PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید Mini-Laptop

MicrosoftH
03-07-2011, 07:49
سلام
من میخوام یک مینی لپ تاپ بخرم والا دانشجوی لیسانس رشته کامپیوتریم و یک لپ تاپم نداریم چون پول ندارم حالا میخوام یک مینی بخرم بیشترین کاری که من با این لپ تاپ میکنم اینه که یک Visual Studio 2008 یا 2010 روش نصب کنم یا برنامه نویسی PHP خلاص اینم بیشترین و سنگین ترین کاری هستش که میخوام باهاش انجام بدم
الان به نظر شما این مینی این کارهای من رو راه میندازه؟ حالا رم 2 گیگ یا 1 گیگ که میتونه این برنامه ها رو اجرا کنه با پردازنده 3 بنظر شما اگر این کارها رو برام انجام میده بخرم اونوقت چه مدلی؟

Xilevens
03-07-2011, 09:15
100 درصد كارتو انجام ميده عزيز ولي يه چيزي چون كار برنامه نويسي خيلي كار زمان گيري هست يعني شما مدت زيادي بايد پشت دستگاه باشي به نظر من اصلا خوب نيست هم خستت ميكنه هم اعصابتو ميريزه به هم و چشم رو هم اذيت ميكنه
من بودم يه پي سي ميگرفتم باهاش برنامه مينوشتم پولدار ميشدم يه لپ تاپ ميخريدم
با اينحال خودت ميدوني

Mr.Mazmamfi
03-07-2011, 09:49
سلام
من میخوام یک مینی لپ تاپ بخرم والا دانشجوی لیسانس رشته کامپیوتریم و یک لپ تاپم نداریم چون پول ندارم حالا میخوام یک مینی بخرم بیشترین کاری که من با این لپ تاپ میکنم اینه که یک Visual Studio 2008 یا 2010 روش نصب کنم یا برنامه نویسی PHP خلاص اینم بیشترین و سنگین ترین کاری هستش که میخوام باهاش انجام بدم
الان به نظر شما این مینی این کارهای من رو راه میندازه؟ حالا رم 2 گیگ یا 1 گیگ که میتونه این برنامه ها رو اجرا کنه با پردازنده 3 بنظر شما اگر این کارها رو برام انجام میده بخرم اونوقت چه مدلی؟
سلام
شما تا چقدر میخوایی هزینه کنی؟ چون مینی لپ تاپ برای کارهای برنانمه نویسی خوب نیست (صفحه کلید کوچیکتری نسبت به لپ تاپ داره و همین بعث میشه خوب نتونی تایپ کنی ...مگر یه صفحه کلید براش بخری؟!؟!)

MicrosoftH
03-07-2011, 10:33
والا کار من فقط برنامه نویسی هستش خودم الان PC دارم ولی ببینید من شهرستان جوانرود(استان کرمانشاه) زندگی میکنم حالا تصور کن تبریز کجاست نزدیک به 12 ساعت راهه یک PC رو که نمیشه ببری اونجا با مینی برنامه نویسی کردم و مشکلی نیست و خیلی خیلی اوضاع اقتصادی بده برای همین میگم باید مینی بخرم اکثرا برنامه نویسی PHP,Ajax,C#.NET,VB.NET همینا فقط PHP,Ajax که یه 1100 هم میتونه اجرا کنه الان یکی از دوستام یه مینی ASUS داشت Visual Studio 2008 نصب کردم بدون مشکل کار کرد و باهاش برنامه نویسی کردم مشکلی نیست ولی برای پولدار شدن این دانشگاه تمام بشه تویه شرکتی قراره استخدام بشیم بعدش یه لپ تاپ میخرم همینکه اجرا میکنه و مطمئن شدم 100 درصد کار میکنه خودش عالیه بنظر شما چه مارکی خوبه(سونی،ASUS ...)؟

Mr.Mazmamfi
03-07-2011, 10:41
حداکثر بودجه ای که میتونید بدید چقدره؟
قبلا یه مشاوره هایی شده (اینارو بخونید اگه مشکلتون برطرف نشد من در خدمتم)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و

این مدل هم خوبه

به جای خط تیره بالا بنویس d i g i k a l a . c o m

MicrosoftH
05-07-2011, 12:34
تا 450 تومن حداکثر

MicrosoftH
05-07-2011, 13:05
این مدل HP که گذاشتی واقعا عالیه و قیمتشم دقیقا تا اون حدی هستش که میتونم بخرم ممنون
خیلی باحاله ولی

Mr.Mazmamfi
05-07-2011, 17:32
خیلی باحاله ولی
ولی چی؟
به نظر خودمم خوبه فقط ایرادش اینه که اگه 1 مگ کش بود خیلی بهتر بود .اگه تونستی 1 مگ پیدا کنی خیلی بهتره.

