PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهــنمایی : معــرفــی فن cpu منــــاســـب

madadnoki
30-06-2011, 22:37
سلام! من یه فن (فن سنسوری که با دما سرعتش کم و زیاد میشه ) خوب میخوام بخرم.......قیمتش هم نزدیک 20 تومن باشه......چه مدلی بگیرم؟ من اصلا از فن هیچ اطلاعی ندارم........اگه اطلاعات خاصی هم میدونید یا سایتی رو میشتاسید برای اطلاع رسانی لطف کنید بزارید

مشخصات سیستم من هم به قرار زیر است:
M.B :GA-M52L-S3(gigabyte
فن فعلی : 5 هزار تومان خریدم و سه سیمه
cpu : AMD Athlon 64 X2 5600
package : Socket AM2 (940

EXTREME
30-06-2011, 22:48
بوفالو میتونید با این قیمت بگیرید ولی pwm نداره
یک مدل کولر مستر بود دقیق یادم نیست فکرنم tx3 حدود 30 تومنه اون خوبه

mhs_837
30-06-2011, 23:53
همین بوفالو رو بگیر بعد با برنامه speed fan تنظیم سرعتش رو اتومات کن.من همین کار رو کردم

madadnoki
01-07-2011, 11:06

کار pwm چیه؟
برم بگم فن بوفالو میخوام!!!!!!!!!!!مدلی چیزی نداره؟؟؟؟؟

EXTREME
01-07-2011, 11:13
کار pwm چیه؟
برم بگم فن بوفالو میخوام!!!!!!!!!!!مدلی چیزی نداره؟؟؟؟؟
کار pwm اینه که با توجه به دما دور فن تنظیم میشه فن بوفالو یک مدل بیشتر نداره و 3 سیمه هست و سیم pwm نداره الان شما فنتون رو نگاه کنید 4 سیمه هست
و دائم با دور 1900 میچرخه
ولی با speed fan میشه درست کرد مثلا در حالت بیکاری بادور کمتر بچرخه

madadnoki
01-07-2011, 20:04
کار pwm اینه که با توجه به دما دور فن تنظیم میشه فن بوفالو یک مدل بیشتر نداره و 3 سیمه هست و سیم pwm نداره الان شما فنتون رو نگاه کنید 4 سیمه هست

فن من 3 سیمه هست:23:
زرد ، قرمز ، مشکی
یعنی اگه فن بوفالو بگیرم باید نرم افزار speed fan هم نصب کنم....درست میگم؟؟؟
ولی فن کولر مستر این طور نیست.....

اگه درست متوجه شدم و اگه یه مدل خوب از کولر مستر همراه قیمت ها رو هم میدونید بگید لطفا!!!:11:

madadnoki
01-07-2011, 20:15
همین بوفالو رو بگیر بعد با برنامه speed fan تنظیم سرعتش رو اتومات کن.من همین کار رو کردم

میشه بگید با نرم افزار speedfan چه جوری باید کار کرد؟؟؟:13:

mhs_837
02-07-2011, 00:03
به تاپیک زیر مراجعه بفرمایید و همه پستهاشو تا آخر مطالعه کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

درضمن فن بوفالو تولید شرکت گرین هست

madadnoki
02-07-2011, 07:34
یه سوال دیگه .....وقتی فن رو عوض میکنیم باید heatsink هم عوض بشه؟؟؟
فن و heatsink فعلی من به شکل زیر است:

میشه با این فن فعلی از نرم افزار speedfan استفاده کرد؟

jafarian
02-07-2011, 07:57
شماوقتی فن کلا بردارین هدسینک هم با فن جدا میشه بعدش اون فن بوفالو رو که به طور مثال گرفتین میتونید جایگزینش کنید:20:

madadnoki
02-07-2011, 09:08
شماوقتی فن کلا بردارین هدسینک هم با فن جدا میشه بعدش اون فن بوفالو رو که به طور مثال گرفتین میتونید جایگزینش کنید:20:

امیدوارم پایه های cpu موقع در آوردن heatsink نشکنه...تا حالا دو بار شکسته:24:....مردم تا درست شد....برای در آوردن heatsink روش یا قلق خاصی داره ؟؟؟؟ با توجه به اینکه تازه خمیر سیلیکن زدم و heatsink مسلما محکم به cpu چسبیده....

