قرار باشه اگه مدرک ارایه بدم بگن باشه نمی خواد زبان بگیری اما باید از مهر بیای سر کلاس خیلی عجیب میشه !
امیدتون رو از دست ندید ho1373 , هیچ چیز مشخص نیست ... امسال نسبت به سال های قبل هم پذیرش بیشتر شد به خاطر ۱۱ واحد جدید و به درصد بخوام بگم نزدیک به ۶۰ درصد بیشتر شده ! اصلا مشخص نیست امسال چقدر علاقه و توانایی مالی داشته باشن که برن بین الملل به خصوص با این مشکلات اقتصادی سالی حداقل ۱۸ تا ۲۰ میلیون فقط شهریه هست و نمیشه پیش بینی کرد چقدر درخواست بدن ... تکمیل ظرفیت هم که هست ... من خودم خیلی خیلی استرس دارم و دارم میمیرم تا ۱۷ مهر بشه ! من انتخاب اول رو دندون آبادان بعدش پزشکی آبادان و بعدش دارو آبادان زدم ... تا سال های قبل با این تراز و رتبه دندون رو احتمالش کم بود اما ۱۰۰٪ پزشکی یا دارو در میومدم اما نمی دونم امسال چه آشی برامون می پزن ... اما در کل امیدم زیاده و سعی میکنم هم که زیاد باشه چون کار دیگه ای نمیشه کرد ! الان توی بلا تکلیفی آدم درس نخونه سنگین تره چون بازدهی برای من یکی که خیلی پایین هست ... امیدوارم برای شما اینطور نباشه ! ... راستی تراز شما چند هست ؟ با کسی از قبول شده های دانشگاهی که زدین تماس داشتید ؟ من چیزی که امیدم رو بالا برد این بود با چند نفر از قبول شده های سال های قبل در آبادان صحبت کردم و رتبه ها و تراز ها رو پرسیدم و دیدم که خیلی ها با رتبه های خیلی بالاتر از من الان دارن پزشکی و دارو می خونن ... تا ۱۷۰۰۰ برای پزشکی دیدم و تا ۲۵۰۰۰ برای دارو !!!:n02:
امیدتون رو از دست ندید ho1373 , هیچ چیز مشخص نیست ... امسال نسبت به سال های قبل هم پذیرش بیشتر شد به خاطر ۱۱ واحد جدید و به درصد بخوام بگم نزدیک به ۶۰ درصد بیشتر شده ! اصلا مشخص نیست امسال چقدر علاقه و توانایی مالی داشته باشن که برن بین الملل به خصوص با این مشکلات اقتصادی سالی حداقل ۱۸ تا ۲۰ میلیون فقط شهریه هست و نمیشه پیش بینی کرد چقدر درخواست بدن ... تکمیل ظرفیت هم که هست ... من خودم خیلی خیلی استرس دارم و دارم میمیرم تا ۱۷ مهر بشه ! من انتخاب اول رو دندون آبادان بعدش پزشکی آبادان و بعدش دارو آبادان زدم ... تا سال های قبل با این تراز و رتبه دندون رو احتمالش کم بود اما ۱۰۰٪ پزشکی یا دارو در میومدم اما نمی دونم امسال چه آشی برامون می پزن ... اما در کل امیدم زیاده و سعی میکنم هم که زیاد باشه چون کار دیگه ای نمیشه کرد ! الان توی بلا تکلیفی آدم درس نخونه سنگین تره چون بازدهی برای من یکی که خیلی پایین هست ... امیدوارم برای شما اینطور نباشه ! ... راستی تراز شما چند هست ؟ با کسی از قبول شده های دانشگاهی که زدین تماس داشتید ؟ من چیزی که امیدم رو بالا برد این بود با چند نفر از قبول شده های سال های قبل در آبادان صحبت کردم و رتبه ها و تراز ها رو پرسیدم و دیدم که خیلی ها با رتبه های خیلی بالاتر از من الان دارن پزشکی و دارو می خونن ... تا ۱۷۰۰۰ برای پزشکی دیدم و تا ۲۵۰۰۰ برای دارو !!!:n02:
خدا کنه هممون قبول بشیم.اونجایی که من زدم چون تازه تاسیسه معلوم نیس چطوره و با چ رتبه ای میخواد برداره یا چن نفر متقاضی داره
samane132
07-10-2013, 03:11
سلام من 8000منطقه 3 شدم به نظرتونپزشکی بین الملل قبول میشم؟هر جا باشه مهم نیست؟:n28:
samane132
07-10-2013, 03:12
لطفا یکی جواب بده:n03:
samane132
07-10-2013, 03:15
ترازم شده7800
samane132
07-10-2013, 03:16
اونایی که قبول شدن ترازشون چند بوده؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام من 8000منطقه 3 شدم به نظرتونپزشکی بین الملل قبول میشم؟هر جا باشه مهم نیست؟:n28:
سمانه خانوم ناراحت نباش ای شا ا... قبولی
منم منتطر نتایجم.بستگی به شرکت کننده ها داره .مثلا من خبر دارم یکی با رتبه 30000 منطقه 3 قبول شده ولی با 4000 منطقه 3 قبول نشده
شما انتخاباتون کجاها بود؟
بگید تا شاید بهتر بتونیم راهنمایی کنیم.
اونایی که قبول شدن ترازشون چند بوده؟؟؟؟؟؟؟؟
ترازتون خوبه فک کنم قبولید ولی بستگی ب انتخاب رشتتون هم داره
چون اسم شما برای 2جا برای مصاحبه در میاد نه بیشتر که احتمالشم زیاده که انتخاب اول و دوم اسمتون برا مصاحبه در بیاد.
راستی شما الویت های بین المللتون رو بگید که چطور زدید.قبلش که روزانه قبول نشدید؟
سال اولی هستین ک کنکور میدین یا دوم؟
بازم سوالی بود در خدمتم
eleonroe
08-10-2013, 08:17
امروز روز نتیجه هاست. اما اینجا خبری نیست! لطفا نتایج قبولی تون رو اینجا هم بذارین.:n16:
امروز روز نتیجه هاست. اما اینجا خبری نیست! لطفا نتایج قبولی تون رو اینجا هم بذارین.:n16:
امروز نتایج نمیاد فردا میاد
هرکی قبول شد بگه ببینیم با چ رتبه ای قبول شده.
خدا کنه همه قبول بشیم
رتبتون چند بود دوست عزیز؟
eleonroe
08-10-2013, 10:07
رتبه من تعریفی نیست ولی نمی دونم چرا امیدوارم !! (23000) اگر به مصاحبه برسم باقیش حله! فکر می کنم با وضعیت بد اقتصادی کشور و دایر شدن پردیس برای اکثر دانشگاهها، ظرفیت خالی کماکان موجود باشه... البته این تصورات منه! امیدوارم نتایج برای همه رضایت بخش باشه.:n01:
رتبه من تعریفی نیست ولی نمی دونم چرا امیدوارم !! (23000) اگر به مصاحبه برسم باقیش حله! فکر می کنم با وضعیت بد اقتصادی کشور و دایر شدن پردیس برای اکثر دانشگاهها، ظرفیت خالی کماکان موجود باشه... البته این تصورات منه! امیدوارم نتایج برای همه رضایت بخش باشه.:n01:
منطقه یا کشوری؟
منم خیلی امیدوارم اگه اسمم در بیاد برا منم بقیش حله.انتخاباتون رو چطور زدید؟یعنی الویت های بین المللتون رو بگید ببینیم کجا زدید.امیدوارم همه قبول بشیم.سال اول هستید یا پشت کنکوری بودید؟
من امسال سال اول بود اصلا نمیتونم بمونم برا سال بعد چون واقعا برام سخته درس خوندن توی این موقعیت
سلام خوبیییییین؟؟؟؟:n17:
شرایط سختی دارین میدونم.....پارسال تجربه کردم!!!
ایشالا همگی قبول شین...:1:
سلام خوبیییییین؟؟؟؟:n17:
شرایط سختی دارین میدونم.....پارسال تجربه کردم!!!
ایشالا همگی قبول شین...:1:
مرسی
ممنون
آره بخدا خیلی سخته.
خدا کنه هممون قبول بشیم.
شما هم موفق باشی
خیلییییییی استرس دارم :n28:
کسی نمیدونه فردا ساعت چند می زنن نتیجه ها رو ؟ ممکنه امشب مثلا ۲ یا ۳ نصفه شب بزنن ؟! من ۱۴۰۰۰ منطقه ۲ شدم و دندون و دارو و پزشکی آبادان زدم فقط ... نمی دونم چی قراره بشه :n28:
کسی نمیدونه فردا ساعت چند می زنن نتیجه ها رو ؟ ممکنه امشب مثلا ۲ یا ۳ نصفه شب بزنن ؟! من ۱۴۰۰۰ منطقه ۲ شدم و دندون و دارو و پزشکی آبادان زدم فقط ... نمی دونم چی قراره بشه :n28:
منم نمیدونم ساعت چن میزنن.خدا کنه زود بزنن.
