مشاهده نسخه کامل
: ► هر گونه سوال راجع به موی سر در اینجا مطرح شود ◄
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
سلام . من صورتم چرا مو در نمیاره :n14: زیر چونه با زیر گلوم در اورده خوبه ولی زیر خط ریشم در ائرده ها وای کمه :n13: چی کار کنم بیشتر بشه ؟ من نمیخوام خیلی مو های کلفت در بیاد فقط :n22:سیبیل هم در اوردم ها خوبه 18 سالم هم هست . دوس دارم مو (ریش ) داشته باشه چون صورتم جوش میزنه میخوام بپوشونشون:n05:
کسی نیست جواب بده :n27:
کسی نیست جواب بده :n27:
دوست عزیز در میاد چرا اینقدر عجله دارید
اگر نظر من را میخواهی مقدار کمی ماینوکسیدل 5 درصد به جاهایی که هنوز ریش در نیامده است بمال
روی پوست سرم قسمت بالا یه احساسی مث خارش و یه چیز دیگه دارم بعضی موقه ها.
کچل نشم:n04::n02:کسی میدونه.؟!:n13:
در همین حد میتونم توضیح بدم:n16:
تا اونجایی که من اطلاع دارم وقتی مو در بیاد احساس خارش داره :n09: مثل خود من که چند وقت پیش بعد از استفاده از دارو ها خارش شدیدی داشتم :n02: حتی تو اون قسمت ها جوش های ریزی هم زده بودم که الان درست شده و مو در اومده :n02:
تا اونجایی که من اطلاع دارم وقتی مو در بیاد احساس خارش داره :n09: مثل خود من که چند وقت پیش بعد از استفاده از دارو ها خارش شدیدی داشتم :n02: حتی تو اون قسمت ها جوش های ریزی هم زده بودم که الان درست شده و مو در اومده :n02:
مال منم یه همچین چیزیه!
جای نگرانی نیست ؟!:n02:
مال منم یه همچین چیزیه!
جای نگرانی نیست ؟!:n02:
نه بابا چه نگرانی . داری مو در میاری :n02:
Ali_softcenter
20-05-2013, 21:42
شوره هم دارید؟
شوره هم دارید؟
خیر ، اصلا
اینم بگم که اون دوستمون گفت داری مو در میاری ، ولی منکه مو دارم:n13:
خیر ، اصلا
اینم بگم که اون دوستمون گفت داری مو در میاری ، ولی منکه مو دارم:n13:
از دارو یا محلول های موضعی برای موهای سرت استفاده میکنی ؟
از دارو یا محلول های موضعی برای موهای سرت استفاده میکنی ؟
نه ! تاحالا اصلا ازین چیزا استفاده نکردم!
ولی چندین سال پیش از اتو مو استفاده میکردم ، اون موقه بچه بودم نمیتونستم درست اتو کنم ، میخورد به پوست سرم یه جورایی میسوخت ، امکان داره از این باشه ؟!
Sponge-BoB
21-05-2013, 00:10
سلام.یه یک سالی هست روی پوست سرم جوش های چرکی در میاد با خارش و بعد مو های اون قسمتی هم که جوش دراومده،میریزه(پشت سرم سوراخ،سوراخ شده و جلو موی سرم هم کم پشت شده):n03:،تا حالا هم پیش 4 تا پزشک پوست رفتم،همشونم برام یه دارو مینویسن و میگن دستکاری جوش ها نکنم،حالا منم دست نمیزنم،خودش چرک میزنه بیرون و بوی بدی هم میده:n21:.میخواستم بدونم روی این جوش ها اگه ماینوکسیدیل بریزم خطری نداره؟آیا درمانی داره که خوب بشم؟
سلام
منم خیلی دنبال این مو و ... بودم دیگه میتونم یک مطب بزنم یکنم فک کنم :l - به همین خاطر میخوام تجربیاتمو بگم مطمئن باشید
تنها راه تغییر در وضعیت موتون همیناس که میگم
در مرحله 1
اصلا دکتر نمیخواد برین مخصوصا کسایی که تو بازه سنی 18 تا 26 27 شروع به ریزش کردن و حجم زیادی مو از دست میدن( چون علت بدون شک ارثی هست مگه موارد خاص )
مرحله 2-
تکلیفتونو با خودتون روشن کنید
>>>>> 2 تا تکلیف دارین -
1- میخواین موهاتون رو حفظ کنید همون مقداری که هست
2- موتون رو حفظ کنید و مقداری هم بیشتر بشه بدون تغییر در خط رویش مو -
داروی شیمیایی :
اگه جزء گروه 2 هستین میخواین موهاتون دربیاد و حوصله دارین صبح و شب یک داروی ثابت رو به موهاتون بزنید اینقد استخاره نکنید برید روگین(ماینکسیدیل خارجی) رو بخرید و شروع کنید تا بفهمید جلوگیری از رویش مو و رشد مو یعنی چی و هی نگین میشه یا نمیشه و ... شک ندارم تا 80 90 % افراد با این روش رویش مو و عدم ریزش رو میبینن - البته ماینکسیدیل ایرانی خوبه زیاد استرس نگیرین فرق داره و ... در آخر یکار میکنن هردو - اما همهچی خارجیش بهتره - l ماینو 2 % و 5 % هس - پسرا 5% بزنن خوبه ;)
قرص های فینسترایده مراید و فین پرشیا و .... رو درسته به عنوان مکمل این دارو های ماینکسیدیل میشه استفاده کرد اما باعث کاهش میل جنسی میشه که اونش زیاد مهم نیست اما این قرص واقعا عوارض داره که هنوز ناشناخته هست حتی در بدترین حالت باعث عقیمی میشه - اصلا تو هر 10000000 نفر یکی عقیم میشه حالا شاید اوننیکییییییییییییی >>> ولش کن
حالا درسته هر جایی تاییدش کرده باشه چه اداره دارو ایران باشه یا امریکا یا .. اگه سنتون بالاست و بچه هم دارید و دیگه مهم نیست که هیچ همشو خورید -اما لطفا جوونای ما تو این سنا که گفتم لطفا نخورید ارزش نداره اینو میدونم که میگم- درسته تاثیر داره ما همون ماینوکسیدیله خالی هم کارتونو راه میندازه - قرص zink plus رو مکمل کنید خیلی خوبه انواع ویتامین b هارو داره - اکوفن هم زیاد شنیدم -شما همون زینک پلاس بخورید کافیه ;);)
شامپو هم اونچنان تاثیری نداره اما بلاخره داره آلپسین خوبه کلیر زد ریزشش خوبه اما با هرموییش یکی سازگاره هر چی گرفتین ضد ریزش بگرین دیگه -
و نکته مهم- ماینکسیدیل شما یک گل یک ... میکارید تا وقتی آب بدین رشد میکنن 1 هفته آب ندین پژمرده میشه پس اگه ماینو رو زدین تا آخرش با ماینو باشین و گرنه هرچی در اومده از طریق ماینو میریزه و استرس ناشی از ریختن اونا با توجه به ناثیرات مهم استرس و فکر روی ریزش مو اون چند تا هم که داشتینو زودتر براتون میریزونه ( حالا 1 روز دیر شد نترسین چیزی نمیشه اما تکرار نشه ;)
در اصل در ریزش ارثی بلاخره مو میریزه و ماینو به تاخیر میندازه این زمانو تا یک فکر اساسی کنید برای کاشت یا PRP یا ....
گیاهی :
حالا گروه 1 : گروهی که میخوان همین موشونو نگه دارند و زیاد نریخته و حالا اولویتشون حفظ مو هست - دارو گیاهی بهترین گزینه هستتت 10000000 هم دارو هست که به نظرم جزء گیاهی تقسیم بندی کنیم بهتره چون متفرقس یا تقویت کننده - از حنا تخم مرغ رزماری روغن بادوم و .... خیلی زیاده خدایش گرفته تا یکسری چیزا که اصلا یک وضعی دنبلان :l (سرچ شود :l ) پوست مرغ و ...... بگذریم داروی طلسم هم هست که میگن خوبه و خیلی ها خریدن و استفاده میکنن حتی شنیدم موشون زیاد شده که به نظر من کلفت شدن مو در اینجا با ازدیاد اون به اشتباه گرفته شده نظر شخصی منه که اگه میخواین موهاتون حفظ بشه ترکیبات خوبی داره این طلسم و مطمئنا خیلی تاثیر داره در جلوگیری از ریزش با توجه به ترکیبات موجودش اما در رویش مجدد مو شک دارم گرچه ویژگی های مو و .. هرکس متفاوته،؛ ممکنه رشد هم کنه مو اما نه روی همه -خیلیا میگن تاثیر داشته واسشون خیلیا میگن نداشته و هیچوقت به جواب قاطعش نمیرسین تا اونکه روی خودتون امتحان بشه پس ازز هر کی میرسین نپرسین تاثیر داره یا نه به مشاوراش و .. هم ز نزنید که جوابشون واضحه - با این حال اگه مثلا خیلی نریخته موتون تو سن 20 21 23 اینا هستین بهتره فک کنم واستون طلسم - اما کسایی که زیاد خالی شده ( تاس نشده باشه هااااااا) (اون مقولش جداست) سنشون 26 27 28 دیگه وقت امتحان و بازی نیست برن چیزایی که جواب داده (مثل ماینو)
در مجموع طلسم با تقویت مو- مو های داشته رو نگه میداره ریشه مو رو کلفت کرده در نتیجه نمای پرتری از مو به ما میده گرچه نیم نگاهی هم میشه به رشد مو داشت اما به صورت کم و نه زیاد -
کسایی که دیگه کلا ریخته و دورش فقط هست بهترین روش کاشت به روش fit+fut و کسایی که هنوز کامل تاس نشدن یعنی خالی شده موهاشون همونایی که گروه 1 و 2 بالا بودن ( ماینویی ها و طلسمی ها )روش PRP روش جدیدی هست که توضیحاتش مفصله اما با توجه به ناشناختگی زیادش و عدم مشخص بودن عوارض در راز مدت -به دلیل نسبتا جدید بودن خیلی ها سمتش نمیرن - حتی ممکنه PRp کنید مویی رشد نکه یا ممکنه بین 10 تا 50 % هم برگرده با یک جلسه درمان (مطمئن میگم) اما یک مشکلاتی از این قبیل گفته شده با اینکه گزارش نشده ختی یک بیماری بد هم من شنیدم ممکنه ایجاد کنه اما از قدیم گفتن سری که درد نمیکنه رو ... ( به خاطر 4 تا دونه مو ) ....
در نتیجه بزارید کامل بریزه خودتونو راحت کنید -بکارید با قابلیت رشد و همیشگب بی عوارض خاصی -
امیدوارم بارتون مفید بوده باشه ;) 3>
saggav عزیز، اینا تجربیات خودتون بود؟
mosi_alfa
27-05-2013, 16:41
...... بگذریم داروی طلسم هم هست که میگن خوبه و خیلی ها خریدن و استفاده میکنن حتی شنیدم موشون زیاد شده که به نظر من کلفت شدن مو در اینجا با ازدیاد اون به اشتباه گرفته شده نظر شخصی منه که اگه میخواین موهاتون حفظ بشه ترکیبات خوبی داره این طلسم و مطمئنا خیلی تاثیر داره در جلوگیری از ریزش با توجه به ترکیبات موجودش اما در رویش مجدد مو شک دارم گرچه ویژگی های مو و .. هرکس متفاوته،؛ ممکنه رشد هم کنه مو اما نه روی همه -خیلیا میگن تاثیر داشته واسشون خیلیا میگن نداشته و هیچوقت به جواب قاطعش نمیرسین تا اونکه روی خودتون امتحان بشه پس ازز هر کی میرسین نپرسین تاثیر داره یا نه به مشاوراش و .. هم ز نزنید که جوابشون واضحه - با این حال اگه مثلا خیلی نریخته موتون تو سن 20 21 23 اینا هستین بهتره فک کنم واستون طلسم -
سلام
من تجربه طلسم رو نداشتم، اما از مقایسه ترکیباتش با ماینو، مشخصه که همون ماینو هست که کلی عصاره گیاهی بهش اضافه کردن، در واقع اثر نباید از ماینو ضعیف تر باشه...
mosi_alfa
27-05-2013, 16:44
راستی دکتر به من گفته فعلا تا دوماه از قرص مکمل ماینو استفاده کنم، تا دو ماه که خیلی اثر نمیذاره نه؟ اثراتش با قطع دارو میره؟ من برنامه دارم کلی بچه داشته باشم، یک قومی روم حساب باز کردن
تا حالا اسم قرص مکمل ماینو رو نشنیدم . یه توضیحی در موردش میدین ؟
سلام
من تجربه طلسم رو نداشتم، اما از مقایسه ترکیباتش با ماینو، مشخصه که همون ماینو هست که کلی عصاره گیاهی بهش اضافه کردن، در واقع اثر نباید از ماینو ضعیف تر باشه...
ترکیبات طلسم گیاهی هست - و وجود ماینو با آزمایشات ساده به راحتی در طلسم مشخص میشد اگه توش ماینو داشت
طبق ترکیباتی که گفته شده توسط سازندش فک نکنم درست گفته باشی و ماینو قاطیش باشه چون مجوز داره و ومعروفه و تو tv هم برده شده نامش و تو مدت کوتاهی خیلی
فروش زیادی داشته بیشتر از شرکت ایی که داروشون تقریبا همینه و قدیمی تر اند از اینا -
شرکت های رقیب همیچین
چیزی میدیدن تو ترکیباتش حتما دستشو رو میکردن و شرکتشو با این کلاه برداری پلمپ میکردن-( رقیبن دیگه )
اما منظورم تایید طلسم نیست -اما نظریه تو درست نیست :l - ( ممکنه روی هرکی تاثیر خاصی داشته باشه )(رجوع شود به صفحهه77) به نظرم هرکی میخواد بدونه چیکار کنه همون توضیحاتی که بالا دادم
رو کامل بخونه یکیشو انجام بد
saggav عزیز، اینا تجربیات خودتون بود؟
اینا که گفتم حاصل 5 6 سال تحقیق و جستجو و پرسش ( از همه ) با همه بوده و شاید باید کلی دکتر و ... بری و پرس و جو کنی و .. به اینا برسید پس یک چیز جامع هست به صورت عمومی و حاصل استدلال و تفکر نیست گرچه هر دارویی روی هرکسی یکجوری جواب میده و همیشه نمیشه 100 % درباره موضوعی صحبت کرد ;) .
راستی دکتر به من گفته فعلا تا دوماه از قرص مکمل ماینو استفاده کنم، تا دو ماه که خیلی اثر نمیذاره نه؟ اثراتش با قطع دارو میره؟ من برنامه دارم کلی بچه داشته باشم، یک قومی روم حساب باز کردن
نه بابا 2 ماه چیزی نیست - با قطع دارو اثرش میره - قرص تائید شده ای هست اینا از جاهای معتبر - اما اینا روی 200 هزار نفر اصلا 1000 000 میلیون آزمایش شده - ویژگی های بدنی همه با هم فرق میکنه باید روی 7000 0000 نفر 7 میلیادر نفر آزمایش بشه تا تایید بشه - واسه مدت کوتاه کلا مشکلی نیس طولانی نشه - اون شاید عوارضش گریبان گیر بشه :l
اما به دکتر بگی حتما میگه نه اصلا عوارض نداره اونا ملاکشون همون 200 هزار نفر آزمایش شدست - اما کلا با 3 2 ماه مشکلی نیست ;)
تا حالا اسم قرص مکمل ماینو رو نشنیدم . یه توضیحی در موردش میدین ؟
فیناستراید (به انگلیسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DB%8C%D8%B3%DB%8C): Finasteride) با نام تجاری پروپشیا (به انگلیسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DB%8C%D8%B3%DB%8C): Propecia) دارویی است که برای درمان ریزش مو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بخصوص در آقایان و همچنین در بزرگی خوش خیم پروستات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مردان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])استفاده میشود. به طور معمول این دارو برای خانمها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و همچنین برای مواردی که ریزش مو وارد مرحلهٔ پیشرفته شدهاست مثل نواحی «خط موی عقب رفته» به کار نمیرود.
سازمان غذا و داروی آمریکا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7_%D9%88_%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88%DB%8C_%D8%A2 %D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) (FDA) کاربرد این دارو را در درمان هیپرپلازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C)پروستات و آلوپسی آندروژنیک (طاسی به علت افزایش هورمونهای جنسی مردانه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %87_%D8%B9%D9%84%D8%AA_%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB %8C%D8%B4_%D9%87%D9%88%D8%B1%D9%85%D9%88%D9%86%E2% 80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%AC%D9%86%D8%B3%DB%8C_% D9%85%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%87&action=edit&redlink=1&preload=%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88:%D8%A7%DB%8C%D8%A C%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%E2%80%8 C%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C&editintro=%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88:%D8%A7%DB%8C%D8 %AC%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%D9%86%D9%88%D8%A A%DB%8C%D8%B3&summary=%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF+%DB%8C%DA%A 9+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87+%D9%86%D9%88+%D8% A7%D8%B2+%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82+%D8%A7%DB%8C%D8% AC%D8%A7%D8%AF%DA%AF%D8%B1&nosummary=&prefix=&minor=&create=%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA+%DA%A9%D8%B1%D8%AF %D9%86+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87+%D8%AC%D8%AF %DB%8C%D8%AF)) در مردان تایید نمودهاست
رایجترین عارضهٔ جانبی مصرف فیناستراید عوارض جنسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) است. کاهش میل جنسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در ۲درصد مردان، اشکال در نعوظ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در ۱/۳ درصدو کاهش مقدار مایع منی از عوارض مشاهده شدهٔ این دارو در دوز ۱ میلی گرمی آن است. وقتی فرد با این عوارض مواجه میشود در صورت قطع مصرف داروعوارض ایجاد شده از بین میروند. علاوه بر اینها در تعدادی از مردان بزرگی و حساسیت زیاد سینه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مشاهده شدهاست.
Alamate Soal
05-06-2013, 09:11
بچه ها به شامپوهای گرون قیمت پول ندین. شامپو ها تقریبا هیچ کاره هستن روی ریزش مو. ریزش مو اگر به صورت ژنتیکی باشه که نمیشه کاریش کرد اگر هم به خاطر قارچ و چرک و مشکلات بهداشتی پوست باشه باید ضدعفونی کننده رو زیر نظر پزشک مصرف کرد اگر هم به خاطر خشک بودن پوست باشه باز هم هیچ ربطی به شامپو نداره
در کل عرض کنم که اگه قرار باشه موی شما به هر دلیلی ریزش کنه شامپوها به هیچ وجه جلوش رو نخواهند گرفت. این شامپوهایی هم که اسم و مشخصات هزارنوع پروتئین و ویتامین رو روشون نوشته حتی اگه ادعای شرکت تولید کنندشون صحیح باشه باز هم کوچکترین تاثیری روی مو ندارن.
شامپو تنها وظیفش تمیز نگه داشتن مو و پوست سر هست نه هیچ چیز دیگه به همین جهت عرض میکنم که به این شامپوهای 60 تومنی پول ندین !
بچه ها به شامپوهای گرون قیمت پول ندین. شامپو ها تقریبا هیچ کاره هستن روی ریزش مو. ریزش مو اگر به صورت ژنتیکی باشه که نمیشه کاریش کرد اگر هم به خاطر قارچ و چرک و مشکلات بهداشتی پوست باشه باید ضدعفونی کننده رو زیر نظر پزشک مصرف کرد اگر هم به خاطر خشک بودن پوست باشه باز هم هیچ ربطی به شامپو نداره
در کل عرض کنم که اگه قرار باشه موی شما به هر دلیلی ریزش کنه شامپوها به هیچ وجه جلوش رو نخواهند گرفت. این شامپوهایی هم که اسم و مشخصات هزارنوع پروتئین و ویتامین رو روشون نوشته حتی اگه ادعای شرکت تولید کنندشون صحیح باشه باز هم کوچکترین تاثیری روی مو ندارن.
شامپو تنها وظیفش تمیز نگه داشتن مو و پوست سر هست نه هیچ چیز دیگه به همین جهت عرض میکنم که به این شامپوهای 60 تومنی پول ندین !
داداش اگه اینطوره هرچی پس به صورت شامپو به سرت بزنی تاثیری نداره - اگه تو ترکیبات هر شامپویی مقداری روغن مورچه ( همه جا دارن بپرسی) اضافه کنند میشه گفت شامپو روغن مورچه ساخته شده :)
دوست دارم این شامپو رو به موهات بزنی تا ببینی تغییرات موهات رو و با این اطمینان نگی که هیچ اثری شامپوهای بر موها ما ندارند :)
منتظر جوابت درباره تاثیر این شامپو روی موهات هستم :)
sound-of-silence
11-06-2013, 21:52
نازک شدن مو به خاطر چیه ؟
دارو یه چیز خاصی نیست مصرف کنیم مو حجیم شه؟
موهام خشک شدن و نازک :n27:
saman1330
13-06-2013, 12:56
داداش اگه اینطوره هرچی پس به صورت شامپو به سرت بزنی تاثیری نداره - اگه تو ترکیبات هر شامپویی مقداری روغن مورچه ( همه جا دارن بپرسی) اضافه کنند میشه گفت شامپو روغن مورچه ساخته شده :)
دوست دارم این شامپو رو به موهات بزنی تا ببینی تغییرات موهات رو و با این اطمینان نگی که هیچ اثری شامپوهای بر موها ما ندارند :)
منتظر جوابت درباره تاثیر این شامپو روی موهات هستم :)
درود
دوست عزیز من گفته های Alamate Soal رو تصدیق می کنم.
از هر دکتر پوست و مو(نه تاجر!!!) در ایران بپرسی هم تایید می کنه که شامپو روی ریزش مو تاثیر نداره.اصلن مولکولهای شامپو درشت تر از این هستند که بخواهند به داخل پوست سر نفوذ کنند.
