PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با DELL inspiron n5110

صفحه ها : 1 [2]

Armin1370
19-04-2012, 17:15
سلام
من لپ تاپ Inspiron 5510 دارم که corei5 هست مشکل بدی که دارم اینه که سرعت اینترنتش در حد نفتی هست. مثلا فایل رو با سرعت 1 کیلو دانلود می کنه در حالی که یک لپ تاپ دیگه سرعتش همونجا بالای 50 کیلو هست. حتی ویندوزش رو هم عوض کردم نشد.

نمی دونم مشکل از درایورش هست از چیه لطفاً کمک کنید اعصابم رو بهم ریخته.

دوست عزیز یعنی منظورتون اینه که لپ تاپ شما وای فای رو شناسایی می کنه وصل هم می شه ولی سرعت دانلودش پایین هست ؟

راستش تا حالا از هیچ کس نشنیده بودم این مشکل رو ، شاید اشتباه فهمیدم منظور سوالتون رو ...

jahan hamed
19-04-2012, 22:05
دوستان مشکل پیدا کردم برای من بلوتوث نصب میشه اما وایرلس انگار نصب نیست تو قسمت سیستم دیوایس هم نگاه میکنم نتورک کنترلر هم علامت تعجب داره هر کاری میکنم نصب نمیشه نه اتوماتیک نه دستی کسی به این مشکل خورده؟؟

Farshid72
20-04-2012, 00:16
با برنامه test drive genun چکش کنید
----------------------------------------------------

سلام
من لپ تاپ Inspiron 5510 دارم که corei5 هست مشکل بدی که دارم اینه که سرعت اینترنتش در حد نفتی هست. مثلا فایل رو با سرعت 1 کیلو دانلود می کنه در حالی که یک لپ تاپ دیگه سرعتش همونجا بالای 50 کیلو هست. حتی ویندوزش رو هم عوض کردم نشد.

نمی دونم مشکل از درایورش هست از چیه لطفاً کمک کنید اعصابم رو بهم ریخته.
دوسته عزیز شما درایور وایرلس خودتونو آپدیت کنید

parande oghab
29-04-2012, 17:03
سلام.میخواستم بپرس چی جوری میتونم 3 کلید بالا ی لب تاپ دل 5110 رو فعال کنم ؟

---------- Post added at 06:01 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------

البته یکش فقط کار میکنه.اون دو تای دیگه کار نمی کنه

---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------

اگه میشه درایو این کلیدا رو واسم بذارین

parande oghab
29-04-2012, 17:08
کسی هست به من کمک کنه ؟

procen
30-04-2012, 10:46
سلام
منم i7 ، 6 ، 640 خریدم و فوق العاده خوب داره کار می کنه. بد.ن هیچ مشکل سخت افزاری.
این سری بدون ویندوز هست و اگه شماویندوز دار می خواستی خب وندوز دار می خریدی!
درایور ها رو هم از خود مغازه می گرفتی و یا می تونی دانلود کنی.
دتکتت گرافیک همه ی لپتاپ های دو گرافیکه همینه! (البته گرافیک cpu+ GPU اصلی)
شما وقتی درایور GT525m رو گرفتی ؛ (ترجیحا ورژن 297.10 ، از sofgozar begir) نصبش کن بعد روی هر برنامه یا بازی که راست کلیک کنی گزینه ای مبنی بر این ( run with graphic processor) میبینی, هر کدوم رو خواستی انتخاب کن
البته نیاز نیست هر بار این کار رو بکنی. می تونی از تو nvidia control pannel در دومین قسمت سمت چپ برنامه برای هر برنامه یا بازی تایین کنی با چه گرافیکی باز شن.

---------- Post added at 11:46 AM ---------- Previous post was at 11:43 AM ----------

سلام.میخواستم بپرس چی جوری میتونم 3 کلید بالا ی لب تاپ دل 5110 رو فعال کنم ؟

---------- Post added at 06:01 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------