TREASURES
02-07-2011, 09:42
امیدوارم پایه های cpu موقع در آوردن heatsink نشکنه...تا حالا دو بار شکسته:24:....مردم تا درست شد....برای در آوردن heatsink روش یا قلق خاصی داره ؟؟؟؟ با توجه به اینکه تازه خمیر سیلیکن زدم و heatsink مسلما محکم به cpu چسبیده....
سلام
سیستمتو روشن کن با نرم افزار prime 95 بیست دقیقه بذار روی تست ! تا سی پی یو داغ بشه بعد سریع سیستم رو خاموش کن و سینک رو از سی پی یو جدا کن (راحت تر جدا میشه اگه به سی پی یو چسبیده باشه)

madadnoki
03-07-2011, 10:56

mehrdad mm جان! غیر از این tx3 coolermaster مدل ها دیگه ای هم میشناسی.....اگه قیمت هم میدونی بگو لطفا
راستی دمای مادربورد من هم موقعی که سیستم کار میکنه بالا میره.....خازن ها هم باد نکرده.....چیکار کنم؟؟؟؟
اگه بخوام برای کیس ، فن بزارم چه چور فنی بزارم......میگن فن 12cm و 14cm چهجوری تشخیص بدم سیستم من 12 هست یا 14

سیستمتو روشن کن با نرم افزار prime 95 بیست دقیقه بذار روی تست !

کار این نرم افزار چیه؟؟؟ من نگاه کردم برای اورکلاک بود....نه؟
چه ربطی به کار ما داره؟

EXTREME
03-07-2011, 11:39
mehrdad mm جان! غیر از این tx3 coolermaster مدل ها دیگه ای هم میشناسی.....اگه قیمت هم میدونی بگو لطفا
راستی دمای مادربورد من هم موقعی که سیستم کار میکنه بالا میره.....خازن ها هم باد نکرده.....چیکار کنم؟؟؟؟
اگه بخوام برای کیس ، فن بزارم چه چور فنی بزارم......میگن فن 12cm و 14cm چهجوری تشخیص بدم سیستم من 12 هست یا 14

کار این نرم افزار چیه؟؟؟ من نگاه کردم برای اورکلاک بود....نه؟
چه ربطی به کار ما داره؟
برای فن همون کولر مستر بیشتر به درد شما میخوره مدل hyper tx3 حدود 30 تومن که 3تا لوله ی حرارت گیر داره و pwm هم داره
tuniq toweer exterem هست حدود 40 تومن
باید برید فن 12 سانتیمتری رو ببیینید بعد میتونید تشخیص بدید که اندازه ی کیس هست یا نه یا مشخصات کیستون رو ازسایت مربوطه اش ببینید از اونجا هم میشه فهمید
دمای مین هم اگه بالا باشه یا از خوب نبودن سیستم تهویه ی کیس هست یا کنار یک وسیله ی حرارتی هم باشه همینطور هست
بعضی اوقات با آپدیت بابوس دمای مین هم کم میشه
این نرم افزاری هم که دوستمون گفتند برای اینکه سی پی یو رو تحت فشار بزارید و دمای سی پی یو بره بالا برای اینکه اگه خواستین فن رو جدا کنید سی پی یو به خاطر خمیر سیلیکون نچسبه به ته فن
چون از این اتفاقات زیاد افتاده سی پی یو میچسبه به ته فن به خاطر خمیر سیلیکون و فن رو که برمیدارید سی پی یو از جاش کنده میشه

Dj_aghamajid
03-07-2011, 11:54
از کولر های Deep Cool هم مدل هایی با همین قیمت هست! ولی خودم تست نکردم! البته برند معتبری هست!

madadnoki
03-07-2011, 14:42
میشه یه لینک دانلود برای نرم افزار prime 95 بزارید؟؟؟؟

jafarian
03-07-2011, 15:17
لینک دانلود Prime95

البته شما ازبرنامه winrar هم برای انجام اینکارمیتونید استفاده کنید.

