PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید مونیتور با بودجه 400 - 450 تومن

D r i v e r
02-07-2011, 23:09
سلام دوستان
قصد خرید مانیتور با بودجه 400 - 450 تومن رو دارم
هدف اصلیم بازی کردن و فیلم دیدن و به احتمال زیاد دیدن شبکه های ........ برای فوتبال هست
و صد البته وبگردی به مدت طولانی!
قراره 360 هم بهش وصل بشه
در حال حاضر خودم 3 ساله 1931 معمولی دارم
اولین هدفم خرید یه مانیتور نسبتا بزرگ بود که تنها چیزی که دیدم و با بودجم تقریبا میخوند(همون حدود 400 ) P2770h سامسونگ بود
با آقا آرمان ( مدیر دوست داشتنی انجمن سخت افزار :40::10:) که صحبت کردم در موردش بعد از 1 ساعت که من حالیم نمیشد قضیه از چه قراره( :34: ) فهمیدم که رزولوشنش بهینه نیست
و با بزرگ شدن LCD روزولشن موثرش افزایش پیدا نکرده و همون 1920 ×1080 باقی مونده
گفتن که اذیت میکنه
یه چند تا ریویو خارجی هم در مورش خوندم
البته چیزی که من خوندم از چند تا سایت 90 درصد کلا با این محصول حال کرده بودن و به به و چه چه و ......
ولی تعدادی هم بودن که ایراد گرفته بودن از جمله یه نفر که گفته بود گرافیسته و حسابی اذیتش کرده
اینطور که من فهمیدم
این رزولوشن برای یه LCD با اندازه 23 یا 24 ایده آل هست
حالا برای همین ازتون راهنمایی میخواستم که تجربتون رو لطف کنین و در اختیارم بذارین
فقط یه چیز
یه اینچ بزگتر هم برای من یه اینچه :31:
و یه چیزه دیگه
حداقل روزی 5 - 6 ساعت قراره به این مانیتور من زل بزنم
بهم رحم کنین :31:
و بازم یه چیز دیگه
اگه پیشنهاد بهتری هم دارین بگین لطفا
حداقل میشه بهش فکر کرد!
البته نیاین یهویی 305T پیشنهاد بدین که ...... :31:
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون :X :11:

cold398
03-07-2011, 07:55
با سلام به شما دوست عزیز

بنده هم قصد خرید یک مانیتور رو دارم که معیار های انتخابم هم تقریبا مثل شماست . چند ماهه پیش قصد خرید یکی از این دو مدل رو داشتم PX23720 و Ml238H ، که متاسفانه قحطی اومد !!!

بعدش تصمیم گرفتم 3D بگیرم که دوستان گفتن فقط واسه بازی و فیلم مناسبه و شدت زیاد نورش اذیت میکنه و به درد کارهای روزمره نمیخوره !

خلاصه رسیدم به دومدل مانیتور LED Backlight .

ACER S232HL Abid

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و

Dell ST2420L 24" Full HD Monitor

این دو مدل نمایشگر های بسیار با کیفیتی هستن . ST2420L DELL این طور که دوستان گفتن ظاهرا با قیمت 430 / 40 توی ایران میشه پیدا کرد و تنها ضعفی که من توش پیدا کردم زمان پاسخ دهی 5 میلی ثانیه بود.

ACER رو هم که بیشتر مد نظر بنده هست امروز سعی میکنم امارش رو بگیرم .

اگر اطلاعات بیشتری پیدا کردم حتما بهتون اطلاع میدم .

در مورد سامسونگ 27 اینچ هم حق با دوستانتون هست . این مدل کیفیت مطلوبی نداره . بنده ترجیح میدم یک مانیتور 23 اینچ با کیفیت داشته باشم تا یک 27 اینچ بی کیفیت .

beammada
03-07-2011, 15:49
من هم همینطور ... یک هفته ای هست که تاپیک باز کردم ولی کسی جوابمو نداد ... دیگه امروز میخوام برم bx2485 رو بگیرم ... الانم قیمتش 420 تومنه ...

happyfeat
03-07-2011, 16:02
تا اونجا که من می دونم با کیفیت ترین و بهترین مانیتور های مونتاژ داخل از سامسونگ الان px 23720 هستش حدود قیمت 370 که ال ای دی و پورت اچ دی هم داره و تقریبا میشه گفت به غیر مدل 3d بهترین مدلشه
از مانیتور های وارداتی هم ایسوس هستش که کیفیت تصویر خوبی داره کخ پیشنهاد من یکی از مدل های زیر هست
ml 238
ms 238
به ترتیب با قیمت 350 و 320 که هر 2 ال ای دی و پورت اچ دی هم دارن و کیفیت تصویر خوب و قابل قبولی دارن
یه مدل مانیتور 24 اینچ دل هم دیده بودم تو بازار رضا که حدودا 500 میگفتش چند وقت پیش فروشنده اما الان نمی دونم موجود باشه یا نه