MicrosoftH
06-07-2011, 20:44
ولی هیچ واقعا عالیه اون قسمت رو باید پاک میکردم یادم رفت

andyarsenaly
11-07-2011, 11:36
سلام دوباره
من باز هم همچنان سردر گم برای خرید Netbook هستم
زیر 400 تومان باشه
LED
Webcam 1.3 MB (atleast)
Bluthooth
CPU قوی
باطری 6 سل با ماندگاری بالا
کیفیت خوب دستگاه

خودم MSI U123 رو انتخاب کردم حدود 390 تومن با باطری 6 سل که 9 سل هم داره
CPU قوی با کارت گرافیک خوب یه پرفورمانس خوبی رو تضمین میکنه
MSI از نظر کیفیت چطوره؟؟؟
کسی تو این رنج قیمت چیز دیگه ای سراغ داره؟
aspire one ها رو قبلا برای یکی از دوستام خریدم پارسال خیلی خوب بود ولی کانفیگش در مقابل ام اس آی واقعا حرفی برای گفتن نداره
Fujitso هم خیلی دوست دارم به نظرم کیفیت بالایی باید داشته باشه ولی از مدل هاش خبری ندارم
ممنون میشم راهنمایی کنید
باید هرچه سریعتر بخرم

Mr.Mazmamfi
11-07-2011, 13:22
سلام دوباره
من باز هم همچنان سردر گم برای خرید Netbook هستم
زیر 400 تومان باشه
LED
Webcam 1.3 MB (atleast)
Bluthooth
CPU قوی
باطری 6 سل با ماندگاری بالا
کیفیت خوب دستگاه

خودم MSI U123 رو انتخاب کردم حدود 390 تومن با باطری 6 سل که 9 سل هم داره
CPU قوی با کارت گرافیک خوب یه پرفورمانس خوبی رو تضمین میکنه
MSI از نظر کیفیت چطوره؟؟؟
کسی تو این رنج قیمت چیز دیگه ای سراغ داره؟
aspire one ها رو قبلا برای یکی از دوستام خریدم پارسال خیلی خوب بود ولی کانفیگش در مقابل ام اس آی واقعا حرفی برای گفتن نداره
Fujitso هم خیلی دوست دارم به نظرم کیفیت بالایی باید داشته باشه ولی از مدل هاش خبری ندارم
ممنون میشم راهنمایی کنید
باید هرچه سریعتر بخرم
سلام
کانفیگ دقیق مدل Msi رو بذار؟ (من یه لیست از msi دارم ولی این مدل تو لیست نیست!)
حداکثر بودجه ؟
برند فوجیتسو یکی از با کیفیت ترین برندهاس .(ولی گرونه)

MicrosoftH
11-07-2011, 14:38
بنظر من خریدی حداقل بزار رمش 2 گیگ باشه

andyarsenaly
11-07-2011, 15:24
ممنون دوست عزیز
من پاسخ های شما رو در صفحه جدید ندیدم وگرنه زودتر پاسخ میدادم
عرض کنم مشخصات MSI این هست

CPU [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1.66-GHz Intel Atom N280 Operating SystemMS Windows XP Home RAM [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1GB RAM Upgradable to [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2GB Hard Drive Size [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

160GB Hard Drive Speed [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5,400rpm Hard Drive Type [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SATA Hard Drive Display Size [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

LED 10.2 Native Resolution [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1024x600 Optical Drive [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

NA
Optical Drive Speed [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

NA
Graphics Card [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Intel GMA 950 Video Memory [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

128MB Wi-Fi [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

802.11b/g Bluetooth [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Bluetooth 2.0 Mobile Broadband [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ports (excluding USB) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ethernet; Headphone; Microphone; VGA USB Ports [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Card Slots [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4-1 card reader Warranty/SupportOne-year/Phone Mon--Fri 8 a.m. to 11 p.m (EST) Size10.2 x 7.1 x 1.3 inches Weight3.2 pounds
با دو باطری 6 و 9 سل هم فروخته میشه
تو این لینک هم میتونید ریویوی کاملش رو ببینید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرنک خوبی در مقایسه ها آورده
این مدل هم ظاهرا جدید هست و فقط یکی دو تا سایت موجودی زدن 390 و نمیدونم تو پایتخت بشه پیدا کرد یا نه