البته یکش فقط کار میکنه.اون دو تای دیگه کار نمی کنه

---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------

اگه میشه درایو این کلیدا رو واسم بذارین

سلام
درایور quick set رو دانلود کن هم اون کلیدها کار میکنن هم از همه مهم تر dell battery meter نصب میشه که می تونی جریان برق به باتری رو هر وقت خواستی قطع کنی و بی درد سر هم از باتریت مراقبت کرده باشی هم کارتو بکنی

yaslas2112
01-05-2012, 14:33
سلام

من هم لپ تاپ شما رو دارم و دقیقا همین مشکلات رو داشتم ولی الان به جز بلوتوث همه مشکلاتش حل شده و داره مثل ساعت کار می کنه .
ویندوز لپ تاپت چیه الان ؟
منم n5010 دارم همه چیزش مثل ساعت کار میکنه ولی سی دی نمیخونه فقط دی وی دی میخونه:27:
بلوتوسش هم فعاله :31:

praise
16-05-2012, 13:11
سلام دوستان
من یه Corei7; DELL 5110 خریدم؛
یه ویندوز Seven X64 Ultimate نصب کردم و از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تمام درایور ها رو بدون مشکل دانلود کردم و لپ تاپم بدون هیچ مشکلی داره کار می کنه!
DVD/RW کاملاً خوب کار می کنه و تو خوندن هر نوع CD/DVD مشکلی نداره ولی وقتی می خوام رایت کنم حجم بالای 1.33GB نشون نمی ده یعنی اگه یه DVD خام بزارم تو درایو می زنه Free Space: 1.35GB !!!!!!!!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رایت CD مشکلی نداره و حجم واقعی دیسک رو نشون میده!
واقعاً نمی دونم چرا؟ ممنون از اینکه راهنمایی می کنید!

zorro0641
31-05-2012, 04:12
سلام
من یه دو سه ماهی هست که لپ تاپ 5110 گرفتم.همه ی درایوراش نصب و بروز هستن .مشکلش اینه که هر وقت میخوام عکس های سه بعدی باز کنم با ارور
primary display,s does not support nvidia 3d vision
مواجه میشم.چندتا از این عکسا بصورت پیش فرض تو
C:\Users\Public\Pictures\NVIDIA Corporation
هستن.
ممنون میشم کمکم کنید.

Farshid72
01-06-2012, 12:59
کارت گرافیک شما باید سری 5XX NVIDIA یا 6XXX ATI باشه
در ضمن نمایشگر شما هم باید 3D باشه
اگه به 3D TV وصل کردید کلید های WIN+P رو نگه دارید و حالتی رو اتنخاب کنید که تنها تصویر روی مانیتور خانگی یا همون 3D TV باشه

mansia
18-06-2012, 23:51
بنام خدا.دوستان من نمیدونم لپ تاپم چه مشکلی پیدا کرده که هی این ارور رو میده.اعصابم رو خرد کرده.
the ordinal 383 could not located in the dynamic link library iertutil.dll
10-15 بار پشت سر هم میاد و منم هی close رو میزنم تا دیگه نمیاد.

راه حل اول. اینترنت اکسپلورر پاک کنید و دوباره نصب کنید.
راه حل دوم. موقتا آنتی ویروس غیر فعال کنید و با سیستم ریستور ویندوزتونو به زمانهای قبلی برگردونید
منبع
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همیشه سعی کنید از درایو c یا به عبارتی درایوی که درونش ویندوز دارید و active هست بکاپ تهیه کنید تا در صورت لزوم بدون اتلاف وقت گرانبها و همچنین راحتی خاطر به راحتی درایور c ریستور کنید.
برای این منظور میتونید از برنامه norton ghost که به صورت بوتیبل از روی cd بوت میشه استفاده کنید و فایل بکاپ گرفته شده را در درایوهای دیگر روی هارد یا یک منبع دیگر ذخیره کنید.

خواهشا زودتر کمک کنید.
با عرض شرمندگی الان پیام شمارو خوندم!

nt
22-06-2012, 19:11

برای wlan از این لینک استفاده کنید ، یکی از کابران زحمتش رو کشیدن و من هم جواب گرفتم ، برای بلوتوث هنوز راهی پیدا نکردم و USB3 رو هم الان می گردم لینکش رو می دم بهتون

---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------

این هم برای یو اس بی تری :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام
ممنون میشم لینک را اصلاح نمایید
سپاس

mm238razi
29-06-2012, 10:23
درود بر همه دوستان

من کل صفحات رو واو به واو خوندم
ولی کامنتی برای مشکلی که داشتم رو پیدا نکردم

من مدل 5110
i5
رو چند روز پیش خریداری کردم
همراه با اون فروشنده درایور های لازم زیگورات رو بهم داد
اولین با که ویندوز 7 32b نصب کردم
هر کاری کردم نتونستم داریور USB 3 رو نصب کنم
همه روشها رو به درستی رفتم
ابتدا چیپ ست ها ی اینتل رو نصب کردم
و بعداز اون رفتم سراغ USB 3 ولی هر کاری کردم نتونستم
مجدد ویندوز اورجینالی تهیه کردم وویندوز رو عوض کردم
ولی باز هم همون مشکل رو دارم
سرویس تگ رو هم وارد کردم ولی داریوری برای USB 3 پیدا نکردم که با ویندوز 32 بیتی کار کنه
و در قسمت Device manager هم دوتا علامت زرد هست
یکی مربوط به همین USB 3
و دیگری Network cont....
از دوستان خوبم خواهشمندم بهترین راه رو پیشنهاد بدن