می تونی توی مقالات پزشکی هم رجوع کنی تا متوجه بشی.این موضوع رو یکی از دکتر های عضو انجمن علمی (گمونم دانشگاه تهران) رو توی برنامه خانواده شبکه 2 چند سال پیش اشاره کرد و گفت اینا همش تبلیغات هست و خوشبینانش اینه که شامپو 1% روی ریزش مو از نوع آلوپسی اندروژنتیک (یا همون حالت مردانه) تاثیر داره.
موفق یاشی:n16:
mahi khanoom
14-06-2013, 10:15
سلام بچه ها بای این که بعد از حمام موها وزوزی نشه چیکارمیکنین شما؟
:n16:
saman1330
14-06-2013, 13:52
سلام بچه ها بای این که بعد از حمام موها وزوزی نشه چیکارمیکنین شما؟
:n16:
درود
می تونی از کاندیشنر استفاده کنی.( اگه خواستی بگو تا نحوه ی استفاده و ... رو بهت بگم)
milad_heartsick
15-06-2013, 11:26
دقیقا منم این مشکل رو دارم سنم 26 هست راهنمایی کنیدلطفا:n16:
saman1330
16-06-2013, 11:16
اگه ریزش مو هم داری و از پر پشتی موهات کاسته شده این برای هورمون تستسترون هست.ویتامین ب می تونه به ضخیم تر شدن مو کمک کنه
amin5222106
17-06-2013, 12:31
سلام وقت بخیر دوستان میخواستم بدونم کسی تا حالا از داروی طلسم استفاده کرده
این موضوع حقیقت داره که رویش کامل مو رو بهمراه داره و بعد از قطع دوره درمان دیگه موها نمیریزه؟
Alcatel.
17-06-2013, 14:58
درود
می تونی از کاندیشنر استفاده کنی.( اگه خواستی بگو تا نحوه ی استفاده و ... رو بهت بگم)
سلام
کلا موهای سرم یکم بلند میشه سرش فر میخوره ( فرفری نه هااا ) سرش برمیگرده رو به بالا .. میخوام بذارم موهام بلند بشه اما از فر خوردنش خوشم نمیاد میخوام صاف بشه.
راه حلی وجود داره؟
کسی از شامپو ی ایروکس استفاده کرده؟چه طوره؟
Amir Hossein
17-06-2013, 21:59
سلام
اگه میشه فرق این سه تا رو توضیح بیدن...
خیلی سر در گم شدم
سرم مو - کاندیشنر - موس
ممنون
saman1330
19-06-2013, 12:28
کسی از شامپو ی ایروکس استفاده کرده؟چه طوره؟
کاندیشنر می تونه موهاتو نرم کنه.(اما موهات رو لخت نمی کنه)
شما باید اول بزاری موهات بلند بشه.بعد اگه می خوای موهات نرم و لخت (مثل برد پیت:n02:)بشه باید وقتی بلند شد از مواد شیمیایی استفاده کنی.مثل ولا و گلت و ...(که اون هم باید بدی دست آرایشگر وارد.اگه ریزش مو داری بیخیالش شو)
amir deja vu
20-06-2013, 13:09
سلام
اگه میشه فرق این سه تا رو توضیح بیدن...
خیلی سر در گم شدم
سرم مو - کاندیشنر - موس
ممنون
سلام
سرم مو براي نرم تر كردن موهاست و معمولا بعد اتو يا سشوار استفاده ميشه.اما ميشه رو موهاي خيس و قبل سشوار هم استفاده كرد.خاصيت اصليش نرم كردن و براق كردنه.بعدشم اينكه قدرت نگهدارندگي حالت مو رو نداره...كانديشنر هم نرم كنندس مثل سرم مو.فرقشون اينه كه كانديشنرها رو تو حموم استفاده ميكنن يعني بايد آبكشي بشن.مثلا ماسك مو يه نوع كانديشنر هست... موس مو هم كه براي مدل دادن و فرم دادن به مو استفاده ميشه (معمولا قبل سشوار) نگهدارندگيشم از سرم بيشتره...
:n18:
selenaaaaa
21-06-2013, 15:26
سلام من دختر23 ساله هستم وچندسالی هست که ریزش مو دارم تا الان که موهای جلوی سرم به شدت ریخته و کف سرم پیداست همه جور آزمایشی هم دادم هیچ مشکلی نداشتم دکترا گفتن مشکلم فقط ارثیه وتا آخرعمرم باید ماینوکسیدل مصرف کنم یه 8ماهی هست که مصرف می کنم ولی روزی یه بار استفاده می کردم و ماساژم نمی دادم فکرکنم دلیل تاثیر نزاشتنش همین باشه می خواستم با شما هم مشورت کنمو نظر شماروهم بدونم!من موهای چربی دارم به تازگی هم تارهای موم نازک شده و موخره گرفته ورشدچندانی هم نداره به نظر شما از چه شامپوو تقویت کننده ای استفاده کنم؟شامپوی کتوکونازول خوبه؟قرص فیناستراید که برای آقایان هست شما چه قرصی رو جایگزین فیناستراید برای خانومها پیشنهاد می کنید؟
saman1330
24-06-2013, 12:50
سلام من دختر23 ساله هستم وچندسالی هست که ریزش مو دارم تا الان که موهای جلوی سرم به شدت ریخته و کف سرم پیداست همه جور آزمایشی هم دادم هیچ مشکلی نداشتم دکترا گفتن مشکلم فقط ارثیه وتا آخرعمرم باید ماینوکسیدل مصرف کنم یه 8ماهی هست که مصرف می کنم ولی روزی یه بار استفاده می کردم و ماساژم نمی دادم فکرکنم دلیل تاثیر نزاشتنش همین باشه می خواستم با شما هم مشورت کنمو نظر شماروهم بدونم!من موهای چربی دارم به تازگی هم تارهای موم نازک شده و موخره گرفته ورشدچندانی هم نداره به نظر شما از چه شامپوو تقویت کننده ای استفاده کنم؟شامپوی کتوکونازول خوبه؟قرص فیناستراید که برای آقایان هست شما چه قرصی رو جایگزین فیناستراید برای خانومها پیشنهاد می کنید؟
درود
دکتر ها درست گفتن.ماینوکسیدیل خیلی نیاز به ماساژ نداره .اگه بتونی 2 بار در روز (هر 12 ساعت ) بزنی بهتره.اگه مشکل هزینه نداری می تونی بری مزوتراپی
شامپو تقریبن تاثیری روی ریزش مو نداره و فقط تبلیغات هست.از قرص های تبلیغاتی هم استفاده نکن(کسی بخاطر یکی از این قرص های تبلیغاتی کبدش رو از دست داد و مرد!)
قرص هیر ویت(hair vit) هم می تونی استفتده کنی،مکمل خوبی هست.
آمپول Bepanthen 500mg/2 ml برای چیه ؟ یکی از دوستام برای ریزش موهاش رفته دکتر اینو براش تجویز کرده
Ali_softcenter
27-06-2013, 11:51
آمپول Bepanthen 500mg/2 ml برای چیه ؟ یکی از دوستام برای ریزش موهاش رفته دکتر اینو براش تجویز کرده
تا اونجایی که من میدونم حاوی ویتامین هست!
تا اونجایی که من میدونم حاوی ویتامین هست!
بعضی جاها نوشته مفیده بعضی جاها هم نوشته مفید نیست ماشالله دونه ای 4 , 5 تومن هم هست :n02: تو سایت های خارجی رو نگاه کردم انگار ویتامین B5 هست به نظرتون مفیده ؟
ehsan-inventor
27-06-2013, 22:40
سلام دوستان
همه چی از دو-سه هفته پیش و اون تعطیلات شروع شد !
من با قطار یه سفر داشتم قطار لعنتی خیلی تاخیر داشت و وقتی رسیدم خسته بودمو دوش نگرفتم و روز بعد رفتم دوش گرفتم.
دو سه روز بعد هم دوباره با قطار برگشتیم.
از اون موقع بود که ریزش موی شدیدی پیدا کردم. تا حالا فکر می کردم ارثی یا به خاطر حرصو جوش خوردنه !(این مدت خیلی حرص می خوردم !) ولی یکی از دوستان این فروم راجع به قارچ صحبت کرد و منو به شک انداخت. فک کنم قارچ زده موهام. ممکنه؟ چون ریزش هم از بغل ها هست هم از پشت سرم هم از بقیه نواحی که معروفه به قسمت تاسی مردانه !
2 روز پیش دکتر هم رفتم تا گفتم سلام موهام ریزش داره همین طوری واسه خودش تو نسخه می نوشت !(چه عادت بدی دارن بعضی از این دکترا) عجله داشت که من برم بیرون(3 ساعت منتظرش بودم 2 دقیقه نتونست منو تحمل کنه) آخرم ماینوکسیسدیل داد و یه شامپو و قرص فیناستراید.
گفتم اینا تاثیر داره گفت اگه بخوای بیشتر خرج کنی چیزای دیگه هم هست گفتم چی گفت سرم ضد ریزش اریکه.
رفتم اونم خریدم ولی الان از هیچ کدوم استفاده نکردم.
چون به توصیه دوستمون منتظرم برم انواع آزمایش ها از جمله قارچ رو بدم شاید دلیلش چیز دیگه ای باشه و بی خودی درگیر ماینوکسیدیل نشم.
نظر دوستان چیه؟ می تونه قارچ باشه؟ (من خیلی به بهداشت اهیمت میدم و موهام همیشه کوتاهه ولی میگم از اون قطار لعنتی می تونه باشه؟)
مرسی.
Ali_softcenter
27-06-2013, 23:14
بعضی جاها نوشته مفیده بعضی جاها هم نوشته مفید نیست ماشالله دونه ای 4 , 5 تومن هم هست :n02: تو سایت های خارجی رو نگاه کردم انگار ویتامین B5 هست به نظرتون مفیده ؟
در این که ویتامین B5 برای مو مفیده شکی نیست!
اکثر سرم ها و آمپول های ریزش مو برند های معروف هم شامل این ویتامین هستند...این آمپول به صورت موضعی مالیده میشه یا باید تزریق بشه کف سر؟
Ali_softcenter
27-06-2013, 23:20
سلام دوستان
همه چی از دو-سه هفته پیش و اون تعطیلات شروع شد !
من با قطار یه سفر داشتم قطار لعنتی خیلی تاخیر داشت و وقتی رسیدم خسته بودمو دوش نگرفتم و روز بعد رفتم دوش گرفتم.
دو سه روز بعد هم دوباره با قطار برگشتیم.
از اون موقع بود که ریزش موی شدیدی پیدا کردم. تا حالا فکر می کردم ارثی یا به خاطر حرصو جوش خوردنه !(این مدت خیلی حرص می خوردم !) ولی یکی از دوستان این فروم راجع به قارچ صحبت کرد و منو به شک انداخت. فک کنم قارچ زده موهام. ممکنه؟ چون ریزش هم از بغل ها هست هم از پشت سرم هم از بقیه نواحی که معروفه به قسمت تاسی مردانه !
2 روز پیش دکتر هم رفتم تا گفتم سلام موهام ریزش داره همین طوری واسه خودش تو نسخه می نوشت !(چه عادت بدی دارن بعضی از این دکترا) عجله داشت که من برم بیرون(3 ساعت منتظرش بودم 2 دقیقه نتونست منو تحمل کنه) آخرم ماینوکسیسدیل داد و یه شامپو و قرص فیناستراید.
گفتم اینا تاثیر داره گفت اگه بخوای بیشتر خرج کنی چیزای دیگه هم هست گفتم چی گفت سرم ضد ریزش اریکه.
رفتم اونم خریدم ولی الان از هیچ کدوم استفاده نکردم.
چون به توصیه دوستمون منتظرم برم انواع آزمایش ها از جمله قارچ رو بدم شاید دلیلش چیز دیگه ای باشه و بی خودی درگیر ماینوکسیدیل نشم.
نظر دوستان چیه؟ می تونه قارچ باشه؟ (من خیلی به بهداشت اهیمت میدم و موهام همیشه کوتاهه ولی میگم از اون قطار لعنتی می تونه باشه؟)
مرسی.
سلام
البته ریزش مو از استرس هم میتونه باشه ولی اگه می بینید ادامه دار هست همه چیز امکانش هست...بهتره که سریعا پیش یه دکتر متخصص بهتر برید که براتون وقت بذاره و اون قضیه رو هم براش بگید!!
اون ماینوکسیدیل و فیناستراید که برای ریزش ارثی هست! اولی هم در آغاز ریزش رو بیشتر میکنه و تا آخر عمر هم بالید مصرف کنید و گرنه هیچی به هیچی!
سرم ضد ریزش اریکه هم چندان برند معتبری نیست ولی میتونه روی ریزشتون تاثیر داشته باشه به شرطی که ریزشتون از بیماری یا قارچ و ..نباشه!
میتونید فعلا سرم ضد ریزش اریکه رو مصرف کنید ولی ماینوکسیدیل و فینستراید رو مصرف نکنید و به دکتر بعدی حتما قضیه داروها رو بگید!
کف سرتون شوره یا تیکه های سفیدی و...نداره؟ موهاتون چرب هست؟
ehsan-inventor
28-06-2013, 07:36
سلام
البته ریزش مو از استرس هم میتونه باشه ولی اگه می بینید ادامه دار هست همه چیز امکانش هست...بهتره که سریعا پیش یه دکتر متخصص بهتر برید که براتون وقت بذاره و اون قضیه رو هم براش بگید!!
اون ماینوکسیدیل و فیناستراید که برای ریزش ارثی هست! اولی هم در آغاز ریزش رو بیشتر میکنه و تا آخر عمر هم بالید مصرف کنید و گرنه هیچی به هیچی!
سرم ضد ریزش اریکه هم چندان برند معتبری نیست ولی میتونه روی ریزشتون تاثیر داشته باشه به شرطی که ریزشتون از بیماری یا قارچ و ..نباشه!
میتونید فعلا سرم ضد ریزش اریکه رو مصرف کنید ولی ماینوکسیدیل و فینستراید رو مصرف نکنید و به دکتر بعدی حتما قضیه داروها رو بگید!
کف سرتون شوره یا تیکه های سفیدی و...نداره؟ موهاتون چرب هست؟
ممنون علی جان.
دنبال یه دکتر خوب هستم ولی پیدا نمی کنم ! اینی که پیدا کردم مثلا دکتر خوبی بود ولی وقتی رفتم تو مطبش خودش نبود ! خودش کچل هم بود، آخه دکتر پوست و مویی که پیوند مو انجام میده کچل نباید باشه که.(جالبه هم اسم بودن(اسم کوچیک و فامیل) و هر دو هم استادیار دانشگاه تهران ولی... ! )
اتفاقا شوره زیاد داره، قبلا تا این حد نبود...من هیچ وقت موهام چرب نبود ولی بعد از اون قضیه دو سه باری چرب شد که فک کردم از شامپوم هستشو عوض کردم خوب شده. ولی شوره یا تیکه های سفید رو دارم و نسبت به قبل هم خیلی زیاد شده.قبلا شوره داشت سرم ولی نه این قدر.
اگه قارچ باشه کچل میشم یا راه درمان داره و موهای ریخته شده م بر می گرده ؟
(اگه پزشک متخصص خوب تو تهران سراغ دارین ممنون میشم پی ام کنین، واقعا نمی دونم کجا برم، می ترسم باز برم پیش یکی دو دقیقه ای نسخه رو بپیچه !:n24:)
در این که ویتامین B5 برای مو مفیده شکی نیست!
اکثر سرم ها و آمپول های ریزش مو برند های معروف هم شامل این ویتامین هستند...این آمپول به صورت موضعی مالیده میشه یا باید تزریق بشه کف سر؟
پس خوبه
دقیق از دوستم نپرسیدم ولی اون طور که میگفت تزریقی ـه باز باید دقیق بپرسم
سلام به همگی
من مدتهاست که از فین پشیای هندی استفاده میکنم ولی یکساله که با بسته بندی های مختلف و نوشته های مختلف و رنگ های مختلف تو داروخونه ها پیدا میشه و میگن که تقلبیش خیلی زیاد شده بخاطر همین خیلی خیلی نگرانم چون هر چی تو این مدت کاشتیم با یه قرص تقلبی از بین میره از طرفی میخواستم ایرانیشو بگیرم که حد اقل تقلبی نباشه ولی بعضیا میگن اثرش کمتر از نوع هندیشه و بعضیا هم گفتن که قبلا هندی استفاده کردن وقتی ایرانی استفاده کردن ریزش مو گرفتن بعضیا هم از ایرانی راضی بودن بخاطر همین میخواستم بپرسم کسی هست که تجربه ی هر دو هم هندی هم ایرانیو داشته باشه و به طور مطمئن بگه کدوم بهتره؟ یا اطلاعات مطمئنی داشته باشه؟
ممنون از همگی
Ali_softcenter
28-06-2013, 11:50
ممنون علی جان.
دنبال یه دکتر خوب هستم ولی پیدا نمی کنم ! اینی که پیدا کردم مثلا دکتر خوبی بود ولی وقتی رفتم تو مطبش خودش نبود ! خودش کچل هم بود، آخه دکتر پوست و مویی که پیوند مو انجام میده کچل نباید باشه که.(جالبه هم اسم بودن(اسم کوچیک و فامیل) و هر دو هم استادیار دانشگاه تهران ولی... ! )
اتفاقا شوره زیاد داره، قبلا تا این حد نبود...من هیچ وقت موهام چرب نبود ولی بعد از اون قضیه دو سه باری چرب شد که فک کردم از شامپوم هستشو عوض کردم خوب شده. ولی شوره یا تیکه های سفید رو دارم و نسبت به قبل هم خیلی زیاد شده.قبلا شوره داشت سرم ولی نه این قدر.
اگه قارچ باشه کچل میشم یا راه درمان داره و موهای ریخته شده م بر می گرده ؟
(اگه پزشک متخصص خوب تو تهران سراغ دارین ممنون میشم پی ام کنین، واقعا نمی دونم کجا برم، می ترسم باز برم پیش یکی دو دقیقه ای نسخه رو بپیچه !:n24:)
مورد شما حتما نیاز به مشاهده دقیق دکتر داره.
پ.خ کردم براتون
Ali_softcenter
28-06-2013, 11:59
سلام به همگی
من مدتهاست که از فین پشیای هندی استفاده میکنم ولی یکساله که با بسته بندی های مختلف و نوشته های مختلف و رنگ های مختلف تو داروخونه ها پیدا میشه و میگن که تقلبیش خیلی زیاد شده بخاطر همین خیلی خیلی نگرانم چون هر چی تو این مدت کاشتیم با یه قرص تقلبی از بین میره از طرفی میخواستم ایرانیشو بگیرم که حد اقل تقلبی نباشه ولی بعضیا میگن اثرش کمتر از نوع هندیشه و بعضیا هم گفتن که قبلا هندی استفاده کردن وقتی ایرانی استفاده کردن ریزش مو گرفتن بعضیا هم از ایرانی راضی بودن بخاطر همین میخواستم بپرسم کسی هست که تجربه ی هر دو هم هندی هم ایرانیو داشته باشه و به طور مطمئن بگه کدوم بهتره؟ یا اطلاعات مطمئنی داشته باشه؟
ممنون از همگی
در مورد نوع ایرانی نظری ندارم ولی نوع هندی رو از داروخانه های معتبر خریداری کنید مشکلی نداره. اگه در مورد تقلبی بودن سوالی دارید با پزشکتون مشورت کنید
alone one
28-06-2013, 17:31
آقای Ali_softcenter حالا که چتر اطلاعاتتونو باز کردین رو سر ما شما چه شامپویی رو واسه موهای معمولی پیشنهاد میدین؟
در مورد نوع ایرانی نظری ندارم ولی نوع هندی رو از داروخانه های معتبر خریداری کنید مشکلی نداره. اگه در مورد تقلبی بودن سوالی دارید با پزشکتون مشورت کنید
سلام
ممنون از پاسختون. من از داروخونه خیلی معتبر فین پشیا گرفتم که تقلبی بود اونم مزش خیلی تابلو بود وگرنه متوجه نمیشدم. قرصو بردم شرکت توزیع کنندش گفت تقلبیه ما اینا رو وارد نکردیم خیلی وقتم هست که وارد نمیکنیم . الان اصلا نمیشه از اصل بودن فین پشیا مطمئن بود حتی دوستم تو داروخونس میگه ما هم دقیقا نمیدونیم کدومش اصله دکتر هم میگه تقلبی زیاده از جای مطمئن بگیر همین. بخاطر همین میخوام بدونم که آیا کسی هم فیناستراید ایرانی و هم فین پشیای هندی رو مصرف کرده که بدونه تاثیر ایرانی در مقایسه با هندی چطوره که اگه ایرانی خوب بود ایرانی بگیرم فقط یجا خوندم که طرف بعد از هندی ایرانی استفاده کرده بود ریزش گرفته بود، میخوام مطمئن بشم اثر افیناستراید ایرانی چطوره
ممنونم
amin5222106
29-06-2013, 09:23
هر وقت تو کشورهای توسعه یافته مثل اروپا ادم کچل ندیدین!بدونید یه دارو برای جلوگیری از ریزش و رشد مو پیدا شده!
فکر نمیکنم اینجوری که شما میگین باشه
به عنوان مثال من الان خودم موهام خیلی کم پست شده دوره درمان با ماینوکسیدیل رو آغاز کردم و الان در سن 24-25 هستم تا سن 30-32 مو داشته باشم بسه بعد زیاد برام اهمیت نداره
افراد مهم و سرمایه دار تو آمریکا و اروپا هستن که با پول خوردشون میتونن مو بکارن اما اصلا اهمیت نمیدن
با عرض سلام.
اسم چند تا دکتر پیوند زن مو رو میخوام که تو ایران نامبر وان باشن.
اگه شماره مطب یا آدرس هم دارید محبت کنید.
