PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در مایا و poser 7

hamid_axel
30-06-2011, 23:42
سلام ...

من با مایا کار میکنم. مایا 2008

اگر با poser 7 کارکتر هامو بسازم و تو مایا ایمپورت کنم بهتره یا با مایا کارکتر بسازم ؟

وقتی با pose 7 میسازم و ایمپورت میکنم اجزای بدنش از هم جدا میشن و تکسچر هم نداره ...

تقریبا غیر قابل استفاده میشه... راه حلی براش هست ؟

با مایا چجوری میشه یه کارکتر حرفه ای ساخت ؟ یه چیزی که حد اکثر شباهت رو به واقعیت داشته باشه ؟

پیشاپیش از اساتید تشکر میکنم

tatuy
01-07-2011, 10:56
والا عزیز چی بگم شما خودت استاد مایی.
منکه فک کنم واسه ساخت کاراکتری که میخوای باث خیلی خیلی تمرین کنی
هیچی دیکه واسه ساخت یه کاراکتر ریلم باید مدلت رو روش خیلی کار کنی تا با رفرنست بخونه همین
موفق باشی.
یا حق..

hadi665
01-07-2011, 15:44
پوزر فقط یه سری کاراکتر های آماده بهتون ارائه میده و شما نباید به عنوان یه نرم افزار کاربردی روش تمرکز کنی
شما بهتره سعی کنی با مایا کاراکتر بسازی
بعده اینکه با تمرین های زیاد تونستید روش مدل سازی کاراکترو توی مایا متوجه شید میتونید به راحتی کاراکتر های دلخواه خودتونو بسازید

hamid_axel
01-07-2011, 22:15
پوزر فقط یه سری کاراکتر های آماده بهتون ارائه میده و شما نباید به عنوان یه نرم افزار کاربردی روش تمرکز کنی
شما بهتره سعی کنی با مایا کاراکتر بسازی
بعده اینکه با تمرین های زیاد تونستید روش مدل سازی کاراکترو توی مایا متوجه شید میتونید به راحتی کاراکتر های دلخواه خودتونو بسازید

2 سوال داشتم عزیز...

1- برای یادگیری کارکتر سازی باید از کجا شرو کرد ؟ من رو قیافه خیلی ضعیفم تقریبا هیچی...

2- اگه کارکتر هام زره یا لباس تنشون باشه باز هم باید آناتومی بدن رو حفظ کنم یا نیازی نیست ؟

پیشاپیش ممنون...

tatuy
02-07-2011, 10:43
بهتره با آموزش شروع کنین

SevenART
02-07-2011, 13:14
یه سری آموزش از همین پی سی ورلد بخر تا متوجه بشی کاراکتر سازی چطوریه ..

برای ساخت کاراکتر بهتره با نرم افزار zbrush هم کار کنی ...

hadi665
02-07-2011, 14:38
2 سوال داشتم عزیز...

1- برای یادگیری کارکتر سازی باید از کجا شرو کرد ؟ من رو قیافه خیلی ضعیفم تقریبا هیچی...

2- اگه کارکتر هام زره یا لباس تنشون باشه باز هم باید آناتومی بدن رو حفظ کنم یا نیازی نیست ؟

پیشاپیش ممنون...

سلام

من خودم با max و زیبراش کار میکنم
برای ساخت کاراکتر خوبه که شما با zbrush هم آشنایی داشته باشید

شما برای ساخت کاراکتر حتی اگه لباس یا زره به تن داشته باشه هم باید آناتمی رو دقت داشته باشید