منم دارم از استرس میمیرم
خدا کنه همه قبول بشیم
خدا کمکمون کنه
سلام آقا حامد پارسال دوست من با15670پزشکی آبادان آورد ایشالا موفق باشین.....:15:
selda.a عزیز خدا از دهنت بشنوه !! گفتی انگار آب سردی ریخت رو سرم ... خیلی ممنون ...
oghyanoos
08-10-2013, 23:48
اينجا همه افراد مايه دار هستن:n01:
هر رشته اي در بين الملل و پرديس و ... بگيرند ايرادي نداره اما پزشكي خيانت به مردمه!
دوست عزیز درسته پولش زیاده اما درسها و استاد ها یکی هستند و علوم پایه هم یکی هست و بعد از ۲ سال کلاس ها با بقیه سراسری ها برگذار میشه و سخت گیری هایی که برای دیگران هست برای بین الملل هم هست ...
ای بابا پس چرا نتایج رو نمیزنن؟مردم بخدا از استرس
هر رشته اي در بين الملل و پرديس و ... بگيرند ايرادي نداره اما پزشكي خيانت به مردمه!
چه خیانتی؟
selda.a عزیز خدا از دهنت بشنوه !! گفتی انگار آب سردی ریخت رو سرم ... خیلی ممنون ...
چرا آب سرد شما ک باید از خداتون باشه
eleonroe
09-10-2013, 09:06
بچه ها چرا نتیجه هارو اعلام نکردن هنوز؟!!!!
من ارشد ژنتیک هستم.و تمام انتخابام هم بین الملل بوده ، تقریبا همه جا رو زدم.
بچه ها چرا نتیجه هارو اعلام نکردن هنوز؟!!!!
من ارشد ژنتیک هستم.و تمام انتخابام هم بین الملل بوده ، تقریبا همه جا رو زدم.
نمیدونم چرا اعلام نکردن
مننم همه ی بین الملل هارو زدم ولی فقط اسممون برا 2تاش میاد.
شما برا دکترا شرکت کردین یا میخوام پزشکی یا دندون یا دارو بخونین؟
eleonroe
09-10-2013, 09:54
نمیدونم چرا اعلام نکردن
مننم همه ی بین الملل هارو زدم ولی فقط اسممون برا 2تاش میاد.
شما برا دکترا شرکت کردین یا میخوام پزشکی یا دندون یا دارو بخونین؟
موفق باشید! phD بیوشیمی وزارت علوم قبول شدم. اما اگر امکان پذیر بشه داروسازی رو ترجیح میدم.
موفق باشید! phD بیوشیمی وزارت علوم قبول شدم. اما اگر امکان پذیر بشه داروسازی رو ترجیح میدم.
موفق باشید ولی اگه فضولی نباشه شما phd بگیری ک آینده ی بهتری داری؟
شرمنده نظرمو فقط گفتم
شما هم موفق باشید
eleonroe
09-10-2013, 10:19
موفق باشید ولی اگه فضولی نباشه شما phd بگیری ک آینده ی بهتری داری؟
شرمنده نظرمو فقط گفتم
شما هم موفق باشید
درست می فرمایین، من هم قصدم MD-PhD است. در رشته های ما تا مدرک بالینی نداشته باشیم نمی تونیم مستقل کار کنیم. ! hope your are justified
بچه ها جواب ها هنوز نیومده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی چیزی نمیدونه؟
اگه خبری دارین به من هم بگین؟؟؟
درست می فرمایین، من هم قصدم MD-PhD است. در رشته های ما تا مدرک بالینی نداشته باشیم نمی تونیم مستقل کار کنیم. ! hope your are justified
l
مرسی
موفق باشین
بچه ها جواب ها هنوز نیومده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی چیزی نمیدونه؟
اگه خبری دارین به من هم بگین؟؟؟
نه هنوز خبری نیس ما هم منتظریم
شما ها الویت هاتون رو چطور پر کردین؟
نه هنوز خبری نیس ما هم منتظریم
شما ها الویت هاتون رو چطور پر کردین؟
سلام توقسمت پاسخگویی الکترونیکی سازمان سنجش سوال کردم جواب دادن امروز تاپایان وقت اداری اعلام میشود....:n17:
من ارومیه زدم. امسال....
سلام توقسمت پاسخگویی الکترونیکی سازمان سنجش سوال کردم جواب دادن امروز تاپایان وقت اداری اعلام میشود....:n17:
من ارومیه زدم. امسال....
منم پرسیدم گفت تا آخر روز یعنی تا نیمه شب میزنن ولی معلوم نیس کی.منم ارومیه زدم.انتخاب دومتون کجاست؟
منم پرسیدم گفت تا آخر روز یعنی تا نیمه شب میزنن ولی معلوم نیس کی.منم ارومیه زدم.انتخاب دومتون کجاست؟
فقط ارومیه.من پارسال ارس قبول شدم اما آزادم تکمیل ظرفیت قبولیدم رفتم آزاد اما شهر خودم آزاد نداره انتقالی نمیدن!!!!منم نمیتونم دور از خونه بمونم مجبورشدم نرم کنکور بدم بین ملل ارومیه بزنم خعلی میترسم!!!!!
ایشالا همه قبول شیم.....
فقط ارومیه.من پارسال ارس قبول شدم اما آزادم تکمیل ظرفیت قبولیدم رفتم آزاد اما شهر خودم آزاد نداره انتقالی نمیدن!!!!منم نمیتونم دور از خونه بمونم مجبورشدم نرم کنکور بدم بین ملل ارومیه بزنم خعلی میترسم!!!!!
ایشالا همه قبول شیم.....
منم خیلی میترسم.فقط ارومیه زدین؟جای دیگه نزدین؟
آزاد ک بهتره هزینشم کمتره.رشته ی انتخابیتون چیه؟
خدا کنه همهمون امسال قبول بشیم.دعا کن برام دارم از استرس میمیرم :n28:
هردو رشته ارومیرو زدم....
فقط ارومیه.
پزشکیو ترجیح میدم و البته شهر خودم باشه خعلی مهمه چون شهر دیگه نمیتونم...
شما همه جارو زدین؟؟؟؟؟
هردو رشته ارومیرو زدم....
فقط ارومیه.
پزشکیو ترجیح میدم و البته شهر خودم باشه خعلی مهمه چون شهر دیگه نمیتونم...
شما همه جارو زدین؟؟؟؟؟
همه جا ک نه.ارومیه.اردبیل.زنجان و یزد فقطم پزشکی
رتبتون نسبت ب پارسال چقدر فرق کرده؟
همه جا ک نه.ارومیه.اردبیل.زنجان و یزد فقطم پزشکی
رتبتون نسبت ب پارسال چقدر فرق کرده؟
تبریز هم زدم
پس چرا من که معدل نهاییم 19.66هس همیشه 20 19شدم وقتی معدل 16 از من بهتر میشه کنکورش نمیگم خیانته!!!!فقط از رو 1کنکور 4ساعته 12سال زحمتمون هیچ میشه خیانت نیس !!!
ببین 90درصد پزشکیا تو دانشگاههای دولتی انگیزه ندارن خیانت اینه....
همه اونایی که بین ملل میزنن که مایه دار تنبل و کم کار نیستن که .....
ایشالا شماهم موفق باشی همیشه....
پس چرا من که معدل نهاییم 19.66هس همیشه 20 19شدم وقتی معدل 16 از من بهتر میشه کنکورش نمیگم خیانته!!!!فقط از رو 1کنکور 4ساعته 12سال زحمتمون هیچ میشه خیانت نیس !!!
ببین 90درصد پزشکیا تو دانشگاههای دولتی انگیزه ندارن خیانت اینه....
همه اونایی که بین ملل میزنن که مایه دار تنبل و کم کار نیستن که .....
ایشالا شماهم موفق باشی همیشه....
حق کاملا با شماست
amir h gh
09-10-2013, 12:07
بزارین این نتجه و دیگه ااااه
مردم ..
من انتخاب اولم پزشکی بابل زدم ... خدا کنه قبول شم
بزارین این نتجه و دیگه ااااه
مردم ..
من انتخاب اولم پزشکی بابل زدم ... خدا کنه قبول شم
من وضعم از شما هم بدتره از 3 روز پیش خواب و خوراک ندارم بخدا دارم از استرس میمیرم
موفق باشی
چرا نمیزارن آخه دوس دارن مارو اذیت کنن؟
دوستانی ک آنلاینن بگن انتخاب های اول و دومشون و کجا زدن؟
amir h gh
09-10-2013, 12:14
با هاتون موافقم .. مایی که این همه سال واقعا درس خوندیم .. من از اول دبیرستان به عشق پزشکی میخوندم ولی تو درس خوندنام خیلی اشتباه کردم . چوبشم تو کنکور خوردم . حالا این خیانته که به نتیجه تلاشام زحمتامو بگیرم ؟؟ بهتره اول مزه کنی چیزیو که میخوای بگی ...