با تشکر:n16:
amin5222106
29-06-2013, 10:10
من با ماینوکسیدیل 5% مشکل دارم و سرم خیلی شدید پوسته پوسته میشه
2% هم فکر میکنم یکمی ضعیف باشه
دوستان نظر خودم اینه که 2% و 5% رو با هم مخلوط کنم و بشه 3.5%
هم تاثیر بیشتری داشته باشه هم پوست سرم رو اذیت نکنه
درضمن من تجربه 2 سال استفاده از ماینوکسیدیل رو دارم البته چون در دوران خدمت سربازیم بود نامنظم استفاده میکردم (24ساعت 12 ساعت 48 ساعت اختلاف بین هر بار مصرف) اما شدید جواب گرفتم
شدید.:n19: انقدر که احساس میکردم ابروهام هم پرپشت شده :sq_20:
یادش بخیر 2% قیمتش بود 1600 - 5% هم 2200
اما از خرداد1390 که قطع کردمش آروم آروم با همون شدت قبل از مصرف ریخت تا این که الان احساس کردم دوباره باید شروع کنم و شروع کردم
دوستان در مورد داروی طلسم توضیح بدین(دوره درمان ) میگن در میاد و دیگه نمیریزه بچهایی که دارن استفاده میکنن نتایج رو اعلام کنید لطفا
reza_khoshtip
29-06-2013, 12:00
سلام
ممنون از پاسختون. من از داروخونه خیلی معتبر فین پشیا گرفتم که تقلبی بود اونم مزش خیلی تابلو بود وگرنه متوجه نمیشدم. قرصو بردم شرکت توزیع کنندش گفت تقلبیه ما اینا رو وارد نکردیم خیلی وقتم هست که وارد نمیکنیم . الان اصلا نمیشه از اصل بودن فین پشیا مطمئن بود حتی دوستم تو داروخونس میگه ما هم دقیقا نمیدونیم کدومش اصله دکتر هم میگه تقلبی زیاده از جای مطمئن بگیر همین. بخاطر همین میخوام بدونم که آیا کسی هم فیناستراید ایرانی و هم فین پشیای هندی رو مصرف کرده که بدونه تاثیر ایرانی در مقایسه با هندی چطوره که اگه ایرانی خوب بود ایرانی بگیرم فقط یجا خوندم که طرف بعد از هندی ایرانی استفاده کرده بود ریزش گرفته بود، میخوام مطمئن بشم اثر افیناستراید ایرانی چطوره
ممنونم
دوست عزیز من هم اوایل از فین پشیای هندی استفاده میکردم ولی بعد از چند ماه از نوع فیناستراید ایرانی مال شرکت مهردارو وشرکت سها رو گرفتم و فرقی با نوع هندی احساس نکردم
Ali_softcenter
29-06-2013, 18:54
من با ماینوکسیدیل 5% مشکل دارم و سرم خیلی شدید پوسته پوسته میشه
2% هم فکر میکنم یکمی ضعیف باشه
دوستان نظر خودم اینه که 2% و 5% رو با هم مخلوط کنم و بشه 3.5%
هم تاثیر بیشتری داشته باشه هم پوست سرم رو اذیت نکنه
درضمن من تجربه 2 سال استفاده از ماینوکسیدیل رو دارم البته چون در دوران خدمت سربازیم بود نامنظم استفاده میکردم (24ساعت 12 ساعت 48 ساعت اختلاف بین هر بار مصرف) اما شدید جواب گرفتم
شدید.:n19: انقدر که احساس میکردم ابروهام هم پرپشت شده :sq_20:
یادش بخیر 2% قیمتش بود 1600 - 5% هم 2200
اما از خرداد1390 که قطع کردمش آروم آروم با همون شدت قبل از مصرف ریخت تا این که الان احساس کردم دوباره باید شروع کنم و شروع کردم
دوستان در مورد داروی طلسم توضیح بدین(دوره درمان ) میگن در میاد و دیگه نمیریزه بچهایی که دارن استفاده میکنن نتایج رو اعلام کنید لطفا
2% ضعیف نیست....استفاده کنید
با عرض سلام.
کسی جواب نمیده؟ :44:
Eblis 2011
30-06-2013, 00:13
بهترین زمان برای سشوار کشیدن مو؟
Ali_softcenter
30-06-2013, 00:52
بهترین زمان برای سشوار کشیدن مو؟
وقتی از حمام آمدید!
آقای Ali_softcenter شما چه شامپویی رو واسه موهای معمولی پیشنهاد میدین؟
سلام
چندان فرقی نداره..با توجه به بودجه تون یه شامپو رو بخرید...فقط برندش معتبر باشه.
Eblis 2011
30-06-2013, 01:00
وقتی از حمام آمدید!
سلام
چندان فرقی نداره..با توجه به بودجه تون یه شامپو رو بخرید...فقط برندش معتبر باشه.
مرسی . منظورم چند دقیقه پس از خارج شدن از حموم؟
موها خیس خیس باشه یا خشک خشک ، یا .... ؟
V E S T A
30-06-2013, 01:09
با عرض سلام.
کسی جواب نمیده؟ :44:
سلام دکتر نیلفروش زاده یکی از معروف ترین و بهترین پزشکای پیوند و کاشت مو و متخصص جراحی پوست هستن مطب اصلیشون اصفهانه و یه مطب هم خیابون جردن دارن
که خودشون همیشه حضور ندارن یعنی مطب جردن رو پزشکای دیگه که مورد تایید ایشون هستن اداره می کنن .. تو گوگل اسمشون رو بزنید می تونید سایتشون رو پیدا کنید
Ali_softcenter
30-06-2013, 01:24
مرسی . منظورم چند دقیقه پس از خارج شدن از حموم؟
موها خیس خیس باشه یا خشک خشک ، یا .... ؟
بهتره موها خیس خیس نباشه...یعنی آبش رو با حوله بگیرید.....حوله رو روی سر ماساژ و حرکت ندید! دور سر بپیچید و بذارید 5 دقیقه بمونه!
مهم اینه که از باد داغ سشوار زیاد استفاده نکنید و به کف سرتون نزدیک نکنید و متمرکز هم نکنید...حرکتش بدبد..فاصله کافی رو حفظ کنید و فقط ب با حرکت بالا پایین دست لای موها ...موها رو خشک کنید.... بعد از خشک شدن میتونید با باد سرد سشوار و یک عدد برس گرد موها رو صاف کنید و بعد با حالت دهنده حالت بدید.
با عرض سلام.
سلام. یکی از همکارام جلوی موهاشو کاشته بود و خوب بود میگفت ایران فیت کاشته
global_id
30-06-2013, 15:07
بهترین شامپو برای سر بچه چی هست؟ ارزان باشه و سر رو اذیت نکنه...
global_id
30-06-2013, 15:08
شامپوی گیاهی خوب که برای ریزش پوست سر مفید باشه رو معرفی کنید...
Ali_softcenter
01-07-2013, 00:03
بهترین شامپو برای سر بچه چی هست؟ ارزان باشه و سر رو اذیت نکنه...
شامپو بچه آردن حاوی عصاره بابونه
شامپو بچه فولیکا
شامپو بچه ایروکس
شامپوی گیاهی خوب که برای ریزش پوست سر مفید باشه رو معرفی کنید...
شامپوی رزماری
a6543210
01-07-2013, 11:00
سلام
دوستان کمکی می خواستم
قضیه از این قراره که تو خونواده ما تو سن 25 اینا که می رسیم جولوی پیشانیمون یواش یواش موها ریزش می کنه.(البته منو یه داداش دیگه اینطوری هستیم که موهامون عین همه و منم دارم یواش یواش به این امر دچار می شم)
حالا می خواستم راحلی چیزی بهم بگین حد اقل بتونم اینو کنترل کنم و یه طور اگه بشه جولوشو بگیرم
بعضی آشنا ها بهم گفتن قبل حموم حنا با صدر یا پودر سیاه دانه رو با هم قاطی کن و به موهات بمال بهتر می شه.
منتظر پیشنهادای خوب عزیزان هستم.:n03:
ممنونم
سلام
دوستان کمکی می خواستم
قضیه از این قراره که تو خونواده ما تو سن 25 اینا که می رسیم جولوی پیشانیمون یواش یواش موها ریزش می کنه.(البته منو یه داداش دیگه اینطوری هستیم که موهامون عین همه و منم دارم یواش یواش به این امر دچار می شم)
حالا می خواستم راحلی چیزی بهم بگین حد اقل بتونم اینو کنترل کنم و یه طور اگه بشه جولوشو بگیرم
بعضی آشنا ها بهم گفتن قبل حموم حنا با صدر یا پودر سیاه دانه رو با هم قاطی کن و به موهات بمال بهتر می شه.
ممنونم
سلام
بررسی کنید ببینید تو خانواده تون ریزش مو ارثیه یا نه
(دایی ها ها عمو ها...)
a6543210
02-07-2013, 16:01
سلام
بررسی کنید ببینید تو خانواده تون ریزش مو ارثیه یا نه
(دایی ها ها عمو ها...)
سلام
تقریبا می شه گفت ارثیه. بیشتر عموهام اینطور هستن!
سلام
بچه ها موهام یه طرز عجیبی شدن... خشک و پیچ و تا خورده! :n03:قبلا تو نرم بودن و لخت بودن موهام معروف :دی بودم! اما حالا....
چیکار کنم برا ترمیمشون؟
سلام
تقریبا می شه گفت ارثیه. بیشتر عموهام اینطور هستن!
به دکتر مراجعه کنید.
مواردی که ارثی هستن با مواردی که بعلت کمبود عناصر مورد نیاز بدن ریزش وجود داره فرق می کنه.
توصیه من اینه تا زمانی که شرایطت اینه (و اگر تحت درمان قرار گرفتی) دور از استرس قرار بگیری....استرس باعث تسریع در ریزش مو میشه.
چه ها موهام یه طرز عجیبی شدن... خشک و پیچ و تا خورده! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]قبلا تو نرم بودن و لخت بودن موهام معروف [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بودم! اما حالا....
در حالت نرمال به همین صورته؟ یا در شرایط خاصی به این شکل تبدیل میشه؟
در این زمان ها چک کنید ببینید موهاتون در چه حالتی هستن
بعد از ورزش و تعریق
بعد از حمام
بعد از خواب
به دکتر مراجعه کنید.
مواردی که ارثی هستن با مواردی که بعلت کمبود عناصر مورد نیاز بدن ریزش وجود داره فرق می کنه.
توصیه من اینه تا زمانی که شرایطت اینه (و اگر تحت درمان قرار گرفتی) دور از استرس قرار بگیری....استرس باعث تسریع در ریزش مو میشه.
در حالت نرمال به همین صورته؟ یا در شرایط خاصی به این شکل تبدیل میشه؟
در این زمان ها چک کنید ببینید موهاتون در چه حالتی هستن
بعد از ورزش و تعریق
بعد از حمام
بعد از خواب
بعد از ورزش و تعریق : بعد از ورزش پیچ و تاب میخورن
بعد از حمام :
بعد از حمام تقریبا خوبن بخاطر همین هرروز یه دوش میگیرم اما بازم خیلی خشک هستن!
بعد از خواب :
خشک و بی طراوت هستن
ehsan-inventor
05-07-2013, 09:35
سلام دوستان.
من رفتم کلی ازمایش دادم از جمله تستسترون که ببینم ریزش موی من ارثیه یا نه. مشکل اینه که جوابش دو هفته دیگه آماده میشه.
و.لی موهام کماکان داره می ریزه. سو.الم اینه که اگه بذارم تا دو هفته دیگه که جواب آزمایش میاد و مطمئن شدم ریزش ارثیه برم سراغ ماینوکسیدیل و فیناستراید یا نه همین حالا مصرف کنم؟
اخه از اونجایی که میگن مصرف وابستگی میاره و در صورت قطعش ریزش زیاد میشه گفتم دست نگه دارم که بیخودی مصرف نکنم.
شاید دلیلش فقر آهن یا استرس یا تیرویید باشه.
فقر آهن احتمالش زیاده چون محل کار روزی 5 لیوان چایی می خوردم ! اونم بعد از صبحانه و بعد از ناهار. شام درست و حسابی هم این مدت نخوردم وفک کنم حسابی کم آهن شدم.
استرسمم خیلی شدید بوده این مدت.(+ حرص و جوش خوردن خیلی خیلی زیاد طوری که بعضی وقتا قببمم درد می گرفت !!!))
تیرویید هم ممکنه ارثی باشه و مشکل داشته باشم چون خیلی ها تو فامیل مشکل تیرویید داشتن.
از طرفی از نظر ارثی بودن ریزش فقط یه عمومه که تو سن کم ریزش داشت و الان کچله بقیه عموهام و حتی بابام موهای کم پشتی دارن ولی تو سن 40- 50 این جوری شدن قبلش پر پشت و خوب بوده و الان هیچ کدوم هم تاس نیست بلکه فقط کم پشته. دایی هامم همه موهای پر پشت و خوبی دارن.
حالا راهنمایی می کنین؟ تا نتیجه آزمایش دست نگه دارم یا این که از حالا استفاده کنم؟
بعد سیستم این فیناستراید چجوریه؟ اگه مثلا بعد از 6 ماه که آدم موهاش بریزه بره سراغش جواب خوبی می گیره یا نه باید بلافاصله تو مقطعی که ریزش داره بیاد استفاده کنه؟ نمی دونم تونستم منظورمو برسونم یا نه؟
ممنون
ehsan-inventor
10-07-2013, 16:32
سلام دوباره.
من تو اینترنت رابطه ارسنیک و ریزش مو رو جست و جو کردم هم انگلیسی هم فارسی. نکات جالبی پیدا کردم که نشون میده مصرف برنج هندی باعث بالا رفتن سطح آرسنیک تو بدن میشه که در نهایت ریزش مو هم یه عارضه مهمشه !
من هم 3 ماهه برنج هندی مصرف می کنم که 1 ماهه ریزش شدید مو دارم و قبلش هم که رفتم موهامو کوتاه کنم طرف که همیشه می گفت موهات پر پشته گفت موهات داره کم پشت میشه و مراقب باش.
فک کنم دلیل ریزش موی خودمو پیدا کردم...نمی دونم برگشت دارن موهام یا نه...
اینم گلچین رابطه آرسنیک و ریزش مو:
مسمومیت با آرسنیک: آثار مضر ترکیبهای مختلفآرسنیک بر بافتهای بدن و عملکرد آنها مسمومیت با آرسنیک خوانده میشود. ترکیبهای آرسنیک در شماری از محصولها، از جمله حشرهکشها، مرگموش، علفکشها، داروهای شیمیدرمانی، بعضی از رنگها، کاغذهای دیواری و سرامیکها به کار میروند.
مسمومیت با آرسنیک در انسان اغلب در نتیجۀ خوردن یا تنفس حشرهکشهای حاوی آرسنیک اکسید، مس اَسِتو آرسنیت، کلسیم آرسنات، یا سرب آرسنات ایجاد میشود. ممکن است افراد به طور تصادفی (مخصوصاً کودکان)، یا به دلیل شغلی (به خصوص کشاورزانی که سمپاشی میکنند) در معرض این مواد قرار گیرند. در میوهها و سبزیهای سمپاشی شده، ولی شسته نشده نیز ممکن است این مواد به اندازهای که بتواند انسان را مسموم کند، وجود داشته باشد. در میان کارگران بخش صنعت، آرسنیک میتواند سبب مسمومیت اتفاقی شود. همچنین ممکن است مسمومیت بر اثر تماس طولانی با داروهایی مانند محلول فاولر (پتاسیم آرسنات) و آرسفِنامین ایجاد شود.
اعتقاد بر این است که مسمومیت با آرسنیک بر اثر ترکیب شدن آن با بعضی از آنزیمها (کاتالیزورهای آلیِ سلول) به وجود میآید و بنابراین، در سوخت و ساز سلولی مداخله میکند.
حساسیتافراد نسبت به مسمومیت با آرسنیک بسیار متفاوت است. بعضی از افراد تحمل مقداری از آن را دارند که برای دیگران کشنده است. مسمومیت ممکناست بر اثر یکبار مصرف این ماده(مسمومیت حاد)یامصرف مکرر مقادیر کم آن(مسمومیت مزمن) ایجاد شود. علامتهای مسمومیت حاد در نتیجۀ خوردن آرسنیک تهوع، استفراغ، سوزش دهان و حلق، و دردهای سخت شکم است. (البته من سوزش دهان رو دارم، گاهی شکم درد هم داشتم)ممکن است شوک قلبی عروقی پدید آید و پس از چند ساعت به مرگ بینجامد. آثار بارز آن در فردی که در معرض آرسین بوده است، عبارتاند از تخریب گلبولهای قرمز خون و آسیب دیدن کلیهها.
در مسمومیت مزمن، آثار معمولتر بیماری اینها ست: کاهش تدریجیقدرت بدن،(مشکل من) اسهال یا یبوست، تغییر رنگ و پوستهپوسته شدن پوست (این مورد رو هم دارم)که ممکن است تغییرات بدخیمی پیدا کند، تظاهرات عصبی که با فلج شدن و تیرگی شعور همراه است، استحالۀ بافت چربی، کمخونی(اخیرا خیلی چشمام سیاهی میره) و ظهور رگههای مشخصۀ این بیماری روی ناخنها.
پیش از آنکه روشهای شیمیایی تشخیص مسمومیت با آرسنیک کشف شود، جنایتکاران از ترکیب بیرنگ و بدون مزۀ آرسنیو اکسید استفاده میکردند. امروزه تشخیص این مسمومیت از راه یافتن آرسنیک در ادرار، مو یا ناخن فرد مسموم به آسانی ممکن است.
روش درمان مسمومیت حاد با آرسنیک شست و شوی معده و تجویز فوری دیمِرکاپْرول است
اینم یه لینک خارجی: (کافیه relation between arsenic m hair loss رو سرچ کنین...) همین طور آرسنیک (برنج هندی) و ریزش مو
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیح ویکیپدیا :
Signs and symptoms[edit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]
Symptoms of arsenic poisoning begin with headaches, confusion, severe diarrhea, and drowsiness. As the poisoning develops, convulsions and changes in fingernail pigmentation called leukonychia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) may occur. When the poisoning becomes acute, symptoms may include diarrhea, vomiting, blood in the urine, cramping muscles, hair loss, stomach pain, and more convulsions. The organs of the body that are usually affected by arsenic poisoning are the lungs, skin, kidneys, and liver.[2] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_note-2)The final result of arsenic poisoning is coma to death.[citation needed ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]Arsenic is related to heart disease[3] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_note-3) (hypertension related cardiovascular), cancer,[4] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_note-4) stroke[5] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_note-5) (cerebrovascular diseases), chronic lower respiratory diseases,[6] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_note-6) and diabetes ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).[7] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_note-7)[8] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_note-8)
لینکش:
برنج هندی و آرسنیک هم سرچ کنین کلی لینک هست نمونه ش این یکی:
با اعتراف رییس مرکز تحقیقات کشاورزی پنجاب
هند آلودگی برنج وارداتی ایران به سم آرسنیک را تائید کرد
رییس مرکز تحقیقات کشاورزی پنجاب هند در واکنش به محدودیت واردات برنج ایران به دلیل آلودگی آن به سم آرسنیک اذعان کرد، مناطق زیادی از پنجاب مرکز اصلی آرسنیک، کادمیوم و سایر فلزات است و اگر در این مناطق کشت و زرع صورت گیرد، بی شک محصولات تولیدی شامل این ترکیبات سمی خواهد بود.
به نقل از پایگاه اینترنتی ای ان آی ، در حالی که دولت ایران محدودیتها و ممنوعیتهایی را برای واردات برنج باسماتی هند در نظر گرفته است ، کشاورزان ایالت پنجاب به شدت نگران این مساله هستند.
چند روز پیش دولت ایران آزمایشهایی را بر روی برنج های وارداتی از ایالت پنجاب انجام داده است . گفته می شود میزان ارسنیک و کادمیوم در این برنجها بالاتر از حد استاندارد است . افزایش قیمت و رشد صادرات به ایران و سایر کشورها موجب شده تا کشاورزان سطح کشت برنج باسماتی را از 3.75 میلیون هکتار به بیش از 6.5 میلیون هکتار افزایش داده اند .
اینم لینکش:
خیgی مطلب زیاده برای این که پستم کامل شه گلچین کردم...
اینجا هم گفت شده نوع ریزش مو anagen effluvium یا آناژن افلوویوم:
این وضعیت در اثر مهار میتوز در سلولهای پایه موهای در حال رشد بوجود میآید. تنه مو در این حالت ناگهان لاغر شده و از آن قسمت میشکند. از علل آنداروهای شیمی درمانی ، رادیوتراپی ، مسمومیت باتالیوم (سم موش) و آرسنیک میباشد.
لینک:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 88%DB%8C+%D8%B3%D8%B1&SSOReturnPage=Check&Rand=0اینم ارتباط این نوع ریزش مو با آرسنیک در یه منبع خارجی:
Anagen Effluvium is the sudden hair loss which occurs as a result of chemicals or ... such as Thallium and Arsenic may also produce a sudden loss of hair
دقت کنین آرسنیک ممکنه ریزش موی ناگهانی ایجاد کنه. لینک :
من کماکان منتظر گرفتن نتایج آزمایش خونم هستم که بعد برم دکتر پوست و مو. ولی این مورد فک کنم در مورد من خیلی واضحه چون ریزش موی من به صورت کم پشت شدن هستش نه الگوی تاسی مردانه که از فرق سر و جلو موها میریزن تا کم کم کچلی درست میشه.
امیدوارم مشکلم همین باشه و امیدوارم که موهام برگردن. ما تو خونه برنج هندی نمی خوریم ولی تو این شرکتی که 3 ماهه کار می کنم برنج هندی به خوردم دادن و شده این، جالبه اونجا همه کچلن ! خدا نگذره از اوناییکه برنج هندی آرسنیک دار وارد کردن. ریزش مو یه مشکلشه سرطانش بماند. این که سیر نمی کنه و اصلا انرژی نداره هم بحث دیگه ای هستش !!