madadnoki
04-07-2011, 08:05
برید فن 12 سانتیمتری رو ببیینید بعد میتونید تشخیص بدید که اندازه ی کیس هست یا نه یا مشخصات کیستون رو ازسایت مربوطه اش ببینید از اونجا هم میشه فهمید

mehrdad mm جان ! من از کجا میتونم بفهمم مدل کیس چی هست؟
تنها چیزی که روی کیس من نوشته : XCESS

EXTREME
04-07-2011, 09:43
شما وقتی برید یک فن 12 سانتیمتری ببینید از نزدیک میتونید بفهمید تو کیس جا میشه یانه جای فن تو کیس هست

madadnoki
06-07-2011, 10:51
یه سوال دیگه دارم ؟؟؟
در انتخاب فن cpu هم اندازه هم مهم است یا نه؟؟؟:13:
مثلا فن با اندازه زیر بگیرم.....مثلا ها :
25 * 80 * 80 mm
در ضمن فن TX3 دو مدل هست...کدوم مورد نظر شماست؟

جلوی hyper TX3 داخل سایت نوشته (RR-910-HTX3-GP) یعنی چی؟؟؟

ebi1952
06-07-2011, 11:42
با سلام
برای انتخاب فن کیس راحترین راه اینه که فاصله بین سوراخهای جای پیچ فن روی کیس رو اندازه بگیرید( چهار تا سوراخ که به شکل مربع پشت کیس کنار سوکتهای مادربرد یا روی درب کیس یا زیر قسمتی که هارد بسته شده در جلوی کیس قرار داره) شما باید ضلع این مربع رو اندازه بگیرید که احتمالا 8 یا 12 یا 14 سانتی متر است. سعی کنید یک فن پشت کیس بزارید و یه فن هم جلوی کیس به صورتی که فن پشت کیس هوا رو به بیرون بده و فن جلو هوا رو به داخل بکشه. فن روی درب کیس هم میتونه در هر دو حالت کار کنه.
برای کولر سی پی یو فکر کنم منظور اقا مهرداد مدل cooler master hyper tx3 حدود 30 تومن هستش ولی اگه بودجه بالاتری دارین tuniq tower extreme از گریین با حدود 46 تومن گزینه بهتریه.

madadnoki
06-07-2011, 12:31
مادربردی که من دارم
gigabyte: GA-M52L-S3

حالا سوال اینه که برای نصب فن با heatsink جدید انگار لازمه که اون قسمت نارنجی که علامت گذاری کردم بردارم؟؟؟!!!
درست میگم؟؟؟:13: چون داخل سایت coolermaster این طوری نشون داده...:23:البته برای hyper TX3 نشون نداده چهطور باید نصب بشه ولی برای مدل های دیگه نشون داده....

اگه باید بردارم لطفا بگید چه طور این کار رو بکنم!!!!....چون به نظر میاد پلمپ شده و قابل برداشتن نیست؟
این هم عکس مادربرد:

---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------

با سلام
سعی کنید یک فن پشت کیس بزارید و یه فن هم جلوی کیس به صورتی که فن پشت کیس هوا رو به بیرون بده و فن جلو هوا رو به داخل بکشه. فن روی درب کیس هم میتونه در هر دو حالت کار کنه.
.

وقتی میخواهیم فن رو نصب کنیم از کجا بفهمیم برعکس نصب نشده (البته قبل از نصب شدن کامل)...یعنی به جای اینکه هوا بیرون بره ، داخل نیاد....از روی برچسبش میشه فهمید؟؟؟

ebi1952
06-07-2011, 13:03
معمولا جهت حرکت هوا رو با یه فلش نشون میدن روی فن ولی بهترین راه اینه که یه تیکه نخ رو حین روشن بودن فن بهش نزدیک کنی و جهت وزش هوا رو بفهمی از روی برچسب هم اگه برچسب به سمت بیرون باشه هوا رو به سمت بیرون میده

EXTREME
06-07-2011, 13:58
مادربردی که من دارم
gigabyte: GA-M52L-S3

حالا سوال اینه که برای نصب فن با heatsink جدید انگار لازمه که اون قسمت نارنجی که علامت گذاری کردم بردارم؟؟؟!!!
درست میگم؟؟؟:13: چون داخل سایت coolermaster این طوری نشون داده...:23:البته برای hyper TX3 نشون نداده چهطور باید نصب بشه ولی برای مدل های دیگه نشون داده....

