ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی در استفاده از اجاسمنت لایر

p30worldapm
02-07-2011, 12:30
من پنج تا لایه دارم که مثل همیشه از بالا از یک تا پنج شماره گذاری می شه.
حالا من می خوام یه اجاسمنت لایر بالای لایه 2 بذارم که روی لایه های 2و3و4 اولیه اعمال بشه ولی روی لایه پنج اولیه اعمال نشه. اینم بگم که وجود همه لایه ها توی اون کامپوزیشن واجبه. و پری کامپوز در افکت ها و پلاگین های استفاده شده در لایه ها به خوبی کار نمی کنه.
می شه یه همچین کاری کرد؟

Mr.World.Wide
04-07-2011, 16:59
اونایی رو که میخوای اعمال بشه پری کامپ کن اونجا لایه آدجاست اضافه کن

p30worldapm
04-07-2011, 19:07
باز هم خوبه یه نفر جواب داد!:31:
ممنون ولی گفته بودم که وجود همه لایه ها توی اون کامپوزیشن واجبه. و پری کامپوز در افکت ها و پلاگین های استفاده شده در لایه ها به خوبی کار نمی کنه.

reza2kn
05-07-2011, 16:21
سلام دوست عزیز:40:
شما چه پلاگین هایی استفاده میکنی که خوب جواب نمیده؟
موفق باشید:11:

Mr.World.Wide
05-07-2011, 20:52
یه گزینه کنار موشن بلور و 3دی لایر هست که اگه فعالش کنی درست بشه

p30worldapm
06-07-2011, 14:55
سلام دوست عزیز:40:
شما چه پلاگین هایی استفاده میکنی که خوب جواب نمیده؟
موفق باشید:11:

مثلا normality وقتی می برمش تو یه کامپ دیگه نمی تونه رفرکت رو درست کنه.
یه گزینه کنار موشن بلور و 3دی لایر هست که اگه فعالش کنی درست بشه

دقیقا منظورتون چی بود؟ اون رو چی کار کنم؟ خوب اون چک باکس لایه رو تبدیل به اجاسمنت لایر می کنه. من نفهمیدم به چه درد می خوره! لطفا بیشتر توضیح بدین.

Mr.World.Wide
06-07-2011, 17:03
شاید اشتباه میکنم ولی اونجایی که سویچ تاگل مد رو عوض میکنی از سمت چپ دومین گزینه اگه فعال کنی فکر کنم بشه یه کارایی کرد.من تو آموزش های اندرو دیدم خودش به این مشکل برخورد بعد اومد یه کاری کرد درست شد.میخوام عکس بذارم نمیشه.چجوری باید بذارم؟

p30worldapm
06-07-2011, 18:59
شاید اشتباه میکنم ولی اونجایی که سویچ تاگل مد رو عوض میکنی از سمت چپ دومین گزینه اگه فعال کنی فکر کنم بشه یه کارایی کرد.من تو آموزش های اندرو دیدم خودش به این مشکل برخورد بعد اومد یه کاری کرد درست شد.میخوام عکس بذارم نمیشه.چجوری باید بذارم؟

اینجا می تونی آپلود کنی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید البته نمی دونم چرا این دکمه ها کار نمی کنه! مال بقیه هم این جوریه؟ همین جوری لینک معمولیش رو بزار. خودمم یه همچین چیزی یادمه فقط نمی دونم کدوم آموزشش بود! می دونی شماره چنده؟

afshin.saberi
13-09-2011, 11:15
دوست عزیز میتونی 5 تا لایه رو با هم precompose کنی و adjustment layer هم همونجا که گفتی داخل precomp قرار بدی و لا یه 5 رو که میخوای افکت بهش اعمال نشه به صورت guide layer تعریف کنی و کپیش کنی و بعد تو comp اصلی زیر precompose اونو paste کنی (و تو comp اصلی به صورت guide نباشه) . امیدوارم منظورمو رسونده باشم