خواستم تجربه مو به شما هم منتقل کنم امیدوارم مفید بوده باشه.:n16:
سلام دوستان
نمی دونم سوالمو جای مناسبی مطرح کردم یا نه؟
موی صورتم دارای نوک سوزنی و تیز هست.آیا راهی وجود داره که ریشم رو لطیف تر کنم و سر مو رو نازک تر؟
ممنون
سلام دوستان
نمی دونم سوالمو جای مناسبی مطرح کردم یا نه؟
موی صورتم دارای نوک سوزنی و تیز هست.آیا راهی وجود داره که ریشم رو لطیف تر کنم و سر مو رو نازک تر؟
ممنون
چگون یه ریش مرتب و نرم داشته باشم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
supermax15
13-07-2013, 20:18
سلام
دوستان کمکی می خواستم
ممنونم
مهمترین چیز بعد از ژنتیک تغذیه هست
سعی کن اصلا غذای فست فوت دکه ها و حتی رستوران هم غذا نخوری
همین غدا های سرخ کردنی خونگی
سوپرمارکت هم اصلا نرو این چیزا رو نخر بیسکوییت کیک نوشابه ساندیس پفک چیپس
فقط میوه و سبزی زیاد بخور
ورزش زیاد کن بعدش برو حموم
یه شامپوی متناسب موی خودت بزن
SNOW PATROL
13-07-2013, 20:35
سلام منبع تایید شده ای برای این فرمایش شما وجود داره ؟
TAPATALK
supermax15
13-07-2013, 21:13
سلام منبع تایید شده ای برای این فرمایش شما وجود داره ؟
TAPATALK
:n08:
نه ولی همش عین واقعیته
Amir-Persian
14-07-2013, 03:45
دوستان سلام
می خواستم بدونم این روش prp واقعا کارساز هست؟ کسی بوده انجام داده باشه؟
نتیجه بخش هست؟ جلوگیری از ریزش میکنه؟
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
ehsan-inventor
14-07-2013, 19:58
دقیقا به نکته مهمی اشاره کردین.
من کلی راجع به برنج هندی و ارسنیک گفتم ولی مثل این که خیلی کسی استقبال نکرده !
خواستم الان اینو بگم که الان یه هفته ای هستش که برنج هندی مصرف نمی کنم 3 روزه که مصرف سیستین ب 6 رو شروع کردم.یه دونه سحر می خورم یه دونه بعد از افطار. باروم نمیشه ولی موهام مثل 3 ماه قبل شده و دیگه ریزش آن چنانی ندارم و در حد طبیعی شده. الان شما هم گفتی فست فود و بیسکوییت و کیک و نوشابه هم نخوریم یادم اومد که بگم. من 2 هفته ای هم میشه کلا مصرف چای و نوشابه(که زیاد مصرف می کردم) کیک و پچ پچ و از این جور چیزا جای صبحانه می خوردم، بعد از ظهر ها یه چیزبرگر می خوردم و ... همه اینا رو گذاشتم کنار. در عوض روزی 3-4 میوه می خورم .قبل از ماه رمضون جای کیک و از این جور چیزا حلوا شکری، و از این چیزای مقوی می خوردم، ورزش هم کم کم 1 روز در میون انجام میدم به مدت 45 دقیقه طوری که ضربان قلبم حسابی بره بالا و خون به مغزم برسه که موهامم بی نصیب نمونه :دی
خدا رو شکر می کنم ریزش متوقف شده. برای اطمینان از این که این ریزش ارثی نیست هم 4شنبه نوبت دکتر دارم سه شنبه هم نتیجه آزمایشم میاد.
مهم نیست اینا ثابت شده یا نه. مهم اینه که من به خاطر موهام عادت بد غذایی رو ترک کردم و به جاش میوه و غذای خوب می خورم. همین...
ولی بنده اعتقاد دارم اکثرا این تغذیه و استرسه که باعث ریزش مو میشه .
Amir Hossein
17-07-2013, 12:45
سلام بچه ها...
من شنیده بودم که موس برای حالت دادن به مو استفاده میشه...
رفتم یه nivea ultra strong ـــش رو خریدم
وقتی میزنم به موهام همون موقع عین تار انکبوت میچسبه به مو :31:
من چطوری با این به موهام حالت بدم؟
اصن فرصت نمیده آدم سشوار بکشه :31:
واقا به چه کاری میاد؟ :31:
mohsenfhm
17-07-2013, 18:00
تاثیر تیغ زدن موی سر در جلوگیری از ریزش
با سلام
دوستان من به شدت ریزش مو دارم ! همه مدل شامپو و دارو ( گیاهی و شیمیایی ) رو تست کردم اما بی فایده بود ! اخیرا شنیدم که تیغ زدن خیلی خوبه !
آیا مورد تایید دوستان هست و توجیه علمی داره ؟
تاثیر تیغ زدن موی سر در جلوگیری از ریزش
با سلام
دوستان من به شدت ریزش مو دارم ! همه مدل شامپو و دارو ( گیاهی و شیمیایی ) رو تست کردم اما بی فایده بود ! اخیرا شنیدم که تیغ زدن خیلی خوبه !
آیا مورد تایید دوستان هست و توجیه علمی داره ؟
سلام
توجیه علمی که نداره ولی من خودم فصل تابستان همیشه با تیغ میزنم الانم زدم :دی
البته بی تاثیر هم نیست حداقلش اینه که مدت دو سه ماه استرس ریزش مو نداری و اگرم مشکل چربی و شوره داری تا دو سه ماه از این بابت هم عذاب نمیکشی
Hossein_128
27-07-2013, 04:03
سلام
این ژل ها که قوی هستن و مو رو خشک نگه میدارن ضرر دارن؟؟
سلام
این ژل ها که قوی هستن و مو رو خشک نگه میدارن ضرر دارن؟؟
دوست عزیز از نظر من به طور کلی ژل-تافت-واکس مو و..... برا مو مظر هستن و بهتره که استفاده نشه.
من که استفاده نمیکنم و از حالت موهام راضی هستم.
Georges St-Pierre
30-07-2013, 17:36
دوستان بهترین روش واسه گرفتم موی دست چیه ؟ ( پسر )
سلام دوستان
برادرم دست هاشو دکلره کرده آخه با سن نه چندان زیادش دست هاش موهای زیادی داره و شکلی بدی به دستش داده
الان که چند روزی از دکلره گذشته مو های دستش به طور سریع شروع به رشد کرده ، جوری که انگار تیغ زده باشیش
که فکر کنم به خاطر اینه که موها سوخته و دوباره شروع به رشد کرده
راهی هست که بشه مو ها رو بی رنگ کرد ولی مو ها نسوزه ؟ که رشدش سریع نشه
در کل چه پیشنهادی برای برادر من دارید ؟
a6543210
03-08-2013, 21:54
دوستان ژل که موهام می زنم بعدش موهام بد جور خشک می شه و دیگه نرم نمی شه.
موهای خشکی دارم! ریزش مو و شکستگی مو هم دارم تا حدودی
به نظرتون بهترین نرم کننده مو چی با ژل به موهام بزنم که موهام خشک و شکننده نمونه و نرم باشه!؟:n15:
سلام دوستان
برادرم دست هاشو دکلره کرده آخه با سن نه چندان زیادش دست هاش موهای زیادی داره و شکلی بدی به دستش داده
الان که چند روزی از دکلره گذشته مو های دستش به طور سریع شروع به رشد کرده ، جوری که انگار تیغ زده باشیش
من پامو ی بار تیغ زدم خیلی بلند بود 5-6 سانت هر تار مو گفتم دیگه عمرا انقدر بشه و واقعا نتیجه داد .الان 3-4 سانت دیگه بیشتر نیست :n02:
موضوع دیگه به نظرم اصلا برای مرد زشت نیست که دست و کلا بدن مو داشته باشه .ولی دکلره و... جالب نیست
سلام دوستان
دوستان لطفاً بیشتر راهنمایی کنید
الان مو هایی که دکلره شده تهِ شون سیاه شده
بعضیا میگن داره رشد میکنه و بعضیا میگن رشد نمیکنه فقط داره دوباره سیاه میشه ! کسی در این مورد اطلاعات داره ؟
به نظرتون چطوره که مو ها از ریشه کنده شه ؟ با موم یا.....
رشدش بیشتر نمیشه ؟ سیاه تر و ضخیم تر نمیشه ؟
دوستان ژل که موهام می زنم بعدش موهام بد جور خشک می شه و دیگه نرم نمی شه.
موهای خشکی دارم! ریزش مو و شکستگی مو هم دارم تا حدودی
به نظرتون بهترین نرم کننده مو چی با ژل به موهام بزنم که موهام خشک و شکننده نمونه و نرم باشه!؟:n15:
ژل رو خشک شدن مو تاثیر میزاره و کلا به مو آسیب میزنه از نظر من
شما میتونید از نرم کننده ها یا واکس مو استفاده کنید که میتونه به نرم تر شدن مو کمک کنه
a6543210
08-08-2013, 17:38
ژل رو خشک شدن مو تاثیر میزاره و کلا به مو آسیب میزنه از نظر من
شما میتونید از نرم کننده ها یا واکس مو استفاده کنید که میتونه به نرم تر شدن مو کمک کنه
راست می گی... سعی می کنم خیلی کم تقریبا یک سوم ناخن ژل به موهام با روغن بادام بزنم... موهام خیلی خشکه.چیزی نزنم بد وای می سته و شکننده هم می شه...
راست می گی... سعی می کنم خیلی کم تقریبا یک سوم ناخن ژل به موهام با روغن بادام بزنم... موهام خیلی خشکه.چیزی نزنم بد وای می سته و شکننده هم می شه...
نه همون مقدار کم زیاد مشکلی نداره مخصوصا اگه برندش ایرانی نباشه خودتون در جریان کیفیت محصولات آرایشی بهداشتی ایران هستید.
یکی از دوستان خودم هم موهای شکننده ای داشت و هر دفعه بعد از استحمام از روغن زیتون استفاده میکرد خود شما هم که از روغن بادام استفاده میکنید.
میتونید از شامپو های مخصوص موهای شکننده هم استفاده کنید که هم حجم به مو میده و هم حالت.
نه همون مقدار کم زیاد مشکلی نداره مخصوصا اگه برندش ایرانی نباشه خودتون در جریان کیفیت محصولات آرایشی بهداشتی ایران هستید.
یکی از دوستان خودم هم موهای شکننده ای داشت و هر دفعه بعد از استحمام از روغن زیتون استفاده میکرد خود شما هم که از روغن بادام استفاده میکنید.
میتونید از شامپو های مخصوص موهای شکننده هم استفاده کنید که هم حجم به مو میده و هم حالت.
میشه یه شامپو برا مو های شکننده معرفی کنید؟
اگه چند مدل سراغ دارید به ترتیب کیفیت بگید و البته حدود قیمت هم بگید
با تشکر
boeing_747
09-08-2013, 09:19
رژیم گرفتم و طی 3 ماه 10 کیلو وزن کم کردم
اوایل برنج، شیرینی، سرخ کردنی نمی خوردم
الان موهام ریزش می کنه
مثلا هر موقع شامپو تو سرم می کنم 7-8 تار مو روی دستام میمونه
نمی دونم طبیعیه یا نه
ولی حتی همین 7-8 تار هم قبلا ریزش نداشت و حدود 2-3 تار بود
در هفته چه چیزایی بخورم که این ریزش کمتر بشه؟
چقدر بخورم؟ مثلا برنج چقدر بخورم در هفته؟ چند گرم؟
قرص برای تقویت ریشه موها چی پیشنهاد میدید؟
ممنون
میشه یه شامپو برا مو های شکننده معرفی کنید؟
اگه چند مدل سراغ دارید به ترتیب کیفیت بگید و البته حدود قیمت هم بگید
با تشکر
شامپو ایرانی فولیکا خوب هستش و کیفیت مناسبی هم داره حدود قیمت 7 تومن هم هست و از داروخانه ها میتونید تهیه کنید.
از شامپوهایی هم که دارای عصاره نارگیل هستند هم میتونید استفاده کنید.
برند خارجی هم من Elvive رو پیشنهاد میدم اما خوب یه مقدار گرون تر هستش.
یه شامپو نرم کننده و حالت دهنده برای موهای چرب معرفی کنید ایرانی یا خارجی بودنش مهم نیست فقط یه چیزی باشه که بعد از شستشو موهام رو بتونم خوب شونه کنم و همین که خوب حالت بگیره راستی باعث ریزش مو هم نشه
mortezafox
09-08-2013, 22:58
سلام دوستم بهم یه قطره امریکای معرفی کردن برای ریزش مو اسمش یادم رفته لطفا راهنمای کنید
و لطفا قویترین چیزی که ریشه مو تقویت میکنه به معرفی کنید
ارمغان 1042
15-08-2013, 06:40
سلام
موهایی که از سرم میریزه تهش یه گوله چربی خیلی ریز چسبیده علتش چیه ؟موهام به شدت ریزش داره تو رو خدا هر کی میدونه جواب بده :n03:
Ali_softcenter
16-08-2013, 21:03
یه شامپو نرم کننده و حالت دهنده برای موهای چرب معرفی کنید ایرانی یا خارجی بودنش مهم نیست فقط یه چیزی باشه که بعد از شستشو موهام رو بتونم خوب شونه کنم و همین که خوب حالت بگیره راستی باعث ریزش مو هم نشه
معمولا موهای چرب ..نرم و نازک هم هستند!
به نظرم از شامپوی موهای چرب دیترون استفاده کنید که نرم هم میکنه موها رو
سلام دوستم بهم یه قطره امریکای معرفی کردن برای ریزش مو اسمش یادم رفته لطفا راهنمای کنید
و لطفا قویترین چیزی که ریشه مو تقویت میکنه به معرفی کنید
قطره برای چیه؟
قویترینی وجود نداره....از لوسیون ها و محلول های تقویت موی ایرانی و خارجی استفاده کنید با توجه به بودجه تون...همگی دارای عناصر متفاوت و مشترکی برای تقویت مو هستند.
سلام
موهایی که از سرم میریزه تهش یه گوله چربی خیلی ریز چسبیده علتش چیه ؟موهام به شدت ریزش داره تو رو خدا هر کی میدونه جواب بده :n03:
سریعا به دکتر متخصص پوست و مو مراجعه کنید.
moslem47
16-08-2013, 23:10
برای موهای خشک و بد حالت چی معرفی میکنید؟
Переклад не
17-08-2013, 07:58
سریعا به دکتر متخصص پوست و مو مراجعه کنید.
ایشون چه مشکلی دارن؟ چون از یکی از رفقا هم شنیده بودم .برام سوال بود
Ali_softcenter
17-08-2013, 23:41
ایشون چه مشکلی دارن؟ چون از یکی از رفقا هم شنیده بودم .برام سوال بود
سلام
من متخصص پوست نیستم ولی با علائمی که گفتند حدس میزنم مبتلا به نوعی از شوره چرب هستند که احتمالا همراه با خارش هست.
که میتونه باعث ریزش مو هم بشه...
به این علت گفتم سریعا به پزشک مراجعه کنند که اگر همراه خارش باشه ( که احتمالا هست ) نوعی قارچ در پوست انسان زندگی میکنه به نام پیتروسیوریوم اوال که قارچ بی آزاریه و همیشه در پوست انسان زندگی میکنه اما وقتی که پوست سر چرب میشه این مسئله زمینه چرب، محیط تغذیه و رشد این قارچ رو فراهم میکنه و باعث میشه که این قارچ بیآزار به بیماری تبدیل بشه و باعث التهاب و در نهایت خارش پوست بشه.
در این صورت به غیر از مصرف شامپوهای ضد شوره باید درمان دارویی هم انجام بشه تا قارچ از بین بره
اما اگر به هیچ عنوان خارش نداشته باشند با مصرف شامپوی ضد شوره مخصوص موهای چرب باید مشکل شوره و به همراه اون ریزش متوقف بشه.
در کل برای این نوع مشکلات همیشه توصیه من مراجعه به دکتر متخصص پوست هست.
البته این بهترین حالت ممکن هست...
امیدوارم علائم درماتیت سبورئیك یا پسوریازیس نداشته باشند که کار کمی سخت تر میشه.البته پسوریازیس به جز موارد نادر ریزش مو به همراه نداره...
به هر حال بهتره از نزدیک بررسی بشه.
Jang Bogo
19-08-2013, 13:32
سلام.
کسی تاحالا پیش دکتر محمدتقی نوربالا که توی یزد هست رفته؟؟؟؟؟؟؟ میدونم که ممکنه خیلیها بشناسیدش. لطفا هرکی رفته بگه چطور بوده. ممنون.
خدایا... اگه پیاز موهای سر هم مثل پیاز موهای زائد بدن بود ، دیگه هیچکس کچل نمیشد...
سلام عزیزان من پوست سرم قارچیه چندساله اینجوریم هرروزم میشورم ولی بازروز بعد میبینم سرم خارش داره و پوسته میشه به نظرشماشامپو کتوکونازول جواب میده؟؟؟:n28::n16:
دکترهم رفتم محلول کانازول داد که بدترپوست پوست شد چه کنم
همین شامپوخوبه؟
دوستان توی تونیک هایی ریزش مو کدوم ازهمه بهتر هست؟
قبلا خودم طلسم رو استفاده میکردم و راضی هم بودم اما خیلی گرون هست
الان از شامپو جوانه گندم سینره + شامپو ریزش مو اویدرم استفاده میکنم میخوام یه تونیک با قیمت معقول هم بخرم بعد از حمام استفاده کنم
اگه میشه با حدود قیمت بگید که دستم بیاد چی انتخاب کنم
راستی اون ترکیب شامپویی که استفاده میکنم خوب هست؟
با تشکر
با سلام به دوستان عزیز
از عزیزان کسی تجربه استفاده از شامپوهای ایوروشه رو دارن؟ واقعا تاثیرداره یا بیشتر تبلیغات هست؟
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
موفق باشید
دوستان من چی به موهام بزنم مثل چسب مو و ژل موها رو خوب حالت بده اما براقش نکنه ؟
یه چیز باشه مثل سشوار کردن و اتو مو کردن باشه ... مو حالت طبیعیش رو حفظ کنه ...
amir deja vu
26-08-2013, 18:46
دوستان من چی به موهام بزنم مثل چسب مو و ژل موها رو خوب حالت بده اما براقش نکنه ؟
یه چیز باشه مثل سشوار کردن و اتو مو کردن باشه ... مو حالت طبیعیش رو حفظ کنه ...
شما بايد از حالت دهنده هاي مات استفاده كني... برو لوازم آرايشي هر حالت دهنده اي كه پشتش نوشته بود مات(matt يا matte) به درد شما ميخوره . مثل واكس مو يا خمير موي مات...از اسمش معلومه ديگه مات كنندس؛ موها رو خيس و براق نميكنه...همون حالت طبيعي مو رو حفظ ميكنه
vahidrojroj
26-08-2013, 19:20
کسی دنبال یه شامپوی با کیفیت میگرده من alpecin caffeine و معرفی میکنم
تبلیغات نیست چون خودم استفاده کردم باید بگم تفاوت رو میتونید با بقیه شامپوها احساس کنید ولی قیمتش دوبرابر شامپوهای معمولیه بازاره
vahidrojroj
26-08-2013, 19:22
سلام
چربی نیست ، پیاز موی شماست
والا منم یه مدت درگیر بودم ارزان ترین راه برای تقویت مو استفاده از محلول ماینوکسیدیل هست در حال حاضر
در مورد این خمیر مو توضیح میدید ؟ ندیدم تا حالا :دی
amir deja vu
27-08-2013, 11:21
در مورد این خمیر مو توضیح میدید ؟ ندیدم تا حالا :دی
خمير يه چيزي تو مايه هاي كرم مو ولي با نگهداري بيشتر... مثل چسب مو يا واكس چسبنده نيس...من بعد اتو ميزدم.از نظر من بهترين محصوله برا حالت دادن مو به خصوص بعد اتو يا سشوار. ولي الان اگه تونستي گير بياري يه دونه ام برا من بگير:n02: چون من ديگه جايي نديدم داشته باشن
mehran_pqqp
29-08-2013, 16:53
سلام
دوستان من موهام بلند هست قبلا اتو میزدم بعد ژل عطرآگین میزدم حالت مو رو خوب حفظ می کرد الان یه مدت هست ژل عطرآگین رو پیدا نمی کنم ، مجبوری ژل آتوسا میزنم ولی جالب نیست یه مقدار میگذره مو حالتش رو از دست میده
بعد از این که موهام رو اتو زدم و صاف شد ، برای حفظ حالت مو برای چند ساعت دوستان پیشنهادی دارن؟
ممنون
مصرف دخانیات ریزش مو را تشدید میکند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به این که خونریزیهای ناگهانی، زایمان، رژیمهای سخت غذایی، کمبود پروتئین و فقر آهن سبب ریزش مو میشود. مصرف دخانیات نیز سبب تشدید ریزش مو خواهد شد. اگر چه دلایل محیطی نقش مهمی در ریزش مو دارد. اما در صورت وجود عوامل ارثی، روند ریزش مو در فرد سریعتر رخ میدهد و تشدید میشود.
پس از بیست سالگی در هر دهه از عمر درصدی از حجم موهای فرد کم میشود. این عمر در مردان شایعتر است. تا آنجا که در ۵۰ سالگی مردان نیمی از حجم موی خود را از دست میدهند. ریزش ۵۰ تا ۱۰۰ تار مو در طول روز، معمولی است، در صورت استحمام، ریزش تا 150 تار مو طبیعی است و جای هیچ گونه نگرانی و مراجعه به پزشک ندارد.