با هاتون موافقم .. مایی که این همه سال واقعا درس خوندیم .. من از اول دبیرستان به عشق پزشکی میخوندم ولی تو درس خوندنام خیلی اشتباه کردم . چوبشم تو کنکور خوردم . حالا این خیانته که به نتیجه تلاشام زحمتامو بگیرم ؟؟ بهتره اول مزه کنی چیزیو که میخوای بگی ...
آره بخدا منم فقط چوب اشتباه خوندنمو میدم.بخدا پارسال روزی 12 ال 14 ساعت میخوندم ولی ب چ درد به این رتبه ی خراب
amir h gh
09-10-2013, 12:20
من رتبم خجالت آوره . ولی این به این دلیل نیست که کم کاری کردم یا درس نخوندم همش تقصیر غرورمه که میگفتم خودم بلدم چطور بخونم و اینم نتیجش شد
22000 منطقه 2
1. پزشکی بابل
2. پزشکی رامسر
3. تهران کیش
4. شیراز کیش
5. شهید بهشتی
الکی امیدوارم نه ؟؟
من رتبم خجالت آوره . ولی این به این دلیل نیست که کم کاری کردم یا درس نخوندم همش تقصیر غرورمه که میگفتم خودم بلدم چطور بخونم و اینم نتیجش شد
22000 منطقه 2
1. پزشکی بابل
2. پزشکی رامسر
3. تهران کیش
4. شیراز کیش
5. شهید بهشتی
الکی امیدوارم نه ؟؟
هیچ وقت امیدتو از دست نده امیدوارم موفق بشی.رتبه هایی بودن که 2برابر رتبه شما شدن ولی قبول شدن امیدت بخدا باشه هرچی صلاحه پیش میاد
منم دقیقا عین تو بودم هرچی بهم گفتن برو پیش مشاور یا پسر عمه و دخترعمه هات ک کنکور قبول شدن تا مشاوره بدن گوش نکردم منم خراب کردم.منم ب خودم امیدوار بودم حداقل آزاد قبول بشم ولی نشد
amir h gh
09-10-2013, 12:27
کدوم دانشگاه ها رو انتخاب کردی ؟
با چه رتبه ای ؟
کدوم دانشگاه ها رو انتخاب کردی ؟
با چه رتبه ای ؟
ارومیه
اردبیل
نبریز
12000 منطقه 3
ارومیه
اردبیل
نبریز
12000 منطقه 3
فقطم پزشکی
اینادقیقا دارن چیکااااااااار میکنن بنظرتون؟؟؟؟؟؟
خب تاحالا آمادس میتونستن صبم بزنن!!!
نکنه دارن ویرایش نهایی میکنن!!!!
من سیستم سنجشو نمیفهمم چن ماهه نتونستن2000نفرو جمع و جور کنن آیا؟؟؟؟؟
اینادقیقا دارن چیکااااااااار میکنن بنظرتون؟؟؟؟؟؟
خب تاحالا آمادس میتونستن صبم بزنن!!!
نکنه دارن ویرایش نهایی میکنن!!!!
من سیستم سنجشو نمیفهمم چن ماهه نتونستن2000نفرو جمع و جور کنن آیا؟؟؟؟؟
واقعا شورشو در آوردن 100 در صد نتایج ی هفتس آمادس ولی دارن اذیت میکنن
amir h gh
09-10-2013, 12:42
این دولت کرم داره مرض داره مریضه .. کل زندگیم اومد جلو چشم . تا نکشن یکیو ول کن نیستن
amir h gh
09-10-2013, 12:46
بچه ها یه مسئله ..
سنجش آمار داده ه تو رشته تجربی 967 نفر دنشگاه بین الملل تو کل رشته ها قبول شدن یعنی اسمشونو واس مصاحبه قبو کردن . من حساب کردم کلا ظرفیت همه دانشگاه ها تو همه رشته ها 2170 نفره . این یعنی این همه متقاضی کم دارن ؟ با عقل جور در نمیاد ... اگه این طوره که همه قبولن مصاحبه هم نمیخواد که !!!!!!!
بچه ها یه مسئله ..
سنجش آمار داده ه تو رشته تجربی 967 نفر دنشگاه بین الملل تو کل رشته ها قبول شدن یعنی اسمشونو واس مصاحبه قبو کردن . من حساب کردم کلا ظرفیت همه دانشگاه ها تو همه رشته ها 2170 نفره . این یعنی این همه متقاضی کم دارن ؟ با عقل جور در نمیاد ... اگه این طوره که همه قبولن مصاحبه هم نمیخواد که !!!!!!!
اونی نوشتن نمیدونم چیه ولی 100 در 100 بین الملل پزشکی نیس
اونی نوشتن نمیدونم چیه ولی 100 در 100 بین الملل پزشکی نیس
مگه میشه فقط 960 نفر متقاضی باشه من خودم تو شهرمون 60 نفر میشناسم ک شرکت کردن.شایدم اونایی ک رتبشون خیلی بالاست رو رد کردن
amir h gh
09-10-2013, 12:52
میتونی خودت ببینی ..
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونی خودت ببینی ..
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره دوستم منم دیدم ولی آخه با عقل جور در نمیاد چون باید حداقل 2000 نففر بر میداشت فک کنم ی چیز دیگست
amir h gh
09-10-2013, 12:58
به نظر من که به خاطر وضع اقتصادی الان و بالا رفتن سری تعداد دانشگاه ها و ظرفیت ها ..تعداد متقاضیا به اون حد نساب نرسیده
به نظر من که به خاطر وضع اقتصادی الان و بالا رفتن سری تعداد دانشگاه ها و ظرفیت ها ..تعداد متقاضیا به اون حد نساب نرسیده
نمیدونم والا
من ک از خدامه همه قبول بشیم
eleonroe
09-10-2013, 13:04
موافقم!
خسته شدم از انتظار
برای همگی صبر جمیل آرزو می کنم...
amir h gh
09-10-2013, 13:07
موافقم!
خسته شدم از انتظار
متشکر ..
خیلی وضعیت بدی داریم الان
متشکر ..
خیلی وضعیت بدی داریم الان
آره وضعیت خیلی بدی داریم.من که دارم از استرس میمیرم
موافقم!
خسته شدم از انتظار
مرسی
شما کجاها رو زدین
eleonroe
09-10-2013, 13:16
مرسی
شما کجاها رو زدین
از انزلی و رامسر شروع کردم تا آبادان و کیش و قشم و چابهار...
دوستانی که آنلاینین بگید الویت هاتون رو چطور زدین با چ رتبه ای
از انزلی و رامسر شروع کردم تا آبادان و کیش و قشم و چابهار...
موفق باشی عزیز
رتبتون
مردم از استرس اخه چرا نمیزنن
:n28::n30:
eleonroe
09-10-2013, 13:20
گفتم یه بار 23000، نباید انتخابامو محدود می کردم، چون رتبه جالبی نیست!!
من ذیشب ساعت ۹ صبح خوابیدم !!! فکر می کردم صبح زود می دن نتیجه ها رو همش چک میکردم ... بعدشم که خوابیدم هر ۱۰ دقیقه از خواب می پربدم با موبایلم سنجش رو چک می کردم ... من فقط آبادان رو زدم ، کسی آبادان نزده ؟
گفتم یه بار 23000، نباید انتخابامو محدود می کردم، چون رتبه جالبی نیست!!
شرمنده بخدا حواس نمیمونه برا آدم با این وضعیت
موفق باشی عزیز
من ذیشب ساعت ۹ صبح خوابیدم !!! فکر می کردم صبح زود می دن نتیجه ها رو همش چک میکردم ... بعدشم که خوابیدم هر ۱۰ دقیقه از خواب می پربدم با موبایلم سنجش رو چک می کردم ... من فقط آبادان رو زدم ، کسی آبادان نزده ؟
من ک آبادان نزدم.منم از ساعت 6 صب سنجشم تا الان هر 1 دقیقه چک میکنم.
amir h gh
09-10-2013, 13:26
حالم از رفرش کردن سایت سنجش به هم خورد
هرلحظه که میگذره حس1کی از انگشتام از دست میدم بنظرم دیگه انگشتی واسه تایپ مشخصاتم موقع اومدن نتایج نداشته باشم!
هرلحظه که میگذره حس 1کی از انگشتامو از دست میدم میترسم دیگه انگشتی واسه تایپ مشخصاتم موقع اومدن نتایج نداشته باشم!!!
حالم از رفرش کردن سایت سنجش به هم خورد
من بدتر از صبح بالای 1000 بار رفرش کردم
هرلحظه که میگذره حس 1کی از انگشتامو از دست میدم میترسم دیگه انگشتی واسه تایپ مشخصاتم موقع اومدن نتایج نداشته باشم!!!
حس خیلی بدیه منم از صبح 100 بار مردم و زنده شدم
فهمیدن همه بچه پول داریم میخوان اذیت کنن!!!!
فهمیدن همه بچه پول داریم میخوان اذیت کنن!!!!