در نصب گرافیک هیچ مشکلی نیست
و در قسمت کارت صدا وقتی داریور در یافتی از زیگرات رو نصب میکنم
آیکن صدای پیش فرضی که ویندوز 7 شناسایی کرده غیر فعال میشه

ممنون میشم راهنمایی کنید
اینم ایمیل :mm238razi@gmail.com

سرویس تگ : DGCLQR1

بردیا
02-07-2012, 11:00
سلام
دوست من لپ تاپش همین مدله
ویندوز عوض کرده الان اینترنتش به صورت وایفای به مودم وصل نمیشه و فقط با کابل وصل میشه با اینترنت
من هم F2 و هم Shift+F2 رو تست کردم که تو نت گفته بود برای روشن کردن وایفایش ولی جواب نمیده
دارایورشم نصب کردم طبق اون سی دی که خودش بهم داده بود

hamidkashani
05-07-2012, 17:18
آیا استفاده همزمان از باطری و برق برای این لپتاپ ضرری داره؟

Farshid72
06-07-2012, 16:53
دوسته عزیز باتری لپ تاپ باید حداقل هفته ای یکبار پرو و خالی بشه
مدل لپت تاپ شما چیه ؟
اگه اخیرا اونو خریدید نمیخواد نگران باشید چون این باتری ها مثل باتری های موبایل نیستند که اگه همش تو شارژ باشند خراب بشن و اینا لیتیومی هستن و به شارژ اولیه هم نیاز ندارند و حتی بعد از 100 % شدن دیگه برق یه راست وارد سیستم لپ تاپ میشه و اینکه شما باتری رو در بیارید یا در نیارید فرقی به حال شما نداره ولی اگه باشه بهتره ممکنه سیم اداپتور تکون بخوره و برق وارد لپ تاپ نشه و لپ تاپ خاموش بشه
مرگ سیستم های کامپیوتری برق رفتن هست!!!!
در ضمن این باتری های یه سیستم پیش بینی دارن و شما نباید باتری 100% رو بزاری بشه 80 بعد دوباره بزنی به شارژ و 100 کنی اونو
ولی گاهی اوقات پیش میاد که میخواید برید سفر و باید باتری 80% رو 100 کنید و بهتره که 100% کنید ولی پس از بازگشت از سفر باتری لپ تاپ رو صفر کنید (( تا جایی که آلارم شارژ مجدد بده)) مثلا 5 یا 10% بعد اونو بزارید تو شارژ تا 100% کامل بشه و سنسور پیش بینی اون دوباره کالیبریت یا تنظیم بشه

mm238razi
07-07-2012, 07:20
در خواست کمک
درود بر همه دوستان

من کل صفحات رو واو به واو خوندم
ولی کامنتی برای مشکلی که داشتم رو پیدا نکردم

من مدل 5110
i5
رو چند روز پیش خریداری کردم
همراه با اون فروشنده درایور های لازم زیگورات رو بهم داد
اولین با که ویندوز 7 32b نصب کردم
هر کاری کردم نتونستم داریور USB 3 رو نصب کنم
همه روشها رو به درستی رفتم
ابتدا چیپ ست ها ی اینتل رو نصب کردم
و بعداز اون رفتم سراغ USB 3 ولی هر کاری کردم نتونستم
مجدد ویندوز اورجینالی تهیه کردم وویندوز رو عوض کردم
ولی باز هم همون مشکل رو دارم
سرویس تگ رو هم وارد کردم ولی داریوری برای USB 3 پیدا نکردم که با ویندوز 32 بیتی کار کنه
و در قسمت Device manager هم دوتا علامت زرد هست
یکی مربوط به همین USB 3
و دیگری Network cont....
از دوستان خوبم خواهشمندم بهترین راه رو پیشنهاد بدن