همچنین عوامل محیطی فیزیکال مانند استفاده طولانی مدت از اتوی مو، سشوار و سایر وسایل حالت دهنده سبب ریزش مو میشود. ضمن اینکه استفاده از صاف کنندهها و فر کنندههای شیمیایی نیز روند را تشدید میکند. استفاده از رژیمای غذایی صحیح، پرهیز از عوامل شیمیایی و فیزیکی مضر، پرهیز از استرس های روحی، توجه به سلامت روحی، توجه به سلامت عمومی و استفاده از مواد بهداشتی استاندارد برای جلوگیری از ابتلا به ریزش مو توصیه میشود.
استفاده از شامپو و شویندههای استاندارد برای جلوگیری از ریزش مو به افراد توصیه میشود، گران بودن محصولات دلیلی برای سلامت آن نیست و محصول استاندارد محصولی است که مجوزهای استاندرد لازم را کسب کرده باشد.
منبع: مجله زیبایی سالم
amir deja vu
30-08-2013, 10:48
سلام
دوستان من موهام بلند هست قبلا اتو میزدم بعد ژل عطرآگین میزدم حالت مو رو خوب حفظ می کرد الان یه مدت هست ژل عطرآگین رو پیدا نمی کنم ، مجبوری ژل آتوسا میزنم ولی جالب نیست یه مقدار میگذره مو حالتش رو از دست میده
بعد از این که موهام رو اتو زدم و صاف شد ، برای حفظ حالت مو برای چند ساعت دوستان پیشنهادی دارن؟
ممنون
سلام
شما وقتي موهاتو اتو ميكشي و صاف ميكني، بايد مراقب باشي كه كوچكترين رطوبتي به موهات نرسه چون موهات فر ميشه و بر ميگرده به حالت اولش.بنابراين ژل مو كه بر پايه آب ساخته شده برا حالت دادن بعد اتو مناسب نيست.شما بايد از واكس مو برا مدل دادن و بعدش از تافت برا تثبيتش استفاده كني...يا ميتوني با اتو مدلي كه دوس داري رو بدي بعد تافت بزني
موهای من خیلی لَختند ... چیکارشون کنم ؟
(البته وقتی کوتاهه خوبه ... الان دارم میزارم بلند بشن...)
کسی هست که خودش (خانم) یا یه خانوم تو آشناهاش کاشت مو انجام داده باشه؟ خیلی برام مهمه .لطفا اگه می شناسین کمکم کنید
siliopro@emeil.ir
02-09-2013, 12:13
سلام
آقا من موهام چربه ، یعنی امروز حموم کردم فردا بازم چرب میشه.
چه شامپویی پیشنهاد میدید؟
Farbod2 قدیم
02-09-2013, 15:09
سلام
من یک پسرم
می خوام موهامو بلند بلند کنم!
لطفا راهنمایی کنید
چه کنم، چه نکنم؟ چه جور مراقبت کنم ازشون؟ از چه لوازم بهداشتی و جانبی ای استفاده کنم؟ چه شامپوای؟ چه جور مرتبشون کنم؟ آراشگاه که میرم بهش بگم چه جور کوتاه کنه که از خواسته ام دور نشم؟؟!! چه غذا و تغذیه ای و خلاصه هر چیز دیگه که مربوط میشه؟ (در حد توان و اطلاعاتتون لطفا راهنماییم کنید)
با تشکر
Farbod2 قدیم
02-09-2013, 15:12
یه سوال دیگه (که نه به خاطر زیاد شدن پست هام، ولی به دلیل تفاوت موضوع، ترجیح دادم جداگانه بپرسم):
برای این که موهام لخت بشه چه کار کنم؟
از چه مواد غذایی و وسایل بهداشتی ای استفاده کنم؟ چه جور می شه موقتا لختش کرد؟ با چه وسیله ای؟ قیمت؟ برای این که برای مدت بیشتری لخت بشه چه کنم؟ اصلا میشه برای همیشه لختشون کنم؟
ممنون
سلام
من یک پسرم
می خوام موهامو بلند بلند کنم!
لطفا راهنمایی کنید
چه کنم، چه نکنم؟ چه جور مراقبت کنم ازشون؟ از چه لوازم بهداشتی و جانبی ای استفاده کنم؟ چه شامپوای؟ چه جور مرتبشون کنم؟ آراشگاه که میرم بهش بگم چه جور کوتاه کنه که از خواسته ام دور نشم؟؟!! چه غذا و تغذیه ای و خلاصه هر چیز دیگه که مربوط میشه؟ (در حد توان و اطلاعاتتون لطفا راهنماییم کنید)
با تشکر
آرایشگاه ماهی یکبار باید بری که یه خطی بگیره و اون قسمتایی که لازمه رو یه قیچی بکنه ...
جواب بقیه ی سوالات رو هم نمیدونمامیدوارم بقیه ج بدن چون سوال منم هست:n06:
اتفاقا منم هم الان تصمیم دارم موهامو بزارم بلند شن اما نمیدونم میتونم ماهها تحمل کنم یا نه ؟
میخوام یه چیزی تو این مایه ها بشه:
کسی هست که خودش (خانم) یا یه خانوم تو آشناهاش کاشت مو انجام داده باشه؟ خیلی برام مهمه .لطفا اگه می شناسین کمکم کنید
من شنیدم کاشت مو در خانمها جواب نمیده! علتش هم اینه که نوع موهای جلو و پشت سر خانمها یکجور هست و از اونجایی که سلولهای موهای عقب رو برای جلو میکارن در مورد خانمها قابلیت رویش نداره اما در اقایون موهای جلوی سر و پشت سرشون متفاوت هست بهمین دلیل وقتی کاشت انجام میشه قابلیت رویش مو براشون وجود خواهد داشت
نمیدونم تا چه حد اطلاعاتم درست هست اما اینو از یک وارد به امر شنیدم:n17:
من شنیدم کاشت مو در خانمها جواب نمیده! علتش هم اینه که نوع موهای جلو و پشت سر خانمها یکجور هست و از اونجایی که سلولهای موهای عقب رو برای جلو میکارن در مورد خانمها قابلیت رویش نداره اما در اقایون موهای جلوی سر و پشت سرشون متفاوت هست بهمین دلیل وقتی کاشت انجام میشه قابلیت رویش مو براشون وجود خواهد داشت
نمیدونم تا چه حد اطلاعاتم درست هست اما اینو از یک وارد به امر شنیدم:n17:
این حرف درست نیست . خانم ها هم می تونن کاشت مو انجام بدن .مساله اینجاست که اگه علت ریزش موی کسی (معمولا آقایون) هورمون مردانه باشه .چون موهای پشت سرشون نسبت به این هورمون مقاومه بعد از کاشت، موهاشون نمی ریزه ولی اگه علت ریزش مو مثلا کمبود ویتامین باشه ممکنه بازم بریزه.تو اینترنت اگه به زبان انگلیسی سرچ کنید پر از عکس های خانم هایی هست که کاشت مو انجام دادن...
موهای من اصلا ریزش نکرده مشکل من مادرزادیه .ولی دکتر های حرفه ای تو ایران معمولا به بهانه های مختلف زیر بار کاشت مو برای خانم ها نمیرن. چون حساسیت کار بالاتر هست ترجیح میدن انجام ندن .به تعداد کافی مریض آقا دارن.این تجربه خودمه...:n03:
این حرف درست نیست . خانم ها هم می تونن کاشت مو انجام بدن .مساله اینجاست که اگه علت ریزش موی کسی (معمولا آقایون) هورمون مردانه باشه .چون موهای پشت سرشون نسبت به این هورمون مقاومه بعد از کاشت، موهاشون نمی ریزه ولی اگه علت ریزش مو مثلا کمبود ویتامین باشه ممکنه بازم بریزه.تو اینترنت اگه به زبان انگلیسی سرچ کنید پر از عکس های خانم هایی هست که کاشت مو انجام دادن...پ
موهای من اصلا ریزش نکرده مشکل من مادرزادیه .ولی دکتر های حرفه ای تو ایران معمولا به بهانه های مختلف زیر بار کاشت مو برای خانم ها نمیرن. چون حساسیت کار بالاتر هست ترجیح میدن انجام ندن .به تعداد کافی مریض آقا دارن.این تجربه خودمه...:n03:
عزیز تا منظورتون دقیقا از کاشت مو چی باشه!چون شیوه ها یکسان نیست
مثلا اون حرفی که من زدم ممکنه در مورد پی آر پی صدق نکنه و پی آر پی در خانمها عملی باشه چون کلا بحث این روش جداست...
عزیز تا منظورتون دقیقا از کاشت مو چی باشه!چون شیوه ها یکسان نیست
مثلا اون حرفی که من زدم ممکنه در مورد پی آر پی صدق نکنه و پی آر پی در خانمها عملی باشه چون کلا بحث این روش جداست...
prp به تنهایی یکی از روش های کاشت مو نیست .روش های اصلی کاشت مو fit , fut هستند.من پیش دو تا دکتر رفتم که هرکدوم از یکی از روش های بالا استفاده می کردن.هیچکدوم نگفتن من چون خانوم هستم نمی تونم کاشت مو انجام بدم.می گفتن مشکل من جدی نیست...
من دنبال اطلاعات در مورد کاشت مونیستم چون اطلاعاتم کامل .الان چند ساله دنبال این کارم.مشکل من دیدن نمونه های کاشت مو در خانوم ها در ایرانه.مخصوصا کاشت مو روی شقیقه ها.نمونه های خارجی زیاد دیدم (خوب وبد).دکتر هایی که پیششون رفتم حاضر نبودن عکسی از کارهای قبلیشون نشونم بدن :n03:.بابته کمکت ممنون
mehran_pqqp
05-09-2013, 20:05
سلام
آقا من موهام چربه ، یعنی امروز حموم کردم فردا بازم چرب میشه.
چه شامپویی پیشنهاد میدید؟
اگه پیش دکتر بری بهتر هست ولی یه شامپو سبوس برنج پرمون برای موهای چرب بگیر ، من شامپو سبوس برنج پرمون برای موهای معمولی میزنم ، موها رو هم تقویت می کنه
تو همه داروخونه ها موجوده
ولی اگر خیلی شدید هست و اذیت میشی بری دکتر زودتر نتیجه می گیری
omidomid1365
07-09-2013, 02:46
با سلام خدمت دوستان روز پنجشنبه 1392/6/14 شبکه دو خبر 20:30 خبری پخش کرد که یک شامپویی ظرف 72 ساعت موهای شما برمیگردد ایا این شامپو صحت دارد
اینم لینک خبرش
با سلام خدمت دوستان روز پنجشنبه 1392/6/14 شبکه دو خبر 20:30 خبری پخش کرد که یک شامپویی ظرف 72 ساعت موهای شما برمیگردد ایا این شامپو صحت دارد
اینم لینک خبرش
سلام
یک تبلیغ الکی دیگه مثه خیلی از تبلیغ ها و ادعاهای دیگه بیش نیست
اگر واقعی بود که الان کل دنیا خبرش رو میدادن
ehsan102
07-09-2013, 13:17
سلام دوستان
ریزش موی ارثی دارم
موهام معمولیه
چه شامپویی رو پیشنهاد میکنید ؟
درحال حاضر کتوکونازول 2.5 درصد استفاده میکنم ، اونم بخاطر شوره ی سنگین
حالا شوره کاملا برطرف شده
اما نمی دونم ریزش بخاطر کمبود آهنه یا ارثی هستش
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
saadaat2
07-09-2013, 19:49
سلام خسته نباشین.من تازه عضو اینجا شدم.حس میکنم بیشتر پسرونه هست درسته؟دخترا کمترن! اشکالی که نداره ما هم سوالمون رو بپرسیم؟
من چندتا شامپو برای موهای خشک میخواستم.قیمتش مهم نیس
کلوران-دوکری-پنتن-هدشولدر-سانسیلک-داو- اینا رو استفاده کردم که از دوکری نسبت به بقیه راضی تر هستم
پیشنهاد دیگه ای دارین؟ممنون میشم بگین:n01:
ahmadirect
08-09-2013, 17:09
سلام خسته نباشین.من تازه عضو اینجا شدم.حس میکنم بیشتر پسرونه هست درسته؟دخترا کمترن! اشکالی که نداره ما هم سوالمون رو بپرسیم؟
من چندتا شامپو برای موهای خشک میخواستم.قیمتش مهم نیس
کلوران-دوکری-پنتن-هدشولدر-سانسیلک-داو- اینا رو استفاده کردم که از دوکری نسبت به بقیه راضی تر هستم
پیشنهاد دیگه ای دارین؟ممنون میشم بگین:n01:
دوست عزیز بهتره از فولیکا یا سینره استفاده کنی
saadaat2
08-09-2013, 18:00
دوست عزیز بهتره از فولیکا یا سینره استفاده کنی
مرسی اما ازین 2تا هم استفاده کردم.موهامو خشک میکنن
ahmad0120
08-09-2013, 18:58
كريستال چجور چيزيه ؟ تعريفشو زياد شنيدم .... يه چيزي ميخوام موهام زياد نريزه ....
ملا نصرالدین
08-09-2013, 21:01
مگه کریستال برای جلوگیری از ریزشه؟؟؟
به من گفتند که برای جلوگیری از موخوره هست....
به هر حال خیلی چیز مزخرفی بود....حیف پول...اولا موهای من خیلی چربه....این همه زحمت میکشم با شامپو میشورم بعد کریستال رو که میزنم انگار حموم نرفتم موهام چرب چرب میشه طوری که حتی کف سرم هم چرب میشه
برای موخوره ی من هم اصلا اثر نداشت
حالا واقعا کریستال برای چیه؟
شامپو کریستال با سرم کریستال فرق داره دوستان
ملانصرالدین جان اون سرمش رو شما درست گفتید ضد موخوره و نرم کننده هست:n06:منم یک مدت استفاده میکردم فرق چندانی نداشت برام بهترین راه مقابله با موخوره رو در کوتاهی مختصر موها بطور ماهیانه دیدم...
در مورد شامپوش نظری ندارم چون تجربه استفاده ازش رو نداشتم
ehsan102
08-09-2013, 23:06
سرم کریستال موهای منو چرب میکرد وقتی استفاده میکردم
ahmad0120
10-09-2013, 10:33
مگه کریستال برای جلوگیری از ریزشه؟؟؟
به من گفتند که برای جلوگیری از موخوره هست....
به هر حال خیلی چیز مزخرفی بود....حیف پول...اولا موهای من خیلی چربه....این همه زحمت میکشم با شامپو میشورم بعد کریستال رو که میزنم انگار حموم نرفتم موهام چرب چرب میشه طوری که حتی کف سرم هم چرب میشه
برای موخوره ی من هم اصلا اثر نداشت
حالا واقعا کریستال برای چیه؟
نه منظورم اینه که هرچی (تافت ، ژل ، موس و ...) به مو بزنی بالاخره میریزه ...
من دنبال یه چیزی ام که خیلی نریزه ... یعنی کمتر بریزه ...
بنظرم تافت از همشون بدتره ... بیشتر باعث ریزش میشه...
شنیده ام کریستال از این جهت بهتره ...
موس چطوره دوستان ؟
EngineeR EhsaN
10-09-2013, 15:19
من احساس میکنم ریزش موهام از قسمت فرق داره یکمی بیشتر از عادی میشه!! اصلا نمیتونم کچلیم رو تصور کنم :n28:
21 سالمه و موهام سفید و سیاهه. سفیدی موهامم ارثیه. شنیده بودم کسی موهاش سفید باشه نمیریزه ولی مثل اینکه من از موارد نادرم :n02:
شامپویی میواخستم معرفی کنید که جلوی این ریزش رو بگیره!
ahmad0120
10-09-2013, 21:08
من احساس میکنم ریزش موهام از قسمت فرق داره یکمی بیشتر از عادی میشه!! اصلا نمیتونم کچلیم رو تصور کنم :n28:
21 سالمه و موهام سفید و سیاهه. سفیدی موهامم ارثیه. شنیده بودم کسی موهاش سفید باشه نمیریزه ولی مثل اینکه من از موارد نادرم :n02:
شامپویی میواخستم معرفی کنید که جلوی این ریزش رو بگیره!
ماینوکسیدیل
EngineeR EhsaN
10-09-2013, 21:38
ماینوکسیدیل
ممنون. کسی نظری در مورد این شامپو نداره؟ از کجا تهیه کنم؟
ممنون. کسی نظری در مورد این شامپو نداره؟ از کجا تهیه کنم؟
یاشاسین :n02:
ماینوکسیدیل ( البته محلولش ) رو شنیدم اگر استفاده کنی باید تا آخر عمرت استفاده اش کنی نمیدونم شامپوش هم اینجوری یا نه :n13:
من خودم از شامپو ضد ریزش مو اکوفن استفاده میکنم معجزه نمیکنه ولی بدم نیست یه مقدار جلوی ریزش موها رو میگیره + مصرف قرص های مکمل مثل قرص اکوفن ( جدیدا خیلی گرون شده ) یا قرص های cystine B6 خیلی موثره همین طور قرص های مکمل zink plus
اگر موهات خیلی چرب ان سعی کن با شامپو روزانه ( چرب / معمولی / خشک ) هر روز بشوری نزار خیلی چرب بشن که ریزش بیشتر میشه
ریزش مو ها میتونه از استرس هم باشه
OMiD.1080p
13-09-2013, 03:55
من که اینقدر موهام ریزش داره که صبح ها که بلند میشم نگاه میکنم متکا رو پر از موست /
دیگه اعصابم خورد شده / فردا میرم سلمونی با صفر میزنم از اون ور هم یه تیغ تنگش / مرد مو میخواد چه کار / به جاش عمامه میزارم :n08:
فقط سوال اینه که اگر همین جور تند تند موهام رو با ماشین یا تیغ بزنم تاثیری داره واسه تقویت مو ؟
من که اینقدر موهام ریزش داره که صبح ها که بلند میشم نگاه میکنم متکا رو پر از موست /
دیگه اعصابم خورد شده / فردا میرم سلمونی با صفر میزنم از اون ور هم یه تیغ تنگش / مرد مو میخواد چه کار / به جاش عمامه میزارم :n08:
فقط سوال اینه که اگر همین جور تند تند موهام رو با ماشین یا تیغ بزنم تاثیری داره واسه تقویت مو ؟
همدردیم :دی البته من با اینکه موهام میریزه باز کلی مو دارم نمیدونم طبیعی هست یا سزارین :دی
تابستونم که میشه کلا با تیغ میزنم
اینکه تاثیری داره واسه تقویت مو به صورت علمی اثبات نشده ولی حداقلش اینه که مویی نیست که بریزه خیالت هم راحته و اعصابت خرد نمیشه و استرس هم نداری :n02:
sara_program
13-09-2013, 11:54
سلام دوستان. موهای دوستم خیلی بلنده. تقریبا تا زانوهاش می رسه. خیلی سخت موهاشو شونه می کنه. یعنی مدام سر موهاش به هم گره می خوره و در هر بار شونه کردن ، کلی موهاش می ریزه. چیکار می شه کرد که موهاش اینقدر به هم گره نخورند؟ اگر هر روز موهاشو شونه کنه آیا موهاش ریزش پیدا می کنه؟
sara_program
13-09-2013, 12:00
شامپو کریستال با سرم کریستال فرق داره دوستان
ملانصرالدین جان اون سرمش رو شما درست گفتید ضد موخوره و نرم کننده هست:n06:منم یک مدت استفاده میکردم فرق چندانی نداشت برام بهترین راه مقابله با موخوره رو در کوتاهی مختصر موها بطور ماهیانه دیدم...
در مورد شامپوش نظری ندارم چون تجربه استفاده ازش رو نداشتم
دوستان اشتباه نگیرید. کریستال خودش اسم یه بِرنده. شامپو و سرم مو وارد بازار کرده. شماپوش خیلی عالیه. سرمش زیاد جالب نیست. اما سرم کریستال را هر بِرندی می تونه بسازه. مثلا سینره
شامپو سیر کریستال معرکست. بی نظیره . من خیلی استفاده کردم و خیلی راضیم. ضمنا باعث می شه تا استحمام بعدی موها حجم پیدا کنند
من کریستال سینره را پیشنهاد می کنم برای موهای سوخته (موهایی که در اثر دکلره می سوزند) و موخوره خیلی موثره قابلیت ترمیم موهای آسیب دیده را داره
سلام دوستان. موهای دوستم خیلی بلنده. تقریبا تا زانوهاش می رسه. خیلی سخت موهاشو شونه می کنه. یعنی مدام سر موهاش به هم گره می خوره و در هر بار شونه کردن ، کلی موهاش می ریزه. چیکار می شه کرد که موهاش اینقدر به هم گره نخورند؟ اگر هر روز موهاشو شونه کنه آیا موهاش ریزش پیدا می کنه؟
نه شونه کردن زیاد تاثیری در ریزش نداره ممکنه بیشتر به چشم بیاد چون موهایی که ریخته شده و لابه لای موها مونده زودتر در شونه میاد و به چشم میاد...
بهترین کار برای موهای خیلی بلند که بعداز مدتی دچار این مدل گره ها میشه اینه که هرچندهفته یکبار بره ارایشگاه و بگه که خیلی مختصر فقط نوک موهاشو براش بزنه! اینکار هم از موخره جلوگیری میکنه هم به رشد مو کمک میکنه و هم مشکل گره حل میشه:n17:
Ali_softcenter
13-09-2013, 17:31
با تیغ زدن مشکل حل نمیشه چون دوباره بلند میشه و روز از نو ...
به دکتر متخصص مراجعه کنید! البته نه هر دکتری! شاید نیاز به آزمایش و ...داشته باشید.