D r i v e r
03-07-2011, 17:18
تا اونجا که من می دونم با کیفیت ترین و بهترین مانیتور های مونتاژ داخل از سامسونگ الان px 23720 هستش حدود قیمت 370 که ال ای دی و پورت اچ دی هم داره و تقریبا میشه گفت به غیر مدل 3d بهترین مدلشه
از مانیتور های وارداتی هم ایسوس هستش که کیفیت تصویر خوبی داره کخ پیشنهاد من یکی از مدل های زیر هست
ml 238
ms 238
به ترتیب با قیمت 350 و 320 که هر 2 ال ای دی و پورت اچ دی هم دارن و کیفیت تصویر خوب و قابل قبولی دارن
یه مدل مانیتور 24 اینچ دل هم دیده بودم تو بازار رضا که حدودا 500 میگفتش چند وقت پیش فروشنده اما الان نمی دونم موجود باشه یا نه
سلام
ان مدله px 23720 پیدا میشه؟
یه همچین چیزی مدله 3D هم داره؟
مرسی از دوستان بابته نظر و راهنمایشن :11:

beammada
03-07-2011, 17:52
سلام
ه همچین چیزی مدله 3D هم داره؟

من کل مشهد رو گشتم پیدا نکردم ... :37: ولی شاید اگه تهران رو بگردی پیدا شه :31: ولی من از نمایندگی سامسونگ که پرسیدم گفت چون تولیدش متوقف شده دیگه نمیارن ... :41:

D r i v e r
03-07-2011, 18:22
من کل مشهد رو گشتم پیدا نکردم ... :37: ولی شاید اگه تهران رو بگردی پیدا شه :31: ولی من از نمایندگی سامسونگ که پرسیدم گفت چون تولیدش متوقف شده دیگه نمیارن ... :41:
من هم میرم اینجا رو میگردم (کرمانشاه ) بعضی چیزا توی تهران طالب داره و توی شهرستان اصلا طالب نداره
خوبیش اینه همه مغازه ها نزدیک به همن
شاید تونستم پیدا کنم با یه خورده گشتن :|

happyfeat
03-07-2011, 18:45
سلام
یه همچین چیزی مدله 3D هم داره؟
مقداری کمیاب هستش تو بازار باید بگردید که گیرتون میاد یا نه
سامسونگ یه مدل 3d داره که قیمتش رو من گرفتم حدود 700 بود با عینک و ....
خواهش می کنم دوست عزیز خوشحال می شم اگه کمکی کرده باشم :46::11:

cold398
03-07-2011, 23:06
سلام

من امروز به یکی از دوستان گفتم تهران یه پرس وجویی بکنه .

متاسفانه ACER S232HL Abid که از نظر بنده یک مانیتور بی نقصه به خاطر همین خوب بودنش اصلا وارد ایران نشده !!!

PX23720 و Ml238H هم فعلا موجود نیست .

سامسونگ 2233RZ موجود هست (3D) با قیمت 730 تومن . که از نظر من نمیارزه !

ال جی هم یک مدل مانیتور 22 اینچ وارد کردن که پنلش IPS هستش IPS226V این هم با قیمت 320 / 30 تومن ظاهرا موجوده .

نمایندگی ASUS گفتن احتمالا تا اخر این هفته بار ASUS برسه ، فکر میکنم اگر Ml238H موجود بشه باز هم بهترین انتخاب باشه .

موفق باشید .

D r i v e r
05-07-2011, 23:10
دوستان در مورد اون مانیتور px 23720 پرسیدم کرمانشاه موجود نیست متاسفانه
البته فکر میکنم یه مدل ایسوز بود که دیدم در سایز 26 اینچ این هم رزولوشنش بهینه نیست؟؟
پیشنهاد دیگه ای ندارین؟
ترجیحا از سامسونگ و اینکه در حال حاضر موجود باشه :|

beammada
06-07-2011, 17:53
آقا برو bx2485 بگیر ... :20:
من گرفتم خیلی عالیه ... اون مشکلاتی که میگفتن هم نداره ... من که باهاش هم بازی میکنم هم فیلم میبینم و هم توی وب میگردم ... به نظرم خیلی خوبه ... تازه با این که هر روز 14-15 ساعت پشت سر هم پای کامپیوترم ولی اصلا چشمم خسته نشده ... :31::21:
ولی در کل بازم به px23720 از نظر کیفیت نمیرسه ... یکم هااااا ... نه خیلی زیاد کیفیتش از اون کمتره ...

D r i v e r
07-07-2011, 01:10
من گرفتم خیلی عالیه ... اون مشکلاتی که میگفتن هم نداره ... من که باهاش هم بازی میکنم هم فیلم میبینم و هم توی وب میگردم ... به نظرم خیلی خوبه ... تازه با این که هر روز 14-15 ساعت پشت سر هم پای کامپیوترم ولی اصلا چشمم خسته نشده ... :31::21:
ولی در کل بازم به px23720 از نظر کیفیت نمیرسه ... یکم هااااا ... نه خیلی زیاد کیفیتش از اون کمتره ...
میشه دوستان بیان و نظرشون رو در مورد این LCD بگن؟
این دوستمون که مثل اینکه تجربه خوبی داشتن
کیفیت ساختش یه خورده پایین تره یا کیفیت تصوریر و. ....
این ها هر دو LCD هستن؟
پیشنهاد دیگه ای هم دارین ممنون میشم اطلاع بدین :11:
و ببخشید اینقدر حساسم چون اقرار عمری توش زل بزنم و نمیخوام چشمام اینطوری بشه :18:

سلام مجدد
چند تا سوال کوچیک داشتم
اول اینکه P23720h تهران گیر میاد؟
شاید بدم یکی از دوستام از تهران برام بگیره
امروز مدل 20 اینچش رو دیدم البته خاموش و پشت ویترین
طراحیش به دلم نشست
از کیفیتش هم که تعریف میکنین
امروز یه مدل 26 اینچ هم از ایسوز دیدم
VK266H :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ورودی ها :

نمای فانتزیه دیگه :