در نصب گرافیک هیچ مشکلی نیست
و در قسمت کارت صدا وقتی داریور در یافتی از زیگرات رو نصب میکنم
آیکن صدای پیش فرضی که ویندوز 7 شناسایی کرده غیر فعال میشه

ممنون میشم راهنمایی کنید
اینم ایمیل :mm238razi@gmail.com

سرویس تگ : DGCLQR1

Farshid72
07-07-2012, 10:14
خب بله دیگه کارت صدای پیش فرض غیر فعال و اون اصلی خودتون فعال میشه
در مورد درایور ها هم اگه تمام مراحل رو مطمئن هستید که درست رفتید میتونید از برنامه test drive geniune استفاده کنید ببینید آیا مشکلتون حل میشه
در نهایت اگه از این راه هم مشکلتون حل نشد یه سرچ توی گوگل برای درایور 32 بیتی usb3 بزنید

saman_traxtor
09-07-2012, 22:02
salam
sharmande fıngılısh mınevısam ama majburam.
dustan man turkey zendegy mıkonam ba nomayandegıe dell tamas gereftam to modelaıe n5110 be hıch onvan ultımate nasb nakonıd,
be man goftan ın modela faghat ba wındows 7 profasıonal kar mıkonan,
man ın karo kardam va tamame moshkelatam hal shod,
wındows haıe ke mıtonın ba una kar konıd
hame chı bejoz wındows 7 profasıonal

nohammad_elc
14-07-2012, 10:43
soleimanpour141@gmail.com

oorman
30-07-2012, 19:52
سلام
من چند روزی هست با دل 5110 مشکل پیدا کردم
وقتی کول دیسکه خودم رو قرار میدم داخل یو اس بی اخطار زیر میاد
من کول دیسک دیگه ای هم قرار دادم ولی باز همین اخطار اومد حتی بعد از فرمت هم همین اخطار میاد
لطفا راهنمایی کنید

GHALEHNOEY
10-08-2012, 20:27
با سلام خدمت دوستان عزیز
من لپتاب DEl5110
دارم ولی وبکمش کار نمیکنه درایورش نصب هست ولی نرم افزارش نیست
میگن نرم افزارش هم گیر نمیاد یکی از دوستان داشت فقط 30 روزه بود
کسی داره نرم افزارش رو آپلود کنه
متشکر منتظرم

hamed29
10-08-2012, 22:02
با سلام خدمت دوستان عزیز
من لپتاب DEl5110
دارم ولی وبکمش کار نمیکنه درایورش نصب هست ولی نرم افزارش نیست
میگن نرم افزارش هم گیر نمیاد یکی از دوستان داشت فقط 30 روزه بود
کسی داره نرم افزارش رو آپلود کنه
متشکر منتظرم

سلام،اسم نرم افزارش CyberLink YouCam هست. تو استارت تایپ کنید، شاید باشه!
فایل اجرایی نرم افزار رو اینجا آپ میکنم،کپی کنید تو پوشه ی نرم افزار احتمالا تبدیل بشه به full version (نسخه ی کامل یعنی کرک شده)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

safa66
17-08-2012, 15:52
دوستان ميشه درمورد اون سه تا كليد بالاي صفحه كليد لپ تاپ بگيد چيه دوتا كناررو ميدونم ولي اون وسطي مال چيه يكي مال خاموش كردن صفحه هست يكي تنظيماته واون يكي ديگه چيه؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

hamed29
18-08-2012, 00:48
دوستان ميشه درمورد اون سه تا كليد بالاي صفحه كليد لپ تاپ بگيد چيه دوتا كناررو ميدونم ولي اون وسطي مال چيه يكي مال خاموش كردن صفحه هست يكي تنظيماته واون يكي ديگه چيه؟

سلام؛از سمت راست:

Display on/off botton: روشن و خاموش کردن نمایشگر

Dell support center botton: پشتیبانی؛ دسترسی به اطلاعاتی از قبیل مدل،سرویس تگ،کد سرویس،وضعیت وارانتی،اطلاع جهت ارتقاع سیستم و ...

(برای اطلاعات دقیق تر به صفحه 65 دفترچه راهنما مراجعه کنید.)

Windows Mobility center botton:امکان دسترسی سریع به تنظیماتی مثل شدت نور نمایشگر،کنترل صدا،وضعیت باتری،بلوتوث،وایرلس و ...