ارمغان 1042
18-09-2013, 12:49
من برا ریزش موهام دکتر رفتم فوری پیبشنهاد مزوتراپی داده میگفت موهات خیلی ضعیفه و اصطلاحا لق هست مرددم به نظرتون جواب میده؟
کلی هم ازمایش دادم میگفت همه چیزت خوبه اما زینکم بالا بود کم خونی دارم ویتامین دی بدنم زیر خط فقره با این حال میگفت با مزو همه ویتامینها به موهات میرسه خواهش میکنم اگر تجربه یا اطلاعاتی در زمینه مزو و ترتیب جلساتش دارید و عوارضش به بگید
موهام فعلا فقط کم پشت شده میخوام همینا رو نگه دارم اگر رویش داشته بیاشم چه بهتر ضمنا زمینه ارثی و زنتیکی کم مویی هم داریم
ارمغان 1042
20-09-2013, 19:23
اینجا چرا خبری نیست؟
جواب سوال قبلی ام رو که ندادید میگم من تو ازمایشم نشون داده زینکم بالاست حالا باید چه کنم؟
Ali_softcenter
21-09-2013, 04:02
من برا ریزش موهام دکتر رفتم فوری پیبشنهاد مزوتراپی داده میگفت موهات خیلی ضعیفه و اصطلاحا لق هست مرددم به نظرتون جواب میده؟
کلی هم ازمایش دادم میگفت همه چیزت خوبه اما زینکم بالا بود کم خونی دارم ویتامین دی بدنم زیر خط فقره با این حال میگفت با مزو همه ویتامینها به موهات میرسه خواهش میکنم اگر تجربه یا اطلاعاتی در زمینه مزو و ترتیب جلساتش دارید و عوارضش به بگید
موهام فعلا فقط کم پشت شده میخوام همینا رو نگه دارم اگر رویش داشته بیاشم چه بهتر ضمنا زمینه ارثی و زنتیکی کم مویی هم داریم
اینجا چرا خبری نیست؟
جواب سوال قبلی ام رو که ندادید میگم من تو ازمایشم نشون داده زینکم بالاست حالا باید چه کنم؟
دوست عزیز مطمئن باشید اگر دوستان جوابتون رو نمیدن حتما اطلاعات کافی در مورد سوالتون ندارند
من نمیتونم راجع به مزوتراپی بهتون پیشنهادی بدم چون از سوی برخی متخصصین بی فایده خونده شده و برخی اون رو حداقل راه حل موقت خوبی میدونن! با سرچ این موضوع در اینترنت میتونید به نتایج قابل قبولی برسید سعی کنید حداقل با 3 دکتر متخصص پوست مشورت کنید که خودشون مزوتراپی انجام نمیدن!
در مورد آزمایشتون هم بهتره به یه دکتر متخصص داخلی مراجعه کنید. هر چه سریعتر.
Amir-Persian
23-09-2013, 12:24
بالاخره رفتم دکتر! گفت ریزش موهات کاملا زمینه ارثی داره :n14:!
بعدش گفت فعلا میتونی هم دارو که همون ماینوکسیدیل باشه را استفاده کنی و در کنارش پی آر پی انجام بدی تا موقتا جلو ریزش گرفته بشه!
کسی از دوستان خودش یا دوستانش از پی آر پی انجام دادند؟ چطوریاست؟
ارمغان 1042
23-09-2013, 13:43
دوست عزیز مطمئن باشید اگر دوستان جوابتون رو نمیدن حتما اطلاعات کافی در مورد سوالتون ندارند
من نمیتونم راجع به مزوتراپی بهتون پیشنهادی بدم چون از سوی برخی متخصصین بی فایده خونده شده و برخی اون رو حداقل راه حل موقت خوبی میدونن! با سرچ این موضوع در اینترنت میتونید به نتایج قابل قبولی برسید سعی کنید حداقل با 3 دکتر متخصص پوست مشورت کنید که خودشون مزوتراپی انجام نمیدن!
در مورد آزمایشتون هم بهتره به یه دکتر متخصص داخلی مراجعه کنید. هر چه سریعتر.
خیلی ممنون که جواب دادید :n01:
ahmad0120
23-09-2013, 18:52
توی بیست سالگی توی آینه موهاتو ببینی که اینقدر ریخته که پوست سرت دیده میشه :n03: ای روزگار... :n03: خو چیکا کنم حالا ؟ :n03: پولم کو برم دوا دکتر ؟ :n03:
Alcatel.
23-09-2013, 20:03
سلام
تو همین انجمن دیدم بعضیا میگن ژل / تافت / چسب / .... اینجور چیزا باعث ریزش مو میشه بعضیا هم گفتن 3/4 ساله استفاده میکنیم ریزشی نداشتیم چنتا دکتر هم پرسیدیم گفتن این چیزا باعث ریزش نمیشه.
اخرش باعث ریزش میشه یا نمیشه؟؟؟؟ داستان چیه که برخی میگن استفاده کردیم پر پشت تر شده بعضیا میگن نزدیک بود کچل بشیم ! :n13:
یعنی این همه علم پیشرفت کرده هنوز نتونسته یه چیزی تولید کنه که مو رو هرطور بخوایم حالت بدیم و ریزش نداشته باشه ؟؟؟
ahmad0120
24-09-2013, 13:48
سلام
تو همین انجمن دیدم بعضیا میگن ژل / تافت / چسب / .... اینجور چیزا باعث ریزش مو میشه بعضیا هم گفتن 3/4 ساله استفاده میکنیم ریزشی نداشتیم چنتا دکتر هم پرسیدیم گفتن این چیزا باعث ریزش نمیشه.
اخرش باعث ریزش میشه یا نمیشه؟؟؟؟ داستان چیه که برخی میگن استفاده کردیم پر پشت تر شده بعضیا میگن نزدیک بود کچل بشیم ! :n13:
یعنی این همه علم پیشرفت کرده هنوز نتونسته یه چیزی تولید کنه که مو رو هرطور بخوایم حالت بدیم و ریزش نداشته باشه ؟؟؟
شما هر چیزی میخوای اول صبح پیش از اینکه بیرون بیای بزن و شب قبل از خواب برو حموم موهاتو آب بکش نمیریزه...
پ ن : ولی تافت و چسب بد چیزاییه ... از بقیه شون بدتره در کل ...
ارمغان 1042
25-09-2013, 11:53
کسی تا حالا تونیک ضدریزش اویدرم یا شامپوهاش رو استفاده کرده ؟نظرتون راجع به محصولاتش چیه؟ضمنا یه تونیک ضد ریزش گیاهی فاقد الکل میشه معرفی کنید قربون دسستتون:n16:
reza_khoshtip
26-09-2013, 11:39
کسی تا حالا تونیک ضدریزش اویدرم یا شامپوهاش رو استفاده کرده ؟نظرتون راجع به محصولاتش چیه؟ضمنا یه تونیک ضد ریزش گیاهی فاقد الکل میشه معرفی کنید قربون دسستتون:n16:
من شامپو ضد ریزش اویدرم رو استفاده کردم
بد نبود ولی به نظرم ضد ریزش فولیکا از این بهتر بود
erfan ghobadi
26-09-2013, 11:46
شک نکنین ریزش مو 90 % دلیلش عصبیه ( استرس و فکر و ...) 5% وراثتی و 5% دیگه عوامل دیگه
من متولد 69م موهام توی 1سال خالی شده :|
ehsan102
26-09-2013, 12:34
سلام دوستان
موهایی معمولی و فقط ریزش مو دارم
چه شامپویی بزنم ؟
یه ذره هم چربه
Amir-Persian
26-09-2013, 14:54
شک نکنین ریزش مو 90 % دلیلش عصبیه ( استرس و فکر و ...) 5% وراثتی و 5% دیگه عوامل دیگه
من متولد 69م موهام توی 1سال خالی شده :|
البته ارثی بودن ریزش مو حقش درصد بیشتری بود دوست عزیز ;)
ehsan102
27-09-2013, 12:58
سلام دوستان
موهایی معمولی و فقط ریزش مو دارم
چه شامپویی بزنم ؟
یه ذره هم چربه
یکی از دکترای انجمن جواب بده لطفا :(
ارمغان 1042
27-09-2013, 13:37
میگم به نظرتون من الان قرص مخمر جو میخورم اشکالی نداره قرص ب کمپلکس هم باهاش بخورم؟اخه من خیلی تغذیه درست درمونی ندارم که خیالم راحت باشه همه ویتامینا مخصوصا ویتامین ب کامل به بدنم میرسه؟
من ذخیره اهنم هم پایینه به نظرتون قرص اهن 20 میلی گرمی ایزن پلاس رو تا چند وقت بخورم ذخیره اهنم میاد بالا؟:n13:
یه سوال دیگه من بخاطر جوشام یه ماهی میشه کپسول داکسی سیکلین میخورم ریزش موهام به نصف رسیده به نظرتون میتونه تاثیر این قرص باشه؟اخه جز قرص مخمر و قطره رزماری و تعویض شامپوم به ضدشوره ایروکس کار خاصی نکردم میگم نکنه تاثیر این قرص باشه؟:n19:
دوستان ماینوکسیدیل خارجی اسمش چی بود ؟ یه جایی خوندم چیز خیلی خفنیه حتی جاهایی که ریخته رو هم باز باعث میشه مو در بیاد :n02: ولی خیلی گرونه حدود 50 هزار تومنه
میگم به نظرتون من الان قرص مخمر جو میخورم اشکالی نداره قرص ب کمپلکس هم باهاش بخورم؟اخه من خیلی تغذیه درست درمونی ندارم که خیالم راحت باشه همه ویتامینا مخصوصا ویتامین ب کامل به بدنم میرسه؟
من ذخیره اهنم هم پایینه به نظرتون قرص اهن 20 میلی گرمی ایزن پلاس رو تا چند وقت بخورم ذخیره اهنم میاد بالا؟:n13:
یه سوال دیگه من بخاطر جوشام یه ماهی میشه کپسول داکسی سیکلین میخورم ریزش موهام به نصف رسیده به نظرتون میتونه تاثیر این قرص باشه؟اخه جز قرص مخمر و قطره رزماری و تعویض شامپوم به ضدشوره ایروکس کار خاصی نکردم میگم نکنه تاثیر این قرص باشه؟:n19:
2 سوال اولتون رو تو انجمن مربوطه بپرسید.
پرسش و پاسخ پزشكي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Ali_softcenter
28-09-2013, 01:16
نه هیچ ربطی نداره متاسفانه :n02: تاثیر همون مخمر و رزماری هست!
دوستان ماینوکسیدیل خارجی اسمش چی بود ؟ یه جایی خوندم چیز خیلی خفنیه حتی جاهایی که ریخته رو هم باز باعث میشه مو در بیاد :n02: ولی خیلی گرونه حدود 50 هزار تومنه
ماینوکسیدیل خارجی هیچ فرقی با ایرانی نداره عزیز! پولتون رو هدر ندید.
ارمغان 1042
28-09-2013, 12:32
[QUOTE=VAHID;7902638]2 سوال اولتون رو تو انجمن مربوطه بپرسید.
پرسش و پاسخ پزشكي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[/QUOTE
اون دو تا سوال اولم هم مربوط به ریزش موهام میشه این قرص ها رو برای همین ریزش مو میخوام بخورم سخت نگیرید ناظر جونم:n16:
Jang Bogo
28-09-2013, 18:59
کسی از طلسم استفاده کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهشا یه سری اطلاعات بدید.
alone one
29-09-2013, 21:49
رفقا بهترین مارک سرم مو چی هست؟
ارمغان 1042
29-09-2013, 22:37
اگر منظورتون سرم کریستال هست من ریتون یا ولنسی رو پیشنهاد میدم
alone one
29-09-2013, 23:24
اگر منظورتون سرم کریستال هست من ریتون یا ولنسی رو پیشنهاد میدم
بله سرم کریستال منظورمه
قیمت اینا چنده؟
من از مارک خوده کریستال استفاده میکردم اما زیاد راضی نیستم
Alcatel.
30-09-2013, 20:21
این سرم که میگین دقیقا چه کاری انجام میده؟
ehsan102
30-09-2013, 20:46
میگن که باعث جلوگیری مو میشه
من که زدم فایده نداشت ، جنس موهام هم چرب شد :(
reza_khoshtip
02-10-2013, 11:16
دوستان میشه صبحها نیم ساعت بعد از استفاده از ماینوکسیدیل زمانی که موها کاملا خشکه با سشوار به موها حالت داد و برای تثبیتش از تافت استفاده کرد؟
سشوار و تافت تاثیری تو اثر ماینوکسیدیل نمیزاره؟
ممنون
Amir-Persian
04-10-2013, 12:17
سلام
باید چند ساعت بعد از استفاده ماینوکسیدیل سر را شست؟ منظورم اینه که لازمه یا نه؟
Ali_softcenter
04-10-2013, 17:34
بله سرم کریستال منظورمه
قیمت اینا چنده؟
من از مارک خوده کریستال استفاده میکردم اما زیاد راضی نیستم
میگن که باعث جلوگیری مو میشه
من که زدم فایده نداشت ، جنس موهام هم چرب شد :(
سرم کریستال که دوستان میگن به هیچ عنوان برای ریزش مو نیست...اون سرم های تقویتی مو بحثش جدا هست و اکثرا هم قیمتی بالای 50 تومن دارن
سرم کریستال و ولنسی و...که عموما هم برند های متفرقه ای هستن که جایگاهی در صنعت لوازم آرایشی دنیا ندارند بیشتر برای نرم شدن مو و جلوگیری از الکتریسته ساکن و آسیب دیدن مو قبل از استفاده از محصولاتی مثل اتوی مو و سشوار استفاده میشن و چندان هم برای موهای چرب مناسب نیستن.
سرم های تقویتی مو کلا فرق دارن.
Ali_softcenter
04-10-2013, 17:36
دوستان میشه صبحها نیم ساعت بعد از استفاده از ماینوکسیدیل زمانی که موها کاملا خشکه با سشوار به موها حالت داد و برای تثبیتش از تافت استفاده کرد؟
سشوار و تافت تاثیری تو اثر ماینوکسیدیل نمیزاره؟
ممنون
وقتی کاملا خشک شد بله مشکلی نداره
سلام
باید چند ساعت بعد از استفاده ماینوکسیدیل سر را شست؟ منظورم اینه که لازمه یا نه؟
سلام
درواقع حداقل 3 ساعت بعد از مصرف ماینوکسیدیل نباید سر رو شست...ولی بعد از اون میشه بشورید و میشه هم نشورید! لزومی نداره حتما بشورید.
ولی اگه شب قبل از خواب زدید ....صبح بهتره که سرتون رو بشورید.
alone one
04-10-2013, 18:07
سرم کریستال که دوستان میگن به هیچ عنوان برای ریزش مو نیست...اون سرم های تقویتی مو بحثش جدا هست و اکثرا هم قیمتی بالای 50 تومن دارن
سرم کریستال و ولنسی و...که عموما هم برند های متفرقه ای هستن که جایگاهی در صنعت لوازم آرایشی دنیا ندارند بیشتر برای نرم شدن مو و جلوگیری از الکتریسته ساکن و آسیب دیدن مو قبل از استفاده از محصولاتی مثل اتوی مو و سشوار استفاده میشن و چندان هم برای موهای چرب مناسب نیستن.
سرم های تقویتی مو کلا فرق دارن.
سلام علی آقا
آقا قبل اتو کردن مو چی بزنم به موهام که آسیب کمتری ببنن موهام؟
قبلا سرم مو میزدم که تموم شده
Amir-Persian
06-10-2013, 13:16
سلام
2 سی سی محلول ماینوکسیدیل به همه نواحی تحت ریزش! نمیشه زد، کم میاد! نمیشه مثلا بقیه سرنگ را آب کرد تا این 2 سی سی برکت پیدا کنه؟!
سلام
2 سی سی محلول ماینوکسیدیل به همه نواحی تحت ریزش! نمیشه زد، کم میاد! نمیشه مثلا بقیه سرنگ را آب کرد تا این 2 سی سی برکت پیدا کنه؟!
عجب حرفی زدی ها :n02: برکت چیه ؟
بعد از مصرف تا مدتی اصلا نباید آب زد یا حتی شست
این اندازه گیری ها اکثرا جنبه تبلیغاتی دارن شما سعی کنید به همه نواحی به میزان متعادل و معقول بزنید
Amir-Persian
06-10-2013, 18:55
عجب حرفی زدی ها :n02: برکت چیه ؟
بعد از مصرف تا مدتی اصلا نباید آب زد یا حتی شست
این اندازه گیری ها اکثرا جنبه تبلیغاتی دارن شما سعی کنید به همه نواحی به میزان متعادل و معقول بزنید
اوه پس خوب شد گفتی شما :دی
اما واقعا دو سی سی خیلی کمه, روی خودش که فکر کنم زده 1 سی سی!
siahkamar
09-10-2013, 18:22
سلام
روغن زیتون برای پرپشت شدن مویع سر خوبه؟
عوارضی داره؟
از ریزش هم جلوگیری میکنه؟
ممنون
Amir-Persian
10-10-2013, 02:29
سلام
ماینوکسیدیل چند وقت طول میکشه تا اثر کنه؟
Ali_softcenter
10-10-2013, 23:59
سلام علی آقا
آقا قبل اتو کردن مو چی بزنم به موهام که آسیب کمتری ببنن موهام؟
قبلا سرم مو میزدم که تموم شده
سرم مو بزنید! ولی مارک های معتبر تر ...نه کریستال !
نلی باز بهتره!
اسپری قبل از اتو هم داریم...در فروشگاه های لوازم آرایشی بهتر میتونید پیدا کنید تا داروخانه ها!
از موس ها هم میتونید قبل از اتو استفاده کنید...به نوعی محافظ مو هم هستند موس های نیوآ رو پیشنهاد میکنم...بعد از شستن سر و گرفتنش آبش...به کف دست بزنید به اندازه نهایت 3 فندق...به تمام مو بزنید...بعد سشوار یا اتو کنید. برای اتو کردن بهتره موها خشک باشه و موس رو بزنید
سلام
بله میشه ولی در این صورت اثری نخواهد داشت!
2 سی سی میشه حدودا 15 قطره! و کافیه...در ضمن اینو باید به کف سرتون بزنید...نیازی نیست به بغل ها و پشت سر بزنید!
سلام
روغن زیتون برای پرپشت شدن مویع سر خوبه؟
عوارضی داره؟
از ریزش هم جلوگیری میکنه؟
ممنون
روغن زیتون کلا برای مو مفید هست عوارضی هم نداره.
ولی بعیده که مو رو پرپشت کنه!
سلام
ماینوکسیدیل چند وقت طول میکشه تا اثر کنه؟
حداقل 8 ماه تا یک سال مداوم طول میکشه تا موهای کرکی رو مشاهده کنید در صورتی که هر روز 2 بار استفاده کنید
سلام
دوستان من یه زمانی شاید تا همین یکی دوسال پیش موهام پر پشت بود و حجم خوبی داشت ولی بخاطر همین پر پشت بودنش نمیذاشت موهام صاف بمونه. ریشه موهام طوری هستش که وقتی مو بلند میشه یکم موج دار میشه، مجعد و فرفری نه، ولی خب معلومه که صاف نیست. واسه همین هروقت میرفتم آرایشگاه می گفتم که حجمش رو برام کم کنه تا بتونم صاف نگه دارمشون. خب با اتو مو هایی که زدم باعث شد خیلی بریزه. حالا میخوام بدونم میتونم دوباره موهام رو پرپشت کنم؟ از اینی که هست ناراضی نیستم ولی خب اگه بتونم برگردونم خیلی بهتره. روشی هستش؟
جالب این که من از اتو مو دیگه استفاده نمی کنم ولی هربار که میرم حموم(هر دو روز یه بار) بازم ریزش مو دارم. شامپوی داو مخصوص موهای خشک میزنم ولی نمیدونم چرا بازم می ریزه!!
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سپاس
alone one
11-10-2013, 22:13
سرم مو بزنید! ولی مارک های معتبر تر ...نه کریستال !
نلی باز بهتره!
اسپری قبل از اتو هم داریم...در فروشگاه های لوازم آرایشی بهتر میتونید پیدا کنید تا داروخانه ها!
از موس ها هم میتونید قبل از اتو استفاده کنید...به نوعی محافظ مو هم هستند موس های نیوآ رو پیشنهاد میکنم...بعد از شستن سر و گرفتنش آبش...به کف دست بزنید به اندازه نهایت 3 فندق...به تمام مو بزنید...بعد سشوار یا اتو کنید. برای اتو کردن بهتره موها خشک باشه و موس رو بزنید
ممنون
بهترین مارک سرم مو چیه؟همین نلی؟
راستیتش زیاد نمیدونم موس چیه ولی چشم،موس میخرم و امتحان میکنم،پس نظر شما بیشتر رو موس هست تا سرم مو درسته؟از نیوآ بهترم هست؟
Amir Hossein
12-10-2013, 00:13
سلام
من موهام طوریه که هرچی اتو میکشم اون حالتی که میخوام بشه نمیشه...
یعنی اتو که میکشم سیخ میمونه :|
میخواستم بدونم ماده ای چیزی هست بزنم بهتر بشه؟
از سرم استفاده کردم تغییر خاصی ندیدم... موس نیوا شماره 5 هم یه خورده که میزنی مو انقدر سفت میشه که اصلا نمیشه بهش دست زد :31:
مرسی
Ali_softcenter
12-10-2013, 00:55
سلام
دوستان من یه زمانی شاید تا همین یکی دوسال پیش موهام پر پشت بود و حجم خوبی داشت ولی بخاطر همین پر پشت بودنش نمیذاشت موهام صاف بمونه. ریشه موهام طوری هستش که وقتی مو بلند میشه یکم موج دار میشه، مجعد و فرفری نه، ولی خب معلومه که صاف نیست. واسه همین هروقت میرفتم آرایشگاه می گفتم که حجمش رو برام کم کنه تا بتونم صاف نگه دارمشون. خب با اتو مو هایی که زدم باعث شد خیلی بریزه. حالا میخوام بدونم میتونم دوباره موهام رو پرپشت کنم؟ از اینی که هست ناراضی نیستم ولی خب اگه بتونم برگردونم خیلی بهتره. روشی هستش؟
جالب این که من از اتو مو دیگه استفاده نمی کنم ولی هربار که میرم حموم(هر دو روز یه بار) بازم ریزش مو دارم. شامپوی داو مخصوص موهای خشک میزنم ولی نمیدونم چرا بازم می ریزه!!
