مشاهده نسخه کامل
: شبکهی i-Film
امروز تیونر دیجیتال کامپیوتر را گذاشتم یکبار دیگه جستجو کنه متوجه شدم شبکه ای به اسم i-Film هم اضافه شده. این شبکه چند و چونش چیه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dj_aghamajid
01-07-2011, 17:36
این شبکه چند ماه هست که کارش رو در ماهواره شروع کرده و به زبان عربی وفارسی سریال و فیلم های خوب ایرانی رو پخش میکنه! شبکه بسیار خوبیه!
اسمش هم ایران فیلم و متعلق یه صدا و سیماست! و هدفش هم پچش برنامه برای اعراب منطقست! در واقع عکس العملی در قبال MBC PERSIA
SADEGH 7
01-07-2011, 17:53
به جای الکوثر اومده. حداقل خوبیش اینه که زبان فیلماش فارسیه.
این هم وبسایتش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه زبان عربی :2:
این شبکه رو کدوم فرکانس هست؟
mohamad skystar
01-07-2011, 18:42
این شبکه رو کدوم فرکانس هست؟
KU-Badr C/3/4
12196 V 27500 3/4
Hotbird
12015 H 27500 3/4
شبکه خیلی خوبیه انواع فیلم و سریال های ایرانی رو میزاره.
سریال های چند سال اخیر رو میزاره که یاداوری میشه واسه آدم.
سلام دوستان .
دیشب همینجوری داشتم بین شبکه ها ولگردی میکردم :31: که چشمم خورد به این شبکه . داشت سریال خط قرمز رو پخش میکرد . مائم رو بیکاری نشستیم دیدیم و کلی خاطره زنده شد واسمون . ولی یه سوال گنده برام پیش اومد . سریال زبون فارسی پخش میشد (حتی بدون زیرنویس عربی). بعد تیتراژ و قسمت چندم و ... رو به زبون عربی میزد . لوگوی شبکه هم که انگلیسی هست . اونوقت مخاطب این شبکه دقیقا کی هست :31:؟ فارس ؟ عرب ؟ انگلیسی زبان ؟
.
سلام دوستان .
دیشب همینجوری داشتم بین شبکه ها ولگردی میکردم :31: که چشمم خورد به این شبکه . داشت سریال خط قرمز رو پخش میکرد . مائم رو بیکاری نشستیم دیدیم و کلی خاطره زنده شد واسمون . ولی یه سوال گنده برام پیش اومد . سریال زبون فارسی پخش میشد (حتی بدون زیرنویس عربی). بعد تیتراژ و قسمت چندم و ... رو به زبون عربی میزد . لوگوی شبکه هم که انگلیسی هست . اونوقت مخاطب این شبکه دقیقا کی هست :31:؟ فارس ؟ عرب ؟ انگلیسی زبان ؟
.
محسن جان این شبکه دو زبان است عربی و فارسی که بوسیله کنترل ریسیور زبانش تغییر میکنه
:18: ببخشید من نگرفتم مهرداد جان ، میشه بیشتر توضیح بدی ؟ از کجا باید اینکار رو بکنیم ؟
.
:18: ببخشید من نگرفتم مهرداد جان ، میشه بیشتر توضیح بدی ؟ از کجا باید اینکار رو بکنیم ؟
.
روی کنترل ریسیورها دکمه ای هستش به نام Language که با زدنش اگر کانال مورد نظر چند زبانه باشه لیست زبان ها میاد که میتونی انتخاب کنی این شبکه هم دو تا گزینه داره عربی و فارسی مثلا کانال های خارجی هستند که تا 7 زبان هم دارند...
meshkiposh2200
08-07-2011, 14:48
امروز تیونر دیجیتال کامپیوتر را گذاشتم یکبار دیگه جستجو کنه متوجه شدم شبکه ای به اسم i-Film هم اضافه شده. این شبکه چند و چونش چیه؟؟
میشه بدونم از کجای مدیا سنتر تونستی تلویزیون دیجیتال ببینی من هرکاری میکنم همش میخاد به اینترنت وصل شه و هیچ جا گیرندم را نمیشناسه
میشه بدونم از کجای مدیا سنتر تونستی تلویزیون دیجیتال ببینی من هرکاری میکنم همش میخاد به اینترنت وصل شه و هیچ جا گیرندم را نمیشناسه
حجم کم فایل ضبط شده در کنار کیفیت ضبط بالا بهمراه صدا از مزایای استفاده از windows media center هستش.
مراحل راه اندازشم سادست و در مراحل ابتدایی باید بذاری به اینترنت وصل شه اطلاعات شبکه های کشور را دریافت کنه.
windows media center>Tasks>tv>tv signal>setup tv signal
اگه پرسید میخواد set up box راه اندازی کنی بزن خیر.