طراحی خوشگلی داشت
مثل اینکه اسپیکر هم داشت
مثبت یه دوربین 2 مگا پیکسل
البته این 2 تا هیچکدومش به کاره من نمیاد
مشخصاتش اینه که در اصل 25.5 اینچی هست
از نظر سایز واقعا به دلم نشست
رزولوشن واقعیش 1920×1200 هست که فکر میکنم پایین باشه درسته؟
زمان پاسخ گویی هم 2 میلی ثانیه هست
+ کنتراست 1 به 20000
این هم مثله همون 27 اینچی سامسونگ اذیت میکنه؟
کیفیت تصویرش پایینه؟
به درد وبگردی و کارای روز مره نمیخوره؟
رزولوشن موثرش پایینه؟
کیفیت پنل خوبی نداره؟
نظرتون چیه؟
مرسی :11:

زشته من همچین کاری بکنم :دی
ولی نبود دیگه؟؟!!
راهنمایی کمکی پیشنهادی

D r i v e r
20-07-2011, 12:02
اینقدر پست پشت سر هم زدیم پست هامون رو ادیت کردن :دی
از بس که راهنمایی نمیکنین :(
من همون PX23720 رو بگیرم دیگه؟
قیمتش رو نمیدونین؟
کلا اگه پیشنهادی دارین یا شماره نمایندگی سامسونگ توی تهران که بشه پول رو براش به حساب ریخت و اون هم بفرسته یا جایی که داشته باشه و ... ممنون میشم راهنمایی کنین

cold398
20-07-2011, 14:47
اینقدر پست پشت سر هم زدیم پست هامون رو ادیت کردن :دی
از بس که راهنمایی نمیکنین :(
من همون PX23720 رو بگیرم دیگه؟
قیمتش رو نمیدونین؟
کلا اگه پیشنهادی دارین یا شماره نمایندگی سامسونگ توی تهران که بشه پول رو براش به حساب ریخت و اون هم بفرسته یا جایی که داشته باشه و ... ممنون میشم راهنمایی کنین

ظاهرا PX23720 فعلا موجود نیست ، اگر باشه هم قیمتش باید بالا باشه .

jonerex
20-07-2011, 16:31
خود سام سرویس فروشگاه اینترنتی داره و فروشگاه لیوان هم داره این مدل رو بگیرید هم ورودی تکمیله هم گیرنده دیجیتال داره

LCD SAMSUNG TV P2370HD=355

1navid
20-07-2011, 18:27
مدل ml238 asus توصیه میشه مشکل هایی که برند های دیگه دارند این نداره
قیمت 350 خودم هم همین رو دارم و 360 هم بهش وصل کردم کلا کاربردم با کاربرد شما کیه

happyfeat
20-07-2011, 21:20
دوست عزیز شما می تونید مدل ml 239 رو هم مد نظر داشته باشید که پنل این مانیتور های ips هستش و کیفیت نمایش رنگ ها نسبت به پنل های دیگه بهتره ولی زمان پاسخگویی 5ms دارند که به نظر من در مقابل کیفیت تصویر مناسب تر توجیه میشه :5:

h!tman
20-07-2011, 21:33
اینو یکی از دوستان خریده بود خیلی راضی بود
یک هفته هنگ بود از کیفیتش:دی

D r i v e r
20-07-2011, 22:28
دوست عزیز شما می تونید مدل ml 239 رو هم مد نظر داشته باشید که پنل این مانیتور های ips هستش و کیفیت نمایش رنگ ها نسبت به پنل های دیگه بهتره ولی زمان پاسخگویی 5ms دارند که به نظر من در مقابل کیفیت تصویر مناسب تر توجیه میشه :5:
شنیدم که برای بازی کردن یه خورده کنده 5 میلی ثانیه
درسته؟
واقعا انتخاب سختیه خرید مانیتور
اول که میشه گفت بحث سلیقه هم توش دخیله
دوم اینکه هرچی بیشتر تحقیق میکنی بیشتر گزینه های مختلف جلو روت قرار میگیرن و ....
نظری نداشتین در مورد اون ایسوز 25.5 اینچی که عکسشو گذاشتم؟

dark fear
20-07-2011, 22:47
منم با اجازه ی اساتید نظرمو بدم..
من چندتا پیشنهاد دارم..
پیشنهاد میکنم زیاد بین کیفیتشون مردد نباش.. اکثر مانیتور ها تو این رنج کیفیت خوبی دارن و فقط وقتی
جلوی هم قرار بگیرن تفاوتشون مشهوده.. رنگ بندی رو هم راحت میشه از طریق نرم افزاری بهتر کرد..
چیزایی که به نظر من خیلی خیلی مهمه اولا زمان پاسخگویی تصویره که توصیه میکنم حتما زیر 5 باشه (خود 5 هم
نگیر چون من دارم و تا حدی اذیت کرده..)
ابعادش خیلی مهمه.. به هیچ وجه من الوجود سراغ زیر 23 نرو! من الان یه 23 اینچ دارم به نظرم یکم کوچیک میاد دیگه :31:
زیاد هم وسواس به خرج نده چون اگه زیاده روی کنی یهو میبینی چند ماه گذشته و هنوز چیزی نخریدی..
توصیه آخرم هم اینه اگه به کارت میاد، یه نگاهی هم به مانیتور tv ها بنداز.. به نظرم میرزه مثلا یه مانیتور tv بگیری
که 2 میلی ثانیه باشه و ابعادش بالای 23 باشه.. اگه میبینی tv به دردت میخوره حتما یه نگاهی بهشون بنداز
این نظر من بود طی4 تا مانیتوری که تاحالا تجربه ی تعویضشون رو داشتم..