سپاس
سلام
الان موهاتون زبر هست یا نرم و نازک؟
ممنون
بهترین مارک سرم مو چیه؟همین نلی؟
راستیتش زیاد نمیدونم موس چیه ولی چشم،موس میخرم و امتحان میکنم،پس نظر شما بیشتر رو موس هست تا سرم مو درسته؟از نیوآ بهترم هست؟
نلی بهتر از کریستال هست! باید برید منوچهری یا مروی اونورا تا گیر بیاد..
موس 3 یا 4 بزنید!
از نیوا بهتر هم هست ولی دیگه خیلی گرون میشه بابت یه موس باید بالای 20 تومن هزینه کنید!
سلام
من موهام طوریه که هرچی اتو میکشم اون حالتی که میخوام بشه نمیشه...
یعنی اتو که میکشم سیخ میمونه :|
میخواستم بدونم ماده ای چیزی هست بزنم بهتر بشه؟
از سرم استفاده کردم تغییر خاصی ندیدم... موس نیوا شماره 5 هم یه خورده که میزنی مو انقدر سفت میشه که اصلا نمیشه بهش دست زد :31:
مرسی
شما موهاتون خشک هست یا چرب؟؟
Amir Hossein
12-10-2013, 02:06
شما موهاتون خشک هست یا چرب؟؟
تا حالا دقت نکردم... :/
باید خشک باشه...
Ali_softcenter
12-10-2013, 02:43
تا حالا دقت نکردم... :/
باید خشک باشه...
اگر 24 ساعت موها رو نشورید و بعد دست بکشید لای موها...دستتون چرب میشه یا اینکه زبری احساس میکنید؟
Amir Hossein
12-10-2013, 11:06
اگر 24 ساعت موها رو نشورید و بعد دست بکشید لای موها...دستتون چرب میشه یا اینکه زبری احساس میکنید؟
همون احساس زبری میکنم...
چه روش جالبی :31:
Ali_softcenter
12-10-2013, 14:13
همون احساس زبری میکنم...
چه روش جالبی :31:
ماسک یا کنستانتره نوتریسرات دوکری!
ماسکش رو باید در حمام بعد از شامپو بزنید و بعد از 5 الی 10 دقیقه بشورید
کنستانتره رو هم بعد از حمام روی موی خشک یا مرطوب به کف دست زده و روی موها بکشید ( ماساژ لازم نیست )
ماسکش حدود 45 تومنه.
در ضمن از شامپو موهای خشک استفاده کنید!
سلام اساتید محترم سوالی داشتم برای خارش وقارچ سر مدتیه شامپو پریتیون زینک 2درصد استفاده میکنم میشه اینوهرروزمصرف کرد؟؟؟اگه هرروزمصرف کنم مشکلی به وجودمیاره؟؟؟؟
Ali_softcenter
12-10-2013, 21:59
سلام اساتید محترم سوالی داشتم برای خارش وقارچ سر مدتیه شامپو پریتیون زینک 2درصد استفاده میکنم میشه اینوهرروزمصرف کرد؟؟؟اگه هرروزمصرف کنم مشکلی به وجودمیاره؟؟؟؟
اگه حساسیتی بهش پیدا نکردید مشکلی نداره
Amir-Persian
13-10-2013, 20:35
سلام
نزدیک یک ماه میشه ماینوکسیدیل میزنم ویک بار هم پی ار پی کردم اما امروز سرم خارش پیدا کرد و نامعقول موهام موقع شست و شو ریخت جوری که موقع شامپو زدن دستم پر از مو شد. میدونید چرا آیا؟
اینجوری اگه بریزه که اصلا به مدت درمان محلول کفاف نمیده! :(
دوستان من میخواستم بدونم بهترین شامپو ریزش مو تو ایران کدومه اخه موی پسر عموم ریزش کرده ؟
Ali_softcenter
13-10-2013, 23:31
سلام
نزدیک یک ماه میشه ماینوکسیدیل میزنم ویک بار هم پی ار پی کردم اما امروز سرم خارش پیدا کرد و نامعقول موهام موقع شست و شو ریخت جوری که موقع شامپو زدن دستم پر از مو شد. میدونید چرا آیا؟
اینجوری اگه بریزه که اصلا به مدت درمان محلول کفاف نمیده! :(
باید علت خارش مشخص بشه.
کف سرتون رو ممکنه ملتهب و قرمز شده باشه.
اگه هست فعلا مصرف رو قطع و سریعا به پزشک مراجعه کنید.
دوستان من میخواستم بدونم بهترین شامپو ریزش مو تو ایران کدومه اخه موی پسر عموم ریزش کرده ؟
همچین موردی که شما فکر میکنید بهترین در جهان یا ایران نداریم
باید علت ریزش مشخص بشه.
توصیه من شامپو اکوفن بایورگا به همراه قرص سیستین بی 6 بایورگا هست
اگر هم همراه با یه محلول باشه خیلی جواب میده.
اگر دوستتون وضعش خوبه و 100 تومن برای یه دارو چیزی نیست براش...محلول ضد ریزش کلوران آقایان رو هم خریداری کنه.
یک روز درمیان یک سوم محلول به سر تمیز مالیده و ماساژ بدن
سلام
سپاس
سلام
الان موهاتون زبر هست یا نرم و نازک؟
نمیدونم. چطور باید بفهمم؟ ببینید من اگه شامپوی معمولی ایرانی بزنم (خارجی امتحان نکردم. شامپوهای بچه و صحت و ...) موهام جوری میشه که حتی وقتی مرطوب هم باشه به سختی می تونم با سشوار بهش حالت بدم. با دستم نمیتونم بهش حالت بدم. یه جوری انگار میچشبه بهم و کلا داغون میشه و نوک موها سیخ سیخ میشه. فکرمیکنم موهام خشک هستش. چون فقط شامپوی مخصوص موهای خشک موهام رو نرم و خوش حالت می کنه و راحت میشه بهش فرم داد. یه مدت (حدود 2-3) سال داندشولدرز میزدم چون موهام شوره هم داشت. این بار شامپو داو مخصوص موهای خشک گرفتم و دیدم ایین هم به مو هام میسازه. چون دیگه شوره نمیزنه طرف هداندشولدرز نرفتم.گرون هم هستش.
فکرمیکنم موهام زبر باشه.چون بعد شستن مو اگه موهام رو با سشوار خشک نکنم خیلی بد میشه و اگرم شامپوی مخصوص موهای خشک نزنم که دیگه خیلی بدتر میشه. وقتی از شامپوی خشک استفاده می کنم بهترین حالت رو میده. معمولی هم خوب نبود، چرب هم فقط یه روز دووم میاره. ولی با خشک تا حداکثر 3 روز می تونم سر کنم.
هنوز هم که اتو مو نمیزنم موهام بازم ریزش داره. فقط سشوار میزنم و الان هم که رفتم و دوش گرفتم دیدم بازم داره میریزه. این ریزش مو تا چقد طبیعی هست؟ اصلا باید بریزه؟ جالب اینکه فقط دفعه ی اول که موهام رو می شورم تا چربی و کثیفی اولیه رو ببره موهام زیاد میریزه و دفعه دوم خیلی کمتره. شاید 4-5 تا دونه. ولی می خوام پرپشتی قبل رو دوباره برگردونم. خودم میدونم میشه و بهش امیدوارم ولی نمیدونم چی کار کنم.
شرمنده اگه طولانی شد.
پشاپیش ممنون
Ali_softcenter
15-10-2013, 03:49
نمیدونم. چطور باید بفهمم؟ ببینید من اگه شامپوی معمولی ایرانی بزنم (خارجی امتحان نکردم. شامپوهای بچه و صحت و ...) موهام جوری میشه که حتی وقتی مرطوب هم باشه به سختی می تونم با سشوار بهش حالت بدم. با دستم نمیتونم بهش حالت بدم. یه جوری انگار میچشبه بهم و کلا داغون میشه و نوک موها سیخ سیخ میشه. فکرمیکنم موهام خشک هستش. چون فقط شامپوی مخصوص موهای خشک موهام رو نرم و خوش حالت می کنه و راحت میشه بهش فرم داد. یه مدت (حدود 2-3) سال داندشولدرز میزدم چون موهام شوره هم داشت. این بار شامپو داو مخصوص موهای خشک گرفتم و دیدم ایین هم به مو هام میسازه. چون دیگه شوره نمیزنه طرف هداندشولدرز نرفتم.گرون هم هستش.
فکرمیکنم موهام زبر باشه.چون بعد شستن مو اگه موهام رو با سشوار خشک نکنم خیلی بد میشه و اگرم شامپوی مخصوص موهای خشک نزنم که دیگه خیلی بدتر میشه. وقتی از شامپوی خشک استفاده می کنم بهترین حالت رو میده. معمولی هم خوب نبود، چرب هم فقط یه روز دووم میاره. ولی با خشک تا حداکثر 3 روز می تونم سر کنم.
هنوز هم که اتو مو نمیزنم موهام بازم ریزش داره. فقط سشوار میزنم و الان هم که رفتم و دوش گرفتم دیدم بازم داره میریزه. این ریزش مو تا چقد طبیعی هست؟ اصلا باید بریزه؟ جالب اینکه فقط دفعه ی اول که موهام رو می شورم تا چربی و کثیفی اولیه رو ببره موهام زیاد میریزه و دفعه دوم خیلی کمتره. شاید 4-5 تا دونه. ولی می خوام پرپشتی قبل رو دوباره برگردونم. خودم میدونم میشه و بهش امیدوارم ولی نمیدونم چی کار کنم.
شرمنده اگه طولانی شد.
پشاپیش ممنون
توضیحاتتون کمی متناقض هست....یعنی من شک دارم موهای شما خشک باشه و احیانا چرب نباشه...چون موی چرب به هم میچسبه..و کم حجم به نظر میاد
شما یه کاری کن....24 ساعت موهات رو نشور! مثلا یه روز جمعه که خونه هستی....بعد به موهات دست بکش...لای موهات...بعد نوک انگشتات رو نگاه کن ببین کمی چرب شده؟؟؟ یا نه!
اگه شده باشه..موهای شما چربه
اگه احساس زبری و خشکی بکنی..موهاتون خشک هست...
بعد در مورد اینکه چطوری بفهمید موهاتون نرم و نازک شده یا نه! خب شما میفرمایید قبلا پرپشت بود....خب مخالف پرپشت بودن نازک شدنه...یعنی وقتی دست لای موهاتون میکشید کف سرتون رو راحت لمس میکنید ...و کلا کم حجم به نظر میاد....و نرمی هم خب دست بزنید! ببینید موهاتون نرمه و مثل پنبه هست یا نه زبر و خشن هست!!
این دو مورد رو بگید!
توضیحاتتون کمی متناقض هست....یعنی من شک دارم موهای شما خشک باشه و احیانا چرب نباشه...چون موی چرب به هم میچسبه..و کم حجم به نظر میاد
شما یه کاری کن....24 ساعت موهات رو نشور! مثلا یه روز جمعه که خونه هستی....بعد به موهات دست بکش...لای موهات...بعد نوک انگشتات رو نگاه کن ببین کمی چرب شده؟؟؟ یا نه!
اگه شده باشه..موهای شما چربه
اگه احساس زبری و خشکی بکنی..موهاتون خشک هست...
بعد در مورد اینکه چطوری بفهمید موهاتون نرم و نازک شده یا نه! خب شما میفرمایید قبلا پرپشت بود....خب مخالف پرپشت بودن نازک شدنه...یعنی وقتی دست لای موهاتون میکشید کف سرتون رو راحت لمس میکنید ...و کلا کم حجم به نظر میاد....و نرمی هم خب دست بزنید! ببینید موهاتون نرمه و مثل پنبه هست یا نه زبر و خشن هست!!
این دو مورد رو بگید!
منظورتون اینه که بعد از شستن مو به مدت 24 ساعت موهام رو نه بشورم، نه سشوار کنم و نه هیچی؟ این 24 ساعت از کی باشه؟ از وقتی شستم یا یه ساعت بعدش یا یه روز بعدش؟
من کچل نشدم ولی خوب نسبت به قبل موهام خیلی کمتر شده. پوست سرم رو که نمیتونم لمس نمیکنم. یکم مو زیر انگشتام گیر می کنه ولی وقتی موهام خیسه یا وقتی خشک می کنم و رو به بالا میزنم وسط سرم کمی معلومه. یعنی از بالا که نگاه می کنی میشه فهمید که موهام کم پست شده. همینطور از جلو که نگاه می کنی دو قسمت بالای گیج گاه که فرق چپ یا راست باز می کنیم موهاش کم شده.
من اگه موهامو بعد از خیس شدن سشوار نکشم به هم پیچ میخوره و نوک موها سیخ سیخی میشه. ولی مثل بعضی ها که موهاشون فرفری هستش و زبره نیست
با سلام ، من 28 سالمه موهایی نازک و چرب دارم. هر روز چرب میشه قبلا اینطوری نبود. موهام نازک و چرب و کم پشت تر شدن اما با این حالم زیاد کمپشت نیست راضیم نسبتا.میخواستم بدونم راهی داره موهام مثل قبل پر پشت بشه؟ و چیکار کنم که موهام هر روز چرب نشه .
ممنون از همه عزیزان
omidomid1365
17-10-2013, 12:52
با سلام خدمت دوستان من قسمتی از موهام ریخته یعنی 50 درصد ریخته و 50 درصد دیگه مونده میخواهم prp انجام دهم و این کار جواب میدهد و هزینه اش چقدر میشود
Ali_softcenter
17-10-2013, 20:09
منظورتون اینه که بعد از شستن مو به مدت 24 ساعت موهام رو نه بشورم، نه سشوار کنم و نه هیچی؟ این 24 ساعت از کی باشه؟ از وقتی شستم یا یه ساعت بعدش یا یه روز بعدش؟
من کچل نشدم ولی خوب نسبت به قبل موهام خیلی کمتر شده. پوست سرم رو که نمیتونم لمس نمیکنم. یکم مو زیر انگشتام گیر می کنه ولی وقتی موهام خیسه یا وقتی خشک می کنم و رو به بالا میزنم وسط سرم کمی معلومه. یعنی از بالا که نگاه می کنی میشه فهمید که موهام کم پست شده. همینطور از جلو که نگاه می کنی دو قسمت بالای گیج گاه که فرق چپ یا راست باز می کنیم موهاش کم شده.
من اگه موهامو بعد از خیس شدن سشوار نکشم به هم پیچ میخوره و نوک موها سیخ سیخی میشه. ولی مثل بعضی ها که موهاشون فرفری هستش و زبره نیست
بله 24 ساعت نشورید! از موقعی که شستید ...سشوار موردی نداره!! ولی هیچ حالت دهنده ای نزنید بهش!!
با سلام ، من 28 سالمه موهایی نازک و چرب دارم. هر روز چرب میشه قبلا اینطوری نبود. موهام نازک و چرب و کم پشت تر شدن اما با این حالم زیاد کمپشت نیست راضیم نسبتا.میخواستم بدونم راهی داره موهام مثل قبل پر پشت بشه؟ و چیکار کنم که موهام هر روز چرب نشه .
ممنون از همه عزیزان
برای چربی مو شامپو گزنه کلوران
برای تقویت مو هم باید سرم ها و لوسیون های تقویتی استفاده کنید . ایرانی ها چندان موثر نیستند.خارجی ها هم گران هستن.
اگر بیماری خاصی ندارید میتونید از فرص های سیستین بی 6 به میزان 60 عدد هر روز یک عدد همراه با غذا و آب فراوان استفاده کنید.45 تومن.
با سلام خدمت دوستان من قسمتی از موهام ریخته یعنی 50 درصد ریخته و 50 درصد دیگه مونده میخواهم prp انجام دهم و این کار جواب میدهد و هزینه اش چقدر میشود
prp هنوز برای موها 100% تائید نشده. میتونه موثر باشه و میتونه هم بی اثر باشه.
هزینه ش معمولا زیاده چون باید تعداد جلسات زیادی بیاید.
حداقل با 3 دکتر متخصص پوست مشورت کنید!
hadi-trance
20-10-2013, 00:10
سلام من 17 سالمه و ریزش موم فک میکنم شدیه چون وقتی با دست مکیشم مو تو روز بین 20 میریزه بعضی موقعه هام 30 تا ولی بیشتر تو حموم میریزه
برای جلوگیری چیکار کنم همه نوع ویتامین هم مصرف کردم از
زینک بگیر تا بکمپلکس
استمنا دلیلش میتونه باشه ؟
بله 24 ساعت نشورید! از موقعی که شستید ...سشوار موردی نداره!! ولی هیچ حالت دهنده ای نزنید بهش!!
درود
نتیجه موی ما بعد 24 ساعت(از زمانی که شستم):
موها خیلی چرب نشده ولی میشه اینطور احساس کرد. به میزان خیلی کمی چرب شده.
و اینکه موها نرم هستن و احساس زبری اصلا بهم دست نمیده. و همونطور که گفتم از قبل کم حجم تر شده که از نظر خودم واقعا نازک شده.چون با یه باد زدن مخالف هم ریشه موهام درد میگیره
MichealJackson
27-10-2013, 15:19
سلا اقا من موهام هم ریزش داره هم خارش ، یه سال پیش رفتم داروخانه گفتم خارش داره یه محلول به نام کتوکنازول 2% داد بهم که خارش رو برطرف کرده بود و دیگه از موقع برطرف شدن مصرف نکردم ، الان بازم خارش داره چربه و ریزشم داره ، به نظرتون اگه بازم از این محلول بگیرم به اضافه ی شامپو گزنه کلوران ، خارش و چربی حل میشه؟ چون فکر میکنم ریزش هم بخاطر ایناس . ممنون.
سلا اقا من موهام هم ریزش داره هم خارش ، یه سال پیش رفتم داروخانه گفتم خارش داره یه محلول به نام کتوکنازول 2% داد بهم که خارش رو برطرف کرده بود و دیگه از موقع برطرف شدن مصرف نکردم ، الان بازم خارش داره چربه و ریزشم داره ، به نظرتون اگه بازم از این محلول بگیرم به اضافه ی شامپو گزنه کلوران ، خارش و چربی حل میشه؟ چون فکر میکنم ریزش هم بخاطر ایناس . ممنون.
من برای خارش سرم رفتم دکتر شامپویی به نامDUCREY P.S.O بهم معرفی کردخواستم بخرم نشدچون قیمتش 32000 بود والان هم شده 42000خیلی گرون نخریدم. کتوکونازول من زدم خوب بود سلنیوم سولفایدهم خوب بود ولی میگن موهاروسفیدمیکنه استفاده نکردم الانم پریتیون زینک میزنم اینم مثل اینایه دیگس. هرروزبشوراگه ریزش روزی 20 تا توحموم بود بدون مشکل از همون خارش وقارچه ولی اگه بیشتربودارثیه.دکترای بیرونم اگه میگن روزی 100 تابریزه طبیعیه به نظرمن چرت ترین حرفه ساله.
Amir-Persian
27-10-2013, 17:21
سلام
درباره چربی پوست من شنیدم سدر خاصیت خشک کنندگی پوست داره, من قبلا چند بار قبل از شستن با شامپو با محلول سدر وآب سرم را می شستم و دیگه چرب نبود پوست سرم. البته نمیدونم کسی امتحان کرده یا نه :)
aaffe_2013
27-10-2013, 18:28
17 سالمه !
سوم راهنمایی بودم دقیقا یادمه سر کتاب کلمو میاوردم پایین و شروع میکردن به دست کشیدن سرعت ریزش مو ها از سرعت ریزش باران هم بیشتر بود 2 دقیقه بعد صفحه سفید مشکی میشد !
خاک بر سرم که اینقدر نفهم بودم ! قک میکردم میریزه دوباره در میاد ! اصلا تو باغ نبودم !
همین روال بود کمتر شده بود تا رسیدیم به دوم دبیرستان !
که دیدیم نه اقا قضیه بیخ پیدا کرده و وسط سرم نم نم دارم طاسی میگیرم !
رفتیم دکتر !
فین پشیا 1 میلی گرم روزی 1 عدد داد !
10 ماهه دارم استفاده میکنم !
وضعیت الان خیلی ناجوره در سن خودم واقعا خیلی تو چشم میزنه !
با هزار تا شونه و بدبختی یه جوری یکنم که کمتر به نظر برسه که باز هم از وسط کاملا معلومه !
یعنی کافیه یه دست بکشی موهایی که اینطرفی رفتنو بکنی اونطرف کف کلم معلوم میشه !
تا میخابم پا میشم موهام میشکنن و بد جوری میزنن تو دید خالی ها !
مجبورم تا بشورم !
حداقل روزی 1 بار رو !
سوال اصلی اینه اگر فقط با آب هم بشوریم روزی 1 بار یا 2 بار خودش باعث ریزش مو میشه؟
یا نه آب خالی ضرری نداره و با زیاد شستن با شامپو مشکل داره ؟
چیکار کنم تا موهام نشکنن ؟
دوستان راه حلی دارین ؟
در مورد کاشت مو هم چقدر میکشنن تا موهای کاشته شده در بیان ؟ بعد کاشت هم باید دارو خورد ؟
اضافه کنم به اعتماد خودم دلیل اصلی این قضیه استمنا هست !
MichealJackson
27-10-2013, 20:01
<span style="color: rgb(0, 0, 0); line-height: 14px; text-align: right; background-color: rgb(245, 245, 255);">اضافه کنم به اعتماد خودم دلیل اصلی این قضیه استمنا هست !</span><br><br>استمنا باعث نازک تر شدن تار مو و در نتیجه ریزش میشه ولی فکر نکنم تا این حد ، شاید مال شما ارثی باشه.<br><br>
MichealJackson
27-10-2013, 20:10
من برای خارش سرم رفتم دکتر شامپویی به نامDUCREY P.S.O بهم معرفی کردخواستم بخرم نشدچون قیمتش 32000 بود والان هم شده 42000خیلی گرون نخریدم. کتوکونازول من زدم خوب بود سلنیوم سولفایدهم خوب بود ولی میگن موهاروسفیدمیکنه استفاده نکردم الانم پریتیون زینک میزنم اینم مثل اینایه دیگس. هرروزبشوراگه ریزش روزی 20 تا توحموم بود بدون مشکل از همون خارش وقارچه ولی اگه بیشتربودارثیه.دکترای بیرونم اگه میگن روزی 100 تابریزه طبیعیه به نظرمن چرت ترین حرفه ساله.
