ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در اجرای ویژوال بیسیک

nimayi
29-06-2011, 21:16
با سلام
من برنامه ویژوال بیسیک روی لب تابم نصب کردم با دو مشکل مواجه شدم
1-وقتی ویژوال بیسیک رو اجرا میکنم این ارور رو میده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2-وقتی از منوی project میخام component به پروژم اضافه کنم این ارور رو میده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در حالی که قبلا ویژوال بیسیک رو روی لب تابم نصب کرده بودم ولی چنین مشکلی نداشت،از وقتی که ویندوزم رو عوض کردم همچین مشکلی واسم پیش اومد،ویندوم سون هست قبلا هم سون بود .
حالا هر کاری میکنم نمیتونم درستش کنم ، خواهش میکنم منو راهنمایی کنید

MichaelQwerty
03-07-2011, 21:13
سلام
سیستم عامل ویندوز شما چی هست؟
احتمالا سیستم عامل VB6 پشتیبانی نمیکنه

!Plus
03-07-2011, 23:17
ویژوال بیسیک 6 برای سال 1998 هستش...!؟! و الان سال 2011 ه...

طبیعیه اگه رو ویندوز های جدید عملکرد درستی نداشته باشه...!؟!

VB6 مدت هاست که منسوخ شده... شما هم اگه می خوای با VB برنامه نویسی بهتره به نسخه های جدیدتر اون مهاجرت کنید...!؟!

پلت فرمی که در حال حاضر توسط ماکروسافت پشتیبانی/گسترش داده میشه... پلت فرم NET. ه... شما می تونید از Visual Studio.NET 2010 استفاده کنید که در حاضر جدیدترین نسخه از نرم افزار Visual Studio.NET هستش و قابلیت نوشتن برنامه ها تحت پلت فرم NET. نسخه 4 رو برای شما فراهم میکنه... که بهترین عملکرد رو تو ویندوز سون داره... و بدون هیچ اشکالی رو این ویندوز اجرا میشه...!؟!

می تونید نسخه Express (نسخه رایگان با امکانات محدود) این نرم افزار رو از لینک زیر دریافت کنید...!؟! :
(این نسخه فقط از ویژوال بیسیک NET. پشتیبانی می کنه...!؟!)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نسخه های کاملتر این نرم افزار رو هم می تونید از سی دی فروشی ها تهیه کنید... و یا از طریق Torrent دریافت کنید...!؟!

البته اگه هنوز می خواید با VB6 برنامه بنویسید... که اصلاً کار عاقلانه ای نیست... می تونید از قابلیت XP Mode ویندوز سون استفاده کنید...!؟! (سرچ کنید... چیزای زیادی پیدا میشه...!؟!)

موفق باشید...!؟!