PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نشان ندادن محتویات داخل dvd writer

رزوله
29-06-2011, 22:38
سلام دوستای عزیز
من یک دی وی دی رایتر دارم چند وقته که هر سیدی داخلش میزارم نشون نمیده
اسم سی دی رو رو درایوش میزنه حجمش رو هم میزنه فقط وقتی رو درایوش کلیک میکنم و بازش میکنم انگار هیچی داخلش نیست یعنی سیدی رو اجرا نمیکنه و محتویات داخلش رو نشون نمیده.بازش کردم رو یک سیستم دیگه امتحان کردم ولی رو سیستم های دیگه مشکلی نداره و سیدی رو اجرا میکنه یعنی مشکل از چی میتونه باشه؟
درضمن کابل های IDE رو عوض کردم و جامپرها رو روی master و slave و cable select همه انتخاب کردم ولی باز روی سیستم خودم جواب نمیده
میخواستم اگه کسی میدونه کمکم کنه کلافه شدم وقتی میبینم رو سیستمهای دیگه جواب میده اما رو سیستم خودم نه

payan_zaman
04-07-2011, 16:20
احتمالا لنز رامی که استفاده می کنید کمی ضعیف شده و دیسک شما به خاطر داشتن خط یا خشی نمی تونه اون قسمت رو رد کنه
در نتیجه محتویات دیسک رو خالی نشون میده با cd speed سرعت خودن dvd rom رو کم کن شاید مشکلت رفع بشه

mohsen_2006
05-07-2011, 00:14
سلام دوستای عزیز
من یک دی وی دی رایتر دارم چند وقته که هر سیدی داخلش میزارم نشون نمیده
اسم سی دی رو رو درایوش میزنه حجمش رو هم میزنه فقط وقتی رو درایوش کلیک میکنم و بازش میکنم انگار هیچی داخلش نیست یعنی سیدی رو اجرا نمیکنه و محتویات داخلش رو نشون نمیده.بازش کردم رو یک سیستم دیگه امتحان کردم ولی رو سیستم های دیگه مشکلی نداره و سیدی رو اجرا میکنه یعنی مشکل از چی میتونه باشه؟
درضمن کابل های IDE رو عوض کردم و جامپرها رو روی master و slave و cable select همه انتخاب کردم ولی باز روی سیستم خودم جواب نمیده
میخواستم اگه کسی میدونه کمکم کنه کلافه شدم وقتی میبینم رو سیستمهای دیگه جواب میده اما رو سیستم خودم نه

دوست عزیز احتمالا مشکل شما با عوض کردن ویندوز حل میشه :20:

kourosh_sos
05-07-2011, 13:44
دوست عزیز برنامه IsoBuster رو نصب کن ببین اطلاعات CD شما تو این برنامه نمایش داده میشه اگر نمایش داده شد از طریق همین برنامه میتونی Run یا Extract کنی اطلاعاتتو در ضمن Frimware مر بوط به DVD Writer رو آپدیت کن اگر نشد و نخواستی ویندوزت رو عوض کنی بگو تا راه حل دیگه پیدا کنم.

BEBETO1
25-07-2011, 08:40
من هم همین مشکل رو دارم ولی نه برای خواندن برای رایت کردن؟
dvdwriter من چند وقتیه نمیتونه سی دی یا دی وی دی رایت کنه

و هی پیغام میده دیسک خالی بزارین؟؟
در صورتی که دیسک خالی هست>؟؟>