واقعا کتو کنازول سفید میکنه؟ کسی نظری نداره ، یه چیز دیگه تو مایه های این چی؟ هست؟
واقعا کتو کنازول سفید میکنه؟ کسی نظری نداره ، یه چیز دیگه تو مایه های این چی؟ هست؟
شامپوسلنیوم سولفاد شنیدم سفیدمیکنه نه اینو اونی هم که معرفی کردم خوبه ولی گرونه
سلام
درباره چربی پوست من شنیدم سدر خاصیت خشک کنندگی پوست داره, من قبلا چند بار قبل از شستن با شامپو با محلول سدر وآب سرم را می شستم و دیگه چرب نبود پوست سرم. البته نمیدونم کسی امتحان کرده یا نه :)
سدرونمیدونم ولی من خودم حناروتست کردم چربی موکمی کمترشدولی موقع استفاده حدود150 تاازموهات میریزه.
17 سالمه !
سوم راهنمایی بودم دقیقا یادمه سر کتاب کلمو میاوردم پایین و شروع میکردن به دست کشیدن سرعت ریزش مو ها از سرعت ریزش باران هم بیشتر بود 2 دقیقه بعد صفحه سفید مشکی میشد !
خاک بر سرم که اینقدر نفهم بودم ! قک میکردم میریزه دوباره در میاد ! اصلا تو باغ نبودم !
همین روال بود کمتر شده بود تا رسیدیم به دوم دبیرستان !
که دیدیم نه اقا قضیه بیخ پیدا کرده و وسط سرم نم نم دارم طاسی میگیرم !
رفتیم دکتر !
فین پشیا 1 میلی گرم روزی 1 عدد داد !
10 ماهه دارم استفاده میکنم !
وضعیت الان خیلی ناجوره در سن خودم واقعا خیلی تو چشم میزنه !
با هزار تا شونه و بدبختی یه جوری یکنم که کمتر به نظر برسه که باز هم از وسط کاملا معلومه !
یعنی کافیه یه دست بکشی موهایی که اینطرفی رفتنو بکنی اونطرف کف کلم معلوم میشه !
تا میخابم پا میشم موهام میشکنن و بد جوری میزنن تو دید خالی ها !
مجبورم تا بشورم !
حداقل روزی 1 بار رو !
سوال اصلی اینه اگر فقط با آب هم بشوریم روزی 1 بار یا 2 بار خودش باعث ریزش مو میشه؟
یا نه آب خالی ضرری نداره و با زیاد شستن با شامپو مشکل داره ؟
چیکار کنم تا موهام نشکنن ؟
دوستان راه حلی دارین ؟
در مورد کاشت مو هم چقدر میکشنن تا موهای کاشته شده در بیان ؟ بعد کاشت هم باید دارو خورد ؟
اضافه کنم به اعتماد خودم دلیل اصلی این قضیه استمنا هست !
اگه جنس موهات خشکه وشوره نداره شستن بااب مشکلی نداره ولی اگه چربه وکثیف میشه اگه بااب بشوری بدترمیشه وباید باشامپوبشوری.درموردکاشته مویکی ازاشنایانه ماانجام داده به این صورت که موهای پشت سرش روکه ازجلوی سرش بیشتربوده روبرداشتند وجلوی سرش که کم موبوده کاشته قیمت این مدل یک میلیون تومان.ولی اگه ازخودشون باشه هرعددموفکرکنم 300 تومن باشه که 5000 لاخ مومیشه 1500000 تومن.
اگه ریزش موهاارثی باشه استمنا تاثیرمستقیم داره ولی اگه غیرارثی باشه خیراستمنا تاثیری نداره دلیل ریزش چیزه دیگه اییه.
Alcatel.
30-10-2013, 13:25
قبل ازینکه تمام موهایی که به DHT حساس هستن بریزه " میشه تشخیصشون داد؟؟؟ :n13:
میگن وایسا همش که ریخت بعد برو بکار !!! خو عزیزم ادم 40 / 50 ساله دیگه مو میخواد چیکار ! :blink:
مو " بین همین 20 تا 30 سالگی لازمه :sq_20: بعدش که دیگه کارت تمومه. :sq_11:
ahmad0120
01-11-2013, 12:33
دوتا سوال :
1 ژل فولیکا خوبه ؟ تعریفش را شنیدم ....
2- توی یک سایتی خواندم ژل ها دو نوعند نوعی از اونها آب-روغن هستند و نوعی پلیمری که نوع دوم بهتر هستش از کجا باید بفهمیم که ژلی که میخریم از کدوم نوع هستش ؟
M A S 0 U D
01-11-2013, 12:35
برای جلوگیری از سفید شدن بیشتر مو چکار باید کرد ؟ راهی هست؟ عملی نه کذایی ؟ البته میدونیم که بحث وراثت بی تاثیر نیست ....
ahmad0120
01-11-2013, 12:36
منم موهام ریزش داشته و داره .:n03:.... چه به سر ما جوونا آوردند که اینقدر داغون شدیم ... :n03: دوشنبه نوبت دکتر گرفتم برم ببینم چی میگه .... هر چند هزینه ی داروهاش هم خیلی زیاد میشه ... چند روز پیش توی یک داروخونه بودم یک آقایی اومده بود نسخه داشت که چند تا چیز میز برای ریزش موهاش تجویز شده بود ... قیمتشون 200 و خرده ای شد .... :n29:
ahmad0120
01-11-2013, 12:37
برای جلوگیری از سفید شدن بیشتر مو چکار باید کرد ؟ راهی هست؟ عملی نه کذایی ؟ البته میدونیم که بحث وراثت بی تاثیر نیست ....
چند سالتون هست ؟
اگه بالای 30 هستید که بنظر من مشگلی نداره ...
اتفاقا با کلاس هم هست ...
Mohammad Yek110
01-11-2013, 12:38
دوتا سوال :
2- توی یک سایتی خواندم ژل ها دو نوعند نوعی از اونها آب-روغن هستند و نوعی پلیمری که نوع دوم بهتر هستش از کجا باید بفهمیم که ژلی که میخریم از کدوم نوع هستش ؟
این سوالاتون توی بخش سبک زندگی تاپیک داره
فولیکا افتضاحه ...
دوتا سوال :
سلام دوست عزیز
لطفا سوالتون رو در این تاپیک مطرح بفرمایید
راهنمایی در مورد خرید ژل تافت و.... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Alcatel.
04-11-2013, 15:53
قبل ازینکه تمام موهایی که به DHT حساس هستن بریزه " میشه تشخیصشون داد؟؟؟ :n13:
میگن وایسا همش که ریخت بعد برو بکار !!! خو عزیزم ادم 40 / 50 ساله دیگه مو میخواد چیکار ! :blink:
مو " بین همین 20 تا 30 سالگی لازمه :sq_20: بعدش که دیگه کارت تمومه. :sq_11:
????????????????
mostafa009
07-11-2013, 09:28
با سلام پسری هستم 19 ساله 1 روز در میون موهام رو با شامپو میشورم اما لایه های چربی که معمولا بهش میگن شوره داره شامپو هام رو هم عوض مردم اما فایده ای نداشت راه حل چیه تا امتحانش کنم ممنون
با سلام پسری هستم 19 ساله 1 روز در میون موهام رو با شامپو میشورم اما لایه های چربی که معمولا بهش میگن شوره داره شامپو هام رو هم عوض مردم اما فایده ای نداشت راه حل چیه تا امتحانش کنم ممنون
از شامپوهای ضد شوره باید استفاده کنید
+
ژل به موهاتون میزنید ؟ ژل باعث بوجود اومدن شوره میشه ...
دوسته گرامی منم مثل شمام شوره دارم-خارش-چربی زیاد منم تایک ساله پیش هفته ای یکبارمیشستم بیخیال بودم تااین که شوره وخارش اضافه شد ازاون زمان هرروزدارم میشورم بعضی وقتهاروزی دوبار:n14: میگن راه درمان نداره هرروزبایدشست.
دوستان کسی میدونه لوسیون سر لامینین چه قدر طول میکشه جذب شه 1 ساعت 2 ساعت؟
درود
از کجا بفهمیم موخوره داریم ؟ آیا با استفاده از سرم کریستال مشکل رفع میشه یا باید به پزشک مراجعه کنیم؟
ممنون
ملا نصرالدین
18-11-2013, 09:52
وقتی سر مو دو شاخه شود نشان دهنده ی مو خوره هست
درمان خاصی ندارد.فقط بهترین راه این هست که قسمت هایی که مو خوره دارند کمی کوتاه شوند
بعدش هر روز یک بار مرتب موهاتون رو با روغن نارگیل چرب کنید
ahmadirect
18-11-2013, 19:05
درود
از کجا بفهمیم موخوره داریم ؟ آیا با استفاده از سرم کریستال مشکل رفع میشه یا باید به پزشک مراجعه کنیم؟
ممنونبا سلام خدمت شمادوست عزیز:n01:موخوره علائم خاص خود رادارد
علل به وجود آمدن موخوره شستن با شامپوهائي كه PHآن قليائي يا قليائي ضعيف باشد. به كاربردن مكرر مواد شيميائي مانند رنگ دكلره پرمتانت (فرار) استفاده مكرر از سشوار ،قرار گرفتن مو در برابر آفتاب. خوب آبكشي نكردن موها هنگام شست و شو..
اگر موهای شما خیلی خشک و شکننده است و دچار دو رشتگی شده موخوره دارد
بهتر است نوک موهایتان را به اندازه 1سانت کوتاه کنید
یابا شامپو های حاوی ویتامین e,c موهاتون رو بشورید شامپوهائي كه PHآنها خنثي يا اسيدي باشد یا شامپو بچه. و قبل از سشوار از کرم موهای حاوی همین ویتامین ها استفاده کنیدو یا بعد از هر بار استحمام به پایین موهاتون روغن زیتون یا نارگیل یا بادام (که موثرتره) بمالید.
ahmadirect
18-11-2013, 19:08
دوسته گرامی منم مثل شمام شوره دارم-خارش-چربی زیاد منم تایک ساله پیش هفته ای یکبارمیشستم بیخیال بودم تااین که شوره وخارش اضافه شد ازاون زمان هرروزدارم میشورم بعضی وقتهاروزی دوبار:n14: میگن راه درمان نداره هرروزبایدشست.
شما باید موهایتان را کوتاه کنید و طی یک دوره درمانی از شامپوی کلوران (گل صد تومنی)یا کتوکنازل استفاده کنید
amin khan
18-11-2013, 19:43
آقا من 24 سالمه
موهای سرم طی دو سه سال اخیر هم شروع به ریزش کرده هم سفید شدن البته اگه تا همین حد بمونه راضیم ، ولی نگرانم که این روند ادامه داشته باشه
واقعا از دلیلش سر در نمیارم ، بعید میدونم ارثی باشه ، خانواده بابام اینا کچل که نمیشن هیچ کلا موهاشون حتی تو سن پیری هم سفید نمیشه یعنی موهای سفید من از بابام و عموهام و حتی مادر بزرگم الان بیشتره ، دایی ها هم موهاشون سفید میشه ولی کچل نمیشن ، ولی من هر دو تا مشکل رو به علاوه نازک شدن موها رو دارم ، کم کم داره حس میکنم که از پرورشگاه آوردنم:n02:
میخواستم بدونم به غیر از وراثت ، دیگه چه مواردی میتونه تاثیر داشته باشه ؟ به صورت طبیعی چه جور مواد غذایی واسه مو خوبه؟ چرا تا سه سال پیش اینجوری نبود ، یدفعه شروع شد؟ این شامپو ویتامینه های ایرانی تاثیری توی بهبود قضیه داره؟
soroosh_cz
19-11-2013, 03:54
سلام.
شنیدم کم خونی باعث ریزش مو میشه... این ریزش مو فقط مربوط به سر هست یا تمام بدن؟
همچنین یه سوال دیگه هم داشتم: شامپو ضد شوره ی کلوران اسم خاصی داره؟ قیمتش چقدره؟
Sent from my ST15i using Tapatalk 4
سلام.
شنیدم کم خونی باعث ریزش مو میشه... این ریزش مو فقط مربوط به سر هست یا تمام بدن؟
همچنین یه سوال دیگه هم داشتم: شامپو ضد شوره ی کلوران اسم خاصی داره؟ قیمتش چقدره؟
Sent from my ST15i using Tapatalk 4
سوال دوم بهتره اینجا بپرسین
بهترین شامپو به نظر شما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام. بچه ها موهای من نازک و شکنندن..... بعضی روزا ساده میزنمش بالا ولی چون بلنده فرق میشه و حالتشو از دست میده.... بهم گفتن باید از لوسیون و کپسول تقویتی استفاده کنم.... شما موردی رو میشناسین بهم معرفی کنین؟؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
30-11-2013, 01:40
سلام دوستان
قلم رنگِ مو تو ایران هست ؟
اگه بله , بهترین مارکش چیه ؟
و قیمتش چنده ؟
با سلام به دوستان عزیز
ایا شامپوهای ضد ریزش مو واقعا در جلوگیری کردن از ریزش موثر هستند یا بیشتر تبلیغات می باشد؟
دوستان شامپو برند alpecin رو توصیه می کنند؟ ایا با توجه به مدت زمان اندکی که شامپو روی موها می باشد ویتامین ها و پروتنین های موجود در شامپو میتونن مفید فایده باشن ؟
از لطف دوستان بسیار سپاسگزارم
موفق باشید
MOHAMMAD_ASEMOONI
04-12-2013, 22:32
با سلام به دوستان عزیزایا شامپوهای ضد ریزش مو واقعا در جلوگیری کردن از ریزش موثر هستند یا بیشتر تبلیغات می باشد؟دوستان شامپو برند alpecin رو توصیه می کنند؟ ایا با توجه به مدت زمان اندکی که شامپو روی موها می باشد ویتامین ها و پروتنین های موجود در شامپو میتونن مفید فایده باشن ؟از لطف دوستان بسیار سپاسگزارمموفق باشیدسلام . چند ماه پیش تو تلوزیون ایران دیدم یه نفر رو آورده بودند که موهای سرش خیلی پر پشت بود و داروئی برای رویش مو ساخته که باعث رشد مو های ریخته میشه . یه نفر هم گفت موهای جلوی سرش ریخته بود و خرید زد به سرش و موهاش دراومد . اسمش نمیدونم چیه شاید بقیه ی دوستان بدونند اسمش چیه .
فکر کنم طلسم رو میگی
من استفاده کردم بدک نبود ولی اینجوری هم که تو تلویزیون گفت نبود مثلا جلو ریزش رو خوب میگیره ولی اینکه باعث رویش مو بشه من چیزی ندیدم البته دوره مصرفش 6 ماه هست ولی من همون یه بسته رو که زدم دیگه استفاده نکردم در کل ناراضی نیستم
قیمتش هم خیلی بالاست حدود 170 تومن هست فکر کنم
MOHAMMAD_ASEMOONI
06-12-2013, 12:31
فکر کنم طلسم رو میگی
من استفاده کردم بدک نبود ولی اینجوری هم که تو تلویزیون گفت نبود مثلا جلو ریزش رو خوب میگیره
ولی اینکه باعث رویش مو بشه من چیزی ندیدم البته دوره مصرفش 6 ماه هست ولی من همون یه بسته رو که زدم دیگه استفاده نکردم در کل ناراضی نیستم
قیمتش هم خیلی بالاست حدود 170 تومن هست فکر کنم
سلام
ممنون از پاسختون
بله اسمش طلسم هست
تو همین سایت هم بعضی از دوستان خریدنش ظاهراً
تویِ گوگل هم میشه سرچ کرد
بنویسید :
من طلسم خریدم موهام
meisam317
07-12-2013, 22:58
من موهام بعد بلند شدن موج دار میشه یعنی لخت هستش ولی موج دار بودنش باعث بد به نظر رسیدن میشه .
شما چه توصیه ای دارین ؟
سلام
من موهای فر دارم و بعد از حمام همیشه از موس استفاده میکنم.
کسی جایگزینی برای موس پیشنهاد داره؟
من دوره شش ماهه طلسم رو طی کردم اما هیچ تاثیری وجود نداشت(شک نکنید تبلیغات بوده،اگر داروی موضعی برای مو ساخته میشد بی شک کشوری جز ایران بش دست پیدا میکرد)
یکی از دوستان من 90 درصد موهای سرشو از دست داده بود اماتو یه دوره 3 ماه با استفاده از قرص فیناستراید تمام موهاش رشد کرده جوری که همه تعجب کردن.خیلی موهاش عالی شده:n19:
وای ... :n03:
رفتم از نزدیک موهامو توی آینه دیدم ... جلوی موهام چقدر کم پشت شده ... :n03:
چند روز پیش رفتم دکتر ... فردا باید برم داروخانه دارو ها رو هم بگیرم ... نمیدونم توی نسخه چی هم نوشته ... فقط میدونم فیناستراید و ماینوکسیدل نیست...
الان اومدم فقط برای یه سوال بپرسم : آیا بلندی مو در ریزش مو تاثیر داره ؟ یا این یک باور عامیانه است ؟
پارسال هم همین وقتا موهامو از ته با ماشین زدم سال پیشش هم همینطور ... امسال هم شاید دوباره بزنم ... چقدرم قیافه ام بد میشه وقتی موهامو از ته میزنم ... تا 3 4 ماه هم طول میکشه تا به حد اقل اندازه موی مورد نظرم برسه ... (رشد موهام دیره...)
سلام دوستان
این متن رو تو یکی از سایت های سازنده لوازم آرایشی برای مو نوشته بود:
Should I dry my hair with a hair dryer after washing?
I recommend using a hair dryer. Hair can be damaged if it is rubbed while it's wet. First, gently towel-dry the hair by squeezing it with a towel to remove the excess water. Next, gently dry the hair with a hair dryer. This process makes the hair resistant to damage. Also, dry the hair while finger combing it, so that the wet and opened hair cuticles will be tidied up. This makes the hair resilient and beautiful. It also provides gloss and shine, making the hair appear healthy. The worst thing for the hair is to rub it roughly with a towel and then let it dry naturally. Unfortunately, a lot of people make this mistake.
این جور که من فهمیدم ،گفته بهترین کار برای خشک کردن مو :اول اینکه به آرومی آب اضافی رو بگیریم و بعدش از سشوار استفاده کنیم....
حالا سوال من در مورد آخرشه که گفته بد ترین کار اینه که بزاریم خودش به طور طبیعی خشک بشه ؟؟؟
بده این کار ؟من همیشه می ذارم طبیعی خشک بشه....نظرتون چیه ؟:n13:
MOHAMMAD_ASEMOONI
15-12-2013, 01:01
سلام دوستاناین متن رو تو یکی از سایت های سازنده لوازم آرایشی برای مو نوشته بود:
این جور که من فهمیدم ،گفته بهترین کار برای خشک کردن مو :اول اینکه به آرومی آب اضافی رو بگیریم و بعدش از سشوار استفاده کنیم....حالا سوال من در مورد آخرشه که گفته بد ترین کار اینه که بزاریم خودش به طور طبیعی خشک بشه ؟؟؟بده این کار ؟من همیشه می ذارم طبیعی خشک بشه....نظرتون چیه ؟:n13:سلام . گمونم خودشون سشوار میفروشند
سلام . گمونم خودشون سشوار میفروشند
نه بابا:n02:
یکی از برند های واکس مو هست...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام کسی در مورد ترمیم مو اطلاعاتی داره اساسا" در ترمیم مو چه کاری انجام میدن آیا برای کسیکه موهای جلو و پس سرش ریخته باشه مناسب هست...هزینه ترمیم مو چقدر است اگر کسی در شمال متخصصی میشناسه معرفی کنه ممنون
shamsoddin
03-01-2014, 01:25
کسی اینجا از قرص zink plus استفاده میکنه؟ تا چند وقت پیش انواع آلمانی این کپسول که قهوه ای رنگ هم بودتوی داروخونه ها بود ولی الان همش شده زینک +ویتامین ث که اصلا تاثیر قبلی رو نداشت برای من
توی بازار موجوده نوع اول؟
brad pitt
03-01-2014, 11:31
کسی اینجا از قرص zink plus استفاده میکنه؟ تا چند وقت پیش انواع آلمانی این کپسول که قهوه ای رنگ هم بودتوی داروخونه ها بود ولی الان همش شده زینک +ویتامین ث که اصلا تاثیر قبلی رو نداشت برای من
توی بازار موجوده نوع اول؟
سلام
همون زینک پلاس که شما عزیز مصرف نمودین چه تاثیری داشت ؟
بله من دیدم هنوز هست . جلوگیری میکرد اون قبلی یا باعث رشد میشد ؟
shamsoddin
04-01-2014, 19:52
سلام
همون زینک پلاس که شما عزیز مصرف نمودین چه تاثیری داشت ؟
بله من دیدم هنوز هست . جلوگیری میکرد اون قبلی یا باعث رشد میشد ؟
برای رشد مو و پرپشت شدن تاثیرش عالی بود; موها خیلی سریع رشد میکردن و ضخیم تر میشدن تا حدودی
ولی من که تو داروخونه های اینجا ندیدم (اصفهان)
ارسال شده از MT11i با استفاده از تپاتالک 2
aaffe_2013
06-01-2014, 22:19
کسی در مورد تاپیک و مورست اطلاعاتی داره ؟
!
؟
حقیقت داره ؟
باعث تشدید ریزش نمیشه ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.