مشاهده نسخه کامل
: انتخاب زبان برنامه نویسی
سلام دوستان
من در حال حاضر ویژوال بیسیک کار میکن اما بعضی ها میگن این زبان پیش پا افتادست و دیگه کارایی نداره و آینده ای نداره بنظر شما چه زبونی کار کنم که هم آینده داشته باشه و هم بازار کارش از همه بهتر باشه؟؟؟؟
کدوم یک از اینها بهتره؟؟؟خواهش میکنم راهنماییم کنید.
C#,delphi,java,php asp????
amirxbest
01-07-2011, 19:53
دوست عزیز به نظر من هر زبان رو باید بر حسب علاقه و تجربه و قدرت برنامه نویسی انتخاب کرد وواسه شروع باید قواعد برنامه نویسی (همون الگوریتم و...) رو بدونی و اگر 1سالی با بیسیک کار کنی عالی میشه چون آماده میشی و هر زبونی کار کرد خودش رو داره ولی اونجور که استادامون میگن +c یا ++c تو ایران بازار کار بیشتری داره ولی php و asp هم کارایی خودشون رو دارن.ولی اینو بدون برنامه نویس باید با بیشتر زبانه کار بکنه تا هر برنامه ای رو هر مدلی گفتن بتونه بنویسه.موفق باشید.
تحت وب : سی شارپ و پی اچ پی
تحت کلاینت: سی پلاس پلاس
sadeghbarout
04-07-2011, 17:39
سلام دوستان
من در حال حاضر ویژوال بیسیک کار میکن اما بعضی ها میگن این زبان پیش پا افتادست و دیگه کارایی نداره و آینده ای نداره بنظر شما چه زبونی کار کنم که هم آینده داشته باشه و هم بازار کارش از همه بهتر باشه؟؟؟؟
کدوم یک از اینها بهتره؟؟؟خواهش میکنم راهنماییم کنید.
C#,delphi,java,php asp????
دوست عزیز من هم همچین فکری داشتم و میخواستم سراغ #C برم اما وقتی vb10 رو که .net هست دیدم نظرم عوض شد
شما هم برو visual stdio 2010 رو بگیر که توش هم vb هم #C و ... رو داره اگه بازم به نظرت vb10 بدردنخور اومد ضرر نکردی:5:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.