به نظرمن فک کردن همه بچه پولدارن میخوان اذیت کنن.میگن چون هرکی نمیتونه این پولو بده 100 در 100 بچه پولدارن بزار اذیت کنیم نمیدونن که بعضی ها هم همین جوری زدن
amir h gh
09-10-2013, 14:00
انگار خبری نیس .. خدا کنه ین همه انتظار به آخرش بی ارزه
انگار خبری نیس .. خدا کنه ین همه انتظار به آخرش بی ارزه
آره خدا کنه
من که دارم میمیرم
فک کنم مثل کارنامه ی تکمیلی بمونه ساعت 11 بیاد
ایشا....
اگه قبول شدی اولین کاری که میکنی چیه؟؟
ایشا....
اگه قبول شدی اولین کاری که میکنی چیه؟؟
من اگه قبول بشم دعا میکنم همه قبول بشم.نذری ک کردمو انجام میدم شایدم از ذوقم گریه کنم
من اگه قبول بشم دعا میکنم همه قبول بشم.نذری ک کردمو انجام میدم شایدم از ذوقم گریه کنم
شما خودتون چیکار میکنی ؟
این انتظار صد سال پیرمون کرد
بچه ها دکتر توکلی به خبرگذاری فارس اعلام کرده ساعت 17امروز17مهر.......
تازه 60هزارو560نفراسم معرفی کردن....
برین گوگل و کلمه ساحل علم رو جستجو کنین 1وبلاگ متعلق به 1مشاور معتمد هست اونجا زدن....
بچه ها دکتر توکلی به خبرگذاری فارس اعلام کرده ساعت 17امروز17مهر.......
تازه 60هزارو560نفراسم معرفی کردن....
برین گوگل و کلمه ساحل علم رو جستجو کنین 1وبلاگ متعلق به 1مشاور معتمد هست اونجا زدن....
آره دیدم ی ذره امید داشتم اونم از دست دادم
این 60 هزار 560 نفر،10 هزار برا تجربی بقیش چیه؟
amir h gh
09-10-2013, 14:17
60 هزار نفر ؟؟؟؟؟ یعنی این همه الکی امید وار بودم
60 هزار نفر ؟؟؟؟؟ یعنی این همه الکی امید وار بودمفقط تجربی نیس ولی باز خیلی زیاده
به نظرتون میخوان چیکار کنن؟؟؟
نظرم::
خوشحالم چون اسم همه برا قبولی مرحله اول میاد
ناراحتم چون مطمئن نیستم برا مرحله دوم میخوان چیکار کنن؟؟
میدونین که برا مصاحبه باید اول فیشو بدین!!!
اگه بخوان از 60 هزار نفر ، نفری 50 میلیون بگیرن بعد با پولمون 3 ماه تجارت کنن بعدشم اسممون برا مرحله بعد نیاد چی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نظرم::
خوشحالم چون اسم همه برا قبولی مرحله اول میاد
ناراحتم چون مطمئن نیستم برا مرحله دوم میخوان چیکار کنن؟؟
میدونین که برا مصاحبه باید اول فیشو بدین!!!
اگه بخوان از 60 هزار نفر ، نفری 50 میلیون بگیرن بعد با پولمون 3 ماه تجارت کنن بعدشم اسممون برا مرحله بعد نیاد چی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از کجا میدونی اسمه همه میاد برا مصاحبه؟
توروخدا بگو از کجا این فکر ب سرت زد من که حالم خوب نبود بدتر هم شد
ساعت ۴ ... چیزی نموندهههههههههه
ساعت ۴ ... چیزی نموندهههههههههه
نخیر ساعت پنچ میاد
ho1373 :
فکرش با همین مغزی که کنکور دادم به سرم زد.
مطمئن باش اسمت برا مرحله اول میاد .
ho1373 :
فکرش با همین مغزی که کنکور دادم به سرم زد.
مطمئن باش اسمت برا مرحله اول میاد .
خدا کنه.خدا از دهنت بشنوه
نخیر ساعت پنچ میاد
آره ساعت 4 میاد الان سایت سازمان سنجش و نگاه کردم
خدا کنه.خدا از دهنت بشنوه
آخه ب چ دلیلی این حرفو میزنی
بچه ها چطورین؟
من ک دارم میمیرم
سایت سنجش رو نمی تونم بیارم بالا فکر کنم یه اتفاقهایی داره میوفته !
سایت سنجش رو نمی تونم بیارم بالا فکر کنم یه اتفاقهایی داره میوفته !
آره منم نمیتونم فک کنم دارن میزارن رو سایت
کسی تونست سایت سازمان سنجش و باز کنه
نه فعلا ... فکر کنم تا ۱۵ دقیقه دیگه بشه رفت
amir h gh
09-10-2013, 16:02
هنو نزاشتن مثل اینکه ...
دارن می زارن سایت بالا نمیاد ...
amir h gh
09-10-2013, 16:07
سایت بالا میاد ولی اعلامیش محتوا نداره نمیشه روش کلیک کرد
خرید کارت اعتباری رو اول گذاشتن بعد میخوان اسامی رو اعلام کنن ؟! فکر کنم یکم دیگه بزارن ... من که عملا دارم سکته می کنم
eleonroe
09-10-2013, 16:16
دقیقا امروز همون ادایی رو سرمون درآوردن که 6 سال پیش اولین کنکورمو دادم....
دیدم کاری نمیشه کرد کارت اعتباری رو فعلا خریدم ! :n02:
یکی یه چیزی بگه
دارم میمیرم از استرس
من دعوت شدممممممم :دی همون انتخاب اولم دندون آبادان دعوت شدم ...
اگه اومد جوووووووووون مادرتون اطلاع بدید
خب دوستان نتایج اولیه هم که اومد..
رتبه و رشته دعوت شدتون رو بگین..
راستی اون کارت اعتباری هم که گفته مال علوم پزشکی ها نیست..
برای بین الملل های علوم پزشکی وقتی میرین مصاحبه پول میریزین به حساب
دوستان قدیمی که قبلا در اومدن لطفا راهنمایی کنن که الان باید چه کاری کنیم ؟ فقط صبر کنیم ؟ یا باید تاریخ خاصی فرمی چیزی پر کنیم یا جایی بریم ؟
samane132
11-10-2013, 00:59
سلام ببخشید میتونم بپرسم شما ترازتون چند بود که دارو دعوت شدین؟
samane132
11-10-2013, 01:02
سلام اقا حامد میتونم بپرسم شما ترازتون چند بود که دندون دعوت شدین؟
samane132
11-10-2013, 01:05
سلام چرا دیگه هیچکی اینجا نیست؟:n27:
دوستان قدیمی که قبلا در اومدن لطفا راهنمایی کنن که الان باید چه کاری کنیم ؟ فقط صبر کنیم ؟ یا باید تاریخ خاصی فرمی چیزی پر کنیم یا جایی بریم ؟
تبریک میگم....:n17:
به این وبلاگ برین تا سوالاتون برطرف شه....
moshaverh-amiri2010.blogfa.com
سلام اقا حامد میتونم بپرسم شما ترازتون چند بود که دندون دعوت شدین؟
ببخشید دیر جواب میدم ... تراز من ۸۴۲۰ هست ... من پزشکی هم دعوت شدم که می خوام پزشکی رو برم ... با خیلی از پزشک ها و دندون پزشک ها صحبت کردم ... پدر خودم پزشک هست و پدر خانمم دندون پزشک ... بعد از کلی صحبت و فکر دیدم واقعا در آینده پزشکی با تخصص های نو و جدید می تونه بهتر باشه تا دندون پزشکی ... در کل دیدم خیلی از دوستان از جمله خودم فقط وفقط دندون رو می خوان و برای من جالبه تا بدستش نیاوردم درست بهش فکر نکردم و الان که هم پزشکی و هم دندون پزشکی دعوت شدم واقعا درست و حسابی همه جوانب رو دارم می سنجنم ...
saraatanhaa
14-10-2013, 00:36
سلام دوستان من با تراز 7600 منطقه 1 از پزشکی زنجان و اردبیل دعوت به مصاحبه شدم اما نمره زیستم سوم 14 س میترسم اسمم برای مصاحبه هم اعلام نشه :n28: به نظرتون نمره زیست براشون مهمه؟؟؟
مدرک زبان و رایانه هم دارم مسابقات نهج البلاغه هم سوم شدم:n03: به نظرتون براشون مهمهههههههه نمره زیستم؟؟؟؟ میدونییید؟؟؟؟:n28::n28::n28:
saraatanhaa
14-10-2013, 02:17
کسی نییییییییییییس جوابمو بدههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n28 ::n28::n28::n28:
:n28:
mani_faz
14-10-2013, 19:05
من بین الملل داروسازی تهران وبین الملل داروسازی شهید بهشتی تهران (تراز 7980 منطقه ی 1 زیرگروه 1).
17 میلیون از کجا بیارم سالی بدم؟؟؟؟:n14: آرزوهای بر باد رفته خداحافظ!!!!
