PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اين مادربورد sata رو ساپورت ميكنه؟؟؟

prong
29-06-2011, 16:18
سلام دوستان...من يه مادربورد مدل gigabyte ga k8nsc 939 دارم كه فكر ميكنم كانكتور ساتا هم داره...الان ميخواستم يه dvdrw ساتا براش بزارم...ميخواستم بدونم اين مدل ساتا رو بدون مشكل ساپرت ميكنه؟؟؟آخه از يه نفر شنيدم كه مادربوردهاي قديمي كه ساتا دارن درست با دستگاه هاي ساتا كار نميكنند....ميشه راهنمايي كنيد؟؟

Dj_aghamajid
29-06-2011, 18:16
آره 2 تا SATA1.0 داره که به SATA 1.5GB/s معروفه! شما الان اگه بخای بهش رایتر بزنی نباید مشکلی باشه! برای هارد ممکنه کاهش سرعت در پی داشته باشه!

prong
30-06-2011, 08:54
آره 2 تا SATA1.0 داره که به SATA 1.5GB/s معروفه! شما الان اگه بخای بهش رایتر بزنی نباید مشکلی باشه! برای هارد ممکنه کاهش سرعت در پی داشته باشه!

يعني مشكلي تو شناختن هارد و دي وي دي رايتر ساتا با همديگه نداره؟؟؟و نبايد تنظيمات بايوس رو دستكاري كرد؟؟آخه من شنيدم كه مادربورد هاي قديمي IDE و SATA رو با هم خوب جواب نميدن....

EhsanCPU
03-07-2011, 00:39
يعني مشكلي تو شناختن هارد و دي وي دي رايتر ساتا با همديگه نداره؟؟؟و نبايد تنظيمات بايوس رو دستكاري كرد؟؟آخه من شنيدم كه مادربورد هاي قديمي IDE و SATA رو با هم خوب جواب نميدن....
شما از DVD رایتر IDE استفاده کنین
هنوز برندهای مختلف تولید میکنن

B.J.U
09-07-2011, 16:12
وقتی یه مادربرد پورت ساتا داره هیچ دلیلی نداره از ide استفاده کرد

iman_abi
21-07-2011, 15:14
سلام دوست من.
این مادربرد رو در حال حاضر من دارم، 2 تا پورت ساتا داره که البته من فقط برای هارد تا حالا استفاده کردم، سرعتشم بد نبوده
نمیدونم که واسه DVD هم جواب میده یا نه و اگه جواب میده سرعتش چه جوریه؟!
اینم مشخصاتش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر نمیاد مشکلی داشته باشه و DVD هم ساپورت میکنه!
من که 6 سال پیش خریدمش هنوزم از این مادربرد راضیم(هرچند دارم سیستمم رو عوض میکنم)
اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون 2 تا پورت قرمزا کنار SLOT PCI کارت گرافیک(سبز) پورتهای ساتا هستن

amd>intel
21-07-2011, 23:25
بله اين برد دستگاهاي ساتا رو ساپورت ميكنه .مخصوصا اگر بايوس رو اپ ديت كنيد