D r i v e r
20-07-2011, 23:17
منم با اجازه ی اساتید نظرمو بدم..
من چندتا پیشنهاد دارم..
پیشنهاد میکنم زیاد بین کیفیتشون مردد نباش.. اکثر مانیتور ها تو این رنج کیفیت خوبی دارن و فقط وقتی
جلوی هم قرار بگیرن تفاوتشون مشهوده.. رنگ بندی رو هم راحت میشه از طریق نرم افزاری بهتر کرد..
چیزایی که به نظر من خیلی خیلی مهمه اولا زمان پاسخگویی تصویره که توصیه میکنم حتما زیر 5 باشه (خود 5 هم
نگیر چون من دارم و تا حدی اذیت کرده..)
ابعادش خیلی مهمه.. به هیچ وجه من الوجود سراغ زیر 23 نرو! من الان یه 23 اینچ دارم به نظرم یکم کوچیک میاد دیگه :31:
زیاد هم وسواس به خرج نده چون اگه زیاده روی کنی یهو میبینی چند ماه گذشته و هنوز چیزی نخریدی..
توصیه آخرم هم اینه اگه به کارت میاد، یه نگاهی هم به مانیتور tv ها بنداز.. به نظرم میرزه مثلا یه مانیتور tv بگیری
که 2 میلی ثانیه باشه و ابعادش بالای 23 باشه.. اگه میبینی tv به دردت میخوره حتما یه نگاهی بهشون بنداز
این نظر من بود طی4 تا مانیتوری که تاحالا تجربه ی تعویضشون رو داشتم..
مرسی از اینکه نظرت رو گفتی
مشکل اینجاست مانیتور 23 اینچ به بالا دیگه رزولشنشون افزایش پیدا نکرده و مثل اینکه کیفیت تصویرشون پایینه و اذیت میکنه برای وبگردی و ...
وگرنه از مانیتور که معرفی کردم هم از ظاهرش و هم تا جایی که در موردش خوندم خوشم اومده
VK266H
البته مدل بدونه دوربین هم داره
در مورد تی وی بودن اصلا برام مهم نیست
چون قراره از اون کارت بی ادبی ها که باهاش خارجه رو نگاه میکنن بگیرم
و اینکه کارت تی وی هم دارم که بلا استفادست
مشخصات مدل بدونه دوربینش :

کاش از دوستان کسی تجربه این مانیتور رو داشت
متاسفانه توی شهرستان نمیشه مقایسه کرد
توی عکس و کلیپ هم هیچی نمیشه فهمید
یه کلیپ 180 مگی گرفتم یه دختره بود به غیر از تعریف و چرت و پرت گفتن چیزی نگفت
2 تا مونیتور داشت
این جدیدش 27770h سامسونگ بود
که به نظرم قبلیش رنگ و لعب بهتری داشت
فقط این از توی کلیپ مشخص بود
الانم که بالا گفتم
در حال حاضر 1931 دارم
اگه اصرار به بزرگ بودن میکنم به خاطره اینه که تا قبل از این با تی وی تو حال بازی میکردم که بزرگ هست(46)
الان یهویی با یه مونیتور کوچیک بازی کنم ....
مرسی در کل :11:

vanish
20-07-2011, 23:53
شما کارت گرافیکت چیه که میخوای با مانیتور 25 گیم اجرا کنی؟

D r i v e r
21-07-2011, 01:19
شما کارت گرافیکت چیه که میخوای با مانیتور 25 گیم اجرا کنی؟
قراره نیست با این کیس گیم اجرا بشه :)
برای فیلم دیدن احیانا و خیلی وبگردی استفاده میشه
و اینکه گفتم رزولشون موثرشون بالا نرفته
یعنی همون 1920×1080 مونده (27 اینچ سامسونگ )
توی مدل 25.5 اینچی ایسوز هم که شده 1920×1200 که فکر میکنم تفاوت آنچنانی نمیکنه برای گرافیک :)
در مورد گیم :31:
360 بهش وصل میشه :)
و در کل گرافیک هم 8600 هست

happyfeat
21-07-2011, 09:22
شنیدم که برای بازی کردن یه خورده کنده 5 میلی ثانیه
درسته؟
واقعا انتخاب سختیه خرید مانیتور
اول که میشه گفت بحث سلیقه هم توش دخیله
دوم اینکه هرچی بیشتر تحقیق میکنی بیشتر گزینه های مختلف جلو روت قرار میگیرن و ....
نظری نداشتین در مورد اون ایسوز 25.5 اینچی که عکسشو گذاشتم؟

دوست گلم اگه ملاک شما بازی هستش خوب بهتره 2 میلی ثانیه انتخاب کنید اما با توجه به کیفیت خوب پنل های ips تو نمایش رنگ ها و غیره به نظر من می تونه انتخاب خوبی باشه مخصوصا برای شما که ملاک اصلیتون برای سیستم گیم نیست استفاده بیشترتون وب و فیلم هستش

در مورد مانیتوری که گفتید من با این مانیتور کار نکردم اما طراحی خوبی داره
در مورد رزولیشن هم حد اکثر رزولیشنی هست که من تو مانیتور ها دیدم و رزولیشن بالاتر از 1080 هم برای فیلم که انتخاب مهمی برای شما به حساب میاد هیچ کاربردی نداره اما شاید تو استفاده از وب براتون کمی بزرگ باشه که به نظر من اون رو هم عادت می کنید و مشکلی نباید براتون پیش بیاره

D r i v e r
21-07-2011, 12:43
دوست گلم اگه ملاک شما بازی هستش خوب بهتره 2 میلی ثانیه انتخاب کنید اما با توجه به کیفیت خوب پنل های ips تو نمایش رنگ ها و غیره به نظر من می تونه انتخاب خوبی باشه مخصوصا برای شما که ملاک اصلیتون برای سیستم گیم نیست استفاده بیشترتون وب و فیلم هستش