نفر قبلی: فکر کنم باید برین توی سایت این دو دانشگاه و ببینین که این شرط رو توی اعلامیه ذکر کردند یا نه.مثلا توی اعلامیه رشته های دعوت شده ی من نوشته که معدل کتبی 16 و نمره ی زیست و فیزیک و شیمی نهایی هم 16.
saraatanhaa
14-10-2013, 19:15
سلام خوبین؟؟
برای شما هم بهشتی هم تهران زده باید بالای 16 باشه؟؟
واسه زنجان و اردبیل چیزی نگفته ینی مهم نیس براشون؟:n03: شما بالای 16 ای؟:n03:
saraatanhaa
14-10-2013, 19:19
اقا مانی هستین؟:n03:
saraatanhaa
14-10-2013, 19:19
کس_____ی نیس؟؟؟؟؟؟:n28::n03::n28::n03:
saraatanhaa
14-10-2013, 19:20
:n11: جواب میدین؟؟؟:n28:
من بین الملل داروسازی تهران وبین الملل داروسازی شهید بهشتی تهران (تراز 7980 منطقه ی 1 زیرگروه 1).
17 میلیون از کجا بیارم سالی بدم؟؟؟؟:n14: آرزوهای بر باد رفته خداحافظ!!!!
نفر قبلی: فکر کنم باید برین توی سایت این دو دانشگاه و ببینین که این شرط رو توی اعلامیه ذکر کردند یا نه.مثلا توی اعلامیه رشته های دعوت شده ی من نوشته که معدل کتبی 16 و نمره ی زیست و فیزیک و شیمی نهایی هم 16.
اصلا ناراحت نباش هیچ آرزویی به باد نرفته:1:
واقعا هزینش زیاده ماهی 1ملیون بذاریم نمیشه!!!!!!!:n03:
خعلیلا مثل شما هستن مشکل اینه که دل خیلیارو به درد میاره واقعا این همه جوون دلشون میخواد بخونن اما احتمالا چون آریایی ها از دوقوم مادها و پارتها بوجود اومدن تو مملکت ما آرزوها و مشکلات یا مادی حل میشن یا پارتی!!!!!!
شما خودتو ناراحت نکن قدر خونوادتو بدون محکم بگیر از آرزوهات نذار باد ببره.......
به امید موفقیت....
saraatanhaa
14-10-2013, 23:57
سلام آقا مانی گل شما چیزیو از دست ندادی با شما با غرور میگی اسمم درومد خودم نخواستم برم!من پارسال اسمم حتی اعلام نشد...الانم این تارزم خیلی ضعیفه و احتمال قبولیم مشخص نیست.... و شاید بشم کنکوری برای سال سوم!!!!:n14: مانی جان انشا الله موفق باشی دوست عزیز...:n16: ضمنا اگه ناراحتتون کردم عذر میخوام...پیامتونو نخوندم کامل...:n16:
سلام آقا مانی گل شما چیزیو از دست ندادی با شما با غرور میگی اسمم درومد خودم نخواستم برم!من پارسال اسمم حتی اعلام نشد...الانم این تارزم خیلی ضعیفه و احتمال قبولیم مشخص نیست.... و شاید بشم کنکوری برای سال سوم!!!!:n14: مانی جان انشا الله موفق باشی دوست عزیز...:n16: ضمنا اگه ناراحتتون کردم عذر میخوام...پیامتونو نخوندم کامل...:n16:
سلام...:n17:
شما چیزه بدی نگفتین....
ایشالا نمی مونین و همین امسال قبول میشین....
همه مدارکو جمع کن ببر با خودت هرکدوم واسه خودش امتیازه...
سلام دوستان من با تراز 7600 منطقه 1 از پزشکی زنجان و اردبیل دعوت به مصاحبه شدم اما نمره زیستم سوم 14 س میترسم اسمم برای مصاحبه هم اعلام نشه :n28: به نظرتون نمره زیست براشون مهمه؟؟؟
مدرک زبان و رایانه هم دارم مسابقات نهج البلاغه هم سوم شدم:n03: به نظرتون براشون مهمهههههههه نمره زیستم؟؟؟؟ میدونییید؟؟؟؟:n28::n28::n28:
نگران تباش باید بری سایت دانشگاهی که قبول شدی و شرایطو ببینی مثلا واسه تهران این نمره زیست مهمه اما اردبیل و زنجانو باید بری و طبق اطلاعیش ببینی به چه صورتیه...
اگه هم فعلا چیزی نزدن نگران نباش اعلام خواهد شد...
saraatanhaa
15-10-2013, 16:02
selda جان ممنون دوست عزیز گفتم شاید ناراحت شده باشن...:n03::n16::n01:
saraatanhaa
15-10-2013, 16:05
selda جان رفتم راستش چیزی در این رابطه ننوشته... ایشالا که مشکلی پیش نیاد...:n01::n16:
ممنونم عزیزم ایشالا که همه به آرزوهاظون برسن از جمله دوستان اینجا..:11:
[QUOTE=saraatanhaa;7929279]selda جان رفتم راستش چیزی در این رابطه ننوشته... ایشالا که مشکلی پیش نیاد...:n01::n16:
ممنونم عزیزم ایشالا که همه به آرزوهاظون برسن از جمله دوستان اینجا..:11:[/QUOT
فدات شم....:11:
خانم دکتر آینده....:n17:
mani_faz
15-10-2013, 19:56
به به چه جو مثبت و انرژی مثبتی موجود است:n02:
امیدوارم همه ی دوستان به اون چیزی که می خوان برسن:n20:
saraatanhaa
15-10-2013, 20:17
خداااا نکنهههه selda جون:n01: مرسییییییییییییی عزیییییییییییزززززززززممم مممممممم:n01::n16::n17:
saraatanhaa
15-10-2013, 20:17
ایشالااااا :n01::n12::n16:دعام کنید:n01::n16:
Mahya BanoO
16-10-2013, 19:55
من رتبم درسهمیه منطقه سه 12000(دوازده هزار) با نمره کل نهایی 7438 تو زیرگروه یکه.معدل دیپلمم 18/90و معدل کتبی نهاییم 18/00و معدل سه سال دبیرستانم 19/19 هستش.مدرک خاصیم برای زبان ندارم.اسمم برای مصاحبه رشته داروسازی جلفا وزنجان اومده...به نظر کسایی که واردن من اصلا شانسی دارم که تو مصاحبه قبول شم؟
لطفا جواب بدین...ممنون
saraatanhaa
17-10-2013, 00:53
من رتبم درسهمیه منطقه سه 12000(دوازده هزار) با نمره کل نهایی 7438 تو زیرگروه یکه.معدل دیپلمم 18/90و معدل کتبی نهاییم 18/00و معدل سه سال دبیرستانم 19/19 هستش.مدرک خاصیم برای زبان ندارم.اسمم برای مصاحبه رشته داروسازی جلفا وزنجان اومده...به نظر کسایی که واردن من اصلا شانسی دارم که تو مصاحبه قبول شم؟
لطفا جواب بدین...ممنون
سلام تبریک میگم عزیزم :n17:معدلات که خوبه مهم نیست فقط لغات زبانو تا روز مصاحبه دوره کن همون لغات دبیرستانو آره اگه شانس نداشتی اصلا اعلام نمیشد اسمت!:n01: برو توکل به خدا منم ترازم 7600 پزشکی زنجان اردبیل اوردم ترازه خوبی نیس حس میکنم آخرین نفرم که اسمم اعلام شده یا حداقل آخرینا ام...اما توکلم به خداس ایشالا که قبول شیم و خدا بشه پارتیمون...:n01::n16: التماس دعا عزیزم:n16:
moein2014
18-10-2013, 14:03
سلام . کسی بین المللی تبریز پزشکی قبول شده ؟؟؟؟؟
در مورد مصاحبش چیزی میدونید؟
saraatanhaa
18-10-2013, 15:03
سلام . کسی بین المللی تبریز پزشکی قبول شده ؟؟؟؟؟
در مورد مصاحبش چیزی میدونید؟
سلام آقا معین من تبریزو نزدم اما مصاحبه کلی میدونم زبان در حد دبیرستان باید بلد باشی زیست میپرسن البته سوال ساده..دیگه اینکه هرچی مدرک و افتخار و... داری از دوران مدرسه با خودت ببر اگر مدرک کامپیوتر و زبانم داری هرچی هست ببر اگر ورزش اینا رفتی و مدال اوردی هم ببر حتی اگه خارج از مدرسه بوده و باشگاه میرفتی...
موفق باشی:n01::n16:
moein2014
18-10-2013, 19:17
اقا ممنون از جوابت.
saraatanhaa
18-10-2013, 20:56
اقا ممنون از جوابت.