M A M M U T
08-07-2011, 15:06
دوبلشون به عربی فکر نکنم خیلی خوب باشه:دی البته این رو باید از یه عرب بپرسین اما خب از صداش معلومه کیفیت دوبلش مثله فارسی وانه....بیچاره عربا:دی
meshkiposh2200
08-07-2011, 15:07
اخه واسه چی باید به نت وصل بشه مگه از گیرند ی دیجیتال سیگنال نمیگیره نکنه از اینترنت میخاد پخش کنه
اخه واسه چی باید به نت وصل بشه مگه از گیرند ی دیجیتال سیگنال نمیگیره نکنه از اینترنت میخاد پخش کنه
نه عزیزم. گفتم که. فقط در حد چند ثانیه میخواد وصل شه احتمالاً اطلاعاتی راجع به سیستم پخش دیجیتال و گستره ی شبکه های کشوری که شما تعریف کردی از دیتابیس روی سرور خودش جمع اوری کنه یجور آپدیت در حد چند کیلوبایتی برای خودشه و بیشتر از این نیست. فکر کنم اگه این کار رو نکنی به مراحل بعدی نمیذاره بری. من هر بار که اینکار را کردم آخرش پیغام داده که اطلاعاتی راجع به کانالهای منطقه ی شما موجود نیست(یا یه همچین چیزی الان درست یادم نیست) و بعد رفته مرحله بعد که اسکن کانالها از انت هواییه.
شما هم اگه خیلی به همه چی مشکوکی میتونی کانکشنت را چک کنی تا مطمئن شی این مرحله چند کیلو تبادل میکنه و بعد از طی کردن اون مرحله اینترنت را اصلاً قطع کنی!
H A M A S
01-09-2011, 09:32
شانسی این شبکه رو چند وقت یش پیدا کردم دیدم دارن یوسف نبی(ع) رو نشون میدن!
در کل شبکه جالبیه! همین که تبلیغات نداره خیلی خوبه!
sepid12ir
20-04-2012, 13:18
این شبکه به من ثابت کرد که من قدیما چقدر تلویزیون میدیدم و سریال تماشا میکردم :دی
یادش بخـــیر، اون زمان تلویزیون و در کنارش میکرو و سگا تنها تفریحاتمون بود ، خبری از نت نبود که به این شکل از خونه و زندگی بیفتیم ! : دی
و جداً هم کیفیت سریال های 15 20 سال پیش خیلی بهتر از الان بود : دی
امروز متوجه شدم که سریال آپارتمان را دارن پخش میکنن...
مجموعه ای با حضور پرویز پرستویی، رضا کیانیان، امین تارخ، آتیلا پسیانی، مرحوم خیرآبادی، آزیتا حاجیان، امین حیایی جوان و فاطمه گودرزی و شهره لرستانی و در کنارشون حمید جبلی دوست داشتنی ...
اوف چه سریال پرستاره ای ست ...
و جداً هم دوست داشتنی ...
اگه اشتباه نکنم سه چهار قسمت از این سریال پخش شده، ...
بنابراین کسانی که مشتاقند میتونن این سریال را دنبال کنند
ساعت پخش: 8:30 شب و تکرار 12:30 ظهر
کلاً پایه ثابت آی فیلم شدیم دیگه : دی
کلی تجدید خاطره میشه هر شب ...
همسران، شهریار و پلیس جوان الان رو آنتن هستند ...
هر سه تا هم ارزش دیدن دارن ...
پلیس جوان یه جورایی اولین کار پرمخاطب شهاب حسینی بود ... (بعد از اکسیژن و یکی دو تا فیلم و سریال نه چندان موفق)
دم سیروس مقدم گرم ولی !
کارنامهاش رو نگاه کنین، تو چند سال گذشته، دقیقاً سالی یک سریال (و حتی دو سریال) ساخته، جالبیش اینجاست که همشون هم به شدت پرمخاطب بودن !
تو دو سه سال اخیر هم کیفیت کاراش خیلی بهتر شده و از اون فضای ملودرامهای خانوادگی حال به هم زن ایرانی :دی (مثل نرگس و ریحانه و ... که البته در جای خودشون محترم و محبوب بودن) فاصله گرفته ... به خصوص زیر هشتش که به نظرم بهترین کار کل عمرشه ...
چند روز پیش بود که دیدم گویا قراره سریال "کتابفروشی هدهد" از این کانال پخش بشه
چقدر این سریال رو دوست داشتم
تا جایی که یادم میاد امیر حسین صدیق که پدرش فوت کرده مغازه رو فکر کنم میفروشه و اتوبوسی رو میخره و کتابها رو با اتوبوس میبره تو سطح شهر و هر روز ماجرایی که اتفاق میفته و ...
قسمتی که با بازی بهاره رهنما همراهه و کتاب "روی ماه خداوند را ببوس" تو اون قسمت معرفی میشه و فکر میکنم از فردای همون روز کتاب علاقهمندان بسیار بیشتری پیدا کرد
یا قسمتی که اقتباسی شده بود از کتاب "جنایت و مکافات"
یا قسمتی که بهرام شاه محمدلو بازی میکرد و تو یه نمایشگاه بود که پول نداشت ولی چون شدیدا عاشق کتاب بود (فکر کنم از اون دست که کتاب میخرن و نمیخونن ولی عاشقشن) و کتابی چندجلدی که یادم نمیاد کدوم بود رو میدزدید و میرفت میذاشت تو خونه و نگاه میکرد و حالی میکرد و ...
نیلوفر نیلی و زندگیای که داشت و ...
و ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.