در مورد مانیتوری که گفتید من با این مانیتور کار نکردم اما طراحی خوبی داره
در مورد رزولیشن هم حد اکثر رزولیشنی هست که من تو مانیتور ها دیدم و رزولیشن بالاتر از 1080 هم برای فیلم که انتخاب مهمی برای شما به حساب میاد هیچ کاربردی نداره اما شاید تو استفاده از وب براتون کمی بزرگ باشه که به نظر من اون رو هم عادت می کنید و مشکلی نباید براتون پیش بیاره
هستن مونیتور هایی با این سایز و بزرگتر با رزولوشن های بهتر و بالاتر
ولی متاسفانه گرونن
اگه نظر دوستان روی این مدل 25.5 اینچی ایسوز که گفتم مساعد باشه خوب اینو میگیرم
چون سایزش برام مهم هست
اگرم نه خوب سعی میکنم PX23720 بگیرم چون از طراحیش هم خوشم میاد و اینکه به نظر مونیتور بدی نیست
در مورد بازی هم من روزی 2 - 3 ساعت هم 360 بازی میکنم
شاید از این به بعد بیشتر هم بشه چون دیگه هر ساعتی بخوام میتونم بازی کنم(تی وی خونه محدودیت های خودش رو داره :31: )
راستی من از نظر کارت گرافیک مشکلی ندارم؟
چون 8600 هست گرافیکم :|

happyfeat
21-07-2011, 20:04
راستی من از نظر کارت گرافیک مشکلی ندارم؟
چون 8600 هست گرافیکم :|
برای بازی تو رزولیشن فول اچ دی با این کارت به مشکل می خورید و باید به فکر تعویض کارت هم باشید دوست من

D r i v e r
22-07-2011, 00:49
برای بازی تو رزولیشن فول اچ دی با این کارت به مشکل می خورید و باید به فکر تعویض کارت هم باشید دوست من
نه اصلا بازی نمیکنم
فوقش مکس پین 2 رو برای بار n ام تموم کنم :)
بازی رو با Xbox انجام میدم
توی فیلم دیدن و ..؟
و برای آخرین سوال
اگه شما بودین
بین Px23720 یا VK266H یا Vw266H کدوم رو انتخاب میکردین؟
مرسی

happyfeat
22-07-2011, 19:33
نه اصلا بازی نمیکنم
فوقش مکس پین 2 رو برای بار n ام تموم کنم :)
بازی رو با Xbox انجام میدم
توی فیلم دیدن و ..؟
و برای آخرین سوال
اگه شما بودین
بین Px23720 یا VK266H یا Vw266H کدوم رو انتخاب میکردین؟
مرسی

مانیتور سایز بزرگ محیط فیلم خیلی بهتری داره و برای فیلم کاربرد خوبی داره و کارتتون هم هیچ مشکلی برای دیدن فیلم نداره
در مورد انتخاب بین این 3 مدل که گفتین شما که کاربردتون بیشتر دیدن فیلم و غیره هستش خوب طبیعتا مانیتور سایز بزرگ بیشتر به کارتون میاد و استفاده و لذت بیشتری ازش می برید
مدل 23720 مدتی پیش که خیلی کمیاب بود و تقریبا نایاب بود و گیر نمی اومد اما حالا نمیدونم تو بازار باشه یا نه باید با نمایندگی تماس بگیرید و سوال بفرمایید
در مورد مانیتور های ایسوس هم مانیتور های کامل و خوبی هستن اما من خودم با این 2 مدل از نزدیک کار نکردم و و تجربه ای در مورد تصویر و ... این مدل ندارم اما از نظر امکانات فول امکانات هستش و چیزی کم نداره

D r i v e r
23-07-2011, 00:15
مانیتور سایز بزرگ محیط فیلم خیلی بهتری داره و برای فیلم کاربرد خوبی داره و کارتتون هم هیچ مشکلی برای دیدن فیلم نداره
در مورد انتخاب بین این 3 مدل که گفتین شما که کاربردتون بیشتر دیدن فیلم و غیره هستش خوب طبیعتا مانیتور سایز بزرگ بیشتر به کارتون میاد و استفاده و لذت بیشتری ازش می برید
مدل 23720 مدتی پیش که خیلی کمیاب بود و تقریبا نایاب بود و گیر نمی اومد اما حالا نمیدونم تو بازار باشه یا نه باید با نمایندگی تماس بگیرید و سوال بفرمایید
در مورد مانیتور های ایسوس هم مانیتور های کامل و خوبی هستن اما من خودم با این 2 مدل از نزدیک کار نکردم و و تجربه ای در مورد تصویر و ... این مدل ندارم اما از نظر امکانات فول امکانات هستش و چیزی کم نداره
به نظرتون دوربین دارش رو بگیرم یا بدونه دوربین؟
چون اون 2 مدل ایسوز تا جایی که میدونم 15 - 20 تومن فرقشه و فرقشون هم دوربینشونه :|
یه سوال دیگه هم داشتم
نمیدونم پرسیدنش درست هست یا نه
گرافیک دست دوم هم پیدا میشه چیزی؟
9600 یا 9800
قیمت ندارین؟ :دی

happyfeat
23-07-2011, 10:19
به نظرتون دوربین دارش رو بگیرم یا بدونه دوربین؟
چون اون 2 مدل ایسوز تا جایی که میدونم 15 - 20 تومن فرقشه و فرقشون هم دوربینشونه :|
یه سوال دیگه هم داشتم
نمیدونم پرسیدنش درست هست یا نه
گرافیک دست دوم هم پیدا میشه چیزی؟
9600 یا 9800
قیمت ندارین؟ :دی
اگه دوربینش رو استفاده می کنید خوب مسلما خوبه اما اگه استفاده ای از دوربین ندارید هزینه اضافی هستش
در مورد کارت هم 9600gt رو دست 2 فکر کنم بتونید حدود 60 تا 70 بخرید اما در بازی تفاوت زیاد با 8600 که دارید تو این رزولیشن فکر نمی کنم داشته باشه