خواهش میکنم ولی من خانومم:n22:
:n17::n01:
saraatanhaa
19-10-2013, 01:42
:n03:کسی الان هست؟ من نیاز به راهنایی دارم....
moein2014
19-10-2013, 19:39
خواهش میکنم ولی من خانومم:n22:
:n17::n01:
:n04:
:n02:
:n08:
saraatanhaa
19-10-2013, 20:37
:n04:
:n02:
:n08:
:n24::n08::n08::n11::n08:
دوستان کسی اطلاعات قابل اطمینانی داره که بعد از پزشکی و دندون پزشکی بین الملل طرح وجود داره یا نه ؟! خیلی فرق داره آخه !!!
دوستان یک مشورت ... من نمی دونم پزشکی برم یا دندون ... الان ۲۷ سالمه میگم شاید یکم دیر باشه برای پزشکی اما خیلی علاقه دارم به پزشکی ... جای من بودین چکار می کردین ؟!
moein2014
20-10-2013, 02:50
دوستان کسی اطلاعات قابل اطمینانی داره که بعد از پزشکی و دندون پزشکی بین الملل طرح وجود داره یا نه ؟! خیلی فرق داره آخه !!!
دوستان یک مشورت ... من نمی دونم پزشکی برم یا دندون ... الان ۲۷ سالمه میگم شاید یکم دیر باشه برای پزشکی اما خیلی علاقه دارم به پزشکی ... جای من بودین چکار می کردین ؟!
اصلا دیر نیست.تاره یادتون باشه سال بعد از امسال دیرتره.
در ضمن دو سال طرح در قبال تحصیل رایگان است نه پولی.بین الملل ها طرح ندارند.
ات شا.... که موفق باشین
اصلا دیر نیست.تاره یادتون باشه سال بعد از امسال دیرتره.
در ضمن دو سال طرح در قبال تحصیل رایگان است نه پولی.بین الملل ها طرح ندارند.
ات شا.... که موفق باشین
ممنون از جوابتون ... من هم دندون دعوت شدم هم پزشکی ... نمی دونم کدوم رو برم ... می ترسم برم دندون اما آینده خوبی نداشته باشه ، خیلی زیاد شده ... اما پزشکی تخصص های خیلی بیشتری داره اما به جاش طولانی تره ... خیلی شک دارم چه کار کنم ...
saraatanhaa
20-10-2013, 19:38
عزیز شرمنده خواهره من بین الملل میخونه و طرح هم داره اما خودتون فکر کنید به نظره منم پزشکی بهتره تخصص هم بگیرید ایشالا بهتره چون دندونپزشک و پزشک عمومی زیاد هست تو جامعه منم انتخاب رشتم از نظره همه خنده دار بود اما از نظره خودم اصلا خنده دار نبود!! چون اول پزشکیارو زدم بعد دندون!!که الانم اسمم برای پزشکی زنجان و اردبیل اعلام شده که پدرم میگه اردبیل دوره و نمیذاره حتی برم مصاحبه:n14::n14::n28::n28::n28::n14::n14::n1 4::n14::n14::n14:
paris_a1
20-10-2013, 20:11
من واسه مصاحبه دارو و پزشکي بين الملي ارس دعوت شدم....
paris_a1
20-10-2013, 22:25
آهان بچه ها یه سوال دیگه...من این سال از روان شناسی شبانه قبول شدم ولی ثبت نام نکردم حالا اگه این سال از مصاحبه بین المللی قبول نشم سال بعد می تونم دوباره کنکور بدم؟ من که روزانه قبول نشدم که 2 سال محروم شم!لطفا جواب بدین...
paris_a1
20-10-2013, 22:26
بچه ها یه سوال ...من این سال از روان شناسی شبانه قبول شدم ولی ثبت نام نکردم حالا اگه این سال از مصاحبه بین المللی قبول نشم سال بعد می تونم دوباره کنکور بدم؟ من که روزانه قبول نشدم که 2 سال محروم شم!لطفا جواب بدین...
moein2014
21-10-2013, 02:06
عزیز شرمنده خواهره من بین الملل میخونه و طرح هم داره اما خودتون فکر کنید به نظره منم پزشکی بهتره تخصص هم بگیرید ایشالا بهتره چون دندونپزشک و پزشک عمومی زیاد هست تو جامعه منم انتخاب رشتم از نظره همه خنده دار بود اما از نظره خودم اصلا خنده دار نبود!! چون اول پزشکیارو زدم بعد دندون!!که الانم اسمم برای پزشکی زنجان و اردبیل اعلام شده که پدرم میگه اردبیل دوره و نمیذاره حتی برم مصاحبه:n14::n14::n28::n28::n28::n14::n14::n1 4::n14::n14::n14:
من میدونم. طرح نداره.:n22:
moein2014
21-10-2013, 02:08
آهان بچه ها یه سوال دیگه...من این سال از روان شناسی شبانه قبول شدم ولی ثبت نام نکردم حالا اگه این سال از مصاحبه بین المللی قبول نشم سال بعد می تونم دوباره کنکور بدم؟ من که روزانه قبول نشدم که 2 سال محروم شم!لطفا جواب بدین...
بله. میتونید.
saraatanhaa
21-10-2013, 14:05
من میدونم. طرح نداره.:n22:
داره:n07::n22::n23::n24::n25::n20:
:8::47::sq_11::sq_10::sq_20:
:sq_2:
راستی من یه سوال دارم ازتون به نظرتون من میارم زنجانو یا باید بشینم واسه سال سوم بخونم؟؟:n28::n14::n14::n14: شما کجا رو آوردی؟با تراز چند؟:n03:
saraatanhaa
21-10-2013, 14:07
چرا اینجا باید 20 تا بشه تا بتونی پیام بدی؟!!!:n13:
saraatanhaa
21-10-2013, 14:08
الان دیگه واسه من شد 20 تا:n10::sq_2:
paris_a1
21-10-2013, 14:47
کسی خبر داره برای نیمه متمرکز پزشکی داروسازی بین المللی ارس باید کارت تهیه کنیم یا اینکه همون فیش 50 هزار تومنی بانک واسه هر رشته کافیه؟ خواهشا راهنمایی کنید؟! منظور کار خاصی قبل مصاحبه قرار نیست که انجام بدم؟تو سایت سنجش چیزی تایید کنم و ثبت نام جداگانه ای انجام بدم ....؟همون وقت مصاحبه با مدارکم پاشم برم دیگه؟
moein2014
21-10-2013, 17:19
داره:n07::n22::n23::n24::n25::n20:
:8::47::sq_11::sq_10::sq_20:
:sq_2:
راستی من یه سوال دارم ازتون به نظرتون من میارم زنجانو یا باید بشینم واسه سال سوم بخونم؟؟:n28::n14::n14::n14: شما کجا رو آوردی؟با تراز چند؟:n03:
ببخشید چون من 20 تا نشدم نتونستم پاسختونو بدم همینجا میگم:
سلام.من 7900 منطقه 2 ام.همچنین سال دومم بود ولی چون پزشکی میخواستم فقط پزشکیارو زده بودم که تبریزو کاشانو اوردم برای مصاحبه.به نظر من شما هر دو رو برای مصاحبه برید چون شانستون خیلی بیشتر میشه ضمن اینکه بین الملل راحت انتقالی میده به خصوص برای خانم ها راحت تر این امکان وجود داره.
بین الملل طرح نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ان شا..... که قبول میشیم.:n26:
saraatanhaa
21-10-2013, 17:27
ببخشید چون من 20 تا نشدم نتونستم پاسختونو بدم همینجا میگم:
سلام.من 7900 منطقه 2 ام.همچنین سال دومم بود ولی چون پزشکی میخواستم فقط پزشکیارو زده بودم که تبریزو کاشانو اوردم برای مصاحبه.به نظر من شما هر دو رو برای مصاحبه برید چون شانستون خیلی بیشتر میشه ضمن اینکه بین الملل راحت انتقالی میده به خصوص برای خانم ها راحت تر این امکان وجود داره.
بین الملل طرح نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ان شا..... که قبول میشیم.:n26:
منم مثه شما پزشکیارو زدم اول بعد دندونا دارو هم فقط دوتا!!که اگه نشد دگ اونارو بیارم!! اما خوب پدرم نمیذاره اردبیلو برم الان تنها شانسم برای زنجانه و بس...:n03::n14: به نظرتون نمیارم؟:n03: با تراز 7600 منطقه 1 از تهرانم:n03: بومیشون نیستم:n28: معدل کتبی سومم 17.00 س یه بارم رتبه سوم نهج البلاغه اوردم تو یکی از مناطق تهران مدرک کامپیوتر دارم زبانم تا المتری رفتم الانم دارم لغاتو میخونم برای کنکور...منم مثه شما سال دومم بود...:n03: شمارو بهت قول میدم قبولی...:n16: برای من دعا کنید و نظر واقعیتونو بی تارف بگید:n03: وای خـــــــدا واقعا کشش ندارم برای سال سوم بخونم همه بهم تیکه میندازن:n14::n14::n28::n14::n14:
طرح داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:n18:
saraatanhaa
21-10-2013, 17:29
الکی چرت و پرت بفرس بشه 20 تا:n05:
saraatanhaa
21-10-2013, 17:36
کسی خبر داره برای نیمه متمرکز پزشکی داروسازی بین المللی ارس باید کارت تهیه کنیم یا اینکه همون فیش 50 هزار تومنی بانک واسه هر رشته کافیه؟ خواهشا راهنمایی کنید؟! منظور کار خاصی قبل مصاحبه قرار نیست که انجام بدم؟تو سایت سنجش چیزی تایید کنم و ثبت نام جداگانه ای انجام بدم ....؟همون وقت مصاحبه با مدارکم پاشم برم دیگه؟
عزیزم نه برای پزشکی دندون و دارو نیاز به خرید کارت نیست اما بقیه مدارکو برو سایت دانشگاهی که اسمت اعلام شده رو ببین قسمت بین الملل طبق اطلاعیه ش عمل کن...سریعتر اقدام کن......:n16:
paris_a1
21-10-2013, 17:42
عزیزم نه برای پزشکی دندون و دارو نیاز به خرید کارت نیست اما بقیه مدارکو برو سایت دانشگاهی که اسمت اعلام شده رو ببین قسمت بین الملل طبق اطلاعیه ش عمل کن...سریعتر اقدام کن......:n16:
خیلی ممنون دوست عزیز...!
saraatanhaa
21-10-2013, 17:43
خیلی ممنون دوست عزیز...!
