مشاهده نسخه کامل
: گردن درد
alone_boy
01-07-2011, 11:09
سلام
از دیشب تا حالا گردن درد بدی پیدا کردم
یه بار دیگه هم به همین درد دچار شدم که اون دفعه رگ گردنم گرفت و تا 3 روز نتونستم گردنم رو تکون بدم
الان هم میترسم دوباره همین بلا سرم بیاد
چیکار کنم؟!
سلام
من چند سال پیش گردن درد بدی داشتم ، واقعا طوری که به زور و به زحمت از جام بلند میشدم...
پیش متخصص ارتوپد رفتم تنها توصیه ای که بهم کرد گفت به هیچ وجه گردنتو به چهار طرف چپ ، راست ، پایین و بالا نچرخون...
من هم تا چند روز این کار رو نکردم و جالبه که بعد از مدت کوتاهی خوب خوب شد
....
بعضی اوقات گردن درد نشانه ی ضعیفی چشمه :18: ، البته دلیلشو نمیدونم... (یکی از آشناهامون گردن درد شدید داشت ، دکتر عمومی تشخیص داد چشماش ضعیفه... بعد از این که عینک گذاشت مشکلش حل شد...)
این تاپیک های قدیمی تر رو هم حتما مطالعه کن ، چون سوال شما سوال اونا هم بوده... :46:
گردن
forum.p30world.com/showthread.php?t=231529
گردن درد !
forum.p30world.com/showthread.php?t=477318
M a R y a M i
02-07-2011, 11:45
شاید عصبی باشه ....
چون من این حالتو داشتم
GHAGHALEELEE
04-07-2011, 01:21
سلام
من چند سال پیش گردن درد بدی داشتم ، واقعا طوری که به زور و به زحمت از جام بلند میشدم...
پیش متخصص ارتوپد رفتم تنها توصیه ای که بهم کرد گفت به هیچ وجه گردنتو به چهار طرف چپ ، راست ، پایین و بالا نچرخون...
من هم تا چند روز این کار رو نکردم و جالبه که بعد از مدت کوتاهی خوب خوب شد
....
بعضی اوقات گردن درد نشانه ی ضعیفی چشمه :18: ، البته دلیلشو نمیدونم... (یکی از آشناهامون گردن درد شدید داشت ، دکتر عمومی تشخیص داد چشماش ضعیفه... بعد از این که عینک گذاشت مشکلش حل شد...)
این تاپیک های قدیمی تر رو هم حتما مطالعه کن ، چون سوال شما سوال اونا هم بوده... :46:
گردن
forum.p30world.com/showthread.php?t=231529
گردن درد !
forum.p30world.com/showthread.php?t=477318
ضعیفی چشم (البته بدون مصرف عینک) باعث درد در کاسه چشم میشه و این درد به سر منتقل میشه و موجب اسپاسم شدید در عضلات پشت گردن میشه.تازه بعضی وقتها به فک بخش پایین تر از گیجگاهی هم سرایت میکنه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.