D r i v e r
23-07-2011, 22:27
اگه دوربینش رو استفاده می کنید خوب مسلما خوبه اما اگه استفاده ای از دوربین ندارید هزینه اضافی هستش
در مورد کارت هم 9600gt رو دست 2 فکر کنم بتونید حدود 60 تا 70 بخرید اما در بازی تفاوت زیاد با 8600 که دارید تو این رزولیشن فکر نمی کنم داشته باشه
راستش فکر میکردم خروجی HDmi داره که نداره!
اصلا قصدم بازی با پی سی نیست
چون گرافیک رو دست بزنم
رم رو چیکار کنم؟ :|
فقط به خاطر خروجیش گفتم(البته 9600 تا خروجی DVI داره میشه از هر 2 مانیتور استفاده کنم
درسته؟ :دی
چون برام نو یا دسته دوم بودن مهم نیست
گرافیک معقول با خروجی Hdmi چیزی پیدا میشه؟
اصلا HDmi ضرورتی داره؟
چون ورودی Dvi هم همه دارن
بازم ممنون از راهنماییتون :11:

happyfeat
23-07-2011, 23:25
راستش فکر میکردم خروجی HDmi داره که نداره!
اصلا قصدم بازی با پی سی نیست
چون گرافیک رو دست بزنم
رم رو چیکار کنم؟ :|
فقط به خاطر خروجیش گفتم(البته 9600 تا خروجی DVI داره میشه از هر 2 مانیتور استفاده کنم
درسته؟ :دی
چون برام نو یا دسته دوم بودن مهم نیست
گرافیک معقول با خروجی Hdmi چیزی پیدا میشه؟
اصلا HDmi ضرورتی داره؟
چون ورودی Dvi هم همه دارن
بازم ممنون از راهنماییتون :11:
دوست من بعضی کارت ها خروجی اچ هم دارن اما باید بگردید تا پیدا کنید
من یه کارت 8400 جی اس دست دو برای یکی گرفتم خروجی اچ دی داشت مارک کلاب هم بود حالا شما هم بگرد اشالا گیر میاد
در مورد خروجی اچ دی باید بگم وقتی من می خواستم مانیتور بگیرم زیاد در موردش تحقیق کردم و همه جا نوشته بودن از لحاظ کیفیت تصویر فرقی با خروجی dvi نمی کنه و اچ دی فقط علاوه بر تصویر صدا رو هم منتقل میکنه و تنها فرقشون اینه و بیشتر تو کارت به درد اتصال به tv و .. میخوره

h!tman
23-07-2011, 23:37
ببخشید:دی دوباره مزاحم این تاپیک میشم:دی
گفتم دوستم ایسوز گرفته بود هنگ گرده بود
خودم رفتم به شخصه دیدم
ML239Hواقعا مدل محشریه مخصوصا برای فیلم دیدن
یک بک گراند با سایز بزرگ و کیفیت بالا انداخته بود میخواستم با کله برم تو مانیتور:دی
و البته نت با اون اسمشو نبر ها داشت و فیلم فول اچ دی دانلود کرده بود (inception ) جاتون خالی تا حالا هیچ فیلمی بهم اینقدر حال نداده بود

Howard24
24-07-2011, 20:50
با h!tman موافقم. این مانیتور عمق رنگ بالایی داره و با اینکه 5ms هست ولی نسبت به بقیه ی IPS ها سرعت پاسخگویی بهتری داره...
این تست سرعت مانیتور با تنظیمات Trace Free(تنظمیات مربوط به پاسخگویی که از پنل مانیتور قابل دسترسی هست) ـ.همونطور که میبینید در Trace Free = 40 تقریبا Ghosting دیده نمیشه :
نقد و بررسی کامل :

D r i v e r
13-08-2011, 10:18
سلام دوستان
شرمنده بازم این بحث رو پیش میکشم
دیگه امروز فردا میخوام خرید کنم
امروز ml239h رو از نزدیک دیدم
حتی کنار VK266h
البته خاموش

اولا اصلا انتظار نداشتم اینقدر بزرگ باشه!
دوما باز این قسمتی که توی تصویر دورش کادر قرمز کشیدم بازم توی ذوقم زد :(

حالا از دوستانی که احیانا این مدل یا مدل های مشابه با این طراحی رو خریداری کردن میخوا بپرسم که ارتفاعش اذیت نمیکنه؟ (بیشتر نشده و روبه روی صورت قرار میگیره؟ )
عادت کردین بهش؟
اگه بخوام این مدل رو بگیرم فروشگاهی میشناسین که معتبر باشه و معرفی کنین(ترجیحا پروفایل و یا پ.خ مرسی :11: )
چون همین فروشگاهی که زیر در موردش گفتم داشت به قیمت 373 تومن مقطوع!
قیمتش چقدره؟
در مورد Vk266h هم که من توی کرمانشاه فقط یه جا هست که داره
آخرین قیمتی که ازش دارم 485 تومن بود و این میگفت 410 و آخرش 400
با گارانی الماس یا ویستا یا هردوش یا همچین چیزی که بازرگانی مهر هم گفت و جزش میشد انگار
فقط مشکلی که داره پشت ویترین هست مانیتور و حداقل 2 ماهی هست که اونجا بوده
حالا اگه قبلا استفاده شده من که نمیدونم :|
ممنون :11:

happyfeat
13-08-2011, 12:27
اولا اصلا انتظار نداشتم اینقدر بزرگ باشه!
دوما باز این قسمتی که توی تصویر دورش کادر قرمز کشیدم بازم توی ذوقم زد :(