خواهش میکنم:n01:
saraatanhaa
21-10-2013, 17:43
دوستان کسی مصاحبه گرگانو رفته؟؟؟؟؟ اگه میدونید میشه بگین چیا پرسیدن؟؟؟؟؟؟:n16:
Mahya BanoO
21-10-2013, 18:48
جدی خواهرت بین الملل میخونه؟ خب مصاحبه جطور بوده؟چی پرسیدن؟سختگیری داشتن؟
saraatanhaa
21-10-2013, 21:04
جدی خواهرت بین الملل میخونه؟ خب مصاحبه جطور بوده؟چی پرسیدن؟سختگیری داشتن؟
آره عزیزم اما ورودی سال 88 هستش اون موقع زیاد سخ گیری نبوده فک کنم! دانشگاه تهرانه اون موقع فقط انگلیسی گفتن خودتونو معرفی کنید و بگین چرا اینجارو زدین؟!
دیگه اینکه به فارسی پرسیدن از پس هزینه در میاین؟ و انیکه چقدر پزشکیو دوس داری و...:sq_8:
samane132
22-10-2013, 22:16
سلام دوست عزیز من جای شما بودم میرفتم دندون اخه دندونم چندین تخصص خیلی خوب داره مثل ارتودنسی وایمپلنت و..........اما بازم علاقه خیلی مهمه بببین بیشتر به کدوم علاقه داری اخه علاقه واسه موفقیت تو هر رشته ای خیلی مهمه.موفق باشی:n18:
moein2014
22-10-2013, 23:07
منم مثه شما پزشکیارو زدم اول بعد دندونا دارو هم فقط دوتا!!که اگه نشد دگ اونارو بیارم!! اما خوب پدرم نمیذاره اردبیلو برم الان تنها شانسم برای زنجانه و بس...:n03::n14: به نظرتون نمیارم؟:n03: با تراز 7600 منطقه 1 از تهرانم:n03: بومیشون نیستم:n28: معدل کتبی سومم 17.00 س یه بارم رتبه سوم نهج البلاغه اوردم تو یکی از مناطق تهران مدرک کامپیوتر دارم زبانم تا المتری رفتم الانم دارم لغاتو میخونم برای کنکور...منم مثه شما سال دومم بود...:n03: شمارو بهت قول میدم قبولی...:n16: برای من دعا کنید و نظر واقعیتونو بی تارف بگید:n03: وای خـــــــدا واقعا کشش ندارم برای سال سوم بخونم همه بهم تیکه میندازن:n14::n14::n28::n14::n14:
طرح داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:n18:
ببخشید پاسخم به دستتون رسید؟؟؟؟
saraatanhaa
23-10-2013, 00:10
ببخشید پاسخم به دستتون رسید؟؟؟؟
بله مرسی...:n01:
saraatanhaa
23-10-2013, 00:10
:n16:التماس دعا دوستان:n16:
Mahya BanoO
23-10-2013, 19:14
چرا لازمه...من گرفتم...کارتی که سنجش گذاشته رو میگین دیگه؟
saraatanhaa
23-10-2013, 22:20
نه نگیرید اون کارت برای تربیت بدنیا و رشته های هنری هاس نه ما...
moein2014
23-10-2013, 22:25
من زنگ زدم سازمان سنجش گفتن برای رشته هاییه که ازمون عملی داره.برای پزشکی لازم نیست.
paris_a1
23-10-2013, 23:57
من زنگ زدم سازمان سنجش گفتن برای رشته هاییه که ازمون عملی داره.برای پزشکی لازم نیست. محکم کاری بد نیست! تو سایت دانشگاه ارس نوشته بود خریدن کارت الزامیه منم خریدم فوقش 30 تومن ضرر می کنیم دیگه!بهتر از دلشورس!
moein2014
24-10-2013, 14:25
محکم کاری بد نیست! تو سایت دانشگاه ارس نوشته بود خریدن کارت الزامیه منم خریدم فوقش 30 تومن ضرر می کنیم دیگه!بهتر از دلشورس!
بله. شما درست میگید.
راستی منظورتون از ارس شعبه ی دانشگاه تهرانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
saraatanhaa
24-10-2013, 14:30
دوستان تو رو خدا بگید به نظرتون با تراز 7600 منطقه 1 زیر گروه 1 پزشکی زنجان که اسمم واسه مصاحبه اومده قبول نهایی میشم؟:n03: معدل کتبی سومم 17.00 کل پیش15.95 مدرک رایانه دارم مدرک زبانم دارم الانم دارم زبان میخونم تا زبان مصاحبه...
تورو خدا نظرتونو بگین...:n16::n03:
moein2014
24-10-2013, 14:41
این جا هیچکی تبریز قبول نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n04::n13:
اخ جون پس خودم قبول میشم........:n10::n02::n08:
Mahya BanoO
25-10-2013, 17:50
بچه ها چی خوندین واسه مصاحبه؟_
saraatanhaa
25-10-2013, 22:54
بچه ها چی خوندین واسه مصاحبه؟_
عزیزم بستگی داره اسمت برای کجا درومده اما کل دانشگاها زبانو دارن من دارم زبان میخونم موفق باشی التماس دعا:n01::n16: بگو کدوم دانشگاهی بهت بگم کامپیوتر و زیستم میخواد یا نه:n01::n17:
saraatanhaa
26-10-2013, 00:12
این جا هیچکی تبریز قبول نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n04::n13:
اخ جون پس خودم قبول میشم........:n10::n02::n08:
:n02::n08: ایشـــــــــــالا قبولی دوستم:n01::n26::n16:
[QUOTEaanhaa;7947449]:n02::n08:
دستان
برای مجاز شدن در رشته ی دارو سازی و پرشکی سال بعدی به چه ربطه و ترازی نیاز داره واسه سال بعد...؟؟؟
After4Ever
26-10-2013, 07:24
دستان
برای مجاز شدن در رشته ی دارو سازی و پرشکی سال بعدی به چه ربطه و ترازی نیاز داره واسه سال بعد...؟؟؟
کسایی که امسال برای مصاحبه قبول شدن تراز 7400 تا 8000 بودن
تراز 8000 کمه, شما واسه رتبه رو 5و6 هزار منطقه 2, و واسه تراز رو 8900 اینا حساب کن:n01:
dirty_coat
26-10-2013, 14:11
سلام من دیپلم سال 83 هستم و معدلم پایینه برای مصاحبه ردم میکنن یا نه؟ ( سال دیگه میخوام کنکور بدم و دارو بین الملل برم اگه بخاطر معدل رد میکنن بگین نخونم ) ( در ضمن مدرک کارشناسی اموزش زبان دارم )
ممنون
سلام من دیپلم سال 83 هستم و معدلم پایینه برای مصاحبه ردم میکنن یا نه؟ ( سال دیگه میخوام کنکور بدم و دارو بین الملل برم اگه بخاطر معدل رد میکنن بگین نخونم ) ( در ضمن مدرک کارشناسی اموزش زبان دارم )
ممنون
بعضی دانشگاه ها مثل تهران و بهشتی به معدل گیر میدن, ;که باید حتما بالای 16 باشه. ولی تو بقیه ی دانشگاها معدل زیاد مهم نیس به شرطی که رتبه ی خوبی داشته باشی!:n26:
راستی واسه این 2تا دانشگاه باید نمرات زیست فیزیک شیمی هم بالای 16 باشه:cool:
saraatanhaa
26-10-2013, 15:53
سلام عزیزم, منم دندون و پزشکیه زنجانو قبول شدم واسه مصاحبه,خودمم زنجانیم, بد جورم استرس دارم!! خدا به دادمون برسه:n28:
cxvbgvnhb:n03:
بومی بودن زیادم تاثیز نداره ها, فقط تو شرایط برابر میتونه کمک کنه اونم نه خیلی:n06:
saraatanhaa
26-10-2013, 16:01
8600, ولی خیلی میترسم . زنجان هیچ تاریخ مصاحبشو هنوز اعلام نکرده :n03:
بابا من پس سرمو بذارم بمیرم با این تراز:n14: تورو خدا پرسیدید که چیا میپرسن؟ اصن نمیگن بهترین ترازا و بدترین ترازا چند بودن شما خبر نداری؟:n03: زنجان منطقه 1 هست؟ شما دختری یا پسر؟
راستی ساراجون قضیه ی این 20 تا پست چیه؟ باید 20تا بشه تا بتونم خصوصی بفرستم؟
saraatanhaa
26-10-2013, 16:05
راستی ساراجون قضیه ی این 20 تا پست چیه؟ باید 20تا بشه تا بتونم خصوصی بفرستم؟
اره عزیزم الکی پست بذار چرت و پرت تا بشه 20 تا:n05::n02:
من دخترم, زنجان منطقه دو میشه. نه بابا امیدت به خدا باشه ایشالا قبولی:n12: فقط انقد طولش میدن تا ادم دق کنه:n27:
saraatanhaa
26-10-2013, 16:09
من دخترم, زنجان منطقه دو میشه. نه بابا امیدت به خدا باشه ایشالا قبولی:n12: فقط انقد طولش میدن تا ادم دق کنه:n27:
عزیزم ایشالا باهم:n12: عشقم کاش اونجا بفهمیم که قبولیم یا نه:n28: اره بابا اطلاعیشونم بر نمیدارن همون اخریش مونده فقط لینکشو برداشتن:n08:
دانشگاه که پرسیدم چیزی نمیگن! فقط یه سری پرسیدم گفتن 3000 هست!!!!!!4000 هست!!!!!!!!!5000 هست!!!!!!!!!!:n30: فک کنم چرت گفتن!