چون برای دوستی میخواهم خیلی وسواس دارم
حداکثر بودجه 400 هستش البته 300 و خورده ای هست ولی من تا 400 جا دارم برای خرید
خودم دنبال رم 2 بودم اتفاقا ولی زیر 400 چیزی پیدا نکردم
و در قیاس مابقی که رم 1 دارند این MSI چشمم رو گرفت
البته من فقط فعلا در نت چرخیدم و هنوز به پایتخت نرفتم گمونم اونجا مدل های بیشتری بتونم ببینم اما معمولا عادت دارم یه جنسی رو انتخاب کنم و برم برای خرید و خیلی دوست ندارم از فروشندگان مشورت بگیرم ... متوجه هستید که ...
شما چه مارک و مدل خوبی پیشنهاد میدید؟؟؟؟

ببخشید که عجله دارم.این دوست عزیز قراره بره خارج از کشور و به همین خاطر مجبورم حداکثر چند روزه تهیه کنم براش ...

Mr.Mazmamfi
11-07-2011, 15:35
این مدلو من 2 روز پیش تو بازار پیدا کردم از برند hp مدل 3610 (هارد 7200 داره و سرعت سیستمو میبره بالا)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته این مدلو زده 470 ولی من تو لیست بازار 440 دیدم که باز جای چونه داره.
من نظرم رو msi نیست چون cpu ش ضعیفتره
راستی مدل asus 1001 هم هست که cpuش 1.66 Atom N450 هست. قیمتش زیر 400 هست.

andyarsenaly
11-07-2011, 15:46
این مدلو من 2 روز پیش تو بازار پیدا کردم از برند hp مدل 3610 (هارد 7200 داره و سرعت سیستمو میبره بالا)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته این مدلو زده 470 ولی من تو لیست بازار 440 دیدم که باز جای چونه داره.
من نظرم رو msi نیست چون cpu ش ضعیفتره
راستی مدل asus 1001 هم هست که cpuش 1.66 Atom N450 هست. قیمتش زیر 400 هست.

ممنون جناب ...
خوب اینکه اون HP کانفیگ بهتری داره که شکی نیست اما عرض کردم حداکثر 400 تازه اون هم به زور ...
حتی اگه بازار 440 هم باشه به قول شما همه ش شرکتیه به قول خودشون دیگه نمیشه 440 تومن رو 400 بگیرم که
اما تو تست هایی که از MSI گرفته بودند 720p رو بدون delay و مشکلی پخش میکرد و در مجموع خیلی خوب عمل میکرد
به نظرم معیار قیمت رو نباید فراموش کرد
با قیمت 390 به نظرم کانفیگ بدی نیست
اما میگم تا حالا MSI نخریدم و نمیدونم کیفیتش چه جوری هست ...
پس زیر 400 مدل و مارک دیگه ای پیشنهاد نمیشه؟؟؟
BMI , LENOVO , ACER , SONY , HP , TOSHIBA , FUJITSO چه میدومن این همه مارک زیر 400 هیچی نداره که کانفیگی مثل MSI داشته باشه ؟؟؟

T E R M I N A T O R
12-07-2011, 16:16
ممنون جناب ...
خوب اینکه اون HP کانفیگ بهتری داره که شکی نیست اما عرض کردم حداکثر 400 تازه اون هم به زور ...
حتی اگه بازار 440 هم باشه به قول شما همه ش شرکتیه به قول خودشون دیگه نمیشه 440 تومن رو 400 بگیرم که
اما تو تست هایی که از MSI گرفته بودند 720p رو بدون delay و مشکلی پخش میکرد و در مجموع خیلی خوب عمل میکرد
به نظرم معیار قیمت رو نباید فراموش کرد
با قیمت 390 به نظرم کانفیگ بدی نیست
اما میگم تا حالا MSI نخریدم و نمیدونم کیفیتش چه جوری هست ...
پس زیر 400 مدل و مارک دیگه ای پیشنهاد نمیشه؟؟؟
BMI , LENOVO , ACER , SONY , HP , TOSHIBA , FUJITSO چه میدومن این همه مارک زیر 400 هیچی نداره که کانفیگی مثل MSI داشته باشه ؟؟؟