ولی من که وسطی رو میزنم فقط یه بار چراغش روشن میشه؛همین،دیگه هیچ اتفاقی نمیفته.

hamed29
18-08-2012, 15:32
پروسس های ApntEx , ApMsgFwd , Apoint , hidfind (که البته مربوط به تاچ پد و مولتی تاچ هستن) هر کدوم به چه دردی میخوره؟
یعنی اگه اینها رو ببندیم چه اتفاقی میفته؟
Apoint رو تست کردم،دیدم مولتی تاچ کلا از کار میفته.بقیه چی؟

zahak
20-08-2012, 10:25
سلام دوستان لطف میکنید روش آپدیت بایوس n5110 را توضیح بدید

ممنونم

safa66
20-08-2012, 10:37
سلام دوستان لطف میکنید روش آپدیت بایوس n5110 را توضیح بدید

ممنونم

فايل بايوس رو ازسايت دل ميگيري واجراميكني البته قبلش بايد باتري لپ تاپ فول شارژ باشه وكابل برق هم به لپ تاپ وصل باشه

zahak
20-08-2012, 12:39
میشه لطفا یکی بگه با این تگ لپ تاپ اصل هست یا ریفر؟
GPQBLT1
من چک کردم ولی چیزه خاصی دستگیرم نشد جز اینکه سمت راست گارانتی نوشته 365 روز داره

البته کانفیگ هم درست بود با مشخصات لپ تاپ

همین کافیه؟ چطوری میشه فهمید قبلا گارانتی رفته؟

ممنونم

kiana82
20-08-2012, 16:39
من با تغييراتي در ست آپ لپ تاپ ويندوز ايكس پي رو نصب كردم ولي متاسفانه ويندوز سون رو خراب كرد و مجبور شدم دوباره سون رو نصب كنم.الان هنگام بوت دو تا منو مياد يكي انتخاب ويندوز اكس پي و يكي هم سون.چطوري مي تونم انتخاب اكس پي رو از صفحه بوت حذف كنم؟داخل ويندوز سون دنبال فايل boot.ini گشتم ولي پيداش نكردم.

Soroush-S
20-08-2012, 17:17
میشه لطفا یکی بگه با این تگ لپ تاپ اصل هست یا ریفر؟
GPQBLT1
من چک کردم ولی چیزه خاصی دستگیرم نشد جز اینکه سمت راست گارانتی نوشته 365 روز داره

البته کانفیگ هم درست بود با مشخصات لپ تاپ

همین کافیه؟ چطوری میشه فهمید قبلا گارانتی رفته؟

ممنونم

فکر کنم دستگات ریفر نباشه

M.F.
07-09-2012, 00:37
در کل مشکلات این لب تاب بسیار زیاده اصلا پیشنهاد نمیشه

GHOST RECON
07-09-2012, 01:17
سلام دوستان من ميخوام واي فاي لبتاب دوستمو که n5110 هست روشن كنم ولي تو قسمت intel my WIFI technology زده
no supported intel wireless network adapter was found
مشكل چيه ؟
راستش من در زمينه لبتاب تخصصي ندارم اگه ميشه يه راهنمايي كامل بكنيد

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2

ssiinnaarad
09-09-2012, 14:52
سلام درایور کامل و جدید لبتابتو از وبلاگ من دانلود کن دادا منم لبتاب تورو دارم و از همین درایورا استفاده میکنم تازه مشخصات من
ram:8
grafic:4
cpu:i7
hard:750

m9310
27-09-2012, 01:27
سلام . برا دوستانی که مایلن از گرافیک دستگاه جواب بگیرن عرض میکنم که ....
برا اجرای بازی های با گرافیک بالا باید روی ایکون اجرای بازی راست کلیک کرده و سپس از منوی ظاهر شده گزینه run with graphics processor رو انتخاب و بعد گزینه high performance nvidea processor رو انتخاب کنین تا بازی ها به بهترین نحو اجرا بشه و از گرافیکتون حداکثر استفاده رو بکنین ......(البته باید درایور گرافیک نصب شده باشه)

hd_uni_pro
08-01-2013, 01:01
سلام دوستان من همین لان ویندوز 8 رو لپ تاپ دل n5110 نصب کردم جالب اینجا است بدون هیم درایوری بلو توثش را ه افتاد(فقط بلو توس را on کردم) و کار هم کرد هم سند و هم رسیو

eshge-man
11-01-2013, 19:32
سلام و خسته نباشید

لب تاپ من DELL INSPIRON 5110 با مشخصات Ci5-ram 4 هست

یه چند روز پیش وقتی توی اینترنت بودم وقتی آدرس تایپ می کردم ، خودش شروع به تایپ حروف کرد بعد خاموش شد ، چند بار روشن کردم باز همین روال ادامه داشت ، فکر کردم ویروسی شده ویندوز رو عوض کردم