saraatanhaa
26-10-2013, 16:12
دانشگاه که پرسیدم چیزی نمیگن! فقط یه سری پرسیدم گفتن 3000 هست!!!!!!4000 هست!!!!!!!!!5000 هست!!!!!!!!!!:n30: فک کنم چرت گفتن!
دور از جونتتتتتااا اگه طرف 3 4 هزار باشههههه احـــــمقـــــــــه تهرانو نزنه!!!!:n23: فک نکن دوستم مطمئن باش:n02:
شما رتبه منطقه دوت چند بود؟
منم حسابی قاطی کردم به این نتیجه زسیدم که دیگه نپرسم!:n02: اخه میدونی 3و4 هزار منطقه ی 2 میشه تراز 9000 به بالا!!بعد با این تراز ازاد قبول میشن دیگه هزینشم نصف بین الملله:n13:
saraatanhaa
26-10-2013, 16:15
منم حسابی قاطی کردم به این نتیجه زسیدم که دیگه نپرسم!:n02: اخه میدونی 3و4 هزار منطقه ی 2 میشه تراز 9000 به بالا!!بعد با این تراز ازاد قبول میشن دیگه هزینشم نصف بین الملله:n13:
عـــــافرین :n02: من ارزش این منطقه هارو نمیدونم اما شنیدم منطقه 2ها خلی شانساشون بالاس تو قبولی من 9000 منطقه 1ام البته رتبرو گفتم:n01:
من که دیگه نمیتونم یه سال دیگه بمونم, ولی دوستم کاش مصاحبه ی اردبیلم میرفتی:n01:
saraatanhaa
26-10-2013, 16:21
من که دیگه نمیتونم یه سال دیگه بمونم, ولی دوستم کاش مصاحبه ی اردبیلم میرفتی:n01:
:n28: داغ دلمو تازه نکن :n28: بابام گف خیلی دوره و بد مسیر گف نه که نه:n28::n28:
واااای منــــــــــــــــم:n14: من سال دومم بود کنکور دادم شما اولین سالت بود؟
تا اونجایی که من خبر دارم, اردبیل راحتتر بر میداره:cool:
بد بختی اینجاست که پارسال بهتر از امسال بودم!!:n14:
saraatanhaa
26-10-2013, 16:28
بد بختی اینجاست که پارسال بهتر از امسال بودم!!:n14:
چهههه جالب منم دقیقا پارسال بهتر بودم:n04::n03:
saraatanhaa
26-10-2013, 16:28
اره منم شنیدم راحت تره بر میداره اما چه کنم دگ نمیذارن برم:n03:
:n02: خدایا این همه خوشی رو از ما نگیر!!!..... شما از رتبه های بقیه که اینجا قبول شدن خبری نداری؟:n18:
saraatanhaa
26-10-2013, 16:35
:n02: خدایا این همه خوشی رو از ما نگیر!!!..... شما از رتبه های بقیه که اینجا قبول شدن خبری نداری؟:n18:
]dsddgdgdvcvcv:n14:
saraatanhaa
26-10-2013, 16:37
rtgfhygdsfghfdه؟؟:n09:
:n08::n09:
saraatanhaa
26-10-2013, 16:41
اره؟؟؟؟؟؟؟؟:n08:
اره:n08::n08:
saraatanhaa
26-10-2013, 16:43
ساحل علم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n09:
:n08:اره :n08:
saraatanhaa
26-10-2013, 16:43
سایتش زده رو دست فیس بوک:n08::n02::n09::n08:
saraatanhaa
26-10-2013, 16:44
هستم عزیزم:n01:
saraatanhaa
26-10-2013, 16:45
[QUOTE=sha.gh;7948245]fsfsdfsdfsxc \ cbccbv
paris_a1
26-10-2013, 23:29
moien2014 ارس شعبه تبریز
moein2014
27-10-2013, 01:27
moien2014 ارس شعبه تبریز
منم که همونجام.
پس تبریک میگم. شما قبولی. تراز من از شما کمتره...........:n28::n14::n22:
moein2014
27-10-2013, 01:33
moien2014 ارس شعبه تبریز
میشه شما فقط مصاحبه ی دارو رو برید. پزشکی رم من میرم.
:n16::n16:
amir 777
27-10-2013, 18:32
بچه ها بیاین بگین مصاحبه چطور بود
اصفهان که داغون بود اصلا مصاحبه نشدیم فقط یه امتحان زبان در حد تافل گرفتن
ازمون زبانش فقط واسه تعیین سطح بود؟ یا رو قبولی هم تاثیر داشت؟:n04:
saraatanhaa
27-10-2013, 21:03
بچه ها من فردا مصاحبه اردبیل دارم اما نمیرم:n03: دعا کنید زنجانو قبول شم دگ:n14::n28: اونایی که مصاحبه اردبیلو رفتن بگن چی پرسیدن تورو خدا:n03:
saraatanhaa
28-10-2013, 21:32
دوستان اگه یه نفر دانشگاه فرهنگیان قبول شه از کنکور سال بعد محروم میشه؟؟
دوستان اگه یه نفر دانشگاه فرهنگیان قبول شه از کنکور سال بعد محروم میشه؟؟
تا اونجایی که من میدونم , اره محرومه! تو فرهنگیانم قبول شدی؟:n06:
saraatanhaa
29-10-2013, 15:56
تا اونجایی که من میدونم , اره محرومه! تو فرهنگیانم قبول شدی؟:n06:
نه عزیزم میخواستم ببینم اگه تکمیل ظرفیت بزنیم سال دیگه محرومیم؟:n01:
saraatanhaa
29-10-2013, 23:45
چرا ساکتین؟:n03::n13::n15:
saraatanhaa
31-10-2013, 22:59
خعلی روزای کسلیو دارم سپری میکنم:n05::33::34:
saraatanhaa
03-11-2013, 01:31
ای بابا بچه ها کجایین پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n29 :
بچه هایی ک به مصاحبه هرجا رفتن بیان بگن چطور بود
چی پرسیدن
چن نفر شرکت کننده داشته
:n15:
paris_a1
03-11-2013, 14:54
moien جان ایشالله هممون قبولیم ...شما نگران نباش...توی 2-12 اذر اولویت اولمو دارو می زنم! ولی تعداد شرکت کننده داروی ارس از همه بیشتر بود....ویه نکته ی دیگه کا شعبه تهران توی جلفا واسه رشته های پزشکی نیست همشون ماله مهندسی ان....:n01:
saraatanhaa
03-11-2013, 16:59
بچه هایی ک به مصاحبه هرجا رفتن بیان بگن چطور بود
چی پرسیدن
چن نفر شرکت کننده داشته
:n15:
موافقممممممممم:n27::n03:
saraatanhaa
03-11-2013, 17:01
بچه ها به نظرتون من خیلی از هم سن و سالام عقب مونده ام اگه بمونم واسه سال سوم؟:n03:اخه اگه بین الملل زنجانو قبول نشم میمونم واسه سال سوم:n03: منم جز رشته پزشکی هیچی تو کتم نمیره که بخونم:n14: نظرتونو بگین برام مهمه:n03:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.