اگه باید بردارم لطفا بگید چه طور این کار رو بکنم!!!!....چون به نظر میاد پلمپ شده و قابل برداشتن نیست؟
این هم عکس مادربرد:

---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------

وقتی میخواهیم فن رو نصب کنیم از کجا بفهمیم برعکس نصب نشده (البته قبل از نصب شدن کامل)...یعنی به جای اینکه هوا بیرون بره ، داخل نیاد....از روی برچسبش میشه فهمید؟؟؟
نه دوست من شما اون نارنجی رنگ شده رو نباید بردارید
این فن برای amd از همون پایه استفاده میکنه
اون پایه رو از بین لوله های حرارتی باید عبور بدید و مثل فن استوک های amd جا بندازید خیلی راحته و مشکلی نداره
این عکس رو ببینید بهتون کمک میکنه که به چه جهت فنها باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

madadnoki
06-07-2011, 14:19
اگه برم مغازه بگم فن TX3 میخوام ، heatsink هم بهم میدن؟؟؟
یا باید جدا بخرم؟
اصلا لازمه بخرم؟
اگه قیمت های مدل های زیر را هم میدونید بگید:

geminii s
vorten 752
hyper 212 plus
hyper n620

اون پایه رو از بین لوله های حرارتی باید عبور بدید و مثل فن استوک های amd جا بندازید خیلی راحته و مشکلی نداره
ببخشید ولی منظورتون از فن استوک چیه؟:whistle::whistle::whistle:

EXTREME
06-07-2011, 14:32
اگه برم مغازه بگم فن TX3 میخوام ، heatsink هم بهم میدن؟؟؟
یا باید جدا بخرم؟
اصلا لازمه بخرم؟
اگه قیمت های مدل های زیر را هم میدونید بگید:

geminii s
vorten 752
hyper 212 plus
hyper n620

ببخشید ولی منظورتون از فن استوک چیه؟:whistle::whistle::whistle:
بله این فن باید با هیت سینک باشه و یک فن
فن دومشو باید جدا بخرید
تو این رنج قیمت فکر کنم این فن بهترین انتخاب باشه
فن استوک همون فن ارجینال سی پی یو هست

black years
07-07-2011, 10:28
سلام.
فن cpu سیستم من هم از این 5000 تومنیهاست و 4 سیمه اما دورش کنترل نمیشه در حالت عادی که دما روی 37 درجه هست دورش 2250rpm و اگه دما به 60 درجه هم برسه بازم دورش 2250rpm هست هست به نظرتون مشکل داره اخه همون روز اول که خریدمش نصب کردم خیلی صدای زیادی تولید میکرد و یه کم روغن زدم درست شد .

EXTREME
07-07-2011, 10:38
سلام.
فن cpu سیستم من هم از این 5000 تومنیهاست و 4 سیمه اما دورش کنترل نمیشه در حالت عادی که دما روی 37 درجه هست دورش 2250rpm و اگه دما به 60 درجه هم برسه بازم دورش 2250rpm هست هست به نظرتون مشکل داره اخه همون روز اول که خریدمش نصب کردم خیلی صدای زیادی تولید میکرد و یه کم روغن زدم درست شد .
شما باید برید تو ستاپ سیستم تو قسمت pc health status از اونجا smart fan رو بزارید رو حالت auto یا enble درست میشه

madadnoki
07-07-2011, 10:50
سلام.
فن cpu سیستم من هم از این 5000 تومنیهاست و 4 سیمه اما دورش کنترل نمیشه در حالت عادی که دما روی 37 درجه هست دورش 2250rpm و اگه دما به 60 درجه هم برسه بازم دورش 2250rpm هست هست به نظرتون مشکل داره اخه همون روز اول که خریدمش نصب کردم خیلی صدای زیادی تولید میکرد و یه کم روغن زدم درست شد .