چند روزی کار کرد باز امروز دوباره همین مشکل تکرار شد ، با دیسک کاسپر از بوت هم اسکن کردم مشکلی نشون نداد

روشن می شه وقتی بخوای دست به صفحه کلید بزنی ری استارت می کنه

به نظر شما دوستان مشکل از کجاست ؟

hamed29
11-01-2013, 20:11
شک نکن -- شدی!!! ما آخر نفهمیدیم این دکمه ی آچار و چرخ دنده که بالا سمت راسته به چه دردی میخوره! باید به اینترنت وصل باشیم تا کار کنه؟ ، ضمنا اون اولی هم که واسه صفحه نمایش هست بعضی وقت ها کار نمیکنه! /#/ یه سوال دیگه هم دارم؛ من دو تا یوزر درست کردم با اسم های مختلف ، ولی اسم سیستم رو که موقع نصب ویندوز گذتشته بودن نمیتونم عوض کنم. باید چی کار کنم؟ از ‏properties‏ مای کامپیوتر چیزی مشخص نیست!

bastami
29-01-2013, 19:43
شک نکن -- شدی!!! ما آخر نفهمیدیم این دکمه ی آچار و چرخ دنده که بالا سمت راسته به چه دردی میخوره! باید به اینترنت وصل باشیم تا کار کنه؟ ، ضمنا اون اولی هم که واسه صفحه نمایش هست بعضی وقت ها کار نمیکنه! /#/ یه سوال دیگه هم دارم؛ من دو تا یوزر درست کردم با اسم های مختلف ، ولی اسم سیستم رو که موقع نصب ویندوز گذتشته بودن نمیتونم عوض کنم. باید چی کار کنم؟ از ‏properties‏ مای کامپیوتر چیزی مشخص نیست!

سلام دوستان من میخوام dell inspiron5110a رو بخرم.برای همین اومدم اینجا تا یکم در مورد تجربه دوستان با این مدل آشنا بشم. یه سوال داشتم و اونم اینکه مگه این مدل ویندوز اورجینال نداره که همه در مورد درایورهاش مینالن؟!

ارسال شده از GT-I9100G با استفاده از تپاتالک 2

hamed29
29-01-2013, 22:24
سلام؛ صفحات این تاپیک رو بخونید تقریبا مشکلات رو متوجه میشید. بله درست متوجه شدید ویندوز اورجینال نیست و خود فروشنده ها و ... ویندوز میزنن. مشکل درایور هم عمدتا مربوط به بلوتوث هست. در مورد بلوتوث (ارسال فایل و ...) احتمالا به مشکل میخورید. موقع خرید یه ‏cd‏ درایور بهتون میدن (توی جعبه باید باشه) که به احتمال زیاد آپدیت نیستند (مثل ویندوز) . برای آپدیتشون خودتون اقدام کنید.توصیه میکنم درایور تاچ پد رو هم دانلود و نصب کنید

Soroush-S
29-01-2013, 22:34
سلام دوستان من میخوام dell inspiron5110a رو بخرم.برای همین اومدم اینجا تا یکم در مورد تجربه دوستان با این مدل آشنا بشم. یه سوال داشتم و اونم اینکه مگه این مدل ویندوز اورجینال نداره که همه در مورد درایورهاش مینالن؟!

شما اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])یه سر بزن

bastami
30-01-2013, 00:38
سلام؛ صفحات این تاپیک رو بخونید تقریبا مشکلات رو متوجه میشید. بله درست متوجه شدید ویندوز اورجینال نیست و خود فروشنده ها و ... ویندوز میزنن. مشکل درایور هم عمدتا مربوط به بلوتوث هست. در مورد بلوتوث (ارسال فایل و ...) احتمالا به مشکل میخورید. موقع خرید یه ‏cd‏ درایور بهتون میدن (توی جعبه باید باشه) که به احتمال زیاد آپدیت نیستند (مثل ویندوز) . برای آپدیتشون خودتون اقدام کنید.توصیه میکنم درایور تاچ پد رو هم دانلود و نصب کنید

