ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : میشه از انیمیشن پول در اورد؟

hamid_axel
30-06-2011, 00:38
سلام دوستان.

من تازه کار انیمیشن رو شروع کردم . مایا رو تقریبا بلدم و حالا با مکس...

میخواستم ببینم اگر انیمیشن سازی رو یاد بگیرم میشه از این کار تو ایران پول در اورد یا نه ؟ :31:

اگه میشه چجوری ؟؟؟

صرف میکنه یا نه ؟

پیشا پیش ممنون از جواب هاتون ...

hadi665
30-06-2011, 11:16
سلام

خوب اول اینکه شما با مایا بلدید کار کنید و دیگه نیازی به مکس نیست
-
انیمیشن سازی پول خوبی توشه اما در صورتی که شما توی شهر های بزرگ باشی که تعداد کار های سفارش شده توی این زمینه زیاد باشه توی شهرتون

PrimeP30Master
30-06-2011, 12:49
میخواستم ببینم اگر انیمیشن سازی رو یاد بگیرم میشه از این کار تو ایران پول در اورد یا نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عشق است Unity3d
عشق است بازی که داریم میسازیم !
اسم بازی : افسانه اورافئوس
سوم شخص , تخیلی , شمشیری و هیولایی !
داستانشم وقتی بازی اومد بیرون میفهمید

دوست عزیز سوالت با امضاءت نمیخونه...؟؟؟؟!!!!:13:
اگه بازی میسازید پس حتما توش پول هست که زدید تو این کار دیگه ، درست میگم دوست عزیز؟!!:31::46:

hamid_axel
30-06-2011, 22:41
دوست عزیز سوالت با امضاءت نمیخونه...؟؟؟؟!!!!:13:
اگه بازی میسازید پس حتما توش پول هست که زدید تو این کار دیگه ، درست میگم دوست عزیز؟!!:31::46:

عزیز امضا مال خیلی وقت پیشه...

حقیقتش انیمیشن رو به خاطر بازی ساختن یاد گرفتم...

اما بازی درد سرش زیاده و البته طرفدارش کم ! هیچکس نمیتونه بگه بازی گرشاسب رو بیشتر از بازی های کمپانی ubisoft دوست دارم...

منظور من خود انیمیشن سازی بود مثل کلیپ یا جلوه های ویژه ...

من شاهین شهر زندگی میکنم , برای جلب مشتری باید چکار کرد ؟ معمولا مشتری های انیمیشن چه کسایی هستن ؟

tatuy
01-07-2011, 10:45
خب عزیز امیدوارم که اولا خوب و خوش باشی.
معلومه که حسابی دنبال کار میگردی .
ببین معمولا مراکز استانها یه موسسه به اسم حوزه هنری به اسم خود استان دارن ( "حوزه هنری استان زنجان") که همه اونو به مرکزیت هنر قبول دارن.
هرکی که جایی سراغ نداره واسه دادن سفارش یا گرفتنش از اونجا استفاده میکنه .
حالا جاهای دیگه ای هم مثل صدا و سیمای استانها هم هستش که بازم میتونی از اونجاهم کار بگیری ولی باز کارت سخته چون
تو مرکز نیستی درضمن این به وسعت شهرتون هم بستگی داره به قول هادی جان.
یکی از دوستای نزدیک من با پارتی که تو صدا و سیمای تبریز داشت یه کار از اونجا گرفته دقیقه ای 1/5 ملیون
بعد همینطور ادامه داره مثلا یکی دیگه هم یه کار تبلیغاتی واسه شبکه استانی خودمون گرفته بود حدود 10 ملیون .
خوبه دیگه.....
امیدوارم موفق باشی ....

hm1892
01-07-2011, 16:47
سلام به دوستان
من 2 -3 سالی هست که با مایا کار میکنم و حدود 7-8 ماهی هم هست که با افتر افکت کار میکنم . حقیقتش فعلا کار ندارم میخواستم اگه میشه منو راهنمایی کنید که از کجا شروع کنم تا در جریان کار بیفتم . واقعا مهتاج کارم و واقعا دارم دیگه از سه بعدی کاری زده میشم . ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

hamid_axel
01-07-2011, 22:18
دوستان من دارم تو ذهنم روی فیلم انیمیشن کار میکنم که حدود 1 ساعت و نیمه و داستان خوبی هم داره. اگه بسازمش میشه رو فروشش حساب کرد تو ایران ؟ مثلا شرکت هایی مثل تصویر دنیای هنر یا قرن 21 یا ...

اگه کسی تجربه ای در مورد فروش این جور کارا داره بگه. ممنون از همه تون. امیدوارم چرخ این فروم همیشه بچرخه ! : دی

meysam 3d
01-07-2011, 23:21
یه نفره میخای انیمیشن 1:30 ای بسازید؟!!!!!!!!
شاهین شهر به اصفهان نزدیکه اینجا شرکت های نو پا زیادن، اس ام اس های استخدامشون برای من زیاد میاد نمونش گروه سینما جوان فرشچیان، اگه کارت در حد عالی هست یه سری به اونجا بزن. اولین کار اینه که به هر زحمتی هست چند تا نمونه کار عالی بسازی چون با هرجا بخای همکاری کنی اول از همه میگن آخرین نمونه کاراتو بیار.
توی سایت های کار یابی گرافیک و انیمیشن هم عضو بشی خوبه.

tatuy
02-07-2011, 10:42
داداش زیاد تند نرو

نمیشه یه انیمیشنو تک نفره ساخت ولی اینو میدونم اگه بسازی صذا و سیما دقیقه ای 700 هزار تومن ازت می خره اگه مال
شما نخرید اینجا می خرن
موفق باشی.

hamid_axel
02-07-2011, 12:35
اگه کار رو تا یه حدی پیش ببرم دوستان حاضر به همکاری هستن ؟

اما نمیتونم تضمین کنم که بخرنش یا نه.

ولی فک کنم ارزششو داشته باشه

SevenART
02-07-2011, 12:58
سلام خدمت دوست عزیز

شما برا ساخت یه فیلم انیمیشن نیاز به تشکیل یک گروه انیمیشن سازی دارین .. برای اینکه یه گروه تشکیل بدین باید یک اسپانسر داشته باشین تا اون گروه را با هم مچ کنید و برین سینه کار انیمیشن .. شما اگه کارت خوب باشه توی گروهمون می تونید باشید ..ما در اصفهان دفتر داریم ...

meysam 3d
02-07-2011, 21:53
اگه کار رو تا یه حدی پیش ببرم دوستان حاضر به همکاری هستن ؟

اما نمیتونم تضمین کنم که بخرنش یا نه.

ولی فک کنم ارزششو داشته باشه

ببخشید، اما این جور فکرا یکمی عامیانست
اینطوری به هیچ وجه نمیشه انیمیشن ساخت. افراد باید یه جا کنار هم جمع بشن تا بتونند باهم کار کنن بعدشم هر کاری یه ابزاری میخاد بدون امکانات اولیه مثه یه سیستم رندر قوی یا موشن کپچر یا .... که فراهم کردن هر کدوم از اینا کلی هزینه و فضا میخاد که کاری از پیش نمیره.
کلا از این فکرا بیاین بیرون اگه برا وقت و پتانسیل فکری خودتون ارزش قائلید
بجاش مهارت خودتونو بالا ببرید کار پیدا میشه :46:

kamron_devil
15-07-2011, 21:59
کلا از برنامه گرافیکی مثل مکس می تونی حتی تو تبلیغات استفاده کنی که پول توشه