دوست عزیز میشه مدل فن رو بگی؟؟؟:10:

madadnoki
07-07-2011, 16:55
بله این فن باید با هیت سینک باشه و یک فن
فن دومشو باید جدا بخرید
تو این رنج قیمت فکر کنم این فن بهترین انتخاب باشه
فن استوک همون فن ارجینال سی پی یو هست

اگه بخوام فن دوم بخرم ، فنش باید خصوصیات فن اول رو داشته باشه ؟ (منظورم همون خصوصیاتی است که داخل سایت برای فن اول نوشته) :5:
در ضمن موقع خرید بگم دو فنه میخوام؟:13:

EXTREME
07-07-2011, 17:27
بله باید جدا بخرید فن دوم رو
تا اونجایی که من میدونم همون مدل فن اولیه که برای این کولر هست

black years
07-07-2011, 18:32
دوست عزیز میشه مدل فن رو بگی؟؟؟:10:

از لحاظ ظاهری شبیه فن های اینتل هست ولی روش مارک یا چیزی زده نیست قسمت مارکش فقط یه برچسب سیاه خورده که هیچی نوشته نیست :41:

black years
07-07-2011, 18:43

سلام.من دو تا فن 12 سانتی روی مین وصل کردم که سه سیمه هستن و با دور ثابت 1250 میشه اینارو با speed fan کنترل کرد و چطوری ؟:20:

EXTREME
07-07-2011, 19:05
سلام.من دو تا فن 12 سانتی روی مین وصل کردم که سه سیمه هستن و با دور ثابت 1250 میشه اینارو با speed fan کنترل کرد و چطوری ؟:20:
شما نرم افزار speed fan رو که باز کردید داخل configure برید تب advsnce اولین گزینه ی کشویی رو باز کنید اونجا کل فن ها هست که فن مورد نظر رو میزارید رو حالت smart
اگر هم فن کیس باشه نمیشه اینکاور کرد

black years
07-07-2011, 19:08
سلام! من یه فن (فن سنسوری که با دما سرعتش کم و زیاد میشه ) خوب میخوام بخرم.......قیمتش هم نزدیک 20 تومن باشه......چه مدلی بگیرم؟ من اصلا از فن هیچ اطلاعی ندارم........اگه اطلاعات خاصی هم میدونید یا سایتی رو میشتاسید برای اطلاع رسانی لطف کنید بزارید

مشخصات سیستم من هم به قرار زیر است:
M.B :GA-M52L-S3(gigabyte
فن فعلی : 5 هزار تومان خریدم و سه سیمه
cpu : AMD Athlon 64 X2 5600
package : Socket AM2 (940

دو خنک کننده با دو مارک متفاوت.
Thermaltake SONIC TOWER با قیمت 24000 تومن البته فکر کنم همراش فن نباشه باید دستی بزاری :

Cooler Master Hyper TX2 با قیمت 33000 تومن این همراش فن داره :

black years
08-07-2011, 11:36
شما باید برید تو ستاپ سیستم تو قسمت pc health status از اونجا smart fan رو بزارید رو حالت auto یا enble درست میشه

به این آدرسی که گفتین رفتم تنظیماتش به این صورت بود :

cpu smart fan control = Auto
cpu smart fan mode = Auto
هر دوتاش روی auto بود و با speed fan خواستم درستش کنم واسه یه لحظه دور فن اومد پایین باز دوباره همون 2250 شد:13:

EXTREME
08-07-2011, 11:59
به این آدرسی که گفتین رفتم تنظیماتش به این صورت بود :

cpu smart fan control = Auto
cpu smart fan mode = Auto
هر دوتاش روی auto بود و با speed fan خواستم درستش کنم واسه یه لحظه دور فن اومد پایین باز دوباره همون 2250 شد:13:
خوب بزارید رو حالت enabke و مجددا امتحان کنید

black years
08-07-2011, 13:35
خوب بزارید رو حالت enabke و مجددا امتحان کنید

روی enable هم همونه،یه فن دیگه هم دارم اون مربعی شکل هست و روی سیستم قبلیم نصب بود رنگش نارنجیه و 3 سیمه اون به نظرتون دور ثابته یا کنترل دور داره بدیش اینه که باید پیچ بشه.