سلام ممنون. من خودم نوت بوک سونی وایو مدل vgn-fz160e دارم که از سال 86 تاحالا همراهمه.میگم همراهمه چون واقعا ازش راضی بودم. اما خوب به باتریش نرسیدم .و از طرفی هم چون ویندوز اورجینآلش متاسفانه ویستا هست جدیدا خیلی داره اذیتم میکنه. یه باتری نو خریدم اما ویندوزش هنوز یه مشکل اساسیه برام. دلم نمیاد به ویندوزهای توی بازار که اکتیویت میشن و اورجینال نیستند دل خوش کنم.این مدل دل کانفیگ 5110 a که قویترینشون هم هست بهم پیشنهاد شده که چون طرف پول لازمه داره 1.5 میده.دیدم تو این وضعیت دلاری الان اگه بخوام یه چیز خوب مثل نوت بوک وایو خودم البته به حساب سال 86 که سفارشی از امریکا اورده بودن یه چیز درست و حسابی بگی م که دستکم تا هفت هشت سال دیگه بازم برام جذاب باشه و از چشمم نیافته مثلا تینک پد لونوو یا یه اولترابوک زنبوک یا... حداقل 4؛5 میلیون باید هزینه کنم که الان دست و بالم بسته است و باید شهریه دانشگاهمو بدم اون ارجحیت داره. خب گفتم اینم امکاناتش خوبه قیمت مناسبی هم داره میگه. ولی اینطور که معلومه اگه ویندوز نداشته باشه و هر سری آدم بخواد برای د ایورها و غیره کلی اعصاب خوردی داشته باشه فکر کنم باید قیدشو بزنم. نظرتون چیه؟

nox.iaghi
05-02-2013, 23:17
سلام ،
چند روزی هست هر چی گوشی یا فلش به لپ تاپم (دل 5110) می زنم، حتی قبل از باز کردنش اخطار میده که :
There is no disk in the driver. Please insert a disk into drive\Device\Harddisk1\DR1
درایور SM Bus Controller هم نصب نمیشه (از سایت dell.comهم پیداش نکردم!!!)
ممکنه اخطار بخاطر نقص این درایور باشه؟
2 تا ویندوز مختلف عوض کردم باز درست نشد :/
ممنون میشم راهنماییم کنین :)

saghira
25-04-2013, 12:39
سلام
من میخوام گرافیک ان ویدیای لپ تاپ dell 5110 رو نصب کنم ولی ارور میده که این گرافیک روی سیستم شما یافت نشد.درایورشو از سایت dell گرفتم بازهم همین ارورو میده.
قبل از تعویض ویندوز نصب بود.
الان 7 نصب کردم. 32 بیت
در ضمن گرافیک اینتل رو هم غیرفعال کردم ولی مشکل حل نشد.
ممنون

hamed29
03-05-2013, 14:55
سلام؛ به لپتاپ فلش ویروسی وصل کردم موقع ری استارت و ‏log off‏ مشکل پیدا کرد. بعضی مواقع هم کلا هنگ میکرد، مجبور میشدم دکمه ی ‏on‏ رو نگه دارم تا خاموش شه , بعد دوباره روشن کنم. /*/ الان ویندوز عوض کردم (درایو ‏c‏ رو فرمت کردم ) مشکل اینه که فن یکسره روشنه، درحالی که هیچ برنامه و... در حال اجرا نیست؛ قبلا اینطوری نبود، هر چند وقت یه بار فن روشن میشد

kiuq
03-05-2013, 22:08
شما باید با یه آنتی ویروس نصب کنی و آپدیت باشه حتما و ویروس کشی کنی بعدش دوباره ویندوز نصب کن..
سعی کن یه برنامه ریجستری هم بگیری که همه رو درست کنه . .

hamed29
05-05-2013, 19:46
شما باید با یه آنتی ویروس نصب کنی و آپدیت باشه حتما و ویروس کشی کنی بعدش دوباره ویندوز نصب کن..
سعی کن یه برنامه ریجستری هم بگیری که همه رو درست کنه . .

