مشاهده نسخه کامل
: کمک: مشکل با رندر در مایا 2011
دوستان سلام.
آقا من یه مشکلی دارم اینکه رندر منتال ری برنامه کار نمی کنه
یعنی اینکه فایلهای سبک رو رندر میکنه اما اگه فایل حجیم باشه یعنی صحنه شلوغ باشه و نور پردازی هم سنگین،یهویی ول میده! گاهی هم برنامه رو میبنده .
بد جوری اذیت میکنه چه کار کنیم حالا؟
میگم مربوط به حافظه کش و این چیزا هم میشه ؟
راهنمایی کنین لطفا.
من این مشکل رو قبلا داشتم... که یه مدل با 32 bit displacement اضافه کرده بودم و 25 درصدی رندر یهو میزد بیرون!!!
مشکلم حل شد، اینطوری:
به render log یه نگاهی بندازید، اگه اونجا رو بخونین حتما یه چیز به درد بخوری پیدا میشه، اگه اونجا چیزی نبود، مقدار verbosity رو روی 5 قرار بدین و رندر کنید... شاید درست بشه!
یه چیز دیگه!!!
auto memory limit رو خاموش کنید شاید حل بشه... ممکنه حافظه ی RAM شما حد مجاز برنامه مصرف شده باشه، اگه اینطور بشه برنامه خودش دیگه ادامه نمیده... ولی اگه این مقدار خاموش باشه تا آخرین قطرش هم کار میکنه. :31:
امیدوارم کمک کنه...
سلام چطوری
دوست عزیز دستت درد نکنه دقیقا گرفتی که منظورم چی بود آفرین!
منم یکم displacement اضافه کردم یهو قطع کرد برنامه رو.
قبلا که با مایا 8 کار میکردم اصلا این جوری نمی شد این اولین باره
راستی این verbosity کجا ها هست من تا حالا سرو کارم به این نکات ریز نیفتاده
بازم ممنون
سلام ممنون،
خواهش میکنم...
verbosity رو نمیشه با کنترل ها پیدا کرد... توی منو ها خودم گشته بودم نیست! البته مطمئن نیستم نباشه...
با این دستور میشه تنظیمش کرد: (باید توی command prompt خود برنامه وارد کنید.)
# : v -
دقیقا همینطوری...
عدد # رو هم از صفر تا پنج قرار بدین. :40:
مجددا سلام
میگم اون memory که گفتی مال خود ویندوز باید زیاد بشه دیگه درسته؟ یا اینکه تو مایا این گزینه رو داره.
اگه برای ویندوز بود الان زیادش کردم . virtual memory رو 0 کرده بودم
راستی اون دستور رو میزنم پیغام خطا میده چرا؟ 5 دادم
میگم بنظر با تجربه میای چند ساله کار میکنی؟
من 5 ساله مایا کار میکنم از رو علاقه البته.
شاگرد اگه خواستی در خدمتیم!
ممنون
سلام. :11:
اگه RAM کامپیوترت خیلی بالا باشه میتونه کمک کنه، ولی برای رندر cpu مهمترین چیزه.
توی مایا، اول باید renderer رو بزاری روی mental ray (اگه اشتباه نکنم.) و از تب Proccessing داخل همون render settings تنظیمات مربوط به حافظه و اینا هست....
من داخل maya این دستورو امتحان نکردم، ولی برای تری دی مکس کار میکنه.
خیلی ممنون، نه زیاد حرفه ای نیستم... سه سال با Carrara و Bryce و Daz studio کار کردم و دو ساله که سراغ autodesk اومدم.
فقط از رو تجربه یه چیزایی میدونم، شما خودتون استاد ما هستی. :40:
Wolf of aria
29-06-2011, 04:38
مال ماهم همین کارو میکرد البته مایا 2012 مشکل اینجا بود که سیستمم رم کم میاورد رم اضافه کردم حالا خوبه مشکل حل شد.
شاید مال شما هم برای کمبود رم ایطوری باشه.
سلام
متوجه شدم مشکل چیه از رم بود virtual memory رو زیاد کردم خوب شد دیگه ول نکرد
راستی یه سوال .
سیستم قدیمیم با اینکه رمش 500 مگ بود اما همچین صحنه های سنگین ازش رندر میگرفتم که از سیستم بوی لحیم بیرون میومد!
چرا برا اون ول نمی داد؟عجیب نیست!
ممنون از کمکتون
دوباره سلام
راستی بچه ها یه مشکل دیگه هم با نسخه 2011 دارم
تو رندر اصلا تاثیر نور پردازی Global Illumination دیده نمیشه برای شما اینطوری نشده ؟
ممنون
سلام دوست عزیز
مشکلتون اینکه GI رو باید تو یه منطقه پوشیده انجام بدین
حتما صحنه شما یه صحنه خارجی هستش که اگه اینطوری بود باید یه Cube به اندازه ای که کل صحنه رو پوشش بده بسازین
و مقدار Photon هاتون رو افزایش بدین
مشکلتون حل میشه
موفق باشین
سلام ممنون از جوابت
اما صحنم نور پردازی اتاق هست با نور خورشید که از پنجره میتابه
دو تا نور دارم یکی spot در بیرون و یکی دیگه point که به عنوان Aria light برای پنجره استفاده میکنم
حالا موقعی که global رو فعال میکنم رندر هیچی نشون نمیده یه مدت صبرم میکنم بازم هیچی. مثل اینکه قفل میکنه.
بعد اگه FG رو فعال کنم رندر میکنه اما فقط تکتنک Fg ،نه GL رو!
حالا بنظرتون مشکل چیه؟
--------------------------------------
دو چیز را تا از تو نخواستند به کسی نده!
یکی نمک و دیگری نصیحت
اولی مالت را و دیگری عقلت را کم میکند
دوباره سلام
یه مشکل دیگه هم پیدا کردم با نسخه 2011، گفتم دیگه تاپیک جدا نزنم ، درباره نورپردازی با منتال ری هست
اینجا من دو تا رندر آزمایشی جهت تنظیمات نور برای یه صحنه مورد نظرم گرفتم
این یکی فقط GL و FG هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و این یکی دو تا نور mib_cie_d و Physical light رو وارد صحنه کردم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما مشکلم اینه که با اومدن نور منتال ری سایه پنجره محو میشه
هرچی تنظیمات دیگه رو هم دستکاری میکنم فقط کنتراست صحنه تغییر میکنه
عکسا اگه بی کیفیت شدن عذر میخوام آپلودش برام مشکل بود
ممنون
دوستان من هم همین مشکل دارم کسی میدونه باید چی کار کنم ریندر زیاد طول میکشه و من خسته میشم میام بیرون از مایا تو رندر لوگ این نوشته ودر ضمن رم من 4 گیگ و سی پی یو هم اینتل داول کور5700 هستش
mental ray: got 8 satellite CPUs.
MSG 0.5 error 011105: cannot start thread 7: Not enough storage is available to process this command.
MSG 0.4 error 011105: cannot start thread 6: Not enough storage is available to process this command.
MSG 0.4 error 011105: cannot start thread 8: Not enough storage is available to process this command.
MSG 0.4 error 011105: cannot start thread 9: Not enough storage is available to process this command.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.