ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با گارانتی

Navarch
02-07-2011, 00:38
سلام

ببخشید عزیزان من یه کارت گرافیک گارانتی شرکت برین تک دارم که مستقیما از خودشون گرفتم و کارت هم گارانتی مادام العمر داره، الان که میخوام کارت رو برای تعمیر براشون بفرستم میگن که شرکتی که برد رو زده ورشکست شده و ما دیگه نمیتونیم براتون کاری انجام بدیم. در صورتی که مشاهده کردم شرکت های دیگه در صورت عدم وجود همون کارت کارت دیگه ای رو برای میشتری میفرستن.
میخواستم بدونم که حق همچین صحبتی رو دارن و میتونن زیر بار نرن یا اینکه صحبت سر آدم شیره مالیدن هست ؟

ممنون

Rainbow
02-07-2011, 08:22
برند کارت گرافیک شما چی هست ؟

Navarch
02-07-2011, 15:36
برند کارت bfg هست

Rainbow
03-07-2011, 18:46
اگه اون شرکت مادر ورشکست شده ، پس این شرکت گارانتی کننده خیلی بیجا کرده که محصول اون رو گارانتی کرده . چطور اون موقع که می خوان اجناس درجه 2 و 3 چینی رو به مشتری بدن کلی تعریف و نمجید می کنن ؟
بهرحال از این سخنان بگذریم ... این برند که شما گفتی من اولین باره که به گوشم خورده و طبیعیه که شرکت گارانتی کننده از اون شرکتهایی هست که سر کیسه کردن مردم رو خوب یاد گرفتن .
من که تصور می کنم باید از خیر این گارانتی بگذری . ولی اگه تصمیم داری یک کارت جدید بخری حتما از یک برند معتبر کارت گرافیک
خریداری کن با یک گارانتی معتبر .

Navarch
03-07-2011, 22:30
خیلی ممنون از جوابتون . اما اگه یه جست و جو کنید متوجه میشید که از bfg معتبر تر Nvidia تا حالا برند نداشته البته تا قبل از ورشکستگی .

حالا واقعا وظیفشون هست که کارت رو عوض کنن؟ چون قطعات تعمیر رو ندارن .

Rainbow
04-07-2011, 08:01
بهرحال یا باید کارت رو برای شما تعویض کنن و یا اینکه اون رو تعمیر کنن . در غیر اینصورت می بایستی مبلغ کارت رو به شما پرداخت کنن .
پس گارانتی برای چیه ؟ تاوان ورشکستگی اون شرکت رو شما باید پرداخت کنی ؟
در صورت عدم تعویض و تعمیر و همینطور پرداخت مبلغ ، تهدیدشون کنید که از اونها شکایت می کنید .