مشکل شد چند تا! فن تقریبا یکسره روشنه، باتری نسبت به قبل زود خالی میشه ، نور نمایشگر کم نمیشه (دکمه ی ‏fn‏ کار میکنه،الان نور بالاترین درجه رو داره و فقط یه خط کم میشه ) ؛ رزولوشن تصویر فقط دو حالت داره ( قبلا چند حالت برای انتخاب بود الان فقط بالا و پایین ستون رو میشه انتخاب کرد )
همه ی اینها کار ویروسه؟ و با نصب مجدد ویندوز حل میشه؟

alaydyn
06-05-2013, 12:05
سلام من هر کار میکنم این خطا ها .. علامت تعجب ها -- نمیرند ؟

بعد می خواهم یک اشتراک وایرلس درست کنم در قسمت نت ورک computer-to-computer از طریق وایرلس نداره ؟

حالا باید چه کنم ؟
وقتی هم می خواهم درایور جدید نصب کنم سیستم ریست میشه و این پیغام را میده بعد از بالا امدن دوباره سیستم در ویندوز 8 :

alaydyn
11-05-2013, 09:15
اقا این سایت برای شما باز میشه می خواهم درایورهای کامپیوتر بگیرم

jamalpour
13-05-2013, 15:34
سلام

من هیچ کدوم از مشکلات دوستان رو نداشتم و از همه چیز سیستمم راضی هستم
تقریبا تک تک پستا رو خوندم ولی مشکلم رو کسی نداشت

من یه 5110 core i 5 دارم
تنها مشکلم با سیستم اینه که فقط یکی از usb هام کار میکنه
اونی هم که کار میکنه موس ساپورت نمیکنه
یعنی بعد از تعویض ویندوز کار میکرد ولی بعد چند روز از کار افتاد

به نظرتون مشکل از کجاست ؟
چکار باید بکنم تا بتونم از هر سه تا پرت usb استفاده کنم ؟

sazman1
13-05-2013, 15:38
سلام

من هیچ کدوم از مشکلات دوستان رو نداشتم و از همه چیز سیستمم راضی هستم
تقریبا تک تک پستا رو خوندم ولی مشکلم رو کسی نداشت

من یه 5110 core i 5 دارم
تنها مشکلم با سیستم اینه که فقط یکی از usb هام کار میکنه
اونی هم که کار میکنه موس ساپورت نمیکنه
یعنی بعد از تعویض ویندوز کار میکرد ولی بعد چند روز از کار افتاد

به نظرتون مشکل از کجاست ؟
اگه راهکار هم برای حلش دارید بگید ممنون میشم

شما باید درایور USB رو نصب کنید. بدین منظور به سایت Dell و نسخه USB دایور را دانلود کنید.ایشاله حل میشه.

jamalpour
14-05-2013, 00:35
شما باید درایور USB رو نصب کنید. بدین منظور به سایت Dell و نسخه USB دایور را دانلود کنید.ایشاله حل میشه.

زمانی که سیستمو گرفتم کل درایورارو بهم دادن ولی از همون روز اول یو اس بی هام کار نمیکردن

سایت دل هم درایورا یو اس بی 2 رو نداره
به نظرتون راه کار دیگه ای نداره ؟

sazman1
14-05-2013, 01:33
واسه اینکه مشخص بشه درایور usb هاتون نصب هست یا نیست بهتره که Device Manager رو چک کنید.

jamalpour
14-05-2013, 01:40
توی دیوایس منجر درایورها نصبه

ولی فقط یکی از پورتهام فعاله و مابقی غیر فعالن
توی ست آپ سیستم هم یو اس بی هارو فعال کردم
ولی بازم فقط یکیشون کار میکنه

alaydyn
15-05-2013, 11:00
توی دیوایس منجر درایورها نصبه

ولی فقط یکی از پورتهام فعاله و مابقی غیر فعالن
توی ست آپ سیستم هم یو اس بی هارو فعال کردم
ولی بازم فقط یکیشون کار میکنه
دوست عزیز اون پورتهای که کار نمیکنند usb 3 هستند و باید درایورشان را نصب کنی حتی اگر تو device manager هم بری تشخیص داده نمی شوند بعد از نصب دستی درایور usb3 ان وقت کار میکنند تو سایت خود دل درایورشان برای هر نوع ویندوزی هست ولی اگر سایتش بتونی باز کنی

hamed29
15-05-2013, 12:04
همه ی درایورها رو نصب کردم ولی توی device manager ، یک مورد نصب نشده: network controller
چیکار باید بکنم؟

kiuq
16-05-2013, 02:32
همونطور که از اسمش معلومه مربوط میشه به لن . .
درایور رو دانلود کن و نصب کن .
یا نتونستی تو نت ریخته Realtek Lan رو سرچ کن پیدا میکنی

Pami
20-05-2013, 21:46
تاپیک داره خیلی کلیشه ای میشه
هرکسی مشکلی داره جداگانه تاپیک بزنه
بسته شد