ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک برای برنامه نویسی..........

greena
29-06-2011, 15:37
سلام ودرود

دوستان میخواستم شروع به یادگیری یه برنامه بکنم..............لطفا راهنماییم کنید........

- هیچ چیز ازش نمیدونم ............
- برنامه کاربدی و راحت در دسترس باشه
-قبلا یه پی دی اف دانلود کردم مال ویژوال استدیو 6.0 ولی هر چی گشتم پیدا نکردم اصل برنامه روبرای دانلود.........

حالا هر چی میخواید معرفی کنید با پی دی اف فارسی گام به گام و موجود بودن برنامه ممنون.........

hosseinriasati
29-06-2011, 16:04
سلام ودرود

دوستان میخواستم شروع به یادگیری یه برنامه بکنم..............لطفا راهنماییم کنید........

- هیچ چیز ازش نمیدونم ............
- برنامه کاربدی و راحت در دسترس باشه
-قبلا یه پی دی اف دانلود کردم مال ویژوال استدیو 6.0 ولی هر چی گشتم پیدا نکردم اصل برنامه روبرای دانلود.........

حالا هر چی میخواید معرفی کنید با پی دی اف فارسی گام به گام و موجود بودن برنامه ممنون.........
سلام
من خودم با زبان C شروع کردم. این کتاب ها به دردتون می خوره:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

greena
30-06-2011, 10:06
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون دوست عزیز ولی این صفحه پیام خطا میده باز نمیشه............

hosseinriasati
30-06-2011, 10:16
ممنون دوست عزیز ولی این صفحه پیام خطا میده باز نمیشه............
واقعاً؟!
من چند بار بازش کردم مشکل نداشت.

cdcenter
30-06-2011, 10:21
ویژوال C زبان خوبی است اما امروزی نیست و تا وقتی زبانهای مثل #c و ++c هستند چرا c ؟

بهترین کار اینه که شما یکی از زبانهای سری دات نت را فرا بگیرید .

البته برای شروع ابتدا باید از الگوریتم نویسی و فلوچارت شروع کنی . بعد شروع به یادگیری یک زبان امروزی مثل سی شارپ یا وی بی دات نت . . .

greena
30-06-2011, 15:12
واقعاً؟!
من چند بار بازش کردم مشکل نداشت.

آره اولش صبح که رفتم باز نشد ولی الان که رفتم باز شد ممنون

دانلودشون کردم ولی یا انگلیسی بودن و یا فارسی ناقص من آموزش فارسی گام به گام رو میخوام..........

البته برای شروع ابتدا باید از الگوریتم نویسی و فلوچارت شروع کنی . بعد شروع به یادگیری یک زبان امروزی مثل سی شارپ یا وی بی دات نت . . .

فایل آموزشی دارید برام لینک بزارید میخوام از اول و پایه شروع کنم..............

H A M A S
30-06-2011, 17:58
اول :دوست عزیز برای چه کاری میخواد برنامه نویس باشید؟؟
اقتصادی ؟؟؟
یا علاقه شخصی؟؟؟
در هر صورت برای برنامه نویس شدن سعی و ممارست زیادی میخواد شاید چیزی در حدود 2 الی 4 سال!!!+تحصیلات آکادمیک هم باشه بهتره

دوم:در چه زمینه ای میخوای برنامه بنویسی؟؟
وب؟؟
ویندوز اپلیکیشن؟؟؟
موبایل؟؟؟
اگر وب خواستی asp.net
ویندوز vb.net
موبایل جاوا و آندورئید
من ساده ترین زبان ها و تکنولوژی ها رو گفتم
ولی پیشنهاد من اینه که شما از ویندوز اپلیکیشن و vb.net 2010 برای شروع استفاده کنید!!

greena
03-07-2011, 17:20
اول :دوست عزیز برای چه کاری میخواد برنامه نویس باشید؟؟
اقتصادی ؟؟؟
یا علاقه شخصی؟؟؟

میخوا یاد بگیرم تو محیط ویندوز..........

ولی پیشنهاد من اینه که شما از ویندوز اپلیکیشن و vb.net 2010 برای شروع استفاده کنید!!

میخوام از پایه شروع کنم پی دی اف اموزشیشو دارید........؟

Amirdk
15-07-2011, 16:58
سلام ، من جدیدا علافه مند شدم برنامه نویسی یاد بگیرم ، یه خورده تو دانشگاه استادمون qbasic کار کرد خوشم اومد ولی خیلی فدیمیه برنامه تا اونجایی که من می دونم ، کسی پیشنهادی برای شروع داره ؟!

greena
17-07-2011, 21:37
سلام ، من جدیدا علافه مند شدم برنامه نویسی یاد بگیرم ، یه خورده تو دانشگاه استادمون qbasic کار کرد خوشم اومد ولی خیلی فدیمیه برنامه تا اونجایی که من می دونم ، کسی پیشنهادی برای شروع داره ؟!

من هم از چند تا برنامه نویس سوال کردم vb.net رو معرفی کردن اما فایل آموزشی معرفی نکردن ................

H A M A S
18-07-2011, 07:52
من هم از چند تا برنامه نویس سوال کردم vb.net رو معرفی کردن اما فایل آموزشی معرفی نکردن ................

رفیق عزیز....
چیزی که زیاده توی اینترنت فایل PDF هست....
البته توقع نداشته باشید که یادگرفتن فتوشاپ و برنامه نویسی(هر زبانی)مثل هم باشه

greena
20-07-2011, 21:50
رفیق عزیز....
چیزی که زیاده توی اینترنت فایل PDF هست....
البته توقع نداشته باشید که یادگرفتن فتوشاپ و برنامه نویسی(هر زبانی)مثل هم باشه

ممنون

اگه قرار بود هر فایلی رو میخوندم ....................که از دوستان مشاوره بهترینشو نمیگرفتم................

geysar
23-07-2011, 15:41
با سلام
من میخوام زبان برنامه نویسی ویژوال بیسیک را یاد بگیرم ودراین موردمیخوام یه کتاب بخرم ولی تو شهرمون ازتمام کتابفروشی ها پرسیدم فقط ویزوال بیسیک 6را دارند .حالا ارزشو داره که من برم این کتابرابخرم ویا صبر کنم تا ویزوال 2010یا vb.net که اومد برم بخونم

!Plus
23-07-2011, 16:11
با سلام
من میخوام زبان برنامه نویسی ویژوال بیسیک را یاد بگیرم ودراین موردمیخوام یه کتاب بخرم ولی تو شهرمون ازتمام کتابفروشی ها پرسیدم فقط ویزوال بیسیک 6را دارند .حالا ارزشو داره که من برم این کتابرابخرم ویا صبر کنم تا ویزوال 2010یا vb.net که اومد برم بخونم

شهرتون کجاست...؟؟؟!!!