EXTREME
08-07-2011, 14:36
روی enable هم همونه،یه فن دیگه هم دارم اون مربعی شکل هست و روی سیستم قبلیم نصب بود رنگش نارنجیه و 3 سیمه اون به نظرتون دور ثابته یا کنترل دور داره بدیش اینه که باید پیچ بشه.
من فن بوفالوم با دور ثابت میچرخه و من خودم با speed fan تنظیمش کردم و مشکل شما رو داشتم با ریستارت دوباره دور فن ثابت میشد برای همین باهر بار لود ویندوز نرم افزار speed fan رو اجرا میکنم و درست میشه
شما هم همین کارو بکنید منتها قبلش باید تنظیمات فن انجام بشه یعنی فن ها باید تو نرم افزار حالت smart داشته باشن

madadnoki
08-07-2011, 18:01
میشه یکی آموزش نرم افزار speedfan رو بزاره؟؟؟

black years
08-07-2011, 19:21
من فن بوفالوم با دور ثابت میچرخه و من خودم با speed fan تنظیمش کردم و مشکل شما رو داشتم با ریستارت دوباره دور فن ثابت میشد برای همین باهر بار لود ویندوز نرم افزار speed fan رو اجرا میکنم و درست میشه
شما هم همین کارو بکنید منتها قبلش باید تنظیمات فن انجام بشه یعنی فن ها باید تو نرم افزار حالت smart داشته باشن

روی smart میزارم فن cpu می ایسته حتما باید روی on/off یا روی software controlled باشه که روی اینا هم با دور آخر میچرخه:41:

EXTREME
08-07-2011, 19:42
روی smart میزارم فن cpu می ایسته حتما باید روی on/off یا روی software controlled باشه که روی اینا هم با دور آخر میچرخه:41:
وقتی رو smart میزاری باید بری تب speed و اون عدد که صفر هست رو بکنی 50 درصد به خاطر اینکه صفر هست و قتی رو smart بزارید فن وایمیسته
همچنین تو قسمت tempertator باید desire رو 40 درجه بزارید

black years
08-07-2011, 23:10
[QUOTE=mehrdad mm;6246169]وقتی رو smart میزاری باید بری تب speed و اون عدد که صفر هست رو بکنی 50 درصد به خاطر اینکه صفر هست و قتی رو smart بزارید فن وایمیسته
همچنین تو قسمت tempertator باید desire رو 40 درجه بزارید[/QUO

همه این کارهایی که گفتید انجام دادم و تغییر نمیکنه همین که روی smart میزارم دور میاد روی صفر،باید بیخیال این فن شم و یه کولر بگیرم.

EXTREME
09-07-2011, 13:11
میشه دوست من یه جای کارتون اشتباهه

black years
14-07-2011, 09:26
سلام به همه دوستان به خصوص آقا مهرداد م م .
میخواستم بدونم که آیا فن 12 سانتی 4 پین وجود داره .

Yashar_satyr
14-07-2011, 13:48
دوستان . می خوام فن بوفالو بگیرم - این فن سیم 3 تایی داره؟؟ آیا باید به همون برق 4 تایی مادربورد بزنم یا .....؟؟؟!!؟

اگه این فن رو بدونه اینکه speed fan نصب کنم با چه دوری می چرخه؟ و اشکالی نداره؟

توی speed fan همیشه این برنامه رو روی minimize بزارم یا پنجره رو ببندم؟

EXTREME
14-07-2011, 14:49
دوستان . می خوام فن بوفالو بگیرم - این فن سیم 3 تایی داره؟؟ آیا باید به همون برق 4 تایی مادربورد بزنم یا .....؟؟؟!!؟

اگه این فن رو بدونه اینکه speed fan نصب کنم با چه دوری می چرخه؟ و اشکالی نداره؟

توی speed fan همیشه این برنامه رو روی minimize بزارم یا پنجره رو ببندم؟
بله منم فن بوفالو دارم 3 سیمه هست سیم pwm نداره و دائم رو دور 1900 میچرخه مگر اینکه
شما با نرم افزار speed fan بزاریدش رو smart هر بار ویندوز بالا اومد یک بار نرم افزار رو اجرا کنید و ببندید لازم نیست minimize کنید
فن خوبیه نسبت به استوگ حدود 7 درجه کمتره و نویز کمتری هم داره

