مشاهده نسخه کامل
: استخراج زیر نویس های بازی
راهی هست که بشه زیر نویس های یه بازی رو استخراج کرد ؟ :20:
چه جوری این زیر نویس هارو واسه بازیاشون میسازن ؟
یعنی زمانشو که دقیقا کی زیر نویس بیاد مطابق با حرف زدن کاراکتر چه جوری تنظیم میکنن ؟
فکر کنم واسه هر صدایی که ضبط میشه تکست اون صدا هم معرفی میشه و انجین اتوماتیک این کارو میکنه :19:
parvizamd
29-06-2011, 06:47
من اینکار با 3dgs کردم برای پادشاه خیابان ها واسه هر صدا اینکار کردم وقت متن تموم شد متن نمایش نمی دادم در کل متن زیر نویس در تو 3dgs کار من:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من اینکار با 3dgs کردم برای پادشاه خیابان ها واسه هر صدا اینکار کردم وقت متن تموم شد متن نمایش نمی دادم در کل متن زیر نویس در تو 3dgs کار من:
یعنی واسه هر صدا این کد رو نوشتی ؟ جالبه ... !
و ایده ی خیلی خوبیه :10:
parvizamd
29-06-2011, 10:07
بله مجید جان اگه بازی ام(پادشاه خیابان ها :شهر بوشهر) رو دانلود کردی باشه متن زیرنویس توسط کد تغییر می کرد حال یونتی یک کم قضیه فرض می کنه ...
بله مجید جان اگه بازی ام(پادشاه خیابان ها :شهر بوشهر) رو دانلود کردی باشه متن زیرنویس توسط کد تغییر می کرد حال یونتی یک کم قضیه فرض می کنه ...
تو یونیتی تازه راحت تره !
ولی بازی هایی الان ساخته میشه فکر نکنم زیر نویسش اینجوری باشه ... یعنی واسه ی هر صدا کد بنویسن !
:46:
parvizamd
29-06-2011, 12:30
اگه دقت کرده باشی شی که به اون انیشمن داده می شه می شه توسط انشیمن ساز خود یونتتی مقدار متغیر رو عوض کرده به هر حال اگه منظورت اینکه صدا مستقیم به متن تبدیل بشه فکر نکنم موتوری باشه که هم چنین سیستم رو داشته باشه ...
اگه دقت کرده باشی شی که به اون انیشمن داده می شه می شه توسط انشیمن ساز خود یونتتی مقدار متغیر رو عوض کرده به هر حال اگه منظورت اینکه صدا مستقیم به متن تبدیل بشه فکر نکنم موتوری باشه که هم چنین سیستم رو داشته باشه ...
خب مشخصه که همچیین سیستمی نیست و اگه باشه اصلا اعتبار نداره که همه ی صداها رو درست تشخیص بده و زیر نویس رو درست در بیاره ولی این کارو معمولا برنامه های تدوین فیلم مثل Premiere انجام میدن !!
جالبه بدونی که سایت YouTube جدیدا به کمک Google Translator ابزاری رو اضافه کرده که میتونه زیر نویس فیلم رو به زبون های مختلف واست در بیاره :18: البته این نسخه آزمایشیه و هنوز کامل نشده.
بزار منظورمو واضح تر برسونم.
ببین الان یه فیلم رو هر کسی میتونه با note pad براش زیر نویس بسازه با ساختار مشخصی که داره. بعد با یه برنامه که پلی میشه خود برنامه اون فایل رو چک میکنه و طبق زمان هایی که تعیین شده اون زیر نویس رو میاره. مثلا توی 00:01:20 زیر نویس "سلام عزیزم:31:" رو لود میکنه !
ولی توی بازی که اینجوری نیست !
من میخوام بدونم واسه ی ساخت زیر نویس بازی ها که الان دیگه همه ی بازیا زیر نویس دارن چی کار میکنن !!
صد در صد میشینن متن رو مینویسن !
ولی من موندم چه جوری دقیقا وقتیکه طرف صحبت میکنه همون حرفاشو مینویسه. عین توی فیلم.
و البته سوال اصلی من اینه که آیا راهی هست که بشه این زیر نویس هارو استخراج کرد ؟
:10:
parvizamd
29-06-2011, 15:03
منظورم تو کد بالا اشبتاه رسوندم دستور بالا مدام انجام میشه (تابع رو می گم)
و ولی موقعی یه صدا پخش میشه etarget رو صفحه نمایش داده می شه
برای فیلم هم DVDSubtitle WORKSHOP برای بازی هم
میشه از ابزار Animation یونتی استفاده می کردم سعی می کنم امشب برات یه مثال درست کنم.
منظورم تو کد بالا اشبتاه رسوندم دستور بالا مدام انجام میشه (تابع رو می گم)
و ولی موقعی یه صدا پخش میشه etarget رو صفحه نمایش داده می شه
برای فیلم هم DVDSubtitle WORKSHOP برای بازی هم
میشه از ابزار Animation یونتی استفاده می کردم سعی می کنم امشب برات یه مثال درست کنم.
من با ساخت زیر نویس واسه ی بازی مشکل ندارم (با یونیتی).
از GUI استفاده میکنم میسازم.
ولی منظورم بازی هاییه که منتشر میشه.
مثلا واسه بازی Assassin's creed چه جوری زیر نویس ساختن
نمیدونم چرا متوجه منظورم نمیشی :37:
من میخوام زیر نویس های بازی AC3 رو استخراج کنم :45:
parvizamd
29-06-2011, 19:18
منظورت گرفتن زیرنویس یه بازیه ببخشید :10:
منظورت گرفتن زیرنویس یه بازیه ببخشید :10:
بعد این همه پست تازه فهمیدی :31:
خب این که از عنوان تاپیک مشخص بود :37:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.