دوست عزیز همونطور که جناب mrmazmamfi گفتند asus 1001 با cpu 1.66 Atom N450 با قیمت زیر 400 که سی پی یوش قویتر از اون MSI هست. اون سی پی یو که روی MSI بود مدتهاست تاریخش گذشته!!!

andyarsenaly
12-07-2011, 18:28
و در نهایت گرفتم
acer aspire one D257
کانفیگش فوق العادست
قیمت ها همه جا بالای 400 بود برای این مدل اما خدا خواست و با یک پسر با وجدان و با انصاف آشنا شدم تو مجتمع پایتخت که این مدل رو با قیمت خیره کننده ی 360 میداد با گارانتی ویستا رایانه
از همه دوستانی که راهنمایی کردند سپاسگزارم
اگه سوالی چیزی بود در خدمتم
این رو که برای عزیزی گرفتم ولی تا با این قیمت تموم نکرده باید برم برای خودم هم بگیرم
acer 5935G خودم 3.5 کیلوست واقعا نمیشه اینور اونور کشیدش
تا الآن حدود 6 ساعته که دارم بالا و پایینش رو در میارم و هنوز باطریش به نصف نرسیده
دو سیستم آندوریو و 7استارتر داره که هر دوش جذابن
در پناه اورمزد باشید

Mr.Mazmamfi
12-07-2011, 18:40
و در نهایت گرفتم
acer aspire one D257
کانفیگش فوق العادست
قیمت ها همه جا بالای 400 بود برای این مدل اما خدا خواست و با یک پسر با وجدان و با انصاف آشنا شدم تو مجتمع پایتخت که این مدل رو با قیمت خیره کننده ی 360 میداد با گارانتی ویستا رایانه
از همه دوستانی که راهنمایی کردند سپاسگزارم
اگه سوالی چیزی بود در خدمتم
این رو که برای عزیزی گرفتم ولی تا با این قیمت تموم نکرده باید برم برای خودم هم بگیرم
acer 5935G خودم 3.5 کیلوست واقعا نمیشه اینور اونور کشیدش
تا الآن حدود 6 ساعته که دارم بالا و پایینش رو در میارم و هنوز باطریش به نصف نرسیده
دو سیستم آندوریو و 7استارتر داره که هر دوش جذابن
در پناه اورمزد باشید
مبارکه
انشاالله فنش برای صاحبش بچرخه .
کانفیگ دقیقشو میذاری اینجا ؟
آدرس جایی هم که خریدی رو برام پ.خ کن.
ممنونم

Mr.Mazmamfi
12-07-2011, 19:00
من این کانفیگ هارو برای acer d257 پیدا کردم .
ولی شما کدوم مدل رو خریداری کردی؟

andyarsenaly
12-07-2011, 22:18
من با این کانفیگ گرفتم

Display : 10.1-inch LED backlit, 1024 x 600 resolution
Processor : Intel Atom N570 CPU دو هسته ای البته اون هم با کش 1 مگا بایت که خیره کننده س
Memory : 1GB DDR3 RAM 1066 BUS
Hard Disk : 250 HDD SATA 5400 rpm
Connectivity:

Ethernet LAN
Bluetooth 3.0 + HS (optional)
802.11b/g/n WiFi

وبکم با کیفیت سه مگاپیکسل که خروجی و تست فوق العاده ای من ازش گرفتم در چند ساعتی که دستم بود و باهاش ور رفتم Webcam , mic. , and speakers
Battery : Up to 8 hour backup with 6-cell battery
Ports and Slots : multi-card reader, VGA, 3x USB 2.0, audio jacks, RJ-45
Weight : 1.3kg (6-cell)
Thickness : 24mm thin
Operating System : Dual-boot – Android OS for quick-start and Windows 7 Starter

متاسفانه تنها رنگ موجود در ایران هم مشکیش هست که البته زیباست اما چشم من واقعا زده شده از این رنگ ولی با این قیمت عمرا بشه همچین کانفیگی خرید

خدایا زودتر برسون اون پول خوشگله رو برای خودم هم بخرم
آدرس فروشگاه و اون فروشنده ی با وجدان که 4 درصد فقط سود میکشید رو هر جنس حتی اجناس شرکتی / آدرس رو هم برای دوست خوبمون جناب مِستِرمَزمَمفی پخ کردم
هر چی از خوبی و انصاف این بشر بگم کم گفتم خدا خیر بهش بده

در پناه اورمزد باشید