Yashar_satyr
14-07-2011, 15:25
بله منم فن بوفالو دارم 3 سیمه هست سیم pwm نداره و دائم رو دور 1900 میچرخه مگر اینکه
شما با نرم افزار speed fan بزاریدش رو smart هر بار ویندوز بالا اومد یک بار نرم افزار رو اجرا کنید و ببندید لازم نیست minimize کنید
فن خوبیه نسبت به استوگ حدود 7 درجه کمتره و نویز کمتری هم داره

3سیم رو کجا بزنم؟ روی مادر بورد نوشته CPU FAN ولی 4 تاییه. بزنم رو 4تایی و یکیش خالی میمونه؟

یه سایت خوب برای خرید فن + خمیر TX-4 + رم کولر بدید

سایتی هست که رم کولر بفروشه؟

EXTREME
14-07-2011, 19:16
3سیم رو کجا بزنم؟ روی مادر بورد نوشته CPU FAN ولی 4 تاییه. بزنم رو 4تایی و یکیش خالی میمونه؟

یه سایت خوب برای خرید فن + خمیر TX-4 + رم کولر بدید

سایتی هست که رم کولر بفروشه؟
بله 3تای رو میزرنید رو چهارتایی 1 پین اضافه میمونه

black years
15-07-2011, 15:07
سلام.
میخواستم بدونم که فن 12 سانتی 4 سیمه هست .
و خواهش میکنم یه کولر خوب برای E7400 معرفی کنید قیمت بالا نباشه .
کولر مد نظر من اینه اما از قیمتش خبر ندارم .

THERMALTAKE SILENT 775D

EXTREME
15-07-2011, 16:33
سلام.
میخواستم بدونم که فن 12 سانتی 4 سیمه هست .
و خواهش میکنم یه کولر خوب برای E7400 معرفی کنید قیمت بالا نباشه .
کولر مد نظر من اینه اما از قیمتش خبر ندارم .

THERMALTAKE SILENT 775D

فن خوبیه 4تا لوله حرارتی داره نویزشم کمه
pwm هم داره 4 سیمه هست انتخاب خوبیه

black years
15-07-2011, 18:31
آخرش جواب این سوالمو کسی نداد که آیا فن 12 سانتی 4 سیمه ( 4 پین ) وجود داره ؟

black years
15-07-2011, 18:47
میشه دوست من یه جای کارتون اشتباهه

سلام،میخواستم ازتون تشکر کنم.
یه دور ویندوز عوض کردم و دوباره speedfan نصب کردم طبق گفته های شما پیش رفتم درست شد.
اما یه مشکل دارم اینه که فن های 12 سانتی دورشون کم نمیشه.

EXTREME
15-07-2011, 19:15
اون فنهای 12 سانتیمری که به پاور وصل میشه رو که نمیشه کم کرد
که با برق 12 هم کار میکنه شما فنهایی که به مین وصل میشه میتونید درست کنید

black years
15-07-2011, 22:08
اون فنهای 12 سانتیمری که به پاور وصل میشه رو که نمیشه کم کرد
که با برق 12 هم کار میکنه شما فنهایی که به مین وصل میشه میتونید درست کنید

سه تا فن 12 وصل کردم که 2 تاشون 3 پین هستن و روی مین وصله منظورم به سه سیمه هاست که با اینکه مثل فن cpu تنظیم کردم اما بازم مثل قبل 1200 میزنه .

bayani
07-08-2011, 11:51
سلام. اقا من پدرم در اومد .این برنامه اخرین ورژن نصب کردم
همه کارا رو کردم تو ستاپ سیستم هم اینیبل کردم
فنمم می شناسه سرعتش 2500 هست
همه رو کلا اسمارتم می کنم هر چی دستکاری می کنم هیچ افاقه ای نمی کنه
اصلا سرعت تغییر نمیکنه
فقط رفتم تو Advance اخرای تب fan2multi رو گزاشتم 8 سرعت می زنه 250 ولی سرعت واقعی نیست . هیچ تغییری نمیکنه
خواهش میکنم کمک کنید........