مشاهده نسخه کامل
: كيس به مانيتور تصوير نميده
frankmoller
03-07-2011, 09:52
يه دوستي كيسش رو داده كه براش ويندوز بزنم اما وقتي به مانيتور وصلش ميكنم مانيتور روشن نميشه. مانيتور سالمه و با كيس ديگه اي امتحانش كردم اما فكر ميكنم مشكل از كيس هست چون يه جورايي به نظر ميرسه هنگ كرده و دائما درايو سي دي رام رو ميكشه تو. با كمك سوزن و سوراخ زير درايو هم سي دي رام رو ميكشم بيرون ولي دوباره خودش برميگرده. دكمه ريست هم كار نميكنه كه ريستارتش كنم براي خاموش كردنش از دكمه پشت كيس كه روي خود پاور هست استفاده ميكنم. لطفا كمك كنين
شما باید اول از همه بایوس رو دیفالت کنید
درست نشد باید اول از همه پاور رو چک کنید
یعنی با یه پاور دیگه سیستم رو چک کنید
درست نشد باید برید سراغ گرافیک - فن سی پی یو - رم - و جابه جا کردن جای رم ها
برای درایو اپتیکال اون مشکلش یا از کش جلوی درب هست یا کثیفی سنسور روی برد یا لحیم سردیش
دکمه ی ریست هم که کار نمیکنه شاید سیمش روی برد وصل نباشه
شما سیم های ریست و پاور رو از رو برد بکشین و با پیچ گوشتی هم اتصال کوتاه بدید و ببینید چی میشه
frankmoller
03-07-2011, 10:03
بايوس رو ديفالت كردم اما درست نشد. اصلا وقتي كابل مانيتور رو از كيس خودم در ميارم پيغام no signal روي مانيتور مياد. وقتي كابل رو به اين كيس وصل مي كنم كلا مانيتور خاموش ميشه.
بايوس رو ديفالت كردم اما درست نشد. اصلا وقتي كابل مانيتور رو از كيس خودم در ميارم پيغام no signal روي مانيتور مياد. وقتي كابل رو به اين كيس وصل مي كنم كلا مانيتور خاموش ميشه.
بله درسته
باید اون مواردی که گفتم کامل به یک قطعه دیگه ای چک کنید
گرافیک رو دربیارید و مجددا جا بزنید
masoud71
03-07-2011, 11:52
مطمئنی سخت افزاری نیست؟
Advanced Ali-001
04-07-2011, 09:55
سلام.
دوستان یکی ازدوستان من هم دقیقا همین مشکل رو داره کیسشو چک کردم درست بود پاورش درست بود همه چیش درسته ویندوزشو عوض کردم درست نشد هاردشو عوض کردم درست نشد.....
اولش که سیستم رو روشن میکنی قبل ازاینکه کیس بوق بزنه مانیتورش میزنه HDMI سیگنالی دریافت نشد بعد که میگذره ویندوز میرسه به صفحه رمز یه دفعه درست میشه!
با یه مانیتور دیگه چک کردم روی اون درست بود باهمین مانیتور چک کردم با کابلهای دیگه درست نشد بایه سیستم دیگه روی این مانیتور چک کردم مانیتور درسته یعنی اون اول صفحات بایوس و... رو میاره ولی تا به این سیستم وصل میشه هی پیغام میده سیگنالی دریافت نشد همشم چشمک میزنه.....
مشخصات سیستم:
MONITOR=ML238H
VGA=2*460-EVGA
POWER=1000W GREEN
RAM=8G G.SKILL DDR3-1333
CPU=I7 950
HDD=WD 1TB SATA 3
MOTHER BOARD=ASUS-RAMPAGE 3EXTREME
من خودم موندم این سیستم همه چیش OK هست بایوس که دوتا داره عوض نکردم هنوز یه بایوس دومش هنوز آکبنده فقط CLEAR CMOS کردم بایوسشو آپدیت کردم درست نشد.......
جای دوتا گرافیکاشو عوض کردم درست نشد....
همه کار گردم درست نشده.....
کلاًسالمه وقتی روشن میکنی ازاون اولش تا وقتی که به صفحه زدن رمز میرسیم رو نشون نمیده بقیش درسته ولی رو مانیتور دیگه ای ازهمهین ایسوس چک کردم درست میشه....
خواهش میکنم راهنمایی کنین چون دونفر دیگه هم هستن اینطوری شدن....:41:
Advanced Ali-001
04-07-2011, 16:02
سلام.
کسی راه حل نداره؟
با توجه به گفته ها ی شما همه چی درسته مشکل شما سخت افزاری نیست
شما با کابل dvi از گرافیک به مانیتور وصل کنید
احتمالا درست میشه
اگر هم با hdmi وصل کردید از تو nvidia control panel میتونید این مشکل رو برطرف کنید
Ultra_Black
04-07-2011, 19:06
احتمالا درست میشه
اگر هم با hdmi وصل کردید از تو nvidia control panel میتونید این مشکل رو برطرف کنید
با مهرداد جان موافقم
با DVI هم تصویر نمیده؟!
Advanced Ali-001
05-07-2011, 06:14
احتمالا درست میشه
سلام.
مانیتورML238فقط کابل HDMI وVGA داره باهردوش امتحان کردم خرابه.....
این مانیتورا یه کابل داره کهیه طرفش HDMI هست یه طرفش DVI که طرف DVI میخوره به گرافیک وطرف HDMI به مانیتور....
اصلاًموندم چشه!
ازطوی کنترل پنل Nvidiaچطوری میتونم مشکلشو برطرف کنم تو کدوم Tab هست؟
با مهرداد جان موافقم
با DVI هم تصویر نمیده؟!
نه آلترا جان باهیچی تصویر نمیده یعنی وقتی کامپیوتر روشن میشه تا وقتی که میخوایی رمز بزنی وارد ویندوزبشی هی چشمک میزنه هیمینویسه HDMI NO SIGNAL بعد دوباره صفحه سیاه میشه وبعد دوباره همون پیغام بصورت چشمک زن ظاهر میشه....:41:
jafarian
05-07-2011, 06:42
شمامادربورد بیرون ازکیس کلا تست کنید کابلهای ریست و پاورم وصل نکنید با دوسوروشن کنید بعدشم تک گرافیک به مانیتوراتصال بدین ببینید به چه صورته کابلهای dvd rom و hard بطورموقت وصل نکنیدرمهای سیستم هم میتونید جابجا کنید:20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.