حالا از دوستانی که احیانا این مدل یا مدل های مشابه با این طراحی رو خریداری کردن میخوا بپرسم که ارتفاعش اذیت نمیکنه؟ (بیشتر نشده و روبه روی صورت قرار میگیره؟ )
عادت کردین بهش؟

سلام دوست خوبم
خوب اشالا هر چی انتخاب می کنید مبارکتون باشه :10::11:
در مورد ارتفاع مشکلی فکر نمی کنم پیش بیاره براتون حداقل من باهاش به مشکل نخوردم و هم از چپ و راست پایه قابل تنظیم هستش و هم بالا پایین
در مورد بزرگی خوب من هم وقتی از پشت مانیتور 19 نشستم پشت این چند روز طول کشید عادت کنم به بزرگی صفحه اما واقعا از لحاظ بزرگی خیلی خوبه و آدم باهاش راحته
پنل های IPS همه که جزو بهترین ها هستن و تو خریدش اصلا شک نکنید

اگه بخوام این مدل رو بگیرم فروشگاهی میشناسین که معتبر باشه و معرفی کنین(ترجیحا پروفایل و یا پ.خ مرسی :11: )
در تهران نمایندگی های شرکت بازرگانی مهر هستش ولی تو شهرستان ها باید تماس بگیرید سوال کنید اگه نمایندگی تهران و خواستید بگید تا معرفی کنم براتون

فقط مشکلی که داره پشت ویترین هست مانیتور و حداقل 2 ماهی هست که اونجا بوده
حالا اگه قبلا استفاده شده من که نمیدونم :|
:11:

نظر شخصی بنده اینه که مانیتور رو آکبند بگیرید و اصلا جنس پشت ویترینی توصیه نمی کنم چ.ن معلوم نیست چه قدر کار کرده و تو چه شرایطی بوده

D r i v e r
13-08-2011, 12:50
سلام دوست خوبم
خوب اشالا هر چی انتخاب می کنید مبارکتون باشه :10::11:
در مورد ارتفاع مشکلی فکر نمی کنم پیش بیاره براتون حداقل من باهاش به مشکل نخوردم و هم از چپ و راست پایه قابل تنظیم هستش و هم بالا پایین
در مورد بزرگی خوب من هم وقتی از پشت مانیتور 19 نشستم پشت این چند روز طول کشید عادت کنم به بزرگی صفحه اما واقعا از لحاظ بزرگی خیلی خوبه و آدم باهاش راحته
پنل های IPS همه که جزو بهترین ها هستن و تو خریدش اصلا شک نکنید

در تهران نمایندگی های شرکت بازرگانی مهر هستش ولی تو شهرستان ها باید تماس بگیرید سوال کنید اگه نمایندگی تهران و خواستید بگید تا معرفی کنم براتون

نظر شخصی بنده اینه که مانیتور رو آکبند بگیرید و اصلا جنس پشت ویترینی توصیه نمی کنم چ.ن معلوم نیست چه قدر کار کرده و تو چه شرایطی بوده
مرسی از راهنماییتون
اینجا که نیست
نمایندگی اصلی بازرگانی مهر هم نداشت
اگه معرفی کنین ممنون میشم
البته اگه قیمتش همون 370 -80 تومن هست که از همین کرمانشاه بگیرم
ولی اگه 340 هست فکر کنم خرید از تهران به صرفه تر باشه :)
:11:

اصغر e
14-08-2011, 12:58

من هم 2485 را گرفتم ولي كلي مشكلات داره اولا تقريبا يك و نيم سانت از حاشيه ها تو حالت 1080p سياه هستش ( در بيشتر حالتها ) و قتي كه با كابل hdmi و يا dvi وصلش ميكنيم و ديگه اينكه در در بعضي از سطرها متن ناخواناست يعني به صورت تار هستش واضح نيست در كل من به كسي پيشنهاد خريد نمي كنم با اين قيمتي كه دارد در ضمن كارت من 5830 است بصورت كراس اگه كسي مي تونه راهنمايي كنه ممنون

D r i v e r
17-08-2011, 23:50
سلام
خریداری شد
Ml239 H
اولین چیز که خورد تو ذوقم کار با دکمه هاشه
خیلی رو اعصابه :)
سوالی کمکی بود در حد دانش و کمک شما در خدمتم :11:

Atropates
18-08-2011, 04:03
دوست عزیز مبارک باشه ، میشه بگید چند خریدید و از کجا -مغازه یا اینترنتی - ؟

happyfeat
18-08-2011, 07:49
من هم 2485 را گرفتم ولي كلي مشكلات داره اولا تقريبا يك و نيم سانت از حاشيه ها تو حالت 1080p سياه هستش ( در بيشتر حالتها ) و قتي كه با كابل hdmi و يا dvi وصلش ميكنيم و ديگه اينكه در در بعضي از سطرها متن ناخواناست يعني به صورت تار هستش واضح نيست در كل من به كسي پيشنهاد خريد نمي كنم با اين قيمتي كه دارد در ضمن كارت من 5830 است بصورت كراس اگه كسي مي تونه راهنمايي كنه ممنون

دوست عزیز سیاه بودن حاشیه و تار بودن ربطی به مانیتورتون نداره و از تنضیمات کارت گرافیکیتون هستش که تو برنامه کاتالیست می تونید این مشکلرو حل کنید که آموزشش هم تو انجمن موجوده
catalist --->my digital flat panels--->scaling option
در اون قسمت اون فلش رو باید روی صفر قرار بدین اون حاشیه سیاه از بین میره:46::31:

سلام
خریداری شد
Ml239 H
اولین چیز که خورد تو ذوقم کار با دکمه هاشه
خیلی رو اعصابه :)
سوالی کمکی بود در حد دانش و کمک شما در خدمتم :11:

مبارک باشه دوست من اشالا به سلامتی استفاده کنید :40::40::10::10::11::11:

D r i v e r
18-08-2011, 09:13
دوست عزیز مبارک باشه ، میشه بگید چند خریدید و از کجا -مغازه یا اینترنتی - ؟
سلام
385 خریدم
پاساژ رضا طبقه 4 بقیش تبلیغ میشه :دی(تا همنیجاشم بود )
نمایندگی ایسوس هم بود(البته چیزی که رو کارتش زن)
حضوری هم رفتم گرفتم :دی

Atropates
19-08-2011, 13:51
بعد الان توو سایت ASUS دو مدل از این مانیتور مشخصاتش هست ASUS ML239H (23") & ASUS ML249H (24") میخواستم ببینم این مدل 24 اینچش توو ایران پیدا نمیشه ؟ اگه پیدا میشه چرا دوستان همه مدل 23 اینچش رو میخرن ؟ مدل 24 اینچش از لحاظ رزولیشن و اینا مشکلی داره ؟

D r i v e r
19-08-2011, 19:46
بعد الان توو سایت ASUS دو مدل از این مانیتور مشخصاتش هست ASUS ML239H (23") & ASUS ML249H (24") میخواستم ببینم این مدل 24 اینچش توو ایران پیدا نمیشه ؟ اگه پیدا میشه چرا دوستان همه مدل 23 اینچش رو میخرن ؟ مدل 24 اینچش از لحاظ رزولیشن و اینا مشکلی داره ؟
تا جایی که میدونم به صورت رسمی هنوز وارد نشده
توی بار جدید ایسوس هم نبوده چون من از نمایندگی پرسیدم
ضمن اینکه فقط اندازش بزرگتر شده و رزولوشن تغییری نکرده :)

Atropates
20-08-2011, 03:18
دوست عزیز نمایندگی رسمی ASUS در ایران کدوم شرکته ؟ بعد شما که از نمایندگی خریدید با گارانتی بود دیگه ؟ من امروز عصر یا فردا میرم برا خرید این مانیتور ، به چه چیزایی توجه کنم موقع خرید ؟

پ.ن : دوستان دیگه هم اگه مدل 24 اینچش رو خبر دارن که توو ایران هست الان ، لطفا بفرماین

D r i v e r
20-08-2011, 12:45
دوست عزیز نمایندگی رسمی ASUS در ایران کدوم شرکته ؟ بعد شما که از نمایندگی خریدید با گارانتی بود دیگه ؟ من امروز عصر یا فردا میرم برا خرید این مانیتور ، به چه چیزایی توجه کنم موقع خرید ؟

پ.ن : دوستان دیگه هم اگه مدل 24 اینچش رو خبر دارن که توو ایران هست الان ، لطفا بفرماین

شرکت بازرگانی مهر
گارانتی هم داره
فکر کنم 2 سال و نیم یا 3 سال :)
چیز خاصی نیست که بشه توجه کرد
چون پلمب و داخل بسته بندی هست :دی

samira_googleOne
21-08-2011, 15:27
با 400-500 تومن سوپر ال ای دی بگیر که ips هم باشه
چون هم چشم را اذیت نمی کنه
هم زاویه دیدش خوبه
هم رنگ هاش واقعیه

اینم لینکشه میتونی ببینی مشخصاتشو

قیمتش 305

هر مارکی خواستی بگیری مهم نیستو فقط پنلش ips باشه. چون مانیتور های معمولی پنلش TN هست

vegas
21-08-2011, 18:51
شرکت بازرگانی مهر
گارانتی هم داره
فکر کنم 2 سال و نیم یا 3 سال :)
چیز خاصی نیست که بشه توجه کرد
چون پلمب و داخل بسته بندی هست :دی
شما مشکلی با نور بک لایت مانیتور در تصاویر سیاه و تاریک ندارید ؟

D r i v e r
22-08-2011, 18:42
شما مشکلی با نور بک لایت مانیتور در تصاویر سیاه و تاریک ندارید ؟
تا الان که نه
چطوری باید باشه؟؟
اگه عکسی چیزی لازمه بگین بگیرم قرار بدم
من فقط یه خورده موقع فوتبال بازی کردن خورد تو ذوقم(360)
و اینکه به نظرم کوچیکه :31:

bitcomet
22-08-2011, 19:44

سلام این مدل ASUS ML249H اگر هم باشه ارزش خرید نداره چون زمان پاسخگوییش 8 است.

behnambb
23-08-2011, 12:17
دوستان من قبلا مانیتور 22 واید ال جی داشتم و یک سی دی روش بود که تصویر رو واضحتر میکرد ولی این مانیتور asus ml239 که خریدم سی دی روش نیست و بعدش مشخصات اولیه سیستم که میخوات بیاد بالا کوچک هست یعنی همون موقعی که میخوام ویندوزم رو انتخاب کنم ...بعدش احساس میکنم از وقتی گرفتمش چشمم میسوزه نمیدونم دلیلش چیه و چه تنظیماتی داره ..یکی که داره لطفا بهم توضیح بده

mehrdad_joon
23-08-2011, 17:47
سلام
آقا تو رنج قیمت، مانیتور خوب 16.10 ،24 اینچ چی گیر میاد که توی ایرانم باشه؟!